Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Vešti Doktorski Prsti 2

8 min čitanja
anal jebanje doktor

Dobrih nekoliko dana kasnije bio sam iznenađen kada sam video Dragicino ime na listi zakazanih pregleda. Svojoj glavnoj medicinskoj sestri sam dao slobodno do kraja tog dana, iako je sjajna i vešta lekarka, nisam želeo da mi smeta dok sam sa Dragicom. Moram da priznam da se nije često dešavalo da budem toliko uzbuđen pred nečiji pregled. Dragica se pojavila onako skromno kao uvek, u divnoj haljini koja je grlila njene obline.

„Drago mi je da vas ponovo vidim gospođo, ali zar mi nismo sve rešili prošli put? Vi ste zdravi kao dren.“ upitah nonšalantno.

Bila je nervozna. Nisam mogao najjasnije da je pročitam ali nelagodnost se ipak videla na njenom licu. „Doktore, dolazim vam sa istim problemom“, promrmljala je, „ali sada postoji i zatvor i loše varenje i…“

Postao sam oprezan i sumnjičav. Prošli put sam doveo ovu ženu do skoro orgazma i osetio sam da me se plaši, i mene i mojih namera… dakle šta se ovo dešavalo? „Jeste li sigurni gospođo?“ Pitao sam: „Morao bih ponovo da vas pregledam.“

Kad sam ovo rekao, ponovo sam pažljivo posmatrao njeno lice. Ovaj put ništa! Postajala je dobra u ovome kao i ja! Ovo me je malo uplašilo ali i izazvalo u meni uzbuđenje koje sam jedva mogao da sakrijem. Osećao sam strašno uzbuđenje u međunožju. U redu, dvoje mogu da igraju tu igru.

„Poremećaj varenja? Zatvor?“

„Da doktore.“ skidanje pred lekarom

„U redu. Skinite se, moraću da pregledam vaš stomak i rektum“, rekao sam najprofesionalnije moguće.

„Moj r.. rektum?“ upitala je.

Objasnio sam i pažljivo joj posmatrao lice. Hrabro je prihvatila moje reči i objašnjenje. Nekoliko minuta i nekoliko formulara kasnije, ona se vratila na moj sto. Ovog puta kada sam joj podigao podsuknju, nije se napela. Ali opet je zatvorila oči, dok sam otkrio njenu vaginu. Jedno iznenađenje me je ipak čekalo pre nego sam je razgolitio. Dragica je na sebi imala veoma seksi gaćice sa čipkom i crvenim polu prozirnim delom tako da sam i pre skidanja mogao da vidim njenu pičkicu.

Bio sam oprezan, pregledao sam situaciju dok sam je pipao po stomaku. Ubrzo sam je dirao na veoma seksualan način, na koji se ona relativno navikla od prošlog puta. Možda je zato bila tu… želela je da doživi orgazam i želela je da završim ono što sam započeo. Doduše, ovo bi mogla biti samo zamka, nešto što je njen muž predložio nakon što mu se poverila.

Pročitajte i ...  Niki

Ako bi podnela zahtev za bilo kakvu vrstu uznemiravanja, izazvala bi oluju koja bi me trajno uništila. Ipak, legalno je pristala na rektalni pregled. Što se tiče toga da se ispovedila svom mužu, odbacio sam vrlo brzo tu teoriju. Nijedan muškarac ne bi preporučio svojoj ženi da ponovo poseti doktora koji je neprimereno dirao njegovu ženu. Sve ove misli su mi proletele kroz glavu, dok sam razdvajao Dragicine bujne butine. Njene noge su bile tako ukusne! Krenuo sam da je istražujem kada je prekinula moje sanjarenje.

„Doktore, imam pitanje.“

„Naravno, izvolite, pitajte.“

„Zar ni ovaj put nećete koristiti rukavice?“

„Mogao bih, ali smatram da na ovaj način mogu bolje da procenim abnormalnosti.“

Opet joj je lice bilo nečitljivo. Ponovo se smirila, kao da se pomirila sa svojom sudbinom. Ponovo sam joj razdvojio noge, savio ih u kolenima i postavio je u položaj litotomije. Oči su joj bile zatvorene i ona se opustila. Počeo sam tako što sam dlanom mazio njen u vaginu spolja. Takav očigledno seksualni potez trebalo je da izazove njen gnev. Ali njeno lice je bilo pažljivo neutralno, oči su joj i dalje bile zatvorene, ali ne čvrsto kao ranije.

Na njenom licu bila je neka vrsta opuštenog saznanja kojeg ranije nije bilo. Uvukao sam kažiprst i srednji prst u njen otvor i počeo da istražujem unutra, dok sam prstima druge ruke polako stimulisao njen anus kako bi ga opustio jer je bio snažno zatvoren i stegnut. Njen nedostatak reakcije me je fascinirao. Dragica je postala eksperiment u mom seksualnom proučavanju. doktor anal prsti

Još neko vreme sam istraživao njenu vaginalnu anatomiju, čekajući da njeno telo izluči potrebna maziva koja sam kasnije prebacio na šupak koji ne poseduje mogućnost prirodnog podmazivanja. To je naravno totalno neprofesionalan i praktično porno pokret, ali Dragica nije prekinula moj dodir.

Ponašala se kao da je ovo neka vrsta masaže, a ne ozbiljan pregled njenog tela. Povukao sam prste iz njene pičke i mislio da sam video tračak emocije kako prolazi kroz njene ljupke crte lica. Posisao sam dva prsta koja sam umetnuo u njenu vaginu, olizao sokove od pičke, dok sam je posmatrao u kontemplativnom miru. Možda, da me je videla kako sišem prste, stvari bi bile drugačije. Možda ne bi, ko zna.

Stavio sam kažiprst na njen naborani anus, iscrtavajući meke krugove oko njega, osećajući kako se sve više opušta. Polako i sigurno sam uvukao kažiprst u njen analni kanal. Njeno telo se ponovo ukočilo, leđa su joj se izvila, a analni sfinkteri su se skupili, sprečavajući dalji pristup mom prstu.

Pročitajte i ...  Iskustvo za pamćenje

„Opustite se gospođo, molim vas, opustite se“, pokušao sam da je uverim, držeći prst na ulazu u njeno dupe. Njeno napeto telo se blago opustilo, a sinhrono i anus. Posao tam jebeno tvrd i napaljen, zavukao sam kažiprst duboko u njeno dupe, prilično grubo i snažno. Progunđala je, ali mi je dozvolila da radim dalje.

Dok sam prstima pipao njen rektum, moj palac se pomerio, oslanjajući se na njen klitoris. Radio sam istu vrstu pokreta na njenom klitorisu kao i ranije, jedina razlika je što sam sada istovremeno prstima jebao njen čmar. Efekat je bio trenutan. Jauk koji je presekao moju ordinaciju bio je tako glasan da mi je bilo drago što je mesto prazno.

Dragicino telo se iskrivilo i moj stisak je skliznuo. Uzeo sam slobodu da je zgrabim za zadnjicu, vrativši je u položaj na leđima. Moji prsti su je ponovo pronašli, a ja sam nastavio da je trljam palcem preko sada otečenog klitorisa. Moj kažiprst bio je duboko u sedištu njenog dupeta. Njeno telo je počelo da skače gore-dole, njena zadnjica se pomerala iznad stola u grčevima. Slično i njen anus, stisnut i opušten, stisnut i opušten, kao da ga vodi neka nevidljiva sila.

„Divno reagujete Dragice… ne znam zašto se žalite, vi ste jedna zdrava žena… seksualno veoma zdrava. Vaši intimni delovi divno reaguju na moje prste.“

Pričao sam joj da bih mogao da izvedem svoj sledeći trik. Prvo sam oslobodio kurac iz pantalona jer me je strašno nervirala nelagoda. Zatim sam ubacio tri prsta jedne ruke u njenu vaginu (sada je bila mokra i curila je tečnost svuda). Prste druge ruke sam nabijao u njen čmar i praktično joj davao obe stimulacije odjednom – vaginalnu i rektalnu. doktor joj liže pičku

Dragica je cvilila i jecala u isto vreme. Oči su joj i dalje bile zatvorene, ne želeći da koliko sam joj prijao. Nastavio sam u tom duhu, neko vreme, uživajući u zvucima krivice i zadovoljstva koji su izvirali iz njenih sladostrasnih usta. Moja tri prsta raširili su njenu inače neverovatno usku ali elastičnmu pizdu, a njen šupak se potpuno opusti za dva moja prsta.

Ali onda mi se ruka umorila. Zato sam promenio položaj, naslonivši laktove na sto. Ova promena položaja dovela je do toga da mi je lice bilo praktično na njenoj pički. Kombinacija mirisa, koja se sastojala od znoja i sekreta napala je moja nazalna čula. Moćna iskonska požuda obuzela me tako neočekivano. Zgrabio sam svoj kurac i počeo da ga drkam, a jezik sam prevukao od njenog anusa do vrha pičke!

Pročitajte i ...  Sastanak na Slepo (Trans) 2. Deo

Dragica je prsnula! Jednom, pa drugi put, treći… Da – Prskala je. Neposredna blizina mog lica njenim genitalijama omogućila je da dobijem najveći deo tog divnog ženskog ejakulata. Njena seksualna fontana je plesala po meni, nosu, ustima i usnama. Dok sam utao njene seksualne izlučevine, konačno je otvorila oči. I bila je primorana da prizna.

Pogled najdublje krivice i stida oprao je njene ljupke crte lica, njena smirenost se zgužvala, a oči su se zalepile za moju pulsirajuću muškost. Suze su joj tekle kao reke niz lice. Muževno sam joj stavio ruku na rame i privukao je k sebi u zagrljaj a ubrzo i u poljubac. anal jebanje doktor

Sažaljivo je zajecala u moja usta dok sam ja glavićem prolazio kroz njen sfinkter. Njeni sekreti su mi obložili usta tako da dok me je ljubila ova seoska dama je kušala i svoje sokove. Držao sam je u sebe i sve dublje zaranjao kurcem u njeno dupe. Stezala me je i grčila se, ali se nije odvajala. Želela me je u sebi i ja sam joj to i dao.

Stenjala je na savršen piskav način dok sam joj tucao dupe. Nisam odoleo pa sam se izvukao na kratko da bih ušao u njenu pičku i uživao sam u njenoj vrelini i vlažnosti. Opet još jedan potpuno neprimeren, neprofesionalan i ne baš higijenski ispravan dodir, ali nije nas bilo briga. Iz pičke u dupe, iz rektuma u vaginu… Jebali smo se i jebali sve dok nisam izašao i počeo da je prskam po stomaku svojim semenom.

Bio je to savršen pregleg… a ostalo je, kako kažu, istorija.

KRAJ!

Klikni OVDE za 1. Deo

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!