Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Spas u Njenoj Mami

9 min čitanja
misionarska poza sa mamom bivše devojke

Danica je bila zavodnica. Njeno flertovanje ju je koštalo dva braka kada bi ih mete njenog flertovanja shvatile ozbiljno i ona bi završila u krevetu sa njima. Uveravala je sebe da joj razvodi nisu smetali. Ali zapravo, jako je zažalila što je izgubila drugog muža i da je htela da pokaže svoje iskreno osećanje priznala bi da ga je volela.

Upoznavanje Hrvatska

Imala je četrdeset dve godine, ali je još uvek imala telo i izgled da privuče svakoga koga je želela. Bila je razvedena već više od 10 godina i njeno flertovanje sa svima živima je utihnulo, barem dok ne primeti da je jebeno napaljena, a onda bi zavodila punom parom. U prethodnih deset godina nijedna od njenih afera nije prešla trajanje od tri nedelje, a većina nije uspela da pređe ni jedan ceo vikend.

Iako na svom seksualnom vrhuncu, žar se izgubila. Nije to priznala samoj sebi, ali je jednostavno izgubila interesovanje. Dugi niz razočaranja zaustavio je njen seksualni život. Sve u svemu promenila je ponašanje, verovatno zato što je niko nije terao da bude drugačije. Međutim kako naš narod kaže – iver ne pada daleko od klade, pa je njena ćerka Zorana postala poznata po sopstvenom skandaloznom ponašanju.

Dobrovoljno se prijavljivala da se snima za gangbang, tucala se za pare, bila je čak i uhapšena zbog golotinje u javnosti. Ali i pored svega toga nekako je privukla ljubav jednog veoma finog čoveka i on ju je zaprosio. Želeo je da se Zorana uda za njega.

Ona ga nije volela, ali je prihvatila misleći da je dovoljno dobar da joj bude muž i da se brine o njoj. Bio je toliko oduševljen njom da je potiskivao znakove upozorenja. Tretirao je Zoranu kao damu iako je bilo očiglednih znakova da ona to nije. Tačno mesec dana pre prosidbe je čuo glasine da je kresnula tri momka na svadbi njene najbolje prijateljice. vara ga sa kime stigne

Sledećeg jutra je otišao u njen stan da joj da priliku da to porekne, ali u sebi je već prihvatio svaku priču koju bi mu Zorana ispričala. Ali umesto toga, pronašao ju je kako se jebe sa nekim tipom u svom krevetu dok je drugi spavao na njenoj sofi, go. Skinuo je verenički prsten sa njenog prsta dok je još uvek jebala momka. Izgledala je iznenađeno njegovom akcijom, ali ni pokušala da zaustavi jebanje. Tip koji je jebao jedva je primetio njegovo prisustvo, verovatno pod pretpostavkom da je on sledeći u redu.

***

Dve nedelje kasnije Zorana je očigledno odlučila da je napravila ozbiljnu grešku i provela je svo to vreme pokušavajući da razgovara sa njim. Nije odgovarao na njene pozive i zabranio joj ulazak u njegovu kuću. Od tada je prošlo mesec dana i Danica je odlučila da se zauzme za svoju ćerku. Bila je pomalo iznenađena što ju je pustio u svoj apartman pošto je znao zašto je Danica došla. Međutim, oni su nekako uvek imali srdačan odnos.

Pročitajte i ...  Udata Debeljuca Seksipilna

Zvao se Aleksandar i bio je zgodan i ljubazan. Danica je oduvek mislila da njena ćerka treba da da sve od sebe da ga zadrži. Sa dvadeset sedam godina bio je pet godina stariji od njene ćerke i konzervativan. Bio je menadžer odeljenja u velikoj marketišnoj agenciji i dobro je zarađivao.

„Kao što verovatno znaš ja sam ovde u ime svoje ćerke. Ona želi da joj daš drugu šansu“, rekla je Danica.

„Žao mi je, ali ne. Jasno je da nema poštovanja prema meni. Bili biste šokirani stvarima koje slušam o njoj sada kada moji prijatelji nisu zabrinuti što ću od njih saznati istinu o njoj.“

Danica je klimnula glavom i rekla mu da verovatno zna još više priča o svojoj ćerki nego što je on čuo. Danica je priznala da nije bila šokirana ponašanjem svoje ćerke. Aleksandar se iznenada izvinio zbog nedostatka manira i doneo joj malo vina. Dok je stajao pored nje i točio vino, ona je pogledala u međunožje ovog krupnog mladića i videla jasan obris njegovog penisa.

„Lepo“, pomisli ona u sebi. „Glupo dete. I toga se odrekla.“ Pogledala je Aleksandara i rekla: „Znaš, oduvek sam znala da je moja ćerka divlja i bezobzirna, ali nikad mi nije palo na pamet da je glupa da te otera. Iskreno da ti kažem, nisam uverena da ona razume da si ti bio najbolja stvar koja joj se ikada dogodila.. ne samo njoj nego nama obema.“

„Hvala, to je ljubazno od vas Danice. Voleo bih da je Zoka više kao vi.“

Danica je rekla: „Ali ima mnogo mene u njoj kada sam bila njenih godina. Ona je divlja i manje diskretna nego što sam ja bila, ali mogu da te uverim da u ovom gradu ima ljudi koji vam mogu reći neke veoma sramne priče o meni.“

Dok su Danica i Aleksandar pili vino, ona je Aleksandaru ispričala neke od svojih ranijih avantura i iako su bile prilično zajebane, nisu se mogle meriti u poređenju sa onim što je njena ćerka uradila u prethodna tri meseca. Aleksandar ju je iznenadio priznajući da ga je njena ćerka nagovorila da imaju seks na nekim veoma rizičnim mestima, od kojih su neka bila ista mesta koja je Danica spominjala u nekim svojim pričama.

Opuštali su se, smejali, pa je Aleksandar otvorio drugu bocu vina. Kada je Aleksandar ustao, Danica je primetila da mu je njihov razgovor stvorio erekciju. Tražila je da koristi njegovo kupatilo i tamo je skinula grudnjak i gaćice. Kada se vratila u dnevnu sobu sela je pored njega na sofu i nežno ga poljubila u usne.

„Hvala ti što je nisi povredio“, rekla je Danica. „Pod okolnostima u kojima si je poslednji put video, priznajem da bih je ja makar jednom odalamila da sam bila na tvom mestu. Nisam iznenađena i ne krivim te što si odlučio da nemaš ništa sa njom. Ponovo ću joj reći da je napravila najveću grešku u svom životu i da nema druge šanse. Ali… nisam tužna zbog nje koliko sam zbog sebe, volela sam da si u blizini. Prijaš mi…“

Pročitajte i ...  Usamljena plavusa za one najhrabrije

„Nadajmo se da se to neće promeniti“, rekao je Aleksandar dok joj je davao meki poljubac u usne.

Aleksandar je nameravao da to bude kratak slatki poljubac da potvrdi svoju naklonost prema njoj. Očekivao je da će se Danica povući od poljupca. Ali nije. Poljubac je postao vatreniji, strastven, pohotan. Danicina ruka skliznula je na njegov penis i uhvatila ga dok je Aleksandrova ruka pronašla njenu dojku. Pre nego što je bilo ko mogao da zaustavi ovu akciju, ona je opkolila njegove bokove i gurala svoju picu preko njegovog penisa.

Njegove ruke su otišle do njenih bokova i kurac mu je odjednom bio u punoj snazi. Danica se nadala da su priče njene ćerke o Aleksandrovoj kontroli istinite, želela je, potreban joj je veliki orgazam. Priče su bile istinite i Danica je ubrzo vrištala i uživala u svom najboljem orgazmu poslednjih godina. Usporila je ritam kojim ga je jahala i s ljubavlju ga poljubila. milfara sisa kurac ćerkinom bivšem

Kako je poljubac završio, osetila je kako Aleksandrov penis skače u njenoj pički. Nije svršio. Danica je skliznula na pod i progutala njegov kurac u usta. Aleksandar je ispustio duboko stenjanje. Vodila je ljubav sa njegovim kitom dok ga nije čula kako grca. Danica je ubrzala korak očekujući da će uskoro imati puna usta sperme.

Umesto toga, Aleksandar je skliznuo sa kauča i prešao svojim telom preko njenog. Njegov kurac je žestoko i brzo ponovo završio u njenoj iskusnoj pizdi. U svojim mislima Danica je to videla kao njegovu nagradu za ono što joj je dao. Zagrlila ga je i ohrabrila ga da je uzme, da svrši u nju.

Dobila je ono u šta je verovala da je najveći orgazam u njenom životu i sve što je mogla da uspe je da vrišti. Kada se njen svet ponovo fokusirao, bila je prekrivena znojem. Aleksandrov penis se polako izvlačio iz njene mokre pičke. Ljubio joj je vrat. Nekoliko minuta su samo ležali na podu, ponovo učeći da dišu. Na kraju je Aleksandar ustao i pomogao Danici da ustane.

Nežno uhvativši njenu ruku, odveo ju je pod tuš i nakon podešavanja temperature zajedno su ušli. Poljubili su se. Danica se nakratko zapitala kada su postali goli. Najviše su ga impresionirale njene grudi koje su tokom godina zadržale većinu svoje čvrstine. Osećaj njegovog dupeta u njenim rukama je fascinirao Danicu. Uglas su rekli jedno drugom: „Hvala.“

Nakon smeha i ljubljenja, Aleksandar je priznao da ju je želeo od trenutka kada su se upoznali. Da, iako je ubrzo postao zaljubljen u njenu ćerku, nikada nije uspeo da prestane da je do kraja izbaci iz glave. Danica je uzdahnula i priznala da ga želi od kada ga je upoznala. Nežno su se ljubili i milovali. Dvadeset minuta kasnije imao je još jednu erekciju.

Pročitajte i ...  Pridji slobodno

„Jebeno mi se sviđaš… Zoka je rekla da si najbolji ljubavnik“, rekla je Danica dok je milovala njegov kurac. „Moć brzog oporavka nakon svršavanja mladih momaka je blagoslov.“

„Hvala Danice. Mislim da možete preuzeti sve zasluge za to.“

Aleksandar je legao preko nje i polako, nežno, uvlačio svoj kurac u njenu pičku. Danica je zastenjala i pomerila ruke do njegovog dupeta. Aleksandar je menjao tempo od skoro mahnitog do sporog. Danica je podlegla dugoj seriji orgazama, koji su bili praćeni glasnim stenjanjem. Aleksandar je zaista imao odličnu kontrolu i pošto je bio na drugom jebanju u roku od sat vremena, krstario je. misionarska poza sa mamom bivše devojke

Nakon dva brza uzastopna orgazma molila je Aleksandara da prestane. Čim je Aleksandar bio na leđima, Danica je kliznula niz njegovo telo i počela da puši. Aleksandar je dozvolio sebi da se prepusti i nakon nekoliko minuta Danica je imala puna usta sperme. Dokliznula je do njega i poljubila ga, njen uobičajeni test zadovoljstva svog seksualnog partnera njihovim seksom. Ako joj uzvrate poljubac, zaslužio je još jedan put. Ako ne, to je bilo to.

Upravo joj je dao tri najbolja orgazma kojih se ikad sećala da je imala i poslednja stvar koju je želela je da ga odgurne. Ali Aca je uzvratio poljubac. Dozvolio je njen jezik u svoja usta, ali je njen jezik jedva dodirnuo njegove usne. Zaronio je jezikom duboko u njena usta. Danica nije sasvim suzdržala jecaj.

„Jesi li dobro?“ upitao je.

„Da, prilično si mi razvalio pičku, ali to je stvarno dobar osećaj. Izvinjavam se što sam bila takva drolja večeras, ali prošlo je dosta vremena. Hvala.“

„Hvala lepo i drugi put.“

„Bilo kada?“ upitala je sa osmehom.

„Bilo kada“, ponovio je nežnim poljupcem.

Dok su se vraćali u dnevnu sobu, Danica je videla svoju i njegovu odeću na podu. On je navukao košulju, a ona svoju haljinu. Dok ju je vodio do vrata, Danica se naglas pitala šta će tačno reći ćerki.

Aleksandar je rekao: „Reci joj da je prekasno, da sam već našao nekog drugog.“ Otvorio je vrata Danici, ali pre nego što je izašla, uhvatio ju je u naručje i poljubio. Stopila se u njega i njene ruke su ubrzo pronašle njegovu guzu.

Aleksandar je prekinuo poljubac i zatvorio vrata. „Šta bi želela za večeru?“ upitao ju je kad joj je haljina udarila o pod.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Još zanimljivosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Zeljela bih biti samo tvoja nezasitna droljetina 1 min čitanja
slatka mlada guzata traži zabavu 1 min čitanja
jebanje devojkine mame s guza 9 min čitanja

Nevaljale devojke

Don`t copy text!