Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Slatki Snovi Tatice 1. Deo

7 min čitanja
sisanje tatine kurčine

„Vidimo seeee!“ Bojana je mahnula svojoj najboljoj prijateljici dok je hodala ka ulaznim vratima. Konačno su završile sve pripreme za matursku zabavu koja je bila planirana za taj vikend, i jedva je čekala da kaže svom tati kako je sve sjajno ispalo. „Taataaa! Stigla sam“, pozvala je.

Bojana i njen otac bili su zaista bliski. Pričala mu je sve. Pa dobro … skoro sve. Njen prvi mlečni zub, njen prvi poljubac, čak i prva menstruacija, tata je bio taj sa kime je sve delila. Njena mama je uvek bila previše zauzeta, ali tata je sve rado slušao. Smejao se njenim šalama, brisao joj suze i držao je uz sebe kako bi joj rekao da je posebna.

Ništa nije bilo tako dobro kao kada bi je tata poseo u svoje krilo i privio je uz sebe, sa glavom na ramenu, on bi je milovao po kosi. To joj je nedostajalo. Setila se kada ju je poslednji put tako držao. Bilo je to pre nekoliko godina, kada je imala 15. Njen dečko je raskinuo sa njom i bila je očajna.

Tata ju je pozvao k sebi i povukao u svoje krilo. Sklupčala se uz njega i jecala. „Zašto tata? Volela sam ga!“ *jecaj* „Biće da je Sara lepša od mene..“

„Oh devojčice moja, to je nemoguće“, rekao je. Čvrsto ju je zagrlio, svojom snažnom rukom milujući joj koleno. Podigao je njeno lice da je pogleda u oči i nasmešio se. „Dušo, ti si najlepša devojka na celom svetu.“ Gledao ju je dugo u oči i kada je videla izraz na tatinom licu, telo su joj proželi trnci.

Znala je za taj osećaj jer je njen (bivši) dečko pokušao da je dodirne prošle nedelje, ali ona to nije dozvolila. Ali sa tatom je bilo drugačije. Ona je *stvarno* volela svog tatu. Dok je sedela izgubljena u tom nizu misli, iznenada je tata odmahnuo glavom, kao da izlazi iz transa. Spustio ju je sa svog krila i rekao: „Ne misli na tog momka. Pravi muškarac se nikada se ne bi tako ponašao prema tebi.“ Poljubio ju je u čelo i otišao u kuhinju. Dok ga je gledala kako izlazi iz sobe, znala je da je tata takav čovek. Uvek je činio da se oseća lepo i posebno.

Pročitajte i ...  Venčanje - Sestrin zgodni Muž 2/2

**

„Tata?“ pozvala je ponovo ali nije bilo odgovora. Otišla je gore u sobu svojih roditelja. Njena mama je bila van grada i brinula se o baki koja je upravo imala operaciju, tako da su bili samo on i ona nedelju dana. Obično je njen tata ostajao budan najmanje do ponoći, pa joj je bilo čudno što već spava. Vrata su bila otvorena, pa je zavirila, samo da se uveri da je on tu. tata spava go

Videla je tatinu bosu nogu kako visi sa kraja kreveta. Sa olakšanjem što je kod kuće, otvorila je vrata malo šire i uzdahnula od iznenađenja. Njen tata je ležao potpuno go! Mogla je da vidi njegovu odeću i radne čizme bačene na stolicu, peškir blago mokar pored njega. Kosa mu je još uvek bila vlažna i shvatila je da se nedavno otuširao i verovatno zaspao od umora.

Njen tata je imao veoma lepo telo, ali ona se plašila i izbegavala je da gleda u njegovo međunožje. Zacrvenela se. Njegov građevinski posao držao ga je u dobroj formi, muskulatura jaka i osunčani ten. Stajala je tamo zureći u njega. Trnci su bili jači nego ikada. Bojana je tiho zatvorila vrata … ali nije izašla iz sobe. Njeno telo je drhtalo. Njena nevina ribica je curela.

Skinula je svu svoju odeću i položila je pored njegove na stolicu. Njene bradavice su se ukrutile. Polako se popela na krevet, pazeći da ne probudi svog usnulog tatu, sve dok nije ležala licem u lice s njim. Njena pičkica je bila tako mokra i pulsirala je snažno. Puls joj je ubrzao, a ruka joj je zadrhtala dok je posegnula da dodirne njegovu golu kožu.

Nije se pomerio, pa je postala hrabrija, spuštajući vrhove prstiju niže. Osetila je dlake pod prstima dok mu je zurila u lice. Tako zgodan. Htela je da ga poljubi, ali bi ga to sigurno probudilo. Njeni prsti su kružili dok konačno nisu udarili u nežnu kožu mekanog penisa. Plašila se ali je znala da mora da pogleda. Bacila je pogled između njihovih tela da vidi organ koji ju je i napravio.

Pročitajte i ...  Sine, Ponašaj Se!

Zajecala je. Tatin kurac je bio prelep i debeo čak i tako spušten. Uzela je jedan vrh prsta i prošla niz dužinu. Bilo je tako meko i glatko! Tekstura ju je fascinirala. Nežno je obavila svoju malu ruku oko tatinog kurca, želeći da oseti na svojoj koži. Njegov penis je poskočio, postajući sve tvrđi i tvrđi.

Čula je kako stenje i ukočila se, pogledavši ga kako bi se uverila da se nije probudio. Još uvek nije. Možda bi je zaustavio ako bi se probudio. A možda i ne bi? Počela je da pomera ruku veoma polako gore-dole. Drkala je tatin kurac. Malo ga je stisnula, zamišljajući da ga steže svojom pičkom.

Vežbala je sa svojom četkom za kosu tako da nije bila potpuno seksualno “slepa“. Osetila je nešto mokro na palcu. Kada je pogledala dole, videla je bistru pre-spermu kako curi iz njegove natečene glave. Pitala se kakvog je ukusa. Spustila se niz krevet dok joj lice nije bilo ujednačeno sa njegovim tvrdim penisom. Bilo je prelepo.… očaravajuće…

Isplazila je vrh jezika da poliže tečnost koja je curila. Mmmmmmm slano, ali nije loše. Potpuno drugačije od svega što je ikada probala. Želela je više. Njen klitoris je molio za pažnju. Njeno telo je vrištalo da ga ima u sebi, ali znala je da mora da bude strpljiva, pa je gurnula prste između nogu kako bi ublažila napetost. Nežno se trljala i zadirkivala svoj otvor, očekujući da će njen tata uskoro ući tamo.

Ponovo je polizala glavi, gutajući tečnost koju je stvarao, a zatim počela da mu ljubi kurac. Njene usne i jezik milovali su i vrteli se oko njegovog natečenog vrha dok nije primila celu glavu u usta. Bilo je baš kao što je zamišljala. Gurnula je usta dalje niz njegovu kurčinu i ponovo ga je čula kako jeca. sisanje tatine kurčine

Ovog puta nije stala. Podigla je pogled i otkrila da su mu oči još zatvorene i odlučila da nastavi. Odjednom je shvatila da se tatini kukovi pomeraju, gurajući kurac dublje u njena usta! Osetila je njegovu ruku na svojoj glavi, kako je miluje po kosi, gura je na sebe. Pogled na njegovo lice rekao joj je da još uvek spava.

Pročitajte i ...  Grmljavina Strasti sa Bratom Deo 2

„Mora da sanja!“ pomislila je u sebi.

***

Sanjao je najlepši san. Sanjao je da je došao kući nakon dugog dana na poslu, a njegova prelepa ćerka je bila tu da ga dočeka na vratima. Oduševljeno ga je zagrlila, kao i uvek, nesvesna kako je na njega uticala svojim sve većim grudima i oblinama. Znao je da ne bi trebalo da misli o njoj na taj način, ali bilo je teško. Izrasla je u divnu mladu ženu.

Kada je završio tuširanje, bio je iznenađen kada je zatekao svoju suprugu kako ga čeka u krevetu. Na sebi je imala samo čipkast donji veš koji nikada ranije nije video. Ona je zapravo inicirala seks?? U poslednje vreme je morao da je moli ali ona mu je uskraćivala seks nedeljama. Dok se njena glava spuštala niže, on je pulsirao od iščekivanja. Pušiće mi kurac?? Nije znao šta ju je snašlo, ali nije nameravao da je prekida.

Čuo ju je kako pevuši oko njegovog kurca i to ga je izluđivalo. Ali, ona nikada tako nije zvučala. Uhvatio ju je za kosu, nabio je skroz na svoj kurac i iznenada je otvorio oči. Probudio se ali je shvatio da to nije bio san. Na tom maglovitom mestu između jave i sna, primetilo je da mu je u šaci kosa. Da su usta na njegovom kurcu. Ali žena mu je bila van grada… Ko bi to mogao biti?

Kraj 1. Dela

OVDE je 2. Deo priče!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!