Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Mlada rođaka Lila (drugi deo)

9 min čitanja
zajahala me u dzakuziju

I nakon tri i po sata putovanja, nekako smo se dovukli do hotela. Po malo umoran od puta, lagano sam izašao iz auta, obišao sa leve strane i otvorio Lili vrata, koja se lagano budila i protezala. Haljina se skroz podigla, mogao sam i njene crne tangice da vidim. Pogledala me je, uhvatila moj pogled i samo rekla – izvini. Nema problema, kada je neka devojka tako lepa kao ti, treba da pokazuje ono čime raspolaže – rekao sam kroz osmeh. Ta situacija me je potpuno razdrmala i probudila, posetivši me koji je moj krajnji cilj. Želja da se što pre nađem između njenih nogu, bila je sve veća.

Upoznavanje Hrvatska

Uzeo sam njene i svoje stravi iz gepeka i krenuli ka recepciji. Dobar dan, Stevan Marković, molim Vas proverite rezervaciju – rekao sam lepoj recepcionarki koja je nakon nekoliko trenutaka rekla – u redu je gospodine, izvolite karticu, treći sprat, apartman 309. Krenuli smo ka liftu. Lila me je upitala da li sam do sada bio u ovom hotelu, jel su sobe dobre? Rekao sam joj da je hotel fenomenalan, da imaju zatvoren bazen, saunu, teretanu, a da su kreveti veoma udobni i prostrani. Došli smo do vrata apartmana, prislonim karticu na senzor i otvorim vrata. Izvoli draga, pogledaj, rekog zadovoljno Lili.

zajahala me u dzakuzijuLagano je ulazila i na njenom licu je moglo da se vidi oduševljenje. U dnevnom boravku je bila ugaona garnitura od kože, dve fotelje i stočić. Veliki LCD ispod koga je bio dugačak ormar sa odličnim mini barom i sefom. Spavaća soba je bila prostrana sa ogromnim i visokim bračnim krevetom, iz koje se moglo izaći na veliku terasu koja je bila spojena i sa dnevnim boravkom, a koja je gledala na borovu šumu. Spustila je svoj neseser na veliki bračni krevet i rekla – ja spavam ovde. Rekao sam, nema problema, imaš mogućnost da biraš. Najviše se oduševila kada je u kupatilu ugledala đakuzi za dve osobe.

Uvauuuu, kako je dobra ova kada, moram odmah da je isprobam, rekla je u jednom dahu. Rekao sam joj da sada nemamo vremena za to, nego da se na brzaka istuširamo i moramo da krenemo na predavalja. Moja sesija je bila prva po agendi. Ušla je u kupatilo prva. Tuširanje je trajalo nekoliko minuta i onako samo u tangicama i brusu je izašla, bolje reći protrčala kroz dnevni boravak, uzvikujući izvni, izvini, izvini… i ušla u sobu da se obuče. Zaista je imala neverovatno telo.

Ušao sam i ja da se istuširam, ali namerno sam zaboravio donji veš. Nakon 4-5 minuta sam izašao iz kupatila potpuno go. Kurac mi je bio u polu-diguntom položaju. Nije bilo moguće to iskontrolisati. Sve vreme mi je na pameti bilo njeno mokro i nago telo, od malo čas. Sedela je na fotelju i šminkala se. Prošao sam pored nje, onako sa skoro dignutom karom. Samo me je pogledala i rekla, jel smetam?

Taman posla, samo se ti šminkaj, i ja ću biti gotov za par minuta, odgovorih. Razmišljao sam u tom momentu, da li da nešto pokušam, da joj se približim sa dignutom karom. Međutim, odustao sam. Pomislih, nemoj da kvariš, ima vremena za jebačinu i to onu pravu. Pošto je već bila toliko opuštena i na svaki moj „test“ reagovala je baš onako kako sam ja želeo, znao sam da će taj vikend na Zlatiboru biti za pamćenje. Tog prepodneva, sve do ručka smo bili zauzeti. Odražo sam dva vezana predavanja od po sat i po – o političkoj manipulaciji i javnom nastupu. Grupa je bila izuzetno dobra. Mladi ljudi iz svih delova Srbije, puni želje da nauče nešto novo. Zaista sam bio zadovoljan, a i oni su. To se moglo videti, na osnovu posvećene pažnje koju su imali za vreme predavanja. Negde oko 13:30 sati rekao sam polaznicima da mogu sada do svojih soba, da se malo osveže i da ručak počinje u 14:00 sati. Gospodo, sa radom nastavljamo u 15:30, nemojte da kasnite molim Vas – rekao sam kratko i uputio se ka stolu gde je sedela Lili.

Pročitajte i ...  Jako dobar film

Hoćemo i mi malo da se odmorimo, upitala me je. Rekao sam – naravno. Idemo da se presvučem, ne mogu više u ovim cipelama i kravati. Guši me. Ušli smo u apratman, ja sam sa vrata krenuo da skidam odeću sa sebe. Upitala me je, jel sad imam malo vremena da se bućnem u ovaj prelepi đakuzi. Nasmejao se i potvrdno klimnuo glavom, a onda i dodao, može, ali hoću i ja. To je kada za dve osobe. One je kratko odgovorila – nema problema. Ona je jednim potezom skunula košulicu, a drugim usku suknjicu i ostala u donjem vešu. Crnom brusu i crnim tangama. Ja sam spremna – rekla je i otrčala u kupatilo.

Razmišljao sam da li da odmah skinem i bokserice, ipak sam odustao. Hteo sam da uživam u ovom trenutku, a ne da se odmah bacim na nju. Uključila je mehuriće na najače i kadica je bila prilično bučna. Prišao sam displeju, malo pojačao temperaturu vode i smanjio kompresor koji je stvarao mehuriće. Smanjila se buka. Ušao sam polako i legao sa desne strane, dok je ona već bila na stomaku i lagano se brčkala na levoj strani. Upitao sam je, da li joj se sviđa, da se nije slučajno pokajala zato što je pošla samnom na put. Rekla je – ja bih se opasno naljutima na tebe čika Stevo da me nisi poveo. I krenula da me poljubi u obraz u znak zahvalnosti. Nisam mogao više da izdržim. Okrenuo sam glavu ka njoj i taj poljubac zahvalnosti, umesto da završi na mom levom obrazu, završio je na usnama.

Uhvatio sam je za glavu i krenuo strastveno da je ljubim. Malo je trzala glavom unazad, pokušavajuću da prekine poljubac, ali nije uspela da se izvuče. Stegao sam je prilično jako. Posle 20-ak sekundi ljubljenja, pustio sam je. Držala je rukom svoje usne i zbunjeno upitala – šta bi ovo čika Stevo? Kako bre lutko šta bi? Da li bilo koje muško može da bude pribran pored tebe takve, pa još si skoro gola, sva mokra, tako jebozovna… Jel trebam da se izvinim – upitao sam je ozbiljno. Ćutala je neko vreme, meni se učinila kao da večnost prolazi, a onda na moje iznenađenje, rekla je, meni je baš bilo lepo dok sam se ljubila sa tobom. Hoću još! Prebacila se na moju stranu i sela mi u krilo.

Pročitajte i ...  Pravo Iskustvo

Lila je tada krenula da dominira, u pravom smislu te reči.

Nisam mogao da verujem da je bilo tako lako da je dovedem do faze gubljenja kontrole i da od devojčice napravim seksulanog predatora. Ljubili smo se dok su moje ruke klizile po njenom mokrom telu. Kurac mi je bio već potpuno uzdinut. Mogla je da ga oseti. Malo sam je uzdigao kako bih se oslobodio bokserica. Otkopčao sam joj brus i bacio ga van kade. Pred amnom se pojavile dve fenomenalne sise koje nisu bile mnogo velike, ali taman da stanu u šaku. Bradavice su joj bile nabreknute i tvrde. Lizao sam ih i sisao kao da prvi put vidim ženske grudi. Sve vreme mi je mešala u krilu i lagano, onako kurvanjski i skroz iskusno uzdisala. Kada bih je ugrizao za bradavicu, bila je mnogo glasnija. To me je dodatno uzbuđivalo. Pocepao sam joj minijaturne tangice i karom krenuo da lagano traljm njenu pičkicu i klit.

Krenula je jače da uzdiše. Bradavicu nisam ispušato iz usta. Grickao sam je sve jače. Podigla se malo i tiho mi šapnula, pusti mene da ga ubacim. Uzela je moj tvrdi i odavno uzdignuti kurac i namestila na ulaz u svoju pičkicu. Sela je naglo, praktično do kraja. Moj kurac nije tako veliki, nekih 17cm, ali je obim prilično iznad proseka, 15,5 cm. Zajecala je i jako me stegla sa obe ruke oko vrata. Krenula je da se diže i spušta, prvo lagano, izvijajući telo unazad, dok se nije privikla na dužinu i širinu mog kurca, a onda je ubrzala. Njeni uzdasi su polako prelazili u glasno dahtanje, a onda i u vrištanje.

Zaista se jako nabijala, opasno dobro mešala, kao da nema 18. godina i kao da se do sada jebala ko zna koliko puta. Znala je šta radi. Nisam ispuštao njene trvde bradavice iz usta. Jako sam ig grizao. Osetio sam da se grči nakon 4-5 minuta, a onda je krenula da se neverovatno trese, tako da nije nikako mogla da kontroliše svoje telo. Talasi koje su proizvodili njeni udari guze na moj kurac su bili sve jači, a onda utihnuli. Pala joj je glava na moje rame, moj kurac je još uvek bio u njoj, čekao kao zapeta pušta da nastavi. Ona kratko reče, izmorenim glasom – hvala ti puno čika Stevo. Odavno nisam imala ovako jak orgazam.

Ostavio sam je malo da se odmori, ne više od 20 sekundi, a onda joj rekao: Lutko, vreme je za drugu rundu. Nasmejala se i polako je krenula da se opet spušta gore dole, dok su joj ruke i dalje bile obavijene oko mog vrata. Nikada nisam svršila dva puta za redom, možda je vreme da i to probam, kazala je vrlo uverljivo. Sada ćeš osetiti šta je prava jebačina. Skinuo sam je sa sebe, uzeo u naručije i izneo iz đakuzija. Onako mokru i još uvek u transu od predhodnog orgazma, položio je na krevet u spavaćoj sobi. Podigao sam joj noge na moja ramena i bez upozorenje ugurao kurčinu do kraja, najjače što sam mogao. Jauknula je i rekla: Pocepaćeš me, jel si lud, lakše molim te. Preširok je za mene u ovoj pozi. Nemoj me sada moliti, kasno je za to, odgovorih bahato i nastavim da je nabijam jako. Više nije uzdisala, ječala je od siline mojih udaraca. Grčila se, pokušavajući da se povuče unazad, grizla je prste leve ruke, iskolačenih očiju, dok je desnom rukom stezala prekrivač, nisam odustajao.

Pročitajte i ...  Tečo, uvedi me u svet odraslih (prvi deo)

Želeo sam da je potpuno uništim od kurca. Nakon 3-4 minuta, ozbiljno jake jebačine izvadio sam kurac i krenuo prema njenim ustima. Povuka se i rekla, ja nikada nisam pušila i nisam imala spremu u ustima ili po licu, nemoj molim te, to ne volim. Nisam želeo da navaljujem. Opkoračio sam je, praktično seo na nju, i kurac stavio između njenih sisa. Stegao sam ih sa obe ruke kako bi kurac što bolje prijanjao njenim grudima. I ona je svojim rukama uhvatila svoje sise. Ubruzao sam ritam nabijanja, a onda eksplozija. Sperma je krenula da se razliva po njenim grudima, licu, jastuku na kome je ležala, nekoliko kapljica je uletelo i u njena otvorena usta. Sva je bila mokra i lepljiva, od pojasa na gore. Nisam želeo još neko vreme da se sklonim. Gledao sam je sa visine i uživao u fenomenalnom prizoru. Mala jebulja je bila sva umazana, zadovoljena i izjebana kao nikada do tada. Zatvorenih očiju, tražila je peškir po krevetu kako bi se obrisala. Uspela je da ga dohvati, prebacila ga je preko lica i ostala u takvom položaju još nekoliko sekundi, uz duboko disanje, još uvek nije mogla da dođe do daha. Ustao sam sa nje i rekao, idem da se istuširam, vreme je za ručak. Baš sam ogladneo od ovako dobre jebačine. Ustala je sa kreveta, pogledala me je onim njenim „pojebi me“ pogledaom i kratko, kroz osmeh rekla – i ja.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
1 thought on “Mlada rođaka Lila (drugi deo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!