Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Moja Devojka i fetiš mog Drugara

7 min čitanja
jebanje i lizanje stopala

Ovo je samo nešto što mi se dogodilo prošle nedelje i želeo sam da podelim sa vama. Bilo mi je prilično čudno i ne znam šta da mislim. Moja devojka je uradila nešto što … ajmo ovako, idemo iz početka… Moja devojka i ja smo zajedno 5 godina i manje-više delimo isti krug prijatelja što je sve prilično normalno. Svi se slažemo i svi se lepo provodimo kada se družimo.

Moja devojka je najzgodnija devojka u grupi. Naravno da sam pristrasan, ali svi moji prijatelji su mi rekli da je zgodna i jebozovna. Ona je tip devojke od koje ne možete odvojiti pogled. A pored toga ona je i sjajna osoba. Ili je bila? Ne znam više ni sam. U svakom slučaju, sve je bilo odlično, ali evo gde počinje problem.

Moj prijatelj Ivan je najzgodniji momak u grupi. Koliko god da se šalimo, on bi mogao da bude model i to je jasno svakome u našoj ekipi. Visok, isklesan, mišićav, a pritom i inteligentan. Svako bi pomislio da bi sa tako sjajnim licem i građom bio pomalo kreten jer može da ima svaku koju poželi, ali nije.

Kao i svi mi, i Ivan ima svoje tajne. Igrom slučaja je jednu od njih podelio sa mnom. Pitao me je da li imam fetiš stopala i da li mislim da je to čudno. Iako sam rekao da mene to ne privlači, on mi se otvorio i rekao mi zašto ga to pali i koliko obožava ženska stopala. Podržao sam ga u tome i rekao mu da meni uvek sve može da kaže, a jedina osoba kojoj sam ikada rekao bila je moja devojka.

Koliko god on to meni rekao u tajnosti, postoji ogromno poštovanje između mene i moje devojke i osećao sam se sigurnim da joj to mogu reći. Već prvo veče kada sam joj to spomenuo, ona je počela radoznalo da me ispituje. Stalno je postavljala pitanja o njegovom fetišu stopala i delovalo je kao da ju je to napalilo.

Ja sam sve okrenuo na šalu i rekao da nikada ne nosi cipele sa otvorenim prstima ili sandale kada je oko njega, ali njoj su oči zasvetlele. Nikada ranije nije tako reagovala ni na jednu tajnu. Ona je neprestano postavljala pitanja i ispitivala me … i da – jebali smo se ko zečevi te noći. Bila je tako napaljena. Napaljeniju je nisam video nikada. Seks koji smo imali bio je van ovog sveta, jahala me je kao da joj život zavisi od toga, radila je stvari sa svojim telom koje je nikada ranije nisam video da radi. Toliko je želela moj kurac da ga je razvalila.

Pročitajte i ...  Transica - Postala sam prljava drolja

** stopala

Nekoliko dana kasnije Ivan je svratio do nas da gledamo neku tekmu. Pozdravio sam ga normalno i družili smo se kao i uvek, nisam promenio moje mišljenje o njemu… ali kada nam se moja devojka pridružila počeo sam da primećujem suptilne znakove koje mu je davala. Postalo je čudno i čak neprijatno. Krajičkom oka sam primetio da je moja devojka imala sveže nalakirane nokte na nogama i da je nosila slatke štikle, iako nikad nije bila obuvena u kući (ako ne brojimo papuče.)

Što se tiče Ivana – te štikle su ga zaista oduševile. Zagledao sam se u njena stopala, u štikle, a zatim u nju, radoznao da li je to uradila namerno ili je to bila samo čista slučajnost. Kada je Ivan otišao do toaleta, našalio sam se o tome i ona je to odbacila, rekavši da ih je juče kupila i želi da ih razgazi.

Šta god da je rekla, bilo je teško propustiti blistavost u njenim očima. A kada se Ivan vratio i ponovo nam se pridružio, nastavila je da pomera stopala okolo i da ih prosto nameće u njegov pogled. Tada sam shvatio da je đavo odneo šalu, da je sve to radila namerno.

Kako je veče odmicalo, Ivan je sve više buljio u njena stopala. Iznenađujuće, ovo mi nije smetalo. Bilo je pomalo napaljivo i prilično bezopasno. Moja devojka obožava da flertuje i mislio sam da samo zadovoljava sopstvenu radoznalost. Veče se nastavilo i ništa se više od toga nije desilo.

**

Svaki naredni put kada bi Ivan navratio ili kada bi mi išli kod njega, primetio sam da se moja devojka dodatno potrudila oko svog izgleda. A posebno sa stopalima, nosila je cipele sa otvorenim prstima a nokti i stopala su joj bili u besprekornom stanju.

„Baš si se potrudila oko svega dušo. Deluje mi da se obuvaš i sređuješ baš onako kako Ivan voli.“ – spomenuo sam joj opušteno.

„Ma to je samo bezazlena zabava. Mislim, znaš da uživam u pažnji ali to je sve nevino dragi.“ objasnila je. Osećao sam se malo povređeno, ali njena napaljenost i želja za seksom bila je tako jaka da smo se žestoko tucali i nisam želeo dublje da povlačim to pitanje. drkanje stopalima

Pročitajte i ...  Jebačina i na Javi

Par nedelja kasnije, kada smo se družili sa Ivanom, moja devojka ga je zamolila da joj skine cipele. Smestila ih je u njegovo krilo i on je učinio kako je ona tražila, međutim nije sklonila gole noge sa njega već ih je ostavila na mestu dok smo pili koktele u dvorištu i uživali u suncu. To je sve bezopasno – rekao sam sebi i nisam se protivio njenim naslonjenim stopalima tik pored njegovog međunožja.

To veče je trebalo da bude filmsko. Bili smo uzbuđeni jer smo mesecima čekali da taj film izađe i svi smo bili odlično raspoloženi, skoro sam i zaboravio na čudne ludorije moje devojke poslednjih nekoliko nedelja. Ivan je seo na jedan kraj sofe, a moja devojka i ja na drugi. Stavili smo ćebe preko nas i nekoliko minuta u filmu moja devojka je pitala da li može da legne tako da je njena glava bude u mom krilu, a njena stopala preko njegovih nogu.

Znam, zvuči previše čudno, zar ne? Bio sam zbunjen ali nisam ništa rekao i pustio sam je da to uradi. Kada sam pogledao Ivanovo lice, mogao sam da primetim da se koncentrisao na film. Nisam ništa rekao i samo sam se smestio i jeo kokice. Ipak, krajičkom oka, mogao sam da je vidim kako pomera noge ispod ćebeta.

Svetla su bila ugašena i svi smo bili zapanjeni filmom, mrmljali smo zapažanja ili se smejali na duhovite delove kada sam opet krajičkom oka mogao da vidim da se ćebe na mestu gde je njeno stopalo i njegovo međunožje lagano pomera. Ivanovo lice je postalo crvenije, i kao da se trudio da održi ravnomerno disane, ali mu nije uspevalo.

Nije bilo sumnje – moja devojka mu je drkala stopalima! Radila je to tako sporo i izuzetno suptilno, ali sam od blještavila televizora mogao tačno da vidim šta se dešava ispod tog ćebeta i ukočio sam se. U jednom trenutku je otkrila stopala na brzinu kako bi skinula čarape i nekoliko minuta kasnije ćebe je ponovo počelo da se kreće.

Pročitajte i ...  Ćerka je lek za Usamljenost

Nisam hteo ništa da kažem u slučaju da sam sve pogrešno shvatio, moja devojka je i dalje naizgled gledala film, smejala se u pravim trenucima i dahtala kad god se nešto desilo, ali Ivan je bio drugačiji, činilo se da mu je um negde drugde. Gledao sam kako je suptilno stavio jednu ruku pod ćebe i, mislim, nisam mogao da vidim, ali sam znao da se nešto dešava i shvatio sam da više nisu obraćali pažnju na film. jebanje i lizanje stopala

Pokrivač se sve vreme pomerao i migoljio, a kada je film bio gotov, Ivan je otišao a ja nisam ništa rekao. Otišli smo gore i jmoja devojka me je zaskočila. Tako me je jako jahala i jebala te noći da sam mislio da će mi polomiti kurac. Osećao sam ljubomoru, tako da sam odlučio da joj uhvatim stopala i igram se sa njima dok sam je jebao. Jebao sam je tako da je digla nogu visoko i mogao sam da sisam njene prstiće.

Kunem se da sam to radio samo minut pre nego je svršila. Ja lično nisam previše uživao u njenim stopalima, ne vidim šta je toliko posebno u njima, ali nisam mogao da znam da li je samo napaljena, ili je aktivno razmišljala o Ivanu dok sam je jebao. Kada je na kraju tražila od mene da joj svršim na stopala – učinio sam to i ona je bila oduševljena!

U ovom trenutku nemam pojma šta da radim? Komunikacija ključna i ako se njeno ponašanje sa Ivanom nastavi, moraću da pokrenem to pitanje. Znam da je to ono što treba da uradim. Imate li neki savet za mene?

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!