Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija
gangbang cuckold

U uputstvima je pisalo da dođem u napušteno skladište u 20:30, a ja sam naravno došla ranije. Skladišta su se nalazila uz samu reku i hladniji povetarac je naježio moje telo. Dok sam pušila cigaretu pored automobila, posmatrala sam nekoliko vozila kako prolaze, a putnici su gledali u mene pre nego što su nastavili dalje tim dugim betonskim putem uz skladišta i fabrike.

U 20:25 zaključala sam kola i ušla unutra; velika metalna ulazna vrata su se otvorila i glasno škripala dok sam ih gurnula dovoljno da uđem. Idući rđavim stepenicama na sprat, nalazim poruku koju su mi ostavio: „Malo ću kasniti, ali ne brini draga, sredio sam neko društvo za tebe. Nemoj me razočarati.“

Prigušeno svetlo sa kraja hodnika mamilo me je i krenula sam ka njemu. Moji koraci su bili jedini zvuci. Druga vrata se otvaraju sa moje leve strane i otkrivaju izvor svetlosti; jedna gola sijalica koja visi sa plafona iznad dušeka na sredini poda. Sijalica je nedovoljna za prostoriju i daje dovoljno svetlosti samo da se jasno vidi sredina sobe, ostalo je skriveno u senkama i mraku.

Stojeći na vratima, upada mi u oči pokret u strani i sada znam da treba da uđem. Dok prolazim kroz vrata, neko se pojavljuje iza mene i, pre nego što uspem da pogledam, svileni šal mi prekriva oči. Ne izgovaraju se reči, znam da je bolje da ćutim, a kad mi je šal snažno vezan, hvata me za ruku i vodi me na sredinu sobe.

On cepa moju odeću grubo i nasilno sve dok ne ostanem samo u gaćicama. Zašto je njih ostavio, ne znam, ali se ne pitam niti se bunim. Ruke na ramenima i ja se spuštam na kolena prema uputstvima, a pod je tvrd i hladan. Prsti mi dodiruju lice, zatim usne, usta mi naglo otvara i nabija mi kurac! U početku zbunjena ali brzo se navikavam i počnem da koristim jezik da ga pozdravim.

Glava mi je držana dok mi je grlo jebano. Onda isto tako iznenada kao što je i počelo, kurac je nestao, a ja sam ostala otvorenih usta i ispruženog jezika. Čekam ponizno, i tada moja kosa biva povučena i glava mi trza unazad. Lice mi gleda ka plafonu, kroz tkaninu vidim dašak svetlosti.

Osećam nečija jaja na bradi i pružam jezik, pronalazeći njime njegov šupak. Ližem naborano meso jezikom, njegovi kukovi se pomeraju na kružni način dok ne dođem tamo gde treba da budem, a onda mu ližem i jedem dupe. Duboko radim jezikom dok posežem rukom i hvatam njegov kurac, drkajući ga dok migoljim jezikom prema njegovoj tamnoj rupi. lizanje čmara rimming

Pročitajte i ...  Mama Je Bila Kraljica Moje Maturalne Zabave – 2. Dio

On se podiže i pomera, njegova jaja sada su u mojim otvorenim ustima, ja ih pažljivo sisam, zahvalna što je obrijan. Sve volim u seksu ali dlakava jaja mi nikako nisu omiljena. Odjednom sam opet ostala sam otvorenih i praznih usta. Nakon par minuta kurac, koji nije onaj isti od malo pre, zaranja u moje grlo. Znam da je drugačiji jer je i deblji i jačeg mirisa. Sisam ga jako, osećajući njegovu potrebu, rukom mu se krećem preko dupeta tražeći njegovu rupu, sa namerom da mu pomognem da dostigne vrhunac.

Ali pre nego što stignem da mu nabijem prst u čmar, on se povlači. Ostavljajući me ponovo da dahćem otvorenih usta i pokušavam da pogodim šta bi moglo biti sledeće. Glava mi se ponovo povlači naglo unazad, još jedan penis na mojim usnama. Uzimam ga, sisam dok ne gurne dublje, tražeći moje grlo. Otvaram i pokušavam da se opustim, radeći onako kako mi je naređeno, sve dok debela glava ne prođe pored mojih krajnika i ispuni mi grlo.

Ovo je isti onaj drugi kurac, i sada počinje snažno da me tuca u usta. Dišem na nos, boreći se sa refleksom gega dok se on kreće još brže. Oči su mi širom otvorene ispod poveza, suze su mi krenule, a on i dalje nabija penis. Čujem ga kako diše, bori se sa porivom, njegove ruke čvršće stežu moju glavu kao da se sprema da se izvuče. Umesto toga, njegov penis se trza i on puca svojom spermom u moje grlo. On oslobodi većinu tečnosti pre nego što polako počne da se povlači i sa još dva mlaza pogađa moje lice i povez. Čim mi se oslobodi grla, progutam i smeškam se. To je to, njegov kurac je otišao.

Sladak vazduh ispuni mi pluća. Parfem, muževan i sočan. Dve snažne ruke hvataju me i bacaju na dušek. Ležeći tamo, razaznajem razgovor u pozadini. Suviše tiho da bih sve razumela ali prepoznala sam tvoj glas. Pokušavam da slušam ali nečije ruke me hvataju za gaćice i grubo ih povlače sa mene. Moja pička otvorena i otkrivena, ne mogu da zadržim cviljenje olakšanja jer osećam usta na sebi; jezik i usne udovoljavaju mojoj pički.

Pročitajte i ...  Moja debela supruga

Ali ovo ne traje ni izbliza dovoljno dugo i usta su zamenjena kurcem, njegovo telo teško pada na moje dok ulazi u mene i počinje da me jebe grubo i bez milosti. Njegov penis, dugačak i debeo, ispunjava me i podižem kukove da mu pomognem u jebanju, nadajući se da me svi posmatrate i da ti i u tome udovoljavam.

Muškarac se kreće direktno od moje pičke do mojih usta, nabija mi mokar kurac a na njegovo mesto dolazi novi koji mi ispunjava vaginalni tunel. Ližem gore-dole dok me grubijan ispod mene razvaljuje manjim ali jebeno tvrdim kurcem. Kada se izvuče, ja sam okrenuta i kurac u mojoj pički pritiska se u moj šupak.

Podmazan samo mojim sokom – on ništa manje grubo ulazi čitavom dužinom u moj rektum. Drži me rukama omotanim oko mog tela, oboje smo na boku dok mi svojim kurcem razbija dupe. On ulazi duboko i naglo se smiruje. Mislim da će doživeti orgazam, ali grešim, on je zapravo čekao da se još jedan muškarac pridruži, vodeći svoj kurac u moju picu sa prednje strane dok smo mirno ležali. dupla penetracija

Čim je ušao u mene, oni se kreću zajedno i jebu me napred – nazad kao jedan. Jebu me jako, uzimaju me za svoje zadovoljstvo, a takođe i tvoje dok gledaš. Kada je spreman da svrši, kurac napušta moje dupe i odlazi do mojih usana, mlaz sperme udara u moje lice. Otvaram usta za ostalo i on mi ih puni. I čim je završio, kurac koji je bio u mojoj pički eksplodira.

Još dva muškarca se pridružuju na krevetu, čvrstih i zalizanih penisa. Dok mi jedan ulazi u pičku drugi klizi između mojih guzova. Ali ovaj put, on ne želi u moj šupak; umesto toga, on cilja napred i osećam se kako sam otvorena, glava njegovog kurca se kreće duž kurca koji je već u meni. Usta mi se otvaraju i vrištim dok obojica ulaze u mene, oba kurca u mojoj pički zajedno.

Osećala sam se kao da me zepaju na pola! Kreću se zajedno, zatim naizmenično; nikad ranije nisam bila tako jebana. Izgubila sam se u brojanju koliko sam puta svršila. Još jedno telo na dušeku i ponovo sam povučena, moje telo se izvija između njih dvoje, a nijedan penis me ne napušta.

Pročitajte i ...  Cuckold Želja mog Muža

Otvaram usta i bivam nagrađena tvojom kurčinom. Naravno da znam da si to ti, toliko sam ti ga puta gutala da znam svaku neravninu, svaki delić i prefinjenu aromu. Jebote kako volim tvoj kurac. Znajući da si to odmah zajecam i ližem gladno i zahvalno. Pronalazeći tvoj tvrdi glavić, uzimam ga među usne i sisam jer znam da to voliš.

Dvojica me jebu u pičku, ti u usta a treći čovek se privlači i liže mi dupe, i osećam trnce žaljenja što to nije moj jezik u tvom dupetu. Jašeš mi lice kada te orgazam preplavi i polivaš mi lice svojim sokom gustim i toplim. gangbang cuckold

Ne mogu to da vidim, ali ti ležiš ispred mene i mogu da čujem kako navijaš da me svi pojebu. Tvoja me ruka drži za kosu, pljuješ me po licu a potom mi nabijaš svoje dupe na usta. Oko mene se tada poojavljuje na desetine momaka, skidaju mi povez i svi ti kurčevi kreću da me maze, da se zabijaju u mene, a ja im drkam dok ti ližem šupak!

Svi su se izređali na meni, svršavali po meni i u mene… bila sam razjebana, razvaljena, i sa osmehom na licu. Na kratko padam u dremku i budim se posle par minuta. Čujem da muškarci odlaze a ti ostaješ sa mnom u krevetu. Tvoja ruka dodiruje moje lice i ljubim te u prste, zahvaljujem ti i pitam te da li sam te razočarala.

Odgovor dobijam odmah i sa tvojim predivnim osmehom – ti si najbolja i najlepša. Ponosan sam na tebe.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!