Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

VRUĆA OSVETA

31 min čitanja
analni, seks, cmr, guza, jebacina

Monotonija, hronični umor i činjenica da nikada pre nisam bila u Sloveniji ubrzali su da prestanem sa dvoumljenjem i odlučim da krenem na vikend-seminar koji je finansirala farmakološka kompanija za koju sam počela da radim. Ionako nisam imala nikakve obaveze, bio bi to verovatno još jedan dosadan vikend koji bih provela sama u stanu.
Krenuli smo u petak rano ujutru i već popodne bili ispred malog ali luksuznog hotela gde je trebalo da budemo smešteni za vreme seminara. Probudila sam se nekih četrdesetak minuta pre nego što smo stigli na odredište i zaista uživala u pogledu na predivnu prirodu koja je u ovo prohladno proleće bujala oko reke Krke. Već u autobusu sam shvatila da neću imati društvo po svom ukusu, mada, što bi moje malobrojne prijateljice rekle, izgleda da nikada niko nije po mom ukusu. I to je bilo verovatno tačno. Bila sam povučena, stidljiva i jedva da mi je iko privlačio pažnju, a oni koji bi i pokušali da uspostave kontakt samnom udarili bi u debeli zid. Iako sam to poricala pred drugaricama koje su mi to sugerisale, kada bih ostala sama sa sobom bivala sam svesna da su u pravu. Ali takva je moja priroda, nisam mogla protiv nje. Malo je onih koji su uspeli da smnom uspostave kontakt i da nastave da se družimo, a sa momcima je to bilo još komplikovanije.
Čim sam se istuširala i raspremila stvari izašla sam napolje da obidjem okolinu dok je još bilo sunčeve svetlosti. U 19 časova je bila večera, a u devet je zakazan banket dobrodošlice. Sve same gluposti na kojima sam morala da se pojavim.
Svež vazduh i šetnja po usamljenim stazicama kroz šumarke su me okrepili ali i otvorili apetit. Bilo je vreme da se vratim u sobu i pripremim za večeru. Pažljivo sam birala garderobu u kojoj ću se pojaviti na banketu. Ne, nije to bilo da bih ostavila utisak na muškarce, kojih je usput, na ovom mestu bilo jako malo, više je to bilo zbog koleginica koje će me zagledati, komentarisati. Znala sam kako izgledaju ti isprazni razgovori i zato sam ih se klonila ali i nisam htela da budem tema istih. Kako novac nisam trošila ni na što posebno, šoping je postao moja pasija. Nisam štedela na dobrom firmiranom komadu odeće, obuće pa čak i veša. Ponekad sam se pitala šta će na meni Victoria Secret donji veš kad nema ko da ga vidi ili skine. Skoro godinu dana da nisam bila sa muškarcem. Ali sam se i dalje doterivala. Nije mi trebalo mnogo. Imam dvadeset osam godina, genetika mi je dala i mladolikost i lepo lice i vitko telo. Duge noge sam oduvek smatrla svojim glavnim adutom. Grudi su mogle biti i veće ali su se meni dopadale ovakve kakve su baš bile. Lepe, čvrste koje su bez brushaltera stajale podignuto sa bradavicama koje su strčale na gore. Bela košulja dugih rukava, pripijena kratka suknja crne boje, čarape sa šavom, visoke potpetice i ja sam bez preteranog doterivanja bila spremna da sidjem na banket.
Situacija je bila kao što sam i pretpostavljala. Čavrljanje u grupicama od po dve tri žene-devojke. Muškarci su se meškoljili i pokušavali da naprave kontakt. Nisu se ni dame libile da ih puste u svoje društvo- ipak je seminar vrlo zgodno mesto za neobavezne susrete sa nepoznatim muškarcima. I sama sam bila svesna da privlačim pažnju suprotnog pola. Bilo je i zanimljivih muškaraca ali ja sam bila nezainteresovana. Sa čašom belog vina stajala sam po strani. I ovako mi je bilo lepo. Čekala sam da ova formalnost prodje i odem da se naspavam pa da poranim i obidjem lepote ovog mesta zbog kojeg sam najvise i došla.
U jednom trenutku je zastala živa muzika koja je inače bila diskretna i jedan gospodin je najavio da će nam se obratiti domaćin. A potom se na binu popeo već najavljeni generalni zastupnik za Balkan firme koja je sve ovo finansirala i moj spokoj se opet izgubio. Nisam mogla da verujem. Čovek koji nam se upravo obraćao a ja nisam imala snage da ga slušam od bubnjanja u mojoj glavi je bio Miroslav F. otac mog bivšeg dečka i jedine ljubavi koji mi je naneo toliko bola da se i dan danas nisam oporavila. Često sam mislila o njemu i bežala od tih misli kako sam znala i umela. I evo sada, ovde, daleko od Beograda pojavljuje se neko ko me podseća na njega i svoje najveće razočaranje. Uživanje je za mene u ovom trenutku prekinuto. Biće ovo još jedan anksiozni vikend umesto lepog odmora u prirodi. Popila sam vino na iskap, spustila čašu na prvi sto i gotovo istog trenutka uzela drugu sa tacne koju je proneo prvi konobar koji je prošao pored mene.
I opet ono osećanje koje me ne napušta…
Farmaciju sam upisala sa osamnaest godina jer sam ranije krenula u školu. Bila sam prava štreberka. Imala sam dve drugarice iz gimnazije i samo sa njima sam se družila. Ispite sa visokim ocenama sam davala redom. Najvažnije mi je bilo da završim fakultet što pre i da se osamostalim. O momcima nisam ni razmišljala niti imala ikakva iskustva. Bilo je nekih udvarača ali sve se to brzo završavalo. Bila sam svesna da izgledam dobro, drugarice su me zadirkivale da sam uobražena i da očekujem previše, ali ja sam znala da nisu u pravu i bila sam strpljiva, očekivala sam kada će se pojaviti onaj pravi.
Na drugoj godini se našoj grupi pridružio momak koji je obnovio godinu. Bio je straiji od mene dve godine. Zvao se Jovan. Bili smo u laboratoriji i bila sam sasvim svesna da sam prestala da slušam asistenta i da sam se zagledala u tog zgodnog momka. Jovan je imao kratku crnu kosu, pravilne crte lica, smedje oči i lepo telo. Bio je visok nešto iznad metar i osamdeset. Svidele su mi se njegove lepe ruke i dugi prsti.
Prvi mi je prišao. Bili smo na pauzi. Imao je najlepši osmeh koji sam do tada videla. Ostali smo sami na hodniku, jer su svi osim nas otišli na puš pauzu. Rekao mi je da obožava fudbal i da rekreativno igra za lokalni klub.- Ništa posebno, više kao hobi- saopštio mi je to smeškajući se. Nije bio napadan, ali mi je postavio milion pitanja na koje sam mu odgovarala kroz osmeh. Osmeh, osmesi…to je ono što pamtim, zabavljali smo jedno drugo. Vreme je prolazilo, a mi smo postajali sve bliskiji. Bila sam svesna da sam se zaljubila i da je to to. I dalje sam bila previše stidljiva, ali sam mu dozvolila da me poljubi. Bio je strpljiv i uporan. Dugo smo šetali do kasno zagrljeni. Poljupci su postajali sve duži i strasniji, opuštala sam se i dozvoljavala njegovom jeziku da sve dublje prodire u moja usta i prepliće se sa mojim jezikom. Šetali smo se pored Hajd parka kada je zastao u senci, privukao me sebi jako kao i uvek i dotakao me svojim usnama kroz koje je pružio svoj vlažni jezik. Srce mi je lupalo. Grlila sam ga. Grlio je i on mene jako i snažno pribijajući se uz mene. Po prvi put sam osetila čvrstinu penisa uz svoje telo. Malo sam se uplašila i postidela. Izmakla sam se i pogledala ga dole. Njegove farmerice su promenile oblik od ispupčenja. I njemu je malo bilo neprijatno. Zacrveneo se i nasmešio se. Sačekali smo malo i nastavili smo da se šetamo. Te noći mi je samo to bilo u glavi. Taj čvrsti osećaj na mom stomaku. Nisam mogla da zaspim. Prolazili su dani, a mi smo se vidjali i na predavanjima i svake večeri odlazili u šetnje. Ljubili smo se, a ja sam se svaki put kada bih osetila čvrstinu u njegovim farmericama uzmicala.
Sve manje vremena sam provodila sa svojim drugaricama ali sam iz njihovih priča, ja sam ta koja je uglavnom slušala, shvatila da mora nešto da se preokrene. Da sam ja ta na kojoj je sledeći potez, jer je Jovan očigledno shvatio da samnom ne sme da prenagljuje.
Dugo smo šetali te večeri zagrljeni i pričali. Stigli smo do ivice parka i zaklinjeni mrakom počeli da se ljubimo. Obožavala sam dodir tih usana i taj jezik koji je šarao. Bili smo jedno uz drugo skroz pripijeni. Osetila sam opet tvrdoću preko njegovih farmerica. Polako sam spustila svoje ruke sa njegovih ramena i mazeći ga stigla do tog mesta. I on je zastao sa ljubljenjem. Nastavila sam ,prešla sam svojim dlanom preko te izbočine za koju mi se učinilo da se na sekund pomerila. Uzdahnuo je i nastavio da me ljubi, a ja sam nastavila da ga mazim, stiskam preko farmerica. Prijalo mi je njegovo promenjeno disanje. Usporenije, tiše…lepše. izbočina je postajala sve veća. Krenula sam da raskopčavam njegove farmerice. Sada sam ga osećala preko tanke tkanine gaćica. Jovan je ubrzano disao. Uhvatio je svojom levom rukom moju šaku i stavio je u svoje gaćice. Uhvatila sam ga prstima. Osećala sam tu nežnu kožu tako čvrste kite i počela da povlačim šakom gore dole. Njegovo stenjanje je postajalo sve intezivnije, a i ja sam počela brže da pomeram ruku. Jedan njegov duži krik kroz zube i moja šaka je bila ulepljena spermom.
Jedva sam čekala da se opet vidimo i da se negde sakrijemo u mraku. Svidjalo mi se što sam uspela da radim nešto u čemu je uživao, a i meni je bilo sve lepše.Skoro mesecdana sam mu drkala svake večeri na raznim skrovitim mestima. I on je pokušao da svoje prste smesti u unutrašnjost mijih pantalona ali mu ja nisam dozvoljavala. Nisam bila spremna, nisam bila opuštena i nisam to tako zamišljala. Pozvao me je da jedne subote gledam njegovu utakmicu i da posle idemo kod njega jer su njegovi otputovali. Bio je prezgodan u dresu i prelep dok je trčao po terenu. Videla sam svaki njegov mišić. Lepe mišičave noge su dolazile do izražaja. Zamišljala sam kako će mu kita uskoro porasti izmedju tih butina i kako ću se igrati sa njim. Samo sam o tome mislila. Utakmica mi je proletela. Njegov tim je pobedio. Pritrčao je do ograde gde sam sedela poljubio me radosno i rekao- Samo da se presvučem i eto me!
– Nemoj, podji tako u dresu.- i ja sam se nasmešila. Otrčao je do klupe, uzeo ranac, mahnuo drugarima, preskočio ogradu, zagrlio me i krenuli smo. Blizu je stanovao i jedva sam čekala da stignemo do negove kuće.
Prošli smo kroz dvorište velike kuće na Dedinju na koju nisam ni bacila pogled. Želela sam samo jedno. Sa vrata sam počela da ga ljubim i grlim.
– Sačekaj da se istuširam- Nisam ga puštala. Pomogla sam mu da se skine. Gledala sam ga prvi put golog, prvi put sam videla njegovu kitu na svetlosti dana. Bila je skoro skroz podignuta. U mom stomaku je počelo da kuva. Bio je predamnom skroz go. Sav zategnut, prelep. Imao je lepu čvrstu guzu. Nije bio maljav, samo malo crnih dlačica iznad kite. Smejuljio se tako kao neko derle.
– Ajmo zajedno pod tuš- ljubili smo se i polako me je skidao. Bilo me je i stid, ali sam znala da moram i to da prebrodim. Želela sam da budem njegova skroz. Način na koji je gledao i dodirivao moje grudi nikada neću zaboraviti. Bilo me je stid kada su počele da se ukrućuju, ali nisam mogla da obuzdam dah kada ih je dodirnuo svojim vlažnim jezikom. I ja sam njega dodirivala. Mazila po ledjima i guzi. Osećala sam njegov skroz tvrd kurac na svom golom telu. Nisam mogla da izdržim, uhvatila sam ga snažno za kurac koji sam toliko zavolela. Zastenjao je. To je ono što sam htela da čujem. I on je vrhom prsta dotakao moju pičkicu čije sam vlažnosti bila nesvesna. Zadrkala sam jako tvrdi kurac i dozvolila da me umaže celu.
Dugo smo se i polako tuširali. Kupao me je kao dete. Dodirivao po celom telu šarajući sapunom, a onda je predložio da predjemo u krevet. U bračni krevet njegovih roditelja, jer je bio ogroman a ne mali kao njegov klinački.
Otišli smo goli do te sobe koju je gotovu celu zauzimao ogromni bračni krevet. Valjali smo se prvi put po krevetu. Skroz goli. Njegov kurac je bio opet potpuno tvrd.
– Ivana, hoćeš li da probamo sad?
Samo sam trepnula. Znala sam da oboje želimo isto. Toliko sam želela da on bude taj koji će uzeti moju nevinost i koji će biti moj zauvek.
Nije u početku baš išlo lagano, ali ceo vikend je bio pred nama. On je svršio već nekoliko puta tok dana pokušavajući i mene da zadovolji. Tek kasnije u toku noći uspela sam da i ja uživam do kraja. Opustila sam se. Noge sam bezobrazno raširila i dozvolila mu da ih stavi na svoja ramena. Bio je duboko u meni. Vadio ga lagano. Uzdisala sam, osećala sam to ludilo u svom telu. Bio je sve brži, a ja sve glasnija štipajući ga za ledja, guzu, gde god bih stigla. Doživela sam prvi orgazam sa Jovanom tu u sobi njegovih roditelja. Tek kad sam došla sebi videla sam na noćnom stočiću sliku njegovih roditelja- Miroslava i Marije.
I sada sam ovde u Sloveniji gledala u Miroslava, ali uživo i sećanja su mi se vraćala u najlepše dane mog života, a ujedno i najtužnije. Nisam ni slušala Miroslavljev govor, nisam bila u stanju. Kao u hipermneziji mi je promicalo sve ono što sam doživela sa Jovanom.
Bili smo pravi par. Svaki dan smo bili zajedno na fakultetu. Izlazili na piće. Učili zajedno. I imali mnogo, mnogo seksa. Oboje smo ga otkrivali. On je meni bio prvi, ali ni on pre mene nije imao mnogo iskustva. Ja sam se sve više opuštala. Orgazmi ne da nisu izostajali nego su postajali sve intezivniji i češći. Uglavnom smo imali seks kod njega kući, jer su mu roditelji često bili odsutni. Najviše smo voleli u njihovom krevetu, jer je bio najkomotniji. Tu smo isprobavali sve poze. Tu mi je Jovan prvi put lizao pičkicu. Uživala sam u njemu i njegovom kurcu. Voleo je grubo da jebe i to mi je postajalo sve lepše.
U trenucima kada su njegovi bili kod kuće, uglavnom majka, pravili bismo se da učimo, a ja sam mu dugo i polako pušila kurac. Znali smo i da ostavimo odškrinuta vrata da bismo mogli da čujemo korake uz drveno stepenište i na vreme prekinemo. Koliko sam samo sperme progutala kada bi nam se učinilo da neko ide da ne bismo ostavili tragove. Uglavnom sam tu vreme provodila u suknjici bez gaćica da bi Jovan mogao da se igra mojom picom kad god poželi. Kako me je samo jebao prstom jedne ruke dok mi je drugu šaku držao na ustima da se ne bi čulo moje stenjanje.
Nikada neću zaboraviti kada su njegovi imali goste na ručku, a mi se zavukli u sobu šatro da spremamo ispit. U poseti su im bili poslovni prijatelji sa podebelom ćerkom naših godina. Toliko smo bili napaljeni da sam se ja naslonila i istrtila guzu pored odškrinutih vrata da bih mogla da motrim a on me cepao od pozadi. U našoj sobi se čulo samo lupkanje njegovog tela o moje a odozdo je dolazio glasan žagor. Ta situacija me je toliko napalila da sam svršila dva puta dok me je Jovan navlačio od pozadi. Kada sam drugi put svršila učinilo mi se da je debela ćerka prijatelja prošla pored sobe iz pravca kupatila. Kada sam to rekla Jovanu počeli smo da se valjamo od smeha. Posle smo im se dole pridružili na desertu, a ja sam i dalje bila bez gaćica. Debela je naizmenično piljila u nas. Popalila me je sama pomisao da svi znaju da smo se upravo karali. Miroslav je bio toliko srdačan i smešio se da sam bila ubedjena da je siguran da je njegov sin malopre jebao klinku koja sedi sa njima sad i jede krempitu.
Miroslav se i sada kao domaćin seminara smešio. Trebalo je da ubedi sve da se isplati raditi sa njegovom kompanijom. I dalje nisam imala snage da ga slušam. Uzela sam još jednu čašu vina. Ostale žene nisu skidale pogled sa njega kao i uvek. Miroslav je bio švaler i Jovan ga zbog toga nije voleo. Znala sam da se nisu slagali. Jovan je uvek govorio da nikad neće biti kao on, da svoju ženu neće varati i bio je uvek na strani svoje majke koja je najviše volela ulogu paćenice. Ali paćenice koja se nikada ne bi razvela i napustila komfor porodice F koji je uz Miroslava imala. Kod nje je sve moralo da bude na nivou pa makar i loš brak.Marija nije volela ni mene. Nisam imala pedigre koji bi odgovarao njenoj porodici. Nije bilo to toliko providno u početku, ali sam kako je vreme odmicalo sve više shvatala. Nije joj odgovaralo što je njen sin jedinac zaljubljen u devojku iz obične porodice, ali joj je odgovaralo da ta devojka uči za njega i da uz nju prolazi na fakultetu. Kasno sam shvatila da je Marija mnogo moćnija od mene.
Diplomirali smo i već govorili o venčanju. U tom trenutku je počela ekonomska kriza i Miroslavljev posao je stao. Sve se brzo izdešavalo a da ja nisam ni shvatila. Jovan se distancirao od mene. Osećala sam da se nešto dešava iako je negirao. Jedne večeri sam ga pratila i videla da izlazi iz restorana sa debelom ćerkom njihovih prijatelja. Znala sam da u tom trenutku nije imao novac za takav restoran. Debela se veselo smeškala a on joj otvarao vrata i zagrlio do auta. Sve mi je bilo jasno. Jovan se ubrzo sa njom oženio. Moj svet se srušio.
I sada opet gledam taj svet. Sada sam deo toga u nekom fensi hotelu u Sloveniji okružena prevarantima i udavačama. Prošlo je skoro pet godina a ja se još uvek nisam oporavila. Besna i luda. Željna čas sve da pokušam da zaboravim, čas da se svima osvetim. Muškarcima ne dam ni da mi pridju. Odbijam ih. I dalje tražim nekog Jovana. Bilo je pokušaja, na silu sam izlazila. Pokušavala da imam seks, ali nisam mogla.
– Ivana, sve vreme gledam da li si to ti.- obratio mi se Miroslav kog nisam primetila da mi prilazi. I pružio mi ruku.
– Dobroveče.- odgovorih po inerciji.
– Ništa se nisi promenila, izgledaš kao pre… Baš dugo se nismo videli.- Osetila sam neku neprijatnost u njegovom glasu. Sigurno je i sam bio svestan kroz šta sam sve prošla. I da bi prekinuo napetu situaciju zaustavio je konobara i uzeo nam dve čaše vina. Prihvatila sam čašu, jer ni ja nisam znala kako da reagujem.
– Skim si ovde?
– Sama sam.
– Izgledaš kao kad sam te upoznao.- Nije mogao da ne flertuje čak i sa sinovom bivšom verenicom.
– Hvala.-odgovorila sam sa osmehom. Nije me vino uhvatilo, već mi je sve ovo postajalo sumanuto i smešno. Sigurno je bacio pogled po sali i video da sam jedna od najmladjih i najpoželjnijih od prisutnih žena. Nije mu smetalo ni što je duplo stariji od mene. Mora da je imao bar pedesetpet-šest godina u ovom trenutku. Ispitivao me je o svemu, a ja sam odgovarala. Tvrdio je kako je oduvek znao da ću da uspem u poslu. O svemu smo pričali osim o Jovanu. U jednom trenutku sam i pokušala da ih uporedim iako nisu mnogo ličili. Miroslav je viši, i vitkije gradje. Ima dobru liniju za svoje godine. Vidi se da vodi računa o sebi. Bio je lepo obučen. Imao je svetlo roze košulju koja mu je lepo stajala na širokim ramenima. Proseda kosa sa strane mu je davala poseban šmek, a oči su mu se kao uvek smejuljile i caklile kao na ulju. To je jedino Jovan imao na njega. Pila sam već četvrto vino i osećala kako me lagano hvata. Ne prebacujem odgovornost na alkohol, ali sam sigurna da bez vina ne bih tako brzo donela odluku da počnem da flertujem sa Miroslavom. Već smo sedeli u separeu, a ljudi su se razilazili. Ja sam kurvanjski prekrštala duge noge, čak sam i cigaretu tražila od njega, samo da bi se nagao ka meni bliže dok je pali. I naravno, videla sam taj pogled koji ide ka sisama kad sam se savila napred. Koliko sam samo razmišljala sa kakvim bih to frajerom trebalo da se pojavim pred Jovanom pa da poludi od ljubomore kada me vidi, šta bih sve mogla da uradim da ga izludim…A sada mi se činilo da je idealno rešenje za osvetu sada tu predamnom.
– Hoćete li da me otpratite do sobe, kasno je- Potrudila sam se da zvučim kurvanjski koliko god je to moguće.
– Hoću, ali pod jednim uslovom, da mi više ne persiraš- Rekao je smešeći se.
– Ajmo onda, Miroslave.
Vrata lifta su se zatvorila za nama a on je bio mnogo brži nego što sam očekivala. Obgrlio me je dugim rukama. Utisnuo mi poljubac u usta i krenuo jednom rukom niz moja ledja do dupeta.
– Ovako spopadaš sve bivše Jovanove ribe.- Prvi put sam izgovorila Jovanovo ime pred njim večeras. Samo se nasmejao- Pa, on i nije imao puno riba, bar da ja to znam.- Oboje smo se nasmejali, a onda je pritisnuo taster na tabli lifta.
Sve vreme do njegovog apartmana smo se ljubili i hvatali. Njegove ruke su me već celu ispipale. Osećala sam i njegovu kitu preko pantalona. U jednom trenutku sam pomislila da li je ista kao Jovanova i nasmejala se u sebi. Stajali smo ispred velikog francuskog kreveta a on mi je polako raskopčavao košulju. Kada je raskopčao poslednje dugme razgrnuo ju je nežno i posmatrao moje grudi. Osetila sam vatru koja se budi u meni posle skoro sto godina. Ljubio mi je vrat nežno i odbacio košulju. Vešto je rukama otkopčao brushalter i moje sise su pokazale pred njim. Lagano ih je pridržavao rukama dok je nežno ljubio jednu pa drugu. Jedan pokret rukom i suknja je bila raskopčana i na podu. Iskoračila sam iz nje. Skidala sam čarape, a on me je zamolio da skinem i gaće ali da ostanem u štiklama. Odmakao se da me celu pogleda. Bila sam gola pred njim samo u štiklama. Raskopčavao je svoju košulju i pantalone. Ostao je samo u gaćama. Ljubio me je nežno po vratu i grudima, a jednom rukom mo polako dotakao pičkicu. Onda me je povukao da sednem na ivicu kreveta. Kleknuo je ispred i rukama mo raširio kolena. Gledao me je u oči pa u pičku naizmenično, prilazeći joj i ljubeći je pa se polako odmicao. Zastenjala sam jako i uhvatila ga za glavu koju sam stisla butinama. Tako mi je bilo dobro sa njegovim jezikom na njoj. Onda me je naglo uhvatio rukama oko dupeta i izdigao ga. Pala sam ledjima na krevet a on je nastavio da liže pičku dok sam se grčila od orgazma. Htela sam osvetu, ali nisam zmala da će mi toliko prijati. Podivljala sam. Htela sam još, htela sam sve, htela sam da nadoknadim sve izgubljene dane. Strgla sam mu gaće. Stajao je pored kreveta sa dignutim djokom a ja sam ga gledala, držeći ga u ruci. Liznula sam ga po glaviću pa se spustila do jaja, sada je on zacvileo. Opet sam se vratila na glavić i pogledala ga u oči.- Mislim da je tvoj veći.- Kurvanjski sam to prevalila preko jezika. A onda me je on naglo i jako uspravio i okrenuo prema sebi kao kučku. Bila sam na sve ćetiri, dupe mi je bilo iznad ivice kreveta, on me je stojeći zgrabio za bokove i nabio mi ga do kraja. Ciknula sam. Izvadio ga je još dva tri puta i zabio jako, a onda počeo lagano da me delje. Vrištala sam , sise su mi se klatile napred nazad. Moje dupe je pljeskalo o njegove prepone. Urlao je i navlačio me sve jače a onda sam uz njegov krik osetila toplu liniju sperme skoro preko celih ledja. Bacio se ledjima na krevet dahćući kao životina. Spustila sam se pored njega i zapalila cigaretu koju smo podelili.
Ćutali smo i pušili. – Ovo je neverovatno- Kao da nije mogao u sebi da zadrži šta mu se vrzmalo po glavi. Pogledala sam ga i prstom mu pokazala da ćuti. Onda sam se sagla i stavila poludignuti kurac u usta. Svidjalo mi se da osećam kako raste. Igrala sam se sa njim. Lagano mu ga drkala kao nekada Jovanu. Grickala jaja dok sam ga nadrkavala od korena do glavića čas lagano čas brže. Svidjalo mi se da gledam njegovu facu sa polusklopljenim očima kako uživa u prizoru i osećaju. A onda sam ga zajahala. Htela sam ga još u sebi. Nabijala sam se snažno dok me je stiskao za guzove i sise. Svršila sam. A onda me je okrenuo na ledja. Prislonio svoje telo na mene i još dugo me jebao polako kao da nikada neće svršiti…ni sama ne znam koliko sam puta doživela orgazam.
Kada sam se probudila još je bio mrak i Miroslav je spavao. Polako sam se izvukla i otišla do svoje sobe.
Probudila sam se oko deset. Razmišljala sam o onome što se dogodilo prethodne noći. Na neki čudan način bila sam zadovoljna. Pozvala sam rum servis i polako se spremila da se pojavim na predavanju koje je bilo zakazano za podne.
Sedela sam u poslednjem redu. Nisam mogla da se skoncentrišem na predavanje. Razmišljala sam naizmenično o Jovanu i Miroslavu. Razmišljanje je prekinuo Miroslav koji je seo do mene. Pravio se kao da sluša predavanje, a onde me pogledao sa smeškom i šapnuo mi.- Imam zanimljiviji predlog, hajde da se provozamo do jednog mesta. Čekam te na parkingu iza hotela.- i otišao je.
Sačekala sam da prodje malo vremena i neopaženo se izvukla iz sale.
Vozili smo se polako vijugavim putem. Uživala sam u predelima.
– Želeo si da me pojebeš još dok sam bila sa Jovanom?- prekinula sam tišinu.
– Ne znam, nisam o tome nikad razmišljao…- napravio je malu pauzu pa nastavio- Jednom sam se vratio kući ranije. Iz naše sobe se čulo stenjanje. U prvi mah sam pomislio da me Marija vara, ali kako sam se približavao bila si sve glasnija. To nije ličilo na nju, ona to nije znala. Bio sam siguran da ste vas dvoje.- zakikotala sam se od smeha.- Video si nas?- Ne. Ali sam zamislio sliku u glavi. Polako sam se vratio u auto da vas ne ometam. Digao mi se ludački. Tada sam ga izdrkao i mislio na tebe.- I dalje sam se kikotala- Drkao si ga? U kolima?- Šta se smeješ, pa i odrasli muškarci imaju pravo da drkaju- onda sam se okrenula prema njemu i preko pantalona ga uhvatila za poludignuti kurac- U kolima?- sa smeškom sam ga pitala. Osećala sam kurac kako raste pod pantalonama. Polako sam ga raskopčala i izvadila ga. Miroslav je usporio. Ćutali smo a ja sam mu lagano drkala kurac dok je vozio. Postajao je sve veći i veći. I Miroslavljeva ruka je krenula ka mojoj pički. Haljina je bila dovoljno kratka da je mogao lako da je dohvati i pomeri gaćice. Bila sam skroz mokra i prst je lako ušao u mene. Auto je milio, samo se čula tiha muzika i naši uzdasi.- Moraćemo da stanemo.- kroz zube je tiho rekao i ubrzo našao zgodno mesto uz sam put koji ionako nije bio prometan. Spustio je pantalone do kolena. Lepi kurac je bio skroz slobodan. I ja sam spustila gaćice. Drkao mi je picu svojim prstima- Jel stvarno veći od Jovanovog?- Upitao je ozbiljnim glasom- Jeste- odgovorih i počeh da mu oblizujem glavić. Polako sam ga gutala kada mu je zazvonio telefon. – Moram da se javim, rekao sam da zove samo ako je hitno.- Javio se na telefon a ja sam nastavila lagano da mu obradjujem kitu. Iz razgovora sam shvatila da priča sa Jovanom. Od same pomisli da je Jovan sa druge strane žice pička mi je zapulsirala i počela sam da je trljam.- Sreo sam Ivanu na seminaru… Da tvoju Ivanu…Ništa se nije promenila… Da porazgovarali smo…- Pričao je sa Jovanom o meni, ludela sam od uzbudjenja. Trljala sam pičku sve brže a njegov kurac nabijala što dublje da bih prigušila svoje uzdahe. Tresla sam se od svršavanja. I Miroslav je počeo da govori isprekidanim glasom.- Moram da prekinem, vozim, a vidim policiju.- Bacio je telefon na zadnje sedište. Obema rukama me uhvatio za glavu i uz urlik napunio mi grlo spermom. Sve sam progutala.
Posle pola sata vožnje stigli smo do zamka preuredjenog u hotel. Delovao je da nema gostiju. Doterani menadžer nas je primio i poveo ka apartmanu koji je Miroslav već rezervisao. Iz njihovog odnosa mogla sam da zaključim da je Miroslav redovan gost. Apartman je izgledao kao iz bajke. U spavaćoj sobi je bio ogroman krevet sa visokim baldahinom. Ali ono što me je tek oduševilo bilo je kupatilo. Ogromna prostorija sa velikom djakuzi kadom. Prijala mi je voda. Uživali smo mazeći se pod vodom, mehurići su dodirivali ona mesta koja Miroslav nije uspeo. Brzo sam svršila.
U kupatilu je bilo ogromno zidno ogledalo ispred kog je bio ruzicasti mermerni toaletni sto sa zlatnim nožicama. Brisala sam se i ogledala. Miroslav je stajao iza mene
– Kako je dobro što mogu u isto vreme da te vidim i od pozadi i od napred- Rekao je odmeravajući mi guzu pogledom.- Jel te Jovan dobro jebao?- Iznenadila sam se ovim pitanjem. Iznenadilo me je što je u ovom trenutku hteo da priča o Jovanu.- Jeste, dobro me je jebao…ustvari odlično me je jebao.- Gledali smo se preko ogledala.- U kojoj pozi je najviše voleo da te jebe?
– Od pozadi- odgovorila sam već u sećenju prizivajući neke trenutke. Miroslav mi je prišao i nežno me poljubio u vrat.- Jel te ljubio ovako?- Da, baš tako.- A onda me je obgrlio preko ruku i uhvatio vrhovima prstiju za bradavice i dalje me gledajući u oči preko ogledala.- Jel te ovako dodirivao?- Jeste- rekla sam kroz uzdah. Spuštao se jezikom niz moja ledja. Ruke je sada premestio na guzu. Klekao je nisam ga više videla. Samo sam se malo savila napred. Osetila sam jezik na ulazu u guzu.- Jel te ovako lizao?
– Nije, nikada mi nije tražio guzu.- Nastavio je lagano da obradjuje moj nevini čmarić. A onda se podigao. Osećala sam njegov ukrućen kurac na ulazu u pičku. Polako ga je gurao. Gledali smo se i dalje preko ogledala.- Ovako te je jebao.
analni, seks, cmr, guza, jebacina– Da, tako… – Nastavio je da me jebe ubrzavajući. Oblizao je svoj palac i naslonio ga na ulaz u guzu. – Da li bi mu dala da je tražio?
– Sve bih mu dala.- osetila sam jači pritisak na svom čmaru. Uzdahnula sam a onda sam osetila kako vadi kurac iz pičke i stavlja na mesto prsta. Izraz lica mi se zgrčio.- Biću nežan, daj mi da udjem na jedino mesto na kome nije bio Jovan.- Cela ova priča me je užasno popalila. Nisam ni mogla da zamislim da će mi tako lako kurčina ući u dupe. – O, bože, kako je dobro.- Svidja ti se?
– Da, mnogo mi se svidja.
– Biće to samo moje mesto?
– Biće, obecavam.- prostenjala sam. – To ga je skroz raspalilo i nastavio je ludački da se zabija u mene. Uz urlik mi je dupe napunio spermom koja je još dugo curila iz mene…
Zamak smo napustili sutradan uveče kada sam morala da krenem u Beograd.
Izgledalo je kao da se sve vratilo u rutinu, ali ja sam osećala da sam se promenila. Bilo mi je bolje. Ne još uvek dobro, ali mnogo, mnogo bolje…
Miroslav se javio mnogo pre nego što sam očekivala. Nastavili smo da se vidjamo. Karali smo se po hotelima, čak sam počela da ga dovodim i u svoj stan. Uvek smo govorili o Jovanu dok smo se tucali, a onda bi on prvo jezikom obradio „samo svoje mesto“ pa me ludački izjebao u guzu. Obožavala sam to.
Vidjali smo se bar jednom nedeljno. Nekada bi slagao ženu da je na putu i proveo bi ceo vikend kod mene. Posebno bi me palila ideja da njegova žena Marija zna da me kreše.
Prošlo je skoro dva meseca od mog puta u Sloveniju. Leto je bilo vrelo. Završavala sam izveštaj u kancelariji kada mi je zazvonio telefon- nepoznati broj. Javila sam se. Neko sa druge strane kao da nije znao kako da započne rečenicu, ali čim sam čula glas koji je pitao da li je to Ivana prepoznala sam ga. Kako bih ikada mogla da zaboravim Jovanov glas. Bio je nesiguran i bilo je to normalno nakon svega što se desilo. Sigurno nije mogao da pretpostavi da ću biti toliko ljubazna, čak obradovana što se javio.
Iste večeri smo sedeli u bašti restorana u koji sam ga ja pozvala. Nisam davala mesta za neprijatna osećanja ili razgovor o svemu što se desilo. Ćaskali smo kao najbolji prijatelji koji se godinama nisu videli.
– Dugo sam se dvoumio da li da te nazovem. Da sam znao kako ćeš reagovati javio bih ti se još ranije. Miroslav te sve vreme pominje od kada te je sreo u Sloveniji. Nije ni u jednom trenutku bio direktan, ali svaki put kada me vidi samo što me ne pita zar ti se još nisam javio.- Dakle , shvatila sam da je ovo bio deo Miroslavljeve igre. Želela sam da je igram.- Vaš odnos se popravio?- Jeste.- rekao je smeškajući se- Omatorio je, smirio se. Valjda ne može više da jebe ko nekad, možda više uopšte ne može ni da mu se digne.- govorio je to cereći se, ne shvatajući koliko je on sam zapravo smešan.- Čuli smo se popodne, opet je u Sloveniji.
– Rekao si mu da ćemo se videti?
– Nisam, ipak je to samo moja…naša stvar.
– U pravu si- Otpila sam gutljaj vina smeškajući se kurvanjski baš kao i one večeri pred Miroslavom u Sloveniji.
– Izgledaš bolje nego ikad- Krenuo je sa komplimentima. To sam čekala. Igra je mogla da počne. I ja sam mu uzvratila kompliment. I nisam ga lagala. Super je izgledao. Bio je krupniji nego ranije. I dalje je trenirao, bio je poželjan i imao je taj sjaj u očima koji je nasledio od oca.
– Hoću da ti drkam sad ovde ispod stola kao nekad.- zbunio se.- Bili smo klinci.- rekao je smejuljeci se.
– Imam predlog, ako ti sad nije dignut nećemo se igrati kao nekad- i naglo sam pružila ruku hvatajući ga za kurac ispod stola. Oboje smo se nasmešili. Bio mu je tvrd. Nije se bunio, pustio mi je da ga stiskam preko pantalona. Nekih pet minuta je bila tišina za našim stolom koju sam prekinula.- Imam bolju ideju! Hajdemo kod mene.- Prošli smo baštu restorana a njemu je bila budža u pantalonama baš kao onda kada smo se hvatali po Hajd parku….
Morao je da se vrati kući pre ponoći. Ispratila sam ga iz stana i pustila SMS Miroslavu : Videla sam se sa Jovanom. Kroz dva minuta stigao je odgovor: Jel te jebao? Nisam odgovorila. Ponovio je istu poruku kroz pet minuta, a onda nije mogao vise da izdrži i nazvao je.
– Halo.
– Gde si?
– Jebao me je. Gde si ti?
– U autu. Gde ste bili?
– Našli smo se u restoranu Jarbol. Drkala sam mu ispod stola.
– Jel svršio?
– Nije, pozvala sam ga kod mene.
– Pričaj.
– Pušila sam mu. Nije dugačak kao tvoj, ali je deblji. Isto zacvili kao ti kada mu dotaknem jaja. Nije mi dao da mu popušim do kraja. Hteo je da traje. Lizao mi je pičku dok sam sedela na ivici kreveta. Radio je to dugo i polako kao da nije video pičku sto godina. Rukama mi je stiskao bradavice. Nije prestajao da liže dok nisam svršila.
– A posle…?
– Polako je ušao na mene u misionarskoj. Mazila sam mu guzu. Uvijao se nadamnom… Drkaš sad?
– Da, nastavi … Parkirao sam se.
– Tražila sam mu da me jebe od pozadi, znam da to najviše voli. Nije se više kontrolisao. Drao se i nabijao se u mene. Pljeskao me po guzici. Rekla sam mu da slobodno svrši u meni jer znam da tako najviše voli…- Aaaaah …. oooo.- Pa muk sa druge strane linije.- Sav sam se ulepio- Bilo je jedino što je rekao kroz još uvek drhtavi glas i prekinuo vezu.
Da, počela sam da se jebem sa obojicom… I sa Jovanom i sa Miroslavom. Osećala sam se super!
Miroslav je uvek znao kada je Jovan kod mene i dokle ostaje. Upadao bi u moj stan desetak minuta kasnije. Tražio je da mu do detalja pričam kako smo se jebali.
– Jebao me je prstom.
– Ovako- i lagano mi ga zavukao.
– Energičnije !- I Miroslav bi navalio.
– Jebao me je u kuhinji.
– Ajmo tamo.
– Odpozadi.
– Svršio mi je u pičku.- I Miroslav bi se uz urlike ispraznio u meni. Seks sa Miroslavom je postajao sve jači i intezivniji. Nekada sam i lagala šta je Jovan uradio ako sam htela nešto da probam. Tako sam mu se i popiškila u usta.
– Nije ti tražio guzu?
– Nije, to je samo tvoje mesto, pa obecala sam ti.- I onda bi me Miroslav u drugoj rundi žestoko razvalio u dupe.
Ova igra i količina seksa su me pretvorili u mašinu koja je proizvodila orgazme.
Jedne srede uveče Miroslav je nestrplivo čekao da Jovan napusti stan. Stigao mi je SMS: Nemoj da se tuširaš. Samo što je Jovan otišao Miroslav se stvorio ispred vrata. Ne znam kako je izveo da se ne sretnu. Bila sam gola.
– Gde je svršio?
– U pičku.- Miroslav se sagao odmah i počeo da mi liže butine i pičku niz koje su se još cedili Jovanovi sokovi. Nikada me ludački nije jebao kao te večeri.
Prolazili su meseci. Naš trougao je besprekorno funkcionisao. Ponekad sam mislila da nije fer što Jovan ne zna koje je igre deo, ali moralo je tako. On je bio kriv za sve, njemu sam se svetila.
Dugo je sve ovo trajalo. Uživala sam. Padalo mi je napamet da prekinem ali nisam mogla. Samo sam pravila planove koji su me uzbudjivali sve više.
Tog dana Jovan je mogao da ostane samo sat i po. Rekla sam Miroslavu da bude blizu. Kada je Jovan pozvonio na interfon pozvala sam Miroslava i rekla mu da neću prekidati vezu da sve može i da čuje. Telefon sam sakrila da se ne vidi ali da se sve čuje.
Jovan je bio već napaljen.- Volim kad dodješ sa dignutim.- I uhvatila ga snažno preko pantalona.
– Ceo dan mi je dignut, puši ga molim te.- Nije trebalo da me moli, klekla sam.
– Pričaj mi, molim te- mazno sam rekla.
– Volim kad si prava kučkica, kad ga tako gutaš ko drolja najgora. To mmm ni jedna profi prostitutka ti nije ravna- Ložilo me je što mi je ovako govorio, a još više pomisao da Miroslav sluša.
– Daj mi malo da je ližem.- Raširila sam noge i on je zabio onaj svoj nestašni jezik. – O, kako je dobro, kako samo to dobro radiš, o najbolji si od svih- pričala sam glasno šta god mi je palo napamet. Trudila sam se da budem kurva sa najpoganijim jezikom.
– Ajmo do prozora. Hoću da se naslonim i gledam na ulicu baš kao što sam nekada gledala na vrata dok su tvoji bili u prizemlju.- Znala sam da će ga to napalit. Naslonila sam se na prozor. Jovan je bio iza mene. Gledala sam na mračnu ulicu. Videla sam auto koji polako zastaje dole. Znala sam da će se Miroslav preparkirati pokušavajući da nazre šta se dešava. Jovan se zabijao o mene. Osećala sam njegova jaja kako me lupkaju. Osećala sam da se približava vrhuncu.- Stani!- Rekla sam naglo, zastao je zbunjeno.- Stavi mi ga u dupe!- Bio
je zatečen ali je brzo stavio glavić na moj ulaz.- Jebi me ! To! Gurni ga celog, da osetim jaja kako lupkaju o pičku.- Urlala sam. Urlao je i on , urlao i punio mi dupe spermom. Dolazio je jedva do daha.- Obuci se brzo, moraš što pre da odeš.
– Pretpostavljam da imaš drugog, ponekad sam ljubomoran iako znam da nemam pravo.- I nemaš pravo da me pitaš- Smešila sam se i požurivala ga.- Znaš pomalo sam ljubomoran kad pomislim da se jebeš sa drugim. Od same pomisli da te jos neko kara poludim.
– Moraš da se izboriš sa tim.- Poljubila sam ga i gotovo izbacila iz stana.
Zaključala sam vrata. Miroslav je pozvonio kroz nepuna dva minuta. Uključila sam drugi telefon sa jutros kupljenom pri pejd karticom. Poruka je vec bila spremna. Sačekala sam još malo. Miroslav je i dalje uporno zvonio. Pustila sam poruku, isključila novi telefon i otvorila vrata.
– Nisi se valjda tuširala?- Miroslav je kao napaljeni ludak to izgovorio ulazeći u stan.
– Nisam. – Naguzila sam se na krevetu znajući da će prvo hteti da oliže dupe u koje je Jovan svršio. Lizao je kao pomahnitao- Dala si mu moju rupicu, sram te bilo- I jako me šljepnuo po guzi. Počeo je da raskopčava pantalone.
Jovanu se na displeju pojavila poruka sa nepoznatog broja : Znam da si radoznao da saznaš ko jebe Ivanu. Ne bi me začudilo da je to baš tvoj tata. Da se ne bi mnogo mučio razmišljanjem najlakše je da se vratiš do stana i sam se uveriš.
Miroslav je lagano ulazio u moje dupe podmazano Jovanovom spermom. Bacila sam pogled na svoj utišan telefon i videla na displeju da me Jovan zove. Okrenula sam glavu na drugu stranu. Zazvonio je i Miroslavljev telefon. Ignorisao je njegov zvuk. Bio je duboko u meni i ja sam uživala. Uživala u kurcu i u osveti. Mogla sam da čujem vrata stana koja sam ostavila otključana kako se polako otvaraju. Miroslav nije ništa čuo. Samo je puhtao i roktao pred svršavanjem. Znala sam da će se svakog trenutka Jovan pojaviti u sobi i zateći ovaj prizor. Dalje ništa nisam mogla da pretpostavim. Možda sam mogla da vidim njihove zaledjene poglede na koji sekund, ali nisam mogla ni da naslutim šta će se dalje zbivati.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Nove erotske price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Prava sam 1 min čitanja
pusenje kurca transica 4 min čitanja
Napaljena sisata zavodnica 1 min čitanja
Kučka jahanje kurčine 6 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!