Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Mlada rođaka Lila (prvi deo)

12 min čitanja
seksi rodjaka

Mlada rođaka Lila (prvi deo)

Upoznavanje Hrvatska

Napomena: Ova priča nije klasična, na kakve ste navikli čitajući ovaj žanr na raznim sajtovimo koji nude ovakav sadržaj. Ona je sofisticirana i potpuno istinita, naravno sa nekim malim dodacima, koji je učine interesantnom za čitanje. Priča je nabijena erotikom, ali ne i prostotom. Biće objavljena u pet nastavaka i držaće Vam pažnju sve vreme. Obećavam da se nećete pokajati ako krenete da je čitate.

Pa da počnemo…

Od momenta kada čovek spozna seksualnost i važnost te najprirodnije i najlepše stvari na svetu, on priželjkuje da mu se ona iznova i iznova dešava. Kontrola koja je neophodna, u tom slučaju, mora uvek i u svakom momentu biti na visokom nivou. Ukoliko se ona izgubi, makar na tren, mogu nastati problemi, neprilike ili osećaj stida.
Ispičaću vam jednu priču, koja podseća na one melodramkse predstave koje imamo prilike da gledamo svakoga dana na televizi, a koja je, u mom slučaju završena neverovatnim seksualnim činom, i to sa devojkom koja, bi po godinama, mogla da mi bude ćerka. Pritom, ta devojka mi je i nekakva rođaka. U nastavku priče, pokušaću da objasnim u kakvom smo srodstvu, ili možda ipak nismo…

seksi rodjakaMeni se nikada, do tada, nije desilo da izgubim kontrolu nad veoma izraženoj potrebni za suprotim polom i opštenjem sa ženama. Uvek sam znao kada, gde i sa kim to mogu radim. Jednostavno volim seks i moj libido je izrazito visok. Često upražnjavam seks i imao sam prilike da u životu spavam sa mnogim ženama. Neke su bile samo „potrošna roba“ za veče ili dva, dok su neke, koje su bile prave umetnice u krevetu, dobijale su važniju ulogu u tom mom malom eksperimntu, odnosno u potrazi za onom najtalentovanijom, najboljom, najvatrenijom i najseksipilnijom ženom, koju sam mogao da jebem ili vodim ljubav (to je zavisilo od njih) svaki dan, više puta.

Moja priča sa malom Lilom, počinje negde u proleće 2018 godine, kada je moj rođak, iz unutrašnjosti, rešio da se oženi sa ženom koja je iza sebe već imala jedan neuspešan brak, iz koga je dobila ćerku. Ta malena je bila veoma lepa, napredna, međutim, iz njenih prelepih očiju virila je ta pohodna potreba za karom. To se zaista moglo primetiti. Prava mala kurvica. Oči su je stalno odavale. Kada se sa majkom doselila kod mog rođaka, imala je nepunih 18. godina. Zaista mi je odmah zapala za oko i ja onako uvek napaljen i željan „mesa“, rešio sam da je imam, po svaku cenu. Trebalo mi je nekoliko meseci da skrojim plan, nekako sam čekao da postane punoletna, kako bih je izvukao iz kuće na nekoliko dana i kako bih zadovoljio svoju ogromnu želju da je razvalim od kurca (oduvek mi je bio fetiš mlado, tek načeto telo). U ovom slučaju, prvi put sa tek punoletnom klinkom. Koja je to bila, ali samo po starosnoj dobi, ali nikako po seksualnom iskustvu, što ću kasnije i saznati.

U opisu mog posla, spadaju česta putovanja, tako da sam mogao svojoj ženi lako da objasnim, da je „poslovni put“ od nekoliko dana, rutina na koju je ona naviknuta od momenta kada smo počeli da živimo zajedno, inače u braku smo tada bili već devet godina (a o mojoj ženi i o njenom velikom talentu u seksu u nekoj drugoj priči).

Savršeno se sa mojim planom da pojebem mladu Lilu, uklopio trodnevni seminar na Zlatiboru u kome su učesnici mladi budući politički lideri i vršnjački edukatori. S obzirom da sam od organizatora, kao jedan od galavnih predavača, dobio zadatak da prikupim nekoliko mlađih ljudi iz centralne Srbije, sa kojima ćemo raditi narednih meseci i od kojih moramo stvoriti lidere. Odlučio sam da i Lilu uključim u ovaj projekat. Međutim, meni je na pameti bio moj lični „projekat“, kako da zadobijem njeno poverenje i kako da joj zabijem kurac što pre u tu mladu pičkicu.
Smislio sam plan! Prvo je bilo važno da ubedim svog rođaka i njegovu suprugu da će njihovo čedo samnom biti potpuno bezbedno i da joj se ništa loše ne može dogoditi. Objašnjavao sam da će na tom seminaru biti 20-ak mladih ljudi, od 18. do 25. godina iz svih delova Srbije. Znali su da se bavim pedagogijom i profesurom, da sam veoma odgovoran i profesionalan, bez mrlje na svom imenu i karijeri, i zato mi nije bilo teško da ih ubedim da Lilu prepuste meni na nekoliko dana.

Pročitajte i ...  Bato Samo Sam Tvoja Droljica

Polazak je bio zakazan za četiri dana. Nisam mogao da dočekam polazak. Za ta četiri dana karao sam svoju ženu nekoliko puta na dana. Koristio svaku priliku. Ma nisam se skidao sa nje, sve vreme zamišljajući kako Lilu otkidam od kurca i kako na svako moje zabiljanje tvrde kare u nju, dahće i svršava kao da je u transu. Žena me je pitala šta se događa samnom, nikada toliko nisam navaljio na nju i nisam toliko insistirao da joj napunim guzu i svršavam po licu i prelepim sisama (zaista moja supruga ima sise za medalju, petica vrlo čvrsta i uzdignuta, kao da nije rađala). Vešto sam svaki put izbegavao odgovor i tražio još i još. Ispunila mi je svaku želju… Obožava seks! No, da se vrtatim glavnoj akterki ove moje priče, kao što rekoh, o mojoj ženi malo kasnije.

Svanuo je napokon i taj petak. Dan kao stvoren za putovanje i uživanje. Po dogovoru, tačno u 7:30 sam bio ispred njenog stana. Pozvao Lilu da siđe, kako bismo što pre krenuli. Nisam mogao da se penjem, jednostavno sam želeo da što pre budem sam sa Lilom kako bi mogao da otpočnem svoj podli plan zavođenja i skidanja njenih gaćica. Brzo je izašla iz zgrade. Bio sam zadivljen. Dok se približavala automobilu, mogao sam jasno da vidim letnju tamno crvenu haljinicu, koja jedva prekrivala njenu prezgodnu guzu, saveršene noge i izvajan stomak. Istaknute grudi, kasnije sam saznao da je u pitanju trojka, bile su na „izvolte“, samo što nisu poispadale iz dubokog dekoltea haljinice. U ruci je nosila ranac sa stvarima i mali neseser. Odmah sam izašao iz auta, poljubio je u obraz, osetio sam jek i veoma izazovan parfem na njenom vratu „Paco rabanne“, moj omiljeni.

Kita je odmah reagovala. Uzeo sam ranac iz njenih ruku i ubacio u gepek, a nesesr je zadržala, valjda zbog šminke i ostalih ženskih sitnica. Krenula je ka zadnjiom vratima automobila, ali joj nisam dozvolio da ih otvori, već sam joj kroz osmeh rekao da je već velika devojčica i da može da sedne na prednje sedište ukoliko želi. Osmehnula se i klimnula glavom. Otvorio sam joj vrata, uhvatio za ruku i polako spustio na sedište. Samo je nezaiterovano rekla – hvala. Krenuli smo kroz jutarnji špic i veliku gužvu, probijajući se lagano kroz grad. Pred nama je bio, ne tako kratak put. Do Zlatibora smo imali dobih tri sata vožnje. Plan je već bio pripremljen i polako sam krenuo u ofanzivu.

Prvo sam započeo razgovor bazniran na formalnim temama – škola, drugarice, muzika, treninzi… Bila je odličan sudent, tada je pohađala prvu godinu Psihologije, a i često je odlazila u teretanu i trenirala je atletiku, što se apsolutno moglo primetiti na njenom telu. Bila je zategnuta, što bi stariji rekli, k’o praćka. A onda sam lagano prešao sa tih neobaveznih tema, na temu ljubavi, momaka, udvaranja… Odmah je promenila raspoloženje i spustila telefon iz ruku, koga je do tada stalno čačkala i nezaiteresovano kratko odgovrala na moja prilično tupava i opšta pitanja. Pitao sam je jel ima momka, kakav je, jel ga poznajem? Rekla je da ima momka, ali da joj je u poslednje vreme užasno dosadan. Pitao sam, zašto? Kratko je odgovorila i malo pocrvenela u licu:
– Znaš, on stalno hoće „ono“, ali meni se ne radi „to“ stalno. Samo sam se u sebi podlo nasmejao i prošaputao: To je to, sada smo na mom terenu, sada je kurvica moja.

Navodno zbunjen i veoma znatiželjan, upitah je: Na šta tačno misliš lutko? Kako ne znaš bre, pa na „ono“, pokazivajući pristima leve i desne ruke znake navoda, „ono“ što sve devojke i svi momci rade, reče stidljivo. Aaaa, misliš na „ono“, rekoh kroz smeh. Kaži bre ćero slobodno, seks. Ta reč je najtraženija reč u svim rečnicima sveta, iako se na svim jezicima kaže gotovo isto, izgovorih to u jednom dahu. Ona me pogledala onim svojim jebozovnim očima i klimnula glavom kroz mali osmeh.
I, šta tu ne štima, kaži svom čika Stevi, daj bre da ti pomognem, ja bar imam dosta iskustva sa žena, rekoh joj ubedljivim tonom. Sramota me je čika Stevo da govorim sa tobom o tome. Nije red. Reče Lila i ponovo uze telefon sa instrument table. Uhvatio sam je za levu ruku i rekao joj potpuno smirenno i tiho: Ne brini, to će biti naša mala tajna. Sve što ti i ja budemo razgovarali ili radili, to će ostati samo između tebe i mene. Ne brini. Veruješ mi valjda, jebe mu mater?

Pročitajte i ...  Markov godišnji odmor

Spustila je telefon između svojih nogu, nekako me nežno pogledala i rekal: Vladan, taj moj klipan, želi da mu ja svaki dan pušim i da me jebe u guzu. Odbila sam ga više puta. Sada se naljutio i neće više da mi odgovara na poruke i pozive. Opet sam se u sebi nasmejao zato što sam bio svestan da mi se put do njene mlade pičkice i njenih savršenih usana otvara brže nego što sam mislio. Navodno, ljutito i zabrinuto odgovorim: Ma pusti klince, oni u tom periodu života misle donjom glavom, a ne gornjom. On samo želi da njemu bude lepo, ne misli u opšte na tebe i na tvoja osećanja. Da tebi kaže tvoj čika Steva, tebi sada treba jedan ozbiljan i iskusan muškarac koji će biti u stanju da ispuni sva tvoja očekivanja, pa i u seksu. Jel se slažeš samnom, upitah. Ona me je opet pogledala i stidljivo klimnu potrvdno glavom. Znaš, čika Stevo, i ja sam o tome razmišljalja.

Moja generacija je potpuno nezrela. Ništa bre ne znaju… Zaćutao sam na par sekundi i upitah je: Hoćeš li da mi objasaniš kako je taj seks izlegao sa njim? Jel ti bilo lepo, jel si došla do vrhunca? Na moje veliko iznenađenje, upitala me je vrlo otvoreno: Pitaš me da li sam svršila nekada sa njim. Rećiću ti čika Stevo, nisam nikada svršila, reče ljutito i nastavi… Magarac se samo istrese na meni za 4-5 minuta, a ja ili moram sama da to obavim ili ostanem besna da ležim. Iznenađen njenim odgovorim, samo sam je pogledao i počeo da se zadovoljno smejem. Pomislih, Stevo majstore, pa ti ćeš ovu malu da pojebeš mnogo pre nešto što si mislio.

Zaćutali smo nekoliko minuta, dok je ona kuckala po telefonu, sve do momenta dok nije rekla – ja sam gladna, a i ide mi se u WC. Jel možemo negde da stanemo? Da, naravno – odgovorih joj. Posle par minuta na Ibarskoj magistrali naišli smo na jednu bezinsku pumpu. Naručio sam neke sendviče i kafu, dok je ona otišla do WC-a. Nije je bilo desetak minuta, krenuo sam za njom. Ušao sam u ženski toalet, nije bilo gužve i mogao sam da se provučen neopažen. Bila je u jednoj kabini iz koje se začuo plač. Kucnu sam i čeko da odgovori. Rekla je tihim plačljivim glasom – zauzeto.

Otvori vrata, čika Steva je – rekoh po malo uplašen. Otvorila je vrata, stajala je naslonjena na zid i držala telefon u ruci, zatvorenih očiju iz kojih su se suze slivale na njenom obrazu i vratu i završavale na njenim istaknutim grudima. Upitao sam je šta se događa, zato plače. Pogladala me je tužno i plačljivim glasom rekla – onaj kreten hoće da objavi na društvene mreže moje obnažene fotografije, ukoliko ne prihvatim da se sutra sa njim vidim i da mu dozvolim da me pojebe u guzu i da mi svrši u usta. Stajao sam zatečen. Što zbog informacije koju sam upravo dobio, što zbog njene slobode ta tako otvoreno govori o svemu.

Pročitajte i ...  Lepota poroka

Nekako, kroz zube progovorih – mogu li nekako da pomognem? Odgovorila je kratko – ne znam! Rekoh, daj mi taj telefon da ga ja pozovom i da mu se najebem milosne mame. Nemoj čika Stevo molim te, njegov tata je lokalni političar, ima mnoge ljude na svim pozicijama. Može da nam napravi pakao od života. To mi ovaj moj kreten stalno govori i preti. U besu izgovorim u jednom dahu – ma nabijem na kurac i njega i njegove roditelje, nisi ti lutko sama. Najebaćemo im se mame. Zagrlio sam je i sitnim koracima izveo iz toaleta. Pokupio sendviče i kafu sa pulta i krenuli ka automobilu. Posle nekoliko minuta upitao sam je kakve su to fotografije i kada su nastale? Rekla mi je da je pre mesec dana bila sa njim na nekoj žurci, da su posle toga završili kod njega na vikendici i da su radili „ono“ i da je on insistirao da je fotografiše golu.

Pošto je bila malo pijana, pristala je, nakon njegovog obećanja da će fotke čuvati na svom eksternom hard disku, uz „čvrsto obećanje“ da ih niko neće nikada videti. Mlada i najvna kurvica, pomislih u sebi. Upitao sam je, jel imaš ti te fotografije? Rekla je da ih je upravo videla, posalo joj je u inbox. Mogu li da pogledam, pitao sam je. Sramota me je da ti ih pokažem, nemoj molim te, kazala je. Ne brini dušo, to će biti naša tajna, obećao sam ti. Lagano, drhatovm rukom mi je pružila telefon, ja sam usporio brzinu i krenuo da listam. Lila je na fotografijama bila potpuno gola, na nekim je imala samo minijaturne crneve tangice.

Gledala je direktno u objektiv, jebozovno i vrlo pohotno. Poze su bile neverovatne, kao iz najboljih erotskih časopisa. Bilo je ukupno 12 fotosa. Vratio sam joj telefon i rekao, kroz smeh, veoma si zgodna i lepa. Ne trebaš da se stidiš svog tela. Jel znaš koliko ima devojaka na ovom svetu koje bi sve dale, samo da mogu približno da izgledaju kao ti, da budu tako zgodne i lepe?! Molim te čika Stevo, nije u tome stvar – rekla je uplašeno. Ne brini dušo, rešićemo mi tog klipana – odgovorio sam joj.

Pozovi ga sada i reci mu da si na Zlatiboru i neka dođe sutra ako želi. Priredićemo mu zabavu za pamćenje, obećavam ti. Tako je i učnila, pozvala ga je i rekla mu da pristaje na sve njegove uslove, samo da ne objavi njene fotografije i ako želi može da dođe na Zlatibor. Rekao joj je da će pokušati da dođe sutra uveče i da će joj se javiti. Posle završenog razgovora, pogledala me je i očajno upitala – jel znaš šta radiš, neću da najebemo oboje?! Odgovorio sam joj vrlo uvereno, ne brini mala, zažaliće što je pokušao da ucenjuje moju malu Lilu. Najebaću mu se milosne majke. Polako smo se približavali Zlatiboru, posle više od tri sata putovanja. Lila je zaspala posle razgovora sa onim njenim klipanom, a ja sam više gledao u njene grudi i noge dok se lagano pomerala usled velikih krivina, nego u put. Haljinica je bila skroz podignuta, a grudi gotovo da su ispale. Nekako, posle više od tri i po sata, stigli smo ispred hotela.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

Zanosna bucka 1 min čitanja
Anela – javi mi se 1 min čitanja
Ozbiljna starija gospodja 1 min čitanja

1 thought on “Mlada rođaka Lila (prvi deo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!