Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Pišanje u Šumi sa Tetkom

10 min čitanja
tetka pički u prirodi

Gospođa Branka, tako su je svi zvakli a za mene je uvek bila prosto Tetka. Ona je mamina sestra, dve-tri godine mlađa od moje majke. Poznavao sam je od detinjstva ali se ona veoma brzo odselila i udala se za nekog matorog buržuja. Viđali smo se svega nekoliko puta godišnje na raznim zabavama, rođendanima i slično. Činilo se da je postajala sve lepša svaki put kad bi je video.

Bila je izuzetno vesela žena. Uvek je nosila fensi naočare, skupu odeću i imala je elegantnu figuru, kmnogo je bila bolje građena od moje sitne mršave mame. Događaj o kojem ću vam pričati se desio kada je imala 45 do 50 godina. Tog dana piknik je trebalo da se održi u šumovitom području blizu jezera u srcu Šumadije.

U tom trenutku sam bio na drugoj godini fakulteta. Naravno da sam uveliko bio zainteresovan za seksualne stvari, ali nažalost imao sam prilično malo praktičnog iskustva. U svakom slučaju, već na početku ovog sudbonosnog piknika, sedeo sam tako da sam imao odličan pogled na njenu poveću zadnjicu na udaljenosti od samo dva metra. Kao da su joj dve dinje bile zatvorene u odeći.

Odeća joj je bila toliko tanka da sam mogao jasno da vidim linije njenih gaćica. Toliko sam bio zanesen njenim oblinama da nisam ni skontao da se okrenula i gledala u mene… bio sam uhvaćen kako buljim u tetkino dupe! Promenio sam nekoliko nijansi crvene u licu i odmah skrenuo pogled.

Nakon nekoliko minuta odlučila je da sedne baš pored mene na velikoj ljuljašci, iako je bilo slobodnih stolica svuda oko nas. Njene sočne butine bile su u bliskom kontaktu sa mojim nogama i rukama koje su mi bile uz telo. Nije zazirala od dodira, pa nisam ni ja.

Pitala je za moje studije i buduće planove. Naš razgovor je bio isprekidan njenim brojnim dodirima moje ruke i povremeno je stavljala ruku na moje bedro kako bi se namestila. Činilo se da joj nije smetalo što je njen dlan često bio nekoliko centimetara od mog kurca. Jedna njena bratela se čak spustila i video sam vše nego što sam se nadao.

Crni grudnjak obavijao je njene sise, a duboki dekolte naterao me da razmišljam o čudima koja se kriju ispod njene bluze. Videla je da mi je teško da skrenem pogled, ali nije se pokrila, ostavila je svoj brus i deo svoje sise otvoren. Imao sam erekciju od svih ovih stimulansa i nadao sam se da ona neće primetiti.

Ali pogledala je dole i nastao je trenutak tišine. Sa sjajem u očima upitala me je: „Kako si samo porastao. Prava momčina. Verovatno imaš mnogo devojaka.“ Delovala je veoma iznenađeno kada sam rekao da ne samo da nemam devojku već imam jako malo iskustva sa nežnijim polom. „Polako, biće. Fenomenalan si mladić.“ – rekla je smireno i pomazila me po obrazu.

Mnogo se pevalo i šalilo tokom piknika pored jezera. Prošlo je nekoliko sati u jelu, piću i veselju. Posle ručka svi su legli na ćebadi u senci raznih drveća. Trebalo je i meni malo da se rashladim pa sam pronašao svoje usamljeno drvo i smestio se ispod divne krošnje. Ležao sam na leđima sa dlanovima pod glavom i samo uživao u svežem vazduhu i divnim povetarcem.

Pročitajte i ...  U kupatilu i zbirka trofeja nastavok od špijuniranja

Dremao sam sigurno pola sata kada me je nešto probudilo. Bila je to tetka Branka. „Pođi sa mnom“, šapnula mi je tiho. Njen dah je bio topao i osećao se na senzualno belo vino koje je obožavala. Zbunjen i u polu snu, podigao sam se i krenuo za njom. Krajičkom oka primetio sam da većina familije spava pod krošnjama drveća.

Vodila me je prema šumovitom krajoliku uz desnu obalu jezera. Kada smo bili van dometa drugih, rekla je: „Dragi moj, već dobrih sat vremena trpim. Oću da puknem koliko mi se piški. Kad sam bila mala i kad smo živeli u selu, obožavala sam da piškim u prirodi. Hoćeš li mi pomoći?“

Nisam znao kako ja mogu da joj pomognem, ali sam klimnuo glavom. „Iskreno, ova šumica mi je pomalo strašna, nisam se smela sama usuditi.“

Ali na zabavi je bilo dosta žena, zašto je izabrala baš mene? – pitao sam se. Ušli smo dublje među drveće sve dok nismo bili van vidokruga svih. Tada smo se iznenada našli na čistini u sred šume. Čak je tu bila i mala koliba, koja je delovala napušteno. Izgledalo mi je kao da tetka tačno zna gde idemo.

„Napokon! Vreme je za oslobađanje. Ti gledaj iza mene, a ja ću gledati ispred pa mi javi ako vidiš da neko dolazi.“

Čuo sam je ali je uopšte nisam slušao. Iščekivanje onoga što će se dogoditi učinilo je da mi krv navali u kurac. Veoma polako je počela da podiže suknju. Njena koža je bila veoma svetla i negovana i bilo je očigledno da se sjajno brinula o sebi. Koža nogu je bila glatko obrijana i blistava. Verovatno je svakodnevno nanosila losion za telo. Nisam mogao da verujem šta se dešava. Odrasla žena mi je pokazivala svoje telo usred bela dana!

„Buljiš mali“, tiho je rekla. Ali nisam imao moć da skrenem pogled. Njena odeća se još malo podigla i videle su se njene butine. „Nikad ranije nisi video golu ženu, zar ne?“, upitala je retorički. Nemo sam klimnuo glavom u znak slaganja. Sada su bile vidljive njene čipkaste, crne, skoro providne gaćice. tetka pički u prirodi

Čučnula je veoma pažljivo i debele usne njene vagine jasno su se ocrtavale ispod najlonskog donjeg veša. Povukla je gaćice u stranu, gledajući direktno u mene, znajući da ne mogu da okrenem glavu od nje. Otkrila mi je svoje najprivatnije intimne delove i ja sam bio oduševljen.

Danas sam naravno iskusan u tim stvarima, ali kada se setim tog dana, shvatam da način na koji sam tog dana video njenu pičku ostaje jedan od najneverovatnijih seksualnih prizora koji sam ikada video. Potpuno obrijana i tako jebeno sočna. Njena pizda je bila debelih usana i izgledala je kao da je na nju namazano ulje.

Prstima obe ruke je širom otvorila svoje istaknute usne, otkrivajući punačke tamne unutrašnje usne, klitoris koji je štrčio kao mali kamenčić, a ispod svega toga, njena rupa. Cela pička je bila duboka, vlažna i crvena. Bila je u prelepom kontrastu sa crnim gaćicama.

Pročitajte i ...  Cimerka i Ženski Ejakulat 3. Deo

„Evo ga… kreće….“ rekla je i počela da piški.

Hipnotisano sam pratio stalan mlaz bledo-zlatne tečnosti koji je završavao u zemlji pod mojom jebozovnom tetkom. Kakva scena! Mali vodopad penio se iz njene pičke preko zemlje blizu mojih stopala. Mora da se zaista dugo suzdržavala. Urin je nastavio da šiklja i izlazi iz njene vagine još nekoliko sekundi dok nije prestao. Sve vreme ovog nastupa je gledala u moje lice. Konačno, stavila je prst na klitoris i pomazila ga uz seksi uzdah.

„Sigurna sam da ti je potrebno piškenje jednako kao i meni“, rekla je.

Bio sam omađijan, bez reči, vezanog jezika. Hrabro mi je otkopčala rajsferšlus, otkopčala dugme i otvorila pantalone. Želeo sam da mi radi šta god želi. Bio sam njen rob u tom trenutku. Spustila je moje gaće i moj penis je iskočio, tvrđi i uspravniji nego što je ikada bio. „Hajde lepi moj, piški. Držaću kurac za tebe, ne želimo da se isprskaš, zar ne?“

Moj penis je bio zatvoren u mekom stisku njenog dlana. Pokušavao sam i pokušavao, ali nisam mogao da nateram sebe da piškim. „Hmmm ne ide. Moramo učiniti nešto po pitanju ove erekcije“, rekla je i počela polako da mi drka kurac. Trebalo mi je samo nekoliko oštrih poteza da se oslobodim bujice.

Moj kurac je ispljuvao guste mlazove sperme u narednih nekoliko sekundi i dosta toga joj je palo u ruku, pošto je drugu ruku držala ispred. Kolena su mi bila slaba i erekcija mi je donekle popustila, ali sam i dalje bio prilično tvrd. Polizala je deo sperme sa svojih prstiju i nasmešila se, sugestivno oblizujući usne. A onda je uzela moj glavić u svoja usta i počela da ga sisa, uzimajući poslednje kapi mog semena. tetka mu ga sisa

Gledajući okolo, njene oči su se zaustavile na staroj drvenoj kolibi. Počela je da kreće ka njoj. Podigao sam svoju odeću i pratio njenu zanjihanu zadnjicu. U kolibi je bio jedan krevetić pokriven dušekom. Sela je na njega i spustila gaćice na pod. Njene ogromne sise su se pojavile čim je skinula i gornji deo. „O ovome nikada nikome nećeš reći ni reč. Posebno ne mami – Obećavaš?“, upitala je.

Klimnuo sam glavom u znak slaganja. Bio sam previše paralizovan ovim iznenadnim preokretom događaja da bih bilo šta rekao ili uradio. Otkačila je grudnjak i sise su joj se oslobodile. Njene bradavice su bile uspravne i uperene u mene kao oružje. Stavljajući moje ruke na njene sise, rekla je: „Prvo ih pritisni, pa ih posisaj.“

Uzevši njene velike sise u ruke, počeo sam da ih mesim. Njene velike smeđe areole su se naježile. Isplezio jezik i lizao jednu pa drugu bradavicu. Gurnula mi je glavu u svoje sise, a ja sam sisao i lizao svaku bradavicu, jednu za drugom. Čak sam joj i nežno ugrizao bradavice. Ubrzo je ležala na krevetu sa pola mog tela na njoj. Njene ruke su skinule moju odeću i ona je ponovo držala moj penis u šaci, povlačeći ga gore-dole.

Uzela je jednu moju ruku i stavila moje prste na svoju pičku. Moj prst je utonuo skroz u njenu pičku, a da sam hteo i znao mogao sam i celu šaku da joj nabijem u vaginu, toliko je bila duboka i rastegljiva. Bila je vruća i bila je mokra.

Pročitajte i ...  Pijani Gangbang moje Supruge

„Da, moja pička je velika, zato ne brini, ne možeš me povrediti“, rekla je napaljeno.

Njena karlica se podigla u susret mojim prstima. Moja tetka je znala kako da uživa. Držala je jedan od mojih prstiju na svom klitorisu veličine kamenčića i naučila me da manipulišem njime. „Trljaj ga“, zastenjala je. Džarao sam je dobrih deset minuta dok nije rekla: „Moramo požuriti. Primetiće da nas nema.“

Izvukla mi je ruku iz svoje pizde i gurnula me je na krevet. Stavljajući po jedno koleno sa svake strane od mene, uzela je moj tvrdi kurac u ruku i dajući mu nekoliko dugih poteza, počela je da ga trlja između svojih veoma vlažnih upišanih usana. Naglo se spustila i sela na moju kitu. Moj penis je postajao zahvaćen vlažnom toplotom. Ne, ne toplotom – vrelinom!

Njeni sokovi su me obilno obložili i počela je da me jaše. Njene grudi su divlje padale i njeno dupe se udaralo o moja jaja koja su postajala mokra od svih njenih sokova. „Već 3 meseca se nisam tucala… čim sam te videla kako buljiš u mene… poželela sam tvoj mladi kurac… jebi me, jebi me… tako me jebeno loži što si neiskusan… sve će te tetka naučiti… hajde, nabij se u mene!“ – preokrenula se na leđa i raširila noge. tetka jaše sestrića

Počeo sam da se zabijam u nju svom silinom! Jebao sam tetku u kolibi u sred šume i bio sam oduševljen! Nažalost, nisam mogao više da podnesem … bio sam na ivici da svršim još otkako sam lizao njene bradavice. Njeno sopstveno uzbuđenje je takođe bilo bezobzirno još dok je piškila.

„Svršavaaam, dahtala je i gunđala, a moj kurac je bio u škripcu, u stisku. Njeni grčevi su mi izazvali orgazam. Iako sam malo pre svršio, pustio sam drugu poplavu sperme, ovog puta direktno u njenu pičku. Zagrlila me je uz sebe i počela da liže moje lice i da me ljubi. „Bićeš ti sjajan jebač… tetkin jebač.“

**

Ponovo smo se pridružili grupi nakon što smo sredili odeću. Delovalo je da naše odsustvo nije primećeno. Naravno da taj seks neću nikada zaboraviti… to je bilo moje seksualno buđenje, i moj novi fetiš koji i dan danas praktikujem sa partnericama koje takođe vole da pičke.

**

Zaista cenim vreme koje ste izdvojili da pročitate moju priču. Volim da čujem komentare čitalaca, čak i negativne kritike. Uživam u komunikaciji i ćaskanju sa svima.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
2 thoughts on “Pišanje u Šumi sa Tetkom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!