Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Tečo, uvedi me u svet odraslih (peti deo)

40 min čitanja
posisala je kurac kao prava drolja

Nakon buđenja, jutarnjeg sređivanja i jutarnje gimnastike, ubrzano sam krenuo ka gradilištu. Bilo je puno posla, a i neki novi radnici su nam se priključili. Morao sam da ih uvedem u posao i objasnim šta tačno trebaju da rade. Nekoliko puta u toku dana sam se čuo sa svojom ženom Cicom. Rekla mi je da će pre podne biti kod lekara i da će uzeti nekoliko dana bolovanja i čim to završi, kreće za Pančevo. Uzgred mi je govorila neke „pljave“ reči, u smislu, kako sva gori, da joj je potreban moj kurac i da će ga polomiti kao nikada pre toga. „Želim da me jebeš celu noć, dobro se spremi“! Dobio sam SMS ovog sadržaja, na šta sam odgovorio: Ti se spremi, želim da te jebem u guzu. Ponesi i one tvoje igračke. Odgovorila je samo smajlijem obavijen srcima.

posisala je kurac kao prava droljaNa gradilišu se u jednom momentu pojavila Milena. Službenik iz obezbeđenja, me je posle kraćeg traženja našao i rekao – šefe, traži Vas neka devojčica. Eno je na kapiji, nisam hteo da je pustim. Znao sam da je Milena. Krenuo sam sa momkom iz obezbeđenja ka glavnoj kapiji. Stajala je nepomčno i gledala u mom pravcu. Kada sam joj se približio, nasmejala se i rekla – IZNENAĐENJEEEE!!! Šta je bre tebi, jel si poblesavila? Odakle ti ideja da dođeš ovde? Nemoj se ljutiti tečo. Htela sam da ti nešto pokažem. Iz svog ranca je izvukla novi komplet svilenih tamno plavih tangica i brus. Kupila sam ovo malo pre, želim da ovo obučem večeras dok se budem jebala sa tobom. Znam da voliš ovakve komplete. Tangice imaju i prorez po sredini, isto su onakve kakve je teta nosila kada se samozadovoljavala. Kupila sam ih u sexy-shopu. A, šta kažeš, jel ti se sviđa? Gledao sam u nju sa potpunom nevericom. Ti si mala moja, pukla skroz, ponovo te pitam, odakle ti ideja da mi na posao dolaziš? Jel hoćeš da otkaz dobijem zbog tebe? Šta ti je bre tečo, pa ja sam ti rođaka, niko neće ništa posumnjati. Dobro, da ne dužimo. Sada se odmah okreni i idi kući. Majka ti radi večeras, a i Cica dolazi uskoro. Dočekaj je i pazi šta pred njom govoriš, da te ne bi provalila.

Kada je to čula, potpuno se uozbiljila i skinula onaj jebački osmah sa lica. Kako bre dolazi, pa šta će ona sada kod nas? Dolazi da bi se jebala, nedostaje joj kurac. Izgleda da sve žene u vašoj familiji najviše na svetu vole kurčinu. Nisam mogao da je sprečim, šta sam mogao da joj kažem?! Dobro tečo, onda mi obećaj da ćeš naći malo vremena i za mene dok je ona ovde. Koliko ostaje? Valjda do ponedeljka, nemam pojma. Videćemo, kad dođe. Tečo, još nešto… Da li možeš da dođeš malo ranije kući, mislim pre nego što tetka stigne? Ne mogu, imam puno obaveza danas. Neću stići pre 17:00h – rekao sam i okrenuo joj leđa. Tečo, tečo, još samo nešto… Jel mogu da uđem sa tobom na gradilište, da malo pogledam kako to izgleda. Malo sam razmišljao i rekao joj – kreni zamnom i pazi gde stajaš. Prišao sam portirnici, od momka iz obezbeđenja sam uzeo propusnicu i šlem, pružio joj i rekao – sada možeš da uđeš.

Lagano smo se kretali po ogromom dvorištu, dok sam joj objašnjavao gde će koja zgrada stajati. Došli smo do jednog montažnog objekta, koji je uglavnom služio za ostavu alata i sitnog materijala. Jel možemo na kratko da uđemo ovde – upitala je provokativno. Ti baš želiš da se danas pojebeš, a mala kurvice? Samo je klimnula glavom i razvukla širok osmeh. Izgledala je zanosno. Utegnuta u potpuno providne vele helanke sa isturenim dupetom i nosila je majicu sa pertlama po sredi, gde su njenje velike sise otvoreno dozivale moj jezik i zube.

Uveo sam je u taj improvizovani objekat i rekao – šta sad? Kleknula je preda mnom, spustila mi je pantalone zajedno sa boksericama i odmah krenula da ga halapljivo puši. Uživala je u pušenju, govoreći – ohhhh bože kako je dobar, jak i širok, kako bih volela da mi ga sada uteraš do materice… Uhvatio sam je za glavu i krenuo divljački da je jebem u usta, sve do krajnika. Iživljavao sam se nad njom. Jako sam je šamarao kurcem svuda po licu, potpuno je bila umazana. Ponovo ga je uzela u usta i gutala ga bez milosti. Izvadi sese iz brsa, hoću da te jebem izmešu tih fenomenalnih sisa. Skinula je majicu preko glave i spustila brus. Malo sam je uzdigao sa poda, kako bi što bolje ugurao kurčinu između njenih sisa. Pljuni malo na sise i razmaži mojim kurcem te tvoje kurvanjnske grudi. Slušala je sve bez pogovora. Potpuno je umazala svoje grudi i mojim kurcem je trljala svoje bradavice i lice. Stegni sise sada svojim rukama, ne dozvoli da ispadne. Uhvato sam je za glavu i jako krenuo da joj guram kurac izmešu tvrdih sisa. Bio sam pri kraju. Uzeo sam kurac u svoju desnu ruku, nekoliko puta ga zadrkao i krenuo sam da špricam po njenom licu, dok je usta držala široko otvorena, a oči zatvorene. Dobro sam je zalio i nakon toga ugurao ponovo kurac u usta. Ponovo sam krenuo da je navlačim najjače što sam mogao. Gušila se i suze su joj krenule na oči, ali ga nije vadila iz usta. Kada sam se potpuno ispraznio i kada je ona progutala ostatke sperme, odgurnuo sam joj glavu i rekao – Milenice, teča ti oprašta sinoćnu jebačinu sa nepoznatim klincem, ali ako ti se to još jednom ponovi, zažalićeš, veruj mi.

Izvukla je iz ranca vlažne maramice i dok je brisala lice i sise od moje spreme i njenih sokova, rekla je – znala sam tečo da ćeš da mi oprostiš posle pušenja, zato sam i došla ovde i zato sam gutala tvoju spermu. I jel si zadovoljan kako sada pušim? Koja je bolja puši-kurka, tetka, moja mamica ili ja? Mala je opasno provocirala.
Šlušaj bre kurvetino, nemoj da lupetaš gluposti i da se poređuješ sa starijim ženama, a naročio sa svojom majkom. Kako bih ja znao kakva je ona pušačica kurca? Ajde bre tečo ne seri molim te. Provereno znam da ste se sinoć jebali i da si je otkinuo od kurca. Kako ti to možeš da znaš, šta lupetaš? Videla sam mamu jutros, sva je bila razdragana, nije se po kući šetala polu-gola, kao i obično. Imala sam utisak da može da poleti od sreće, dok je spremala doručak. A takva je samo kada je tata dobro napumpa ili kada se negde „snađe“ sa strane. Slušaj bre derište jedno pokvareno, ako samo zucneš nekom o tome, jebaću ti mamu malecku, jel ti jasno? Nasmejala se i opušteno rekla – pa ti si mi već mamu pojebao. Ništa ne brini tečo, to će ostati naša mala tajna. Nadam se samo da mama neće provaliti da u isto vreme guziš i mamu i ćerku.

Želudac mi se prevratao na svaku njenu izgovrenu reč. Nisam mogao da provalim da li me mala ucenjuje ili je zaista koliko blesava, pa samo lupeta. U svakom slučaju, mala je provalila da sam joj kidao mamu. Idemo Milena, moraš da kreneš. Ispratiću te do kapije. Izašli smo iz objekta i krenuli ubrzanim korakom ka kapiji. Na izlasku, skinla je propusnicu sa majice, dok je šlem zaboravila u montažnoj jedinici. Nisam to ni primetio od nervoze koju mi je stvarala. Uhvatio sam je za ruku, nežno je zagrlio i poljubio u obraz. Molim te Milena idi sada kući i pazi na ponašanje i šta ćeš reći teta Cici i svojoj majci. Jel važi? Ljubi te teča. Morao sam pred malom droljom da pezim, jel nisam bio siguran šta smera. Rekla je onako džiberski – šta ti je bre tečo, opusti se. Ja samo želim da me jebeš kad god meni dođe i sve će biti u redu, obećavam! Okrenula se i otišla.

Razmišljao sam šta da uradim. Ništa nisam mogao u tom momentu da smislim. Morao sam da joj verujem na reč da će ćutati. Po malo zbunjen i vidno umoran, nakako sam dočekao kraj radnog dana. U 17:00h sam krenuo sa gradilišta ka kući. Cica mi se u među vremenu javila i rekla da je stigla. Ušao sam u kući i zatekao sam sve tri žene koje sam u tom momentu jebavao, kako sede za istim stolom i vode neku opuštenu konverzaciju. Bio sam zadovoljan sobom, ego mi je monentalnmo porastao. Cica je ustala sa stolice i čvrsto me zagrlila. Ljubavi, sigao si napokon, mnogo si mi nedostajao. Vdim, ovde te dobro čuvaju. Sve vreme te hvale i moja sestra i sestričina. Ponosno je izgovarala. Nasmejao sam se i rekao joj – pa trudim se draga moja. Znaš da ja umem sa ljudima. Da, da, znam, sa ženama naročito – uzvratila mi je kroz smeh Cica. Idem da se istuširam, pa vas sve tri vodim na večeru, jel važi? Sve tri su rekle važi, u istom glasu. Samo zete, molim te požuri, za dva sata mi počinje noćna smena, rekla je moja svastika. Ništa ne brini, stićićeš. Pa i ako malo zakasniš, ko ih šljivi. Neće bolnica da propadne kao dođeš neki minut kasnije.

Krenuo sam ka svojoj sobi na spratu, zamnom je krenula i Cica. Znao sam i zašto. Želela je da se malo dohvatimo. Ušli smo zajedno u sobu. Skinuio sam cipele, pantalone i košulju i odmah otišao pod tuš. Cica je zaključala vrata, skinula sve sa sebe i ušla zamnom. Ljubili smo se neko vreme, malo sam joj lizao nabreknute bradavice, a onda sam je okrenuo i naslonio njenje ruke na zid. Protljao sam kurac na ulaz njenje vrele i mokre pičke i odmah joj uterao do kraja. Zaboravio sam da ona nije tako široka kao moja svestika. Jako je jauknula, ali nije se bunila. Samo je jako svojom rukom raširila svoje guzove i rekla – sada me razvali, najjače što možeš. Jebao sam je u toj pozi nekoliko minuta, jako i snažno. Uželeo sam se njenog tela i njenog mirisa. Stiskao sam joj sise i ljubio po vratu i leđima, dok je ona hvatala ritam i sama svojom guzom se nabijala na moju nabreknutu kurčinu. Krenula je da se trese i znao sam da je strefio jak orgazam. Okrenuo sam je i rukama je usmeravao da klekne. Otvori ljubavi usta, hoću da sve progutaš. Klečala je i široko otvorila usta, dok je desnom rukom masirala svoj klitoris. Daj mi ga, poprskaj me celu, hoću tvoju slatku spermu. Špricuo sam obilno nekoliko puta po njenom licu i ustima. Jezikom je sve vreme skupljala spermu, a ono što nije mogla da pokupi, slivalo joj se niz vrat i završavalo na jakim i čvrstim sisama. Ponovo je krenula da se grči i jako uzdiše, izvukla je prste iz svoje pičke, dok sam joj ja pomogao da se uspravi. Jako sam nastavio da trljam njenu potpuno morku pičketinu i opet je svršavala, držeći se čvrsto za moj vrat. Trzala je telom i kolena su joj bila potpuno nesigurna. Držao sam je črvsto da se ne bi srušila na ploćice. Okrenuo sam je opet i lagano joj trljao leđa penušavom kupkom dok je ona, još uvek podrhtavajući, prala kosu, lice i sise. Jao, kako mi je ovo trebalo! Zbog ovog sam prešla 250 kilometara. Polako ljubavi, ovo je bilo samo zagrevanje za noćaš – rekao sam joj i nastavio da šamponiram njena leđa. Za par minuta smo završili sa tuširam, obukao sam i se i sišao u prizelje, dok je Cica ostala da se malo našminka. Nakon 6-7 minura Milena je prva sišla, u uskoj i potpuno providnoj beloj pripijenoj haljini preko koje su se ocrtavale tanke linije njenih tangica i nabreknutog brusa. Haljina je jedva prekrivala njeno zgodno i veliko dupe. Prišao sam joj i sasvim tiho je upitao – gde si ti pošla takva? Jel’ ti hoćeš da meni kurac pukne? Hoću tečo, namerno sam se obukla kao drolja, samo da vidiš šta ćeš propustiti u narednim danima. Okrenula se i otišla ka kuhinji. Gledao sam za njom. Zaista je izgledala zanosno, a naročito zato što je za sobom ostavlja moj omiljeni ženski parfem “Saint Laurent – Black Opium“.
Nakon toga je sišla i Cica, koja je bila uobičajno obučena. Pripijene helanke koje su isticale njene savršene noge, tange koje je uvek nosila, samo u slušaju „onih dana“, ali ovog puta su helnake ušle toliko duboko da joj se ocrtavala prelepa pičkica. Gore je imala košuljicu ispod koje je imala brus koji je isticao njenje ogrome sise. Čekali smo da iz svoje sobe izađe i moja svastika, kako bismo mogli da krenemo na večeru. Cica je kucnula na vrata sestrine sobe i upitala – sestro, jel si gotova, samo na tebe čekamo? Iz sobe se začuo njen glas – neka zet upali kola, izalzim za minut. Izašao sam, startovao mašinu i čačkao telefon, dok se dame prikupe. Ubrzo su ušle u auto i mogli samo da krenemo.

Na retrovizeru sam mogao da posmatram Milenine gole noge i izbačene sise njenje majke, koja je na sebi imala korset, a preko toga sako, uparen sa suknjum koja je bila nešto iznad kolena. Izgledala je jako lepo, baš onako poslovno. Gde ćemo moje dame? Ovako SAM, ne smem da vas vodim u neku veliku gužvu. Neko će mi noge polomiti zbog vas. Izgledate sve tri kao bombe. Smejali smo svi u glas. Jadan ti, dragi moj zete, vidim da ti jako smeta što si u društvu sa tri prelepe žene. Ma gde mi smeta, nego se plašim da će vas neko ukrasti. Kako paši posle da objasnim da mu je neki napaljeni klinac ukrao ženu, a da ja nisam ništa uradio. Milena se na to ubacila i rekla – nije baš da ništa nisi uradio. Jel tako mama? Zaćutali smo se svi u trenutku. Cica je za to vreme tražila muziku i listala frekvencije za radiju, tako da i nije najbolje razumela provokaciju koju je izrekla Milena. Svastika je samo preko pogledala i rekla joj je tiho – kazaću te ocu ako nastaviš da se tako bahato ponašaš. Ona se samo nasmejala i odgovorila još bahatije – a šta misliš o tome da i ja tati kažem neke detalje o tebi, a mamice? Želudac mi se potpuno izokrenuo. Cica se okrenula prema Mileni i rekla – nemoj sine da nerviraš mamu, molim te. Hoću da se lepo slažete, bar dok sam ja ovde, jel važi? Milena je pogledala u svoju tetku i rekla joj – baci kosku tetka. Ti umeš da se šališ, a ova moja majka kao da je rasla u 14om veku. Nikada ne prihvata moje šale.

Pročitajte i ...  Kod Ginekologa

Vozio sam kroz grad, neznajući tačno kuda. Devojke, jel imate neki predlog gde bismo mogli da odemo na večeru? Šta ti je Cico jede? Rekla je – jel može neka jagnjetina i špricer, neki etno fazon, šta kažete devojke? Može sestro – odgovorila je svastika. Znam jednu kafanu gde smo često odlazili kao omladinci. Tada su imali uvek sveže pečenje, ne znam da li još uvek postoji. Vozim tamo, pa ćemo videti.
Za 10-ak minuta smo bili ispred restorana, koji je sada izgeledao mnogo modernije, ali je ipak zadržao šmek etno kafane. Parkirao sam blizu ulaza i vrlo brzo smo se smestili. Naručili smo jagnjetinu, belo vino i sifon. Imali su čak i to. Sifon nisam video od detinjstva. Pečenje je zaista bilo ukusno. Prilično smo se dobro naždrali i svastika je rekla – moram da krenem. Ako hoćete ostanite još malo, ja ću pozvati taksi da me odveze do bolnice. Rekao sam joj – ne dolazi u obzir, ja ću te odvesti i odmah sam ustao. Cica je bilo baš prijatno i video sam da joj se ne žuri. Ostani ti ovde sa Milenom, a ja ću časak odbaciti svastiku. Klimnula je glavom, poljubili su se i krenuli smo. Sela je na prednje sediše i prvih nekoliko minuta nisamo ništa govorili. Zete, jel si ti nešto Mileni rekao za nas dvoje, otkud joj sve ono? Kao da sve zna – reče svastika zabrinuto. Ma pusti klinku… Vidiš da joj je samo seks u glavi. Utripovala mala svašta. Ne sekiraj se, porazgovaraću ja sa njom večeras. Pazi kako ćeš joj prići, ume da bude opasna. Ako joj povrediš sujetu, može svašta da joj padne napamet. Ne brini, rekao sam ti da ću sve srediti. I opusti se, ona ne zna ništa. Samo se zafrkava i traži načina da provocira kako bi bila u centru pažnje. Derište obično i ništa više od toga. Svastika se malo smirila i ubrzo smo bili ispred dežurne. Poljubila me je u obraz i krenula ka glavim vratima službe. Brzo sam bio nazad i ponovo parkirao ispred kafane.

Cica i Milena su se glasno smejale i pričale ko zna o čemu. Bile su dobro raspoložene, malo zbog vina, a malo zbog tema o kojima su kometarisale. Po svemu sudeći gorovile su o seksu. Čuo sam dok sam prilazio stolu kako Cica kaže Mileni – čuvaj se mala momaka, svaki hoće u tim godina da te napuni i da ode. Šta ćeš ti posle sa stomakom? Seo sam na svom mestu i kroz smeh prokomentarisao – devojke, vidim da se vode ozbiljni naučni razgovori. Ako smetam, mogu ja i kasnije da navratim. Cica me je pogledala, uhvatila za kragnu košulje i privuka ka sebi. Jako me je poljubila, gurajući svoj jezik u moja usta i sasvim tiho rekla, kako Milena ne bi mogla da čuje – mala je krenula da se jebe, moram da je uputim u neke stvari. Klinuo sam glavom, uzeo polu-punu čašu vina i nazrdavio sa njima. Pogledao sam na sat, bilo je skoro 20:00h. Devojke, hoćemo li kući? Malo sam umoran. Cica je rekla, što se mene tiče možemo da krenemo. Milena me je pitala da li može da ostane u gradu do 23:00h. Vratiću se taksijem. Idem da se vidim sa nekim drugaricama, neću kasniti, obećavam. Ali nemoje da kažete mami da sam izašla. Rekao sam joj da može da ostane u grad dokle god želi, ali da me pozove da dođem po nju. Uvlačio sam se otvoreno klinki, a opet sa druge strane želeo sam da ostanem sam sa Cicim, kako bi smo mogli da se pojebemo u velikom bazenu.

Milena je ustala, poljubila je tetku pa mene u obraz i izašla iz restorana. Pozvao sam konobara, platio račun i krenuli smo ka kući. U toku puta, Cica me je upitala – šta ti misliš, da li se ova mala stvarno jebe? Cico, mani me tih tema, majke ti. Kako bih ja to mogao da znam? A na kraju krajeva, ona ima 18. godina. Najnormalnije je da se klinke krešu u tim godinama. I ti nisi čekala da postaneš punoletna, da bi ga primila. Približila mi se i poljubila u obraz i kazala – tako sam i mislila. Ubrzo smo stigli. Zatvorio sam kapiju i krenuo ka uzalnim vartima, na kojima me je čekala Cica. Bila je pripita i prilično raspoložena. Sve vreme je pevušila neku pesmu koju je malo čas slušala na radiju. Idemo ljubavi da se istuširamo, pa da malo uživamo, ako se slažeš – rekla je. Idemo, idemo. Ali nećemo u sobu na spratu. Ovde ćemo u velikom bazenu.

Ušli smo o ogromnu kupaonu, skinili sve sa sebe i prvo otišli ispod tuša. Nakon par minuta smo zajedno uskočili u bazen. Odmah smo krenuili da se strastveno ljubimo, dok su moje ruke sve vreme lutale između njenih tvrdih sisetina, izvajanog dupeta i mokre pičkice. Ugurao sam joj prst u pičku i krenuo da je nasađujem. Obuhvatila me je nogama oko struka, i kurac mi je već bio na ulazu njenje mokre ribice. Napravi sam nekoliko koraka kako bih došao do zida bazena. Spustila je ruke sa mog vrata na zid bazena i telo nagnula ka mom kurcu. Čvrsto sam je držao za jake i nabrekle guzove i odmah joj uterao kurac do kraja. Još uvek nije bio u punoj veličini, ali je njoj odgovaralo. Ubrzio sam i osetio da je počeo da raste u njoj, dok je ona svoju pičku sve više stezala oko mog širokog kurca. Jako sam je nabijao. Jedva sam kontrolisao njenjo ubadanje. Sve jače je udarala guzovima o moja jaja i glasnije jecala. U sledećem moment njeno galasno dahtanje je prešlo i u isprekidano vrištanje. Jače, jače, jebi me, jebi, dragi moj, kako si me svu ispunio. Nekako sam iskontrolisao njeno pobesnelo telo i skinuo je sa kurca, okrenuo sam je i položio joj ruke na stepenice bazena. Povukao sam je korak unazad i solovito od pozadi jurnuo u nju. Tada je pobesnela još više. Mlatila je kukovima i glavom, nije mogla da obuzda glasno dahtanje i nerazumne reči koje je izgovarala. Video sam da će biti gotova vrlo brzo. Uzdigao sam je praktično iz vode i svakim narednim jakim ubodom sam je sve višlje dizao na gore. Krenula je da se trese. Kada sam to osetio, jako sam se nabio u nju, i nisam se pomerao. Uhvatio sam je za kosu i skoro ispravio. Stomak i sise su joj bile nagnuti ka napred, a guza ka mom kurcu, koji je potpuno od pozadi ispunio. Nije dolazila do daha više od 10-ak sekudi. Samo sam je jako držao za kosu, a drugom rukom za sise koje su bile tvrde do faze pucanja. Čekao sam da se smiri, pa da ga izvučem iz nje. I dalje je stajao pravo kao koplje. Telo joj se napokon stabilizovalo, grčenje je prestalo i stisak njenje pičke je tada popustio. Izvukao sam uzdiguti kurac iz nje i seo na zid bazena. Bio sam taman u visini njenih grudi. Odmah ga je obuhvatila svojim sisama, koje je prdžavala rukama i krenula da se spušta gore dole, lizajući moj glavić svaki put kada bi izronio iz njenih grudi. Zaista je to radila profesionalno. Nije pušila tako dobro kao njena sestra, ali je znala da me svaki put zadovolji na pravi način. Posle 2-3 minuta trljanja mog kurca, podigla je glavu i pogledala me je provokativno i vrlo jebozovno. Jel ti lepo ljubavi – upitala me je. Prelepo mi je, ali ja bih još nešto da dobijem večeras ako može? Klimala je glavom, odrično. Opet je podigla glavu i pogledala me je, dok je lagano desnom rukom drkala moj kurac – to ti ne mogu ispuniti, žao mi. Jako sam želeo da je jebem u guzu. Nekako mi se ovaj momenat učinio baš pravim za to.

Izašli smo iz bazena i krenuli ka našoj sobi na spratu. Ostavljali smo tragove vode za sobom, svakim korakom sve manje. Legla je na krevet, iz svoje torbe je izvukla mleko za telo i onaj ogromi crni dildo. Sve želje ću ti ispuniti, ali nemoj me jebati u guzu, molim te. Namazala je dildo mlekom za telo, prešla je i preko svoje pičke onom umazanom rukom kako bi je što bolje pripremila i krenula je da nabija ono crno čudovište, prvo lagano, a onda sve dublje. Stajsao sam ispred nje i uživao u neverovatnom prizoru. Dođi ljubavi, daj mi ga u usta. Kleknuo sam na krevet ispred njene glave i rukom sam uguravao kurac što dublje u njena usta. Veliki dildo je bio do pola u njoj. Jednom rukom je stimulisala klitoris kako bi smanjila bol penetracije, a drugom ga je vadila do kraja i uguravala u sebe do pola. Sklonio sam njenu ruku sa dilda i krenuo sam silovito da ga guram, ali još uvek samo do pola. Video sam da joj ta veličina i dužina odgovara. Prebacila je jednu ruku na moj kurac, drugom je jako trljala svoj klitoris, a jezikom mi je obrađivala tamno creveni glavić. Bližio mi se vrhunac. Krenuo sam sve jače da joj nabijam dildo u razrađenu pičku. Bila je sva umazana od mleka za telo koji se slivao iz njene pičke, pomešan sa njenim sokovima. Kako mi se vrhunac približavao, tako sam sve silovitije nabijao dildo u nju. Vrištala je od bola i sve jače mi je stezala kurčinu. Polako molim te, pocepaćeš me. Ahhh, boli me, boliiiiii. Tačno je znala moj pokret tela kada sam sasvim blizu. Uzdignula je glavu sa kreveta strpala je moj kurac do kraja u usta i krenula da mumla. Osetio sam da ću krenuti da je zalivam i najjače sto sam mogao gurno dildo u nju. Ušao je do kraja. Zadržao sam ga u tom položaju, ne želeći da ga izvadim. Od bola je ispustila moj kurac iz usta i krenula da se jako izvija, iskolačenih očiju i vikala na sav glas – vadi ga, vadi ga, umirammmmm, aaaaaaa, jojjjjj, vadi…. Nisam hteo da je slušam. Samo sam desnu ruku prebacio na svoj kurac i jako ga drkao iznad njenje glave, dok je ona praktično kolabirala od bola. Nisam je žalio ni sekunda. Krenuo sam da se praznim i da joj zalivam lice, kosu i sise. Ogroman dildo od 22 cemntimetara je i dalje bio do kraja u njoj. Kada je osetila moju vruću tekućinu, jako je trzala kukovima i krenula da svršava, uz gasne povike – ubijašššš mmeme… jajjjjoooo kako je velikiiii. I dalje je jako trzala kukovima i gubila dah. Brzo sam se namestio izmešu njenih nogu, malo izvukao dildo iz nje, kako bi doša do daha. I kada sam se dobro namestio, jednom rukom sam joj širio noge, a drugom krenuo najjače do tada joj nabijam ono crno čudovište, ogromnom brzinom. Svakim udarom je bila bliža kolabiranju. Nije imala više snage ni da vršti, samo je užasno teško disala i ispuštala neke neartikulisasne glasove. Stiskala je svoje sise koliko god je mogla, a onda je rukom išla sve niže do svoje razvaljene pičke.

Eksplodirala je! Izvukao sam pola dilda iz njene rasturene pičke, kada je ona počela da prska. Zalila mi je ruku i grudi. Do tada nikada nisam uživo video takozvani „squirting“, odnosno žensko svršavanje uz prskanje. Bila je van sebe, ali i ja. Mojoj sreći nije bilo kraja. Izvukao sam potpuno dildo iz nje, i legao između njenih nogu. Okretala je glavu levo desno, stezala stomačne mišiće, rukama je jako gužvala prekrivač na krevetu i pokušavala da nešto kaže, ali nije uspevala. Samo je nešto mumlala. Moja sprema joj se još uvek slivala niz lice. Malo sam je obrisao prekrivačem i rekao joj – ljubavi, pa ti si me potpuno isprskala, prvi put u životu. Nije bila svesna toga, niti mojih reči još uvek. Ustao sam i seo pokraj nje. Čekao sam da se povrati. Nakon par minuta, dok se brisala peškirom koji sam joj dobacio iz kupatila. Podigla se sa jastuku i pitala – šta si mi ono malo pre uradio, ti bezobrazni čoveče? Jel si svestan da sam u jednom mometu izgubila svest. Zagrlio sam je i rekao joj – ljubavi, isprskala si me. Curelo je iz tebe kao iz oluka. Kako sam te isprskala? Jel se sećaš kada gledamo neku pornjavu, pa kada one glumice pri svršavanju, jako krenu da prskaju, kao da šiške, e tako si ti mene malo pre isprskala. Lažeš? Majke mi, bila si neverovatna. Ne izmišljaj životinjo. To nije moguće. Jeste, veruj mi. Draga moja, ti si najbolja ljubavnica na svet!

Bio sam presrećan i veoma uzbuđen dok sam joj sve ovo govorio, a ona u čudu negirala. Morao sam hitno pod tuš, bio sam sav umazan od mojih, a naročito od njenih pičkinih sokova. Nakon kraćeg vremena i Cica je došla zamnom. Još uvek mi se tresu noge, nikada nisam doživela ovako jak orgazam, životinjo – dok se pridržavala levom rukom za rukohvat u tuš kabini, govorila je o tome potpuno zbunjeno. Završili smo sa tuširanjem za nekoliko minuta i vratili se u krevet, polu mokri, goli i potpuno izmoreni. Cica je ubrzo zaspala. Oko pola noći na vratima se pojavila Milena, potpuno neočekivano. Cica je spavala, kao i obično okrenuta na stomak, a ja u polu snu, ugledao sam siluetu koja je bila obasjana svetlom koje je dopiralo iz hodnika. Podigao sam glavu sa jastuka i rukom lagano mahao na levo, dajući joj znak da ode. Nije me poslušala. Ušla je u sobu i za sobom zatvorila tiho vrata. Na sebi je imala samo tangice i za ceo broj manji brus. Sise su joj fenomenalno izgledale. Ležao sam nepomično, gotovo u mračnoj sobi, očekivajući da se Cica svakog momenta probudi i da napravi skandal. Milena je prišla mojoj strani kreveta, uhvatila me je za kurac, klekla i malo me je zarotirala na levu stranu.

Pročitajte i ...  15 Dana sa obitelji Smith - 4A Mia Smith

Krenula je da mi puši polu-dignuti kurac veoma halapljivo. Uhvatio sam je za glavu i ponovo pokazao rukom da ode iz naše sobe. Bila je pripita, to sam moga da vidim u njenim očima i po njenim nespretim reakcijama. Pokušala je da nešto kaže, nisam joj dozvolio. Začepio sam joj usta svojom rukom. Odbacila mi je ruku i ponovo se savila ka mom kurcu. Nisam mogao ništa u tom momentu da učinim. Cicu sam posmatrao kraičkom desnog oka, dok sam jednom rukom Milenu uhvatio za glavu i smirivao njene pušačke napade na moj, sada već, potpuno dignut kurac. Usparavila se posle nekoliko minuta kvalitetnog pušenja, okrenula me je na leđe i sela na moj kurac. Šta to radiš, jebo te – tiho sam izgovarao, ali ona je bila van sebe, nije htela da sluša. Uhvatila je moj kurac levom rukom, sklonila tangice u stranu i nacentrilala ga na svoju mokru pičkicu i naglo sela. Čuo se ono njeno prepoznatljivo – toooo, ahhhh. Rukama sam se trudio da joj zatvorim usta, ali se ona otimala i nije želela da bude tiša, ugrizla me je za srednji prst. Krenula je sve jače da se nabija i bivala je sve glasnija. Očekivao sam da se Cica svakog momenta probudi i da nam se najebe majke. Milena je ludovala na mom kurcu.

Pridžavala je svoje sise, mešala sa uzdigutom glavom i sve je jače uzdisala. Osetio sam da se Cica pomera i veoma čvrsto sam Milenu uhvatio za kukove kako bih zaustavio njeno neverovatno mešanje. Oborio sam je na moje grudi i sasvim tiho joj rekao – stani, produće se. Milena je ponovo krenula da se nabija, uspravila se i vrlo glasno rekla – baš me briga, neka se probudi. Cica je nakon nekoliko sekundi podigla glavu sa jastuka i pogledala me je direktno u oči. Još je bila bunovna od sna. Ukočio sam se i prestao da dišem, dok je Milena i dalje odozgo divljala. Cica se okrenula na bok, ponovo me je pogledala, pa onda i Milenu koja je veoma glasno uzdisala i praktično čupala svoje bradavice. Cica je glasno rekla – šta se ovde dešava? Milena, šta ćeš ti ovde? Na trenutak je zastala, ali nije silazila sa kurca. Malo se savila ka svojoj tetki i rekla – teto nemoj se ljutiti na nas. Teča ima tako lep i čvrst kurac da nisam mogla da odolim. A i ti ne voliš u guzu, a meni nije problem da mu dam. Dozvoli mi da samo svršim i odmah odlazim. Cica se sada potpuno probudila, uključila je lapmu koja je stajala na noćnom stočiću i vrišteći rekla – kurvetino mala, sada ću ti jebati mater bezobrazu. Uhvatila je za kosu i praktično zbacila sa mene. Milena je pala pored kreveta i ostala u tom položaju, nepomična. Cica je počela da histeriše i da me snažno udara po glavi i grudima. Kako si mogao to da mi prirediš, ti odvratni skote? Zar si morao moju sestričinu da pojebeš? Kakav si to čovek? Kroz sve jači plač, Cica je cičila i gubila kontrolu. Milena nije smela ni glas da pusti i dalje je sedela na tepihu pored kreveta i držala ruku na obrazu na koje me maločas dobila opasnu šljagu.

Cica je naglo ustala, uzela je nešto dužu majicu iz fioke i obukla je. Sada ćete mi vas dvoje kretena sve lepo ispričati. Od kada se jebete, koliko ovo traje? Milena ustaj, da ti ja ne dođem tamo. Letećeš direktno kroz zatvoreni prozor napolje. Uzela je telefon sa komode – sada ću ti pozvati majku i reći joj kakvog je skota kurvanjskog rodila. Milena je tada ustala sa poda i došla do Cice. Kelčala je na kolenima ispred nje. Teto, nemoj molim te da kažeš mami. Uradiću sve što kažeš, samo je nemoj zvati – sklopljenih ruku je pokušavala da smiri napetost. Molim te teto, pogrešila sam, kajem se jako i izvinjavam ti se najponiznije. Dobila je i drugu jaku šamarčinu. Milena je civilela i molila Cicu da spusti telefon. Pogledala je vrlo pronicljivo i sa velikom dozom prezira i rekla – u pravu si. Neću zvati sestru, još joj samo fali da sazna da se njena ćerka kurvetina jebe sa svojim tečom. Gadite mi se oboje. Pogledala me je i kratko upitala – kako si mogao? Plačljivo je otvorila vrata, izašla iz sobe i krenula ka prizemlju. Milena je sela na kraj kreveta, savila glavu i krenula jako da plače. Jel sam ti rekao da to ne činiš, ti ludačo mala?! Šta ćemo sada da radimo, uništila si nam živote – kreštao sam na Milenu.

Sedeli smo nepomično još nekoliko minuta. Onda sam ustao i rekao joj da se obuče i da siđe za par minuta, a ja idem da porazgovaram sa Cicim i da pokušam da ovu neverovatno lošu situaciju izgladim. Silazeći niz stepenice, kroz glavu su mi prolazili najlepši trenuci koje sam proveo sa Cicom, znajući da mi ovo neće nikada oprostiti. Ušao sam u dnevni boravak. Bio je potpuni mrak. Cica je skupljenih nogu, prepijenih uz stomak, preko kojih je prebacila dugačku belu majicu, sedela na trosedu spuštene glave. Moglo se čuti njeno tiho jecanje. Osećao sam se odvratno i užasno. Zbog mene je žena koju najviše volim, ovog momenta najnesrećnija osoba na svetu. I to sve zbog moje nekontrolisane želje za pičkom.

Prišao sam joj skroz lagano. Kleknuo ispred nje i pokušavao sam da joj podignem glavu. Odgurnula me je rukom i rekla – idi odavde skote. Ostavi me da crknem kada sam glupača najveća. Ponovo sam joj se približio i čvrsto zagrlio. Tada je Cica brizunula u jak plač, jecala je. Zašto, šta sam ti učinila da mi ovako vraćaš, zašto si morao baš nju…? U prekidima i kroz plač je Cica ovu rečenicu nekoliko puta ponavljala. Ne znam ljubavi zašto sam to učinio. Veoma mi je žao zato što sam te povredio. Molim te da mi oprostiš, ako može? Ukoliko želiš, ja ću ovog moneta otići i nikada me više nećeš videti, ali te molim da mi oprostiš. Ćutala je i samo plakala. Ništa mi nije odgovorila. Nakon nekoliko minuta, sišla je i Milena. Sva crvena u licu i vidno uznemirena. Tetka, molim te nemoj da se ljutiš na teču. Ja sam kriva za sve. On me je odbijao, više puta. Čak mi je zapretio da će me tužiti majci i ocu, ali sam i dalje navaljivala na njega. Ništa se između nas nije dogodilo pre ove večeri, kunem se. Milena je pokušavala na sve načine da sebe okrivi i masno je lagala kako bi umirila Cicu.

Ja sam i dalje jako grlio Cicu i potvrdo klimao glavom. Eto, čula si. Nisam hteo da ti kažem sve to, mislio sam da će mala da se smiri i da će sve biti u redu. Cica me je odgurnula od sebe i uptala – jel vas dvoje kretena mislite da sam ja tolika budala? Videla sam Vas malo pre kako uživate i garantujem da ste se do sada jebali ko zna koliko puta. Jebao si je i u dupe. Lepo je to sama priznala malo pre. Bestidnici jedni raspali. Ustao sam i ponovo pokušao da zagrlim Cicu koja je stajala pored Milene i gledala je veoma ljutito. Nije mi dozvolila da joj se približim, samo se okrenula prema Mileni i raspalila i treću veoma jaku šamarčinu. Jedva je uspela da se zadrži na fotelju kako ne bi poljubila patos. Milena je počela da plače i da molim Cicu da joj oprosti. Pogledao sam ih obe. Fizički su zaista dosta ličile i karakter im je bio sličan. Znao sam da se ova drama mora tog momenta završiti na ovaj ili onaj način.

Uhvatio sam Cicu za ruke, okrenuo je ka sebi i glasno upitao – šta želiš da učinimo, kako bismo prevazišli ovo sranje? Reci mi molim te. Pogledale me je, pa onda Milenu, pa ponovo vratila pogled na mene i veoma ljutito rekla – hoću da je jebeš, ovde sada, preda mnom. Zaledio sam se i nisam mogao da verujem šta sam upravo čuo. Milena se samo lagano spustila na fotelju. Jel ste ogluvili? Hoću da gledam dok je jebeš. Posle toga ću razmisliti šta ću sa vama dvoma. Jel si sigurna da to želiš – nekako sam se ohrabrio i upitao je vrlo ozbiljnim tonom. Da, ajde, daj joj da ga puši.
U tom momentu me je bilo više briga za posledice. Predpostavio sam da će se i onako sve završiti tragično za sve nas. Prišao sam Mileni, skinuo sam bokserice skroz, šutnuo sam ih i otvorio Mileni usta. Odmah ga je prihvatila i krenula da ga puši, kao da Cica nije stajala na pola metara od nas. Pušila ga je veoma dobro i zanosno. Uživao sam gledajući kako Milena to radi pred mojom suprugom, a njenom rođenom tetkom. Okrenuo sam se ka Cici, koja je i dalje nepomično stajala pored mene sa prekrštenim rukama na svojim grudima i uzbuđeno gledala u Milenu. Prišla mi je vrlo brzo, zagrlila i upitala – kakva je mala, jel si je ti naučio da ovako palaca jezikom? Okrenuo sam Cici glavu ka meni, jako je poljubio i rekao – puši za medalju, ali nije dobra kao ti!

Skinuo sam Cici majicu, sada je bila potpuno gola. Jako sam je stegao za desnu sisu, bradavica joj je bila potpuno ukrućena. Spustio sam ruku do njene pičke, gorela je. Jel ti se sviđa ljubavi – upitao sam je. Da! Nastavi. Milena je i dalje pušila kao da je potpuno sama u sobi. Primetio sam da nas posmatra odozdo i na svaki naš poljubac, ona je ubrzavala i sve je jače mljackala. U jednom momentu, Cica napravi korak unazad i spusti se na kolena. Sada će ti teta pokazati kako da ovog kretena dovedeš do svršavanja za dva minuta. Izvukla je kurac iz Mileninih usta, odmah ga je celog progutala i pušila kao da joj je to poslednje u životu. Zabacio sam glavu unazad i sve sam jače uzdisao. Sama pomisao da mi žena i njena sestričina dudlaju kurac dovodilo me je do ekstaze. Cica je primetila da mi se bliži vrhunac. Izvukla je kurac iz svojih usta i nagnula je Mileninu glavu ka njemu. Uzmi ga u usta, svršiće uskoro – praktično joj je naredila. Jako otvori usta, najjače što možeš, tako mala dromfuljo. Jednom rukom je pridžavala moj kurac, a drugom Mileninu glavu koju je veoma jako gurala, kao da želi da je uguši. Tako kurvetino malo, puši, neka te zalije svu, sada ćeš sve da progutaš, jel ti jasno, sve ti jebem kurvino.

Bio sam gotov, krenuo sam da se praznim u Milenima usta koja je pokušala da se skloni unazad. Cica joj nije to dozvolila. Ponovila je narednički – gutaj fuksice, sve ćeš sada da progutaš. Milena je gutala i mumlala. Ni kap moje sprerme nije iscurela van. Nakon 10ak sekundi mog pražnjenja, Cica je odgurnula Mileninu glavu i onda je ona uzema moj kurac u usta. Sisala ga je veoma nežno, skidajući ostatke sperme.
I dalje sam bio van sebe, kao da se to meni ne dešava. Nisam mogao da verujem da je Cica upravo uradila sve ovo. Dok je Cica cedila ostatke moje sperme, gledao sam u Milenu, koja je takođe bila potpuno van sebe. Zbunjeno je gledala u mene, pa u Cicu. Nakon celog minuta sisanja mog poludigutog kurca, Cica me je ugrizla za kurac, ne mnogo jako ali me je ipak zaboleo. Ćutao sam, nisam smeo ni glas da ispustim, trpeo sam bol. Uspravila se, pogledala nas je oboje i naredila – idem da se istuširam, a i vi ćete zajedno samnom, a onda ćemo nastaviti. Izbezumljeno smo gledali u nju i krenuli uz stepenice. Penjali smo se lagano ka našoj sobi. Milena me je gledala i očima pitala, šta se dešava? Samo sam odmahnuo glavom i kažipstom pokazao da ćuti. Cica je prva ušla da se tušira, dok je Milena otišla u svoju sobu na tuširanje. Rekla mi je – sliazim za pet minuta. Ušao sam sa Cicom zajedno pod tuš i krenuo da joj trljmal kosu i leđa. Ljubavi, šta bi ono malo pre – upitao sam je po malo nesiguran. Šta bre, šta je bilo? Hoćeš da jebeš klinku, jel tako? Evo, sada ćemo to zajedno da uradimo. Uništiću je sada. Neće se setiti da pomisli na kurac više nikad. A za tebe ću smisliti neku mnogo goru kaznu, nećeš se tek tako izvući. Osmehnuo sam se i pomislio u sebi „ne znaš ti daraga moja, koliko se ta mala dobro jebe i koliko je željna kurca. To vam je nasledno“. Izašli smo iz kupatila vrlo brzo i ovlaš obrisali. Cica mi je naredla da legnem na krevet i da se ne pomeram. Izašla je iz sobe i vrlo brzo je dovela Milenu. Potpuno gole su stajale preda mnom. Ajde Milenice, penji se na krevet i kreni sa svojom igrom. Tetka će malo da posmatra sa strane. Milena je odmah poslušala i namestila se između mojih nogu. Puši ga sada. On voli kada ga potpuno umažeš, da curi – govorila je ozbiljno. Milena je krenula prvo, lagano, a onda sve jača da uvalači moj kurac u svoja široko otvorena usta. Kakva je mala, a? Samo sam klimnuo glavom i rukom pokazao Cici da nam se pridruži. Lagano mi je prišla, sela je pored mene i krenula jako da me ljubi po grudima i vratu. Zaisa sam uživao.

Okrenuo sam joj glavu i duboko nabio jezik u njena usta. Ljubili smo se više od pet minuta dok je Milena neprestano uguravala moj tvrd kurac u svoja usta, pokušavajući da ga digne skroz. Onda je Cica kazala Mileni da se nasadi na moj kurac kao malo pre kada nas je uhvatila u jebačini. Milena je bez pogovora ustala i namestila se na moj kurac. Cica se malo savila, uhvatila me je za kurac, krenula da ga puši, pošto još uvek nisam bio u punoj formi i kada ga je potpuno ukrutila, protrljala je Mileninu pičkicu nekoliko puta i ubacila ga je unutra. Milena je krenula da ispušta njene prepoznatljive uzdahe i da se sve jače nasađuje na moj kurac, držeći se za moje grudi. Cica je obišla oko kreveta, sa noćnog stočića uzela onaj njen veliki crni dildo, dobro ga je namazala mlekom za telo i prišla Mileni od pozadi. Milena nije mnogo vodila računa o tome šta se oko nje dešava. Ludovala je na mom kurcu kao nikada do tada. Valjda je i nju čitava ova situacija dodatno napalila. Cica je prišla njenoj mladoj guzi, protrljala je veliki dildo i krenula da ga gura Mileni u guzu. Naravno da nije moglo onoliko čudovište da uđe od jednom. Milena je na trenutak zastala i otvorila oči. Pogledala me je i upitala – Šta…? Nemoj molim te teto… Cica se samo nasmešila i odgovorila joj – sada ćeš videti mala kako se postaje velika.

Pročitajte i ...  Prevara u Braku

Uhvati je za leđa i nagni je ka sebi, ne dozvoli joj da se slučajno izvuče, drži joj čvrsto ruke – rekla mi je ozbilljnim tonom. Odmah sam učinio kako je naredila. Istrurio sam Mileninu guzu još više ka Cici. Jednom rukom joj je širila guzove, a drugom još jednom premazala anus. Ubacila je jedan, pa onda i drugi prst i krenula da je jako nabija. Milena je cvilela kao kuja. Onda je izvukla prste iz njene guze i ponovo uzela veliki crni dildo. Prišla je i naredila mi je još jednom da je čvrsto držim, kako se ne bi pomerala. Moj kurac je bio u Mileninoj pički i samo što nije eksplodirao od čvrstine. Čitav taj prizor mi je neverovatno i užasno palio. Cica je krenula lagano da gura ono čudovište u Melenino dupe. Ušao je ogroman glavić. Bio je skoro duplo veći nego moj. Milena je krenula da se jako otima i trza kukovima napred-nazad – pusti me teto molim te, boliiiii meee, ahhhhh. Nemoj dalje molim teeee. A onda je Cica iz sve snage, kao da je podivljala, ugurala u Milelinu guzu gotovo ceo dildo. Kolko sam mogao da vidim, jedva je virio iz njene guze. Milena je vrištala od bola, pokušavajući da se izvuče iz našeg sendvića. Cica je zadržala dildo u njoj i rekla mi je – šta čekaš bre, kidaj sada tu kurvicu. Osećaj je bio neverovatan. Uhvatio sam Milenu sa obe ruke, raširio joj guzove koliko god je moglo i Cica je iskoristila taj momenat da joj dildo ugura do kraja. Milenino vrištanje se polako pretvaralo u jake jecaje i izgovaranja nekih nerazumnih reči. Jako sam krenuo da je nabijam, sudarajući se sa dildom koga je Cica sada krenula polako da vadi do pola i onda opet naglo da ga nabije do kraja.

Kako smo Milenu dobro razvaljivali tih nekoliko minuta!!! Ona je bila skoro van svesti od bola. Nije uživala, prosto nije mogla da podnese koliku veličinu u njenoj guzi. Samo je tiho izgovarala – ne moguuu višeee, ne moggguuuu, vadi gaa, molim te, vadi gaaaa, umreću, teto molim te, vadi ga. Cici nije padalo na pamet da to učini, divljala je sa njenom igračkom. Jebi je bre, ne žali tu fuksicu. Hoću da zapamti ovo i da više nikada ne pokuša da pogleda u mog čoveka. Molllimmm teee teeeto, neću viššešeee, molim te stani… Molila je Milena uzaludno. Bio sam pri kraju. Sve jače sam udisao i krenuo sam da grčim prste na nogama. Cica je to odmah primetila i rekla mi je – napuni je, napuni je, slučajno da ti ne padne na pamet da ga izvadiš. Nemoj u mene, nemoj, plodni su mi dani… Neeeeee. Bilo je kasno, špricao sam u njenu utrubu kao nikada do tada. Doživeo sam jedan od najlepših orgazama u životu. Bio sam zakucan do kraja u nju, dildo koji je Cica držala, takođe. Milena je pala preko mene, sva izlomljena, jako je jecala i telo joj se veoma jako treslo.

Joj šta ste mi uradili, ludaci jedni. Jao majko mila, kako me guza boli, sve me boli. Govorila je jedva. Cica je krenula lagano da vadi ono čudo uz njenje guze i moglo se čuti kada je skroz ispao, samo „šljap“. Milena je odahnula i još se više stropoštala na moj stomak i grudi. Nije mogla nikako da dođe do normalnog daha i posle dva minuta. Moj kurac je i dalje u polu-dignutom stanju bio u njoj. Bio sam sav umazan od njenih sokova i od svoje sperme. Cica je Milenu praktično skinula sa mog kurca i rekla joj je – kurvetnio mala raspala, nikada više da nisi pipnula ono što je moje. Ovaj kurac, pokazivajući na moju spuštenu i potpuno mlitavu karu, je samo moj. Upamti to! A sad mr’š na spavanje. Onda se obratila meni – sa tobom nisam još završila, sutra ću videti šta ću sa tobom. Milena je polako ustala sa kreveta, sva izmorena, umazana i potpuno razbijena. Sasvim lagano se spustila, pokupila svoje stvari sa poda i tiho rekla – laku noć.
Cica je za njom zatvorila vrarta i zaključa. Slušaj me sada vrlo dobro – ljutitim glasom mi se obratila. Ako te još jednom uhvatim da u ovu malu gledaš ili pokušaš bilo šta drugo, kunem ti se da ću te naterati da progutaš sopstvena muda. Ležao sam nepomično i samo klimao glavom. Bio sam u mat poziciji. Da li to znači ljubavi da ja trebam da se iselim odavde – upitao sam je. Da, sutra se seliš u neki stan ili hotel, kako god hoćeš, smisliću do jutra. Ovde više nikada nećeš dolaziti bez mene, jel ti jasno? Klimnuo sam glavom i ćutao. Cica je otišla do toaleta i pri povratku mi je rekla – ja ću sutra objsniti mojoj sestri da moraš da se seliš, kako ne bi nešto posumnjala. To bi je dotuklo, ukoliko sazna istinu. A ona mala – upitao sam. Šta bre mala? Ona će zauvek ćutati posle ovoga što sam joj priredila. Biće manja od makovog zrna. Jasno ljubavi, uradiću kako ti želiš samo nemoj me molim te ostaviti. Neću da te ostavim, zato što te beskrajno volim, ali opomenula sam te šta će ti se dogoditi ukoliko pokušaš još nešto. Legla je pored mene, okrenula mi je leđa i zaspala vrlo brzo. Nikako nisam mogao da zaspim, bio sam budan sve do jutra. Javio sam se oko 06:00h direktoru i rekao mu da danas neću dolatiti na posao.

Nakon završenog razgovara, čuo sam svastiku kada je došla iz noćne smene. Morao sam da porazgovaram sa njom nasamo. Proverio sam da li Cica spava i krenuo ka prizmelju, samo u boksericama i majici bez rukava. Svastika me je pogledala onako umornog i neispavanog, a ni ona nije izgledala ništa bolje – zete, pa vi niste normalni. Jebali ste se celu noć, jel? Pogledaj se čoveče kako izgledaš. Mogu da zamislim kako mi tek sestra izgleda. Svastika se smejala i sve to tiho izgovarala dok smo oboje stajali u dnevnom boravku. Prekinuo sam njeno zajebavanje i rekao joj – ovde se sinoć dogodilo nešto veoma loše i to moraš da znaš. Uozbiljila se i upitala – jel su svi OK? Rekao sam da su svi OK, ali moglo je da se dogodi da ne budu.
Sinoć se u našu sobu ušuljala Milena, dok je Cica spavala. Jebao sam je! Da, dobro si čula. Nažalost, pao sam na njenu mladost i lepotu i jebao sam je sinoć dok je Cica ležala na pola metara od nas. Onda se Cica probudila i jebala nam je mamu. Svastika se samo spustila na troset iza nje. Kako si mogao čoveče, gde ti je bio mozak? Molim te nemoj sada i ti da mi popuješ. I ti si se jebala samnom, pa nikom ništa. Zato te molim da me pažljivo slušaš. Cica će razgovarati sa tobom kada se probudi. Smisliće neki razlog kako bi ja napustio tvoju kuću. Svastika je bez i jedne reči samo klimala glavom i nije mogla ni da me pogleda u oči. Zaplakala je. Izvini molim te, ja sam za sve kriv. Nisam mogao da odolim ni tebi ni Mileni. Bolje je da sada sve ovde stane, nego da i tvoj muž sazna za ovo. Biće onda mnogo gore.

Eto, to sam imao da ti kažem. Svastika je ustala sa toroseda, prišla mi je i rekla – dobro manijače pervezni, pošto si jebao sve tri, koja se najbolje kara? Odgovori mi… Gledao sam u nju začuđen. Očekivao sam da šizi, da me udari, da krene da psuje, da pozove muže… ali nikako nisam mogao da očekujem takvo pitanje. Ponovila je pitanje i čekala odgovor. Prišao sam joj, skinuo sako sa nje i otkopčao košulju. Preda mnom se ukazale njene fenomenale sise koje su bile spakovene u veliki crni brus. Uhvatio sam je za desnu sisu i rekao joj – najbolja si jebulja koju sam u svom životu karao. Ona me je jako poljubila, uhvatila za ruku i odvela u njenu sobu. Zaključala je vrata i za nekoliko sekundi je bila potpuno gola sa mojim kurcem u ustima. Halapljivo ga je pušila i mljaskala. Bio sam sasvim blizu da svršim posle samo nekoliko minuta njenog odličnog pušenja, ali sam je prekinuo. Želeo sam da je poslednji put jebem najjače, manijački. Znao sam da se to više nikada neće dogoditi. Spustio sam je na leđa, stao izmeđui njenih nogu, lagano trljao njenu već vlažnu pičekitnu mojim uzdigutim kuracem i krenuo lagano da ga nabijam. Praktično centimetar po centimetar. Nije mogla da sačeka da uđe ceo. Uhvatila me je za vrat, oborila na sebe, a zatim rukama me je čvrsto uhvatila za kukove i povukla ka sebi, dok je ona svojim telom krenula žestoko ka mojoj, kao kamen tvrdoj kari. Ušao je do kraja.

Jebi me jako, nabi ga do kraja molim teeee… Ne razmišljajući da Cica može da nas čuje, s obzirom da je njena sestra bila veoma glasa, nabijao sam kurac najvećom brzinom u nju. Sve je jače dahtala i molim da ne stajem. Uhhhh, ooooohh, razvali me, razvali, ne stajjjj… I nakon pet-šest minuta ozbiljno jake jebačina u misionarskoj pozi, krenula je da steže noge i pičkine zidove. Svršavala je uz glasne povike – uhhh kako je dobro, ne vadi ga još, ne vadiiii. Bio sam sasvim pri kraju. Naglo sam kurac izvadio iz njene potpuno mokre pičke i seo na njen stomak. Sisama sam obuhvatio svoj kurac i jako nabijao. Uzdigla je glavu sa kreveta i jezikom lizala svoje nabrekle bradavice i moj glavić. Osetio sam da mi sperma kreće iz malog mozga. Uzeo sam ga u desnu ruku, zadrkao ga nekoliko puta i krenuo da je prskam po kosi, licu, sisama i stomaku. Bilo je to obilno i veoma dobro svršavanje. Ona je držala oči zatvore. Dosta sperme je uletelo i u njena usta, koja su bila širom otvorena. Gutala je i jezikom skupljala ostatke sa svojih crvenih i nabreklih usana. Nakon potpunog pražnjenja, podigao sam joj glavu i uterao još uvek dignut kurac u usta. Oliži ga celog.

Svajo moja draga, želim da upamtiš ukus moje vruće i lepljive sperme zauvek. Lizala ga je veoma iskusno, okretajući glavu levo desno i pridžavajući ga desnom rukom. Kako je sladak, najbolji koji sam probala – govorila je u transu. Izvukao sam kurac iz njenih usta nakon 30-ak sekundi, zato što ona nije imala nameru da prestane. Obukao sam majicu i bokserice i rekao joj – idi na tuširanje, Cica će uskoro da siđe. Pravi se kao da ništa ne znaš.
Otišao sam u našu sobu na spratu, lagano otvorio vrata i ušao. Cica je još uvek spavala. Prišao sam joj, klekuo pored kreveta i lagano je ljubio. Ljubavi, probudi se. Već je 07:00h. Otvorila je oči naglo i odmah, što nije bio njen običaj. Uglavnom se teško budila. Jako me je zagrlila i rekla – ljubavi, molim te idemo odavde. Ne želim da nikom ništa sada objašnjavam. Razgovaraću sa sestrom drugom prilikom. Javi svom direktoru da daješ otkaz. Brzo samo se obukli, spakao sam stvari i krenuli u prizemlje. Svastiku smo zatekli u kuhinji kako u kućnoj haljini sprema kafu i doručak. Cica je pogledala u svoju sesti i rekla – sestro, mi moramo da idemo. Tvoj zet je dobio fenomelanu poslovnu ponudu juče. Mora hitno da se vartimo kući. Ovde je juče dao otkaz.
Prišla je, poljubila je u obraz i rekla joj – hvala ti na svemu i zato što ste se našli mom mužu dok je bio ovde. Svastika je samo klimala glavom, bez izgovorene reči. Samo je na izlaznim vratima rekla – javite se molim vas kad stignete kući i izvinite ako nešto nije bilo u redu. Okrenuo sam se ka njoj i rekao – bilo je divno. Hvala ti na svemu. Dok smo ulazili u auto, bacio sam pogled na Milenin prozor. Ugledao sam je. Mahala je jednom rukom, dok je drugom brisala suze. Samo sam klimnuo glavom i brzo ušao u automobil.

K R A J

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

1 thought on “Tečo, uvedi me u svet odraslih (peti deo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

erotski oglasi

Don`t copy text!