Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Mlada rođaka Lila (treći deo)

23 min čitanja
dva kurca u mladoj uskoj picki nevina guza

Tuširanje, oblačenje i sređivanje, trajalo je oko 20 minuta. Već smo kasnili na ručak. Mrzim kašnjenja, zato sam je stalno požurivao da se što pre obuče i da krenemo. Obukla je minijatruni šorc bele boje, sa širokom i duboko dekoltiranom majcom. Garderoba na njoj je više otkrivala, nego pokrivala. Nisam imao zamerki. To mi je bio podstrek da predavanja uradim što profesionalnije i brže, kako bih se opet bacio na nju i ispunio još jednu svoju fantaziju.

Upoznavanje Hrvatska

Želeo sam da joj što pre uteram kurac u nevinu guzu. Ima li šta lepše? Pomisao na to me je dovodilo do ekstaze. Znao sam da neće biti lako, da će se nećkati ili možda i naljutiti, ali rešio sam da idem na sve ili ništa. Za vreme ručka, za stolom sam sedeo sa Lilom i sa još dvojicom kolega, sa kojima sam se dobro znao sa različitih seminara. Za jednog od njih sam pouzdao znao da je veliki zavodnik i da mu se ni jedna žena koju je nameračio nije izvukla. Mogao je da pojebe koju je želeo. Izgledao je veoma dobro, obrazovan, kultivisan, elokventan… Imao je sve ono što su žene koje su se kretale u tim krugovima želele.

Primetio sam kako gleda Lilu i bilo mi je potpuno jasno da bi je odmah natakao na kurčinu, tu pred svima nama. Ni ona nije bila ravnodušna, flertovala je sa njim. Nisam znao kako da postupim. Nisam želeo da mi je preotme, a opet sa druge strane, moja pokvarena mašta mi nije davala mira. Razmišlao sam, kako bi bilo dobro da je pojebemo zajedno. Nakon ručka, Milan mi je prišao, tako se zvao kolega, i kroz osmeh mi je rekao – kolega, zavidim ti. Mala opasno dobro izgleda, a i veoma je glasna. Čuo sam vas malo pre. Moj apartman je odmah pored tvog. Nasmejao sam se i pokazao sam mu prstom da ćuti.

Koji ti je kurac, jebo te? Čuće te neko, jel si lud? Ova mala ima samo 18. godina, a nikakva mi je rođaka, jebem li ga – rekao sam mu ozbiljnim glasom. On me je samo pogledao i rekao, brate kaži šta trebam da uradim, samo da mi je prepusti na sat vremena? Uradiću šta god poželiš! Jel znaš koliko dugo nisam jebao klinku i to ovakvu? A ova tvoja izleda kao da je iz pornića izašla. Molim te, daj mi da je jebem samo sat vremena i od mene traži šta god hoćeš.

Gledao sam u čoveka, koji je profesor po struci, koji ima jako dobar brak, dvoje dece, a koji moli za pičku kao neki klinac, kao da nikada nije pojebao ni jednu, a znao sam koliko je žena u tom momentu ludovalo za njim. Rekao sam mu, vidi prijatelju, priđi i pitaj je, ako pristane nemam ništa protiv, ali ako te odbije, onda odjebi. Jel važi? Pružio mi je ruku i rekao, tvoj sam dužnik brate moj. Milan nije gubio vereme, odamah joj je prišao i ponudio piće. Na moje iznenađenje, prihvatila je. Prišla mi je i rekla da će ona ostati još malo u restoranu sa jednim „gospodinom“ i da će doći do sobe pre predavanja da se pripremi. Do predavanja smo imali još nekih pola sata. Otišao sam do sobe i smišljao plan. Prelomio sam, jebaćemo je zajedno! Nakon 20-ak mituta kucnula je na vrata. Otvorio sam joj i upitao je da li joj se dopao Milan.

Rekla je da je izuzetno inteligentan čovek, ima puno tema za razgovor sa njim i da od njega može zaista mnogo toga da nauči. Pomisio sam – ne znaš ti mala šta ti taj preverznjak sprema, hoće da te što pre natakne… Nasmejao sam se. Upitala me je zašto se smejem. Rekao sam joj, ma ništa onako, u pravu si za Milana, one je opasan „stručnjak“. Ono što on zacrta, obavezno i uradi. Prišla mi je, poljubila me je i rekla – ti si moj najbolji stručnjak. Nemoj da pomisliš da hoću da imam nešto sa njim. Samo sam htela da budem ljubazna prema čoveku. Odgovorih joj – ma nema problema, velika si devojčica. Moramo da pođemo, zakasnićemo. Poprvaila je šminuku i zajedno smo sišli. Predavanja su trajala do 17:30 sati. Milan i ja smo zajedno održali preostale dve sesije. Bili smo vrlo kompatibilni, kao nikada do tada.

Obojica smo znali da će noć pred nama biti duga.

dva kurca u mladoj uskoj picki nevina guzaTo nam je dalo dodatnu motivaciju. Na kraju predavanja, Milan je obavestio polaznike da je večera u 19:00 časova, a nakon toga imaju slobodne aktivnosti. Predložio je da se svi nađemo kod recepcije u 22:00 kao bismo otišli u diskoteku u hotelu pored. Svi su se složili i uputili ka svojim sobama. Lila i ja takođe. Ušli smo u sobu, imali smo još oko sat vremena do večere. Skinuo sam panatlone, košulju i legao na trosed, listajući kanale na TV-u. Lila je otišla u spavaću sobu da se presvuče i vatila se samo u brusu i tangicama. Mogu li da legnem pored tebe, upitala me je nežnim glasićem. Rekao sam joj, naravno, izvoli. Napravio sam joj mesta i ona je legla na moje desno rame. Hvala ti čika Stevo na ovom seminaru. Danas sam mogo naučila od tebe i Milana. Zaista ste jako dobri predavači.

Nasmejao sam se i rekao, ti češ mala tek videti kakvi smo pedavači. Bićeš oduševljenja. Jedva čekam, odgovorila je i okrenula se na drugu stranu. Zagrli me molim te, hoću da malo odspavam, da bi bila spremna za večeras. Hoću da se lepo provedem. Zagrlio sam je, guza joj je bila naslonjena na moj kurac, koji je krenuo ponovo da se budi. Nisam želeo da krenem u ofanzivu, dozvolio sam joj da zaspi. Zaspao sam i ja. U nekom momentu, čujem kucanje. Stevo, prijatelju, jel si tu? Večeraaaa!!! Čuh Milanov glas. Ustajem iz kreveta, sklonim Lilu da bih se provukao i otvorim vrata u boksericama, bunovan od sna. Na mestu na kome je Milan stajao jasno je mogao da vidi Lilu koja je još uvek spavala, okrenuta na stomak. Guza joj je od svetla koji je doprao spolja, sijala. Zaista je izgledala zanosno. Pogled mu se zaledio, nije treptao. Alo breee, Milane. Kretenu, šta hoćeš? Rekao sam kroz osmeh. Brate moj, jel mogu da uđem, jebeš večeru, reče Milan. Tiho sam mu rekao, gotovo šapatom – ćuti bre, ne kvari mi planove. Jebaćemo je noćas zajedno, samo me pusti da završim posao.

Pružio mi je ruku i rekao, ti si kralj! Kolege govore da si svojeglav, sujetan, neprijatan, ali ja sam znao da to nije tako. Jedi govna Milane i ti i te tvoje kolege. Ajde idi sad, pusti nas da se spremimo za večeru, a posle ćemo sve dogovoriti. Budio sam Lilu, ljubeći joj guzu, leđa i vrat. Polako se okretala i rastezala, mirisala je fenomenalno. Baš po mojoj meri. Lutko, moramo da krenemo, raspisali su poternicu za nama. Baš si ostavila utisak na neke ljude ovde. Ne mogu ni da jedu bez tebe. Na koje ljude misliš čika Stevno, šta pričaš? Na neke ljude, muškog pola. Ne pravi se nevešta, ustaj, oblači se i idemo dole, ili ćeš možda takva na večeru. Šta bi mi falilo, niko ne bi jeo, sigurna sam. Najsmejali smo se oboje i poljubili. Iskoristio sam prilku da joj još malo stiskam guzu i grudi. Rekla je, dosta je. Posle ćemo to. Gladna sam! Obukli smo smo se i krenuli. Ulazeći u restoran, tražio sam pogledom Milana. Ustao je i mahnuo nam da mu se pridružimo. Bio je sam za stolom, što je bilo jako dobro da bih mogao da razvijem naš podli plan.

Gospođice Lila, pa vi izgledate zanosno. Zaista ste nejlepša devojka koju sam do sada video, Milan nije gubio vreme. Prekinuo sam njegovo tupavo komplementiranje, koje je delio svakoj ženi, znao sam to. Dosta bre kolega. Jeste naša Lila zanosna, ali ne preteruj. Vidiš da je devojci neprijatno. Namignuo sam mu. On se nasmejao i rekao – dobro evo ja ću ćutati, a onda neka nam naša draga Lila kaže šta ona planira za večeras. Želim da se lepo provedem večeras, ali pre toga hoću da vam se zahvalim zato što sam zaista dosta toga naučila. Vas dovojica znate svoj posao. Milan je pogledao i rekao: mislim da ona prava edukacija tek sledi, zar ne kolega? Ubacio sam se i dodao – tako je kolega! Naša Lila tek treba da nauči sve čari našeg posla. A s’ obzirom da je veoma taletovana i brzo uči, biće ona prava „edukatorka“. Dok smo završavali sa večerom, ćaskali smo neobavezno, bockali je raznim pitanjima naizmenično, a ona je bila potpuno hlada i odgovarala vrlo pažljivo na naša dovosmislena pitanja, koja su bila nabijena erotikom. Kada smo završili sa večerom, zatražila mi je karticu i rekla da ide da se spremi za izlazak. Pružio sam joj karticu, dodirivajući je po ruci i tiho rekao – brzo ću ja.

Pročitajte i ...  Uhvaćen u Drkanju

Dok se udaljavala od stola, kroz providni šorc moglo se jasno videti da nosi tangice, vrckala je guzom više nego inače, kao da nas izaziva. Brate, šta si smislio, kako ćemo je ubediti da je jebemo zajedno? Rekao sam mu da nećemo to odmah, nego noćas kada se vartimo iz diskoteke. Tamo ćemo je malo napiti, da bi je opustili i onda će sve ići jednostavnije. Sedeo sam sa Milanom još nekih sat vremena. Razgovarali smo ugalvnom o poslu i nekim drugim projektima, koje ćemo zajedno raditi. Nakon toga, upitio sam se ka sobi, kucnuo, brzo mi je Lila otvorila vrata. Bila je samo u tangama bez brusa. Upravo je završila tuširanje i krenula da se šminka. Poljubio sam je i ušao. Rekla mi je da će ona biti gotava za pola sata i da mogu i ja da se sada istuširam ako želim. Skinuo sam sve sa sebe i krenuo ka kupatilu. Zastao sam na vratima spavaće sobe gde je ona sedela za noćnim stočićem i mazala bordo karmin na nabubrele usne. Pogledala me je, oborila je pogled na moj kurac i rekla: Jel tebi stalno stoji uspravno?

Nasmejao sam se i rekao – stoji, kada sam u društvu tako jebozovne žene. Sačuvaj to za kasnije, molim te, neka ostane tako ukrućen. Ustala je uhvatila me desnom rukom za već potpuno dignut kurac, i ovlaš poljubila. Hajde, spremaj se. Idemo da se provedemo, rekla je i nastavila da se šminka. Tačno 22:00 bili smo ispred recepcije. Većina je već bila na okupu. Milan je prišao recepcionerki i ljubaznim tonom joj se obratio. Hoćete molim Vas da pozovete i ostela iz naše grupe? Nema smisla da ih čekamo. Recepcionarka se osmehnula i rekla – naravno gospodine Nestoroviću. Ubrzo su svi bili na okupu i krenuli smo. Hotel u kome je bila diskoteka je bila preko puta našeg, tako da smo za 5-6 minuta već zauzeli mesta i seli u velikom separeu, koji sam pre toga rezervisao. Bilo je puno ljudi, populari pevač novokomponovane muzike je gostovao i očigledno je izazvao veliku pažnju javnosti. Mene to nije zanimalo. Ne volim „Grandovce“. Milan i ja smo sedeli za istim stolom i tiho se dogovarali kako da zajedno pojebemo Lilu, odnosno kako da je nagovorimo na „trojku“. Ostali su već bili na nogama, sa nekom žestinom u ruci i plesali u ritmu te odvratne muzike.

Rekao sam Milanu da meni prepusti onaj deo oko ubeđivanja za „trojku“, a da se on potrudi da je napije, pošto ja nisam pio. Imao sam utisak da će ona mene pre napiti, nego ja nju. Lila je pod prigušenim svetlima diskoteke izgledala zanosno. Bela suknjica koja je jedva prekrivala njenu izvajanu guzu i neka providna bluzica, koja je jasno ocrtavala njen crni push up brus u kome su bile dobro upakovane njene savršene grudi. Milan se odmah bacio na posao. Rekao je konobaru da donese dva puta dupli Džin tonik i krenuo ka Lili, koja je plesala sa ostalim članovima našeg seminara. Prišao je od pozadi, zagrlio oko struka i pružio punu času žestine. Nazdravili su i mogao sam jasno da vidim da naša mala jebulja pije kao sunđer. Skoro je na iskap popila času. Milan je mahnuo rukom ka konobaru i pokazao da donese još jednom isto. Ubrzo su ispijali i treću času. Tada sam ustao i ja. Prišao sam Lili, koja je tada bila već mnogo opuštenija. Alkohol je definitivno uticao na nju. Lutko, da ne preteruješ malo, a…? Ovo ti je 4-5 dupla. Ona se okrenula i bez pardona mi je zalepila poljubac i šapnula na uvo – tek ćeš videti šta znači kada se ja opustim. Spremi se čika Stervo da ti oderem od pičke. Rekao sam joj, jedva čekam. Imam jedno malo iznenađenje za tebe. Bićeš prezadovoljna, veruj mi. Upitala me je, šta smeraš ti matori preverznjaku? Imaćeš noć za pamćenje, moraš mi verovati.

Samo je klimnula glavom, još jednom me je poljubila i nastavila da se uvija u ritmu novokomponovane šund muzike, kao iskusna striptizeta koja pleše za napaljenje kretene. Samo joj je šipka falila. Milan mi je prišao i rekao, prijatelju, mala je spremna. Hoću da je oderem od kurca. Rekao sam mu da dođe za pola sata, a da ću je ja ubrzo odvesti u apartman. Ponovo sam prišao Lili sa leđa, obgrlio je oko struka i šapnuo na levo uvo – mala, vreme je da te pojebem tako dobro, kao nikad niko do sada. Okrenula se ka meni, zagrlila me je oko vrata sa obe ruke i rekla – jebi me, odmah, ako hoćeš možeš i ovde. Nasmejao sam se, uhvatio za ruku i poveo ka izlazu. Izvadio sam telefon iz džepa i poslao poruku Milanu: Kolega, za pola sata. Mala će biti spremna. Ušli smo u aprtman. Praktično sam morao da je nosim do kreveta. Bila je prilično pijana, ali znala je šta govori. Čika Stevo, obećao si da ćeš da me odereš od kurca, pa hajde, šta čekamo? Slušao sam šta govori i rekao joj – mala večeras ćeš biti tako pojebana, da narednih mesec dana nećeš misliti na kurac. Jel si siguran, ja stalno mislim na kurac, odgovorila mi je ošrto i krenula da skida sukljicu i bluzu.

Ubrzo je ostala samo u donjem vešu. Prišla mi je dok sam stajao iznad nje i rekla, spremna sam. Daj mi taj tvoj nabrekli matori kurac od 40. godina. Skinuo sam košulju, pa zatim pantalone. Idemo prvo da se istuširamo. Uzeo sam je u naručije i odneo do tuš kabine. Pustio prohladnu vodu, skinuo joj brus i tangice i krenuo da je trljam svuda po telu. Naslonila se na zid, meni okrenuta leđima i rekla – stavi mi ga sada, odmah! Namestio sam kurac između njenih guzova. Počela je da se trlja sve jače i jače. Levom rukom je uzela kurac u ruku, malo se naguzila i usmerila je moj odavno dignutu alatku na svoju vrelu pičku. Mogao sam to da osetim, glavić je već do pola bio unutra. U jednom momentu je malo raširila noge i svom silinom je guzom učinila pokret unazad. Kurac mi je upao bez probelma u njen mali procep. Bila je uska.

Baš onako kako volim. Glasno je uzdahnula i vrlo pijana, rekla – e sada me jebi kao što svoju ženu jebeš, jako, najjače. Pričala mi je da je svakodnevno ubijaš od kurca. Ajde matori gade, jebi ovu mladu pičku. Znam da me gledaš od kako smo se upoznali. Znam da si od kako si me upoznao, želeo da me jebeš. Jebi me jako sada, jebi… Lila je bila van sebe. Alkohol je uticao na nju više nego što sam želeo. Uhvatio sam je grubo za kosu i povukao ka sebi, a guzu sam još više nagnuo ka mom kurcu. Šlušaj bre mala kurvice, ne pominji moju ženu da te sada ne bi razbio, ne poređuj se sa njom. Što, ljutiš se? Misliš da se ona sada ne jebe sa drugim, dok ti guziš mene. Adrenalin mi je bio do faze pucanja. Imam utisak da je više nisam jebao, već ubijao od kurca. Najjače što sam mogao, gurao sam i udarao po guzi. Čuti, sve ti jebem, ne govori – izgovarao sam to, a kurac je i dalje divaljo u njenu potpuno mokru pičku. Ugledao sam kremu za telo na polici sa šamponima. Verovatno je ona tu ostavila u toku dana.

Pročitajte i ...  Branje kukuruza drugi deo

Pomislio sam, e sada ćeš jebuljo mala da zažališ zbog svake izgovorene reči. Desnom rukom sam je držao za struk i dalje nabijao najjače što sam mogao, a levom sam uzeo kremu. Zastao sam na kratko i izvadio kurac koji je stajao kao koplje. Bio sam zaista mnogo napaljen. Iscedio sam kremu iz flašice, namazao kurac i tako namazanog prošao joj kroz guzove. Bila je još uvek van sebe. Nije primetila šta smeram. Rekla je, šta je, ne možeš više da jebeš, pederu matori. Rekao sam joj, mogu, mogu, evo sad’ ću. Raširio sam joj guzove, još malo protrljao kurac na njen anus, i najjače što sam mogao, gurno. A onda delirium tremens… Ja u bunilu od lepote, a ona vrištajući izgovara NEEEEEEEEE TUU MAJMUNEEEEEE!!! Čini mi se da se njeno rikanje čulo do prizemlja. Naglo sam joj povukao kosu desnom rukom, dok sam levom držao njen struk da se ne izvuče. Šta je sad mala dromfuljo? Sad ćeš videti kako čika Steva cepa guzu nevaljaloj devojčici. Mislim da nikada u životu nisam ni jednu ženu tako jako jebao u dupe kao tada Lilu. Ona više nije vikala, plakala je od bola. Nagnuo sam je na dole još više, da bih lakše i što dublje bio u njoj. Molim te pusti me, mnogo me boli, izvini, neću više da te provociram, izvini molim te, izvadi ga, užasno me boli… Kasno je sada kurvice. I treba da boli kurvetino, a kada bol prođe, molićeš me da te stalno jebem u guzu. Kidao sam je od kurca još nekih 2-3 minuta.

Odzvanjali su duž celog apartmana moji ludački udari u njenu guzu. A onda sam, čini mi se, litar spermne isprazio u njen, sada već, prilično širok anus. I dalje ga nisam vadio, trzao sam kukovima desetak sekundi, sve dok se skroz nisam iscedio i čekao da kurac omlitavi kako bi sam ispao. Stajala je nepomična, plaka je i dalje. Kurac je ubrzo ispao iz njene dobro pocepane guze. Nije mogla da stoji na nogama. Kleknula je. Manijače jedan perverzni, uništio si me. Stomak me užasno boli. Ne mogu na nogama da stojim. Ostavi me molim te da se istuširam, izađi napolje, ODMAHHHH! U tom mometu, začuo sam kucanje. Rekao sam joj, sredi se i lepo okupaj, naparfemiši, pa izađi. Nastavljamo za par minuta. Milanu sam otvorio vrata potpuno go. On me je sa osmehom pogledao i ulazeći lagano prokomentarisao, manijače nisi mogao da sačekaš da je zajedno uništimo. Tek ćemo prijatelju, pripremao sam joj guzu za duplu penetraciju. Sada će prihvatiti sve! Gde je ona, upitao je Milan. Zar ne čuješ vodu, skida spermu sa guze, sad će ona. Šta ćeš da piješ? Daj šta hoćeš, reče Milan, i skinuo sako i cipele. Lila je nakon nekoliko minuta potpuno gola izašla iz kupatila, zaboravši da više nismo sami. Jao, odkud vi Milane, reče Lila, pokušavajući da prekrije fenomelano izdepiliranu pičku i nabrekle grudi. Malo sam svratio da vidim kako napredujete, reče Milan i doda, možda vam treba neka pomoć?

Gledajući malo u mene, a više u nju. Meni ne treba, umešao sam se, ali ovoj maloj droljetini možda treba. Šta misliš mala, ko bolje jebe, čika Milan ili čika Steva, upitao sam je sarkastično. Seljačino, odgovorila je. Milan je ustao i onako zbunjenu, mokru i golu, spustio na kožni trosed. Pusti čika Stevu, malo je nervozan. Izgleda da nije dobio ono što je očekivao, reče Milan i namigne mi. Dobio je on i više nego što zaslužuje, jebem ga usta. Jel znate da me je malo pre pocepao, neću moći da sedim mesec dana na dupetu. Nisi valjda, stoko pervezna? Nisi valjda ovu našu divnu devojčicu jebao u guzu, upitao je Milan, izgravajući brižnog čoveka. Jesam! Jebao sam je tako jako, da se više nikada u životu neće setiti da mi spomene ženu. I sada ću je opet jebati. E, nećeš više, sve ti jebem. Za tebe više nema ništa, ljutito mi odgovori Lila. Milan je tada osetio da je pravi trenutak da krene u napad. Približio joj se i tiho rekao – ja ću biti sada pored tebe, da te sačuvam od ovih matorih preverznjaka i očima mi je pokazao da se udaljim. Ustao sam i otišao u spavaću sobu, ali pre toga sam je uhvatio za usta, stegao jako i rekao joj – posle ću te ponovo otkinuti od kurca kuvetino, a sada je Milan na redu.

Legao sam na krevet koji je imao odličan pogled ka trosedu gde su njih dvoje sedeli. Milan je skinuo pantalone, zajedno sa boksericama. Imao je zaista kurac za medalju. U polu dignutom položaju već je ima 15-ak santimetara. Vratio se pored nje i krenuo da je ljudi po vratu i licu. Ubrzo su im se jezici pomešali. Mogao sam da čujem koliko se zanosnno ljube i da sve puca od strasti. Kurac je počeo polako da mi se budi. Jednom rukom joj je sklanjao kosu, a drugom joj je stiskao bradavice. Odmah ga je zgrabila za kurac. Počela je da ga nateže, rastao je u njenim rukama kao toranj. Gledao sam u njih par minura, i kurac mi je već bio gotovo spreman za nove avanture. Polako sam ga nadrkavao. Milan je ustao, položio je na leđa, i brzo zaronio između njenih nogu. Lizao je profesionalno, lupkao jezikom, zabadao prste duboku u njenu pičku. Videlo se da Lila uživa. Počela je sve jače da uzdiše i sve teže da dolazi do daha. Znao sam da je blizu orgazma. Razmišljao sam da li da se odmah umešam ili da uživam gledajući ih. Milan je za trenutak podigao glavu i pokazao mi je rukom da dođem. Odmahivao sam glavom da još uvek neću i da nastavi. Ubrzo je Lila glasno svršavala. Milan je to osetio, ustao je, sa sada već potpuno dignutim kurcem, preko 20cm sigurno. Uhvatio je za ruke i podigao u sedećem položaju. Mala, sada si ti na redu. Može? Uzimajući kurac i pokušavajući da joj raširi usne.

Okrenula je glavu i rekla mu – nikada nisam pušila, to mi je odvatno. Milan je još jednom pokušao da joj ugura kurac u usta, ali ona nije to dozvolila. Dobro mala, u redu. Onda ćemo malo da se igramo drugačije. Polako Milane molim te, nikada nisam ni videla toliki kurac, a kamoli da je bio u meni, cvilila je Lila. Okrenuo je i namestio u dogy pozu. Pička joj je bila dosta vlažna, malo je kurcem prešao preko njih usmina i klitorisa i krenuo da nabija. Nije stenjala, jaukala je i molim ga da bude pažljiv. Jasno sam mogao da vidim da joj je ugurao do pola, a onda naglo je sjurio do kraja. Jecala je! Razvalićeš me, poooolllakooo. Nisam mogao više da izdržim. Ustao sam sa kreveta, sa odavno već uzdignutim kurcem i prišao joj s preda. Naredbodavnim tonom sam joj rekao – otvori usta kurvetino. Odmah! Neću majmune, neću ti to dozvoliti. Jedva je to izgovorila i jedva dolazila do daha od silene Milanovog kurca. Uhvatio sam je za glavu i ugurao glavić u usta. Pokušavala je da se izmigolji, ali nije mogla. Milan je sve jače jebao, i na taj način navlačio njena usta na moj kurac. Napokon je olabavila vilicu i sada sam već mogao da je jebem sa skoro pola kurca. Mumlala je i pokušavala da prati naš ritam. Milan je bio neumoljiv, razbijao je. Polako čoveče, onesvetićeš je, prokomentarisao sam kroz smeh. Neće se onesvestiti, vidiš da uživa, reče Milan i još jače je krenuo da se zabija. Milane, daj da se promenimo malo. Dođi da vidiš kako mala puši, a nama prosipa priču da nikada nije imala kurčinu usta. I nisam majmune. Nikada nisam pušila, reče ljutito Lila. Jedva dolazeći do daha.

Pročitajte i ...  PLANINARENJE---2 DIO

Milan je izvadio kurac iz njene već dobro izjebane i razrađene pičke i rekao – sad’ je tvoj red prijatelju. Nije se pomerala. Čekala je da se namestimo. Milan je prvi ugurao kurac u njena usta. Video sam da se više ne budi. Prihvatila je njegov kurac i krenula da ga nadrkava i neiskusno liže. Zabio sam ga odmah do kraja, nije bilo teško. Milan je dobro raširo onom njegom aždajom. Jebali smo je još nekoliko minuta, a onda sam izvadio kurac i naredio joj da sedne Milanu na kurac. Rekla je, ne mogu tako, mnogo mu je veliki, boleće me. Ma neće, samo se opusti i uživaj. Milan je seo, a onda se ona lagano i plašljivo nameštala na njegovu kurčinu. Uzela ga je desnom rukom i polako ga nameštala na ulaz u svoju razjebanu pičku. Praktično se nasađivala. Milan je uhvatio za guzove i rekao – ajde sada mala da nam pokažeš kao mešaš. Sigiran sam da si opasna lomilica kurca. Ušao je lagano do pola, a onda je Milan naglo navukao na kurčinu do kraja. Ponovo je počela da jeca i da meša kao da je u transu. Dok se ona žestoko nasađivala na Milanovom kurcu, ja sam otišao do kupatila, uzeo kremu i namazao svoj kurac. Doneso sam krenu i lagano joj prišao sa leđa, i iz flašice iscedio dosta kreme. Namazao sam joj celo dupe, a anus posebno.

Krema se slivala niz njenu guzu i zavšavala na Milanovom kurcu. Pokašala je da se okrene, ali Milan joj to nije dozvoljavao. Drži je čvrsto – rekoa sa mu. Stegao je jako sa dve ruke oko struka i malo usporio nabijaje. Prišao sam kurcem do njenog anusa i rekao Milanu da je malo nagne ka sebi, što je on odmah i uradio. Počela je da plače i da moli da joj ne nabijem kurac u guzu, još uvek je mnogo boli. Milan je pokušao da je uteši rečima – mala sada ćeš osetiti dva ozbiljno dobra kurca u sebi, pa ćeš posle moći da se hvališ drugaricama. Ne brini, čika Steva će biti nežan. Ućutala se, ali je i dalje plakala. Videla je da joj više nema spasa. Našao sam najpovoljini pololožaj i uterao sam odmah pola kuraca u njen anus. Počela je da vrišti, ali više nije molima da prestanemo. Milan je iskusno još malo nagnuo ka sebi, moj kurac je skliznu skroz u njenu guzu. Nekoliko trenutaka smo tražili pravi ritam, a onda kada smo uspeli da se usaglasimo, jebali smo je veoma jako. Bili smo veoma napaljeni, a kurčine su radile posao kao nikada do tada. U jednom momentu počela je sama da se nabija i da hvata ritam u našem sendviču.

Prestala je da plače. Milan je ubrzavao, pokušao sam da ga pratim, ali nije bilo moguće, i dalje joj je guza bila veoma uska i kurac mi je ispao. Milan je skinuo sa sebe i rekao, sada sam ja na redu. Nemoj ti Milane molim te, završiću u bolnicu posle ovog seksa. Lila je pokušavala da ubedi Milana da odustane od svoje namere da joj razvali guzu. U njehovim očima sam mogao da vidim da ne postiji nikakva šansa da odustane. I ja sam se malo plašio da je zaista može povrediti. Pogledao sam ga, a on mi je klimnuo glavom i rekao – ne brini, jebao sam i uže klinke od ove. Ni jedna se nije žalila, samo su tražile kasnije još. Zamenili smo mesta Milan i ja. Sada se nabila na moj kurac odmah, bez zastajanja, a Milan je stao iza nje, dobro namazao svoj kurac kremom i krenuo lagano da uzali. Lila me je jako zagrlila sa obe ruke, a zubima se zabila u moj vrat. Grizla je kao luda. Milan je ulazio centimater po centimetar, znao je šta radi. Videlo se iskustvo. Došao je do trećine, a onda je zastao, i stavio još malo kreme na kurac.

Uhvatio je za ramana i rekao – sada se spremi, malo će boleti, ali ćeš posle uživati, obećavam. I sjurio joj ceo komad kurca u guzu. Počela je da ludi i da se otima, ali nije bilo efekta. Moj kurac joj je bio nabijen do kraja u pičku, a ona Milanova gromada u guzu. Osećaj je bio neverovatan. Mogao sam Milanov kurac da osetim kroz zidove njene pičke. Ona je stajala nepomična sa otvorenim ustima i zatvorenim očima, zabačene glave unazad. Nekih desetak sekundi, smo bili zabijeni u nju do kraja, nepomični. Savršen osećaj! A onda sam preuzeo inicijativu. Dizao je i spuštao sve jače i jače. Sve dok se nije sama oslodila i lagano počela da meša. Više nije plakala, sada je istinski počela da uživa u sendviču dva dobra komada kurca. Sve je jače mešala. Bio sam pri kraju, a izgleda i Milan. Počeo je jako da je nabija i u jednom momentu se zabio do kraja u nju i da trza kukovima nekoliko sekundi, za njim sam i ja zabio kurac do kraja u Lilinu pičku i počeo da praznim jaja. Glasno je jaukala ali nije prestajala da se lagano pomera, sve do momenta dok joj glava nije pala na moje rame. Ostali smo tako još par trenutaka, a onda je Milan izvukao iz nje ono svoje čudovište i krenuo ka kupatilu. Mi smo ostali još par minuta onako spojeni, ulepljeni i znojavi.

Kretenu, šta ako zatrudnim, ja ne uzmima pilule, niti bilo šta drugo? Kako si mogao da svršiš u mene, drhtavim glasom je izgovarala Lila. Rekao sam joj, ne brini dušo, rešićemo to sutra ujutro, uvek sa sobom imam pilulu „Dan posle“. Čula si za nju valjda? Uspeo sam da je umirim. Milan je izašao iz kupatila, šljepnuo je nekoliko puta po guzi i rekao je – bravo mala, bolje se jebeš nego što sam mogao i da zamislim. Navukao je bokserice, pokupio stvari i izašao iz našeg apartmana. Nas svoje smo i dalje ostali u onom položaju od pre nekoliko minuta. Kurac mi se spustio i ispao iz njene pičke iz koje je curila moja sperma. Poljubila me je i rekla, mnogo sam umorna, idem da se istuširam, pa na spavanje. Dođi ti pored mene, molim te. Želim da me zagrliš i da zajedno spavamo. Jeste da si ispao neviđeni kreten, ali ipak mi je bilo lepo i ne ljutim se. Ustala je i otišla na kupanje. Dugo je ostala u kupatilu, skidajući valjda spermu sa sebe i sređivajući tek razvaljenu guzu i pičkicu. Nakon nje, i ja sam se na barzaka istuširao i pridružio joj se u velikom krevetu u spavaćoj sobi. Bila je potpuno gola. Zagrlio sam je oko struka, kurac sam namestio između njenih guzova, stara navika, tako spavam sa svojom suprugom, i ubrzo smo oboje zaspali.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

1 thought on “Mlada rođaka Lila (treći deo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nevaljale devojke

Don`t copy text!