Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Ujnine gaćice 4

23 min čitanja

Već nekoliko meseci je prošlo od poslednjeg seksa sa ujnom. To pakleno, letnje jutro bilo je uspešno, a ujna i ja po treći put imali smo seks. Namamio sam je na prevaru, ona je došla po svoje čiste i prljave gaće, ne znajući da sam ja kući. Ipak, na kraju sam sve pokvario, jer sam joj svršio po licu, a ona se toliko naljutila da više nije pričala sa mnom.

Upoznavanje Hrvatska

Od našeg poslednjeg seksa, dve, tri nedelje bio sam miran i nisam mislio na nju. U međuvremenu našao sam šta da jebem, nadajući se da ću ujnu potpuno zaboraviti. Ali kako zaboraviti rasnu kobilarku koju sam već tri puta imao celu, jebao kako sam hteo, kada mi je pred očima, živi pored mene i moram da je viđam. Ne vredi, uz sav mentalni otpor, opet sam koristio priliku i prikrao se do njihovog sprata, a vrata kao i uvek bila otključana. Ujna je blefirala, jer je rekla poslednji put da će vrata ubuduće biti zaključana. Ipak, tada sam se iznenadio, jer ni u korpi za veš ni u veš mašini nisam našao njene gaće. Ceo septembar kad god sam mogao dolazio sam, ali od njenih nošenih gaća, ni traga ni glasa. Iako je blefirala za zaključavanje kuće, očigledno da je krila nošene gaće, jer je znala da ću pokušavati da ih uzimam.

Iznerviran zbog toga i što se pravila da ne postojim kad bi me videla, odlučujem da ponovo uzimam njene čiste gaće. Nakupio sam pune džepove njenih čistih gaća, što belih, sivih, crnih, teget i odneo kući. Krenuo sam da nosim ujnine gaće umesto svojih bokserica. Svako veče menjao sam posle tuširanja i spavao u njima. Prethodne skinute bio sam spreman da vratim, ali na drugačiji način. Kada sam došao jedno jutro dok su oni bili na poslu, a deca i baba spavali, ponovo sam proverio kupatilo i opet nisam našao ujnine nošene gaće. U sebi pitao sam se, gde li ih odlaže i sakriva, čak sam celo kupatilo pretražio, ali ništa. Svakako, svukao sam sve sa sebe i počeo da drkam zamišljući kako je jebem, obmotan njenim čistim gaćama. Napunio sam ih vrućom spermom, a onda uzeo njenu četkicu za zube i umočio u spermu na gaćama. Vraćam je na mesto, a onda joj vraćam čiste gaće u orman, lepljive i prepune sperme.

Očekivao sam i čekao ujnin poziv ili dolazak kao prošli put kada sam joj svršio po prljavim gaćama i ostavio da ona to jasno vidi. Ali nije se javljala, ponavljao sam taj ritual sve dok početkom oktobra nisam naišao na zaključana vrata. Ujna sama ili u dogovoru sa njenima odlučila je da zaključava kuću. Uporno sam svakoga dana kada su bili na poslu, prva, druga smena, pokušavao, brava je bila zaključana. Ipak, rešenje sam našao, počeo sam da ih pratim kada dolaze kući sa posla i posmatram njihovo kretanje. Jedno jutro primetih kako ujak ostavlja ključ na gredi od terase koja se nalazi ispod njihove kuće. Sigurno za ujnu kada dođe sa posla ili decu kada dođu iz škole. Saznao sam gde im stoji ključ kada nisu kući, pa jedva čekao priliku da uzmem ključ i nađem se u raju ujninih gaća. Sutradan ujutru, kada su otišli jedno po jedno na posao i u školu, uzeo sam ključ i lagano se popeo i otključao vrata. Našao sam se u kupatilu i u veš mašini prvo što sam našao bile su ujnine bele gaće, još uvek vlažne, natopljene i flekave.

ujnine nosene gaciceNosila ih je do sinoć, dobro poznati miris ujnine pičke ispunjavao je moje nozdrve. Za trenutak, nastavljam da pretražujem veš mašinu i nalazim još jedne iste gaće. Mirišem i njih, ali miris dosta slabiji, skinula ih je sa svog dupeta pre. Vratio sam se na vlažne, prljave gaće, udisao sam i udisao iz sve snage kao narkoman drogu. Spustio sam dasku na wc šolji, izvrnuo one druge gaće i raširio ih na dasku wc šolje. Držeći u levoj ruci ujnine vlažne gaće, nabijajući ih u nos, počeo sam da drkam i vrlo brzo počeo da prskam po ujninim drugim gaćama. Sperma je se topila i razlivala po prljavom delu koje je ostavljala njena pička. Te gaće, samo sam presavio preko pola i onako natopljene vratio u veš mašinu, a ove druge u svoj džep i otišao kući. Mojoj sreći nije bilo kraja, ponovo sam imao ujnine nošene gaće kod sebe kao pre.

Nastavio sam i u narednom periodu da kradem ujnine gaće, jedne po jedne, a prethodne vraćam. Mada ponekad kao i ranije, u sobi sam imao po 4, 5 ujninih gaća. Ali isto tako, uzimao sam joj i najlonke, uglavom čiste i uveče pred spavanje navlačio ih na sebe. Bile su mi taman, jedino nabrekla kurčina zatezala ih je, pa sam se plašio da ne puknu. Cela jesen prošla mi je u drkanju na ujnu, spavanju u njenim gaćama i najlonkama. Iako sam imao devojku i redovan seks sa njom, svakodnevno mi je ujna bila u glavi. Želeo sam još jednom da je jebem, želeo sve više i čvrsto verovao u to. Setio sam se da je krajem novembra njen rođendan, pa sam odlučio da joj nešto poklonim. Na internetu u jednoj prodavnici ženskog veša našao sam ono što bih voleo da vidim na ujni. Ženske slip gaće, sa čipkom sa strane, lila boje, i bele tange. Bele iz razloga, što ujna najčešće nosi bele gaće. Kada ih bude uzimala, neka greškom uzme bele tange i da se iznenadi kada ih navuče na sebe. Poručio sam traženo i stiglo mi je na kućnu adresu za 2 dana. Ujna iako je izbegavala i nije govorila sa mnom, osim kad je morala, pozvala me je sa roditeljima na tortu za njen rođendan. Otišli smo predveče i samo sam se zdravio rukom sa njom uz čestitanje.

Pošto je bio radni dan i radila je, delovala je kao i svakoga dana. Kosa u repu, trenerka na sebi, gaće se ocrtavaju ispod dok je stajala za radnim delom i služila nas. Pravila se fina i kulturna, iako da smo sami ne bi ni reč rekla i oterala bi me na jedan dva. Posedeo sam malo i pre mojih krenuo ka kući, a usput u hodniku, pošto je svetlo bilo ugašeno, a sijalo ispred kuće, otvorio orman tiho i iz jakne izvadio gaće i tange što sam joj kupio. Stavio sam joj u orman, ali ispod dva para koje svakodnevno nosi. Tempirao sam dane i računao da do kraja nedelje, mora doći do njih, osim ako oprane ne stavi preko. Sledeće nedelje ujna je bila druga smena, a ja sam došao s posla ranije čim je ona otišla u drugu smenu, dok je ujak još uvek bio na poslu, a deca u školi. Uzeo sam ključ sa mesta gde ga ostavljaju i popeo se na sprat.

Otvorio sam orman, pretražio rukama i video da nema ni čipkanih gaća ni tanga koje sam joj poklonio. Nastavio sam do kupatila, otvorio korpu za veš, počeo celu do kraja da pretražujem i jedino što sam našao bile su njene najlonke i neke teget i sive gaće koje su okorele, izvetrelog mirisa. Zatim sam otvorio vrata veš mašine, tu je stajao beli veš. Odmah sam našao ujnine bele gaće, ovog puta sa crnim tufnama, i dalje su bile mirisne i sveže. Promirisao sam ih, stavio u džep, ali nastavio da tražim. Potraga je bila uzaludna, ni traga od lila gaća i belih tangi koje sam joj poklonio za rođendan pre nekoliko dana. „Sigurno ih je bacila kobilarka, jebem je usta. Ja joj naručio, poklonio, da obnovi malo i nosi kvalitet. Čim ih nema ni u ormanu ni u kupatilu, sigurno su završile u kanti. Seljanka bolje da mi je vratila. Ne zna to da ceni, a ujak joj sigurno nije ništa poklonio.“ Govorio sam u sebi i besneo. Izašao sam iz kuće ljut i razočaran.

Pročitajte i ...  Stopalaaaa fetisssss

„Zbog toga što je uradila, jebaću je opet, ali ovaj put jebaću je u dupe.“ Ponavljao sam to svaki dan sebi i strpljivo čekao priliku. U međuvremenu uživao sam sa devojkom i opuštao svoje misli od ujne. Ohladio sam se i ceo decembar niti sam joj uzimao gaće niti drkao na nju, ali i dalje sam bio odlučan i verovao da ću je uskoro jebati. Praznici su prošli i ta porodična okupljana, a tada sam ponovo viđao ujnu i opet počeo da drkam i kradem joj nošene gaće. Opet sam tražio da li ima negde gaća i tangi koje sam joj poklonio, ali ništa. U drugoj polovini januara stižu nove vesti. Ujna se testirala i pozitivna je na koronu, dok ujak i deca nisu. Oni prelaze da borave kod babe u prizemlje, a ujna ostaje sama na spratu.

„Evo prilike da je jebem, premija.“ Mislio sam u sebi. Čuo sam od majke da je ujna dobila 10 dana izolacije. Imala je temperaturu dva dana, malo kašljala, ali ništa ozbiljnije. Prva kontrola joj je prošla posle 5, 6 dana i video sam je kroz prozor dok se vraćala od doktora. Morao sam da reagujem, imao sam još par dana dok je ujna u izolaciji i sama na spratu. Sledećeg dana predveče, došao sa posla kući i čuo majku kako telefonom priča sa ujnom. Iz tog razgovora shvatio sam da ujna prekosutra ide na poslednju kontrolu i da će izaći iz izolacije. Vremena je bilo sve manje, još dve večeri imao sam priliku da odem kod nje i jebem je. To isto veče spletom okolnosti dolazila mi je devojka i nikako nisam mogao da odem kod ujne uveče. Imali smo seks i proveli nekoliko sati zajedno, a ja sam svo vreme mislio na ujnu. Odvezvao sam je kući oko ponoći i kada sam se vratio, nešto me je povuklo da krenem ka ujni. Svetlo je bilo ugašeno i svi su verovatno zaspali, ali morao sam da pokušam. Ipak, vrata su bila zaključana i nisam mogao da uđem, iako sam se nadao je možda zaboravila da zaključa.

„Ostalo mi je još sutra uveče i to moram iskoristiti kako znam i umem.“ Govorio sam u sebi. Sutradan sam bio celog dana nestrpljiv i jedva čekao da padne mrak. Došao sam s posla, istuširao se i odmorio, pa mojima rekao kako idem do grada, ali ću peške, pa će me neki drugar kasnije vratiti kući. Odmakao sam malo od kuće, potom, sa bezbednog mesta posmatrao spart gde je ujna boravila. Čekao sam da se upali svetlo u kupatilo, da bih mogao da krenem ka njoj. Radio je televizor u njenoj spavaćoj sobi, ona je verovatno gledala neku seriju, na satu bilo je oko pola 9. Načekao sam se nešto više od pola sata, kad se upali svetlo u njenoj sobi za trenutak, a zatim i u kupatilu. Brzim hodom krenuo sam ka njhovoj kući i za 5 minuta ušao u dvorište uz oprez da me niko ne vidi. Zatim sam na prstima popeo se uz stepenice i došao do sprata. Otvaram polako vrata, ulazim, iz ujnine sobe sija televizor, krevet je izgužvan od njenog ležanja. Neki lekovi su na stočiću i pored čaša vode. U dnevnom boravku i drugoj sobi mrkli je mrak, nema nikoga. Odlažem jaknu i cipele u tu drugu sobu iza vrata.

Vraćam se ka hodniku i stajem ispred kupatila. Čučnuo sam i provirio kroz ključaonicu, vidim ujnu kako je svoje guzove opružila na wc šolju. Par minuta kasnije ujna briše svoje dupe wc papirom, onda uzima vlažnu maramicu pa ponovo briše. Ustaje, dlakava pička sevnu, navukla je roze gaće, zatim pidžamu i pustila vodu. Oprala je sapunom ruke, obrisala o peškir, pa je krenula ka izlazu. U tom momentu trgao sam se i pobegao u dnevni boravak. Upalila je svetlo u hodniku, zatim se čulo otvaranje ormana i njeni pokreti ka ulaznim vratima. Čujem da je digla bravu i zaključala ulazna vrata, onda ugasi svetlo u hodniku i ponovo uđe u kupatilo. Na prstima sam izašao iz dnevnog boravka i prišunjao se ka kupatilu. Voda se čula iz kupatila, a ja sam čučnuo i provirio kroz ključaonicu. Ugledao sam ujnu sa tušem u ruci kako pere kadu, polunagužena u pidžami. Nedugo zatim, ugasila je vodu pa tuš okačila iznad kade. Meni je srce lupalo ubrzano, tresao sam se, ali nastavio da gledam kroz ključaonicu. Ujna mi se pomerila sa vidokruga, pa je nisam video. Onda sam počeo da vidim delove pidžame kako padaju i nestaju odlazeći na pod. Kroz ključaonicu ponovo sam ugledao ujnu, ali ovoga puta golu, kao od majke rođenu. Njena leđa, ruke, čvrste i velike guzove, na koje su se nadovezivale vitke i duge noge. Osećaj je bio neobjašnjiv, a scena kao iz filma. Ujna ni ne sluti da se nalazim iza vrata i da je upravo posmatram.

Zakoračila je jednom nogom u kadu, pa drugom i uzela tuš. Pustila je vodu, i onda sela u kadu tako da sam je gledao iz profila. Njene velike sise opružile su se, a ujna je počela da se kvasi po celom telu, dodirujući vrat, ramena. Ispod sisa od kade ništa više nisam mogao da vidim, ipak prizor je bio savršen. Kurčina je htela da iskoči, a ujna je dohvatila kupku i počela da se trplja po celom telu. Njene masivne sise sa velikim bradavicama topile su se u kupki, a meni je voda krenula na usta. Potom je uzela šampon za kosu i utrljala ga laganim pokretima. Malo je falilo da se uhvatim za bravu, uđem u kupatilo i jebem je onako mokru, nasapunjanu. Ujna je počela vodom da spira kupku sa tela, ponovo dodirujući se po celom telu. Uživala je i opuštala se, dok se sve veća para stvarala u kupatilu. Isprala je i kosu, voda je padala po njoj još nekoliko minuta. Onda je ustala i tada mi je kroz ključaonicu u prvi plan iskočila njena pička, potom i njeno dupe. Trljala je i prala pičku, potom između svojih guzova nacentrirala je tuš.

„Samo se ti peri, da mi budeš čista i mirisna za jebanje!“ Mislio sam u sebi. Ujna je ugasila vodu, dohvatila veliki peškir i krenula da se briše. Obrisala je se, potom digla jednu nogu, obrisala i stopalo, pa iskoračila, onda obrisala i drugo stopalo. Stajala je gola i ponovo uzela tuš i spirala kadu, ponovo sam je video naguženu. Pička kao da joj se racvetala, željna kurca i dobre jebačine. Ali sačekao sam da izađe, povukao sam se i otišao do njene spavaće sobe. Počeo sam da skidam sve sa sebe i odlažem odeću iza vrata, ostao sam potpuno go, stajao iza vrata i čekao ujnu. Nekoliko minuta kasnije, vrata od kupatila otvorila su se, čuo sam njene korake. Sa fenom u ruci došla je u sobu, na njoj navučene gaće i brutel majica. Uplašio sam se da me ne vidi, stajao nepomično i jedva disao. Zvuk fena izbio je u prvi plan, televizor se nije čuo, a ja sam malo po malo počeo da virim. Ujna je sušila svoju dugu kosu i gledala u pod. Nisam mogao više da ostanem iza vrata, počeo sam da igram u mestu. Tiho sam napravio korake i našao se iza ujne koja je i dalje sušila kosu. Seo sam na krevet dva metra iza nje, pokriven njenim ćebetom. Čekao sam da osuši kosu i da je sa leđa uhvatim. Sušenje je još malo potrajalo, a ja sam se povukao još ka njoj, metar iza nje sedeo sam. Ugasila je fen, a ja sam je u istom momentu obuhvatio s leđa i uhvatio za sise.

„Gospode Bože, ma ko to, šta, ahhh!?“ Ujna izgovara izbezbumljeno, ispada joj fen i pada na pod, pa okrenu glavu koliko je mogla i videla da sam ja iza nje.

Pročitajte i ...  Kuma, moja kurvica

„Ti, ti, bolesniku, kako si ušao, kad, pusti me ovog trenutka, pusti, čuješ li?“

„Kaži ti meni prvo gde su gaće i tange što sam ti poklonio za rođendan?“

„U kanti, gde će biti. Kako si se usudio da ženi od 44 godine i majci dvoje dece pokloniš tange?“

„Zato što bi ekstra stajale na tvom međunožju i tim guzovima.“

„Zaprepastila sam se kad sam ih videla, nemam reči koji si ti bolesnik.“

„Ja bolesnik kobilarko, a kladim se da ti ujak ništa nije poklonio, boli ga kurac za tebe, a moju pažnju ne ceniš.“

„Ama pusti me, šta te briga, ne zanima te moj brak, odjebi sad i pusti me, vrištaću!“ Da odjebem da, ali kad te dobro izjebem.“ Pustio sam njene sise, uhvatio za njenu brutel majicu, ispasao iz gaća, digao i olako skinuo sa nje. Opet zgrabio sam je čvrsto za sise i mesio šakama, pripio se uz nju s leđa i ostavljao poljupce po vratu. Nastavljam da je ljubim, sklanjajući njenu kosu u stranu sa vrata i ramena. Osećam u šakama njene velike bradavice, nakostrešenje i prave, mesim joj sise sve više.

„A ne, ne, pusti me, bolesna sam, imam koronu.“

„Ti si moja korona, moj virus, dođi bre vamo!“ Uhvatio je za ramena i oborio na krevet, dok su joj noge bile u sedećem položaju, a stopala na podu. Nabrekle kurčine, opkoračio sam je i prineo glavić njenim ustima. Nabio sam joj iz sve snage iako je pokušala da drži usta zatvorena. Počeo sam da je jebem usta i nabijam joj do kraja, iako me je udarala šakama do butinama, nisam stajao. Opet sam joj uhvatio njene velike i opuštene sise, nisam mogao pogled da skinem sa njih. Mesio sam naizmenično, a usporio jebanje ujne usta. Izvukao sam ga polako iz ujninih usta, a ona odgovori.

„Dokle bre, dokle ćeš da me napastvuješ i jebeš majmune jedan?“ Izgovara zadihano ujna. Nisam joj ništa odgovorio, već sam prilegao na njene sise i počeo da ljubim. Počeo sam da joj sisam jednu pa drugu bradavicu, u isto vreme šakom mesio sisu, a drugu šaku spuštam na njeno međunožje. Osećam njene gaće po prstima, sve je toplije, vrelina nastaje u njenom međunožju. Vlažna je, iako neće priznati, vapi za kurčinom i jebačinom. Oboje smo zaćutali, dopire zvuk samo iz televizora. Spuštam se korak po korak ljubeći joj stomak, mirisna kupka ispunjava celo njeno telo, dolazim do njenih gaća. Krem, sa čipkom, zategle na njenom međunožju, hvatam šakam da ih svučem, a ujna se opire.

„Ne, ne, ne dam ti, nećeš me jebati ponovo u svom bračnom krevetu.“ Besno mi odgovara ujna.

„Budi tiša, hoćeš da nas čuju dole, najebali bi oboje.“

„Neka čuju, najebaćeš samo ti, upomoć!“ Iznerviran udaram je po butinama, noge je skupila, a šake stavila na sise. Pojačao sam televizor da se ujnin glas ne bi čuo u prizemlju. Raširio sam joj noge na silu, uhvatio za gaće i svukao ih preko njenih nogu i bacio na pod. Ujnina neobrijana i dlakava pička izbila je u prvi plan, a ja sam čučnuo na pod gledajući je. Sva ulepljena i vlažna, njen miris širio se i osećao sve jače.

„Nemoj kad te molim, dosta je bilo, nemoj me jebati preklinjem te, ne ovde.“ Nisam se obazirao na njene reči, prineo sam prste desne šake i počeo da trljam po njenoj pički, mazeći njen klitoris, a onda sam gurnuo dva prsta i sve dublje, dok nisu celi nestali.

„Ahhh, uhhh, joj, nemoj.“ Dahće ujna, osetiviši zadovljstvo, znala je šta joj se sprema. Prineo sam lice njenom međunožju i jezikom olizao dlakavi deo, a onda lizao celu pičku, usnama je čupijao i razvlačio.

„Uhhhhh, bože moj, uhhh, joj meni.“ Pridigao sam se, prineo kurac i olako ubacio u njenu pičku.

„Joooj meni, ahhhh, što si ga stavio, što?“ Nabio sam joj do kraja i počeo da jebem. Jebem li jebem ujnu sve brže i jače, držim je za njene noge i stavljam ih na ramena. Sva je mokra, lepi se uz mene dok je navlačim na sebe.

„Ahhhhh, uhhhhh, ahhhh, mmm.“ Ujna se prepušta i ispušta reči zadovoljstva. Ukrotio sam kao i prethodnih puta svoju kobilarku, rasnu i divlju. Navlačim je sve jače na sebe i zakivam iz sve snage. Vrelina njene pičke dovodi me do nestvarnog zadovoljstva.

„Uhhh, ujna, kako si dobra, kako volim da te jebem!“

„AHHHH, MMM, UHHH, AHHHH.“ Zatvorenih očiju uvija se zadovoljno dok je moj kurac cepa i lomi, pa svršava, njenu tečnost osećam na sebi. Nastavljam da je jebem i dalje, ali sporije i laganije, diram joj sise i mesim ih, gledam je u lice, uzvraća mi pogled ćuteći. Izvadio sam kurac iz njene pičke, skupio joj noge i zavratio ka njoj. Ujnino dupe iskočilo je u prvi plan, posmatrao sam je u njenu usku rupicu na dupetu. Opet sam čučnuo, uhvatio je za guzove i jezikom počeo da kružim u njenom dupetu. Čista i neodoljiva ujna ležala je opruženo na dnu bračnog kreveta, duboko disala i uživala dok sam joj lizao dupe.

„Ovo je raj, ahhh, kako mi prija, šta mi radiš, joj.“ Trudio sam se da što više opružim njenu rupicu da bih lakše ubacio kurac. Posle nekoliko minuta lizanja i čupijanja njenog dupeta, bio sam spreman da je jebem u dupe. Ustao sam, držao rukom kurac po kom su iskakale vene i nacentrirao ga u njeno dupe.

„Aaa, ne, ne u dupe, neću to, neću.“ Ujna je negodovala, pa zakuka.

„Ahhh, stani, boli me, boli.“ Glavić samo što je pokušao da probija njeno dupe zastao je, nisam mogao dalje, pa je ispao i završio ceo u njenoj pički.

„Ama, hoću da te jebem u dupe, došao je red na to.“

„Nećeš uspeti, boli me puno i ne mogu da se opustim čoveče, prestani!“ Ponovo sam pokušao i nacentrirao ga u njeno dupe, ali ništa. Pokušao sam još par puta, ali nisam uspeo da kurcem probijem njeno dupe. Razočaran uhvatio sam je za šake i digao. Pribio sam se uz nju celim telom, uhvatio oko struka i stavio šake na njene hladne guzove. Spustila je šaku na moj kurac i blago ga drkala, dok se drugom šakom držala za moje jake i čvrste ruke.

„Opet sam ti se prepustila, tvoja sam, sad me opet jebi.“ Na uvo mi je šapnula ujna. Uhvatio sam je za ruku i povukao ka krevetu. Legao sam na krevet i rekao joj: „Ajde me opkorači i sedi na mene.“ Ujna me je opkoračila, uhvatila moj kurac i nabila ga celog u sebe. Počela je da trese i meša svojim guzovima i žestoko se nabija na njega. Uživao sam dok se nabijala svojom uskom pičkom na mene i rekao joj: „Uh, to kobilarko moja rasna, zaslužio sam ovo, i dalje nisam odustao od tebe, ahh, kako si dobra jebulja.“

„Ahhh, ćuti, ćuti, ne zovi me tako, ja sam ti ujna, ahhhh.“ Nagela se na mene i nabila mi svoje sise koje su padale ispred mog lica. Ščepao sam ih i mesio, pa naizmenično šamarao njene bradavice. „Uhhhh, uhhhh, ahhh, oouh.“ Digao sam svoje butine od kreveta i počeo ja nju da zakivam iz sve snage.

„Vidiš kako je kad te dobar kurac dohvati, kako ti cepa pičketinu.“

„Aaaaa, majkice moja mila, ahhhh, šta mi radiš, joooj, jooj, uhh bre.“ Ujna se znojila sve više, a miris njenog tela pomešan sa znojem širio se.

„Ajde se okreni leđima samo, nismo probali tako.“

„Mučiš me, a ja sam već umorna, zadihala sam se.“ Ujna je za trenutak izvadila kurac iz nje, okrenula se pa ga potom ponovo primila u sebe. Savila je noge u kolenu i počela strasno da se njiše gore dole. Gledao sam je u njenu dugu kosu i divna leđa, a guzovima je ritmično mešala. Šake sam stavio oko njenog struka i držao je, a ujna se nabijala sve jače i jače.

Pročitajte i ...  Žestoko Sam Jebao Ujnu

„Ahhhhhhh, uhhhhh, mmmm, ahhhhh.“ Zabacivala je kosu rukom i dahtala kao prava kurva još par minuta. Umorila je se i stala, a onda sam ja savio noge i preuzeo igru. Zakivao sam je kurcem sve jače i brže. Jebem ujnu po drugi put u njenom bračnom krevetu, sami smo na spratu, dok su ujak i deca u prizemlju. Ujak ni ne sluti da mu se žena upravo jebe, i to ni manje ni više nego sa svojim sestrićem.

„Ahhhh, ujna, najbolja si, najbolja, ni sve žene ovog sveta ne mogu da te zamene.“

„UHHHH, AHHHH, MAJMUNE, KAKO ME KIDAŠ TOM ODVRATNOM KURČINOM, JOJ MENI.“ Jebali smo se kao nenormalni, dok nas je obasjavala svetlost televizora. Zastao sam, a ujna je ponovo počela da vodi igru. Nabijala se kako je njoj odgovaralo, ja sam se prepustio i goreo od užitka.

„Uhhh, mmm, uhhh, joooj, aam, ahhh, još malo, još malo.“

„Hajde svrši, svrši jako, da osetim po butinama.“

„Evo, ahhhh, uhhhmm, aaaah, aaaah, gotovo.“ Svršila je ponovo i stala nabijena na mene cela.

„Preumorna sam, nemam snage više.“

„Sad ću ja tebe da izmasiram, samo se ti opruži na krevet.“ Ujna je sišla sa mene i opružila se cela po krevetu ležeći na stomak. Ćutala je i duboko disala, sva preznojena i dobro izjebana. Posmatrao sam je golu, kao od majke rođenu i divio se njenom telu i oblinama. Uhvatio sam joj stopala i prstima krenuo da masiram, zatim tabane. Onda članke, listove, dolazim do butina i jako ih stiskam masirajući.

„Kako ti se čini?“

„Uživam, nemoj da staješ, odavno me neko nije celu izmasirao.“ Posvećen svojoj ujni sa najvećom dozom pažnje, masiram joj duge i vitke noge, preko butina dolazim do njenih guzova. Mokri su, oznojeni i topli, kružim šakama po njima, gore, dole, levo, desno. Jednostavno ne mogu da ne odolim, a da glavu ne zabijem u njeno dupe. To i činim, ponovo joj ližem rupicu, oznojenu, sa divljim notama i aromama kakve ona ima. Držim je šakama za guzove i širim ih što više moguće, u ujninom dupetu sam više od 5 minuta. Zatim se dižem, masiram joj donji deo leđa, polako, na tenane. Ujna uživa i govori: „Ti mene stvarno obožavaš, sa ovakvom pažnju niko se nikad nije poneo prema meni.“

Šakama joj masiram duga leđa, onda dolazim do ramena i vrata, i njih masiram. Želim ponovo da pokušam da je jebem u dupe. Opkoračio sam i seo na njene butine, primičem kurac i pokušavam polako da uđem u njeno dupe.

„Ahhh, nemoj, rekla sam ti, boli me, ne mogu to, ne mogu.“ Opet razočaran uz par pokušaja odustajem i kurac završava u njenoj pički. Krevet se čuje u ritmu našeg jebanja, ispuštamo znake zadovoljstva. Ležem preko ujne, ljubim je po vratu, zatim po ramenima, jebem i dalje. Stajem ceo u njoj, nabijen do kraja, a ona vrcka svojim dupetom.

„Osećam ga celog, uhh, ahh, joj kako si dobar.“ Sav mokar od znoja i ulepljen, ko da nikad nisam jebao ovako dugo. Umoran, želim da svršim, vadim ga iz ujne, želim da joj napunim usta.

„Ajde ustani i klekni na kolena, hoću da mi popušiš!“

„Jel to naređenje?“ Upita začuđeno ona.

„Nije, ali bih voleo tako.“

„Da znaš da si zaslužio.“

Ustaje ujna sa kreveta, kleknu na kolena i zabalavi moju kurčinu. Šakama uhvati moja muda, razvlačeći, a kurac oliza ceo i poče da guta sve dublje i dublje. Nosem je udarala u donji deo mog stomaka, dok ga je nabijala celog i gutala. Uhvatih je rukom za glavu i sve jače povlačio sam je ka sebi.

„Pogledaj me, želim da me gledaš dok ga pušiš!“ Ujna me je pogledala svojim krupnim očima i nastavila da puši. Vrhunac je bio na pomolu, počeo sam da svršavam i punim ujnu usta. Kako je sperma šikljala u nju, tako je treptala, ali dalje poslušno me gledala u oči. Svršavao sam obilno i svršavao dok je kurac bio zabijen ceo u ujninim ustima. Gutala je moju spermu iskolačenih očiju. Izbacio sam svaki deo iz mojih muda i stao, ujna je polako počela da ga vadi iz usta.

„Kako si me napunio, auh, nisam uspela sve da progutam.“ Bila je umazana oko usta, brisajući se rukom.

„Auh, ja sad samo da se opružim na krevet i zaspim.“

„Uzimaj ti svoje stvari i briši kući, kakvo spavanje ovde.“

„Šta bi falilo da prespavamo zajedno?“ Diže se ujna sa poda i govori: „Falilo bi, ujutru će ti ujak se popeti na sprat i ući ovde, ja sutra izlazim iz izolacije.“

„Au, da sam znao da dođem sinoć.“

„Dosta priče, sva sam izmorna i znojava, hoću da se tuširam, a ti kući ajde.“

„Ujna, gde ću ovakav, vidi me, moram i ja da se istuširam.“

„Polazi u kupatilo, istuširaćemo se zajedno, taman da mi opereš leđa.“ Sa osmehom uhvatio za ujnu za ruku i potpuno goli, otišli smo ka kupatilu. „Joj, ja nisam rasklonila za sobom, prepao si me malo pre.“ Govori ujna i uzima pidžamu, majicu i gaće sa poda.

„Te gaće ne bacaj u korpu za veš, već daj meni.“

„Nisam ni sumnjala.“ Dala mi je gaće u ruku, ja sam ih odložio na veš mašinu, pa zakoračio posle ujne u kadu. Sedeli smo u kadi jedno preko puta drugog, spirali vodom poslednji greh koji smo zajedno načinili. Dodidirivao sam joj sise, ona meni kurac, ja njoj pičku, potom i dupe. Hteo sam opet da je jebem, na šta je ona negodovala.

„Hajde ujna još jednom sad u kadi?“

„Nećemo, ne mogu, preumorna sam, biće prilike.“ Oprao sam joj leđa, istuširali smo se zajedno, potom izašli iz kade i obrisali se. Ujna je navukla nove čiste gaće i obukla majicu, pa pidžamu, a ja svoje odelo. Uzeo sam patike i jaknu iz druge sobe, i da ne zaboravim ujnine roze gaće sa veš mašine.

„Ovaj poslednji seks bio je najbolji do sada po meni.“

„Da znaš da jeste.“

„Kada ćemo opet da vidimo?“

„Ako se stvori i bude prilike, nemoj navaljivati, najebaćemo ako nas uhvate. Ti imaš devojku posveti se njoj.“

„Ama ujna, džabe i sve devojke da imam, ti si neponovljiva.“ Prilazim joj, primičem sebi i strastveno ljubim. Jezici nam se šamaraju nekoliko minuta, ljubio bih je još i jebao opet, ali ona zastaje.

„Ajde dosta je bilo za večeras, idi sad!“

„Ćao ujna, do sledećeg susreta, a do tada, kao i uvek tvoje gaće.“ Samo se nasmejala i zacoktala, a ja nikad srećniji i zadovoljniji otišao sam kući. Bilo je već ponoć, moji su legli, ušao sam neopaženo u kuću i legao u svoju sobu. Pre spavanja uzeo sam ujnine roze gaće i kao i uvek mirisao unutrašnji deo, izdrkao, pa zaspao kao beba. Ujna i ja nikad nismo bili u boljem odnosu nego posle ovog seksa, tako da ne sumnjam da ćemo se ponovo uskoro jebati.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Zeljela bih biti samo tvoja nezasitna droljetina 1 min čitanja
slatka mlada guzata traži zabavu 1 min čitanja
jebanje devojkine mame s guza 9 min čitanja

Nevaljale devojke

Don`t copy text!