Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Uzdasi u čitaonici

6 min čitanja
Uzdasi pod stolom

Čuli su se njeni Uzdasi, Tamara je treptala na knjigu ispred sebe i trudila se da ne zeva preglasno. Knjiga joj nije držala pažnju i ona se borila da zadrži oči otvorene. Ali preostalo joj je još sto stranica pre nego što je i pomislila da odustane. Ostali studenti su uglavnom otišli kući, ostavljajući je da sedi u svom uglu i uči na miru. Čitaonica je bila tiha i skoro prazna; baš onako kako je najviše volela.

Pogledala je na sat i uzdahnula. Još skoro četrdeset minuta pre zatvaranja, želela je da to maksimalno iskoristi. Sklonivši šiške s očiju, vratila se na stranicu u knjizi ispred sebe. Reči pred njom i dalje su odbijale da se spoje i imaju smisla. Odložila je knjigu i malo se rastegla. Zaista je morala da se koncentriše kako god zna i ume. Sutra je imala važan test i prezentaciju. Odlučila je da ustane i malo prošeta.

Bilo joj je potrebno nekoliko minuta pauze i gutljaja vode da razbistri misli. Prošla je pored nekoliko stolova sa studentima. Barem nije bila jedina koja je koristila veče za poslednje pripreme. Kada se vratila na svoje mesto, Tamara je spustila pogled i namrštila se. Nešto je bilo drugačije na njenom stolu. Na vrhu njene knjige stajao je mali obični beli papirić. Napućivši usne, Tamara ga je podigla. Uredno ispisana kratka poruka: Ako ti treba opuštanje, lupni hemijskom dvaput o sto.

Čuli su se samo njeni Uzdasi.

Ko bi to ostavio na nečijem stolu, pitala se? Pogledala je okolo, ali izgledalo je da nema ničeg specifičnog. Pitala se da li je neko posmatra. Tada joj je kroz um proletela slika ljutitog izraza lica profesora koji ju je već jednom oborio. Sela je, pocepala papirić na dva dela i bacila ga nazad na sto. Ako je neko buljio u nju, to bi mu trebalo sve objasniti.

Uzela je svoju knjigu i besno je gledala u nju. Tada je uhvatila sebe kako lupka hemijskom olovkom, što joj je inače bila loša nervozna navika. Svetlo iza nje lagano je zatreperilo, kao da je neko nakratko prošao. Tamara se namrštila i pogledala oko sebe. Čitaonica oko nje kao da se polako mračila. Boje su nestajale u crnini. Osim njenog stola, kao da je sve oko nje padalo u senku. Obrisi su bili tu, ali sami objekti se više nisu mogli sasvim razaznati. Uzdasi u čitaonici

Pročitajte i ...  Ja sam Submisivna milf

Njeni uzdasi su se tada pojavili i pomislila je – očigledno sam zaspala za svojim stolom i sada haluciniram. Činilo joj se da je to bio veoma lucidan san. Još uvek je osećala knjigu u rukama i spustila je na sto. Začuo se neki zvuk koji nije mogla da razume. Kada je spustila pogled videla je da joj je nešto ispod stola palo na krilo – beli papirić. Poruka je glasila – slobodno izuj cipele.

Tamara je pažljivo razmislila da li bi trebalo da pogleda ispod stola gde je bila tama. Dok je razmišljala umalo je poskočila od šoka kada joj je neko dotakao nogu. Osećajući se pomalo glupo, sagnula se i povukla noge, mrdajući zgrčenim nožnim prstima. Odmah je osetila da su joj dve ruke uhvatile stopalo i nežno ga podigle sa zemlje. Prsti su se sklopili oko njega, a Tamara se nasmešila i naslonila.

Njen misteriozni maser.

Zatvorila je oči kako bi uživala u nežnom olakšanju dok su se ruke kretale uz stopalo od pete do prstića. Njen misteriozni maser iz snova pomerao je njeno stopalo, prvo ga okrećući u krug, a zatim ga povlačeći pravo. Ruke su radile na oba njena stopala. Tamara im se sve više prepuštala. Obično je bila previše napeta da bi zaista uživala u masaži stopala. Ali u tom trenutku osećala se kao da je to ono što joj je potrebno da se opusti.

Ruke koje su držale njeno stopalo bile su tople i jake. Palčevi koji su se okretali oko njene pete bili su lagani, ali ne i golicljivi. Malo je zastenjala iako je znala da to nije dobra ideja u tihoj čitaonici. Njeno sanjarenje je prekinuto kada je začula blagi zvuk pljuskanja i osetila je toplu vodu na stopalima. Srećom, to veče je nosila suknju razumne dužine do kolena.

Pročitajte i ...  Vođenje Ljubavi u Grupnjaku sa Roditeljima

Nakon pranja njena stopala su bila osušena mekanim peškirem. Tamara je počela da oseća blagi crvenilo pod kožom i potisnula je drhtaj. Osetila je kako ruke ponovo dolaze i ovog puta su bile glatke sa blagim mirisom vanile. Bilo je to neka vrsta ulja ili losiona. Tajanstveni prsti su polako klizili uz njenu nogu, od skočnog zgloba do lista. Pre nego što su ponovo klizili nazad, stiskajući i trljajući dok su išli.

Tamara je sedela uspravno; koža na nogama joj je sada bila vruća i malo osetljiva na dodir. Njeni senzualni uzdasi postali su mnogo intenzivniji i češći. Osećala je kako je sada nežno miluju dugi prsti, ne jako i čvrsto kao pre, već klizavo i glatko. Ruke su se zaustavile na rubu njene suknje i zastale, kao da nešto čekaju. Tamara je shvatila da refleksno širi noge, sedeći na samoj ivici stola.

Ko god da je bio ispod imao je divan prizor na njene raskrečene noge i mekane pamučne gaćice. Kada su tople ruke dotakle tu vrelu tkaninu izazvale su jaku drhtavicu od sanjive Tamare. Prsti su klizili u malim krugovima oko njenih usmina, zadirkujući je kroz pamuk dok nije počela da postaje vlažna. Ruke je spustila ispod stola i povukla suknju, otvarajući noge još više. Ubrzo su njene gaćixce spretno sklonjene u stranu.

Nastupili su strastveni glasni Uzdasi.

Tamara je počela da pulsira dok su joj nevidljivi prsti milovali usmine sa mnogo osećaja. Prst se pomerio gore i spretno kružio oko njenog klitorisa. Osećaj ju je naterao da krene da pomera kukove usled čega je stolica pod njom blago zaškripela. Zavalila se u stolicu i nestrpljivo se migoljila. Tada su ruke spustile natopljene gaćice sve do zglobova. Žestoko je zadrhtala kada je prst lagano ušao u nju.

Sada su njeni uzdasi postali bezobrazno glasni. Taman kada je pomislila da orgazam samo što nije došao, prsti su se udaljili. Odmah ju je spopala nervoza i bez… tragala je rukama pod stolom ali nikoga nije bilo dobra dva minuta. A onda… odetila je topao dah na svojoj izloženoj pičkici. Jezik se pojavio iznenada i ošto! Napao joj je klitoris, šaljući male talase zadovoljstva koje su joj izlazile u vidu uzdaha iz usta. Uzdasi pod stolom

Pročitajte i ...  Trojka sa mužem i mužem moje sestre

Jezik se spustio niže i osetila je kako ulazi u nju, kako je jebe. Bio je tako spretan, tako moćan, lagano bockanje njegove brade samo su pojačavale osećaj. Znala je da mu šalje gomilu svojih sokova u usta i povremeno je osetila da pravi pauze kako bi ih progutao. Više nije bio ni jedan deo njenog tela koji se nije tresao. A kada je spojio usne oko klita i nabio dva svoja prsta u nju – eksplodirala je!

Stegnula je noge i snažno pritisnula glavu između nogu. Tamara se zavalila u stolicu i stavila ruke preko lica dok je dugo tiho stenjala. Odmarala se dok su joj klitoris i usmine pulsirale. Ruke su se povukle i nestale.

Kada je ponovo podigla pogled sa svog sedišta čitaonica je bila ista kao i na početku. Boje su se vratile, a ona je još uvek sedela za svojim stolom sa otvorenom knjigom ispred sebe. Protrljala je oči. Prošlo je mnogo vremena otkad je imala tako intenzivan san. Pogled na sat u rekao joj je da je dremala samo desetak minuta. Spustila je pogled kada joj je nešto zapelo za oko. Ukočila se. Na podu ispod njenog stola ležale su natopljene, pamučne, bele gaćice.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!