Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Mlada rođaka Lila (četvrti deo)

19 min čitanja
gutala je spermu halapljivo

Umoran od svega što se izdogađalo predhodnog dana i noći, ležim na leđima, polako otvaram oči, još uvek ne potpuno, osetivši kako mi neko miluje nabrkla jaja i uzdignut kurac, koji svako jutro, po pravilu, ima punu erekciju. Otvorim oči skoz i vidim Lilu kako mi liže uzdignuti kurac i lagano se igra sa mojim testisima. Dobro jutro čika Stevo. Jel tebi svako jutro ovako uspravno stoji ova tvoja batina. Izvini, nisam mogla da odolim, a da ga malo ne stavim u usta. Pošto si me već sinoć naučio kako se puši kita, rek’o da malo provežbam, da ne zaboravim naučeno – Lila je sve to izgovarala sa polu otvorenim ustima i kraćim pauzama, zato što je malo grickala i lizala moj kurac, a malo govorila.

Upoznavanje Hrvatska

Na sve te njene reči, reagovao sam tako što sam je čvrsto uhvatio za glavu i zabio joj kurac u usta koliko god je mogao da uđe. Progutala ga je skoro celog i malo se zagrcnula. Curelo je dosta iz njenih usta. Pusti mene da ga sama usisam koliko mogu. Nemoj mi kvariti užitak i vežbu. Opusti se i uživaj u buđenju, prokomentarisala je brzo. Poslušao sam je! Lepo sam se namestio i pustio je da se igra sa mojim kurcem kao sa lizalicom. Krenula je sve jače da ga nadrkava i palaca jezikom oko glavića. Bio sam pri kraju. Nisam želeo da je upozorim. Čekao sam trenutak da ga duboko stavi u usta i onda jutarnja eksplozija u njenim ustima. Zastala je za trenutak, kao da je razmišljala šta da uradi, da li da nastavi ili da se skloni. Nastavila je posle desetak sekundi da ga liže. Čulo se njeno gutanje i mumlanje.

gutala je spermu halapljivoManja količina sperme je iscurela na moj sada već mlitav kurac, ali nije prestajala da ga liže. Ustala je posle nekoliko trenutaka i ostatak sperme koji je bio na njenim usnama i obrazima, obrisala peškirom i nasmejano rekla – dobro jutro profesore, kako ste od jutros? Odoh da se istuširam, a ti ustaj, gladna sam. Dok sam slušao kako pevuši zadovoljna u kupatilu, razmišljao sam o tome koliko se ova klinka dobro jebe i koliko je muškaraca do sada preko nje prešlo. Kada je zapravo počela da se „cepa“? Tek ima 18. godina, a već toliku slobodu i toliko iskustva. Čekao sam da završi sa tuširanjem kako bih je pitao. Izašla je iz kupatila samo sa peškirom obavijenim oko glave. Gola i polu mokra. Sela je pored mene i poljubila me je. Pogledao sam one njene oči koje su stalno govorile da je željna kurca i da je nezasita.

Reci mi Lila molim te, kada si počela da se karaš? Imaš priličnog iskustva, moram da priznam. A i brzo učiš. Recimo, malo pre si dudlala i gutala moj kurac kao da to radiš već godinama unazad, a ne kao da si sinoć prvi put pušila. Pogledala me je i rekla – to je urođeni talenat. Neko ima talenta za muziku ili za slikarstvo, a ja očigledno imam talenta za nabijanje za kurac. Jel’ si zadovoljan odgovorom, upita me je ironično. Rekoh, nisam! Kaži mi, ko ti je skinuo „đanu“ i kada se to dogodilo, koliko si imala godina? Imala sam 16,5 godina, samo što sam krenula u Gimnaziju. Jedan tatin drugar. Bio je veoma zgodan, zaveo me je na brzaka i ja sam mu dala. Ne kajem se, bio je dobar. I sada se ponekad pojebem sa njim. On mi je prvi uterao kurac i pičkicu, a ti u guzu i u usta. I eto, sada ni jedna rupa koju mi je majka priroda dala nije ostala čitava – glasno se smejala i pričala o tome kao da recituje neku školsku pesmicu, potpupo opušteno.

Zgrabio sam je i bacio na krevet. Spustio sam se do njene, još uvek mokre pičke, od pređašnjeg tuširanja i zario svoj jezik koliko god je mogao da uđe. Odmah je reagovala. Uzdizala se i okretala sa jedne na drugu stranu. Morao sam čvrsto da je držim za bokove, da se ne bi izmigoljila. Uhvatila me je za glavu i rekla: Stavi mi prste u pičku. Jako ih guraj, molim teeee. Jezikom sam iskusno obrađivao njen klit, a dva pstra su bila u njenoj sada već potpuno mokroj pičkici. Nije joj trebalo puno, nekoliko minuta, dok nije počela da se grči, jako uzdiše i zatrese čitavo telo. I dalje sam je čvrsto držao ne skidajući jezik sa njene pičke. Svršila je! Pokušavala je da se izvuče iz mojih ruku, nisam joj dozvolio. I dalje sam palacao jezikom sve brže i gurao joj, sada već četiri prste još jače.

ada je već bila mnogo glasna. Čula se van našeg apartmana. Molim te stani, onesvestiću seee… Strani, ne mogu više.., I dalje se jako tresla. Stani, molim te. Nemoj više, van sebe sam. Pusti me da se malo povratim. Ustao sam, podigao joj noge na moja ramena, malo nakvasio moj kurac koji je već odavno bio spreman za akciju i ugurao ga iz prve, do kraja. Jauknula je. Aloooo, ludaku. Lakše breee. Ahhh, ne mogu više da izdržim. Zaćutala je na par trenutaka i opustila telo. Iskoristio sam taj trenutak da joj podignem noge na moja ramena još višlje i krenuo da joj nabijam kurčinu još jače. Osetio sam da je blizu orgazma, ponovo je počela da se grči u stomaku i da steže noge sve više i više. I ja sam bio blizu kraja. Izvadio sam kurac i krenuo ka njenim ustima. Sada ga nije odbila, kao juče, nego se malo uspravila i rekla, daj mi ga u usta.

Pušila ga je brzo i drkala još brže. Osetio sam da sam baš blizu svršavanja, uhvatio sam je za glavu, sklonio joj ruke i zabio kurac do kraja u usta. Trzao sam kukovima nekoliko puta i praznio jaja u njena usta, grubo je držeći rukama za glavu. Gutala je, onoliko koliko je mogla. Nisam ga još uvek vadio, želeo sam da se navikne na spermu u svojim ustima, da oseti taj ukus, da ga upamti i da ga ponovo poželi. Lizala mi je i dalje kurac. Sada je već bio skoro potpuno spušten. Nije ga vadila iz usta, dok sve nije iscedila. Sve je progutala. Lagano sam ga izvuka iz njenih usta i uputio joj iskrenu pohvalu – bravo mala, sve si naučila. Bićeš ti dobra žena nekom klipanu jednog dana. Nasmejala se i rekla – Ja nikada neću da se udam. Ovako je mnogo zanimljivije. Ustaj kurvice mala, počinju nam predavanja za pola sata, a nismo još ni doručkovali. Otišao sam prvi da se istuširam i obrijem, posle nekoliko minuta ušla je i ona. Uživao sam dok sam je u odrazu toaletnog ogledala posmatrao kako sapunja svoje lice i fenomenalno telo, kako se sapunica sliva sa njenih istančanih oblina. Završili smo sa jutarnjom toaletom i krenuli na doručak, a zatim i na predavanja. Tog dana sam jedva izdržao do ručka. Imao sam po agendi, još dva bloka predavanja da održim, o istraživanju javnog mnjenja i istraživačkom novinarstu. Teme su bile lake, moj teren, ali osećao sam bol u preponama i u testisima. Spavalo mi se. Bio sam umoran. Lila me je juče, sinoć i jutros istresla kao ni jedna do sada. Švrsio sam pet-šest puta za 12 sati. Posmatrao sam i Milana. Ni on se nije najbolje osećao, to mi je rekao u pauzi. Brate moj, ona mala je luda. Jebao sam mnoge klinke, ali onakvu jebulju u svom životu nisam video. Od njenog divljačkog nasedalja, bole me testisi baš, baš… Ćuti, molm te. Mene je uništila – rekao sam tiho.

Pročitajte i ...  Ponižavanje drolje

Hoćemo repete, Milane? Može brate, večeras. Setih se Liline priče od juče, i problema sa onim njenim dečkom koji je ucenjivao da će objaviti njene obnažene fotografije, ako ne prihvati anal i oral i rekoh Milanu – večeras moramo da pripremimo novi plan. Imaćemo malo više posla. Nema problema, obećao sam ti da ću sve uraditi za tebe. Dao si mi da pojebem onu malu. Smisli šta god hoćeš, tu sam. Želeo sam da Lilu spasem od tog kretena i ujedno da mu priredimo iznenađenje, takvo da mu više nikada ne padne napamet da sa služi ucenama. U narednoj pauzi, prišao sam Lili i objasnio šta smeramo. Rekao sam joj da ga pozove i da ga mu kaže da dođe na Zlatibor i da je spremna da mu ispuni svaku seksualnu želju. Lila je u međuvremenu obavila razgovor sa njim, i obavestila me je za vreme ručka. Rekao sam joj da se sa njim, kada stigne, ponaša najnormalnije, da ga zavodi, da mu se obavezno izvini, kako ne bi shvatio šta mu spremamo. Otišao sam posle ručka u naš apartman i namestio obe kamere koje sam imao u svom koferu.

Nikad i nigde bez kamera i diktafona. Staro pravilo. A sada su moji „rekviziti“ dobro došli da tom malom kretenu pokažemo kako prolaze klinci koji se služe ucenama i misle da zahvaljujući moćnom tatici, mogu sve u životu da dobiju. Užasno prezirem takve ljude. Obe kamere sam namestio u spavaćoj sobi. Jedna je bila skrivena na vrhu slike koja je visila na čeonom zidu i direktno je snimala krevet, a drugu sam namestio na vrhu vrata spavaće sobe, tako da sam mogao da kontrolišem čitav prostor. Povezao sam ih sa svojim telefonom i „film“ je mogao da počne. Sve do večere sam bio slobodan. Za taj dan moj posao sa polaznicima je bio završen. Imao sam dovoljno vremena da nekoliko puta proverim kvalitet snimka i da sve ostale detalje pripremim. Izašao sam iz apartmana tek uveče, na večeru. Iskoristio sam priliku da se odmorim, pošaljem par mejlova i završim izveštaje koje sam morao da predam organizatorima na kraju seminara. Na večeri, za istim stolom, sedela je Lila, Milan i još jedna devojka.

Prišao sam, pozdravio ih i rekao Lili da je sve spremno za spektakl. Namignula mi je i kurvanjski poslala poljubac. Posle desetak minuta me je pozvala da izađemo iz restorana. Na ulaznim vratima hotela je mi je rekla – onaj majmun je stigao. Svakog časa će biti tu. Skolni se ti, sama ću ga dočekati. Doćiću u restoran sa njim, vi sedite za stolom, pravite se kao da ništa ne znate. Klimnuo sam glavom, poljubio je i otišao u restoran. Nakon 15-ak minuta, ulaze njih dvoje i prilaze našem stolu. Dobro veče dragi profesori, ovo je moj momak Vladan, rekla je Lila ozbiljno. Izvolite sedite, rekao sam i ustao da im ustupim svoje mesto, a ja sam prešao sa druge strane i seo pored naše polaznice Marine. Pa, kako je Vladane, odkud ti na Zlatiboru, upitao sam ga. Došao sam malo da se provedem, dosadno mi je bilo u gradu bez moje drage Lile, pa rek’o da je malo obiđem. Znam da joj mnogo nedostajem. Super, kratko sam odgovorio.

Nego, hoćemo li mi malo da prošetamo i popijemo nešto, upitao je Milan sve nas. Plan je bio da Milan pokuša da napije onog Lilinog kretena, a da ja ostanem skriven u apartmanu, kako bih mogao da ga snimim. Vladan je odmah bio spreman, i rekao, idemo. Krenuli su Milan, Marina, Lila i Vladan, a ja sam se izvlačio na umor. Rekog, lepo se provedite, biću u sobi, idem da malo odspavam, ako se probudim, pozvaću vas. Lili sam krišom pokazao da pođe zamnom. Nakon nekoliko minuta Lila je kucnula na vrata našeg apartmana i rekla, reci odmah šta si smislio, nemam puno vremena, rekla sam mu da sam u toaletu. Evo ti kartica od vrata, dovedi ga ovde i potrudi se da bude što više pijan, Milan će ti pomoći u tome. Voli da pije, ali ga brzo hvata, potpuno se izgubi kada popije – odgovori mi Lila i otrča niz hodnik. Milanu sam poslao SMS: Kolega, naroljaj ga što više možeš i požurite. Kupi neke maske za lice i vibrator obavezno. I čekaćeš na moj znak da uđeš u moj aparman.

Budi spreman! Kratko je odgovorio, OK! Još jednom sam proverio ispravnost kamera i kvalitet snimka, i otišao sam da se istuširam. Nakon toga sam zaspao. Probudila me je zvonjava mobilnog telefona. Pogledam na sat, spavao sam skoro dva sata. Bilo je oko 22:00 sata. Milan mi se javio i nasmejano rekao da je uspeo da nađe maske i vibrator i da mu dođem 4.000 dinara. Rekao sam, nema problema. Kako se drži onaj majmun? Pijan je kao klen, brzo stižemo, reče Milan i prekinuo vezu. Posle nekih 20-ak minuta čujem korake i kikotanje u hodniku. Brzo sam zauzeo poziciju na terasi, na kojoj je bio potpuni mrak. Ugasio sam vanjska svetla, a u prostoriji su ostala uključena. Čuo se klik i ušli su tako da se Vladan praktično pridržavao za Lilu, jedva je stajao na nogama. Pitala ga je da li želi da se malo umije ili istušira kako bi došao sebi. Rekao je, pijanim glasom, želim da se istuširam, a onda da te jebem u to tvoje raspalo dupe i da ti svršim u usta, kurvetino. Nije mu ništa odgovarala.

Pomogla mu je da se skine. Ubrzo je bio potpuno go. Pridržavao se sa Lilu i stolicu da ne padne. Lila ga je uvela u kupatilo i čula se voda iz tuš kabine. Iskoristio sam priliku da se ušunjam u spavaću sobu i da aktiviram kamere i brzo se vratio na mračnu terasu. Imao sam odličan vidik, a i kamere su odlično funkcionisale. Nakon 10-ak minuta, izašli su oboje iz kupatila, on je bio potpuno go, a Lila samo u mokrim tangicama. Sigurno nije uspela da ih skine. Uvela ga je u spavaću sobu i smestila u krevet u polu ležećem polužaju. Snimak je bio odličan, sve se jasno videlo. Rekla mu je, odmah dolazim, a ti se opusti. Dotrčala je do terase i pitala me je, šta sad? Rekao sam kreni da se maziš sa njim i ako želi, daj mu neka te jebe. Vratila se u spavaću sobu, skinula tangice i legla pored njega.

Pročitajte i ...  Slatka Tetkica

Slušaj kurvo, zbog tebe sam prešao više od 300 km. Želim da te odmah jebem u guzu, ali pre toga hoću da mi pušiš. Obećala si. Lila se osvrtala i nije znala šta da radi. Spustila se polako naniže i uzela njegov kurac u desnu ruku. Dugo ga je povlačila gore-dole. Ajde sad kurvetino, otvori usta i stpaj ga celog, reče Vladan. Ona se lagano spuštala, otvarajući usta i strpala, ne tako malu kurčinu u usta. Čuli su se njegovi uzdasi i videlo se da baš uživa. Jel vidiš da nije bilo teško, vidiš kako si dobra. Odlično ga dudlaš, kao prava profesionalka. Mali majmun nije moga ni da predpostavi kakvu je edukaciju njegova devojka imala tokom jučerašnjeg dana i noći, baš na tom istom krevetu. Lila je dobro pušila, učinilo mi se da uživa. Nakon 5-6 minuta lepog i kvalitetnog pušenja, Vladan naredi Lili da se popne na njega i da kurac namesti na anus. Ona ga je gledala, nepomično. Tražila me je pogledom. Nisam želeo još da se umešam, želeo sam da vidim kako mali jebe i da li će mu dati da ga stpa u njeno lepu guzu. Kada je uvidela da nema pomoći, popela se, uzela kremu sa noćnog stočića natrljala je njegov uzdignuti kurac i svoju pičkicu i anus. Rukom je nacentrilala kurcem na ulaz u svoje dupe, i počela polako da se spušta. Nije uspela iz prve. Ponovila je radnju.

Vladan je bio u transu. Nešto je mumlao, potpuno nerazumno. Iz drugog pokušaja, glavić je bio u njenoj guzi. Vladan je iskoritio njenu nepažnju i zbunjenost, uhvatio je sa obe ruke oko struka i najjače što je moga cimnuo je na dole, a svojom karlicom krenuo na gore. Ušao je ceo. Čuo se Lilin prepoznatljivi jauk. Polakooooo, boliiii meeee breeeee. Šta te bre boli, mamu ti jebem kurvinu. Tebe nije u dupe jebao samo onaj koji nije hteo. Jako je udarao sa obe ruke po dupetu, sve je pucao. Ćuti kurvetino. Vikao je Vladan i ubrzavao jebačinu. U jednom mometnu oborio je na krevet, ne vadeći kurac iz njene guze. Jako joj je raširio noge i divljači jebao, dok je desnom rukom jako šamarao. Pucali su šamari, nekoliko za redom. Ona je samo jecala i videlo se da joj to prija. Jebi me majmune, ne prestaj, jače, pizda ti materina, pokaži mi šta znaš, ajde jače. Lila je polako gubila kontrolu. Vladan je jakim ubodima ulazio u njenu guzu još par minuta, a onda ga je izvukao i seo na njen stomak.

Dođi kurvo, ahhh. Dođi da te zalijem. Lila se nagla prema njegovom kurcu i vrelu spremu koja je počela da prska, skupljala svojim ustima i jezikom. Privukao je još malo ka sebi zabio joj kurac do krajnika, bukvalno. Sisaj ga kurvo, sisaj ga mamu ti jebem. Znam da si litre sperme do sada posisala, a meni se praviš nevinašce i opet je išamara dva puta. Lila je samo mumlala i gutala ostatke sperme, tražeći vazduh što pre. Pao je pored nje, jedva je disao. Lila je ustala i rekla mu umiljatom glasom – jel si zadovoljan? Sada se malo odmori, odmah se vraća, pa ćemo nastaviti. Ništa nije odgovarao, smao je teško disao. Došla je do terase, gde sam ja već uveliko drkao svoj ukrućen kurac. Šta to radiš, jebo te? Zašto nisi reagovao majmune – šapatom mi se obratila Lila. Nisam mogao da vas prekinem, mnogo sam se napalio, a i video sam da si uživala. Ma kurac sam uživala, morala sam da to uradim. Ubio bi me manijak. Odgovori mi Lila vidno uznemirena. Vrati se sada kod njega, idi se malo uredi i nastavite, izmori ga da ne može da mrdne. Kao što si mene razbila sinoć, tako sada razbi njega. Dobro, ali ti nemoj više da ga drkaš, nego mi sada pomozi kada si me uvalio u ova govna. U redu, mala, vrati se, čuće nas.

Krenula je ka kupatilu, pa se vrati ka meni, kleknula, uzela je u usta moj ukrućen kurac, stavila ga je najdublje što je mogla nekoliko puta u usta, svog ga ubalavi njenom pljuvačkom i krenula nazad. Pomislih u sebi, mala je zaista rođena samo za jednu stvar, KURAC! Vladan je bio u polu snu. Nakon povratka iz toaleta, Lila je legla pored njega i opet uzela njegov kurac u usta i počela lagano da ga puši. Tako mala, odlična si. Stavi ga do kraja, mumlajući je Vladan govorio. Trudila se da mu udovolji. Kada je kurac ponovo dostigao svoju pravu dužinu, sela je na njega i rukom ga je usmerila u pičku. Počela je da jaše na njemu, dok je Vladan grčio prste na nogama, pokušavajuću da nešto kaže, ali bezuspešno. Zatvorila mu je usta rukom i krenula jako da se najbija na njega. Trajalo je to još nekih 6-7 minuta, a onda je on počeo da se trza i da joj puni pičku spermom. Ustala je sa njega. Sperma joj se slivala niz butine. Ja sam još uvek sve to posmatrao sa terase i lagano drkao, nisam svršio. Došla je ponovo do mene i rekla, mislim da je gotov. On posle seksa brzo zaspi. A sada je još i mortus pijan.

Poslao sam SMS Milanu: Kolega, spremi smo. Dođi! Za manje od jednog minuta, Mlilan je tiho kucnuo, otvorio sam mu i pokazao prstom da ćuti. U ruci je držao dve maske i crni veliki dildo. Rekao sam mu, skidaj se brzo, go. Navuci masku i daj mi taj vibrator. Drugu masku sam ja navukao preko glave i ušli smo u sobu gde je Vladan uveliko spavao. Rekao sam Milanu priđi mu sa leve, a ja ću sa desne strane. Nadrkaj kurac da bude u punoj erakciji i približi se njegom ustima, a ću sa druge strane. Lili sam dao svoj telefon i rekao joj, slikaj iz svih pozicija. Vibrator sam mu namestio na grudi, a Milan i ja smo na kolenima klečali iznad njegove glave, usmeravajuće naše kurčeve ka njegovom licu, dok je Lila nekoliko puta fotografisala. Rekao sam joj – daj mi telefon. Onda sam Milanu pokazao da stane između njegovih nogu da svoj kurac položi na njegov. Uslikao sam još nekoliko puta i rekao Milanu, to je to kolega, hvala ti. Polako smo se izvukli iz spavaće sobe i posedali smo onako goli na ugaonu garnituru, zadovoljni urađenim poslom.

Pročitajte i ...  Nestašna Tinejdžerka

Tiho smo se smejali. Lila je rekla, idem da se istušuiram sva sam umazana. Milan me je čudno gledao i pitao, šta se bre ovde događa, šta smo ti i ja upravo izveli. Kratko sam mu objasnio da je ovaj kreten ucenjivao Lilu nekim fotkama, i da smo mu sada vratili milo za drago. Čik, nekada sada pokuša da objavi nešto. Ove njegove fotke emitovaće svi. Milan se nasmejao i rekao, ti si stvarno lud. Pobiće nas neko. Ma ko ga jebe, vidiš da je mali klasičan kreten. Lila je izašla iz kupatila i sela između Milana i mene. Pogledala nas je obojicu i rekla, hvala vam, ne znam kako da vam se odužim za ovo. Milan se nasmejao i rekao, ja znam kako! Odmah je krenuo da je ljudi po grudima i vatu, a meni pokazao rukom da im se pridružim. Zaustavila nas je obojicu i rekla, idemo tamo. Hoću da se jebem pored njega, neka vidi majmun šta je prava jebačina. Sklonili smo Vladana u stranu i krenuli da žvalavimo Lilu. Vidno je bila napaljena. Rekla je – legnite jedan pored drugog. Kleknula je između mene i Milana i naizmenično je gutala naše uzdignute i spremne kurčeve.

Posle par minuta podigla se i sela na moj kurac. Jebi te me matorci, rasturite mi pičku i guzu, kao sinoć. Milan je uzeo kremu koja je bila na podu iscedio je dosta kreme, namazao je celo njeno dupe i svoj kurac. Namestio je kurac na njenu pičku i rekao, sada ćeš osetiti dva jarbola u tu tvoju napaljenu pičketinu. Jebali smo je zajedno u pičić bez ikakvih problema. Primala ih je kao iz šale. U jednom momentu ugledao sam onaj dildo koji je i dalje stajao pored Vladana, uzeo sam ga i pružio ka Milanu. Iscedio je kremu na njega i jako, bez najave, nabio Lili do kraja u guzu. Dildo je ima 18-19 centimetara sigurno. Jaukala je kao da je koljemo, a ne da je jebemo. Sada imaš tri kurca u sebi kurvice. Jaši, nemoj da staješ, govorio sam u ekstazi. Okrenuo sam glavu ka Vladanu, on je i dalje spavao kao zaklan. Jebite me jače, nisam znala da trodupla penetracija može da bude ovako dobra. Razvalite me, nemojte da stajete. Milan je izvukao dildo i odmah bez problema ubacio svoj kurac u Lininu guzu. Pružio je vibrator ka meni i rekao – napuni usta ovoj kurvici, preglasna je. Držao sam vibrator u desnu ruku i jako ga gurao Lili u usta. Sve je dozvoljavala i vidno uživala. Nakon 4-5 minta rekao sam Milanu, ajde sad ti malo dole, daj da joj rascvetam tu jebozovnu guzu.

Sama se namestila u dogy pozu i Milana pozvala da stane ispred nje. Uzela je njegovu kurčinu i halapljivo pušila, curelo je na sve strane. Sva je bila umazana u spostvenu pljuvačku i u belu tešnost kreme za telo. Nije prestajala. Ja sam ga već ubacio u guzu, a dildo u pičku. Jako sam je nabijao, nisam je žalio. Želeo sam da ovo veče zamapti za ceo život. Krenula je da se trza i da gubi ritam. Milan me je pogledao i rekao, svršava kurvica, nabijaj je najjače što možeš. I ja sam bio blizu, ali nisam hteo da prekinem njeno svršavanje i dalje sam gurao dildo najjače, a ja sam malo usporio, da bih odložio svršavanje. Bila je gotova, pala je na stomak, Milan je izvadio kurac iz njenih ista i jako ga drkao, dok sam se ja prilagodio novoj pozi, mojoj omiljenoj (kada žena leži na stomak, skupljenih nogu, a kucar joj ulazi u pičku ili u guzu) i toliko jako jebao u guzu, mislio sam da ćemo propasti kroz krevet. Zabacio sam glavu unazad i krenuo da je punim vrelom spermom. Trznuo sam nekoliko puta i napuno je do kraja. Milan je iskusno sačekao da se ispraznim i rekao mi je skloni se sad. Da joj ja rasturim taj kurvanji čmar. Ugurao je kurac u guzu i odmah krenuo divljači da je jebe, ona je ležala nepomično.

Samo je ispuštala krike. I Milan je bio blizu. Prišao sam joj spreda i naredio da ga oliže. Odmah ga je uzela u usta i lizala ostatke sperme. Milan je bio skoro pri kraju. Krenuo je glasno da viče i da je jako udara po guzi. U zadnjem trenutku je izvadio svoj kurac iz njene guze i naglo je okrenuo na leđa. Kleknuo je ispred nje i rukom razjapio njena potpuno umazana usta. Punio je više od 10 sekundi, nije mogla da dođe do daha. Dosta je progutala, ali dosta je i iscrelo na njen vrat, kosu i krevet. Kada se potpuno ispraznio, Milan je ustao i seo, navaljen leđima na zid i bez reči gledao u nju. Ja sam jedva stajao na nogama, a ona zatvorenih očiju i potpuno umazana od spreme i uništena od tolike jebačine, tiho je rekla – ne osećam više ništa, ni noge.. ni krilca ni kljun. HVALA VAM! Milan i ja smo se pogledali u nevereci.

Da li je ova mala normalna? Luđu i bolju pičku do sada nisam jebao, prokomentario sam i pomilovao je po kosi i lagano ošamario. Milan je gledao ka Vladanu koji je spavao kao da je mrtav. Mrdni tu mrcinu, mamu mu jebem, pogledaj da nije umro. Udarao sam ga po glavi, nije davao nikakve znake. Samo je teško disao. Živ je kreten, ne brini. E, ako je tako, ja odo. Milan je ustao pokupio svoje stvari, navuko samo bokserice i izašao iz apartmana. Lila je još uvek ležala na leđima, nepomočno. Jel si dobro kurvice mala, kako ti je bilo, upitao sam je provokativno. Ovo je bilo neverovatno! Nikada nisam ni sanjala da ću se jebati u guzu, a kamoli da ću svršavati kao luda dok me neko jebe baš tu. Pa sam još i tri kurca primila u isto vreme. E, mala moja, to ti je život. Nikad ne reci nikad!

Print Friendly, PDF & Email
Please complete the required fields.
1 thought on “Mlada rođaka Lila (četvrti deo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

slatka mlada droljica želi da piški 1 min čitanja
Zelis 100% uzivanje uz maksimalnu diskreciju 1 min čitanja
tucao me je zestoko 2 min čitanja

Hot Oglasi

Don`t copy text!