Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Bibliotekarka i Misteriozni Gospodin 1. Deo

7 min čitanja
jebanje prstima bdsm

Arijana je radila u biblioteci više od godinu dana. Diplomirala je srpski jezik i književnost sa namerom da postane pisac, ali su je reči njenog profesora stalno proganjale. „Piši samo o onome što znaš, što si doživela“, stalno bi govorio. Ali problem je bio u tome što Arijana nije znala mnogo. Želela je da krene stopama velikih pisaca ljubavnih romana, ali svaki put kada bi sela za kompjuter, suočila bi se sa realnošću – njen ljubavni život je bio potpuno dosadan.

Naravno da je izlazila i povremeno imala seks, ali ništa o čemu bi vredelo pisati. Tako da se zaposlila u lokalnoj biblioteci gde se nadala da će dobiti inspiraciju dok je okružena svim tim silnim knjigama. Nije bilo ništa preterano uzbudljivo u tom poslu, ali je plaćalo račune.

Međutim, pre nekih mesec dana, sve je počelo da se menja. Jednog jutra, na svom stolu je pronašla otmenu kovertu adresiranu na nju. Unutra je bila jedna ručno napisana pesma. Od tog dana redovno je pronalazila novu kovertu. Svaka pesma odavala je počast različitim delovima njenog tela.

Nikada nije bila samouverena devojka, ali dok bi čitala te kratke pesmice, počela bi sve više i više da postaje svesna svog tela. Sve više je volela sebe. Nedelja broj tri donela je i čokoladne bombonjere i po jedan cvet, ali bez koverti i pesmica.

Četvrta nedelja je promenila igru. Svaki dan je na njenom stolu bila nova, lepo upakovana kutija. Unutra – poklon. U ponedeljak je to bila skupa bela svilena bluza. U utorak predivna crna suknja. U sredu skupocene crne štikle. U četvrtak bež svilene najlon čarape. U petak nevaljali komplet gaćica i grudnjaka od kojih je pocrvenela. Obrazi su joj se dodatno zagrejali kada je videla kovertu ispod donjeg veša.

Drhtavih ruku otvorila ju je i pronašla jednu rečenicu ispisanu istim rukopisom kao i prethodne pesmice: „U subotu obuci sve što si dobila.“

Svu odeću je izložila u svojoj spavaćoj sobi i divila joj se. Nikada nije kupila sebi nešto tako lepo, kvalitetno i nevaljalo. Prelazeći prstima po mekim materijalima, nije mogla a da se ne zapita kako je njen obožavatelj savršeno znaju njenu veličinu. Pokušala je da shvati ko bi taj tajanstveni muškarac mogao biti, ali nije uspela nikoga da poveže sa tim. Ko god da je bio, sigurno ju je pomno posmatrao.

Subotnje jutro se približavalo ali nije mogla da zaspi. Kada je konačno stigla na posao, bila je iznenađena kada je na svom stolu pronašla još jednu kutiju, ovog puta mnogo manju. U kutiji je našla povez za oči i ceduljicu. Nova beleška je još jednom imala jasna uputstva. „Budi u najzabačenijem uglu biblioteke, sa povezom na očima.“ povez na očima

Pročitajte i ...  Ljetovanje

Znala je da treba da se plaši, ali osećala je uzbuđenje. Subota je bila uvek slaba sa mušterijama i posetiteljima tako da je posle svoje jutarnje kafe otišla u sakriveni deo biblioteke i stavila mekani povez preko očiju. Izgubila je pojam o vremenu dok je stajala između prašnjavih hrpa knjiga, telo joj se trzalo i na najmanji zvuk pošto nije mogla ništa da vidi.

Svaki put kada bi čula korake, njena pica bi postala malo vlažnija. Posle onoga što je izgledalo kao večnost, koraci su postali glasniji i znala je da je to sigurno on. „Dobra devojka“, rekao je dubok, hrapav i muževan glas.

„Hvala…“

„Zovi me Gospodin, lepotice“, odgovorio je, prilazeći bliže.

Sada je mogla da oseti toplotu koja je izbijala iz njegovog tela. Bilo joj je odmah jasno da je bio prilično krupan čovek. Mirisao je na skup mekani parfem. Koristila je sva svoja druga čula da bi ga osetila, osim vida, pa je pružila ruku da ga dodirne.

„Nema dodirivanja draga moja“, šapnuo joj je, uhvativši njenu ruku pre nego što je stigla u dodir sa njegovim grudima. Pre nego što je uspela da se pobuni, uhvatio ju je za drugi zglob, držeći sada oba iznad njene glave jednom rukom. Posle nekog vremena osetila je kako ih vezuje mekanim materijalom.

„Zašto to radiš?“ upitala je uplašeno i uzbuđeno.

„Zato što si ti tu zbog mene. Da mi udovoljiš. Prihvatila si moje poklone, poslušala moje naredbe… sada je vreme da ja dobijem svoj poklon – tebe“, odgovorio je, pre nego što je odstupio.

„Ali…“ počela je, ali ju je prekinuo.

„Da li treba i usta da ti zapušim?“ Njegov ton je bio grub i nije sumnjala da će on to i uraditi ako zatreba. To je samo učinilo njenu već natopljenu pičku još vlažnijom.

„Ne gospodine.“

„Tako sam i mislio“, odgovorio je i mogla je da čuje osmeh u njegovom glasu.

Nije ga videla, ali mogla je da oseti kako njegov pogled luta njenim telom. Tamo gde su se njegove oči usredsredile, njena koža se zagrejala. Njene bradavice su bile tvrde i jasno vidljive kroz tanku tkaninu i čipkasti grudnjak.

Pročitajte i ...  Napaljene devojke

„Više volim kada ti je kosa spuštena“, razvezao joj je punđu i uživao u prizoru dugih, svilenkasto smeđih pramenova koji su joj padali preko ramena.

„Dodirni me gospodine“, rekla je kada je počela da gubi kontrolu.

Iščekivanje je počelo da uzima danak… znala je da ako je ubrzo ne dodirne, spontano će sagoreti. Otkopčao je dugmad na njenoj bluzi, otkrivajući njene divne grudi skrivene iza brushaltera. Savijajući leđa na naizgled nevin način, primakla je grudi prema njemu, pokazujući mu ih u nadi da će biti u dovoljnom iskušenju da okusi toplo meso.

„Znam šta radiš“, prekorio ju je. Nije bila sasvim beznadežna jer je mogla čuti želju u njegovom glasu. jebanje prstima bdsm

„Ne radim ništa, gospodine“, odgovorila je, a sarkazam je bio jasan u njenom glasu.

Njen osmeh se ubrzo pretvorio u jauk kada se njegova ruka spustila i udarila je snažno po levoj dojci. Nikada ranije nije bila udarena i nije imala pojma kako je… jebeno dobar osećaj. Grudi su je pekle, a bradavica je bila tvrda.

„Loše devojke bivaju kažnjene“, šapnuo joj je na uho dok je klizio rukom uz njeno bedro i ispod suknje, pronalazeći je toplu, mokru, napaljenu. „Nevaljale devojke ovlaže kada osete kaznu.“

Zastenjala je kad je sklonio gaćice u stranu i protrljao njen osetljiv klitoris. Osećala se tako blizu svršavanja iako ju je tek dodirnuo. Kliznuo je prstom u nju i ona je zajecala. Ovaj put je ošamario drugu dojku i njen jauk je bio glasan.

„Šššš… Budi tiha dušo. Ne želiš da ljudi shvate da smo ovde. Ne želiš da se zabava završi, zar ne?“ Samo je odmahnula glavom, previše uplašena da išta izgovori. „Dobra devojka“, šapnuo je dok je uvlačio drugi prst. „Jebote… znao sam da dugo nisi primila kurac… ali nisam očekivao da si ovoliko uska.“

Samo je zatvorila oči i kretala se uz njegove prste, uživajući u svakom dodiru. A onda je iznenada svršavala jače nego ikada, njena pica se grčila oko njegovih prstiju, želeći da umesto njih pomuze njegov kurac.

„Nisi tražila dozvolu da svršiš kučko”, šaputao je ljutito, i pre nego što je ona shvatila šta se dešava, on je izvukao prste iz nje i ošamario je preko lica pre nego ju je okrenuo i nagnuo. Ona je sada bila okrenuta prema policama, pognuta.

Pročitajte i ...  Njegova Sam Lična Kurva

„Gospodine…“ počela je, ali on je brzo spustio ruku na njeno dupe i počeo da je šamara po njemu.

„Pitaj. Za. Dozvolu. Da. Svršiš.“ zarežao je, a svaka reč je bila izrečena nakon jakog šamara po guzi. Pre nego što je uspela bilo šta da kaže, njegov tvrdi penis je klizio u njenu natopljenu pičku. Snažno. Duboko. U jednom udaru. Držao ga je u njoj neko vreme, uživajući u osećaju njene uske, mokre pice. jebana sa povezom na očima

Položaj njegovog masivnog kurca joj je dao osećaj punoće i blaženstva. Ali kada je počeo da se kreće, osetila je pravo blaženstvo, toliko da je morao da joj pokrije usta da bi je ućutkao. Njegova nabijanja su bila snažna, brza, puni svrhe i veštine. Iskreno, to je bio najbolji seks u njenom životu i nije ju bilo briga što nije znala ko je u njoj. Zapravo, misterija je samo povećavala uzbuđenje i ubrzo je ponovo svršavala.

Zario je nokte jedne ruke u njen guz, drugom rukom ju je držao oko vrata, svršavajući i puneći je spermom uz glasno stenjanje. Nije stao sve dok i poslednju kap nije uneo u nezaštićenu usku pičkicu mlade napaljene bibliotekarke. Kada je završio, izvukao je kurac iz nje, okrenuo je i bacio na kolena. „Zini!“ – glasno je rekao i nabio joj kurac u usta.

„Očisti ga!“ – naredio je i ona je počela da liže i guta ostatke njihovih pomešanih sokova. Nije imala veliko iskustvo u pušenju, ali je dala sve od sebe dok je halapljivo gutala kurčinu ovog nepoznatog muškarca. Kada je bio zadovoljan njenim čišćenjem zakopčao je pantalone i podigao je na noge.

„U isto vreme sledeće nedelje“, rekao je i jednostavno otišao, ostavljajući je tamo vezanih očiju, sa spermom koja joj je curila niz butine.

Kraj 1. Dela.

Kliknite OVDE da biste pročitali 2. Deo!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!