Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Moja trudna cimerka 1/2

8 min čitanja
trudna cimerka masiranje stomaka

Jedno je kada se nekim deliš stan, ali totalno drugo kada je ona oplođena trudna cimerka. Helena bila je preduzimljiva mlada žena. Kada je čula da njeni prijatelji traže ženu koja će roditi dete za njih, dobrovoljno se prijavila. Tražila je upola manje od onoga što su bili spremni da potroše na surogat majku. Dopala im se ideja da dobiju genetski materijal od svoje bliske (i neosporno lepe) dugogodišnje prijateljice.

Moje ime je Jelena. Helena i ja smo u to vreme bile u ranim dvadesetim godina. Studentkinje koje su se preselile iz doma nekoliko meseci pre početka ove avanture. Kao što sam rekla, Helena je bila veoma preduzimljiva, uvek je izgurala plan koji bi sebi zacrtala. Svidela joj se ideja da učini uslugu svojim dobrim prijateljima koji nisu mogli da dobiju dete. Mada, i novac je uinio svoje. Iako je tražila samo pola sume, opet je to bilo nekoliko hiljada evra.

Želela sam da je ispitam u vezi sa njenim osećanjima o samoj trudnoći. Slegnula je ramenima i rekla „Svi to rade.“ Pretpostavljam da je sugerisala da će joj biti lako. Lično, nisam bila u takvoj zabludi, ali naravno, želela sam da podržim svoju prijateljicu i cimerku.

„Sve što ti treba, samo pitaj“, rekla sam joj kada je cela stvar bila dogovorena.

Uprkos njenoj ideji da će sve to biti „šetnja kroz park“, činila se veoma srećnom što ima nekog uz sebe. Ja bih bila osoba za podršku koja bi živela sa njom, što bi joj predstavljalo opipljivu udobnost. Volela sam i poštovala Helenu i smatrala sam je izuzetno hrabrom i velikodušnom. Bila je podvrgnuta hormonskim tretmanima u pripremi za oplodnju. Bila je emocionalna noćna mora te prve 2 nedelje. lepa trudna cimerka

Ipak, obećala sam joj da neću previše pisati o tom kratkom vremenskom periodu u ovoj priči. Prvi pokušaj oplodnje bio je uspešan; bila je trudna posle svega 6 nedelja nakon što je saznala da njeni prijatelji žele da postanu roditelji. Još 6 nedelja kasnije počela je jutarnja mučnina. Helena je delovala donekle samozadovoljno tokom svojih prvih mesec i po trudnoće. Pomalo i arogantna zbog činjenice da je bila oplođena i da se osećala potpuno dobro.

Jutarnja mučnina je delovala kao brutalna provera stvarnosti. Ovo je bila tačka u kojoj je tvrdoglava trudna cimerka počela da prihvata moju pomoć. „Sve što ti treba…“ obećala sam. Oznaka „jutarnja“ je bila pogrešan naziv: Helena je nedeljama bila u mučnini skoro 24 sata dnevno. Čistila sam povraćku sa većine površina u našem stanu.

Nisam gadljiva, ali opsesivno sam čistila naš iznajmljeni stan. Još jedan rani simptom trudnoće bilo je oticanje Heleninih grudi. Jednog jutra, gledala sam je kako ih masira na ranom jutarnjem svetlu dok je mislila da još spavam. Kada je skinula grudnjak, videla sam da je nivo kontrasta između kože njenih grudi i boje njenih bradavica još jedan nusprodukt trudnoće. To je bila prilično ekstremna razlika.

Pročitajte i ...  Fudbal

Slatka trudna cimerka mazila je svoje grudi.

Gledala sam je kako masira svoje nabrekle grudi i nežno trlja potamnele bradavice punih 5 minuta. Jednostavno nisam mogla da skrenem pogled sa trudne cimerke, koliko god bilo rizično to voajersko posmatranje. Taj prizor je stvorio određena osećanja prema Heleni koja mi do tada nisu bila poznata. Činilo se da su uglavnom bili lokalizovani na mom međunožju.

Bila sam uznemirena čitavom situacijom. Nikada nisam imala ni trunke lezbejskih osećaja pre nego što sam videla kako Helena masira svoje trudničke sise. Helenin stomak je počeo da otiče negde krajem trećeg meseca trudnoće. Bilo mi je teško odvratiti pogled od ovog fizičkog porasta. Obično su mi oči bile zalepljene za njen bujajući srednji deo kad god sam mogla da ukradem pogled.

Ispostavilo se da ta glatka planina nije bila samo predmet mog obožavanja. Činilo se da ni ona nije mogla da drži ruke dalje od svog rastućeg stomaka. Gotovo neprestano je trljala, masirala i igrala se sa svojim novim stomakom; Pomalo sam zavidela na tome, očajnički želeći da se dočepam i dotaknem ga.

Moja cimerka se mnogo žalila na pojavu bolova, posebno u njenom otečenom stomaku i napregnutom donjem delu leđa. Jednog bolnog jutra punog jauka, Helena je konačno zatražila moju pomoć da ublažim nelagodu. Sela je okrenuta od mene na kauč i malo povukla spavaćicu da bih mogla da joj masiram gola leđa. trudna cimerka masiranje stomaka

Fokusirala sam se na donji deo baš kao što je tražila, zaustavljajući se neposredno iznad guze. Jauci koji su joj izlazili sa usana brzo su se iz bola pretvorili u zadovoljstvo. „Ohh moj Bože Jelena, to je tako dobroo.“ Nastavila sam a moja trudna cimerka je sve vreme stenjala. Bilo je… intrigantno. „Da li bi ti smetalo da…“ počela je ali zastala.

„Šta god ti treba Helena. Tu sam za tebe. Šta si htela da pitaš?“

Zastala je na trenutak: „Da li bi mi… moj stomak? Ovih dana je tako bolan, možda bi pomoglo da ga malo…“

Bilo je veoma seksipilno masirati njen stomak.

Bila sam oduševljena i odmah sam prihvatila sa sve osmehom na licu. Klizila sam rukama sa njenih strana da bih došla do golog stomaka okrenutog u pravcu suprotnom od mene. Koža joj je bila mekana, ali zategnuta i topla. Bilo je divno i ja sam neumorno istraživala svaki delić. Bilo mi je drago što je Helena bila okrenuta leđima, jer nije mogla da vidi na mom licu koliko me cela ta situacija uzbudila.

Pročitajte i ...  Ispovest jedne Robinje

Njeni jauci zadovoljstva prilikom moje masaže nisu umanjili moje sve veće uzbuđenje, to je bilo sigurno. U kupatilu kada je masaža bila gotova, otkrila sam da su mi gaćice natopljene sokovima. Ovo me nije ni najmanje iznenadilo. Prinela sam prste usnama i moja dva prsta bila su klizavo usisana u trenutku! Moja pička je gorela od osetiljivosti i mislim da sam svršila posle svega par sekundi.

**

Polazeći od ovog uspešnog prvog slučaja, moje masiranje Heleninog stomaka i leđa je postala rutina. Najudobnija poza koju smo otkrile bila je da ležimo jedna pored druge na krevetu. Naslonila bi glavu na moje rame dok sam je masirala, često koristeći ulje za bebe. Apsolutno mi se dopalo kako je njena koža bila sjajna i svilenkasta nakon što bih je nauljila.

Jednog dana Helena me je zamolila da idem kod ginekologa sa njom. To se desilo negde otprilike na polovini trudnoće. Moja cimerka osećala je da joj je zaista potrebna osoba za podršku. Bila sam fascinirana skoro svakim aspektom kroz koji je prolazila i želela sam da naučim još više od doktora.

Dok smo sedele u sobi za pregled čekajući da doktor uđe, Helena je morala da se presvuče u onu bolničku haljinu. Na njen predlog sam se okrenula da joj omogućim malo privatnosti, ali sam slučajno prerano bacila pogled u njenom pravcu baš kada se nameštala da legne. Tako sam dobila prvi kratak pogled na njene otkrivene genitalije. Nikada ih ranije nisam videla, ali sam zamišljala da su možda natečene u trudnoći kao i većina njenog tela.

Njene usmine su izgledale preterano natečene i sočne. Očigledno je još uvek uspevala da se obrije, pošto je bila potpuno glatka. Predspostavljam da je moja trudna cimerka koristila ogledalo za te potrebe. Njena pička je bila prilično privlačan prizor za posmatranje, onaj poznati vrući osećaj u mojim nedrima odmah se vratio.

Bila sam previše rastrojena razmišljajući o međunožju koje sam videla da bih obratila pažnju na sve što je ginekolog rekao.

**

Jedne večeri, nedelju dana kasnije, izašla sam na piće sa prijateljima sa faksa. Bilo nam je lepo i mogla sam se maksimalno opustiti posle dosta vremena. Kada sam se vratila u stan, zatekla sam Helenu kako leži u svom krevetu i tiho stenje. „Jesi li dobro draga?“ Pitala sam preglasno, pijanstvo je nadvladalo moju sposobnost da govorim tihim, smirujućim glasom.

Pročitajte i ...  Moja mama i moj drug Milos

„Tako mi je drago što si se vratila“, odgovorila je. „Hoćeš li mi molim te malo izmasirati stomak?“

„Sa zadovoljstvom. Idem da se skinem iz ove zadimljene odeće, donosim ulje i rešavamo taj tvoj slatki stomačić.“

Bolna trudna cimerka ponudila mi je svoje grudi. trudna cimerka masira sise

Nažalost, bila sam blago pijana i nisam bila pažljiva kao inače. Moje ruke su bile malo grublje i takođe su se spuštale niže i više nego inače. Povremeno dodirujući njen donji deo stomaka ili donji deo njenih grudi. Nakon jednog od kratkog kontakta sa grudima, pijana sam izgubila kontrolu! U potpunosti sam zgrabila njenu desnu sisu kroz tanku spavaćicu.

Uzdah joj se oteo sa usana, dublji i dugotrajniji od ranijih. Zabacila je glavu unazad, smestila je na moje grudi i povukla spavaćicu naviše. Ubrizgala sam još malo ulja za bebe u dlanove i počela da radim na njenim prelepim debelim sisama tamnih bradavica. Njene grudi su bile opsežno masirane, bradavice nežno štipane kad god sam osetila da pozitivno reaguje.

Izraz zahvalnosti preleteo je preko njenog lica kada su nam se pogledi nakratko sreli. Bio je to intenzivan i intiman osećaj za mene. Intenzitet i eskalirani nivo seksualnosti malo su me prestrašili i više nego malo napalili. Ali, koji su bili Helenini motivi kada je predstavila svoje gole grudi za masažu? Da li je to bilo samo da bi se ublažio pritisak i bol koji su rezultat brzog rasta i punjenja mlekom? Da li je moja trudna cimerka bila seksualno motivisana? Nismo razgovarale o tome, tako da nisam mogla biti sigurna.

KRAJ 1. Dela

Drugi deo vam je Ovde.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!