Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Shemale Matorka Komšinica 1. Deo

7 min čitanja
bucka komšinica u kupaćem kostimu

„Molim te, mogu li samo da obučem svoj šorc za kupanje?“ Đorđe je preklinjao.

Upoznavanje Hrvatska

„Ne!“ njegova mama je vikala iz druge sobe. „Barbara je to kupila za tebe. Bilo je skupo pa se bolje seti da joj se zahvališ.“

Đorđe se pogledao u ogledalo. Sa osamnaest se nadao da će biti viši. Njegovo telo je izgledalo slabašno. Zašto mu se ramena nisu proširila kao ostalim dečacima? Đorđevo telo je trebalo da ima dlake kao kod ostalih. Imao je žilav, uglađen izgled. Doktor mu je rekao da nema telo koje može da razvije mnogo mišića.

Mama ga je terala da radi kućne poslove za Barbaru jer je pomagala sa računima. Imali su sreću da žive u jednosobnom stanu sa Đorđem koji je bukvalno spavao na podu. Barbara je pak imala i bazen u svom dvorištu. Uvek je insistirala da Đorđe pliva sa njom. A kad je za nju kosio travu ili je radio u vrtu, dala mu je da se svuče do donjeg veša, a zatim bi mu stavila losion za sunčanje.

Đorđe je oduvek želeo da to uradi sam, ali Barbara mu to nije dozvolila. Rekla je da ne može sve sam da dohvati i na kraju bi mogao da izgori svoju meku, nežnu kožu. Barbara je bila za glavu viša od njega. Bila je u četrdesetima.

Barbara je bila zgodna žena. Đorđe nije razumeo zašto se tako zainteresovala za njega. Barbara je imala punačku figuru zbog čega se osećao čudno dok je bila u kupaćem kostimu. Dok se oblačio, razmišljao je o tome da tajno skloni speedo gaće koje ga je mama naterala da nosi, i da ih zameni svojim šorcem za kupanje, ali nije imao hrabrosti.

Prošao je kroz svoj stambeni kompleks do susedne kuće u kojoj je živela Barbara. Ponekad bi je zatekao ispred bašte, ali ovaj put nije. Đorđe je pokucao na vrata. Osetio je kako se speedo popeo uz njegovu zadnjicu dok je čekao.

„Oh. Zdravo Đorđe. Kako si danas dragi?“ otvorila je vrata i nasmešila mu se.

„Dobro sam. Mama mi je rekla da imate … posla za mene?“ rekao joj je gledajući bilo gde osim u njeno telo.

Pročitajte i ...  Muške želje

„Uđi dragi. Nosiš li novi kupaći kostim koji sam ti nabavila? Mama ti ga je dala, zar ne?“ uvela ga je u kuću i zatvorila vrata za sobom.

„Da … „, odgovorio je samosvesno.

„Zašto onda ne odemo na plivanje? Samo napred i počni. Obući ću kupaći kostim i vidimo se za par minuta.“

Đorđe je izašao na zadnja vrata i skinuo sandale. Osetio je sunce, sa obzirom da je bila sredina jula, kako ga prži po telu i licu. Đorđe je oprezno umočio noge u bazen. Okrenuo je glavu kada je čuo da je Barbara na zadnjim vratima.

Barbara je nosila dvodelni bikini. Nikada ga ranije nije video. Ovo je bio najskuplji kupaći kostim u kojem ju je ikada video. Njene neverovatno velike grudi bile su izložene. Barbarine bradavice su izvirivale iz gornjeg dela bikinija najmanje pola centimetra.

Oči su mu pale niže. Njena velika guzica je jedva bila prekrivena tankim bikinijem. Đorđe se prisetio kada je prvi put postao svestan toga. Pre par meseci naterala ga je da premesti neke kutije u podrum. Rekla mu je da se skine do svojih bokserica. Barbara mu je rekla da ne želi da mu se odeća natopi znojem.

Nadzirala ga je kao i uvek, povremeno mu govoreći da ne ispušta ovo ili ono. U uglu su bile neke kutije koje su zahtevale od Đorđa da se sagne i podigne. Hteo je da ih sve nagomila odjednom, ali ga je Barbara naterala da uzme samo jednu po jednu.

Telefon je neočekivano zazvonio. Barbara je ustala od stola da odgovori i tada je Đorđe ugledao džinovski šator u prednjem delu Barbarine trenerke. To ga je toliko uplašilo da je otrčao kući. Rekao je mami šta je video, a ona mu je rekla da mnogo žena ima penis.

Mama ga je naterala da se vrati i izvini. Barbara ga je zatim neprijatno pitala koliko često ima erekciju. Rekla je da je, budući da joj je penis bio toliko veclik, imala erekciju još češće nego on. Ubrzo nakon toga počeli su da plivaju kao da se ništa nije desilo. Od tada je skoro uvek imala erekciju.

Pročitajte i ...  Moje Prvo Biseksualno Iskustvo

„Kako ti samo lepo stoji taj novi kupaći. Mmm … danas je tako vruće. Uđi u bazen dragi.“

„Malo je tesan gospođo.“ Rekao je Đorđe, izvlačeći materijal iz zadnjice.

„Ma jok, to je sve normalno.“ Barbara je prišla, grudi su joj se pomerile i dodirnula mu je nožni prst u vodi. „Čak je i voda topla.“

Đorđe je skočio u bazen, a Barbara je učinila isto. Pokušao je da se drži na udaljenosti između sebe i nje, ali Barbara mu je doplivala i rekla: „Da vidimo da li se bolje snalaziš u leđnom stilu. Idi i pokušaj.“

Jedna ruka držala mu je vrh leđa, a druga se spuštala sve do njegove zadnjice delimično pokrivene gaćama.

„Mogu ja to sam“, rekao joj je, pokušavajući da joj odgurne ruke.

„U redu“, uklonila je ruku.

Đorđeva glava je pala ispod vode i nasmejao se.

„Ti si blesav. Vidiš, trebaš me. Nema ništa loše u tome da dobiješ malu pomoć. Posebno od mene.“ Barbara ga je povukla za maleni speedo.

„Mama mi je rekla da vam kažem, hm, hvala na novom kupaćem. Malo je mali, ali …“ Shvatio je da gleda njene grudi.

Kako su postale tako velike? Kako je bila toliko veća od njega? Đorđu je bilo neugodno kad je shvatio šta misli i skrenuo je pogled.

„Ne moraš to spominjati. Volim raditi stvari za tebe. A plivanje, o dragi, ova stara devojka se jako zabavlja sa tobom.“ Barbara se nasmejala, delimično svesna da je mladić gledao njene sise.

Pokrila mu je glavu rukama i zagnjurila ga pod vodu. Đorđe je očajnički mlatio pod vodom dok ga konačno nije pustila. Ispljunuo je vodu, a zatim pokušao da potopi Barbaru. Ne bi se pomerila da nije htela. Pljuskali su i prskali jedno drugo.

Đorđe je mogao osetiti kako joj se sise pribijaju u njegovu glavu dok ga je gurala dole, a onda je osetio još nešto. Đorđe je otvorio oči dok je bio pod vodom i video je njenu erekciju! Izgledalo je kao da će joj se bikini otvoriti svakog trenutka. Nije mogao verovati koliko joj je dugačak i debeo kurac.

Pročitajte i ...  Ucenjena Navijačica 3. Deo

Đorđe je iskočio iz vode što je brže mogao i počeo da pliva dalje od nje. Barbara ga je uhvatila za zglob noge pre nego što je uspeo da napravi bilo kakvu udaljenost između njih. Povukla je Đorđa k sebi i rekla mu: „Nećeš se izvući! Pričaj! Šta nije u redu dragi?“ Barbara je stisnula njegovo malo telo u svojim velikim rukama i držala ga.

„Vaša, vaša erekcija! Pritiska me!“ dahtao je.

„Razgovarali smo o erekcijama. One su prirodni deo života. Ne brini. Ne bih te povredila nikada.“ Barbara je nežno počela da brusi bokove o njega, zbog čega se njena debela cev trljala gore -dole po njegovoj guzi.

„Molim vas nemojte. Plaši me“, zacvilio je.

Barbara ga je nevoljko pustila. „U redu dragi. Sednimo malo na sunce. Lezi u jednu od ležaljki na bazenu, a ja ću otići po losion.“ bucka komšinica u kupaćem kostimu

Srećan što je slobodan, iskočio je iz bazena.

„Pretpostavljam da erekcije sada nisu tako strašne, a dragi?“ glasno se nasmejala.

Đorđe je spustio pogled i shvatio da je tvrd. Srušio se na stolicu, crvenog lica. Dok je Barbara prolazila pored njega, dok su joj sise i erekcija skakale zajedno, dodirnula mu je rame i rekla mu: „Prirodni deo života. Najbolji deo ako mene pitaš.“

Đorđeve oči su je nastavile pratiti dok se vraćala u svoju kuću. Barbarina guza imala je samo jedan mali komad tkanine pozadi i bio je ukliješten između dva kolosalna guza njenog dupeta. Đorđevo lice je postalo još crvenije.

KRAJ 1. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nevaljale devojke

Don`t copy text!