Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Moja Nova Sekretarica

7 min čitanja
jebanje sekretarice na stolu

Isti stari sto. Isti sivi zidovi. Iste slike oko mene. Isti saobraćaj koji prolazi ispod mog prozora. Ista jutarnja kafa koju sam pio svaki dan. Sve u mom životu je bilo isto. Ispustio sam uzdah razočarenja i monotonije. Oči su mi poletele ka satu na zidu. Bilo je pet sekundi pre 10:00 a moja sekretarica nikada nije kasnila sa podacima o dnevnom rasporedu.

„Dobro jutro gospodine Matić“, reče novi glas stidljivo.

Oči su mi se premestile sa gomile papira na divnu mladu ženu oko 30 godina starosti koja nije bila moja uobičajena sekretarica. Imala je plavu kosu vezanu u punđu, ali je jedan pramen visio sa strane njenih prelepih nebesko plavih očiju. Oči su mi prelazile niz telo ove lepotice, milujući svaku njenu oblinu koja je bila istaknuta uz njenu suknju i rumeno ružičastu košulju.

Gledao sam kako joj obrazi dobijaju nijansu nalik njenoj košulji. Ispustio sam nečujni kikot i pročistio grlo. Nisam shvatio da sam tako dugo buljio. Većina novih žena u firmi bi besramno flertovala sa mnom i pokazivala mi dekolte u svakoj prilici, ali da budem iskren, to mi se gadilo. Davao sam im sve znakove da nisam zainteresovan i da preko mene neće biti unapređene.

Još jednom sam pročistio grlo, pre nego što sam rekao: „Dobro jutro gospođice. Mogu li da pitam, gde je gospođa Nena?“ Sada je bio moj red da uhvatim nju kako me odmerava. Njene plave oči vukle su se po mom telu, radeći ono što sam ja radio malo pre. „Jel je sve u redu?“ Uzdahnuo sam kada je blago debeljuškasta žena ušla u kancelariju. Gospođa Nena mi je bila kao majka. Nije me tretirala kao da sam njen šef, tretirala me je kao mladog dečaka koji je još uvek u pubertetu.

„Šta se dešava ovde?“ Pitao sam, pomalo iznerviran što nisam ni o čemu obavešten.

Žena je duboko udahnula i topao osmeh joj je ispunio crte lica, „Pa trudna sam i vreme je da budem kod kuće sa svojom decom … dajem otkaz.“

Bio sam u šoku: „Šta?“

„Ne brini. Već sam našla pravu zamenu. Ovo će biti tvoja nova sekretarica. Njeno ime je Sara. Prošla sam kroz stotine kandidata koji su pokušavali da dobiju ovaj posao i veruj mi šefe, ona je najbolja.“

Namrštio sam se. Ova devojka je zamenjivala najbližu osobu koju sam imao u smislu porodice, iako nismo bili u rodu. Nakon što su moji roditelji poginuli u saobraćajnoj nesreći, ostalo mi je očevo nasledstvo koje je uključivalo i preuzimanje njegove firme. Bio sam slomljen i izgubljen u svetu bez ijednog drugog člana porodice, ali kada me je gospođa Nena srela, odmah je popunila prazninu. Uzela me je pod svoje i dozvolila mi da čak i neke praznike provodim sa njom i njenom porodicom. lepa plava sekretarica

Pročitajte i ...  Biseksualna Avantura uz Vijagru

„A-ali…“ počeo sam, ali me je gospođa Nena ućutkala. „Ne brini. I dalje si uvek dobrodošao u naš dom. Ništa se neće promeniti dragi“, rekla je uz osmeh. Progutao sam svoju tugu i odlučio da izgledam profesionalno pred prelepom novom sekretaricom, „Koliko dugo do vašeg odlaska?“

„Ostaču do kraja nedelje da uvedem Saru u ceo proces“, rekla je sa osmehom. „Hajde Saro, pokazaću ti kako funkcioniše naša glavna mašina za kopiranje.“ I uz to, gospođa Nena je izašla iz kancelarije sa mladom devojkom. Kad se Sara osvrnula i uhvatila moj pogled, nisam mogao a da ne pomislim da ovo možda i nije tako loše.

~*~

Činilo se da je nedelja proletela. I koliko god se Sara dokazivala, nije bila ista kao moja stara sekretarica. Nena mi je obećala da će ostati u kontaktu sa mnom. Rekla mi je da će i dalje držati posebnu stolicu iza mene na božićnoj večeri, i rekla je da bi volela da jednom dođem i sa nekom devojkom.

Privlačnost između mene i Sare je bila očigledna, ali nezgodna. Znao sam da se u poslednje vreme ne ponašam sjajno prema njoj, ali nisam mogao da prihvatim promenu. Ona nije bila moja Nena i nedostajala mi je. Tako da sam se povremeno istresao na gžici Sari.

„Gde mi je kafa?“ Odbrusio sam joj jednog veoma stresnog dana, negde pred Božić, dok je Sara ulazila kroz vrata. Brzo je dojurila do mog stola i na njega stavila gomilu fascikli. Za nekoliko sekundi, vratila se sa mojom kafom u rukama, „Izvolite gospodine.“ Dok mi ga je pružala, skliznula mi je iz ruke i uspeo sam da totalno uništim njenu belu košulju. Odmah sam mogao da vidim njene bradavice kroz mokri crni grudnjak ispod bele tkanine.

„Šta to radite???“ zarežala je, pokazujući svoju novu agresivnu stranu.

Mogao sam da osetim kako mi se kurac pomera kada sam video bradavice na njenoj košulji

„Nisam želeo… bilo je baš… slučajno…“

„Znaš li da sam juče kupila ovu košulju?“ vrisnula je bez persiranja: „Juče jebote, da bih ti udovoljila! Ne mogu da verujem da sam čak želela da ti se svidim. Jebeno sam završila sa ovim poslom! Način na koji si se ophodio prema meni ove nedelje je nečuven! Užasno je raditi za tebe… dajem otkaz!“

Pročitajte i ...  Kupovina Crnog Dilda

Sara je prekinuta kada je neko pokucao na moja vrata. Pogledala je tada dole u svoju umrljanu košulju i shvatila da je izgledala polu gola. Brzo mi je rekla „ne puštaj nikoga unutra“ dok je očajnički pokušavala da osuši košulju i obriše kafu.

„Uđite!“ viknuo sam.

Ona je užasnuto pogledala u mene i potrčala je prema meni, sakrivši se ispod mog stola. Nasmejao sam se pa me je ošamarila po nogama dok je skučeno klečila pod mojim stolom.

„Zdravo gospodine Marko. Kako ste danas?“ ljubazno sam pitao.

Čuo sam kako Sara nešto gunđa ispod stola, ali sam je brzo kucnuo nogom da je ućutkam. „Sastanak sledi za pola sata… a biće još dva sastanka posle toga“, rekao je.

„U redu. Hvala…“ tada sam osetio kako me Sarina ruka hvata za erekciju kroz moje pantalone.

Uhvatio sam se za ivicu stola. Zavalio sam se u stolicu tako da sam mogao da vidim lice moje nevaljale sekretarice. Nasmejala se podmuklim osmehom i rekla mi ‘osveta.’ Borio sam se sa porivom da ispustim stenjanje dok je njena ruka uspela da tiho otkopča moje pantalone i provuče moju erekciju kroz rupu. Zgrabio sam sto do tačke gde sam mislio da ću ga slomiti. pušenje pod stolom

„I-imaš li još nešto za mene?“ Mucao sam, uvlačeći još jedan dah kada me je poljubila na vrh kurca. Sara je potom celu moju dužinu u potpunosti primila u usta. „Ne gospodine“, rekao je.

Udahnuo sam kada sam osetio kako njeni zubi klize gore-dole po mojoj kurčini, „Znaš šta?“ Osetio sam kako se gospođa Sara ukočila na moj iznenadni komentar, „Otkaži moje sastanke za danas i ponovo ih zakaži za sutra…“ Marko me je zbunjeno pogledao pre nego što je klimnuo glavom i izašao iz kancelarije.

Na zvuk zatvaranja vrata, brzo sam se sagnuo i podigao je u svoje krilo. „Bila si jebeno nevaljala devojka“, rekao sam dubokim i hrapavim glasom. Oči su joj bile ispunjene požudom.

„Pa? Šta ćeš da uradiš povodom toga?“

Stavio sam usne na njene i osetio kako mi se erekcija trza kada je ona glasno zastenjala i prizemljila svoje bokove u moje. Zatekao sam sebe da radim istu stvar. Sara je produbila poljubac tako što je uhvatila moju kravatu i privukla me bliže sebi. Moje ruke su lutale njenim telom. Osetio sam kako je uzdahnula kada sam joj brzo skinuo košulju iznad njene glave, ostavljajući me sa njenim natopljenom crnim grudnjakom.

Pročitajte i ...  Eksperiment za moj Kurac

„Reci mi šta želiš da radim sa tobom“, šapnuo sam joj. Njeno telo je zadrhtalo i stenjala je, ali nije rekla ni reč. Njeni jauci su bili muzika za moje uši. Pronašao sam šlic na njenoj suknji i otkopčao je. Usnama sam joj sisao dojku, podigao sam joj kukove i uz njenu asistenciju je žurno skinula suknju i spustila je na tlo.

Zastenjala je kad sam je počeo trljati kroz gaćice. Bile su mokre, ali za razliku od njene druge odeće, uzor nije bila kafa. Brzo sam skinuo njene gaćice sa nje, izgubivši poslednji deo kontrole koju sam imao, i podigao je na sto. „Jebi me“, stenjala je. jebanje sekretarice na stolu

Jednim brzim pokretom, nabio sam se u nju. Ispustila je prigušen vrisak koji se brzo pretvorio u jauk dok su njeni sokovi šikljali preko moje muškosti. Bila je jebeno uska a ja sam počeo da ubrzavam pumpanje. Njeni vaginalni zidovi koji su se čvrsto stezali oko mene su me brzo dovodili blizu orgazma. Ali kada su se njeni talasi zadovoljstva smirili, čvrsto sam stavio ruke na njene kukove i zabijao se jače u nju.

Sa svakim udarcem, jaukali smo zajedno. Njene noge su se labavo omotale oko mog strukai mogao sam da osetim svaki njeni orgazam. Nisam ni ja dugo izdržao i želeo sam da je napunim ali sam znao za rizik. Izašao sam i ispraznio sam svoja jaja na njenu sočnu pičku.

„Jesi li sigurna da daješ otkaz?“ Borio sam se sa dahom na njenom vratu.

Sara je zadrhtala: „Zavisi da li možeš da me ubediš u suprotno.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!