Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Ujnine gaćice 5

23 min čitanja
analni seks sa ujnom

Kad pogledam iza sebe, stekao sam dosta iskustva za svojih 30 godina. Dve duge veze, malo više kraćih i dosta upisanih recki, jer sam jebao razne devojke i žene. Mada ništa nije moglo da se meri i poredi u odnosu sa mojom ujnom. Bio sam ponosan na sebe i nikad nisam žalio ni za jednim potezom koji sam napravio. Kada bih se vratio na početak i pubertetske dane, opet bih sve isto učinio.
Zima je prošla, ujna se oporavila i vratila svakodnevnim obavezama, a ja sam blistao.

Zaljubljen u svoju devojku, veza funkcioniše besprekorno, sjajan seks, kao da ništa ne fali. Ništa mi ne fali, osim ujne, rasne kobilarke i mesnate žene od 45 leta. Čekamo priliku da se jebemo, u međuvremenu ponekad bi razmenili po neku sms poruku. Dok se to ne desi, njene nošene gaće su mi na dohvat ruke kad god poželim. Ujna ih topi svojom pičkom, praveći fleke i jake mirise, pa ih ostavlja meni na vidnom mestu. Zadovoljno mi se smeška, imponuje joj što mirišem njene prljave gaće i drkam na nju. Malo po malo, dani i nedelje su prolazili, a nikako da se namesti prilika za seks. Moja nestrpljivost raste, ne znam više šta ću, pa počinjem da je slikam krišom kao nekada pre. Ujnine gaće, njene slike na monitoru, tako sam završavao svako veče pre spavanja. Praznio sam muda kao napaljeni klinac koji je tek počeo da drka, a ne kao odrastao muškarac.

Čak sam i na nekom sajtu za odrasle počeo kroz dopisivanja da razmenjujem iskustva sa ujnom. Slao sam raznim likovima ujnine slike i slike njenih nošenih gaća. Neke od tih likova ložio je incest, neki su jednostavno drkali na poznanice, komšinice, a neki kao ja. Imao sam neki osećaj i nadao se da ću ujnu ubrzo jebati, ali sam se prevario. Pustila mi je poruku jedno veče.

„Možeš li da pišeš?“

„Oho, naravno. Prilika se stvorila?“

„Nije, nego slušaj. Devojka ti je divna, zlata vredi. Ne treba da je varaš, a pogotovo ne sa mnom. Imao si me više puta, svašta si radio sa mojim vešom dugi niz godina. Treba da razmišljaš o budućnosti i stvaraš porodicu. Želja me je prošla, nemam nameru da se ponovo vidim sa tobom. Pozz i nemoj da se ljutiš.“ Kao da me je tenk pregazio kada sam pročitao tu poruku.

„Kako da se oduprem želji, da li da idem kod psihologa, psihijatra?“ Obećao sam sebi da ću biti disciplinovan i dati sve od sebe da izbacim ujnu iz glave. Trenirao sam jače, radio više, i posvetio se maksimalno devojci. Iz dana u dan, sve se vraćalo u normalu, sve manji nagon bio je za ujnom iako sam je često viđao.

„Uspećeš, sve si bolji i bolji. Vratićeš se na pravi put i fokusirati na ono jedino bitno u životu.“

Govorio sam i ponavljao sebi svakodnevno. Tako je i bilo, vratio sam se, sve dok ujak i ujna nisu slavili slavu sredinom proleća. Pozvali su i moju devojku, pa sam sa njom predveče otišao kod njih. Sedimo za slavskim stolom, devojka pored mene, a preko puta nas još troje ljudi. Deluje da je sve normalno, uopšte ne obraćam pažnju na ujnu. Nekih sat vremena kasnije, ne znam zašto, ali odjednom kroz glavu mi prolaze sve jebačine sa njom. Kurac mi se polako kruti, opet je želim, ključam u sebi, moram da ostanem miran i pribran. Ujna nas služi, obleće oko nas, ja ne odolevam, merkam je i gutam celu. Puštene, isfenirane kose, našminkana, zrela kao puce grožđa. Neka tunika boje lešnika, prekriva njene velike sise koje su svakako u prvom planu. Crne pantalone od svile ističu njene pozamašne guzove, a i njene gaće se blago ocrtavaju. Na kraju večere, torta je poslužena, ujak i ujna seli su s nama, deca su im u dvorištu sa nekim od gostiju. Pričaju se neke uobičajene priče, a ja posle jednog parčeta torte ne mogu više da izdržim.

„Idem za čas do kuće.“ Tiho govorim devojci, na šta ona uz osmeh samo klimnu glavom. Ustajem od stola i koračam ka napolju, umesto da siđem bacam pogled ulevo. Kao da neki đavoli skaču po mojim ramenima i teraju me da se penjem stepenicama uzbrdo. Već sam ispred ulaznih vrata njihovog sprata i za sekundu sam u kupatilu. Palim svetlo, ne mareći da neko može da me uhvati. Cilj su ujnine nošene, prljave gaće koje je poslednje skinula. Vrata od veš mašine su zatvorena, čučnuo sam želeći da ih otvorim, ipak to ne činim, želeći da proverim prvo korpu za veš. Na korpi za veš, dva plastična lavora, manji u većem, kao da me nešto navodi, dižem manji i zatičem jednu jedinu stvar ispod njih.

Ženske gaće teget boje, od satena, čak nisu ni skupljene, već raširene kao da su čiste. Srce kuca ubrzano, kleca mi koleno i sa distance osećam šmek ujnine pičke na njima. Prevrćem ih po uskom delu gde dolazi njena pička, a fleke veće nego ikad. Beli i žuti tragovi razliveni su svuda, udišem ih u sebe, a miris daje mi krila. Kao da se nalazim u unutrašnjosti ujnine pičke, kao da sam u rajskom naselju njenog međunožja. Presavijam ih, guram ih u džep od farmerki, pa vraćam lavor kako je bio. Gasim svetlo, spuštam se niz stepenice neprimećeno i odlazim do svoje kuće. Kuća je zaključana, pa silazim do kotlarnice i u neku staru trenerku okačenu iza vrata ostavljam ujnine gaće. Ponovo sam poklekao, sva moja disciplina i čelična volja prethodnih mesec dana pali su u vodu. Vraćam se kod njih kući i sedam za sto još uvek napet i uzbuđen. S vremena na vreme moji pogledi ponovo završavaju na ujni koja sedi dijagonalno od mene, prekrštenih nogu i sisa iznad stola. Kašicom je zahvatala parče torte i gutala, a ja sam zamišljao da guta moju kurčinu.

Nisam mogao još dugo da sedim i posmatram ujnu, pa sam predložio devojci da odemo kod mene. Pozdravili smo se sa svima, pa ubrzo bili u mojoj sobi. Naložen na ujnu, muda otečena i otegnuta, odmah s vrata krenuo sam da skidam devojku. Prepušteni jedni drugome, našli smo se u misonarskoj, pa je sedela na meni, zatim sa strane, na kraju otpozadi i popušila mi. Jebao sam je, a ni slutila nije da sam sve vreme zamišljao kobilastu ujnu. Kasnije odvezao sam je kući, a čim sam se vratio sišao sam do kotlarnice. Tu sam izvukao ujnine gaće iz stare trenerke i zatvorio se u svoju sobu. Skinuo sam se potpuno go, seo na stolicu pored računara i upalio ujnine slike da se menjaju. Iako sam dobro izjebao devojku, napaljenost je bila prisutna. Kurčina nabrekla i tvrda dok očima posmatram ujne spontane slike, a njene teget gaće u ruci. Krećem da drkam levom šakom, misleći kako ujna kleči na kolenima i drka svojom šakom dok mi sisa muda. Posmatrao sam par sekundi okorele tragove po unutrašnjosti njenih gaća, pa ih nabio sebi u lice. Iz sve snage udisao sam u sebe miris ujnine pičke i drkao svoj kurac istovremeno. Nije mi bilo dovoljno, pa sam ujnine prljave gaće stavio usta. Počeh da sisam usnama središnji deo gde je bilo najviše tragova koje je ostavljala. Lagano sam ih grickao, sisao i lizao jezikom kao da je ispred mene sada ujna.

Ubrzo bela lepljiva tečnost isprskala je moj vrat, grudi i stomak. Okupao sam se u sopstvenoj spermi. Nastavio sam po starom i svakodnevno drkao na ujnu gledajući njene slike i mirisajući njene gaće. Da li misli da sam se smirio od one njene poruke ili sumnja da sam nastavio po starom, pitao sam se u sebi. Uglavnom, ona se ponašala normalno, kao da se nikad ništa nije desilo između nas. Odlučio sam da i ja igram igru, pa se i ja ponašam tako. Često je sedela pod našom terasom i pila kafu s mojom majkom, ili obrnuto, a ja sam koristio svaku priliku da je krišom slikam. Ponovo sam počeo da se dopisujem s raznim likovima i pisao im kako pripremam plan da po peti put jebem ujnu.

Pročitajte i ...  Ujak i ujna

„Još da je jebem u dupe, jedino to nisam uspeo.“

„Neće kučka, čak sam i probao zadnji put, nisam mogao da uđem.“

„Ma sad ću kupiti lubrikant, konopac za vezivanje, samo da mi padne šaka.“

„Neću odustati dok ne skinem nevinost njenog dupeta.“ Bile su to neke od poruka koje sam razmenjivao sa likovima koji su me bodrili. Zaista, naručio sam na seksi šopu konopac za vezivanje i povez za oči i usta. Plus u obližnjoj radnji kupio sam lubrikant za analni seks sa ukusom jagode. Na tenane sam pregledao porno filmove gde su žene vezane konopcem i mučene. Iz dana u dan imao sam sve veću želju da tako nešto uradim sa ujnom. Strpljivo i smireno čekao sam priliku i dočekao je u drugoj polovini juna. Ujna je otvorila bolovanje zbog nekih dugova i otišla da bere malinu narednih 15 dana. Nakon 4,5 dana u branju, prosta i rasna seljančura pocrvenela je od sunca. Lice, vrat, ruke i noge su se upalili, pa ju je gazda tu subotu poštedeo. Ujutru ispratila je decu na bazen, pa je ostala sama kući, jer je ujak radio. Moja majka je to jutro otišla sa ocem u selo, a ja sam smišljao plan kako da namim ujnu. Sat vremena kasnije, odlučio sam da je pozovem.

„Ćao ujna, šta radiš?“

„Evo odmaram kući, pa treba da spremam ručak.“

„Treba mi pomoć, hoću da iznesem tepihe da operem, a ne mogu da ih izvučem sam jer su ispod kreveta?“ Ona glupa, odmah pristade.

„Mogu za nekih 10 minuta?“

„Može, taman.“ Rekoh, pa prekinusmo razgovor. Seo sam na fotelju i čekao ujnu gledajući kroz prozor. Nedugo eto nje u šarenkastoj haljini iznad kolena i bosih nogu. Nije ni zazvonila, uhvatila se za bravu i ušla u moju kuću. Ustao sam i susreo se s njom u hodniku, pa mi reče: „Šta imaš i gde?“

analni seks sa ujnom„Imam kod mene i kod mojih u sobi.“ Primetih da na sebi nema brus i da joj se bradavice ocrtavaju. Kurac mi se digao, a ja sam to pokušao da sakrijem od nje. Sumnjičavo napravi izraz lica, pa uđe za mnom u moju sobu. Pomerio sam šta je trebalo, a ona je ostala kod vrata i čučnula držeći tepih.

„Ajde digni, a ja ću da vučem.“ Digao sam krevet, a ona je lako povukla ka sebi i izvukla tepih. Savio sam ga, a onda smo pošli ka sobi mojih roditelja. Opet je isto učinila, dok ja držeći francuski ležaj pokušavam da se snađem.

„Jel možeš da se sagneš, rekoše moji da je sinoć zapao daljinski?“

Kleknu ona na kolena, ali ne uspeva da zavuče ruku.

„Ja ništa ne vidim, a i ne mogu da dohvatim rukom.“

„Jel možeš ti da držiš krevet, da probam ja?“

„Valjda ću moći.“ Ujna čučnu i diže ga malo od poda. Gledam je u tabane golih nogu, voda mi kreće na usta. Ne vidi da me nema i da sam otišao do svoje sobe. Uzimam iz ormana konopac, povez za oči i usta i vraćam se brzim korakom. Povez joj obuhvatam oko glave prekrivajući joj oči.

„NE VIDIM NIŠTA, ŠTA TO RADIŠ, ALOOO?“ Izdera se ona i pusti krevet na pod, a ja joj zavraćam haljinu preko leđa. Njeno dupe prekriveno crnim gaćama mi pred očima. Skida povez s očiju, oslanjajući se šakama o krevet ustaje.

„Uh kobilarko, al si jaka, ne opiri se bre!“ Ne odustajem, nabio sam je uz krevet, svlačim haljinu preko njene glave. Velike i opuštene sise pale su joj do stomaka, nabijam je butinama u butine i obaram na krevet. Čučnuo sam, uhvatio je za kukove i svom snagom svukao gaće sa njenog dupeta.

„Pusti me, neće ti ovo ponovo proći, neće!“ Reče i mlatnu me rukom po vratu.

„U al imaš tešku ruku, sad ćeš ti da vidiš!“ Udaram je po sisama, pa hvatam rukama njene izgorele ruke.

„AAAA BOLI ME, BOLI.“ Uvijam joj obe ruke i obmotavam konopac oko zglobova. Konopcem pravim nekoliko krugova i jako joj vežem šake.

„AAAAA CRKNI SLEPČE, OPET SI ME ZAJEBAO, PUSTI MEEEEEE, PUSTI.“ Cela kuća odzvanja ujninim glasom, a ja svlačim njene gaće skroz koje su ostale na kolenima. Mokre su i tople, prinosim ih licu i udišem osećajući stomak kako mi se pomera.

„Uh kučketino, skroz su ulepljene. Napalila si se, jel?“

„Puši kurac majmune bolesni!“ Bacam joj gaće u stranu, a onda je udaram šakama po međunožju. Pička joj se nadražila i otekla kao nikad do sad. Šljepam je još nekoliko puta spoljnim delom šake.

„Kurvetino kobilasta, nisi svesna šta te čeka!“ Svlačim sve sa sebe i dolazim sa druge strane kreveta ka njenom licu.

„Videćeš ti šta tebe čeka, u zatvor ćeš ići!“ Ujna dahće, uzdiše i jeca zavezanih ruku. Hvatam je za kosu i odižem joj glavu od kreveta. Poturam joj glavić ispred usta, ona ga pljunu u par navrata.

„Mnogo pričaš, ne troši reči uzalud ujna!“ Udaram joj šamarčinu, ponovo vučem za kosu i na silu nabijam kurac u njena usta. Bespomoćna kobilarka guta moju kurčinu, a ja se pomeram napred nazad ritmično.

„Gledaj me dok mi pušiš, gledaj kako sam nadmoćan nad tobom, ahaha!“ Rekoh smejući se bezobrazno, držeći šakama za kosu navlačim sve više njenu glavu ka sebi. Ujna dudla li, dudla moju kurčinu mumlajući nešto nerazumnjivo. Mlati nogama udarajući o krevet i pokušava da se oslobodi, ali bezuspešno.

„Šta je kobilarko, jesi mislila da ćeš proći nekažnjeno? Nisi ispunila obećanje, a dogovor je bio da ćemo se opet jebati.“ Udaram je ponovo spoljnim delom šake po obrazima i nosu nekoliko puta. Zacrvenela se u licu, a oči joj zasuzile. Napaljen na nju od cele situacije, odmah ću joj napuniti usta. Sve jače i jače nabijam joj kurčinu osećajući njene nepce. Na momenat vadim kurac, želeći da mi čupija muda.

„Aaaa, joj, joj meni, aaa, pusti me više!“ Ponovo odgovara jecajući, a onda držeći je za lice navodim da proguta moja muda.

„Što pre počneš da sarađuješ, pre ću te pustiti.“ Ujna guta i čupija moje dindarice, gledajući me prezirno. Razvlači ih po ustima, osećam jezik kako tumara po njima. Gledam u kurac kako pulsira, vene poiskakale, dok ona naslađuje se. Ne treba mi još puno, osećam erekciju da je blizu, pa joj opet nabijam kurac usta. Hvatam je prstima za nos, a kurčina pred erekcijom. Zakivam je i jebem žestoko usta, maksimalno ubrzavajući pokrete. Sperma šiklja, toplotni talasi ispunjavaju izmučenu ujnu. Ne može da diše, a usta su joj preplavljena mojom spermom. Svršavam i dalje, naleti jedan za drugim dolaze, a ona guta li, guta. Zacrvenela se, vene joj se ocrtale na vratu, pomislio sam udaviću je. Puštam joj nos, čujem duboke udisaje, a kurac nabijen ceo. Vadim ga pomerajući se unazad, umazanih usta sperma joj curi niz bradu.

„Hoćeš me sad pustiti?“

„Pusti ću tek nakon što te jebem u dupe!“

„NEMOJ, NEEEE, NEĆU U DUPE, MARŠ, ODJEBI, UPOMOOOOOOĆ!“ Štipam je za izgorele ruke i govorim.

Pročitajte i ...  KAMPOVANJE SA SINOM

„Ućuti bre, ne teraj me da te bijem po delovima gde si izgorela!“ Dahće ujna bespomoćno, a ja joj stavljam povez oko usta iako pokušava da se odupre. Pomerio sam se i došao iza nje, gledajući je u gole duge i crvene noge. Kleknuo sam ispred njenih velikih belih guzova, pa je opet udaram šakom po pički.

„Uh kurvo, al si se nadražila, sigurno vapiš za kurcem!“ Ujna sikće na mene mumlajući nešto. Njeno dupe mi je u prvom planu, čupijam 2 prsta, a onda prinosim među njene guzove. Krećem da masiram laganim pokretima, a onda se saginjem. Oslonio sam ruke o njene butine, a jezikom palacam i guram u njeno dupe. Ujna nemoćna da bilo šta kaže, a ja uveliko ližem njeno dupe. Držim je šakama za guzove i širim ih, u isto vreme gutam arome pičke i njenog dupeta. Osećam hrapavost rupice njenog dupeta pod jezikom i sve više ližem. Onda čupijam usnama, naslađujem se, opet ližem maksimalno da je opustim. Dižem glavu iz njenog dupeta, spajam dva prsta i prinosim. Kružnim pokretima masiram joj, a drugom šakom opet je udaram po međunožju. Ponovo mumla nešto nerazumnjivo, verovatno moleći me da prestanem. Guram polako srednji prst u njeno dupe, malo po malo. Ulazim sve dublje, krećem napred nazad. Iz minuta u minut, moj prst sve bolje klizi kroz ujnino dupe. Zatim dodajem i kažiprst, pa polako guram opet. Sada je malo teže, ali ne odustajem. Ponavljam istu rutinu kao sa jednim prstom. Uspevam, jebem sa dva prsta u dupe ujnu vezanu s povezom preko usta. Kurac mi se opet lagano diže i postaje sve krući. Odlazim po lubrikant, a usput mi pada na pamet da uzmem i bananu iz friždera. Vraćam se, čučnuo sam ponovo ispred nagužene ujne. Otvaram lubrikant i nanosim ga na njeno veliko dupe. Masiram prstima, pa kružim naizmeičnim pokretima pripremajući se za analni seks. Guram opet svoje prste u njeno dupe, dosta lakše ulaze i klizaju. Rupa joj je razrađena, nemam šta više da čekam. Ipak pre nego što sam prineo kurac njenom dupetu, uzimam bananu. Bananu sa sve korom prinosim i polako guram u njeno dupe.

„UUUUU, UMMMM, MMM, AMMMM.“ Čuje se kako ujna preko poveza ispušta glas disajući duboko. Vrh banane je ušao, ne odustajem, uz blage pokrete guram i dalje. Ušlo je sigurno 10mm banane u ujnino dupe, a ja želim još. Guram, banana sve dublje ulazi, a ujnino dupe sve se više šuri. Pokretima rukom napred nazad držeći bananu mučim je i jebem. Gledam i ne verujem šta sam uspeo, kakva tortura na kobilarkom. Zavezana i izgorela ujna leži gola preko kreveta mojih roditelja. Osećao sam se kao dominatni lik iz porno filma u tim trenutcima. Uhvatio sam je za kosu drugom šakom i vukao nazad, a bananu sve brže nabijao.

„MMM, UUUMM, AAAM.“ Ona mumla i kuka od bolova nerazumnjivo. Zanimao sam se sa bananom još par minuta, pa je izvadio. Odlazim napred do njenog lica držeći bananu iza leđa. Oči su joj u suzama, a kosa joj je mokra od znoja. Uzimam povez koji je skinula i bacila na pod. Mlati glavom levo desno ne želeći ponovo da vidi mrak. Ponovo joj stavljam preko očiju i vežem čvrsto sa zadnje strane. Onda joj skidam povez sa usta, a uz duboke udisaje kroz usta i nos ona izgovara.

„Mrzim te, mrzim iz dna duše, koliki samo bol mi nanosiš, prestani, aah.“ Ništa ne govorim, ćutim i bananu iza leđa poturam pod njena usta. Levom rukom držim je za kosu i opet joj dižem glavu od kreveta. Desnom držeći neoljuštenu bananu guram u njena usta, a ona nesvesno prima. Nabio sam pola banane u ujnina usta, bananu koja je bila u ujninom dupetu. Ujna sada u svojim ustima oseća miris i šmek sopstvenog dupeta. Ja sve brže pokretima nabijam bananu i lomim joj vilicu. Zastajem sa više od pola banane u njenim ustima i ponovo stiskam za nos.

„Kobilarko, kakav je ukus, jel ti se sviđa?“ Loži me ova igra sa ujnom, nabrekla kurčina opet je u jakoj erekciji. Zatim je vadim, bananu ljuštim i dajem ujni da pojede. Ona okreće glavu uz negodovanje. Onda ja gricnuh bananu, pa se spustih i zabijajući joj žvaku. Jezikom prenosim i guram bananu u njena usta. Odmičem se, a ona pljuje bananu, dajući mi do znanja šta misli o svemu.

„Kako si nezahvalna.“ Vratio sam joj povez na usta, a onda rešio da je konačno naguzim. Opet sipam još malo lubrikanta i stavljam na njeno dupe, pa guram prste, zadržavajući ih malo. Uspravljen, dignute kurčine, gledam u ujnu zavezanih šaka kako bespomoćno leži na krevetu s povezom na očima i ustima. Primičem kurčinu konačno da jebem je u veliko dupe. Glavić se sudara sa ulazom njenog dupeta, guram polako.

„MMMM, UUUUM, AAAM.“ Opet sikće i mumla uz znak bola. Ne mogu brže, kurac mi je predebeo za njenu rupu. Već me je oblio hladan znoj, ali ne stajem. Imam sve vreme ovog sveta i malo po malo ne vidim više glavić. Ušao je u ujnino dupe, prodirem još malo, skoro pola kurčine je ušlo. Osećam da treba da vratim ka sebi i krenem sa pokretima napred nazad. To i činim, lagano i ritmično širim joj i cepam dupe. Uživam u trenutku, osećaj je sjajan. Konačno sam joj probio dupe i skinuo nevinost. Njena pička apsolutno me više nije zanimala. Stajao sam pored kreveta, držeći šakama za ujnine kukove i nabijao sam je uz sebe. Iz minuta u minut, kurac je ulazio i nestajao sve više u njenom dupetu. Zavezanih šaka s povezom preko očiju i usta, te letnje junske subote prvi put je primila u dupe za svojih 45 godina. Nabijao sam je sve žešće, butinama sam udarao o njene i cepao dupe koje se razrađivalo.

„Koliko uživam, ovo je neobjašnjiv osećaj. Konačno sam sve ispunio s tobom.“ Govorim dok je jebem jako i dominantno. Kada sam se zadovoljio jebanja otpozadi, izvadio sam ga dok se rupa njenog dupeta zacrvenela i raširila. Opet je kukala i jecala preko poveza oslonjene glave na krevet. Nastavljam sa torturom, pa je šakama prvo udaram po guzovima. Lagano, jako, jače, unutrašnjim, pa spoljnim delom dok se nisu zacrveneli. Onda je udaram po već izgorelim butinama i listovima. Nije mi dosta, primičem se, pa kolenima slovito udaram u njene butine i nabijam još više o stranicu kreveta.

„Kako je dobar osećaj biti gospodar, a ti moja robinja, hahaha!“ Odvezujem joj šake na trenutak i rotiram da legne na leđa. Izmučena pokušava mlateći rukama da se odbrani, ali sam je brzo savladao. Konopac proturam oko njene butine, pa opet oko zgloba njene šake. Uplašena je i više ne pokušava da pruži otpor. Vežem joj jednu šaku uz butinu, pa isto činim i sa drugom. Zavraćam je unazad šireći joj noge, ali ona iz sve snage skuplja i ne da da ih raširim. Nabio sam se u njene butine, šireći ih svojim rukama uspevam i telom sam između njenih nogu. Onda drugi deo konopca uzimam, savijam joj nogu u kolenu i obuhvatam oko njenog lista i butine, pa kružim nekoliko puta. Vežem joj čvrsto, pa ponavljam postupak na desnoj. Nadražene pičke i upaljenog tela, ne mogu da odolim, klečim i počinjem da joj ližem pičku. Skroz je mokra i napaljena, primećujem da ju je brijala skoro. Guram jezik u nju, dok u isto vreme masiram klitoris prstima brzo. Mumla ujna preko poveza, a celo telo joj u goloj vodi. Šljepam je po butinama u par navrata, a onda guram prste u njenu pičku. Krećem da tumaram i jebem je sve brže i brže.

„UUUUUUUUM, MMMMMMM, AMMMMMMM.“ Ponovo je čujem kako mumla preko poveza, odlučujem da ga skinem za trenutak, pa nastavljam da je lomim tako. Prsti su mi skroz morki i ulepljeni od njene pičke. Skidam joj i povez sa očiju, pa hvatam za kosu i povlačim k sebi.

Pročitajte i ...  Jebanje sa bratom i sestrom

„Gledaj me kučketino, gledaj dok svršavaš i doživljavaš orgazam!“ Govorim cepajući joj pičku prstima, a ona vrišti i trese se.

„AAAAAAAAH, AHHHH, UHHHH, JOOOJ MENII, AAAAAAM.“ Potom se zaustavljam i mučim je, pa joj još više nadražujem pičku. Lupkam je šakom, pa je udaram po sisama, a onda lupam par šamara.

„Ti si jedna prava drolja kobilasta, jel tako, jel tako?“

„JEDI BRE GOVNA, PRESTANI SA PONIŽAVANJEM!“ Vraćam prste bez reči u njenu pičku i ponovo ih guram duboko. Pravim nenormalno brze pokrete, znojim se sve više, a ona opet kuka.

„AAAAAAAA, AAAAAH, GOSPODE BOŽE, AAAAAH, UUUHUH.“ Pička počinje da prska na sve strane praveći jake mlazeve.

„Uh kobilarko, kako si isprskala krevet.“

„Jooooj meni, joooj, uhhh, hoćeš me konačno pusiti?“

„Neću, nego ću opet kurac usta da ti stavim!“ Opet dolazim iznad njene glave oborene na krevet. Gleda me zavraćenog pogleda, a ja je kurcem udaram po čelu nekoliko puta, a onda joj trpam usta. Nema drugog izbora, spontano otvara usta i prima moju kurčinu. Oborona i vezana na krevetu guta moju kurčinu primaju duboko u grlo. Lomim joj vilicu tako nekoliko minuta, gledam je zadovoljno u njene sise koje su se razvukle po njoj. Nabijao sam joj tako i mučio je dok mi nije dosadilo, pa ga izvadio. Nisam želeo da joj vraćam povez na usta i oči, ali ona opet zakuka uz vrištanje.

„UPOOOOMOĆ, HOĆE LI KO ČUTI, SILUJE MEEE, VEZANA SAM, LJUDIII, BILOOO KO, AAAA!!!“

„Gledaćeš me, ali usta ću ti opet zapušiti!“ Odlučujem da uzmem njene crne gaće sa poda i prekrijem joj usta. Širim ih oko njene glave, pa unutrašnji deo gde dolazi njena pička stavljam na njena usta.

„Mmmm, pu, puu, ummmm.“

„Šta je, ne sviđa ti se kako ti mirišu spostvene gaće? To je delo tvoje pičke, sad ćeš ih udisati na tenane.“ Zagledao sam se u njene opuštene sisurde razbacane po stomaku i dobijam želju da i njih vežem. Hvatam deo konopca, proturam oko njenih leđa i vrata, kružim oko njene sise. Stegao sam je tako da je odmah počela da poprima modru boju, a onda prešao na drugu. Ni to mi nije dovoljno, odlazim napolje i uzimam dve štipaljke sa sušilice. Vraćam se, ona prestravljeno gleda, a ja stavljam štipaljku na njenu bradavicu. Uz bolove kuka preko poveza i preznojava se, dok još jedna štipaljka završava na drugoj bradavici. Ujna totalno bespomoćna, obmotana jakim konopcem svuda po telu i sa štipaljkama na sisama. Držeći se šakom za kurac našao sam se među njenim celulutnim i masnim butinama. Čučnuo sam i jezikom počeo da ližem njene prljave i znojave tabane. Ližem tako stopala vezana uz butine, pa prstima golicam po njima. Ujna iskolačenih očiju vrišti preko poveza, a ja se lucidno smejem. Onda zubima grebem joj jednu petu i grizem, pa radim isto sa drugom. Primičem se njenim prstima, balim i gutam joj prste nalakirane belim lakom. Čupijam ih ustima dugo, a onda ponavljam isto s drugim stopalom. Dižem se, zavraćam joj noge unazad i njeno dupe blješti mi pred očima. Nanosim opet malo lubrikanta, osećajući divan miris jagode. Gleda me sa njenim prljavim gaćama ustima, znajući da će opet primiti u dupe.

„Nešto ti nije jasno, a kurvo?“ Govorim joj, pa zabih dva prsta u njeno već razjebano dupe. Jebem je prstima i širim već crvenu rupu dupeta. Hvatam kurac, prinosim glavić ka njenom dupetu i ulazim. Nestajem laganim pokretima napred, nabrekli kurac prodire duboko. Upornost se isplatila, tako da sam posle nekoliko minuta bio celim kurcem u ujninom dupetu. Gleda me sva mokra i izmučena, sisajući sopstvene gaće ustima. Jebem je bez reči, držim je za desnu butinu i gledam je pravo u oči. Moj debeli i nabrekli kurac silovito prodire i kida ujnino dupe. Sise su joj modre i upaljene konopcem i štipaljkama.

„Naučila je da podnosi bol, šta li misli sad?“ Pitam se u sebi i nastavljam da je jebem. Usporio sam, pa zastao ceo u njenom dupetu uz jako nabijanje. Muda udaraju o njene guzove, svojim butinama udaram njene. Mumla ponovo nešto nerazumnjivo, a ja ne mogu više da ćutim.

„Sve, sve, ali ovaj osećaj dok te jebem u dupe. Viša faza, ahh, neka druga dimenzija.“ Navlačim je na sebe i ubrzavam pokretima. Mokri smo oboje, znoj se sliva niz moje lice, padajući mi niz vrat. Jebem je tako sve dok nisam osetio da je svršavanje blizu. Opet sam zastao i usporio sa zakivanjem, pa sitnim naletima jebao. Muda su puna, kurac ključa i puni ujnino dupe. Pogled mi magli, tresem se i grčim svršavajući. Nabio sam ga celog i spermom počeo da ispunjavam unutrašnjost njenog velikog dupeta. Punim je celu, punim, doza zadovoljstva mi je sve veća. Vadim ga polako, dupe joj je puno moje sperme koja se sliva niz njene butine. Primičem se ponovo njenom licu, pomeram njene gaće sa usta i stavljam na nos. Nisam ni video da li je svojevoljno otvorila usta ili sam joj na silu nabio. Uglavnom kurac iz ujninog dupeta završio je u ujninim ustima, a ona je uspešno isisala sve. Odmakao sam se od nje, gledao je bez reči sa distance, a onda nestao. Ujna je ostala da leži i dalje zavezana i izmučena. Istuširao sam se, a nešto više od pola sata ujna je i dalje bespomoćno ležala.

„Saslušaj me. Znam da si u dugovima, i pomoći ću ti. Evo ti 500 eura da vratiš šta imaš i središ se. Kunem ti se u sve na svetu da je sa ovim gotovo. Od danas počinjem novu stranicu svog života, bez misli o tebi, bez tvojih gaća, drkanja na tebe i pokušaja da te jebem. Uzmi ove pare, zaboravi na ovo danas i reši sve probleme.“ Polako sam odvezivao konopac sa delova njenog tela, a ona plačući je jecala.

„Idi ujna istuširaj se ovde, sredi se, ne možeš takva ići kući.“

„Poverovaću ti poslednji put u životu.“ Kratko je rekla, ušla u moje kupatilo i istuširala se. Obukla je haljinu bez gaća, gaće skupila u levu šaku, a ja joj u desnu stavih onih 500 evra. Ništa više nismo rekli jedno drugome, uz spore korake otišla je. Pospremio sam sav haos u sobi mojih roditelja i ostavio prozor da se izluftira. Upalio sam komp i obrisao sve ujnine slike, pa uzeo njene gaće koje sam imao i bacio u kantu za smeće. Posle par dana otišao sam na more sa devojkom i ostao dve nedelje. Bio je to pravi reset za mene, vratio sam se kao drugi čovek. Počeo sam da okupiram misli i tražim zadovoljstvo u drugim stvarima. Ima jedna rečinica koju ponavljam svakodnevno i koja glasi: „Ne budi rob svoje prošlosti, već graditelj svoje budućnosti.“

KRAJ.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!