Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Vešti Doktorski Prsti 1

8 min čitanja
doktor je jebe prstom

Dok se znoj slivao niz moj goli torzo u potočićima, upijao sam divnu golu domaćicu ispod mene. Naš znoj i izlučevine su se neprestano mešale. Između nas nije bilo reči, jer nisu bile potrebne. Naša tela su međusobno komunicirala preko drugog jezika. Dok sam nabijao kurac u njenu mokru klizavu pizdu, po ko zna koji put, moji pokreti su postali mehanički.

Uvek sam bio radoznao o ženama i njihovim seksualnim potrebama. To je počelo od vremena kada sam prvi put u pubertetu počeo na žene da gledam drugim očima. Nije bilo potrebno previše truda sa moje strane da mi se potčini ova domaćica. Toliko sam preuzeo kontrolu nad njenim telom da sam se pitao da li je ovo san ili java.

Toliko potisnute seksualnosti ima u arhetipskoj seoskoj domaćici! Nosila je ime Dragica, i bila je veoma draga. I kakvo je bogatstvo seksualnosti posedovala! „Ohh doktore“, zastenjala je Dragica. Njene prve razumljive reči od početka. Dobro, nekoliko minuta pre toga sam joj gurao kitu u ista i nije ni mogla da priča.

Spustio sam se na nju svojim rukama oslonjenim na njene obilne grudi, bradavice između vrhova mojih prstiju. Dok sam pojačavao svoje napade, njeno telo je reagovalo. „Molim vas doktore, gospodine… molim vas…“ cvilila je, škrgutala zubima.

„Šta Dragice?“

„Molim vas ..“ jebanje matorke domaćice

„Ufff .. misliš na ovo?“ – svršio sam za nju. Uronio sam duboko, pazeći da stisnem telo uz njen natečeni klitoris (da, ja sam doktor i poznavanje ženske anatomije pomaže u seksu). Njeno glasno stenjanje me je zadovoljilo i znao sam da sam je jebao kako treba. Sa četrdeset pet godina bila je nekoliko godina daleko od menopauze, a njena zategnuta pička mi je mnogo govorila o njenoj seksualnoj NEaktivnosti. Žestoko sam se napalio činjenicom da imam seks bez zaštite sa seoskom domaćicom, u krevetu njenog muža.

Uglavnom idem na udate žene. Postoji osećaj fantastičnog zadovoljstva u jebanju udate domaćice. Većina udatih žena sa kojima sam se zabavljao insistirala je na zaštiti. Neke ne. I one su najbolje jebačice koje sam ikada imao. Ali sada mi dozvolite da krenem ispočetka jer smatram da je taj put veoma važan za kontekts moje priče.

**

Da, ja sam doktor. Da, zakleo sam se da neću bludničiti sa svojim pacijentima, posebno ne udatima. Ali ne mogu sebi pomoći. Zavisnik sam od udatih žena. Iskoristiću svaku priliku da prekršim pravila. Flertujem. A kada mi se čini da je pravi trenutak, skočim. Koristim sve što znam o njihovim telima da ih navedem na seksualni čin. Istina je, ja sam ginekolog.

Pročitajte i ...  Akademska Kazna

Najvažniji momenat je kada ih pregledam. Moji pametni, mudri prsti miluju njihov vrat, leđa, gole stomake (sve u interesu detaljnog pregleda). Mali dodir ovde, meko milovanje tamo. Žene će skočiti kada ih dodirnete u pravu tačku. A neke će odmah i skočiti pravo u vaš krevet (ili njihov).

Dragica je tog dana došla kod mene sa određenim problemom. „Gospođo Dragice, šta vas muči?“

„Peckanje.“

„Peckanje?“

„Da doktore. Imam peckanje u vagini“, odgovorila je stidljivo.

„U redu“, rekao sam pomažući joj da sedne na određeno mesto. „Dozvolite mi da vas pregledam.“ U početku je bila malo neodlučna. Postoji još jedna prednost udatih žena – Ne pričaju o tome. Diskrecija je nešto što nam oboma ide u korist – ona zadržava brak a ja posao.

Pravilna procedura za vaginalni pregled je upotreba rukavica. Kao i kondomi, rukavice su neophodne. Ahhh da… industrija gume i plastike. Ali stručni hirurzi će vam reći da su goloruki pregledi najbolji. Iskreno, uvek koristim rukavice. Osim kada moji pacijenti imaju dobar potencijal za jebanje. Dakle nepotrebno je reći da sam sa Dragicom bio goloruk. Moje ruke su nežno pritisnule njen goli stomak.

„Boli ovde gospođo?“ pitao sam.

„Ne“, odgovorila je.

Moja ruka se pomerila niže. „Ovde?“

„Ne.“

Pomeram ruku na mesto ispod njenog pupka i desno. „A ovde?“ upitao sam, a lice mi je bilo izuzetno koncentrisano. Ona je odgovorila negativno. Zatim sam joj testirao granice skromnosti; očešao sam njene stidne dlake, koje su malo virile iz granica njenih gaćica. Dragicino lice se steglo. Ovde je bio stranac sa svojom rukom na njenim stidnim dlačicama. Ali zapravo nisam bio stranac – bio sam doktor.

„U redu gospođo“, rekao sam, „izgleda da je sve u redu ovde.“

„Pa rekla sam vam da problem nije tamo“, odgovori Dragica.

„Razumem gospođo, ali moram da uradim kompletan pregled. To je procedura.“

„U redu je, izvinite.“

„Sada, uz vašu dozvolu gospođo, moraću da ispitam niže.“

„Zar nemate medicinsku sestru ili neku pomoćnicu koja može da me pregleda?“

„Naravno gospođo, ovo je ozbiljna klinika, ali one nemaju iste veštine i iskustvo kao ja.“

„Oh“, odgovori Dragica dok je razmišljala. Navukao sam svoje profesionalno lice i čekao. „Dobro.“ odgovorila je Dragica, a tihi rezignirani uzdah joj se oteo sa usana.

Dragica je čvrsto zatvorila oči, dok sam nežno spuštao njene gaćice. Napravio sam malu pauzu, divio se prelepoj zreloj vagini pred sobom. Nežno sam stavio sveže skinuti donji veš na radni sto pored sebe, odolevajući želji da se ugušim u njemu. Ahhhh… genitalije prelepe domaćice. Njene butine su bile čvrste od mnogo stojanja i rada oko kuće. Bila je uredno obrijana oko usana, a dlake je imala u predivnom žbuniću iznad same pičke. priprema za pregled

Pročitajte i ...  Slatki Snovi Tatice 2. Deo

Stegao sam prste, spreman za poniranje. „Spreman sam da vas istražim gospođo“, rekao sam, prigušivši osmeh koji mi je pretio zbog izbora reči. Dragica mi je dala svoje nemo odobravanje. Pretpostavljam da bi verna udata žena mogla da oseti malo neprijatnosti zbog toga što je delimično gola pred drugim muškarcem, a ne svojim mužem. Ali hej, da ne ponavljam – ja sam doktor.

Dragica je sigurno imala preglede i ranije, ali očigledno sa ženskim ginekolozima jer ponašala se kao da sam je pripremio za silovanje. Polako sam pomerao vrhove prstiju uz njene drhtave usne. Bila je toliko napeta da joj se celo telo treslo, a ja nisam mogao da uguram ni jedan prst u njenu vaginu.

„Gospođo, previše ste napeti“, rekao sam, tapšajući je po butini umirujuće. „Duboko udahnite“, predložio sam. Bio sam nagrađen sporim podizanjem i spuštanjem njenih ljupkih brežuljaka, koje sam bezdušno posmatrao između njenih nogu i preko njenog golog stomaka. Polako su mi vrhovi prstiju ponovo uhvatili njene usne i polako sam uspeo da gurnem kažiprst u nju. Međutim, čim sam to učinio, ona se ponovo napela, njen ljubavni tunel se stegao i opkolio moj kažiprst.

„Gospođo, molim vas“, ponovio sam.

„Trudim se“, bio je njen odgovor.

Odlučio sam da je smirim tako što ću palac zalepiti za njen oslobođeni klitoris. Ovo bi moglo biti protumačeno kao seksualno uznemiravanje, pretpostavljam. Ali to ju je smirilo. Imam veštinu u svojim prstima, i povećao sam masažu klitorisa za jedan stepen. Ovo je dočekano prigušenim jaukom. Nastavio sam da radim, kažiprst mi se savijao i trzao unutar njene vagine, a palac spolja.

Oči su joj se zakotrljale dok je njeno telo ležalo i povremeno se trzalo na leđima. Niko se ne može potpuno odvojiti od čistog zadovoljstva. Svaki put kada bi Dragica nešto pokušala, bilo šta, jednostavno bih je ignorisao i nastavio ono što sam radio. Racionalni deo nje je znao da je ono što radim pogrešno. Drugi deo nje je verovatno mislio da sam samo doktor koji radi svoj posao, pokušavajući da je natera da se opusti, kako bi mogao da radi ono što mora.

Treći, tajni i skriveni deo nje je želeo ovo. Svi mi smo zbir ovih delova. Zbog toga je ponekad teško razumeti nečije namere. Ljudi su seksualna stvorenja. Možda smo i druge stvari, da, ali u svojoj srži smo primarno seksualna bića. Strah, hrana i jebanje uglavnom upravljaju svime što radimo. Pa sam dao Dragici ono za čim je potajno žudela. Ali, ne u potpunosti. Kao što je iznenada zadovoljstvo preplavilo njena čula, tako je bilo i brutalno brzo povučeno. Zaustavio sam svoje akcije pažljivo posmatrajući Dragicu.

Pročitajte i ...  Neću Nikad Više!

Znoj joj je oblio čelo, zalepio joj dug pramen kose. Jezik joj je klonuo u ustima, pola unutra, pola napolje, kao kod psa. „To je to gospođo.“ rekao sam, perući ruke. Uhvatio sam je za ramena pomažući joj da ustane. Još uvek sam osećao kako drhti. Nasmejao sam se u čast medicinskog profesionalizma. Dragica je bila zbunjena. Sada nije znala da li sam seksualni manijak ili profesionalni ginekolog. Nije mogla da me pita, iz očiglednih razloga. Pitala se da li je sve što se dogodilo prirodno, možda se svaka žena napali kod muškog ginekologa. doktor je jebe prstom

Bila je zarobljena i saterana u ćošak kao pacov, a ono što se ovde dogodilo ostaće između nas dvoje. Najblaže rečeno, bila je veoma, veoma zbunjena. A ja sam upravo to želeo; zbunjene žene su izuzetno ranjive. Što je žena zbunjenija, lakše joj je razbiti moralne zidove i jebati je. Čak je i sada sa zakašnjenjem pokušavala da proceni da li sam je iskoristio, ili samoradio svoj posao, ili sam imao skriveni motiv.

Pomogao sam joj da ustane, ubedio je da je sa njom sve u redu. Sve u svemu, bio sam uzor profesionalne ljubaznosti. Dok se oblačila gledao sam je u guzove koji su divno zavibrirali. Opet je bila zbunjena kada je uhvatila moj nasmejani pogled. Da li sam samo bio ljubazan ili sam imao skrivene namjere. Dok je izlazila iz moje kancelarije, osećao sam kao da deo nje želi da ostane i postavlja pitanja, drugi deo nje samo želi da pobegne.

Kraj 1 Dela.

Klikni OVDE za 2. Deo

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!