Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Prvi BBC za moju Suprugu

9 min čitanja
supruga na dva kurca BBC

Stao sam iza nje; jedna ruka je istraživala njene velike grudi i štipala tvrde bradavice dok je druga lako skliznula unutar njene mokre pičke i na njen klitoris. Moja žena je uvek izgledala savršeno u štiklama, a ove koje je nosila učinile su je čak i malo višlja od mene. Prstima sam prešao duž njenih crnih čarapa, duž podvezica, nazad preko malog brežuljka pa ponovo u njenu pičku. Tek što je napunila 45 godina, ali još uvek je imala telo na kome joj zavide. Napeto i tiho je uzdahnula.

Sedeo je na kauču go, kao onog dana kada se rodio pre nekih dvadeset pet godina, drkajući svoj ogromni crni kurac dok je zurio u moju ženu. Maštala je o tome da bude sa mladim crncem sa velikom kitom godinama, verovatno od dana kada smo se i doselili u SAD. I eto, konačno sam je nagovorio da to učini. Džordan je živeo u komšiluku i znali smo se neke dve godine od kada smo se doselili u to susedstvo. Mlad, zgodan, vredan iz poštene kuće… i veoma obdaren.

„Želiš ga, zar ne?“ šapnuo sam joj u uho dok sam joj trljao klitoris.

„Uffff da, vidi kako je velika, debela i tvrda ta kurčina“, prošaputala je.

„Rekao sam mu da radi šta god hoće sa tobom, pa se nadam da si spremna.“

„Spremna sam dragi… tako sam jebeno napaljena“, dahtala je dok je okretala glavu i poljubili smo se.

„Dođi i uzmi je, spremna je za tebe… željna je žestoke jebačine“ rekao sam mu i on je ustao sa kauča, njegov veliki penis se zaljuljao dok nam je prilazio. Uzeo ju je za ruku i odveo nazad do kauča gde su seli. Sedela je blago okrenuta prema njemu, sklopljenih nogu sa rukama oslonjenim na kolena.

Uzeo sam svoju malu digitalnu kameru i počeo da snimam, fokusirajući se prvo njene ljupke grudi i uspravne bradavice, a zatim na Džordana dok su njegove ruke prelazile na njene sise. Stiskao joj je sise neko vreme a zatim joj lagano razdvojio noge. Pogledao je njenu picu, a ona je takođe spustila pogled dok joj je jednom rukom milovao bedra, a drugom drkao svoj tvrdi penis.

Umalo nisam svršio kada su se poljubili. Njena ruka se sada spustila i zamenila njegovu na kiti. Bože kako je njena ručica delovala maleno u odnosu na tog debelog monstruma. Čitava večnost je trebala da mu ga nadrka od jaja do glavića. Njene noge su sada bile široko raširene i on je uvlačio i izvlačio prste iz nje. sisanje crne kurčine pred mužem

Moja kamera je sve to snimila. Gurnuo ju je leđima na kauč i raširio joj noge. Snimio sam je ovako izloženu, a zatim snimio krupne planove njenih razdvojenih pičkinih usana, natečenog klitorisa i njegovih prstiju i jezika na poslu. Moja supruga se migoljila i cvilila dok je njegov jezik pronalazio sva prava mesta i ona je prskala kroz svoj prvi orgazam te noći.

Kada je ustao ona se nagnula napred, milujući njegov kurac i jaja pre nego što ga je uzela u svoja usta. Odmah je bila ispunjena i izgubila je dah uz refleks gega ali se nije predavala. Rekao joj je da spusti ruke, a zatim joj obema rukama držao potiljak i silom nabijao svoj ogromni kurac niz njeno grlo. Bilo je veoma uzbudljivo videti je kako se koristi na taj način. Iako joj je bilo teško, suze su joj krenule na oči ali moja žena se ni jednom nije usprotivila. Gušila se i prskala, pljuvačka joj je tekla niz bradu i na sise.

Pročitajte i ...  Inspiracija za erotsku priču

Igrala se sa svojom picom i uzimala je vazduh kad god bi joj kurac u ustima dozvolio. Nakon nekoliko minuta povukao se, a moja žena je ležala, zureći u njegov neverovatno tvrd penis sa kojeg je curila pljuvačka, trzajući se dok mu je krv zalivala ispupčene vene. Glava njegovog penisa bila je toliko natečena da sam mislio da će uz dosta otpora ući u moju ženu, ali sam želeo da ga snimim kako pokušava.

Široko je raširila usne u obliku razvratnog poziva da je uzme. Postavio se iznad nje i snimio sam kako se spuštao prema njenoj zjapećoj, mokroj rupi. Kada se vrh njegovog ogromnog penisa nežno trljao o njen klitoris, ona je oštro udahnula u iščekivanju i promrmljala: „Da, da.“ Nakon još malo trljanja, njegova kita je polako uronula u njenu uznemirenu vaginu. Bio sam iznenađen što je to tako lako ušao!

Zumirao sam i video kako ogromna glava širi usmine moje žene i nestaje duboko. Forsirao ga je sve dublje i dublje dok je ona stenjala iznova i iznova: „Oo, ooh, ooh, ooh.“ Mora da je imao 20cm crnog kurca u mojoj ženi kada se malo povukao i počeo da se nabija. Snimio sam njen sok iz pičke kako se skuplja oko njenih stidnih usana i na njegovom kurcu dok je autoritativno ulazio i izlazio.

Skoro sav kurac dugačak 25cm ulazio je u nju sa svakim potiskom nadole. Moja žena je bila van sebe, urlala je, stenjala i hvatala se za kauč i njegova leđa. Nikada ranije nije bila tako grubo jebana i uživala je u svakoj sekundi.

Odjednom je izvukao i brzo zabio kurac u njena usta i niz grlo, jebući ga velikom snagom. Sa moje pozicije na podu dobio sam sjajne snimke njene natečene, iskorišćene pičke i njegovog kurca koji se zabija u nju.

„Uzmi kurvu još jače, izjebi je da ne može da hoda!“ – uzbuđeno sam mu rekao.

Odmaknuo se sa kauča i, uhvativši je za kosu, povukao moju ženu koja je još uvek dahtala. Odveo ju je na pola stepenica do malog polu sprata i seo na ivicu, povukavši joj glavu dole da još jednom posisa njegov kurac. Pogled na nju odozdo je bio izvrstan, a onda sam se malo pomerio da snimim kako oralno radi na njegovom kurcu.

Mislio sam da će se useliti u spavaću sobu, ali ona se popela na njega i obavila ga nogama tako da ju je sada jebao u stojećoj pozi. Iz ovog ugla je veličina njegovog penisa bila jasna dok je udarao picu moje žene i udarao je dlanovima po dupetu. A kada ju je spustio leđima na stepenice jebao ju je sve jače i jače i eksplodirao! supruga napunjena spermom

Pročitajte i ...  Ostvarili smo Ženinu Fantaziju

Snimao sam izbliza i uhvatio spermu kako se izliva iz njene pizde. Njegov kurac je još uvek bio polu tvrd i izgledao je masivno kada se izvukao iz nje. Ja sam se usredsredio na kurac prekrivenog spermom i sokom od mačkice, kao i i zjapeću pičku natopljenu spermom moje žene samo nekoliko centimetara dalje.

Kada se konačno povukao, moja žena je ostala na rukama i kolenima sa svojim dupetom visoko u vazduhu, dahtajući i držeći se za stepenice. Prešao sam sa njenih ruku na lice koje je izgledalo pomalo ošamućeno, ali potpuno zadovoljeno do njenih bradavica tvrdih, zatim do njenog dupeta i pičke koja je još uvek bila široko raširena, klitorisa potpuno uspravljenog sa spermom koja je curila sa njega na pod. U kadar je došla crna ruka i tri prsta su jebala moju ženu dok se iscrpljena nije srušila.

**

Bilo je 18:30 i dok su se njih dvoje tuširali pripremio sam nešto za jelo. Kada smo večerali moja žena je otišla gore da se presvuče, a mi smo joj se pridružili kada je javila da je spremna. Stajala je u krajnjem uglu spavaće sobe obučena u crveno – tange, mrežaste čarape i štikle. Šetala je po krevetu pokazujući nam se, bila je jako napaljena i svaki njen pokret je to pokazivao.

Prišla nam je i mi smo je grubo zgrabili i udarali je po guzici, čupajući je za kosu i gnjavili joj sise. Ne znam zašto ali opasno me je ložilo kada mi Džordan uneo svoj jezik u njena usta i kad su se žvalavili preda mnom. Ruke su joj bile zauzete na našim kitama kada sam je gurnuo na kolena. žena sisa bbc i muža

Naše erekcije su ubrzo puštene i ona nam je brzo masturbirala pre nego što su joj usta bila rastegnuta do krajnjih granica za smeštaj dva tvrda kurca. Moj kurac je možda malo veći od proseka, ali gledajući u crni penis pored mog, izgledalo je sitno.

Nismo joj pokazali nikakvu milost, silovito smo je jebali u grlo, držali je za glavu što je izazvalo mnogo gušenja, ali smo nastavili tako da je koristimo. Nikada nisam koristio svoju ženu na ovaj način i bilo je stvarno napaljivo videti kako joj se pljuvačka sliva na našim kurčevima i curi sa njene brade.

Podigao sam je i savio preko kreveta. Raširio sam joj guzove i povukao tange na jednu stranu otkrivajući njenu picu. Tri crna prsta su je istraživala dok sam joj držao razdvojene usmine, a onda je kleknuo i pojeo je. Zamenili smo mesta i ja sam je sada lizao i jebao jezikom pre nego sam joj nabio kurac a pičku a on se igrao sa njenim šupkom. Delovao je opčinjen njenim anusom ali nisam mogao da verujem da bi on mogao da uđe.

Tako da sam mu ustupio svoje mesto i gledao kako ogromna crna kurčina nestaje u veoma mokroj i željnoj pički moje žene. Svakim potezom je bušio sve dublje u nju i ona je sve to prihvatala. Njegova jaja su udarila o nju i gledao sam kako debeli penis povlači njene usne napred-nazad dok je pumpao.

Pročitajte i ...  Uhvatio sam mamu i njenu kolegicu u jebacini

Vikala je i neprestano stenjala: „Jebi me, da, jače jače, ooh da.“

Prišao sam joj od napred i moj penis joj je napunio usta dok je mladi crnac kažnjavao njenu pičku svojim masivnim alatom. Tada je moja divna supruga rekla – „Želim vas obojicu u isto vreme. Ali da Džordan uđe u moj šupak!“

Pomislio sam da bih trebao da je opomenem jer sam bio siguran da bi to bilo baš bolno, ali bio sam toliko napaljen da sam prećutao. Legao sam na leđa, a moja žena se popela na vrh i počela da me jaše. Nikada nisam osetio njenu picu tako mokru, tako raširenu i tako uzbuđenu.

A onda se naš komšija smestio iza nje i počeo polako da ulazi u njen šupak. To je bio prvi put da je nešto radio nežno i sporo, ali morao je. Njeno telo se tresno, nije govorila, jedva da je i disala dok je pokušavala da opusti anus i olakša mu ulaz. A čim je glavić prošao kroz sfinkter moja žena je doživela višestruki orgazam.

„Jebite me, jebite me, jebite meeeee“, jaukala je moja žena i na njen zahtev je brzo odgovoreno pošto je dobila guzu punu crnog kurca. supruga na dva kurca BBC

On ju je jebao jako, snažno i duboko dok sam ja odozdo bušio njenu pičkicu. Njegova snaga je bila brutalna, on ju je podigao u vazduh a ja sam ih pratio. Lizao joj je vrat i ramena dok ju je nabadao na naše kurčeve. U stojećoj pozi moja supruga se nabadala na dva koplja i bukvalno vrištala iz sveg glasa!

Okrenuo joj je glavu i ponovo je ljubio baš u trenutku kada je špricao mlečnu spermu duboko u njen čmar. Jebao sam je snažno i brzo želeći da je i sam napunim. Ubrzo sam joj napunio pičku svojom sopstvenom spermom, i čim smo je bacili na krevet ona je završila čišćenjem oba naša penisa jezikom i ustima.

**

Ovo prvo iskustvo sa trećom osobom bilo je savršeno i znao sam da neće proći mnogo vremena pre nego što ću gledati drugog muškarca ili muškarcE kako jebu moju ženu. Ko ne bi želeo da pojebe ljupku zrelu, napaljenu ženu velikih sisa i voljnih usta, guze i pičke?

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Nove erotske price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!