Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Sastanak na Slepo (Trans) 3. Deo

9 min čitanja
jebe devojku transicu

„Ti si najbolji ljubavnik,“ Roberta su to jutro probudile meke usne koje su sisale njegov penis. Sofija je bila nezasita. Izvukla je kurac iz usta tek toliko da kaže: „Dobro jutro ljubavi!“

Upoznavanje Hrvatska

„Dobro jutro Sofija“.

„Mogu li da zajašem ovaj lep kurac?“ – pitala je, stisnuvši njegovu erekciju.

„Uffff… Da“, dobro znajući, u tom trenutku joj nije mogao reći ne.

„Reci mi“, rekla je oblizujući usne. „Reci mi.“

„Želim biti u tebi Sofija … molim te..“

Sofija je klimnula glavom i dodala mu još jedan kondom, a zatim se popela na Roberta. Uvela ga je u sebe, polako se nabijajući na njega. Čitav krevet se tresao dok ga je jahala. Robert joj je usisao jednu od bradavica u usta, nežno je grizući dok su se jebali.

„Daaaaa!“ Vrisnula je glasno. „Tako jako svršavam! Volim kad me grickaš!“ Zgrabila je penis kad je svršila, snažno ga stisnuvši i usmerivši ga ka njegovom licu. Prvi mlaz prskao mu je po ustima, a ostatak se spustio na njegova prsa i stomak. Polizala je spermu sa njega gutajući i gledajući ga u oči.

„O jebote!“ Sofija se nasmejala dok se skidala s njega. „Osetila sam kako ti bukvalno pulsira kurac dok si ulazio u mene. Tako si neverovatan“, rekla je, konačno se povukavši. „Kafa?“

„Da“, rekao je, definitivno mu je trebala šoljica.

Sofija je ustala, omotavši oko sebe veliki ogrtač. „Baci kondom u smeće.“, rekla je izlazeći iz sobe. Obukao se i otišao da nađe Sofiju i kafu. Sofija ga je čekala u kuhinji i pružila mu šolju kafe.

„Šećer ili mleko?“ upitala.

„Ne, hvala … Ja volim jaku kafu, baš kao i moje žene“, vratila mu se brza pamet. Nije se stideo što je s njom. Bila je takva osoba s kojom bi se mogao zabavljatii dugoročno. Zahihotala mu se.

„Dođi ovamo ti zgodni momče“, povukla ga je u zagrljaj ljubeći ga. „O čemu razmišljaš?“ pitala je, ne izgledajući tako snažno i samopouzdano kao što je izgledala tokom noći.

„Ne znam …“, reče Robert iskreno. Pretražio je svoja osećanja i otkrio da je zaista želeo da ponovo vidi Sofiju, uprkos razlikama, i njenoj veličini i godinama.

„Da li razmišljaš o…?“

„Da“, završio je Robert za nju. „Želim da te ponovo vidim.“

„Pa to je lepo, drago mi je“, rekla je Sofija. Nakon što je popio kafu i ukrao poslednji poljubac, Robert je otišao.

Nazvao ju je sutradan, uživajući u njenom glasu i kako je prijatna u svemu. Bila je sve o čemu je Robert razmišljao cele nedelje. Inače, i njegova bivša devojka zvala ga je nekoliko puta, ali Robert je to prebacivao na govornu poštu. Završio je sa njom i svim devojkama poput nje.

Kad je došao petak, Robert je pokupio Sofiju i oni su otišli u klub. Svirao je poznati bend uživo i mesto je gorelo. Robert to nije planirao na ovaj način, ali tamo su naleteli na njegovu sestru.

„Hej Roberte!“ rekla je prilazeći separeu.

„Hej“, rekao je Robert iznenađeno. „Khm … ovo je…“

„Ja sam Sofija“, rekla je Sofija spašavajući ga.

„Zdravo, ja sam Robertova sestra!“ Sela je nepozvana, tik do Roberta. „Pa … pričajte mi, kako se zabavljate? Odakle se vas dvoje poznajete?“

Pročitajte i ...  Brankica stidljiva transica

„Mi se zabavljamo“, rekao je Robert.

Njegova sestra se zagrcnula i ispljunula svoje piće, kašljući.

„Oh … Khm, šta mi je… elem, pa to je divno!“

Posle još nekoliko piva i nakon što je Sofija otišla do toaleta, sestra se konačno suočila sa Robertom.

„Braco, gotivim je. Tako je nekako draga!“

„Znam … ja … stvarno mi se sviđa. Baš baš mi se sviđa. Ona je drugačija. Posebna je.“

„Misliš da je…?“

„Šta?“ Robert je zamuckivao, odjednom postiđen. Da li je ona već skontala da je Sofija Transica?

„Brate, ona ima veće ruke od tebe. Jel je ona…? Ma… Nema veze. Sviđa mi se.“

„Stvarno?”

„Ona je … ona je preslatka burazeru, a ti izgledaš super srećan sa njom. Nikad te nisam videla ovako srećnog.“

„Hvala“, bilo je sve što je Robert mogao da kaže.

„Tako sam srećna zbog tebe“, rekla je tapšući ga po ruci. „Možda će te naterati da se više opustiš. Zaista mi se sviđa.“

Ostatak večeri bio je divan, a nakon nekog vremena Robert je odvezao Sofiju kući.

„Ostaješ?“ Pitala je kad ju je doveo do vrata.

„Apsolutno“, rekao je dok su ulazili u Sofijin stan.

„Znaš, razgovarala sam sa tvojom sestrom i ona je rekla da si stvarno zagrejan za mene.“

„Da, jesam.“

Sofija je na trenutak pogledala dole u pod. „Rekla je da nikada nisi bio sa nekim poput mene. Šta je mislila pod time?“

„Ja …“ Ovo je skrenulo na pogrešnu stranu na šta Robert nije bio spreman. „Ti si samo drugačija od drugih, od mojih bivših…“

„Jesam li ti bila prva?“ Sofija je počinjala da slaže sve; njegovo oklevanje; njegovo iznenađenje zbog njene erekcije; njegova probna priroda sa svime seksualnim što su učinili. Robert nije ništa rekao. Nije znao šta da kaže.

„Roberte?“ Smanjila je rastojanje između njih. „Jesi li znao da sam transrodna osoba kad si izašao sa mnom prvo veče?“

„Ne“, rekao je iskreno.

„Zašto si onda … jesi li ti neki progonitelj? Jesam li ja samo fetiš za tebe? Je li ovo igra?“ Sofija je prekrstila ruke i naslonila se na zid. „Samo treba da znam.“

„Ne … ti … slušaj … molim te“, zamuckivao je.

„Slušam,“

„Kliknuo sam na pogrešan profil, to je cela zabuna.“

„Dakle, stvarno nisi znao da sam trans?“

„Nisam imao pojma. Očekivao sam mlađu plavušu … Ja … molim te saslušaj me. Tako mi je drago što smo izašli i što sam pogrešio. Kad smo bili zajedno, činilo mi se da je bilo savršeno . Ne želim da prestanem da te viđam. “

„Trebao si mi reći. Osećam se kao da sam te prisilila …“

„Prestani!“ Rekao je Robert, uhvativši Sofiju za ruke. „Nisi ništa forsirala i ne bih vratio ni sekundu i ne bi ništa menjao. Ti si najneverovatnija žena koju sam ikad upoznao. Poljubi me,“ Sofija ga je tako čvrsto zagrlila, tako da je Robert pomislio da će mu se slomiti rebra.

Pročitajte i ...  Ispovest Savremene Bake

„Potreban si mi“, rekla je, poljubila ga i uvukla mu jezik u usta.

jebe devojku transicuKrenuli su niz hodnik, ljubeći se i skidajući odeću. Jednom na krevetu, Sofija je predala Robertu kondom dok je nanosila solidnu količinu lubrikanta između nogu. Legla je, podigavši noge u vazduh i pustila Roberta da je uzjaše. Jednim je naletom kliznuo u nju penisom, besno je jebući, voleći kako se njezino telo oseća dok ju je jebao.

Nagnuo se u nju, zgrabio je za njene ogromne sise dok se zabijao. Bila je jebozovna kao ni jedna druga i znao je da je se nikada neće odreći.

„O Roberte, mislim da te volim“, uzviknula je Sofija kad je svršila.

Robert se izvukao, skidajući kondom i krećući se uz Sofijaino lice. Nestrpljivo ga je usisala u usta, milujući mu jaja, tražeći da joj svrši.

„Uhhhh daaa!“ zastenjao je iskrcavajući se u Sofijina slatka usta. Ubrzo, pao je natrag na krevet.

„Bože, da li uvek gutaš?”

„Da … uvek“, ponovo se napalila. „Ne izlazim često na sastanke. Sigurno misliš da sam drolja ili nešto slično“, počela je da plače.

„Bože ne!“ Robert je rekao uzevši je u zagrljaj. „Ja … Nikad to ne bih pomislio. Ne znam zašto ….“ Sofija mu se nasmešila.

„Izvini. U neredu sam. Nemam auto. Posao mi je sranje. Stan mi je sranje, a sad sam zaljubila u tipa koji je tri klase iznad mene. Znam to. Nisam u tvojoj ligi. “

Robert je odlučio da ustane. „Slušaj … To je … Ti nisi moj tipični … moj uobičajeni tip. Ali … tako mi je drago što smo izašli. Ti si sve o čemu sam razmišljao cele nedelje. Samo ti. I upravo si mi rekla da me voliš … i nisam ti ništa rekao. Ali … volim te … i to posle samo jedne nedelje.”

Oboje su se nasmejali. „Stvarno?“ upitala je.

„Da stvarno.“

„Dođi ovamo“, naredila je.

Robert je poslušao pipajući njene sise koje prkose gravitaciji. Voleo ih je. Njegov je penis pritiskao njen ravan stomak. Voleo je i to. Voleo je sve na njoj. Bio je tako tvrd. Odgurnula ga je sa sebe na njegova leđa, a zatim je opet uvukla njegov penis u usta; šljapajući po njemu dok ga je odvodila što je dublje mogla. Zastenjala je oko njegovog penisa, slinivši svuda oko usana. jebe devojku transicu

„Obožavam ovo“, rekla je, povukavši usta sa njega, osmehnuvši mu se, pre nego što je ponovo prevukla usne preko njegovog kurca. Robert je voleo osećaj njenog čvrstog stomaka i divnih, čvrstih sisa koje su se trljale o njega dok ga je sisala.

Povukla se od njega. „Ustani.“ On je to učinio, a ona je sedela sa strane kreveta. „Hoćeš da ih pojebeš?“ – pitala je, podižući sise u rukama. Robert je zanemeo. Pomaknuo se napred, a Sofija je omotala sise oko njegovog penisa koji je već bio mokar od Sofijine pljuvačke.

Jebao ih je, gubeći se u njenom dekolteu. Robert je izdržao samo nekoliko minuta između njenih sisa. „Sranje“, vikao je pucajući joj spermu na bradu i vrat. Nastavio je da prska dok joj brada, vrat i grudi nisu bili prekriveni spermom.

Pročitajte i ...  Prava kurva

„Volim te“, rekao je kad je završio.

„Znam“, rekla je smešeći se. „Upravo si me obeležilo. Sad sam tvoja zauvek.“ ____________________________

Sofija i Robert su se zabavljali još nekoliko nedelja dok nije došlo vreme za zabavu u društvu. Izbegavao je da razgovara o tome, ali njegova sestra pustila je mačku iz torbe i Sofija je bila zaista uzbuđena što ide s Robertom. Robert nije bio siguran kako se oseća prema tome. Svuda je bio sa Sofijom u javnosti, ali nije je vodio ni oko posla, ni u teretanu, ni kod prijatelja, ni kod bilo koga drugog iz porodice.

Nije bilo važno šta neko misli. Jednostavno nije bilo važno. Stigao je dan zabave na bazenu, uz roštilj. Upoznao ju je sa svojim saradnicima i šefom, i Robert je otkrio da su svi njegovi strahovi neopravdani, ali na kraju se konačno dogodila jedna stvar od koje se plašio.

Prišla je njegova bivša, kučkasta devojka, uputivši Sofiji očigledno prezirni pogled.

„Zdravo Roberte“, rekla je. „Nisi mi uzvratio pozive.“

„Mi smo raskinuli.“

„Privremeno“, rekla je, ignorišući ga.

„Idemo na piće. Tvoj ujak može poći s nama, ako želi.“

Robert je primetio da se Sofija ukočila. Nikad je nije video tako ljutitu. Pokušao je da je upozori na svoju bivšu.

„Ovo je moja devojka, Sofija“, rekao je povlačeći Sofiju pored sebe.

„Tvoja?“ jednostavno nije mogla da razume da je mišićava, visoka Amazonka pored Roberta njegova devojka. „Ma daaaj… ne seri! Ona je…?“

„Zaveži“, prekinuo ju je. „Da nisi rekla još jednu jebenu reč.“

„Mogao si da imaš…“, započela je, prelazeći rukama gore-dole po telu da pokaže Robertu šta je mogao da ima.

„Mogao sam da imam kučku hladnog srca, poput tebe? Ne hvala … i ustvari, kad sam već tu.“ Robert je kleknuo okrenut ka Sofiji i izvadio prsten. „Sofija, hoćeš li se udati za mene?“ Nastala je zaglušujuća tišina, samo je u ušima njegove bivše zujalo na sve strane.

Sofija je usred suza radosnica rekla: „Da. Joj, volim te!“ Sofija je povukla Roberta u dubok zagrljaj.

„Siguran si da je to ono što želiš? Ja sam …“

„Prestani“, rekao je Robert. „Znam ko si … lepa si i seksi i osećam se kao da te čekam ceo život. To je ono što želim. Ti si ono što želim.“

Zatim je duboko poljubio. Nikad se nije umorio od držanja Sofije u svom toplom naručju.

 

Kraj!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
1 thought on “Sastanak na Slepo (Trans) 3. Deo

  1. Hmmm… ko bi rekao da ce mi se ovakva prica svideti….. mozda zanr na koji cu obratit vise pazznje u buduce …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Incest oglasi mamica sisa kurac 4 min čitanja
Bludnice elegantne 3 min čitanja
Don`t copy text!