Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Zadirkivanje Svog Supruga 5. Deo

8 min čitanja
supruga mu jaše kurac

Moja pažnja se konačno okreće grudnjacima na zidu. Prvo zgrabim najmanji, postavim ga na klupu i slikam. Ja: Želim da kupim seksi grudnjak za večeras, misliš li da će ovaj odgovarati? Pošaljem sliku, a zatim krećem da oblačim brus. Prostora ima dovoljno da mi se prikači na ramena, ali korpice grudnjaka sede na vrhu mog dekoltea. Nema nade da ću ga zakopčati pozadi.

Podignem telefon iznad sebe i nagnem pogled prema slici. Pazim da mi čitave grudi ne uđu u kadar, već samo seksi dekolte. Ja: Možda je premali, šta misliš? Brzo ga odbacim, a sledeći dohvatim malo veći broj. Ova ima prednju kopču. Prelazi preko ramena dovoljno lako, ali mi ne pokrije ni polovinu grudi. Tako da ga postavljam na vrh dekoltea kao i prošli, a zatim uhvatim desnu dojku i podignem je do kraja. Osećam kako se tkanina napreže.

Prokletstvo, nelagodno mi je kako me stiska, ali način na koji izgleda u ogledalu je jebeno droljast. Brzo napravim sliku, a zatim ga skidam. Ja: Pretpostavljam da je ovaj broj na ivici.

Sledeći broj je opet sa prednjom kopčom. Još uvek ne mogu da pokrijem sise korpicama, ali ako samo zavežem vrhove vezica i zadržim dah, mogu da stisnem dojke i da ih uvučem delimično. Pakleno boli jer se čini kao da pokušava da me prepolovim i izgleda kao da nosim bikini neprimereno tanak.

Snimam sliku neposredno pre nego što grudnjak pada na zemlju i ponovo mogu da dišem. Sledeći još veći brus ima podesivu traku koja govori da može da dostigne moju veličinu. Ipak je borba da svoje grudi ubacim u korpe. Grudi su mi prignječene uz mene, šoljice urezane u osetljivu kožu, možete samo razaznati nagoveštaje mojih areola dok se izlivaju sise i iznad i ispod ove stvari.

Zaista je nepristojno, i bolno. Jedno dobro kijanje i pukao bi na deliće. Snimam nekoliko slika iz različitih uglova i svog odraza u ogledalu. Ja: Veruješ li da je ovo veličina za koju smatraju da sise mogu najviše porasti? Bila bih jebeno uhapšena kada bih ovako izašla iz kuće!

Šaljem je sa svim slikama, uključujući i onu potpuno golu u ogledalu od ranije. Pažljivo skinem premali grudnjak i sedam da dođem do daha. Tada se ponovo oblačim u svoju odeću. Pre odlaska poslala sam Dragom video kako uživam, a onda krećem dalje. Brzo mi je uzvratio sa porukama, u početku šokiran, a zatim su poruke postajale sve toplije.

Najdraže mi je bilo kada je rekao da će objaviti video na pornhub. Znala sam da nikada neće učiniti tako nešto, ali pomisao, oh, upravo ta misao me vratila u element. Zamislite – Milioni muškaraca i žena gledaju me kako uživam dok mislim na njega! Obično nije preterano maštovit, ali svako malo naleti na ideju koja me zaista razradi.

Pročitajte i ...  Sastanak na Slepo (Trans) 3. Deo

Dragi: Krećem, bolje da budeš spremna kad uđem kroz vrata!

Otrčala sam do svog automobila. Čitava vožnja kući bila je mutna jer sam izgubljena u požudi. Samo zamišljam kako me uzima u naručje, ljubi, divi se mom telu svojim rukama, ustima i kurcem. Pogled u njegove oči dok se naša tela spajaju uvek je tako intenzivan, i čista ljubav i čista požuda, sada su dublji nakon svih ovih godina nego kad smo prvi put započeli naš zajednički život.

Srećom, saobraćaj nije loš i stižem kući u rekordnom roku. Čim se vrata zatvore iza mene, bacam odeću. Prvo bluza. Ona udara o pod kad čujem kako njegov auto tutnji na naš prilaz. Radim na suknji kad se vrata otvore. Okrećem se, moj grudnjak je sada moj jedini odevni predmet i šokirana sam kada vidim divlji pogled u očima.

Nisam siguran šta me je spopalo, ali pokušavam da potrčim. Napravim pet koraka pre nego što me već uhvati i baci me preko naslona kauča u našoj dnevnoj sobi. Pokušavam da se izmigoljim, ali on me uhvati za kosu i povuče mi glavu. Šokiram se od bola i iznenadim se kad čujem kako mu je kaiš udario o pod.

razvaljuje suprugu s guza“Dragi! Dragi! DRAGI! Vrata! Nisi zatvorio vrata!” Nije rekao ništa, samo se zabio pravo u mene. Protrnula sam i dahtala kad je grubo zaronio u moje dubine. Jednom rukom na mom boku, prsti su mi se utisnuli toliko grubo da sam znala da će ostaviti modrice, a druga me i dalje vukla za kosu.

Njegove butine su glasno pljeskale o moje dok me je neprestano nabijao na kurac. Leđa su mi se izvila zbog toga što me vukao za kosu, ali trbuh mi je pritisnuo naslon kauča, bilo je teško disati. Nisam se mogla setiti kad je zadnji put bilo ovako, ništa od nežnosti, samo čisto divljanje.

Nisam mogla ništa učiniti dok je tražio i koristio moje telo. Ugurao je kitu tako jebeno duboko, penis mu je bio tvrd ko kamen i vreo. Bila sam razvaljivana poput životinje. Privukao me k sebi i brzo sam uzela vazduh pre nego što me gurnuo na pod iza kauča. Njegov kurac nikada nije napustio moju picu jer sam bila prisiljena da stanem na koljena.

Držao mi je bokove uz sebe pritiskajući me o vrat dok mi obraz nije bio na podu. Bila sam zahvalna što mi je grudnjak i dalje bio na meni jer bradavice se ne osećaju sjajno na pločici. Tada je njegova ruka kliznula niz moju kičmu i prešla na moj levi kuk, uhvativši ga jednako snažno kao i desni. Onda je opet počeo da me jebe.

Pročitajte i ...  Lezbo Iskustvo i Prelepi Užitak

Ovo nije bio strastveni seks ili neka gruba igra, već čisto jebeni Discovery Channel. Sad kad sam mogla slobodno disati, iako su moji vapaji ispunili sobu dok je moju pičku odvaljivao. Osetila sam kako se moja racionalna strana topi dok sam i sama tonula u vrele dubine životinjskog jebanja.

“JEBI ME DRAGI! Jebi jebi, razvali me !!” Zabio se u mene i zadržao se tamo. Zastenjala sam kad mi je njegova desna ruka pustila kuk, a zatim sam je osetila kako mi podiže glavu dok njegove usne nisu bile uz moje desno uho. “Kučko! Kako se usuđuješ da me tako zadirkuješ po ceo dan! Samo me izluđuješ onim što mi pripada! Tvoja usta su moja usta, to su moje sise i ovo …”

Izvukao se i bukvalno mi ošamario pičku, “ovo je moja pička! Tvoje telo je moje MOJE, a ti si iskoristila ono što je moje da me uvališ u probleme na poslu? Jebeno sam tvrd za tebedušo, ceo…jebeni…dan!”

Zatim se nabio još žešće nastavljajući da mi govori. „Sve o čemu sam mogao da razmišljam je ovo! Vraćam se kući dušo i polažem pravo na ovu toplu pičku. Kažnjavam te zato što koristiš svoju pičku protiv mene. Imaš li šta da kažeš nešto u odbranu?” supruga mu jaše kurac

“Jebi me, dušo! Jebi ovu sočnu picu koja TEBI pripada! Trebaš mi, napuni meodmah! Daj mi onu spermu koju si gomilao u tim velikim jajima! Osećam koliko su puna. NAPUNI SVOJU kurvetinu!”

Moji ekstatični krikovi ispunili su naš dom. Nismo sigurni koliko su se čuli napolju, ali još uvek dobijamo sumnjive poglede komšija.

Osetila sam kako se trza i grči dok je pucao u mene iznova i iznova. Nakon što je bio potpuno potrošen, polako se izvukao, a zatim polegao na pod, vukući me k sebi. Legli smo ljubeći se nežno dok smo oboje odlazili u zemlju snova.

Nisam sigurna koliko smo dugo bili van svesti, ali probudila sam se uz zvuke automobila napolju i zvonjave telefona. Brzo sam ustala, a Dragi se i dalje meškoljio na podu. Osetila sam kako počinje da curi iz mene dok sam žurila da zatvorim ulazna vrata, a zatim pokušala da pronađem svoju torbicu.

“Zdravo Hana! Da li je moj mali dobro? Oh, spreman je da ga pokupimo? Slušaj, Dragi i ja pokušavamo da stignemo, ali smo zaglavljeni van grada. Bićemo tamo čim budemo mogli. Hvala! lutko! ”

Pročitajte i ...  Veliki Rodjendan, Male Orgije 4. Deo

Spustila sam slušalicu i poslala otprilike istu laž Valeriji. “Lažeš naše prijatelje?” Upita Dragi kad mu se glava jedva uzdigla iznad kauča. Odmahnula sam glavom – “Pretpostavljam da smo kupili sat vremena. Idi u krevet.”

“Rad rad rad.” Gunđao je sa pronicljivim osmehom. Skinula sam grudnjak, puštajući grudi da se oslobode zatvora.

Trkali smo se uz stepenice, on je skidao odeću dok smo išli. Bila sam oduševljena što sam ga ponovo videla napaljenog. U našoj spavaćoj sobi okrenuo se i pali smo jedno drugom u zagrljaj, strastveno se ljubeći. Bilo je drugačije nego malo pre, ali jednako vruće. Trebalo je mnogo napora da se odmaknem od njega.

“Rekla sam u krevet gospodine!” Ležeći na leđima, osovina mu je ponosno visila u vazduhu. Popela sam se preko našeg kreveta, puzeći preko njega. Grudi su mi se vukle po njegovom telu dok sam se probijala do njega. Zastala sam kad sam osetila njegov kurac u svojoj šumici stidnih dlaka i tu sam se prizemljila.

„Nedostajao si mi danas.” Šapnem mu na usne pre nego što ga poljubim. Njegova usta se lagano otvaraju i tada se naši jezici pronalaze. Pomeram se naviše prema njegovom telu, pazeći da ne prekinem taj neverovatan poljubac, a zatim su njegove ruke na mojim bokovima, pomažući mi da me dovede na mesto.

Osećam ga na svom otvaranju, tako tvrdog i gotovo vrelog na dodir. Naš poljubac se prekida dok klizim niz njega aoboje dahćemo. Ustajem i počinjem da jašem svog muža. Ovo je moj omiljeni položaj, kontrolišući tempo i položaj dok njegove ruke i oči lutaju mojim telom. Mešam kukovima tako da mi stimuliš kitom g-tačku. supruga mu jaše kurac

Moja leva ruka je na njegovim grudima radi ravnoteže, dok desnom rukom pronalazim klitoris, trljajući se dok ga jašem. Njegove ruke se podižu i traže da moje grudi osete svaki stisak ili prstohvat bradavice. Nemam reči za osećaj kada se podiže i polaže moju desnu bradavicu u svoja usta, sisajući je.

Nežno je i strastveno, a moje telo samo drhti dok mi se zadovoljstvo širi kroz sve vene. Jedan kontinuirani orgazam ili niz njih? Ko će ga znati? Koga je uopšte i briga? Trajalo je čitavu večnost!

Tada je zastenjao moje ime i ponovo sam osetila kako pušta poplavu sperme u mene. Srušila sam se na njega i držali smo se čvrsto. “Srećna godišnjica.” Šapnuo je.

 

KRAJ

Print Friendly, PDF & Email
Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

matorac joj liže pičkicu 6 min čitanja
slatke gaćice ispod haljine 9 min čitanja
slatki vitalan starac 7 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

erotska masaza nogama 1 min čitanja
snazno me je privukao i poljubio 5 min čitanja
napunio sam joj picu 5 min čitanja

napaljene devojke za seks

Don`t copy text!