Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Pastorka – Zamena za Pušenje 3. Deo

8 min čitanja
pastorkina usta puna sperme

Izbezumljeno sam izlazio iz Nikolijine sobe, moj penis je bio sveže posisan i očajnički sam želeo da se istuširam da mi pomogne da se opustim pre spavanja. Barbara je čvrsto spavala. Kada sam završio, uvukao sam se u krevet i zagrlio svoju ženu, držeći njenu veliku sisu u ruci kao i uvek. Bio sam ljut na nju, ali i na sebe, mada da ne bude zabune – i dalje sam je ludo voleo. Spavao sam kao beba.

Probudio sam se tvrd, ali sasvim sam dok je sunce sijalo kroz prozore. Čuli su se zvuci iz kuhinje, nadao sam se da će nam Barbara pripremiti dobar doručak, ali sam se iznenadio kada sam video Nikoliju kako prži jaja i kobasice.

„Doručak?“ Dočekala me je sa osmehom.

Klimnuo sam glavom. „Zvuči sjajno. Gde ti je majka?“

„Morala je da otrči u prodavnicu. Tost?“

„Da hvala.“

Nisam mogao a da je ne pogledam odozgo do dole dok je bila suočena sa šporetom. Noseći samo tanku crnu majicu bez rukava i uzak šorc, moja pastorka mi je odjednom postala izuzetno seksualna figura. Bio sam hipnotisan njenim prelepim telom, i pre nego što sam to shvatio, ona se okretala da mi posluži tanjir.

„Izvoli. Kafa?“

„Da, hvala.“ odgovorio sam. „Nikolija, moramo da razgovaramo.“

Nikolija se ohrabrila dok mi je sipala kafu u šolju. „Oh, izvini, da li si i ti hteo da ti popušim uz doručak?“

Moj kurac se trgnuo. Nije mogla biti ozbiljna. Odmahnuo sam glavom. „Ne, Nikolija… Ovo nije u redu.“

Njen osmeh je nestao. Nastala je pauza dok mi je dodavala šolju i donela svoj tanjir da sedne pored mene.

„Mogu li nešto da te pitam?“ Nikolija se ponovo uskomešala dok je jela. „Šta ti imaš od ovoga?“

„Ja?“ Pitala je i odvojila trenutak da razmisli. „Drago mi je što si to pitao.“ Okrenula se prema meni dok sam uzeo još jedan zalogaj. „Tri stvari. Prvo, ovo sranje sa tobom i mamom gde se stalno svađate je prava noćna mora u kući, tako da je manjak svađe velika pobeda.“

Zastala je da zagrize svoj tost. „Drugo, kao što znaš, ove godine ne idem na faks, a mama će mi mnogo srati za to – mogu to da podnesem, ali bi bilo dobro imati saveznika.“ Klimnuo sam dok je Nikolija uzimala pauzu da otpije kafu. „I treće, ja… ja to jebeno volim i želim.“

Izgledao sam skeptično dok sam nastavio da doručkujem, primetila je to Nikolija i odlučila da detaljnije objasni. „Iskreno, ja jednostavno volim da sisam kurac.“ Govorila je rukama, baš kao i njena majka. „Osećaj lepog, tvrdog kurca u ustima, efekat koji ima na momke i moć koju ti daje nad njima… Jednostavno volim to… Pa koji je bolji način da pokažeš nekome koliko ih ceniš? A koga ja cenim više od tebe? Kao što rekoh, uvek si bio sjajan prema nama. Posle mog tate, pa stvarno si nas spasio, spasio si ovu kuću. Ja samo… ne znam, samo mi dozvoli da ti se zahvalim.“

Pročitajte i ...  Milf komšinica me iskoristila

Rekla je magičnu reč. Zahvalnost je bila sve što sam tražio. „U redu.“ rekao sam tiho dok sam podizao telefon.

„U redu?“

„Šaljem poruku tvojoj majci.“

„O čemu?“

„Da pitam gde je i kad se vraća.“

„To znači?“

„Jutarnje pušenje je nešto što baš volim.“ nasmejao sam se.

Nikolija je ispustila viljušku dok je uzbuđeno ustajala. „Da gospodine.“ Pre nego što sam uspeo da ustanem, Nikolija je bila na kolenima ispod pulta i vadila mi kurac kako bi ga mertnula u usta. „Nemoj da ti se hrana ohladi.“ Namignula je dok je izvlačila moj kurac i ciljala ga prema ustima.

Nikolija je zatvorila oči i oblizala usne dok se naginjala da me ponovo okusi. „Mmmmmmm.“ Ispustio sam dugo, tiho stenjanje čim sam osetio njene usne. Nikolija je pušila neverovatno i senzualno dok sam nastavio da doručkujem. U mojoj glavi je još bilo dosta nedoumica, ali njen mali govor me je zaista osvojio.

Da me neko ceni – to je uvek bilo važno za mene u vezama, a koji je bolji način da žena to pokaže nego tako što će mi sisati kurac? Osetio sam Nikoliju kako je polako uzimala sve više i više mog penisa u usta. Njene usne su čvrsto stisnule moju kitu dok me je lickala jezikom, a potom je vrtela jezikom napred-nazad duž moje glavice. sisa tatin kurac u kuhinji

„Mmmmmmm!“ Ponovo sam stenjao. „Kako ga dobro pušiš…“ Mogao sam da osetim kako se njene usne izvijaju u osmeh dok je davala sve od sebe da me zadrži u ustima, nažalost nije mogla da odoli da se povuče unazad, klizeći ustima sa mog kurca, ali mi ga je drkala sve vreme. „Mislila sam da bi ti se ovo moglo svideti.“ Nagnula se napred kako bi mi prikradala pogled dok je nastavila drkati moj gladak kurac.

„Neverovatna si.“ Rekao sam joj.

„Pa hvala.“

Glatko je prešla sa maženja cele moje dužine na brze poteze fokusirane na glavu. „Znaš… Imaš neverovatan kurac…“ Još jednom mi se osmehnula pre nego što se nagnula da me ponovo uzme u usta. Duboko sam udahnuo čim sam osetio umirujući, hladan dodir njenih usana i jezika. Nikolija se usredsredila na to da me ovog puta odvede još dublje, ljuljajući se i gutajući oko 3/4 moje dužine.

Pročitajte i ...  Dojenje muža i Sina

Zatvorio sam oči dok sam upijao užitak. Nikolija je sinoć bila u pravu; Nisam shvatao koliko mi je potrebno da mi se kurac popuši. Osećaj njenih zahvalnih usta koja obožavaju moj kurac po drugi put u samo nekoliko sati kao da je učinio da svi moji problemi nestanu. Nažalost, taj osećaj je trajao samo nekoliko minuta, jer me je ubrzo iz transa izvukao telefon koji je zujao na pultu pored mene. Osetio sam da Nikolija pravi još jedan glatki prelaz sa pušenja na ručni rad.

„Je li to mama?“ Ponovo je izvukla glavu.

„Mhm.“

„Šta piše?“

„Nisam htela da te budim. Kući sam za dvadeset.“

„Savršeno!“ Nikolija je zasijala.

„Važi draga.“ stenjao sam dok sam kucao svoj odgovor.

„Dakle, ako će tek za 20…“ Nikolija je prešla sa dugog drkanja gore-dole na brzo drkanje samo gornjeg dela kite. „Da li bi ti smetalo da provedem sledećih dvadeset minuta sisajući tvoj kurac, tatice?“

Pomerala je trepavicama, čekajući moje odobrenje, koje sam lako dao jednostavnim klimanjem glave. Čim je to videla, Nikolija me je brzo primila nazad u svoja usta, željna da provede što više vremena obožavajući moj kurac pre nego što se njena mama vrati kući. Završio sam doručak dok me je sisala. Bilo je teško usredsrediti se, ali sam nekako uspevao.

Ali ako je nešto produžilo celo iskustvo, onda je to bila Nikolija. Bila je stručnjak za kurčeve. Provela je još neko vreme uzimajući moju čitavu dužinu i približila me nekoliko puta pre nego što bi zastala. Zatim se fokusirala na moja jaja, milujući moj kurac, koji je sada bio natopljen pljuvačkom, dok je svaki od mojih testisa ubacivala jedan po jedan u usta. pastorka mu sisa jaja

„Oh bože…“ Morao sam da se uhvatim za pult od naleta njene ruke koja je klizila gore-dole po mom kurcu dok je uživala u mojoj vreći. Mislim da je Nikolija mogla da oseti da sam se skoro izgubio, jer je odatle brzo usporila i vratila se na svoj senzualniji stil. Osećao sam kako joj je jezik skliznuo po donjoj strani mog penisa, samo da bi ga zavrtela oko moje glave i vratila ga nazad.

Masirala mi je jaja dok je lizala svaki centimetar. „Osećam da se mučiš.“ Čuo sam njen tihi glas odozdo. „Jesi li spreman da me nahraniš?“

„Jebeno da…“ promrmljao sam.

Nikolija je bila previše dobra u oralnom seksu. Pogledao sam u telefon i video da je prošlo samo 10ak minuta. „Spreman sam.“ Nikolija je zasadila glasan poljubac uz podnožje moje glave, i to se brzo pretvorilo u lizanje, a zatim je snažno sisala moj vrh. Njena ruka se iskrala iz mojih jaja i počela da mi drka kurac, brzo pronalazeći sinhronizaciju sa svojim ustima dok je počela da skakuće gore-dole.

Pročitajte i ...  Sumnjivi Zvukovi iz Sobe

„Ohhhh Daaa daaa!“ zastenjao sam. „Popuši tatinu kurčinu.“

„Mmmmm! Mmmmm!“ Nikolija je odgovorila radosno pevušeći dok me je tucala ustima.

Kako je Nikolija povećala svoje poteze, ja sam počeo da istovarujem mlazove sperme direktno u njena gladna usta. Mogao sam da osetim kako guta, pazeći da ni kap nije prolivena dok sam nagradio njen trud ogromnim cumshot-om. Ruke su mi stiskale pult tako jako da su mi zglobovi pobeleli. pastorkina usta puna sperme

Glava mi je poletela unazad dok sam vrisnuo od zadovoljstva a snažan orgazam obuzimao je moje telo. Ubrzo, moji trzaji su postajali sve slabiji i slabiji, a Nikolija je postepeno smanjivala brzinu svog poskakivanja i drkanja, iako je nastavila da steže dok je pazila da pomuze svaku kap.

„Mmmmmmm!“ Konačno je pustila moj kurac sa dugim, zadovoljnim stenjanjem. „Njami.“

„Jebote.“ Bio sam potpuno bez daha dok sam tonuo u stolicu. Nikolija je i dalje okretala ruku, vrlo polako, sve do moje baze da bi istisnula sve poslednje kapi moje sperme. „Hvala ti.“ Dala mi je poslednji mali poljubac pravo na moj vrh pre nego što je pustila kurac i skliznula ispod mog sedišta.

„To je bilo neverovatno.“ Dahtao sam.

„Uvek je zadovoljstvo.“ Nikolija me je na brzinu poljubila u obraz. „Sada se opusti pre nego što mama dođe kući, i ako posle budeš željan, znacš gde da me nađeš.“

Počistio sam tanjir i otišao do kupatila, želeći da se uverim da nema znakova sperme na meni kada se moja žena vrati kući. Svestan sam da ovo ne može doveka da traje… ali za sada sam navučen na usta moje pastorke… videćemo dokle će me to dovesti.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!