Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Učinio sam Majku Svojom 4. Deo

6 min čitanja
anal jahanje sa milf prijateljicom

Pogledao sam na sat, bilo je 14:30. Gledao sam TV i oko 15:45 mi je pala misao u glavu. Pozvao sam Hanu, jednu od najboljih prijateljica moje mame i ženu koja mi je oduzela nevinost.

Upoznavanje Hrvatska

„Zdravo Veljko. Čula sam da si u gradu.“

„Dobro si čula. Imaš li nešto u planu za pola sata?“

„Trebalo bi da pravim večeru za svog muža“, odgovorila je.

„Pa, možeš to da uradiš ili dođi kod mene i dobiješ divnu kobasicu.“

„Oh, uvek si bio tako romantičan rečima“, zadirkivala je ona.

„Da li je to da?“

„Naravno … kada sam ti ikada rekla ne? Ali gde ti je majka?“

„Van grada“, lagao sam.

„Dobro, vidimo se uskoro“, rekla je.

Spustio sam slušalicu i otvorio nam vino. Morao sam sve dobro da isplaniram tako da mama naiđe u pravo vreme. Stavio sam neku klopu u rernu i čekao. Hana se pojavila nešto posle 16:30 u jednostavnoj haljini i najlonkama, znala je za moju slabost prema njima. Pozdravio sam je poljupcem i ona je sela na kauč.

Popili smo čašu vina i ručkali dok smo razgovarali. Njena ćerka je sada bila 12., njen sin 10. Napisala je i knjigu za decu koja je bila objavljena. Pričao sam joj o studiranju, radu sa mamom i tako dalje. Na kraju sam odlučio da se olakšam. Jednostavno sam raskopčao kaiš, spustio pantalone i umočio kurac u svoju upravo napunjenu čašu vina.

Hana se nasmešila i rekla, „Ništa se nisi promenio, i dalje si kreativan“, tada je prišla i uzela moj kurac u usta bez ikakvih instrukcija.

Tucali smo se mnogo puta i uvek je bilo slično. Prvo bi progutala moju spermu, zatim bi je doveo do orgazma jezikom i onda smo završili sa dugotrajnim jebanjem. Ovog puta sledio je sličan scenario. Takođe je volela da uživa u kurcu, vodeći ljubav sa njim ustima.

Velikodušno je koristila svoj jezik i volela je da zadirkuje klizeći jezikom niz bazu moje osovine i sisajući jaja. Dugačko pušenje bi trajalo neko vreme i skoro uvek završilo tako što bih je konačno zgrabio za glavu i jebao joj usta kao da je pička. Lako je uzela moj kurac i progutala moju spermu kao i uvek. milf guta mlad kurac duboko

Pročitajte i ...  Bato Samo Sam Tvoja Droljica

Izvukao sam se i ona se nasmešila: „Da idemo u spavaću sobu?“

Odmahnuo sam glavom, „Nikada nisam imao priliku da jebem nekoga ovde dole“, rekao sam dok sam je gurnuo na kauč i raširio joj noge.

Zgodno, nije imala donji veš, iako je nosila najlonke. Pogledao sam u nju, usta samo nekoliko centimetara od njene fine mace, i upitao: „Pa, šta si rekla svom mužu?“

„Da sam otišla da vidim starog prijatelja?“

„Pa, to nije laž“, rekao sam.

„Nikad ne lažem svog muža, preuveličavam istinu, ali nikada ne lažem“, osmehnula se.

Uzvratio sam osmeh i zario glavu među njene noge. Hana je bila žena kojoj je trebalo mnogo vremena da dođe do orgazma. Morao si je podmazati, zadirkivati je, ispitivati je, itd. Naučio sam da jedem pičku u leto kada sam završio školu sa 18 godina; Naučio sam da je put do ženskog srca kroz njenu pičku. Ne od jebanja, već od udovoljavanja jezikom.

U početku sam je nežno lizao, fokusirajući se na njen klitoris. Zatim sam kliznuo jezikom po njenim usnama, koncentrišući se grickanje. Zatim sam kliznuo prstom u njenu mokru pičku, dok sam počeo da ližem brže. Ovo se nastavilo nekoliko minuta, pre nego što sam počeo da pomeram prst unutra grabeći njen klitoris jezikom.

Fokusirano lizanje i guranje prstiju bilo je dovoljno da moju MILF dovede do njenog uobičajenog orgazma. Lice mi je sijalo od njenog soka, bila je prskalica. Pogledao sam na sat, bilo je 17:45. Mama bi uskoro trebalo da dođe kući.

Uzeo sam nam još jednu čašu vina i nakon što smo popili nekoliko brzih gutljaja, ona je vratila kurac u svoja usta. Drugi put kada je uzela moj kurac u usta, fokusirala se na sporo duboko sisanje, uzimajući što više mog kurca je mogla. Nakon par minuta sisanja, nasmešila se i rekla: „Kako želiš da mi svršiš?“

Pročitajte i ...  Planinari – incest

Pogledao sam okolo i razmislio koji bi bio najekstremniji način da nas mama uhvati na delu. Ja, tada sedeći na kauču, rekoh: „Zajaši me.“

Nasmejala se i rekla: „OK kauboju, spremi se da ti se svet uzdrma.“

Polako je spustila svoje telo na moje. Moj kurac je nestao i ubrzo je poskakivala na njemu. Polako se kretala gore-dole, muzeći moj kurac. Volela je imati moj kurac u sebi i nikada nije žurila. Strastveno me je poljubila, grudi su joj se stisnule između nas. Moj penis duboko u njoj osećao se tako neverovatno, dok se polako kretala gore-dole.

Pogledao sam na sat; bilo je nešto posle 18h. Prekinuo sam poljubac i rekao: „Želim da te jebem u dupe.“

Ona se lukavo osmehnu, „Opa! To je novo od tebe.“

„Je li to ne?“

„A što da ne?“

Okrenuo sam je, raširio joj guzove i lizao joj čmar. Tada sam rekao: „Jesi li ga ikada ranije imala u guzi?“

„Uffff… Nekoliko puta dušo“.

„Onda želim da me ponovo zajašeš.“

Pogledala me je i rekla: „Pretvorio si se u prljavog malog perverznjaka.“ Zastala je i dodala: „Ovo će biti teško.“ Zatim se nasmešila i rekla: „Ali znaš da volim izazove.“ Zatim je polako stavila stopala na moje noge i spustila dupe na moj kurac dok sam držao ukočenu erekciju.

anal jahanje sa milf prijateljicomDok je moj penis polako prodirao u njeno dupe, ja sam stenjao. Nisam mogao da verujem koliko je bila uska. Kretala se gore-dole uzimajući samo nekoliko centimetara. Počela je da stenje: „O Veljko, ovo je tako dobro.“

„Nastavi da jašeš… uhhh…“ Poslušala je, uzimajući još mog tvrdog projektila u svoje dupe.

Toliko sam bio oduševljen da nisam čuo otvaranje vrata, ali sam čuo šokirani glas moje mame: „Hana? Veljko?“ Hana je sišla sa mog kuraca i brzo potražila nešto da se pokrije dok je objašnjavala: „Joj, tako mi je žao; Veljko je rekao da si van grada.“

Pročitajte i ...  Mlada rođaka Lila (četvrti deo)

Keva je bila crvena i besna u licu!

„Koliko dugo jebeš mog sina?“ upitala je u besu.

Gledao sam u tišini, moj penis i dalje uspravljen i nepokriven.

”Umm.. neko vreme.“

Moja mama je ošamarila Hanu i rekla: „Izlazi iz moje kuće kurvo.“

Hana je izgledala uništeno dok je stidljivo grabila svoju odeću i brzo se obukla. Mama me je pogledala i povikala „A ti se pokrij!“ Zgrabio sam donji veš i počeo da se oblačim.

Rekao sam: „Izvini Hana, nisam znao da će večeras biti kući.“

Hana mi je uputila pogled koji nisam mogao da pročitam dok je izlazila iz naše kuće. Mama me je pogledala i rekla: „Šta je to bilo dođavola?“

„Izvini mama“, rekao sam i dalje bez majice, „iskreno… videvši te onaj dan da imaš seks toliko sam se napalio da sam nakon što si otišla pozvao Hanu.“

„Koliko se dugo ti i ona“, zastala je ne znajući kako da to izgovori.

„Jebemo?“ Pitao sam.

„Da, jebete“, rekla je frustrirano.

„Od kada sam napunio 18 godina; ona mi je bila prva“, objasnio sam.

Mama je odmahnula glavom: „Znao si da ću biti kod kuće i da ću videti ovo, zar ne?“

„Ne“, slagao sam, „mislio sam da ćemo završiti dok se vratiš.”

„U redu“, rekla je mekanijim tonom.

Obukao sam majicu i rekao: „Mama, stvarno mi je žao. Ali ponekad razmišljam pogrešnom glavom.“

Nasmejala se: „Ha… to je očigledno istina.“

KRAJ 4.Dela

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Hot Oglasi

Don`t copy text!