Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Tečo, uvedi me u svet odraslih (prvi deo)

13 min čitanja
zestoko mi je pusila kurac

Kao veoma uspešan poslovan čovek, inače bavim se visokogradnjom i inženjer sam po struci, stalno sam putovao i obilazio razna mesta, gradove i opštine širom Srbije. Na poziv velike međunarodne građevinske koorporacije, bio sam pozvan u Pančevo, gde se planirala izgrdnja velike tržnice. Bilo je posla za narednih 5-6 meseci. U Pančevu sam imao dosta rođaka, veliki broj prijatelja, zato što sam detinjstvo, uglavom škosle raspuste provodio tamo. Majka mi je Pančevka.

Upoznavanje Hrvatska

zestoko mi je pusila kuracRado sam prihvatio poziv direktora te koorporacije. Razmenili smo par mejlova, kako bi se što bolje upoznao sa građevinskim projetom, dogovrili smo se lako o visini honorara i radovi su mogli da počnu. Pre polaska za Pančevo, čuo sam se sa nekim rođacima i obavestio ih da ću narednih meseci biti u njihovom gradu. Mnogi su se ponudili da me prime na konačište, kako ne bi plaćao hotel ili iznajmio stan. Odbio sam ih, zato što je poslodavac obezbedio odličan hotelski smeštaj i sve ostale potrevštvine. Međutim, dan pre mog polaska na put, javila se rođena sestra moje supruge i rekla mi je da će se naljutiti ako ne dođem kod nje i njenog supruga da boravim, dok sam u Pančevu. Oni su takođe od skora živeli tamo. Sagradili su veliku kuću sa okućnicom i zaista je sve to izgledalo jako lepo. Bazen u dvorištu i unutra, trospratna kuća koja je bila veoma lepo opremljena, a u njoj su živeli samo moja svastika, pašenog i njihova osamnaestogodišnja ćerka. Posle kraćeg ubeđivanja, prisato sam da „gostujem“ kod njih. Pozvao sam generalnog direktora i obavestio ga da sam pronašao privatni smetaj i da hotel može da odjavi. Na put za Pančevo krenuo sam zajedno sa svojom suprugom, koja je želela da preko vikenda bude sa svojom sestrom, zetom i sestričinom, a nakon toga će se vratiti zbog posla i ostalih obaveza koje je imala oko škole. Inače, moja supruga je profesorka fransuskog i italijanskog jezika i predaje u više srednjih škola, a ima i svoju privatu školu stranih jezika.

Nakon četiri sata puta, stigli smo kod svojih rođaka, koji su živeli na periferiji i u veoma mirnom i lepom delu Pančeva. Uz veoma srdačnu dobrodošlicu naših domaćina, najjači utisak na mene je ostavila moja mala rođaka Milena, sestričina moje supruge, koju nismo videli dve godine pre toga. Mala je imala samo 18. godina. Visoka oko 175cm, imala je oko 65 kilogama, sise izrazito velike za njene godine, a guza malo veća, mesnata, baš onakvu kakvu je imala i moja supruga, a i njena starija sestra. Genetski imaju ogrome grudi i fenomanalnu izvajanu „latino“ guzu. Koju kada šamaraš, trese kao morski val. Gotovo svakodnveno sam svoju suprugu jebao u pozi – kaubojka, i dok je jako mešala i skakala gore-dole, šamaro sam joj guzu, nekada jače, a neka slabije, ali svaki put je guza poskakivala i tumarala tamo-amo. Jednom rečju, imalo se šta uhvatiti i razvaljivati kurcem.

Milena je prišla i prvo zagrlila moju suprugu, odnosno njenu tetku, a zatim je prišla meni. Pošto je proleće tek nadolazilo, vremene je bilo veoma prijatno i garderoba je bila prilično lagana. Jako me je zagrlila i privukla ka sebi, tako da sam mogao da osetim njene veoma velike grudi koje su sve vreme poskakivale i nisu mi davali mira. Neprestano sam šarao očima i koristio priliku da joj zavirim ispod dekoltirane bluzice. Nije nosila brus, a bio joj je potreban bar 90 konfencijski broj, po moj slobodnoj proceni. Taj vikend smo proveli u prijatnom razgovoru sa našim rođacima. Moj pašenog i ja samo bili nekoliko puta do grada kako bismo nabavili neke kućne namirnice, malo smo šetali po gradu, bili na par pića i mogao sam da se uverim da je Pančevo i dalje jedan od gradova u kome žive najlepše žene Srbije. Na njih nikako nije negativno uticao loš vazduh i preveliko zagađenje, koje se moglo često osetiti. Prokomentario sam to sa pašenogom, koji je uvek bio veoma raspoložen za žensko društvo. Znam da je bio sklon jebavanju sa strane. Radio je u Holandiji kao varilac u jednom velikom mašinskom postrojenju. Dolazio je u Srbiju svakog drugog meseca na nekoliko dana. Rekao mi je da ima par klinki koje redovo razvaljuje, uglavnom su iz okolnih sela ili Beograda. Čak mi je i pokazao FB i Instragam profile tih malih fufica. Izgledale su kao i svaka treća devojčica danas. Željne kurca i dobrog provoda, polu odevene, kao stvorene za šipku i muško eksploatisanje. Rekao mi je da će mi ostaviti neke kontakte i da mogu da ih „privedem“ kad god hoću.

Pročitajte i ...  Vampir

Vidi, moja žena radi svaku drugu noć, a često ima i vezane smene. U kući je samo naša ćerka koje je na potkrovlju, a ostala dva spata su ti slobodna. Možeš da dovedeš koga hoćeš. Zabavljaj se malo, nemoj samo, kao po starom dobrom običaju da radiš i to po 13-14 sati dnevno. Nasmejao sam se i rekao mu – hvala ti brate, imaću to u vidu. Inforamcije koje mi je dao, bile su mi veoma značajne. Meni je sve vreme napameti bila njegova ćerka, koja je meni bila mnogo bolja pička za cepanje od svih onih nafrakanih i izgladnelih klinki koje mi je pokazivao. Znači, moja svastika radi svake druge noći i ima česta dežurstva – upitao sam ga ponovo, da bih potvrdio tu važnu informaciju. Rekao je – DA! Ima sada česta dežurstva. Zezaju je mnogo, zato što ne želi da postane član njihove jebene stranke, pa je tovare i kače najgore poslove. Inače, svastika je bila lekar, specijalista urgentne medicine. I dalje mi je bilo u glavi kako da se domognem male Milene „tečine mezimice“, koja je to svakako postala, onog momenta kada sam video koliko se lepo razvila i da je spremna za kres.

Za ta dva dana, dok je moja supruga bila u Pančevu, trudio sam se da što manje komuniciram sa Milenom, kako ne bi njeni roditelji ili moja supruga posumnjali u nešto. Supruga i ja smo spavali na prvom spratu, svastika i pašenog u prizemlju, a Milena je na raspolaganju ima čitavo potkrovlje. Zaista je taj njen kutak izledao fenomenalno. Na spavanje smo odlazili obično oko ponoći. Supruga i ja smo u seksu bili veoma glasni, ona naročito. Bila je veoma slobodna i nije mnogo marila da li će nas neko čuti ili ne. Takva je oduvek. Soba u kojoj smo bili smešteni, bila je prostrana, sa ogromnim bračnim krevetom, sa velikim kupatilom i mini-bazenom, 3×3 metara. Zaista je to izledalo kao da smo u nekom hotelskom apartmanu. Nasuprot bračnom krevetu na zidu je stajao ogroman LED televizor. Motajući kanale, dok je supruga bila na tuširanju i noćnom sređivanju, naišao sam na 20-ak porno kanala. Često smo zajedno gledali porniće. Uglavnom je supruga nove seky-finte učila od tih „glumica“.

Stereo TV je bio ozbiljno jak, i uzdisaji i jaka jebačina su mogli da se čuju i van naše sobe. Supruga je izašla bez ičeka na sebi iz kupatila i legla pored mene. Ja sam na sebi imao samo bokserice. Legla mi je na stomak i krenula da se igra mojim polu-uzdignutim kurcem, ne skidajući bokserice. Podigni se malo, daj mi da ga oslobodim, stežu te ove bokserice – reče i u jednom potezu ih je strgla. Lagano je uzela kurac u svoju levu ruku i počela da nateže kožicu, gledajući u veliki ekran TV-a. Pogledaj molim te kako ova žena puši ovaj veliki kurac, kako se bre ne uguši? Gledali smo u ekran i zaista se divili „dami“ koja je profesionalno gutala kuršinu od nekih 20-ak centimetara bez ikakvih problema, do jaja ga je gutala i lagano izvlačila, dok je drugi baja razvaljivo njenu guzu. Draga, nemoj misliti da si nešto lošija u krevetru od ove „dame“ sa filma. I ti pušiš za medalju, veruj mi. Samo šteta što nikada nisamo probali „trojku“ – rekao sam joj i nasmejao se. Znam da sam dobra, ali ovo nikada neću moći da izvedem, a toliko puta sam pokušala da ga celog progutam – nekako razočarano reče i usisala ga u usta. A onda ga je izuvadila i rekla – a što se tiče trojke, možda bismo nekada i mogli da probamo.

Samo ne znam da li bi bilo bolje da uvedemo u igru muškarca ili ženu – i nastavaila da ga guta. Ništa joj nisam odgovorio. Pošto je još uvek bio polu spušten i ne veći od 12-13 centimetara, bez problema je mogla ceo kurac da strpa u usta. Uzdigla se i klekla ispred mene, dok sam ja raširio noge i omogućio joj lakši pristup. Praktično sam sedeo na krevetu, navaljen na ogromnom naslonu koji je pridržavao veoma udoban i porstran krevet. Kurac je za nekoliko minuta bio u punoj formi, od prilike 18 centimetara dužine i 15,5 centimetara širine. Moja napaljena ženica je pokušavala da ga strpa celog u usta, baš onako kako je ona „glumica“ malo čas gutala onaj veliki kurac. Naravno da nije uspevala. Gušila se, sama je sebe dovodila do suza, ali nije odustajala. Kurac mi je bio sav ubalavljen, curelo je na moja nabrekla jaja i slivalo se na krevet. U jednom mometu otvorila je usta najjače što je mogla i privukla moje ruke ka svojoj glavi. Jako sam je uhvatio za kosu i krenuo da je bukvalno jebem u usta. Čulo se njeno sve jače mumlanje i ususavanje. Usta nije zatvarala, niti je želela da se malo odmori i izvadi ga kako bi došla do vazduha, što inače radi. Glasno je disala kroz nos.

Pročitajte i ...  Prevarena

Gurao sam najjače što sam mogao, i osetio da sam blizu kraja. Još jače sam je stegao za glavu i navukao na dole svom snagom. Progutala je skoro celog, jako joj je malo falilo da se njene usne nađu na mojim tvrdim jajima. Krenio sam da joj punim usta i jednjak. Vidno se gušila i sve je jače mumlala. Pokušavala je da se izvuče iz mojih čvrstih ruku, ali je nisam puštao, sve dok se nisam potpuno ispraznio. Polovunu sperme je progutala, iako to ne voli, ali nije imala kud, a drugu polovinu je uspela nekako da ispusti iz svojih usta. Bio sam potpuno umazan, a i ona. Pustio sam je posle 10-ak sekundi da dođe do daha. Brisala je lice i nabubrele usne levom rukom, gledajući me je pohotno i putpuno bezobrazno. Jel si morao da mi svršiš u grlo i da me nateraš da progutam? Izvini draga moja, pušila si kao nikada do sada. Nisam mogao da se iskontrolišem. Za uzvrat, moćićeš i ti meni da svršiš u usta, rekao sam joj kroz mali osmeh. Pazi šta si obećao! Idem da se umijem, operem zube, a onda si ti na redu. Jel važi? Važi ljubavi – odgovorih joj. Zaista sam želeo da je dovedem do jakog orgazma, da joj se odužim. Zaslužila je! Obožavala je da joj ližem klit, dok joj je dildo ili moja dva-tri prsta u uzanoj pićkici.

Ubrzo se vatila iz kupatila i putpuno mokra legla na krevet. Na TV-u su dva kurata crnca razvaljivali neku mladu jebulju u pičku i guzi. Pogledaj ljubavi koliki kurac prima u guzu, a ti se buniš kada ja hoću da ti ga tamo smestim?! Pa još joj je malo jedan, nego prima dva od jednom. Ne lupetaj, rekla sam ti da ne želim da se jebem u guzu. To mi je odvartno – odgovorila je ljutito. Nisam joj ništa odgovorio, nisam želeo da navaljujem na nju, samo sam se smestio između njenih nogu i krenuo polako da se igram njenim izražajnim klitorisom. Uzdahnula je duboko i krenula da uživa. Ubrzo sam joj ugurao dva prsta u pičku. Nije još uvek mogla da primi više, još nije bila potpuno otvorena. Ima zaista veoma uzanu pičku, iako se aktivno jebe, gotovo svakodnveno, više od 12. godina unazad. To me je uvek dodatno palilo kod nje. Ubrzao sam ritam lizanja i guranja pristuju u njen uzani procep. Počela je sve više da se uvija i da glasno stenje. Ajooooj, uhhhh, dobro je, nemoj da staješ – zgrabila me je sa obe ruke za glavu i počela da meša kukovina i da se sama navlači na moj jezik, uzdizala je svoju guzu sa kreveta više od pola metara. Jedva sam uspevao da pratim njen ritam, ali nisam sklanjao jezik sa njene pičke. Čitavo lice mi je bilo potpuno umazano od njenih sokova i moje pljuvačke. Sada je bila već toliko glasa da je mogla da se čuje napolju. Prozor je bio otvoren i bio sam potpuno siguran da je mogala da se čuje u dvorištu. Sve je jače mešala kukovima, ne sklanjajući svoje ruke sa moje glave. Ubacio sam i treći prst u njenu potpuno mokru pičku. Još maloooo, još maloooo ljubaviiiiiii.

Ahhhhh, joj, ubrzaj sadddd… Gubila je kontrolu nad svojim telom i razumom. Ahhh, kako je dobro, najboljiiii siiii. Liži meee, guraj jače, gurajjjjjj… I onda ekspozija. Telo je počelo da joj se nekontrolisano trese, uvijala je kukovima i ruke su joj spale sa moje glave. Jako je stezala prekrivač. Curelo je iz njene pičke kao iz kabla. Uzdisala je potpuno nekontrolisano. Znao sam da ne smem da je diram narednih minut-dva. Dok joj se telo ne smiri i dok nekontrolisano drhtanje potpuno ne prestane. I dalje joj je stomak veoma jako poskakivao, a mešanje guzom je bilo sve slabije i slabije. Uzeo sam peškir, klečući između njenih nogu, obrisao sam lice i legao preko nje, u misionarsku pozu. Kurac mi je bio spreman. Protljao sam joj usmine i klit, od vrha na dole, više puta, potpuno lagano. Uzdizala se sa kreveta, tresla karlicom i nekontrolisano klimala glavom, u znak negodovanja, nije još uvek bila spremna da nastavi, niti da govori. Nisam obraćao pažnju. Ugurao sam ga od jednom i odmah krenuo žestoko da je nabijam. Ruke sam smestio iza njene glave i uhavtio za kosu kako ne bi mogla da se izvuče, a noge samo joj raširio koliko god sam mogao. Rukama sam je navlačio na dole, a svoju karlicu snažno gurao ka njoj. Vrištala je i govorila – polakoooo, lakšeeee, dosta bre, čekkaaajjjj… Nisam prestajao, divljački sam ulazio, u sada već njenu razrađenu i malo širu pičku. Jaoooo, ne mogu više. Možeš ljubavi, možeš, znam! Hrabrio sam je i nisam imao nameru da popustim. Palo mi je napamet dok je sada van sebe i potpuno mokra, da kurac izvučem iz njene pičke i pokušam da ga uteram u njenu guzu. Malo sam se podigao, izvukao kurac, podigao joj noge još više i naslonio glavić na njen anus. Kada je shvatila šta pokušavam, stegla me je rukama i glasno uzviknula NEEEEEE TUUUU. Već je bilo kasno, bio sam u njenoj guzi do pola.

Pročitajte i ...  Seoska Grešnica

Nikada pre toga nisam uspeo toliko da joj nabijem kurac u guzu. Počela je da vrišti, pokušavajući da se izvuče. Stegla je karlicu kako bi mi onemogućila dalje prodiranje. Raširio sam joj noge još više i rekao – ljubavi sada je gotovo, unutra je. Opusti telo i neće boleti. Primetio sam suze u njenim očima. Zastao sam za trenutak i onda uterao do kraja i tako ostao u njoj. Ne dozvoljavajući joj da se pomera. Bila je potpuno paralizovana. Molim te izvadi ga. Nisam spremna za to. Molim teeeeee.
Jako volim svoju suprugu i nisam želeo da se oseća nelagodno i da nešto uradim protiv njene volje. Krenuo sam da ga polako izvlačim, savim lagano. Vrištala je i noktima me glebala po leđemi. Boli, jojjjjj, polakoooo. Poskočila je unazad i kurac je ispao iz njene guze. Odmah je podigla noge i skupila ih, stežući svoj stomak. Pridržavala ih sa obe ruke, a suze su joj i dalje tekle niz obaz. Zašto si to uradio, zaštooo? Kako si tako bezobrazan. Koliko puta sam ti rekla da ne mogu tu da se jebem. Boli me čoveče, mnogo me boli – izgovarala je kroz plač. Prišao sam pored nje, jako je zagrlio i rekao – izvini molim te, ponela me atmosfera i ona mala droplja sa TV ekrena. Ja nisam kurveštija, nikada me niko nije jebao u guzu, a one kretenke sa pornića se jebu od svoje 14-te godine baš tu. Mogu da prime i flašu u dupe. Da više nikada nisi to pokušao da uradiš. Naljutiću se na tebe i više nikada neću da progovorim sa tobom. Poljubio sam je u obraz i rekao – dogovoreno, neću više nikada, sve dok mi ti ne budeš dala dozvolu.

Zagrlila me je jako i rekla – izvini ti, još nisam spremna. Zatvorila je oči i još uvek je drhtala, malo od besa verovato, a malo od predhodnog veoma jakog orgazma koji je doživela. Primetio sam da su nam vrata na sobi bila malo otvorena, a kladio bih se da sam ih zatvorio dok se moja žena tuširala. Svetlost je iz hodnika dopirala u sobu i jasno sam mogao da vidim siluetu. Pravio sam se da ništa ne primećujem, ali sam naslućivao ko bi mogao da bude iza tih vrata. Bolje rečeno, nadao sam se da je to tečina mala sisata i guzata „mezimica“.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
1 thought on “Tečo, uvedi me u svet odraslih (prvi deo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!