Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Ortakova Mama mi Bila Prva 5. Deo

6 min čitanja
mama od ortaka mi jaše kurac

Konačno se povukla i šapnula mi na uho „sada je vreme da učiniš da se osećam dobro!“ Gospođa Denić je uzela vibrator koji je ranije koristila, i, sve dok je gledala pravo u mene, polako ga gurnula u svoj šupak.

„Uhhhhhh, to je neverovatno!“ Zastenjala je u trenutku.

Sedela je i uživala kratkih minut dva, a zatim je upitala: „Spreman?“

Progutao sam knedlu i klimnuo glavom, i sa tom jednom rečju, moj penis se ponovo uspravio. Smestila se iznad mene, i polako se spuštala dok joj pica nije lagano očešala moj vrh. Duboko je udahnula i spustila se dalje, moja glava kite je razdvojila njene glatke spoljne usmine. Nastavila je da tone, a moj kurac je prodirao u njene unutrašnje usmine, lako klizeći u njenu vlažnu pizdu.

Nakon par sekundi, cela dužina mog mladog kurca bila je u ortakovoj mami. „Aaahhh!“ Unisono smo stenjali dok sam se ukopao do korena u njenu pičku! Ugrizla se za donju usnu, naslonila se, stavila ruke na moje noge i sedela na trenutak zatvorenih očiju. Bio sam u čistom zanosu, zureći u njeno prelepo, savršeno telo, savijenih leđa, isturenih grudi, kože još vlažne od sperme, pičkinih usana obavijenih oko moje kite!

Bio je to trenutak za kojim sam čeznuo otkako sam ušao u pubertet, i konačno je stigao! Zastenjao sam, osećajući kako se meko, mokro meso njene pice steže i grči oko mog kurca dok se navikavala na njegovu veličinu.

Otvorila je oči, pogledala u moje i počela da se kreće, polako okrećući kukove kružnim pokretima. Zadrhtao sam od ushićenja dok je njena pička klizila oko mene, šaljući impulse zadovoljstva niz moju kitu i uz kičmu!

Podigla je svoje savršeno dupe s mojih kukova, klizeći svojom macom uzduž moje erekcije dok samo vrh nije ostao unutra. Mogao sam da vidim svoj kurac obložen njenim tečnostima i moju spermu koja je ranije kapala na nju. Zatim se ponovo spustila, proždirala me dok još jednom nije progutala celu dužinu! mama od ortaka mi jaše kurac

Pročitajte i ...  Jebačina sa Školskom Radnicom

Zadovoljno je uzdahnula i krenula brže! Dahtao sam i pokušavao da ne zaplačem dok je gospođa Denić počela ozbiljno da me jebe, jašući me kao porno milfara! Počela je da pravi slatko malo „Ah! Ah! Ah!“ zvuči svaki put kada mi se njeno dupe tresne u krilo, a ja sam grcao i stenjao, pokušavajući da budem tih, ali neuspešno!

Um mi je bio zamagljen, i sve što sam mogao da osetim bilo je sveobuhvatno zadovoljstvo mame mog prijatelja omotane oko mog penisa! Počela je promuklo da vrišti, njeni puni, zgodni bokovi tresnu se o moju osovinu, njene ogromne, čvrste grudi poskakuju gore-dole dok je mlatarala!

„Oh da! Jebi me! Još, jebi me jače!“ Molila je dok su me zapljusnuli talasi euforije koji su umrtvljivali mozak!

Poslušao sam i počeo sam haotično i bez iskustva da pomeram kukove, prvo samo lagano, a zatim sve snažnije, podižući ih da se udare o njene u vazduhu! „Ooooo, DA!“ Gospođa Denić je skoro vrisnula, a glas joj se povisio za oktavu u njenom žaru!

„O, Petre, tvoj kurac je tako jebeno ufffff!“ Još sam jače pumpao, zabijajući kurac do njene pičke! Nagnula se napred i stavila ruke na moje grudi, a kosa joj je divno visila oko lica!

„Da, gospođo Denić, ovo je nešto najbolje! Želim ovo da vam radim-Ahhh! Svaki dan-AAAH!“

Dahtao sam u delirijumu dok je moj natečeni kurac počeo da se usijava! „Ah! Gospođo Denić, mislim da sam-AH! Blizu…!“

„Da Petre, jače! Aaah! Jebi me! Napuni me! Napuni moju pičku! Svrši! Svrši u mene!“

Vrištala je mucajući, gotovo histerična od zadovoljstva!

„Svršavam!!“ Vikao sam dok me je poneo najintenzivniji osećaj koji sam ikada doživeo!

Pročitajte i ...  U Zagrljaju sa Bebisiterkom

Zatvorio sam oči i eruptirao kao vulkan, a pravi uragan zadovoljstva razdirao mi je kosti! Čula su mi se izoštrila i osećao sam se življim nego ikada! Otvorio sam oči i video gospođu Denić, savijenih leđa, otvorenih usta u tihom vrisku, drhteću od euforije, svaka sitna dlačica na njenoj koži stoji uspravno, naježena!

Osetio sam slatku aromu njenog uzbuđenja i čuo naše dahtanje i stenjanje, a moje srce kuca milion puta u minutu! Osećao sam njene ruke na mojim grudima i njene kukove naslonjene na moje, ali najviše od svega, osećao sam sebe u njoj! Osećao sam svaki centimetar mog trzajućeg kurca kako se stisnuo u toplu, vlažnu unutrašnjost njene pičke dok sam se grčio, sipajući svaku kap koju sam imao u njenu matericu koja je čekala!

Osećao sam kako sperma izbija, ispunjavajući je! Osetio sam kako još uvek lagano klizi gore-dole, muzeći svaku kap iz mene, pohlepno upijajući svu spermu koju je mogla! Ubacio sam reke sperme u njenu matericu, napunivši je svojim semenom! Mora da sam izbacio desetak mlazova!

Promuklo je zastenjala i nagnula se napred, dok je moj kurac još uvek bio u njoj, i poljubila me po treći put. Nežno sam uzvratio, dodirujući njen jezik svojim.

Tek što se povukla, primetio sam Brankovu siluetu kako stoji na vratima i posmatra nas!

„Sranje!“

Pretpostavljam da je bilo previše nadati se da nas nije čuo, ali kako ću, dođavola, da objasnim ovo?! Ali na moje iznenađenje, jednostavno se okrenuo i vratio u svoju sobu, ne izustivši ni reč. Činilo se da gospođa Denić nije primetila svog sina i osmehnula mi se sa vrha mog sada iscrpljenog penisa. Podigla se sa mog penis, i sela u moje krilo, raširenih nogu.

Pročitajte i ...  Valerija Bebisiterka

„Pa, mladiću, to je bio jedan od boljih tucanja u poslednjih par godina!“ Napomenula je tako ležerno kao da to nije ništa posebno – tucanje sa sinovim ortakom.

„To je svakako bilo najbolje u mom životu!“ počeo sam se smejati.

Ha.. reci ti meni… Jesam li ja stvarno bila tvoja prva?“

„Da, zašto bih lagao?“

„I to što kažeš. Oh, vidi!“ Pogledala je dole, a ja sam je pratio pogledom.

Gusta, bela sperma počela je polako da curi iz njene pice koja se još uvek trzala, a kapi su curele na moje noge.

“Hajde da te odvežemo i onda možemo da se istuširamo zajedno!“

Izvukla je ključ ispod jastuka na kauču, skinula mi lisice i krenula prema kupatilu, a njeno savršeno dupe je poskakivalo, sperma je kapala na pod i klizila niz njene noge.

„Čekjtei!“ uzviknuo sam, i dalje sedeći na kauču trljajući zglobove. „Zar još uvek nemate taj vibrator u guzi?“

Okrenula se prema meni, s rukama na bokovima, i osmehnula se. „Pa šta ako ga imam?“ namignula mi je i nastavili smo prema kupatilu. Nered je bio očigledan na našim telima, i tuširanje je bilo pod moranje.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

8 thoughts on “Ortakova Mama mi Bila Prva 5. Deo

      1. Ipak je cenim poa ne bih njeno ime jbg od nedavno razvedena pa krenula da trci teretane crnka zategnuta itd apsolutno broj jedan u mojim mastanjima a sigurno nissam jedini hhahahaa

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Vesela ridjokosa devojka 1 min čitanja
Udate za sex gaćice 4 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!