Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Tečo, uvedi me u svet odraslih (četvrti deo)

36 min čitanja
prvi put analni seks sa klinkom

Produbio sam se vrlo umoran. Svanjavao je četvrtak. Loše sam spavao predhodne noći. Znao sam da ću tog dana imati dosta posla. Pred nama je bio početak izradnje glave kupole koja je svakako bila najzahtevnija od svih radova koji će kasnije uslediti. Pogledao sam na sat bilo je 6:25h. Opet sam se probudio pre alarma. Ležao sam još nekih 10-ak minuta u krevetu, listajući poruke i objave na twitteru. Začuo sam lagano otvaranje sobnih vrata i šunjanje oko kreveta. Milena, šta ćeš ovde, jebo te? Sada će ti majka stići sa posla. Bez reči je sklonila prekrivač i legla pored mene. Mislila sam da spavaš. Šunjala sam se kao lopov, da te ne bih probudila. Mama neće stići pre 7:30h. Imamo vremena da se malo mazimo, ukoliko želiš? Kurac mi je bio u polu-dignutom položaju. Standardna jutarnja erekcije. Okrenula mi je leđa, jednim potezom je spustila svoje pantalonice i golim dupetom se uspijala uz mene. Okrenuo sam se na bok i namestio kurac između njenih guzova. Trljao sam ga lagano i uživao nekoliko minta u njenoj velikoj i mesnatoj guzi. Lagano sam je nekoliko puta šamarao.

Upoznavanje Hrvatska

Kakvo dupe imaš Milena, prava je šteta da ostane netaknuto – govorio sam potpuno uspaljen. Dodaj mi tu krenu sa stočića. Pružila je ruku i dohvatila kremu. Izvoli tečo. Šta će ti krema? Obećala si da ćeš mi dati da te karam u guzu. Jutarnje karanje u tu malu rupicu je najlepše. Samo se lepše namestila, bez reči. Isturila guzu ka meni i rekla – obećala sam, tvoja je! Dosta sam kreme iscedio iz flašice. Potpuno sam namazao svoj kurac i celu njenu guzu, naročito deo oko njenog malog analnog otvora. Srednjim prstom sam malo i ušao u nju i dobro namaza unutrašnjost njenog čvrstog analnog otvora. Cimnula se na kratko, ali nije davala znake ljutnje. Nastavio sam da trljam, sada već, potpuno uzdignuti kurac o njeno dupe, i levom rukom usmeravao svoj glavić ka njenom otvoru. Raširi dupe svojom rukom, tako će ti biti ugodnije, a i neće mnogo boleti. Poslušala je i svojom rukom rašilila svoje dupe koliko god je mogla. Tečo, molim te samo polako. Nikada nisam u guzu primila toliko širok kurac, to sam ti već rekla. Ne bini dušo, samo nemoj da se stežeš i slušaj uputstva. Prislonio sam glavić na njen anus i krenuo lagano da guram. Veoma teško je ulazio. Milena je bila prilično stegnuta. Dušo, moraš se opustiti skroz, ako želiš da uživaš. U suprotnom ćete samo boleti, a i meni će biti neprijatno. Ne želim da te povredim.

Kada si se poslednji put jebala u guzu – upitao sam Milenu, dok sam i dalje galano trljao kurčinu između njenih guzova. Pre mesed dana od prilike. Momak mi je naglo nabio kurac, ubadao minut-dva i izvukao ga. Svršio je po mojim leđima, drkajući ga. Mentol se uplašio da ako mi bude svršio u dupe da ću ostati u drugom stanju. Nasmejali smo se oboje. U redu onda. Opusti svoje telo skroz i pokušaj da uživaš. Slobodno spusti svoju levu ruku i mazi svoju pičkicu, klitoris naročito.

prvi put analni seks sa klinkomPoslušala me je i spustila ruku na svoju pičkicu. Raširio sam joj guzove najjače što sam mogao, namestio kurac na ulaz u njenu guzu i krenuo jako da guram. Bila je mnogo opuštenija nego malo pre, i bez problema je moj širok glavić ušao u nju. Osetio sam da se opet lagano steže. Jako sam je udario rukom po guzi, uhvatio je za kosu i rekao – ne steži se, pizda ti materna mala, jel ćuješ šta ti govorim? Zastao sam na trenutak i onda najjače što sam mogao ugurao ga u njeno dupe. Samo je jako jauknula i potpuno stegla telo. Udario sam je još jednom veoma jako po guzi. Sada je potpuno u tebi. Sada ću ti poželeti najbolje dobro jutro koje nisi mogla ni da zamisliš. Nisam puštao njenu kosu, samo sam se malo spusto i krenuo jako da je jebem. Jecala je i jedva izgovarala, polakoooo molim teeeee, ubijaš meeee… Preveliki jeeeee. Nisam je slušao, želeo sam da joj rascvetam guzu, da ne može normalno da sedi narednih nedelju dana. Ispustio sam njenu kosu iz ruku i celom težinom svog tela je okrenuo na stomak, kurac je bio zabijen do kraja u nju. Namestio sam je u moju najomiljeniju pozu. Ležala je poda mnom, sa isturenom velikom guzom u kojoj je bio zabijen moj podivljali kurac, dok sam ja bio iznad nje i pritiskao je sa svih mojih 100 kilograma.

Nije mogla da mrdne. Znao sam da joj ta poza neće mnogo odgovarati. Ona je najbolnija kada je guza nerazrađena, a Milenina guza je bila baš takva. Skoro potpuno zatvorena. Uzvatio sam je sa obe ruke oko vrata, u „špansku kragnu“. Nisam je puno stezao za vrat, ali je bilo dovoljno da ne može da mrdne. Krenuo sam silovito da je jebem, kao da nikada pre toga nisam jebao ni jednu ženu u guzu. Strašno je jaukala i molila da usporim. Nisam je slušao. Na svaku njenu molbu ja bih ga zabijao sve dublje i sve snažnije. Njena fenomenalna guza odlično je amortizovala svaki moj nalet. Naredio sam joj da sa obe svoje ruke raširi guzove koliko god može. Nekako ih izvuka, pošto je do tog momenta ležala na svojim rukama, potpuno je rašilila svoj veliko dupe i otvorila mi je put još više do kraja njenog analnog otvora. Zabila je glavu u jastuk i jedva dolazila do daha. Divljao sam iznad nje. Izdigao sam se, nakon nekog vremena, prdržavajući se na svojim rukama i kurac zabijao kao da sam želeo da je pocepam. Krenula je da plače od bola. Molim te prestani, umrećuuuu, jao breeee, mnogo… meeee… boli, stani breeee. Sve ove reči je izgovarala sa prekidima, plačući. Nisam imao namere da prekinem.

Nije postojala sila koja bi mogla da me skine sa njenog dupeta. Sve sam jače ulazio u nju i pravio sve veće pauze pri svakom udaru. Samo što nisam svršio. Ponovo sam legao preko nje celom svom težinom. Svojim rukama sam raširio njeno potpuno čvrsto dupe i ubijao je od kurca još nekih 30-ak sekundi. Čini mi se da mi je sperma krenula iz malog mozga. Kada sam krenuo da špricam u nju, napravio sam nekoliko kratkih trzaja tražeći najdublji položaj. Ponovo sam je uhvatio za vrat sa obe svoje ruke, malo joj uzdigao glavu i na uvo šapnuo – tek sada si postala moja mala kurvica, najbolja si. Suze su joj tekle niz obraze i slivale ka njenim grudima. Još pola minuta od prilike sam lagano gurao kurac u njenu potpuno umazanu guzu mojom spermnom, ne dizajući se sa njenih leđa. Svom težinom sam je pritisnuo.

Kurac mi je nakon toga potpuno omlitavio i čulo se ono klasično ispadanje iz tek napunjene guze. Samo je duboko uzdahnula i rekla – ti nisi noramalan, majke mi. Neću biti sposobna da danas idem u školu. Ja ne mogu ni da stojim, a kamoli nešto više. Ustao sam sa nje, šljepkao sam je po onoj velikoj i čvrstoj guzi i rekao joj – ovo je samo početak mala moja. Za par dana ćeš ti mene moliti da te jebem u to tvoje savšeno dupe. Daj bože da je tako, mada ne verujem – izgovarala je to dok se lagano okretala i pokušala da ustane. Eto vidiš, ne mogu ni da ustanem kako treba, dođi pomozi mi. Uhvatio sam je za ruku i lagano je podigao u sedeći položaj. Jel boli sada, mala moja? Još pitaš… Osećam kao da će mi svaki čas džigerica ispasti iz dupeta. Ponovo sam je uhvatio za obe ruke i ispravo u stojeći stav. Jako sam je zagrlio i poljubio u čelo, pa u usta. Ljubavi moja, ne brini, malo će boleti tokom dana, a večeras, ili nakasnije sutra ćeš opet biti spremana za jaku jebačinu, veruj mi. Jako me je zagrlila i spustila svoju glavu na moje grudi.

Tečo, jel mogu da te pitam nešto, a da se ne naljutiš? Pitaj dušo moja. Zašto tetka ne dozvoljava da je jebeš u guzu? Ne znam dušo. Verovatno je imala lošeg iskustva pre mene. Jel si je nekada jebao u guzu – nastavila je Milena, ne sklanjajući glavu sa mojih grudi? Jesam jednom. Bila je malo pijana. Posle jedne žurke na kojoj smo bili. Ali se to dogodilo pre nekoliko godina, 4-5 možda. I nikada više ti nije dala? Nikada više! Nisam ni navaljivao na nju. Ali zato mi ispunjava svaku drugu želju. Radi sve ostalo, samo to neće. Sada mi je jasno zašto si malo pre divljao dok si mi razvaljivao guzu. Ne sekiraj se tečo, sada sam ja tu. Mene ćeš moći da jebeš u guzu kad god poželiš, samo moraš biti malo nežniji. Uslov je da moraš i mene da zadovoljiš, želim da i ja svršim svaki put kada se dohvatim tvog kurca – rekla je kroz mali osmeh. Moram sada da idem.

Počinje mi čas za pola sata, a i mama samo što nije došla. Budite dobri. Okrenula se, potpuno umazana, laganim i nesigurnim hodom, pridržavajući se za zid, napustila moju sobu. Pogledao sam na sat. Već je bilo kasno, morao sam odmah da krenem. Za nekoliko minuta sam se istuširao, obukao i krenuo ka gradilištu. Na kapiji sam se sreo sa svastikom, krato sam joj rekao – dobro jutro svajo, kako si provela sinoć? Odgovorila je – bilo je OK. Nije bilo gužve. Vidimo se kasnije zete, srećan dan ti želim. Klimnuo sam glavom i brzo se uputio ka poslu. Za vreme doručka sam se čuo sa Cicim, koja me je obavestila da će sutra ujutro krenuti put Pančeva. Ne radim sutra – otićiću danas posle posla kod lekara. Uzeću nekoliko dana bolovanja. Mnogo mi nedostaješ i želim da budem pored tebe. U privatnoj školi će moći bez mene 3-4 dana, našla sam zamenu. Nisam bio srećan zbog toga, zato što neću moći da jebem Milenu, a i bojao sam se da moja supruga ne posumnja slušajno da između nas postoji nešto. Rekao sam joj – jedva čekam da dođeš i isključio vezu.

Razmišlao sam kako ću Milenu noćaš jebati, kada joj je majka kući. Večeras i sutra ima slobodane dane. Dan je prolazio jedva. Bilo je puno posla, a i sunce je već bilo jače, bez obzira što je tek proleće došlo. Sunce mi je oduvek mnogo smetalo i izbegavao sam ga maksimalno, ali tog dana sam morao većinu vremena da budem uz majstore. Jedva sam dočekao 17:00 časova kako bih krenuo kući. Došao sam vrlo umoran i vidno neraspoložen. Svastika je spavala na ugaonoj garnituri u dnevnom boravku, a na sebi je imala neku belu haljinicu koja je potpuno bila uzdignuta. Gaćice su joj se skroz videle, a sise praktično ispale iz dubokog dekoltea. Stajao sam tako nekoliko trenutaka i divio se njenoj liniji i ogromnim sisama, koje su i dalje stajala čvrsto kao da nije rađala. Bez selulita ili viška masnoće. Sve je bilo na svom mestu. Razmišljao sam o onome što mi je Milena rekla juče: Sigurna sam da mi se keva jebe sa strane. Upitao sam je – kako znaš, šta lupaš mala? Ona obožava tvog ćalca. Znam da ga obožava, ali ona je prosto želja kurca, a kada ga ne dobije nedelju dana, ona izgubi kontrolu. Videćeš i sam. Nakašljao sam se kako bi se svastika probudila i spustila haljinu, jer nisam želeo da me uhvati kako piljim u njeno dupe i sise. O zete, stigao si. Ja malo zadremala, nisam se najbolje naspavala. Zvali su me iz Milenine škole oko 11:00 sati. Zašto, jel je sve u redu? Jeste, jeste, ne biri. Ja sam u savetu roditelja, pa smo imali sastanak oko nekih tendera za uređivanje gimnazije. Jebo ih pas, probudili su me kada mi je bilo najslađe. Taman sam sanjala mog mužića, kad ono zvono na telefonu. Glasno se smejala. Mora da je bio neki mnogo lep san, kada si i ti opsovala – rekao sam ironično? Joj jeste. Bilo je super. Mnogo mi nedostaje. Moram da mu kažem da batali taj posao u inostranstvu. Neka se vrati ovde, imamo dovoljno para da pokrene neki svoj biznis. Ne mogu više da živim sama. Ja nemam muža, a Milena oca. Teško nam je. U ostalom šta ja tebi pričam, pa i ti prolaziš kroz isto. Cica mi je više puta pričala koliko joj nedostaješ kada si na terenu. I ona i ja smo kurate sreće kada volimo vas ludake koji samo radite i na nas i naše potrebe u opšte ne mislite.

Pročitajte i ...  Lepota poroka

Nasmejali smo se oboje. Nemoj tako svajo, ljubim te. Mi vas obožavamo i sa vama nam je najlepše. To moraš da znaš. Ma znam ja to, ali meni je potreban muž bre čoveče, i danju, a naročito noću. Postajem nervozna, ako me razumeš. Klimuo sam glavom i seo pored nje. Noge su joj bila savršene, lepo izdepilirane i preplanule. Prave MILF nogice. Uhvatio sam je za ruku i rekao joj – svajo moja lepa, ako ja mogu nekako da pomognem, rado ću to učiniti. Sve što ti treba, ili sve što poželiš, ja ću uraditi za tebe. Gledali smo se tako nekoliko trenutaka i onda ona na moje veliko iznenađenje reče – zete moj dragi, fali mi kurac, da, dobro si čuo, kurac! Jel ti jasno? On ima tako snažan i jak kurac, stalno mu stoji uzdignut, kao da je na nekim pilulalama, a znam da nije. Niko ne može da me pojebe kao on – očajnički je to izgovarala. Približio sam se njemim usnama, gledao sam je direktno u oči i upitao – jel si sigurna? Nije ništa odgovrala, samo me je jako poljubila i gurala jezik duboko u moja usta. Uzvrato sam joj strastvenim poljubcem i krenuo da joj mesim sise koje sam veoma lako izvukao iz široke letnje haljinice. Trajalo je to nekoliko minuta, a onda se izmakla i krenula da plače i ustala sa ugaone garniture. O bože, šta ja to radim? Nisam normalna! I krenula još jače da plače. Prišao sam joj, nisam ništa govorio, samo sam je jako zagrlio. Zete, izvini molim te – rekla je brisajući suze. Nemoj molim te da me pogrešno razumeš, ali zaista mi fali muškarac. Ne birini svajo, biće sve OK. Razgovaraćemo o tome malo kasnije. Odo da se presvučem i istuširam. Dolazim za 15 minuta. Dok sam bio spod tušem razmišljao sam šta da radim. Da li da je pojebem. Znao sam da to sada mogu da uradim vrlo lako. Rešio sam da se pravim kao da se ništa nije dogodilo. Ipak, kurac mi je bio prilično napregnut. Neću ni pomenuti poljubac i peting. Ako se ona usudi da krene na tu temu, onda ćemo videti šta ćemo. Ali sam u principu bio ZA to da je otkinem od kurca.

Znao sam da to nikada niko neće saznati i da mi je jedina prepreka Milena. Njena mama je mnogo glasna dok se kara i čula bi nas verovatno. Sišao sam vrlo brzo u kuhinju. Seo sam za šankom i posmatrao njeno dupe i noge u kratkoj prozirnoj haljinici. E, stigao si. Večera će biti gotova za pola sata. Sada će Milena da se vrati iz grada, malo pre smo se čule. Za to vreme dok je se ona okretala oko šporeta, ja sam navodno čitao vesti sa telefona, ali sam više zurio u nju nego u ekran. Bila je dobra pička zaista. Imala je u tom mometu malo preko 40. godina, savršene i čvrste atribute, čak su joj sise bile veće nego što je moja supruga imala. Dupe savršeno i veliko, što bi se reklo – dušu dalo za duplu penetraciju. Porno glumice sa takvim dupetom su uvek primale po dva kurca od jednom. To mi je je oduvek bila želja, ali nikada nisam smeo da to predložim svojoj ženi. Milena je ubrzo stigla, poljubila me je ovlaš u obraz, prišla je majci, poljubila i nju i prokomentarisala njen izgled – mama, danas izgledaš kao avion. Svako bi poželeo da se „poigra“ sa tobom. Balavice, idi se presvuci, operi ruke i sedi za sto. Večera je gotova za tri minuta. Mnogo mi ti znaš ko je poželjan, a ko nije…

Komentarisao sam u sebi, kako mala nije normalna, kao da je znala šta smo njena majka i ja radili malo pre. Brzo je sišla u kuhinju i rekla – mama, večeras idem na neki rođendan. Biću do kasno napolju. Ne možeš do kasno. Najkasnije u 23h da si kod kuće inače nema ništa od izlaska. Ali mama, zabava počinje tek u to vreme. Evo, teča će doći po mene, jel tako dragi moj i jedini tečo? Gledao sam u svastuku i čekao da potvrdi. Dobro do 01h najkasnije i to je to. Nema više pogađanja. Zete, jel tebi neće biti teško da odeš po nju? Znam da rano ustaješ, ali nemam živaca da se sa njom ubeđujem, a jako se bojim da se u to vreme vraća taksijem ili još gore da sedne sa nekim klincem u kola. Ma opusti se svajo, neće mi biti teško da odem po nju. Idem posle večere odmah u krevet i naviću sat oko 00:30h. Tečo, car si! Kako si uradila matematiku, upitala je majka. Mislim da sam dobro uradila, dobiću najmanje četvorku, baš onako kako je teča prognozirao. Uradila sam sve zadatke, osim poslednjeg. Znam i gde sam pogrešila. Lagano smo završavali sa večerom, kada je Mileni zazvonio telefon. Halo, ej gde si mačko? Evo samo da završim sa jelom, pa stižem. Spustila je telefon i ustala. Idem da pokupim svoje stvari spremaću se kod Nikoline, pa ćemo onda zajedno na rođendan. Odvešće nas njena mama. Halo, jel može jedno vozilo… Šta to radiš Milena, ja ću te odvezti do drugarice, ne zovi taksi. Milane je držala otvorenu liniju i nakon moje rečenice rekla je operaterki – izvinite, nemojte slati vozilo, snašla sam se. Otrčala uz stepenice i za manje od tri minuta je bila pred izlaznim vratima. Tečo, idemo!

Ustao sam, uzeo ključeve sa stola i krenuo za njom. Gde trebam da te odvezem – upitao sam je. Idemo glavnom ulicom, pa ću ti ja reći gde ćeš stati – odgovorila je dok je kuckala poruke na mobilnom. Za 10-ak minuta smo bili na lokaciji. Ovde možeš da staneš, drugarica živi ovde na trećem spratu. Zaustavio sam automobil i rekao joj da mi se obavezno javi pola sata pre nego što će krenuti sa žurke. Klimnula je glavom, otvorila vrata i pri izlasku rekla – želim ti lep provod sa mojom napaljenom majkom. Milena, šta to pričaš, jel si normalna? Rekla sam, šta sam rekla. Poznajem je jako dobro, a odlično znam i tebe. Garantujem da ćete se žestoko pojebati. Još kada vidi sa kakvom „alatkom“ raspolažeš, neće se skidati sa tebe celu noć. Na mene ćete i zaboraviti! Ludačo – odgovorih kratko i dodao sam gas. Na putu do kuće razmišljo sam o onome što mi je maločas Milena rekla. Da li je moguće da joj majka toliko poblesavi kada joj zafali kurac?! Možda je mala u pravu. Noć je pred nama, videćemo…

Ušao sam u kuću. Bio sam prilično izmoren od posla, a i želja za seksom nije bila toliko izražena. Svajo, svajo, jel’ si tu – dozivao sam je, ali nije bilo odgovora. Popeo sam se na sprat ka svojoj sobi u nameri da malo prilegnem. Pre nego što sam ušao u svoju sobu, svastika se spuštala niz stepenice sa potkrovlja i ugledala me je. E zete, stigao si… Sređivala sam onaj haos koji je za sobom ostavila ona mala. Htela sam da ti se izvinim zbog mog ponašanja. Ne želim da me pogrešno razumeš. Ti si muž moje rođene sestre i ne bih da se, ne daj bože, nešto loše dogodi zbog moje nekontrolisane želje za seksom. Držeći kvaku i polu-otvorena vrata svoje sobe, gledao sam je i pažljivo slušao kako se pravda. Ne brini svastiko moja draga, ja umem da čuvam tajne. To što si željna kurca, nije ništa strašno. Potpuno prirodna stvar.

Pitanje je samo da li smo visoko moralne osobe ti i ja. Ukoliko nismo, onda možemo veoma lepo da se „družimo“. Ja umam da čuvam tajne, a verujem da umeš i ti. Pogledala me je veoma provokativno, približila mi se tiho i jebozovnim glasom rekla – jel zaista umeš da čuvaš tajne? Privukao sam je ka sebi i žestoko počeo da je žvalavim. Nisam gubio vreme, odmah sam je dohvatio za ogromne sise, koje su bile potpuno vruće i napregnute. Bradavice samo što nisu pocepale njenu tanku tkaninu. Odvojili smo usne i upitao sam je – jel si sigurna da želiš da ovo uradimo? Sigurna sam – odgovorila je i ugurala me je u sobu. Skinula je preko glave svoju nešto dužu majicu, i ostala samo u boksericama koje su se urezale u njenu veliku pičku i savršeno dupe. Prišla mi je, spustila se na kolena i lagano mi je spustila trenerke i bokserice. Krenula je odmah da puši moj potpuno spušten kurac. Zaista je pušila sa uživanjem, znalački. Nisam mogao da ostanem imun da njeno fantastično mljackanje. Kurac mi je brzo reagovao i za manje od jednog minuta bio je u punoj veličini. Stavila je svoj lakat pored njega, pokušavajući da uporedi velečinu i prokomentarisala sva u zanosu – jako lep komad, ovo će biti najširi kurac koji je bio u meni. Nastavila je da ga puši sa velikim uživanjem. Jezikom je sve vreme palacala oko mog debelog glavića. Usisavala ga je gotovo do korena. Takvo pušenje još nisam doživeo. Obrazi su joj se skupljali neverovatnom brzinom i kada bi se povlačila ka mom glaviću, ispuštala bi mnogo sokova. Potpuno ga je ubalavila, curelo je na sve strane. Sobom je odzuvanjalo njeno nekontrolisano krkljanje svaki put kada ge je uvlačila celog. Veoma halapčljivo ga je pušila. Videla se njena ogroman želja za tvrdom karom. U jednom potezu je mogla da ga ugura u svoja usta do kraja. Jezikom je palacala po mojim punim mudima, kada bi ga uvukla do kraja u svoj jednjak. Imala je ogromno iskustvo u pušenju. Pitao sam se koliko je do sada kuraca progutala, kada izvodi prave bravure svojim jezikom, usnama i grlom. Strpala ga je celog u usta i uzela moje ruke koje je prislonila na svoju glavu. Držao sam je za kosu i krenuo da je lagano nabijam na kurac, a nakon nekoliko dubokih uboda, krenuo sam da je praktično jebem u usta. Kurac joj je ulazio sve do krajnika. Bez ikakvih problema je svaki put usisavala ceo kurac. Moja supruga, a njena rođena sestra je odlična pušačica, ali napaljena svastika, koja je divljala svojim ustima na mom kurcu, je dva puta bolja.

Bila je prava umetnica. Izvukao sam kurac iz njenih usta, ustao i skinuo trenerke i bokserice. Sedi na krevet – rekao sam joj. Ispravila se i sela, a ja sam stao ispred nje. Uhatio sam je ponovo za glavu i krenuo jako da joj nabijam kurac u usta. U ovom položaju ga je još lakše primala celog. Usta je otvorila najjače što je mogla. Držala me je za kukove i sama regulisala brzinu. Bio sam veoma blizu jakog svršavanja. Zabacio sam glavu u nazad i isturio telo ka njoj. Iskusno je osetila da sam pri kraju. Još brže je palacala jezikom oko mog kurca i u jednom mometu ga ja progutala celog i nije pomerala glavu, samo je jezikom lizala moja nabrekla jaja. Krenuo sam da se praznim u nju, glasno dahtajući i praveći nekoliko veoma kratkih trzaja kukovima. Bravo, tako je, kako dobro gutaš – komentarisao sam u zanocu. Gutala je kao ni jedna do tada. Direktno sam joj spermu špricao u jednjak. Disala je veoma jako kroz nos i mumlala sve vreme. Nije ga vadila iz usta i dalje je pušila. Kurac je stajao uspravno. Kako i ne bi kada sam pred sobom imao puši-kurku koja je bila profesionalka. Nakon 20-ak sekundi mog pražnjenja i njenog gutanja, izvukla ga je iz usta, pogledala me je u oči i rekla – zete, sperma ti je veoma ukusa i nastavila da ga puši. Ustala je ubrzo, skinula svoje bokserice i namestila se u dogy pozu. Razvali me sada molim te, pošto vidim da je još uvek u punoj formi, sva gorim – govorila je isprekidano. Isturila je guzu ka meni, koja je izgledala neverovatno. Ugurao sam ga odmah i bez čekanja. Krenuo sam odmah da je kidam najvećom brzinom. Sise su joj letele na sve strane. Ahhhh, to… nemoj da staješ, razvali me… kako mi je ovo nedo….stajjj…alll…ooooo. Jebao sam je žestoko još par minuta, a onda sam ga zakucao do kraja, savio se ka njoj i upitao – jel može u dupe? Šteta da ovakvo dupe ne bude razvaljeno.

Sama se pomerila u napred. Izvukla ga je iz svoje mokre pičke iz koje je curelo i slivalo na njenim butinama. Sama je kurac namestila na svoj analni otvor. Gurni ga odmah… Pljunuo sam u svoju desnu ruku, prešao preko njenog anusa i dobro ga ukvasio. Sklonio sam njenu ruku sa mog kurca i po njenoj želji sam ga nabio do kraja. Jaukala je, stenjala, šakama je stiskala prekrivač i molila da ne prestajem. Veoma jako sam je nabijao, bila je dosta dobro razrađena i to uopšte nije predstavljalo problem. Video sam da uživa. Približavao sam se vrhuncu. Izvukao sam ga iz nje. Pomerio je ka vrhu kreveta, ne dozvoljavajući joj da se okrene na leđa. I dalje je bila u ležećem položaju na stomaku. Nacentrisao sam kurac ponovo na njen analni otvor, ugurao ga naglo i legao preko nje celom svojom težinom. Ugurao sam dva moja prsta desne ruke u njena usta i jako ulazio u njenu ogromnu guzu. Jecala je i buncala od uživanja. Jače molim te, ahhhh, još malo, još malooooo… Tooooooo. Ah gotova sam… ne staj sada, ubrzaj….. ahhhhhh.

Pročitajte i ...  Pakleni Odmor

Bila je veoma glasna, cela soba je odzvanjala od njenih uzdisaja i zapomaganja. Jebao sam je najjače što sam mogao, užasno me je napalilo njeno ogromno dupe koje je sve vreme bilo pripijeno na moj stomak. Mogao sam da osetim njeno stezanje karlice i videlo se da svršava snažno. Kada sam bio siguran da je svršila, uzdigao sam se na ruke, i još jače krenuo da ga nabijam. Svrši u mene, svršiiiii, joj kako je širokkk. Bio sam potpuno van sebe, šamarao sam njeno veliko dupe iz sve snage. Opet sam legao celom svojom težinom preko nje i krenuo da se praznim u njeno ogromno dupe. Pomislih u tom mometu – i ćerku i majku sam napunio spermom u istom položaju i u istu rupu. Ne znam koliko sam ostao u tom položaju na njoj. Zatvorenih očiju sam laganim pokretima i dalje gurao kurac u nju. Bio je to najbolji analni otvor koji sam do tada punio. Naročito zato što je ona prva žena koju sam jebao u guzu, a koja je svršila, ne dodirivajući svoju pičku, klit ili grudi. Mislio sam da je nemoguće da žena svrši ako se jebe samo u guzu. To očigledno nije važilo za moju svastiku. Bila je to savršena jebačina, dostojna najvećim svetskim droljama. Telo joj se i dalje treslo, ali nije odsustajala od laganog nabijanja na moj kurac. Radila je lagano guzom i potpuno lagao mešala. Nisam bio više sposoban ni za šta, a videlo se da bi ona mogla još tri sata da se jebe, bez ikakvih problema. Nezasita kurvetina, pomislio sam u sebi. Milena je potpuno u pravu, kada kaže da joj se majka trpa sa strane. Bio sam potpuno siguran u to. Ovako napaljene žene koje prosto obožavaju kurac, bez seksa ne mogu da izdrže ni tri dana.

Ustao sam sa nje. Legao na leđa, dok je ona i dalje bila na stomaku. Teško smo dolazili do daha oboje. Sav sam bio znojav. Posle nekoliko sekundi, okrenula se na bok i odmah uzela moj kurac u usta. Opet je počela da ga halapljivo puši i da svoje nabrekele usne udara mojim polu-digutim kurcem. Gutala je ostatke sperme. Sada ću te ja ponovo vratiti u pogon. Obraćala se mojoj karini. Kako si lep, debeo i ukusan. Moja sestra je prava srećnica. Slušao sam njen monolog i nisam mogao da verujem sa kakvom sex-predatorkom imam posla. Tačno se videlo na koga je Milena.
Uhvatio sam je za kosu i povuka ka sebi. Stani bre pizda ti materina kurvina. Jel ti misliš da ja radim na baterije? Uništila si mi kurac skroz. Sestra ti dolazi sutra. Moraš ostaviti nešto i za nju. Ako provali da nisam u punoj formi, jebaće nam mamu. Znaš koliko je pronicljiva i ljubomorna?! Ma pusti ti moju sestru, imaš ti dovoljno materijala za nas obe. Namestila se između mojih nogu, dok sam ja posmatrao njeno kurvanjsko lice i najlepše sise koje sam video. Vi ste genetski jebozovne sa izvajanim telom. To mi je jasno. Možete da se jebete kad god vam padne napamet. To je za svaku pohvalu, ali svastiko moja najdraža, ne smemo pretirati. Ne mogu ja 3-4 puta za redom. Imaj milosti malo za mene. U redu, zete moj jedini. Ustala je sa kreveta i ozbiljno me je gledala. Sada ću te pustiti da se malo odmoriš, ali te čekam u svojoj sobi za dva sata. Imaćeš dovoljno vremena da oporaviš ovo tvoje „čudo prirode“. Šteta je da ga ne koristiš punim kapacitetom. Ponovo se spustila do mog potpuno izmorenog i spuštenog kurca, strpala ga je u usta i pušla još 20-ak sekundi. Ispustila ga je iz usta i krenula ka vratima. Pokupila je svoju majicu i bokserice sa poda i rekla – dakle, zete, čekam te za dva sata. Lepo se odmori. Uništiću te posle – namignula mi je i otišla.

Odmah nakon što je zatvorila vrata, otišao sam pod tuš. Trebalo mi je dobro hlađenje. Morao sam da ohladim obe glave. Razmišljao sam da li da nastavim ovu suludu avanturu sa svastikom i njenom mladom ćerkom, ili da odem iz njihove kuće u tri lepe… Shvatio sam da bi to bilo sumnjivo, naročito mojoj ženi Cici. Odlučio sam da ostanem, pa neka bude šta će biti. Donja glava mi je govorila – pred tobom su dve opasne jebulje koje će te svakog dana dovoditi do ludila, a gornja glava mi je govorila da moram da se mnogo kontrolišem i da pokušam da izađem iz svega toga bez posledica. Nakon 10-ak minuta unutrašnjeg rata pod tušem, donja glava je pobedila sa 5-0. Rešiio sam da uživam!

Vratio sam se u krevet i brzo zaspao. Pre toga pogledao sam na sat, bilo je nekoliko minuta do 20:00h. Probudio sam se oko 23:00h. Bio sma prilično odmoran, kao da sam spavao 24h u komadu. Na sebi sam imao samo bokserice. Iz ormara sam izvukao veš majicu, obukao je i krenuo u prizemlje. Sijalice su bila svuda po kući pogašene, samo su malo prigušeno osvetljenje i tiha muzika dopirali iz dnevnog boravka. Bio je uključen TV i podešen na nekom muzičkom kanalu. Ugledao sam svastiku kako u crvenoj kućnoj haljini spava na kožnoj ugaonoj garnituri. Uputio sam se ka kuhinji. Zatvorio sam klizeća vrata za sobom da je ne bih probudio. Zamutio sam dve ness kafe sa šlagom i ubacio u blender pomorandžu, bananu, jabuku i šargarepu. Sipao sveže isceđen sok u dve čaše, stavio ih na tacnu za posluživanje, zajedno sa velikim čašama u kojima je bila ness kafa i krenuo ka dnevnom boravku. Seo sam preko puta svastike koja je spavala dubokim snom. Lagano sam je dozivao, kako bi se probula. Posle nekoliko dozivanja, krenula je da se proteže. Jasno sam mogao da vidim da nema donji veš, ispod kratke i providne kućne haljine. Dobro jutro svajo, jel si lepo pajkila? Ahhhh, kao jagnje. Koliko je to sati? Uskoro će ponoć – rekao sam. Spremio sam ti onaj tvoj omiljeni ceđeni sok i ness. Ajde ustaj da zajedno popijemo ove moje specijalitete. Ispravila se u sedeći položaj, uzela cigarete sa stola i čašu sa sokom.

Odličan je, stavio si i dve kocke leda, baš onako kako ja volim. Gledao sam te nekoliko puta kako ti to spremaš, pa rek’o da probam. Boga mi zete i kafa ti je dobra, možeš da se ženiš – kometarisala je svastika još uvek bunovna od sna. Neka svajko, neka. Ne bih da se ponovo ženim. Ništa mi ne fali i ovako. Ćaskali smo još neko vreme, ispili sok i kafu i nakon toga svastika je ustala sa mesta na kome je sedala, došla do mene, otvorila kućni mantil, bila je potpuno gola, kako što sam i predpostavio, mirisala je očaravajuće. Savila je obe ruke na kukove, otvorila kućnju haljinu, izbacila guzu i rekla vrlo provokativno – e sada dezert! Kako ti izgleda? Ćutao sam, nisam mogao da dođem do reči. Uzela je čašu sa sokom iz mojih ruku, spustila je na sto iza nje i sela mi je u krilo, licem okrenuta ka meni. Ljubili smo se nekoliko minuta u tom položaju. Ruke su mi sve vreme bile na njenom dupetu. Stiskao sam je i divio joj se na izvajanoj liniji. Kakvu guzu imaš draga moja, da čovek prosto poželi da nikada iz nje ne izvuče kurac, samo da te puni i puni – govorio sam ubrzano. Mogla je osetiti moj kurac preko bokserica, koji je krenuo da raste usled njenog laganog mešanja guzom.. Ooooo, probudio se „mališa“. Ajdemo kod mene u sobu da ga razbudim do kraja, pa ćemo ga posle ponovo uspavati – govorila je svastika sva uspaljena i podigla me je sa fotelje. Lagano smo se ljubili i išli korak po korak ka njenoj spavaćoj sobi. Morao sam da je pitam da li je nekada imala dva kurca u sebi. Kratko mi je odgovorila da nije nikad, zato što se njen suprug ne slaže sa tim, ali da ona želi da to proba odavno. Ako se ne računa to što sam gurala dildo u picu a kurac u guzu, onda nikada nisam dožiovela duplu penetraciju. Pogledao sam je i rekao joj – probaćemo i to, obećavam i nastavili ka njenoj spavaćoj sobi.

Tada sam prvi put ušao u taj kutak. Soba je bila prostrana, po sredini sobe stajao je mali bazen 3 x 4 metara, na levom zidu su bila klizna vrata koja su vodila u kupatilo, a krevet je bio voden. Malo kičasto za moj ukus, ali nije me bilo briga za njen estetski ukus, ili bolje rečeno neukus. Bilo mi je važno da je ponovo onako dobro pojebem kao pre nekoliko sati u mojoj sobi. Legla je na krevet i rekla – sada je tvoj red da me jezikom dovedeš do ekstaze. Da vidim da li si baš toliko dobar, kako se moja sestirca stalno hvali. Kaže da si pravi umetnik u lizanju. Skinuo sam majicu i bokserice i spustio se između njenih raširenih nogu, podigao sam glavu i rekao joj – još sam i bolji, sada ćeš se uveriti. Krenuo sam lagano da je ližem po butinama, spustajući se do kolena, a onda se vraćao ka njenom stomaku. Zateza je telo i kad-kad uzdizala glavu sa jastuka. Jezikom sam prešao preko njene pičke koju sam tek tada video izbliza, a koja je bila obasjana svetom koja je dopirala sa zidnih led lapi. Bila je izdepilirana, samo jednu liniju je imala od klitorisa prema gore. Ne dužu od desetak i širu od jednog centimetara. Bila je to negovana, prava MILF pička koja se isprimala kuraca, onoliko. Mirisala je božanstveno. Moja svastika je mnogo vodila računa o higijeni i znao sam da je u tom smislu na najvišem nivou. Ipak je ona lekar i kod nje se to nekako podrazumeva.

Krenuo sam halapljivo da je ližem, da zabijam jezik duboko u njenu pičketinu, dok je ona svojim rukama stiskala one njene sisetine. Lizajući je kao žedan mačor, malo sam uzdizao pogled na gore i jasno sam mogao da vidim da uživa u mojim vratolomijama koje sam izvodio jezikom i prstima. U jednom momentu se potpuno izvila i iz noćnog stočića je izvadila vibrator, ljubičasto bele boje. Veličina tog vibaritra je bila prosečna (14-15 cm), ali je bio nekako čudno iskrivljen pri vrhu. Dobro ga je olizala i rekla – ovo će ti možda pomoći, nadam se da znaš gde ćeš sa njim. Uzeo sam vibrator iz njene desne ruke, curele su njene bala sa njega. Baš ga je dobro navlažila. Prvo sam ga gurnuo u njenu pičku, odmah celog. Upao je ceo bez ikakvih problema. Brzinu vibriranja sam podesio na drugi podeok. Plastični simulator kurca je prilično jako vibrirao. Usporio sam lizanje, a pojačao guranje te sprave u nju. Izvadio sam ga vrlo brzo, dobro ukvasio njen analni otvor i opet bez ikakvih problema ga ugurao ceo u nju. S tim što sam sada vibraciju podesio na čestvorku. Od jačine vibriranja, čitavo telo joj je podrhtavalo. Nastavio sam da je jako i široko ližem preko pičke i butina. Uzdigao sam se i stao na kolena između njenih nogu i ugurao tri pstra u njenu pičku, dok je vibrator divljao u njenoj guzi. Veoma jako je počela da izvija kukove, gotovo da sam izgubio kontrolu nad njenim telom, ali nisam odustajao. I dalje sam divljači nabijao prste i vibrator. Jako je jaukala i lagano gubila razum. Oči su joj sve vreme bile zatvorene, ruke nije skidala sa svojih velikih sisa i ogromnih tamnih bradavica, i stiskala kao da želi da samu sebe povredi.

Jecala je, sve jače je grizla svoju donju usnu i zaista je bila u ekstazi. Video sam da će ubrzo svršiti, izuvako sam prste iz njene pičke i dalje sam bio na kolenima. Nastavio sam divljači i bez milosti da guram vibrator u njenu veliku guzu. Jednom rukom je dohvatila svoj klitoris, a drugu je zadržala na ogromnoj i čvrstoj bradavici, leve sise. Kružnim pokretima, veoma snažno i brzo je trljala svoju potpunu mokru pičku. Još, ahhh, jaoooo, jošš mallllooooo, toooo.. gotova sam, oh bože, dobrooooo jeeeee, baš je dobrrrooooo, nabijaj mi ga jakooooo u dupe. Još maloooo. Toooooo! I onda se čulo dugačko i jebozovno ahhhhhhhh. Svršila je uz obilno curenje iz pičketine. Bila je kao prava fontana želja! Nisam joj dozvolio da dođe sebi u potpunosti. Jako sam joj raširio noge, ne vadeći vibrator iz njenog dupeta. Bio je ceo u njoj i pojačao sam ga na najjaču brzinu. Brzo sam nategao svoj uzdignuti kurac i ugurao sam ga u njenu potopljenu pičku. Jaooo, stani molim tteeeeee, čekajjj maloooo, ne mogu više… Naravno da je nisam slušao. Jako sam bio napaljen i sada je bilo kasno za povlačenje. Podigao sam joj čvrste i veoma jake noge na svoja ramena, levom rukom sam pridržavao vibrator da ne ispadne iz njene guze, a kurcem sam razvaljivao njenu pičketinu, gurajući ga sve do materice. Nije više molila da prestanem, sada je tražila dobar položaj kako bi joj bilo što lepše. Bila je napunjena u obe rupe. Obožavam sam to!

Pročitajte i ...  Konobar mi je razbio djevojku

Moja supruga mi nikada nije dozvolila da joj nabijem kurac i vibrator u isto vreme, u obe rupice. Dok je njena sestra to prosto obožavala, videlo se to.
Pusti me da ustanem, hoću da sednem na tebe. Sada ćeš videti kako se jebe prava fuksa. Legao sam na leđa. Ona me je opkoračila, prvo je nacentrilala moj kurac u njenu pičku i naglo sela, a onda je ostala u tom položaju, a vibrator, ne smanjujući njegovu brzinu, nabila sebi u dupe i krenula jako da meša. Glava joj je bila zabačena unazad, sise nisam mogao svojim rukama da obuzdam koliko su letele levo-desno. Praktično me je šamaralima njima. Desnom rukom je rasturala svoju guzu onim neverovatno jakim vibratorom. Mogao sam da osetim svaki put kada se do kraja nabije na moj kurac, i vibrator koji je u njenoj guzi. Posebno me je ložilo to što su se dodirivali kroz njene pičkine zidove, vibrator i moj potpuno nabreknuti kurac. Čini mi se da nikada nije bio veči i deblji. Uništavala je samu sebe od jačine mešanja i nabijanja na obe „sprave“. Bio sam sasvim pri kraju. Nekako sam je dohvatio za kosu, spusitio ka mojim grudimo i krenuo da je jebem najače što sam mogao, držeći je za kukove. Drugom rukom sam uhvatio vibrator i nabio joj ga do kraja. Poskakivala je kao da je na trambulini. Svršiću, gotov sam – rekao sam joj u jednom momentu. Nisam želeo da ga izvadim iz nejne pičke. Ahhhhh, čekaj još samo maloooo molim teeee, još samo malo – govorila je glasno. Nisam mogao više da izdržim. Nemoj u mene slučajnoooo, ahhhh, jooojjjjj… da svršišššš, ahhhh. Uzdigao sam karlicu koliko god sam mogao, zalepio svoja jaja do njene pičketine i krenuo u mlazevima da punim njenu utrubu. Bila je van sebe, a i ja.
I dalje sam jako nabija vibrator u njeno dupe. Još, ahhhh, još malloooooo, ahhh, evo gaaaaa, evoooooo, i prestala je da meša, ali je zato krenula da se trese gotovo brže nego vibrator koji je bio u njenu razvaljenu guzu. Curelo je iz njene pičke, kao iz pokvarene česme. Jedva sam dolazio do daha, bio sam potpuno mokar od znoja, moje sperme koja je ispadala iz njene razvaljene pičketine i njenih sokova. I dalje joj se telo jako treslo. Jedva je nekako, poslednjim atomima snage, izvuka vibrator iz svog dupeta, ugasila ga je i prakatično pala preko mene svom svojom težinom. Još uvek sam bio u njoj i pomalo pulsirao u ritmu njene razvaljene pičke. Špricanje u nju je trajalo najmanje 20-ak sekundi. Gotovo nikada nisam doživeo takavo svršavanje. Nisam želeo da ga više nikada izvučem iz njene pičketine.

Jel sam bio dovoljno dobar za tvoju pičku i strastvene jebačke pohode koje poseduješ – upitao sam je po malo ponosan. Zato što sam mogao videti da ne može još uvek da dođe do normalnog daha. Bio si odličan! Razvalio si me, tako da ću biti mirna narednih nekoliko dana sigurno. Zašto si svršio u mene, jel si lud? Ja nikada ne uzimam nikakva kontraceptualna sredstva. Imam probleme sa hormonima još od puberteta. Nasmejao sam se i rekao – tebi bar nije teško da abortiraš ili uzmeš „dan posle“ tableticu. Jel si gluv, ne smem da koristim ništa od toga. Smejao sam se zadovoljno i rekao joj – ne binem ja za tebe, snaćićeš se ti sigurno. Nego da te pitam nešto, najdraža svastiko moja. Pitaj usta te jebem blesava, ajde pitaj, pošto očigledno nemaš namere da kurac izvučeš iz mene dok ti ne odgovirim. Bila je u pravu. Kaži mi molim te, kako podnosiš odsustvo svog dragog muža? Ko te puni kada je on na putu? Bezobrazniče jedan. Šta ti misliš o meni, da sam ja neka raspala kurva, koja napada muškarce po ulici – ljutito je odgovorila. Dobro de, ne ljuti se odmah, ne mislim da ih napadaš, ali me zanima kako kontrolišeš toliku želju da kurčinom.

Samozadovoljavam se, kretenu. Jel ti sada jasno? Nije – odgovorio sam oštro! Naravno da mi nije jasno. Plastika i guma ne mogu da zamene to „čudo“ na kome sada sediš i nemaš namere da ustaneš sa njega. Tačno je da ne može kurac zameniti ni jedno pomagalao, ali šta ću. To mi jedino preostaje. Nemaš baš nikog, a? Reci mi, što si „cava“ – navaljivao sam bezobzirnmo na nju. Dobro majmune, imam jednog kolegu sa kojim se povremeno pojebem, tu i tamo. Ali on sada radi u Beogradu, pa se retko viđamo. Jednom mesečno možda. Žena ga je provalila skoro, pa se povukao i pritaio. I kakav je doca – nastavio sam sa provokacijom? Jedi govna zete, jel’ znaš. Šta hoćeš da čuješ, da si bolji jebač, jel’ to? Klimuo sam glavom, gledajući je direktno u oči, gurajućijoj i dalje moj polu-spušteni kurac u pičku iz koje curelo. Opasan si jebač, priznajem! Niko me nikada nije doveo do orgazma, a da me je jebao samo u dupe, a eto ti jesi. Svaka ti čast na tome. Jel’ si zadovoljan sada, ološu jedan? Jesam svastiko moja najjebozovnija. Ajd’ sad ustaj. Idem da se istuširam, sav sam umazan od curenja iz te tvoje pičketine. Čekaj, idemo zajedno – rekla je.

Dok smo se tuširali, na velikom zidnom satu video sam da su kazaljke poklopljene. Otkucavale je ponoć. Požuri sa tuširanjem, svakog trenutka će te Milena pozvati da odeš po nju. Ne birni, imamo vremena. Neće ona pre 01:00h. Masirao sam joj ogromne i sada po malo mlitave sise. Odmah je reagovala i zatvorila oči. Jel’ hoćeš da mi ga još jednom popušiš, onako kao što samo ti umeš, molim te? Najbolja si „oralna domaćica“ koju sam u životu video! Odmah se spustila na kolena, dobro ga je oprala i protrljala sunđerom i krenula jako i silovito da gura kurac u svoja usta. Tuš je hladio naša tela, ali mi to nije mnogo pomoglo. Sav sam goreo, želeo sam da je neprestano zalivam po sisama, tom kurvanjskom licu i da guta koliko god može. Nikada brže nisam svršio nego tada. Za dva minuta sam krenuo jako da drkam ispred njenih usta, dok je ona palacala jezikom po mom glaviću. Uhvatio sam je za glavu levom rukom, dok sam desnom usmeravao špricanje spreme u pravcu njenih otvorenih usta i jebozovnog lica. Olizala ga je na brzaka i nastavila da se tušira. Nije bilo puno sperme, što je i razumno. Lako je sve progutala.
Izlazi sada napolje. Idi se obuci. Pokupi svoje stvari sa poda, nemoj da mi se šetaš go po kući. Smejala se i izgovarala tu rečenicu, dok je trljala lice i kosu, skidajući ostatke moje sperme. Otišao sam u svoju sobu. Spremio sam se za par minuta. Seo sam na krevet i video dva propuštena poziva od moje supruge. Nisam hteo da je zovem, predpostavio sam da je već zaspala. Oko 00:40h zazvonio mi je telefon i kroz ogroman šum i glasnu muziku, jedva sam čuo Milenu koja kaže – kreni ka stanu moje drugarice. Biću ispred zgrade za 10-ak minuta. Ok – rekao sam i prekinuo vezu. Sišao sam u prizemlje, pokucao na vrata spavaće sobe moje svastike i rekao joj – idem po Milenu, pozvala me je. Ona je ležala na krevet, listajući nešto na tabletu. Kratko i nezainterosavno je odgovorila – dobro. Odmah dođite kući, ustajete rano i ona i ti.

Milena me je čekala na mestu gde je rekla. Pored nje je stajala neka njena drugarica koja je bila polu gola, sa isturenim sisama, što bi se reklo „na izvolte“, a ni Milena nije ništa bolje izgledala. Ušla je brzo u auto, sela na zadnje sedište. Iz svog ranca je izvuka tangice, primetio sam to gledajući u retrovizor, i krenula da ih navlači. Šta radiš bre to droljo mala – upitao sam je po malo ljut. A kako tebi izgleda? Kako da se vratim kući bez gaćica. Ako bi me majka provalila, razbila bi me. Znači, jebala si se, a? Jebala, nego šta – ponosno je izgovorila. Nije bio loš, samo moram da priznam da ne može ni da ti priđe. Svršila sam samo jednom. Brzo je sve bilo gotovo. Desetak minuta je samo uspeo da izdrži. Gde ste se jebali? U sobi slavljenika. Taj momak sa kim sam se cepala je rođeni brat mog druga iz odeljenja. Košarkaš je, igra za neki klub u Beogradu, zaboravila sam kako se zove. Kurac mu je baš veliki, ali ne ume da ga koristi. Ima samo 18. godna. Zato ću sada tečo na tvom kurcu sve da nadoknadim. Gledao sam je pomoću retrovizora i rekao – e nećeš! Kažnjena si zato što si pičku dala nekom levaku. Narednih pet dana ćeš patiti za kurcem, jel ti jasno? Nemoj tečo molim te. Mislila sam da ti to neće biti važno. Da sam znala da će ti smetati, nikada se ne bih pojebala sa njim.

Mala je molila za kurac, kao prava droljetina. Kako si se ti proveo, jel sam te probudila malo pre? Ljutio sam izgovorio – jesi ali nije važno. Jel mama spava? Nemam pojma, nisam je video još od večere. Verovatno spava. Ćutali smo do kuće. Milena je prva izašla iz automobila kada samo ušli u dvorište i krenula ka kapiji da je zatvori i zaključa. Ja sam ušao u kuću pre nje. Bacio pogled u dnevni boravak i u kuhinju, nije bilo nikog. Izgeda da je svastika zaspala kao beba, nakon dobijenog kurca. Milena je prošla pored mene i krenula niz stepenice, negde na polovini se zaustavila i pokazala mi rukom da krenem za njom. Došao sam do nje i zajedno samo se lagano penjali. Dođi kod mene u sobu za 10-ak minuta. Samo da se istuširam i pripremim pičkicu samo za tebe. Rekao sam ti da ne dolazi u obzir. Kažnjena si! Dobro tečo, daj mi bar da ti ga ispišim na brzaka, odmah sada, kod tebe u sobi, u znak izvinjenja. Odgurnuo sam joj ruke, pravići se da sam mnogo ljut, a pravi razlog mog odbijanja je bio žestok seks koji sam imao sa njenom mamicom sat vremena pre toga. Nisam imao snage da sada i Melienu pojebem. Znam da bi to trajalo do 3-4 sata ujutro, a ja sam morao rano da ustanem zbog posla. Rekao sam joj – kada budeš shvatila svoju grešku i kada se iskreno izviniš, onda ćemo razgovarati, a tada marš na spavanje fuksetino mala. Okrenuo sam se, ušao u svoju sobu i zaključao vrata. Zaspao sam nakon nekoliko minuta.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
1 thought on “Tečo, uvedi me u svet odraslih (četvrti deo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nevaljale devojke

Don`t copy text!