Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Moja Dama sa Tri Ulaza

8 min čitanja
jebe devojku u dupe

Jasmina i ja se viđamo već oko tri godine. Iako sam bio potpuno zaljubljen u nju, moram priznati da mi je naš seksualni život pomalo dosadio, i otkrio sam da su mi oči lutale malo više nego što bi trebalo. Ipak, definitivno nisam želeo da je prevarim, pa sam zaključio da je vreme da pokušam da od nje napravim malo drugačiju devojku. Pre svega da je oraspoložim za neke druge seksualne stvari…

Jasmina je imala najslađe malo dupence koje sam ikada video. Bila je gimnastičarka do svoje 17. godine, a svu mladalačku čvrstinu svog tela zadržala je i sedam godina kasnije. Ali nikada mi nije dozvolila da je dodirnem tamo, i nikada nisam prekršio to pravilo. Ali želeo sam da na svoja naborana zadnja vrata gledao kao na još jedan senzualni deo nje. Smislio sam plan i trebalo mi je nekoliko nedelja da razradim sve detalje.

**

Tog vikenda smo odlučili da otputujemo na planinu u jedno lepo turističko odmaralište. Naša kućica je bila mala i neobična, smeštena na šumom prekrivenoj planini sa potokom u blizini. Probudio sam se u cik zore jednog jutra i probudio Jasminu ljubeći i milujući njene čvrste guzove. Nije se previše bunila u svom polu snu pa sam prešao na lizanje njene guze, a zatim pustio da mi jezik klizi okolo njenog šupka. lizanje anusa čmara šupka

Tada je poskočila i pomerila kukove. „Ivane? Šta to…?“

Odgovorio sam tako što sam samo poljubo njeno slatko dupe.

„Jesi li sanjala nešto?“

Jasmina se nasmejala i rekla da. „Kako si znao?“

Vratio sam se na njene usne i dao joj slatki poljubac za dobro jutro, ali bez jezika – nisam želeo da nešto posumlja. „Pouzajem te u dušu. Hajdemo u šetnju.“ Obukli smo se i krenuli ruku pod ruku do potoka. Jasmina je nosila belu pamučnu trenerku i bebi plavu duksericu da bi se zagrejala na hladnom jutarnjem vazduhu. Hladnoća mi ne smeta mnogo, pa sam obukao pamučni šorts i majicu.

Kada smo stigli do potoka, zakoračio u njega. Bio je uzak ali se brzo kretao i bilo je hladno. „Hajde“, rekao sam.

„Previše je hladno!“

„Hajde“, ponovio sam, mašući rukama i skačući gore-dole.

Jasmina je skinula obuću, a zatim je pažljivo ušla u vodu. Uhvatio sam je za ruku i povukao je namerno, tako da mi se spotakne u zagrljaj. „Ivane!“ Njen smeh je odjekivao u inače mirnom i tihom pejzažu.

„Zatvori oči“, rekao sam, stojeći iza nje. „Slušaj zvukove prirode… erotično, zar ne?“ Čvrsto sam je držao i stavio joj ruke na oči. „Slušaj. Čućeš.“ Jasmina je stajala mirno. „Slušaj pljuskanje vode, udaranje o stene.“ Moj glas je bio blag i hipnotičan, a rukama sam potom prelazio gore-dole po njenim butinama. „Slušaj nežno pulsiranje vode na tvojim stopalima.“

Pročitajte i ...  Bucka Koja Voli Grubo!

Prebacio sam se sa njenih butina na njene grudi, a njeno telo je počelo da se migolji i uvija uz mene. Pritisnuo sam svoju blagu erekcije uz njene meke guzove. „Samo ti, ja i voda“, rekao sam, dohvatio sam donji deo njenog džempera i skinuo ga sa nje. Stavila je svoje ruke na moje kako bi pokušala da me zaustavi, ali se onda predomislila i podigla ruke. Džemper sam bacio pored potoka.

Čučnuo sam i gurnuo prste u hladnu vodu. Zatim sam stavio ruku preko njene dojke, puštajući da bistra voda miluje bradavicu. Ona se trznula, ali se ubrzo navikla na osećaj. Prešao sam jastučićem kažiprsta oko bradavice da i nju podignem, a zatim uradio isto sa drugom bradavicom. Moj kurac je sada bio potpuno tvrd i to sam joj dao do znanja tako što sam ga smestio između njenih guzova.

Ona je odgovorila njišući kukove uz mene. Onda sam joj spustio trenerku dole da otkrijem njenu zadnjicu. Hladan vazduh je prouzrokovao da se sitne dlačice na njenoj koži podignu i blistaju na suncu. Držala je pantalone napred dok sam ih ja spuštao pozadi. „Nema nikoga kilkometrima oko nas“, rekao sam, posegnuo za njenom rukom i povukao je.

Pantalone su joj se spustile do kolena, a ona je podigla prvo jednu pa drugu nogu da bi ih potpuno svukao sa nje i poslao na obalu pored džempera. Zatim sam se probijao uz zadnji deo njenih nogu, ljubeći kapljice vode koje je potok slao na njenu glatku kožu. Konačno sam ljubio njenu zadnjicu i prolazio prstima kroz njene nakostrešene dlake. Međutim, nisam želeo da pokvarim svoj plan tako što bih odmah zaglavio jezik tamo gde sam zaista želeo, pa sam umesto toga skinuo majicu i šorts i bacio ih preko potoka. goli u prirodi

Sada smo stajali oboje potpuno goli, moj penis tvrd, Jasminina pica mokra. Savršena prilika za seks, pomislili biste. Nažalost, jedva sam osećao stopala jer je voda bila tako hladna, a Jasmina mi je rekla da mora da se vrati u kućicu da se zagreje. „Ali prvo…“ Jasmina je uzela moj kurac u svoju toplu ruku i izvela me iz malog potoka. Brzo smo se obukli i zajedno otrčali nazad u kućicu.

Kada smo stigli tamo, okačio sam našu vlažnu odeću preko trpezarijskih stolica, a zatim se vratio u spavaću sobu, gde je Jasmina ležala na stomaku na sredini kreveta. U ruci sam držao činiju koju sam držao van njenog vidokruga.

Pročitajte i ...  Pička svetica

„Sta si naumio?“ pitala je zaigrano.

Samo sam rekao „Ponovo zatvori oči.“

Ona je stavila lice u jastuk, a ja sam izvukao pomorandžu koju sam prethodne noći isekao na četvrtine i stavio u frižider. Bila je hladna skoro kao voda u potoku. Spustio sam parče preko Jasmininog dupeta i povukao ga uz bedro kako bih je naterao da malo otvori noge. Zatim sam kapnuo jednu kap slatkog soka na njen čmarić i obliznuo usne dok sam gledao kako klizi po njemu.

„Mmmm, šta je to?“

„Nešto slatko… slatko kao ti“, odgovorio sam, ližući kapljice soka sa njenih butina i zadnjice. Uzeo sam koru i pritisnuo je tačno uz njen ružičasti šupak. Zatim sam je trljao dok joj se telo izvijalo. Jasmina je okrenula glavu na jednu stranu i video sam izraz zadovoljstva u njenim očima. Trljao sam koru gore-dole, iznova i iznova, i svaki put kada bih prešao preko njenog šupka, gurnuo bih palac nadole na koru da bih je pritisnuo uz otvor. Sa svakim stiskom je samo malo podizala dupence.

Zatim sam povukao koru i prešao jezikom preko istog mesta, skupljajući lepljive mrlje narandžaste pulpe u usta. Konačno je došlo vreme. Razdvojio sam joj guzove i zagledao se u prizor: još je bilo nekoliko komadića narandže zalepljenih za njen naborani obod. Morao sam da je imam. Vrhom jezika sam udario pravo u šupak.

„Ivane!“ rekla je, spustivši dlan na moje lice gotovo bez ikakve sile. Ignorisao sam je i nastavio dalje. „Nemoj“, rekla je, i dalje migoljeći kukovima. Vrteo sam jezikom pravo o njen šupak. „Dosta je“, rekla je, ali se druga reč pretvorila u jauk. Zabio sam joj jezik u šupak, a ona je povukla ruke. „Oh, Ivane, uhhh“, rekla je, gurnuvši guzu u vazduh da bi moj jezik ušao dublje u nju. Imao sam je!

Tada sam počeo ozbiljno da razbijam njen šupak jezikom. Posegnuo sam prema dole i drkao kurac, pre nego sam se namestio i snažno ga nabio u njenu pičku. Sav vazduh je izašao iz njenih pluća uz jauk. Dok sam je jebao, zabio sam ceo palac u njeno dupe. Jasmina je tada već tačno znala šta imam na umu. Ispružila je ruke u stranu i naprezala se da uhvati ivice kreveta. Mišići njenih podlaktica su se napeli i rekla je: „Polako, polako.“ jebe devojku u dupe

Izašao sam iz pičke, čvrsto sam uhvatio podnožje svog penisa i smestio svoju ljubičastu glavu o njen šupak prekriven mojom pljuvačkom. Jasmina je stisnula pesnice oko posteljine dok je moja glava kurca mučno prolazila kroz njen čvrsti otvor. Polako sam gurao ceo kurac u njeno nevino dupe. Kada je ceo ušao, povukao sam je nazad za ruke, a Jasmina je zabacila glavu koliko je mogla.

Pročitajte i ...  Po danu Zoran - po noći Zorica

Onda sam je pustio i jednom rukom omotao njen struk pre nego što smo oboje počeli da hvatamo ritam. Počeo sam sve jače i grublje da se nabijam u njenu naboranu rupu. Bilo je još neverovatnije nego što sam zamišljao. Znao sam da će biti usko, ali nisam imao pojma koliko! U roku od samo par minuta, osetio sam kako mi orgazam izvire duboko u meni. Intenzitet mog zadovoljstva me je toliko napalio da mi je um rekao da se povučem, ali su me životinjski nagoni držali zaglavljenim u njenim crevima. Tada sam čuo reči za koje nisam mislio da će ikada proći kroz njene usne. „Svrši u moju guzu dušo“, zastenjala je Jasmina. „Hajde, svrši u moje dupe.“

Samo što sam to čuo prešao sam preko ivice. Pritisnuo sam se na njena leđa dok mi je mozak eksplodirao belom svetlošću koja je preplavila ono što sam osećao u kurcu i jajima. Ispalio sam sigurno desetak mlazova sperme u njena zadnja vrata.

Onda sam ležao neko vreme na njoj, puštajući penis da se marinira u mojoj spermi. Kada sam se konačno izvukao, uživao sam u pogledu na njen čmar koji je zjapeo napunjen spermom. Nisam se stideo i počeo sam da ga ližem a Jasmina je ponovo tonula u san. Kada je bila očišćena, pomerio sam se da joj se pridružim, omotavši je rukama dok i ja nisam zaspao. Nepotrebno je reći da je od tog trenutka naš seksualni život nikada bolji. Jasmina, moja dama sa tri ulaza.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Nevina matorka 1 min čitanja
erotske price gay 11 min čitanja
Zlocesta milf mamica 1 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!