Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Tečo, uvedi me u svet odraslih (drugi deo)

29 min čitanja
lizanje nevine pickice

Otvorio sam oči, napolju se sunce polako prolamalo kroz krošnju velike lipe koja je stajala naspram spavaće sobe. Pogledao sam na sat, 7:58h. Poljubio sam svoju suprugu i lagano je budio. Užasno je prgava kada se naglo probudi, iskusio sam to više puta. Dobro jutro ljubavi. Vreme je za buđenje, odavno je svanulo. Nisam bio spavalica, voleo sam jutranji miris proleća i zato sam godina unazad već u 7:00 bio na nogama. Koliko je sati – upitala me još uvek bunovna od sna. Skoro će osam. Ustaj polako, trebaš da se vratiš kući, radiš popodne. Kako ne volim radnu nedelju, jebem ti privatne časove i ko ih izmisli. Bila je razočarana zato što je morala da ustane, a pred njom je bio četvoročasovni put do našeg grada. Joj, ja sam potpuno zaboravila da moram busom da se vraćam kući – sada je bila baš neraspoložena. Ustaj draga, smislićemo nešto kako bi ti bilo prijatnije putovanje.

Upoznavanje Hrvatska

Lagano je ustajala iz kreveta, držeći se za stomak i praveći bolnu grimasu na licu. Kako me boli stomak, umreću. Sve je to zbog tebe i tvoje nekontrolisane želje da me jebeš u guzu. Jedva stojim na nogama. Krenula je ka svojoj toribi i izvuka brufen 400mg. Uzela je času sa noćnog stočića i progutala tabletu. U životu više da nisi pokušao da mi ga uguraš u guzu. Razbiću te, jel si čio?! Ali draga, u tebi je bio samo nekoliko sekundi, nemoguće da te baš toliko boli – odgovorio sam po malo razočaran, zato što sam znao da će mi biti jako teško da je nagovorim na analni sex. Istuširali smo se zajedno, na brzaka mi je pod tušem izdrkala kurac koji je usled jutaranje erekcije, stajao potpuno ukrućen. Brzo sam svršio zahvaljujući njenom iskusnom drkanju i isprskao je po stomaku i butinama. Završili smo tuširanje i krenuli u prizemlje, tačnije u kuhinju na prvu jutarnju kaficu. Iz tog pravca dolazili su prijatni mirisi, ispečenih jaja, slanine i pečuraka. Svastika je već odavno bila budna. Znala je da moja supruga Cica, a njena sestra, odlazi danas, pa je zato poranila kako bi joj spremila doručak.

Ćao drugari, kako ste spavali, jel vam je krevet bio udoban – razdragano je govorila moja svastika, koju sam ja zvao oduvek „svaja“. Jeste, krevet je super. Odgovorio sam, dok se moja Cica i dalje po malo mrštila i prdžavala stomak. Šta je sestro, nešto te boli? Rekoh kroz mali smeh – starija i zaštitnički nastrojena sestra. Uvek je na moju suprugu gledala kao na devojčicu. Bila je od nje straija osam godina. Daj da pogledam u čemu je problem. Ma ništa opasno, malo me boli stomak i donji deo leđa. Da nisi dobila, a? Nisam, ali izgleda kao da hoću svakog momenta. Prišla je mojoj ženi i lagano joj je pritiskala stomak. Tvrd je prilično. Sada ću ti doneti nešto za bolove. Ne moraš, uzela sam brufen malo pre. Ok, sedi onda, smutiću ti ceđenu pomorandžu i toplu kamilicu, to će te malo smiriti. Dok je seckala voće, nasmejanim tonom mi se obratila – šta bre ti zete radiš ovoj mojoj sestri? Pogledaj je kako izgleda. Bleda, razbijena, jedva stoji na nogama. Kao da je pregazio ceo vod napaljenih vojnika.

Ništa joj ne radim, majke mi, samo ono što svako normalan radi – uzvartio sam joj osmehom. Cica nas pogleda onim njenim prepoznatljiv oštrim pogledom i reče – pa kaži sada mojoj seki šta si pokušao sinoć da uradiš, ajde muškarčino… Cico aman ženo, prekini. Sramota me je da pred tvojom sestrom govorim takve stvari. Ma šta te sramota, bitango jedna. Seko, gurnu mi je onu svoju „alatku“ sinoć u guzu, do kraja. Htela sam bre da crknem. Od toga me sve boli još uvek. Sestra je samo pogledala, i nakon nekoliko sekundi briznula u veoma jak smeh. O bože, koji ste vi klinci. I zato te boli stomak i ne možeš da stojiš na nogama, jel? Zato – Cica odgovori ljutito. Idi bre sestro molim te, pa danas se klinke ubijaju od analnog seksa. Navodno žele da ostanu nevine, ali zato guzu daju kome stignu. Kakva si ti amaterka… I opet je krenula glasno da se smeje. Počeo sam i ja da se smejem. Cica nas je žalosno gledala i nije progovarala. U tom momentu za kuhinjskim stolom nam se pridružila i mala Milena. Dobro jutro veseljaci. Čujem, razgovarate o nekim veoma primerenim temama za vreme jutarnjeg doručka, baš lepo – i krenula i ona da se glasno smeje.

Milenice, nemoj sad i ti da zezaš tetku, molim te. Vidiš da su ovo dvoje nenormalnih ljudi navikli na te stvari, ali ja jednostavno nisam. Da, da, ti si još uvek mlada i ne voliš q… ne vuci me za jezik da ovde govorim svašta pred detetom – reče moja svastika. Sine, kaži ovoj tvojoj zatucanoj tetki koliko je tvojih drugarica nevino. Milena kao iz topa odgovori – verovatno ni jedna. A da li tvoje drugarice upražnjavaju analni sex? Kaži joj molim te, pošto očigledno tvoja tetka živi još uvek u 14-om veku. Tetka, svaka od njih je prvo dala guzu, pa „ono“ drugo, veruj mi – šapatom reče Milena i poljubi tetku u obraz. Cica je samo zbunjeno gledala u Milenu i svoju sestru, dok sam ja bio veoma srećan nakon ovoga što sam čuo. Pomislih, mala se znači jebe, čak i u guzu. Polako ispijajući ness, krenuo sam da smišljam plan zavođenja. U tom momentu čuli smo zvuk automobila, kako se parkira u dvorištu. Pašenog je došao sa pijace, a moja svastika je krenula da mu pomogne da iznese namirnic. Sedi ti svajo, ja ću mu pomoći. Zamnom je krenula i Milena. Na sebi je imala beby doll komplet, koji je bio potpuno providan. Nije nosila brus, samo tangice koje sam mogao da vidim kada je sa stepenica potrčala ka autu da prihvati kese koje je njen tata polako vadio iz gepeka. Dobro jutro pašo. Već ste ustali? Zašto niste još malo spavali – upitao je. Ne vredi pašo, naviko sam da se rano budim i tu pomoći nema.

lizanje nevine pickiceUzeli smo sve iz automobila i krenula ka kući. Ispred nas je bila Milena koja je svakim korakom toliko talasala guzom da sam se jedva uzdržao. Kurac je reagovao. Na to nisam mogao da utičem. Kako ste spavali – upisao je pašenog. Dobro, sredio si kuću vrhunski. Krevet je fenomenalan, a tek onaj mali bazen sa mehurićima u kupatilu. Odlično si sve uradio. E moj pašo, radim tamo kao konj, ali se dobro i zarađuje. Nisam žalio pare da sagradim najkvalitetniju kuću. Ove moje dve devojke zaslužuju sve to. Znam, tako i treba – odgovorih mu i zajedno smo ušli u kuhinju ostavljajući namernice na ogromnom kuhinjom pultu. Cica je lagano ispijala kafu dok je moja svastika krenula da razvrstava nametnice po frižideru i u kuhinjskoj ostavi. Cico, kada krećeš kući – upitao je paša. Za par minuta, samo da se spremim. Ne znam kada imam bus? Ma kakav bus bre svajo, uzmi njegov auto – pokazivaću rukom ka meni, a on neka se posluži našim kolima. U garaži je parkiran Passat, koga niko ne vozi. A i moj auto ostaje kući, ja idem sutra avionom. Ova tvoja sestra, kola ima samo za gledanje. Nije prešla 1000 kilometara za tri godine. Ma šta će mi auto po gradu, gde ja to idem… Sve je blizu – odgovorila je svastika. A i onako me kolegenica stalno vozi na posao, ili idem taksijem ako me baš mrzi da pešačim.

Pogledao sam u Cicu i rekao joj – eto i to smo sredili, nećeš morati da se klackaš busom pet sati. Pogedala je ka zetu i zahvalila mu se zato što je neće pustiti da se mlati autobusima. Ništa onda dragi moji, da krenem ja polako. Krenuo sam ka stepenicama da spustim Cicin ranac sa stvarima, a zamnom je pošla i Milena. Tečo, sačekaj malo, imam nešto da poklonim tetki. Idem i ja gore da joj to donesem. I opet je otrčala uz stepenice, pre mene. Gledao sam u njenju savršenu guzu koja se tako dobro klatila pri svakom njenom koraku. Ušao sam u sobu gde smo spavali, ubacio Cicinu šmiku u ranas i krenuo ka vratima. Odozgo je silazila Milena, noseći u ruci brus i tangice. Savršen crni čipkasti kompet koji je bio obešen na plastičnom ofingeru. Tečo, stavi ovo u ranac. Nemoj tetki reči šta sam joj poklonila, neka to bude iznenađenje kada stigne kući. Meni je ovaj komplet veliki, brus mi je za jedan broj veći, a njoj će stajati savršeno. Pogledao sam je i spustio pogled na njene sise. Jel si sigurna tečina lepotice da ti je ovaj bris veliki, rekao bih da je možda čak i mali za te tvoje savršene grudi.

Potapšala me je po remenu i rekla – jeste veruj mi. A ja i onako ne volim da nosim bruseve, ovako mi je mnogo prijatnije. Okrenula mi je leđa i napravila nekoliko koraka, pa se vrati. Videla sam sinoć tetkine sise dok ste se jebali, razvaljivao si je i sise su joj letele na sve strane. Ovo je njen broj 100 posto, okrenula se i otrčala niz stepenice. Zastao sam ukupan u mestu. Znači ona je bila sinoć ispred naših vrata – prošaputao sam. Ko zna koliko je tamo stajala. Prolazilo mi je kroz glavu, da li se dodirivala, da li je možda svršila dok nas je gledala kako se jebemo… Krenuo sam i ja dole posle par trenutaka, pružio Cici ranac i svi smo krenuli da je ispratimo. Izvadio sam ključeve iz džepa i rekao joj – javi se obavezno kada stigneš i pazi kako voziš molim te. Zagrlila me je, pozdravila se sa ostalima i sela u auto. Pokušaću da dođem sledećeg petka posle posla. Biće mi dosadno da budem sama u stanu. Rekao sam joj – ako možeš ti dođi. Nedostajaćeš nam. Otvorio sam kapiju i ona je krenula put našeg grada. Tog dana smo uglavnom proveli razgovarajući i pripremajući se za sutrašnji posao.

Pročitajte i ...  Tečo, uvedi me u svet odraslih (četvrti deo)

Pašenog je imao sa beogradskog aerodroma let sutra uveče za Ajndhoven, a ja sam po ranijem dogovoru u 7:00h morao da se pojavim na gradilištu. Počinjali su radovi. Te večeri smo svi krenuli dosta ranije na spavanje. Ja sam već u 22:00h bio u krevetu i dopisivao se sa Cicim. Prozor moje sobe je bio otvoren i tiho sam mogao da čujem uzdisaje. Soba u kojoj su spavali pašenog i svastika je bila tačno ispod moje sobe. Lagano sam izašao na terasu, malo se nagnuo i jasno sam mogao da čujem. Jaoooo, ubijaš me tim velikim kurcem, nemoj da staješ, svrši u mene molim te, svrši…. Jače, sada ubrzaj. A nakon toga, tišina 10-ak sekundi. Šta je dragi, opet hoćeš da me jebeš u guzu. Ajde ako si navalio – mogao se čuti pohotan i napaljen glas moje svastike, koja je zaista izgledala savršeno. Kada je čovek pogleda morao je da baci pogled na njene sise i dupe. Namaži ga prvo malo. Neću da ga namažem – čuo se glas mog pašenoga. Neka te malo boli, tako ćeš više pamtiti ovo veče. Jebaćemo se opet tek za dva meseca, tada se tek vraćam.

Aaaaaaa, jojjjjjjj, preveliki je i preširok da bi ušao bez podmazivanja, namaži ga molim teeeeee. A onda se čulo vrištanje, a ne uzdisaji. Paša je otkidao od kurca. Čuli su se sve glasniji udarci njegovog stomaka u njeno veliko i mesnato dupe. Stavi mi prste u pičkuuu, molim teee – čuo se glas moje svastike nakon dva minuta jake jebačine. Stavi ih, hoću da budem napunjena skroz. Ne vadi ga, ne vadi ga… Gotova sam još malo, ubrzaj, jačeeee, ahhhhh bože… Čulo se jako nabijanje i onda samo jak uzdah pašenoga. Svršavao je. Svastika je i dalje jecala i veoma glasno uzdisala. Životinjo, unakazio si me tim tvojim buzdovanom – ogalsila se posle nepunog minuta.

Ušao sam lagano u sobu i zatvorio balkonska varata za sobom. Poželeo sam Cici laku noć, izdrkao sam ga na brzaka i zaspao kao zaklan. U 06:30 čujem bunovan od sna alarm. Otvaram oči lagano i razmišljam – sada kreće pakao na ovom poslu koji će trajati narednih nekoliko meseca, ali me odmah oraspoloži pomisao da ću boraviti u kući gde će biti i mala Milena. Plan kako da je pojebem mi je dao još veći podstrek da se danas dokažem na poslu novim kolegama. Prvi dan na gradilištu je protekao kao i obično. Upoznavanje sa ekipom, listanje planova i projekata, premeravanja i sve ono što se obično radi pre početka izgranje. Na poslu sam bio do 17:00 časova i žurio sam da se što pre vratim u kuću svoje svastike, gde me čekala Milena. Celog dana mi je bila napameti ona njena rečenica od juče – videla sam kako mi jebeš tetku, razvalio si je.

Stigao sam oko 17:30 sati. Paša je polako pakovao kofere, spremajući se za dvomesečno odsustvo od kuće. Pašo, stigao si? Taman da zajedno ručamo i da polako kreneo. Zamoli ću te da me ti odvezeš na aerodrom, nisam baš sigiran da ova moja vozio kroz onu beogradsku džunglu. Nema problema brate, ja ću poći sa vama.
U 20:10 sati je imao let. Oko 18:30 smo krenuli od kuće i oko 19:15 smo stigli na aerodrom. Čekirao je kartu i nakon toga smo sedeli u restoranu, čekajući poziv sa razglasa. Avion nije kasnio. Pozrdavili smo se svi sa njim, a meni je rekao – obrati malo pažnju na Milenu, mnogo mi se promangupirala u poslednjh nekoliko meseci. Mislim da ima nekog starijeg momka. Baci pogled, pa ako nešto primetiš neprimereno, obavesti me. Ništa ne brini pašo, kao da si ti kod kuće. Putuj slobodno, sve će biti pod kontrolom. Prošao je kroz klizeća vrata, ušao u tampon zonu, mahnuo nam je još jednom i otišao.

Milena me je pogledala i upitala – šta ti je tata rekao, nešto o meni, jel’ da? Ništa, ništa, tečino, sve je pod kontrolom. Sada sam ja tu da te zaštitim od onih tvojih brojnih udvarača. Nasmejali smo se i krenuli ka parkingu. Svastika je predložila da se malo prošetamo kroz Beograd, ali ja nisam mogao. Bio sam i suviše umoran, a čekalo me je ponovno buđenje u 5:00. Brzo smo stigli do njihove kuće. Odmah sam otišao u svoju sobu, istuširao se, kratko razgovarao sa Cicom i zaspao. Nakon kraćeg vremena, probulo me je kucanje na vratima. Zete, jel spavaš? Ne, ne, uđi slobodno, povlačeći prekrivač koji je spao. Spavao sam samo u boksericama, a kada je Cica pored mene uvek go. Izvini što te uznemiravam, samo sam htela da ti kažem da ja sutra radim celog dana i celu noć. Jedna kolegenica nam se razbolela, pa me je malo pre zamolila da je ujutro odmenim. Poludeću više od svega ovoga, majke mi. Radim sutra 24 sata, pa nakon toga dežuram celu noć. Jebem ti medicinu i ovu blesavu državu. Na nekoliko hiljada pacijenata, samo 4 lekara u dežurnoj službi. Pa to ni u Africi nema. Ne nerviraj se svajo, odavno je ovde sve otišlo u majčinu i pitanje je da li će ikada biti bolje. Da znaš zete da je tako. Samo sam htela da te zamolim da pripaziš na Milenu. Ako ti nešto zatreba pozovi me. Ništa se ne sekiraj, obećao sam i paši da ću vam se naći i da ću da pripazim na tu malu opasnicu. Sada je u takvim godinama, sve bi da proba, nikako da izađe iz puberteta. Normalno je da bude prgava, buntovna. Takva si i ti bila, ne zaboravi to. Tačno, zete, tačno. Ali će meni rogovi da niknu dok se ne uozbilji. Ništa ne birini, ukrotićemo je. Sutra sam ja sa njom, pokušaću da utičem na nju. Hvala ti još jednom, laku noć zete. Laku noć svajo.

Zatvorila je vrata i otišla ka svojoj sobi. Krenuo sam polako da razređujem podli plan skidanja gaćica maloj tečinoj lepotici. Imao sam vremena na pretek. Fantastiče uslove da je otkinem od kurca, u danima koji su bili pred nama. Naredni dan mi je veoma brzo prošao. Potpuno neprimetno je došlo vreme da se lagano povučemo sa gradilišta. U toku dana čuo sam se jednom sa pašom i dva puta sa svastikom, koja mi je rekla da naručim večeru iz restorana i da mi je broj ostavila na frižideru. Taj restoran drže naši kumovi. Slobodno naruči šta god želiš, pitaj i Milenu šta želi za večeru. Stigao sam kući, prilično umoran od posla, otišao pod tuš u velikom kupatilu koji se nalazi u prizemlju. Zaboravio sam da zaključam vrata. Dok sam se opuštao pod tušem, na vratima sam ugledao Milenu koja je stajala sa peškirom obavijenim oko sturka i u brusu. Pokušao sam da se okrenem ili prekrijem polu-dignuti kurac, ali nije vredelo. Sve je mogla jasno da vidi.

Šta ti je bre tečo, šta se ustručavač? Videla sam tatu više puta golog, na istom tom mestu, a i možda još po nekog – i provokativno mi namignula. Ako ti ne smeta, ja bih malo da se brčkam. U susednoj prostoriji, koja je bila spojena sa kupaonom, bio je veliki zatvoreni bazen sa pogledom na prelepi vrt koji je u proleće definitivno najlepše izgledao. Završio sam brzo sa tuširanjem, navukao bade mantil i krenu za Milenuom. Dođi tečo da se kupamo zejdno. Voda je fenomenalna. Ukljušila sam grejanje na najjače. Uskači! Ne mogu draga, nemam kupaće. Otvori onaj ormar i uzmi, tu stoje tatine stvari – pokazivajući rukom u dnu prostorije. Otišao sam do ormara i odabrao neki šareni šorc. Paša i ja smo bili iste građe i kilaže, pa nije bio problem da lako uđem u njegove stravi. Skinuo sam bade mantil i brzo navukao šorc. Uskočio sam u bazen koji nije bio previše dubok, oko 1,4 metara, dugačak 7 i širok 5,5 metara. Pravi mali kućni raj. Zaplivao sam malo i gledao u Milenu, ali pre svega u njene grudi koje samo što nisu ispale iz tamno crvenog brusa koji je bio za broj manji. Sise su joj zaista bile fenomenale i izražajne. Dok sam ronio, mogao sam da vidim da nema donji deo kupaćeg, već samo crvene tangice koje su bila toliko pripijene da su joj ostvljale linije na kukovima.

Tečino, jel se ti stalno ovakva šetkaš po kući. Da, uglavnom. Stalno sam sama u ovoj pustari. Tata je napravio kuću kao da će u njoj živeti 10 osoba, a ja sam uglavnom sama. Mama dolazi ponekad, uglavnom neraspoložena ili umorna. Razgovaramo povremeno. Dogodi se da se ne vidimo i po tri dana. Kada sam ja kući, ona spava, kada se ona probudi ja sam u školi ili u gradu. I tako, dosađujem se sama i baš mi je bezveze. Zato je super što si ti sada tu. Da imam bar sa nekim da se svađam, ako ništa više od toga – smejali smo se glasno zajedno. Nećemo se svađati lepotice. Možemo sve drugo da radimo, ali da se svađamo nećemo. Na šta si tačno mislio, šta možemo da radimo? Pa, recimo, možemo zajedno da odemo na piće, možemo ovde da plivamo, možemo neku društvenu igru da odigramo, mogu da ti pomognem oko matematike, istorije, nemačkog ili engleskog. Čujem da ti je sada ova četvrta godine gimnazije mnogo teža nego prethodne. Mogu da te lepo pripremim za fax. Kako si položila na polugodištu? Falila mi je ocena da budem odlična. Matematičar me zajeb’o. Dao mi je trojku. Eto vidiš, možemo zajedno da vežbamo matematiku i obećavam ti da ćeš u junu imati peticu. Prišla mi je poljubila i u obraz i rekla, hvala ti tečno i ponovo zaronila.

Kurac mi je odavno bio pod tenzijom. Nisam mogao pogled da sklonim od njenih sisa. Primetila je da je posmatram, ali je samo smeškom reagovala. Plivali smo još oko pola sata, razgovarali o nekim neobaveznim temama i onda je ona rekla – idem da se obučem, a ti naruči neku klopu. Mama ti je sve objasnila? Jeste, čuli smo se danas popodne. Meni naruči kineze, kaži kumi da je za mene, zna ona šta treba, a ti uzmi šta god hoćeš. Izašao sam iz vode, navukao bade matil i otišao u kuhinju po broj telefona. Naručio sam hranu, kuma je rekla da će hrana biti kod nas za 20 minuta. Zaista su bili precizni i hrana im je bila fenomenalna. Nakon večere, bilo je već oko 20:00 časova, pozvao sam Cicu da vidim kako je, nakon toga svastiku da joj kažem da je sve u redu i da može mirno da se posveti poslu, dok je Milena razgovarala sa svojim ocem koji je hteo da me čuje. Bilo je malo nezgodno, pošto sam ja bio samo u bade mantilu, a bila je video konekcija, ali nisam moga nikako da eskiviram javljanje.

Pročitajte i ...  Preterana bliskost

Pašo, kako je, kako je na poslu? Odlično je pašo, sve teče po planu. Malo pre smo Milena i ja večerali, ja se sada spremam za tuširanje, pa na spavanje .Ustajem ujutro u 5:00h. Kako je Milena, jel je sve OK? Ništa ne brini, obećala mi je malo pre da će ovu poslednju godinu gimnazije završiti sa odličnim uspehom. Pomoćiću joj oko matematike i biće sve OK. Hvala ti pašo. Čujemo se uskoro… Čujemo se brate, pozdrav. I prekinuo sam vezu.

Milana je očistila sto od ostataka hrane i krenula da izbaci smeće. Vratila se brzo i rekla, tečno napolju se sprema oluja, baš se naoblačilo, verat je sve jači. Molim te idi parkiraj auto u garažu. Izašao sam i uterao auto u garažu i pogledao u nebo. Zaista se spremela jaka prolećna kiša, a vetar je bio prilično jak, u daljini se čula grmljavina. Brzo sam se vratio u kuću i rekao Milena da je u pravu. Biće oluje, nadam se da se ne bojiš grmljavine? Užasno se bojim – odgovorila je. Ne brini, ja sam tu, nije to ništa strašno.
Sedeli smo još neko vreme u dnevnom boraku i gledali neki kviz na televiziji. Ja sam bio na fotelji, a ona preko puta mene, uvaljena u drugoj. Na sebi je imala samo kratku spavaciču koja joj je jedva prekrivala guzu, naravno bez brusa i samo u tangicama. Kada je podigla noge na fotelju, jasno sam mogao da vidim njene gaćice. Milena, idi obuci nešto prehladićeš se – izigravao sam brižnog rođaka, ali samo da bih video njenu reakciju. Mrzi me da ustajem, još malo će kraj, pa idemo na spavanje – odgovorila je. Posle 15-ak mituta kviz se završio. Ustao sam i rekao joj – mala vreme je za krevet ustajemo rano i ti i ja. Ugasila je televizor i krenula ka stepenicama.

Namerno sam ostao iza nje, da bih mogao da vidim njenu savršenu guzu koja je progutala tanku traku njenih čipakstih crnih tangica i kako bih mogao lakše da ga izdrkam pred spavenje. Laku noć tečo – rekla je tiho i nastavila da se penje ka svojoj sobi na potkrovlju. Ja sam ušao u sobu, skinuo mantil i legao. Zamišljao sam njenu guzu u njene savršene sise, i pitao se kako je moguće da jedna devojčica od 18 leta ima onako izvajano telo i tako velike sise i dupe. Kurac je odmah reagovao, uzeo sam ga u desnu ruku, zatvorio oči i krenu da ga drkam. Izvadio sam krenu za telo iz fioke, koju sam inače koristio, namazao kurac da bi lakše klizio, i nastavio lagano da drkam, razmišljajući kako bih joj svršavao po sisama, po velikoj guzi i po licu. Da li bi progutala spermu, da je to radila do sada, da li bi mi dala da joj razvalim guzu…? Sva ta pitanja mi se motala po glavi, kada sam začuo jak prasak i baš jak udar groma. Vetar je bio sve tiši, ali kiša je pojačavala, grmljavina takođe. Nakon nekoliko minuta, začuo sam kucanje na vratima.

Tečo, jel spavaš, jel mogu da uđem? Milena je otvorila vrata i ušla bez mog odgovora. Bokserice su mi bile spuštena do kolena i nisam bio pokriven. Nekako sam se izborio sa prekrivačim i prekrio uzdignuti i kao kamen tvrd kurac. Bojim se tečno, ovo neće skoro prestati. Molim te dođi da legneš pored mene ili dozvoli mi da ja legnem tu. Ćutao sam, nisam znao šta da radim. Kurac mi je bio potpuno uzdignut, a bokserice spuštene. Rekao sam joj – dođi kod teče, ne boj se. Nekako sam pokušao da podignem bokserice dok se ona približavala krevetu, ali nisam uspeo. Podigla je prekrivač kako bi se ušuškala, pogedala je u moj kurac, nasmejala se i rekla – izvini ako sam te prekinula u nečemu, ali zaista se puno bojim. Pogledao sam je, pomislih, mala je opuštena, šta me birga, neću ni da ih navučem. Pomerio sam se malo na desno i rekao, lezi dušo. Nogama sam bokserice povukao na dole i skinuo ih skroz. Bio sam potpuno go. Ležala je na leđima i jako žmurila pri svakom sevanju i grmljavini. Ja sam takođe u prvi mah bio na leđima. Razmišljao sam da li je sada pravo vreme da krenem u „akciju“ ili da ipak sačekam još malo, kako ne bi došlo do problema. Šta ako me odbije?

U mometu dok su mi se po glavi motale razne varijante, još jednom je jako zagrmelo. Milena se baš zatresla i vidno uznemirila. Tečo, molim te zagrli me. Bože, zašto ne prestana više – drhtavim glasom je izgovorila. Malo se uzdigla i spustila glavu na moje grudi, a levu ruku prebacila preko mog stomaka. Bila je na samo desetak centimatara od mog ukrućenog kurca. Jako me je zagrlila i rekla – ovako mi je sada zgodno, sada se malo manje bojim. Uspeo sam nekako da svojom rukom pritvorim prozor, kiša je počale jako da pada, pravi proleći pljusak. Lilo je kao iz kabla. Ležao sam tako nepomičan i dalje mi je bilo u glavi, da li da sada napravim prvi korak.

Lagano sam spuštao svoju desnu ruku niz njena skoro gola leđa. Njena minijaturna spavaćica je potpuno bila povučena na gore. Ruka mi je lagano klizila niz njen bok, sve do savršene i mesnate guze. Nekoliko minuta sam je češkao samo po leđima, a zatim sam skupio hrabrost i spustio ruku do njene savšene guze. Zaustavio sam ruku na njenoj guzi i krenuo lagano da je češkam. Tečo, lagano me češkaj tu, uspavaj me. Odavno nisam ovako ležala na tatinim grudima. Sećam se dok sam bila mala, stalno me je tako uspavljivao. Hvala ti puno na ovome. Baš mi je ovo trebalo. Češkao sam je još par minuta, a onda sam rešio da načinim korak dalje. Ruka mi se u jednom momentu našla na njenom analnom otvoru. Malo sam povukao trakicu njenih tangica i krenuo sasvim nežno i lagano da joj masiram analni otvor. Bio je vrlo izražen i prilično tvrd. Malo se meškoljila, ali se i dalje nije bunila. Samo je još više isturila guzu u nazad, praktično mi je otvorila put da joj dodirnem i pičkicu. Prešao sam srednjim prstom preko mlade i tek izdepilirane pičkice. Bila je potpuno glatka. Osetio sam da je malo i mokra. Tada sam čuo i njen prvi uzdah.

Svoju levu ruku koju je do tog momenta držala potpuno nepomično na mom stomaku, pomerila je na dole i nežno prstima prešla preko moje do maksimuma ukrućene kare. Tečo, jel je u redu ovo što mi sada radimo – veoma tiho je izgovorila. Podigao sam joj galavu sa mog ramena i gledao je u oči. Videlo se da je spremna na „greh“. Supustio sam svoje usne na njene, sasvim nežno, poljubio je i rekao – mislim da si spremna da odemo još malo dalje. Jel si siguran da je sada pravo vreme za to – upitala je nesigurno. Suguran sam dušo! Samo mi moraš reći da li si nevina, da li ćeš mi dozvoliti da uđem svojim tvrdim kurcem u tvoju malu i perfektnu pičkicu? Zaćutala je na trenutak, teško disala i rekla – ja sam još uvek nevina. Probala sam da to uredim jednom, ali momak koji je bio samnom je bio veoma grub i neiskusan. Samo me je izmučio i nisamo uspeli ništa da uradimo. U guzu sam se do sada jebala dva puta sa drugim momkom. Nekoliko puta sam gurala i dildo u dupe i prst u picu.

Nakon ove njene ispovesti, znao sam da je vreme za pravu akciju. Okrenuo sam je ka sebi i krenuo jako da je ljubim po vratu i da joj duboko ubacujem jezik u usta. Prihvatila je poljubac i iskusno je mlatarala svojim jezikom po mojim ustima. Nekoliko minuta je to trajalo. Sve vreme sam joj rukama stiskao grudi i bradavice. Bila je užasno napaljena. Bradavice su iz sekunde u sekundu postajale sve tvrđe. Njena ruka je bila na mom kurcu i vrlo iskusno ga je drkala. Videlo se da je to radila do sada. Uhvatio sam je za ruku i usmeravao je. Nemoj toliko da stežeš, moraš to nežnije da radim dušo moja. Sada će te teča svemu naučiti. Jel si imala prilike da nekog do sada oralno zadovoljiš? Jesam jednom probala, ali mi se nije dopalo. Zašto? Bio je grub, gurao mi je kurac veoma jako u grlo. Jedva sam se izvuka da mi ne svrši u usta. Jel hoćeš da sada probamo ti i ja? Ja ću te naučiti kako ćeš svakog muškarca veoma brzo dovesti do vrhunca. Hoću, ako mi obećaš da nećeš biti grub. Obećavam draga, ne birni! Ništa neću raditi, što ti ne budeš želela. Uspravila se, sklonila prekrivač i krenula ka mom uzdigutom kurcu.

Sada se lepo namesti, važno je da ti ne bude negodno. Uhvati kurac rukom, ne mnogo jako i nikako mlitavo. Kreni polako da ga povlačiš, prvo dole, pa gore. E, takoooo… Sada otvori usta koliko god možeš i prvo lagano stavi glavić u usta. Važno je da su ti usta što vlažnija. A to postižeš tako što ćeš usta držati jako otvorenim, kao kod zubara, kada ti pregleda očnjake ili kutnjake. Milena je sve slušala i radila baš onako kako joj govorim. Sada lagano kreni ustima na dole, ka korenu mog kurca. Lagano ga guraj u usta koliko možeš. Ne žuri. Osećaj je bio fenomenalan. Nožne prste sam skroz zgrčio. Uživao sam u prizoru. Usne su joj bile pune, kao da je imala botoks, ali nije. Prirodno je imala savršene usne za pušenje. Uvukla je kurac do pola u grlo i brzo ga izvuka, malo se zagrcnula. Kurac nije ispuštala iz ruke, samo je na kratko savila glavu i zakašljala se. Izbacijal je puno pljuvačke koja se slivalka niz moj tvrdi kurac. Ne brini dušo, to je sasvim normalno dok se ne privikneš na moju veličinu.

Pročitajte i ...  Starija teta

Podigla je glavu ka meni i rekla – tvoj je mnogo širi od kurca mog bivšeg. Dužina je slična, ali tvoja širina je mnogo veća. Ništa ne brini, samo se ti polako vrati ustima ka mom kurcu. Sada ću te uhvatiti za glavu i lagano ću odrediti ritam, a ti dubinu, jel važi? Klimnula je glavom i krenula otvorim ustima ka mom kurcu. Uhvatio sam je nežno za glavu sa obe ruke i lagano usmeravao. Diktirao sam tempo. Progutala je ponovo polovinu kurca i zastala. Sada Milenice skloni ruku sa njega. Samo drži jako otvorena usta, a ja ću krenuti lagano da ga nabijam. Spustila je ruku na moj stomak, dok sam ja potpuno lagano krenuo da je navlačim na dole, pa vraćao nazad. Ispuštala je baš dosta sokova i kurac mi je bio potpuno umazan. Tako dušo moja, odlična si, samo jako otvori usta, pokušaj da ih otvoriš još malo. Jako je zinula, a onda sam ja ubrzao ritam. Sada sam je već dobrano jebao u usta. Teško je disala kroz nos, ali se nije bunila. Curelo je na sve strane. Nakon celog minuta, što je za početnicu bio apsolutni rekord, da ge ne vadi iz usta i da ne koristi ruke, izvukao sam ga. Da nisam, svršio bih direktro u njenu usnu duplju.

Nisam želeo da se sve ovo tako brzo završi. Jel sam nešto pogrešila, zašto si ga izvadio – upitala je neiskusno? Sada odmaraš usta, vrati ruku na kurac i razmazuj svoje sokove po njemu. Vodi računa o jačini stiska. To nikada nemoj da zaboraviš. Drkala je moj kurac jako dobro. Ako si se odmorila, opet otvori usta i kreni sama ga pušiš. Ovog puta je bila već opuštenija, odmah ga je usisala do pola, dok ga je rukom pirdržavala i lagano drkala donji deo kurca. Tako je dušu moja. Odlična si! Lizala ga je i uzdisala sve jače. Rukom sam krenuo ka njenom međunožju. Raši malo nogice Milinice. Oslobodila mi je odmah prolaz do njene pičke. Sklonio sam tangice u stranu i lagano masirao njen klitoris. Srednji prst mi je bio na samom ulazu u njen procep. Pre toga sam veoma lako skinuo njenu kratku spavaćicu. Sise su joj bile zaista ogromne i pri svakom njenom pokretu dok ga je pušila, one su se u ritmu njenih poketa klatile napred-nazad. Odmah sam je zgrabio za sise i privukao malo na gore.

Usmerio sam kurac između njenih sisa, a njene ruke namestio tako da ih prdržava. Krenuo sam prvo lagano da ga navlačim između tih savršenih sisa, a onda sve jače. Tečo, jel je dobro ovako? Ovo sam radila više puta, ali nikada u ovoj pozi – izgovorila je još uvek po malo zbunjeno. Dušo, odlična si. Brzo učiš. Za to vreme ugurao sam polovinu prsta u njenu vlažnu i veoma uzanu pičkicu. Skupila je odmah noge i ispravila se. Polako, boli me. Mazi mi samo klitoris molim te. Nemoj gurati prst u mene. Izvukao sam prst i nastavio da joj nadražujem klit. Sve je jače uzdisala i nastavila da nabija svoju glavu na moj potpuno balav kurac od njenih sokova. Dušo, sada pokušaj da palacaš jezikom preko mog glavića. Slobodno se igraj, kao da juriš bombonicu po čaši. Krenula je silovito da liže jezikom glavić, spuštajući se sve niže. U tom momentu je progutala skoro ceo kurac. Nisam mogao više da izdržim. Uhvatio sam je sa obe ruke za glavu i malo jače stegao, navukao sam je baš jako. Krenula je da se guši i da mlatara rukom.

Popustio sam i ona ga je izvukla iz usta. Tražila je dah, suze su joj nepunile oči. Jao, za malo da se ugušim. Dodirivao si mi jednjak svojim kurcem. Ali svidelo mi se. Pokušaću ponovo. Bio sam skoro pri kraju. Nisam hteo da je opomenem. Hteo sam da oseti po prvi put ukus moje tople sperme. Opet jako otvorila usta i naglo ga je ususala, gotovo do korena. Opet sam je uhtavito za glavu, zabio sam kurac nekoliko puta do kraja u njena usta, tresao sam se kao prut na vetru, krv mi je proključala i krenuo sam da zalivam njena usta, sa nekoliko jakih mlazova, trzajući jako kukovima na gore. Glavu joj nisam puštao, želeo sam da sve proguta, da je potpuno napunim. Počela je da mumla i da se pomera na gore, ali joj nisam dozvolio da se skloni. Čulo se jako gutanje. Uživao sam u tom momentu, kao nikada do tada. Ispraznio sam se skroz. Kada je skoro sve progutala, tek sam tada popusti pritisak u rukama i ona je naglo izvuka kurac iz svojih potpuno ulepljenih usta. Uhhhhh, šta ovo bi tečo, zašto me nisi pustio da sklonim glavu? Progutala sam litar sperme. Jedva je dolazila do daha. Brisala je usta i suze sa očiju koje su se pojavile usled jakog nabijanja mog kurca u njeno grlo. Ustala je i otišla u kupatilo. Odmah se vratila i velikim peškirom je brisala lice i ispljuvala ostatke sperme. Boli me grlo, osećam kao da sam progutala nešto lepljivo, ali ukus i nije tako loš. I dalje osećam toplotu u jednjaku i stomaku. Jel je to normalno? Jeste ljubavi, potpuno je normalno. Dobro došla u svet odraskih tečina lutkice – rekao sam joj triumfalno i ponosno. Jedna od mojih fantazija mi se upravo ispunila!

Kiša je i dalje napolju jako padala, a grmljavina se kad-kad čula, tiho uglavnom. Ustao sam iz kreveta, prišao joj i upitao – hoćeš da nastavimo, ili da našu igru odložimo za neki drugi put. Pogledala me je provokativno i rekla – želim da i ja svršim, hoću da mi oližeš pičkicu. To sam do sada gledala samo na pornićima i fotografijama. Uhvatio sam je za ruke, bacio peškir na krevet i pocepao minijatrune tangice. Odmah sam bradavice uzeo u usta i krenuo da ih grickam. Jako me je stegla rukama i rekla – pusti me tečo da legnem. Lagano sam je položio na krevet, reširio joj noge i krenuo jezikom da joj obrađujem klit. Nisam još uvek želeo da jezik uguram u njenu sočnu pičkicu koja je zanosno mirisala, baš onako kako miriše nevina i još nejebana pička. Nije imala dlačice, samo jedan mali brežuljak iznad klitorisa. Divljao sam jezikom po njenom međunožju, klizio jezikom po njenim butinama, a prst sam namestio na sam ulaz u njen, još netaknuti otvor.
Jasno sam mogao da vidim tamno crveni himen koji je po sredini imao uzanu rupicu.

Moj srednji prst je baš taj njen oreol dotakao. Tada se trznula i rekla, nemoj prste da koristiš samo jezik, molim te. Skolnio sam ruku i nastavio da je halapljivo ližem. Sebi sam u tom momentu izgledao kao žedan pas. Palacao sam jezikom kao nikada do tada. Volim da ližem, i često to činim svojoj ženi, ali ovako dobro lizanje nikada joj nisam priredio. Milena je uživala, teško disala i bivala je sve glasnija. Zgrabila me je za glavu i jako navukla na svoju pičku. Još malooooo, još… ahhhh. Dobro je, baš je dobro, joj bože mili…. Iskoristio sam priliku kada je dodatno raširila noge da joj najdublje što sam mogao, zabijem jezik u potpuno mokru pičkicu, što od mojih, što od njenih sokova. Nije se bunila, samo je jako počela da uzdiše i da trese guzom gore-dole. Jako se uzdigla, gotovo pola metra od kreveta. Iskoristio sam priliku da je rukama obuhvatim oko struka i pridržim njeno veliko i mesnato dupe. Sve je jače mešala, a onda je krenula da se grči i okreće sa jedne strane na drugu.

Pokušavala je da se izvuče, ali nisam joj dozvolio. I dalje sam divljači lizao njenu pičku. Uzdigla se i praktično sela, gurala mi je glavu svojim rukama, ali ja nisam prestajao da je izluđujem. Jao, nemojjjj, staniii, mollliiiimmmm teeeeee, ne mogu, gotova sammm… Slično je svršala kao i moja supruga, imala je iste simptome orgazma. Gotovo isto joj je drhatalo telo i mlaatarala rukama i glavom. Pustio sam je nakon 20-ak sekundi. Samo sam lagano podigao glavu, gledajući u njene uzdignute sise i spuštenu glavu na jastuk. Milenice, svršavaš isto kao i tvoja tetka, jako, glasno i sva se ustreseš. Ne mogu da ti iskontrolišem telo, a ni njoj. Genetski ste predodređene za kvalitetnu jebačinu. Bravo mala, prezadovoljan sam, a ti?

Samo je lagano podigla glavu i uzdihana rekla – hvala ti tečo. Ovo je bio najjači orgazam koji sam do sada doživela. Ližeš za medalju. Ustao sam, podigao je sa kreveta i odneo je u kupatilo. Lagano sam je spustio u tuš kabinu i uključio vodu. Lagano sam je trljao i ljubio svuda po telu. Ona je nepomično, zatvorenih očiju stajala i uživala u mojim dodirima. Nakon 10-ak minuta smo završili tuširanje. Obisala se peširom i rekla – tečno, hvala ti još jednom. Ako tako dobro jebeš, kao što ližeš, lepo ćemo se slagati. Poljubila me je i izašla iz sobe. Obrisao sam se na brzaka, vatio se u krevet, pogedao na sat, bilo je već 01:20h. Okrenuo sam se i vrlo brzo zaspao sa osmehom na licu. Znao sam da moja avantura sa malom Milenom tek počinje!

Print Friendly, PDF & Email
Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Atraktivna starija gospodja iz Kraljeva 1 min čitanja
zestoko tucanje milfare 3 min čitanja
slatka bucka razvedena traži partnera 1 min čitanja

Hot Oglasi

Don`t copy text!