Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Bibliotekarka i Misteriozni Gospodin 2. Deo

9 min čitanja
oral u biblioteci

Sledećeg jutra, kada se Arijana probudila, nije mogla da veruje koliko je drska, hrabra i bez stida bila prethodnog dana. Dobru devojku kakva je nekada bila brzo je zamenila hrabra mala drolja, a sve je to bilo zbog njega, tajanstvenog Gospodina. Izbezumio ju je, učinio je smelom, učinio da se oseća seksi i željno, napaljeno i nezasito.

Sama pomisao na njega izazvala je obilno vlaženje njene pičke i njeni prsti krenuli su ka jugu. Zatvorila je oči i razmišljala o tom susretu. Mogla je da se seti svake sekunde njihovog susreta, iako ništa nije mogla da vidi. Dok je trljala klitoris sve brže, izgubljena u požudnoj izmaglici, nešto ju je poremetilo. Odjednom joj je njegov glas postao poznat. Bila je sigurna da ga je čula ranije.

Znajući da neće moći da se koncentriše dok ne svrši, usredsredila se na žestoko masturbiranje dok nije eksplodirala u snažnom orgazmu. Kada je ponovo mogla da diše, pokušala je da se seti gde je čula taj glas, ali joj je stalno izmicalo sećanje. Međutim, što je više razmišljala o tome, to je bila sigurnija da joj je poznat. Kao da joj je mogao čitati misli, zazvonio joj je telefon. Čim se javila shvatila je da je to on.

„Sutra obuci nešto kratko na posao. Bez gaćica“, naredio je i prekinuo vezu.

Deo nje je bio razočaran jer je poziv bio tako kratak, ali drugi deo nje postao je uzbuđen usled njegove dominacije. To veče odvojila je vreme pod tušem, dovela kosu do savršenstva i glatko se obrijala. Zatim je mlekom za telo pokrila svaki centimetar kože i stilizirala kosu tako da je ostavi puštenu, jer je on tako najviše volio.

Ujutru je ustala rano da sve stigne da obavi na vreme. Njena šminka je bila jednostavna, samo malo maskare i njen omiljeni crveni ruž. Njegov zahtev za nečim kratkim bio je malo teži. Nije imala mnogo toga što je bilo dovoljno kratko i smatralo bi se prikladnim za posao. Tada se setila haljine sa otvorenim ramenima koju je kupila prošle godine i praktično je nikada nije obuklala. Išla je do sredine butina i ako bi je uparila sa štiklama, bilo bi savršeno.

Čim se spremila požurila je na posao, dajući sve od sebe da se ne spušta pri svakom koraku u želji da malo spusti suknju. Obično nije nosila tako kratku odeću ali je morala da deluje što prirodnije u suprotnom bi ljudi primetili da ne nosi gaćice. haljina bez gaćica

Kada je stigla na posao, bilo je uobičajeno, barem na početku. Ali kako je dan odmicao shvatila je da dobija mnogo zahvalnih pogleda. Iako je to učinila za svog gospodina, biti poželjna jačalo je njen ego.

Posle pauze za ručak, njen telefon je zazvonio. Bila je to poruka od njega: „Treći red, ugao sa stolom za čitanje, prvi sprat.“ Zadrhtala je ali njen nadređeni se tog dana mnogo motao okolo, pa je morala da sačeka da se on negde izgubi. Nekoliko minuta kasnije, njen telefon je ponovo zazvonio: „ODMAH!“ – pisalo je u poruci.

Pročitajte i ...  Dadilja i Puna Usta Mleka

Naredba je bila dovoljna da joj pička zatreperi. „Idem do toaleta“, promrmljala je ispod glasa u slučaju da neko od njenih kolega sluša i požurila je na sprat, držeći telefon u ruci. Kao i obično, ceo sprat je uglavnom bio pust jer su tu uglavnom bile skladištenje knjige koje još uvek nisu ušle u sistem. Takođe, prednost tog dela godine je bio što je bilo manje ljudi. Ubrzo po njenom dolasku, njen telefon je ponovo pozvonio sa daljim uputstvima.

„Sedi pod sto, kolena podignuta, noge raširene.”

Osvrnula se poslednji put oko sebe da proveri ima li neželjenih svedoka, a zatim je kleknula i krenula ispod kabine. Sela je na pod, pločice hladne uz njeno golo dupe, naslonila se na leđa. Da bi se uklopila, spustila se niže i kada je udovoljila njegovom zahtevu za rastavljenim kolenima, bila je užasno svesna kako je njena sada natopljena pička bila izložena.

Stop je bio takav da je gornji deo njenog tela ostao skriven. Dok je čekala, osetila je kako klimatizovani vazduh udara u njeno zagrejano jezgro. Osećaj je bio dovoljan da stvrdne njene bradavice, koje su sada probijale kroz tanku tkaninu njenog grudnjaka i haljine.

Nekoliko minuta kasnije, neko je seo na stolicu ispred nje. Iz svog ugla nije mogla da mu vidi lice, ali je znala da je to on.

„Zdravo Arijana.“

„Zdravo Gospodine.“

Pomerala se ali koliko god se ona trudila, nije mogla da mu vidi lice.

„Tako si mokra za mene.“

„Uvek.“

Skinuo je cipele, potom i čarape i provukao je nožni prst između njenih usmina, gore-dole u sporom, zadirkujućem pokretu, vodeći ga od njenog klitorisa, pa do njenog ulaza i nazad. Kontakt je bio totalno nepoznat za nju, to joj niko ranije nije uradio. Ali to nije značilo da nije bilo dobro. Bilo je tako… nevaljalo, a opet tako ukusno. Ubrzo je zacvilila, njen opojni intimni miris je ispunio prostoriju.

„Poslušna mala drolja“, šapnuo je, nastavljajući svoja istraživanja.

„Tvoja poslušna mala drolja Gospodine“, zastenjala je.

Zastenjao je od ponosa i otkopčao pantalone, izvlačeći kurac. Veličanstveni deo njegove anatomije je stajao pred njom. Bila je očarana njegovim izgledom. Njene oči su uživale u njegovoj veličini i obliku dok je oblizivala usne. Bio je tvrd kao kamen, pulsirao je, a glava u obliku pečurke blistala je od pre-sperme.

„Mogu li… da ga dodirnem?“ Pitala je.

„Možeš.“

Ona nije gubila vreme obavijajući ruku oko kite, njeni maleni prsti jedva su uspeli da obuhvate njegov obim. Savladala ju je očajnička potreba da zadovolji svog Gospodina i morala je dati sve od sebe. Polako pomerajući ruku gore-dole, pokušala je da shvati šta mu se dopada. Ona je varirala u pritisku, brzini i povremeno je mazila masan glavić. Njegovi kukovi su se podigli u susret sa njenim dodirom i nije mogla više da izdrži, morala je da ga proba. oral u biblioteci

Pročitajte i ...  Ispovest jedne Robinje

Nagnuvši se napred, prešla je jezikom preko rupice na njegovoj glavi, ližući kap bistre tečnosti koju je tamo našla. Bio je ukusan kao što je zamišljala „Sisaj ga dušo“, naredio je. Namestila se ispod stola da pronađe bolji ugao. Vrhom jezika pratila je vene koje su ubrzano pulsirale. Jezikom je okupala donju stranu natopljene pečurke, pomerajući ga napred-nazad preko osetljive kože, sve dok nije čula mrmljanje psovke – jebote.

Tada je odlučila da obavije nabrekli kurac svojim toplim ustima. Polako je pomerala usta niže, gutajući centimetar po centimetar njegovog kurca, sve dok mu njegova glava nije pronašla put do njenog grla. Dok ga je gutala ostavljala je trag svog crvenog karmina na kurcu, a stvarala je i malu baricu svojih sokova na pločicama.

„Oh dušo, tako, tako… jebeno tako, jače…“, zastenjao je, zavlačeći prste u njenu kosu, vodeći njene pokrete. Ubrzo ju je jebao u grlo, a njeno neuredno glasnije gušenje punilo je tihu biblioteku. Znala je da će dobiti momentalni otkaz ako je neko čuje, ali nije mogla da prestane sa stenjanjem dok je gutala tu kurčinu. Osećala se tako raskalašno, tako seksi, kao boginja, u kontroli ovog moćnog čoveka.

Želela je da svrši. Želela je da okusi više od njega, bilo joj je potrebno njegovo seme da joj napuni usta i sklizne niz grlo. Zato je ubrzala svoje pokrete i počela da mu masira masivna jaja. Postajao je sve glasniji, disanje mu je bilo otežano i znala je da je blizu. Njeni pokreti su bili haotični, ali vešti. Bila je odlučna da nauči kako da savršeno popuši kurac i bila je na pravom putu.

Ali onda ju je zaustavio! „Dođi vamo!“ – rekao je gotovo besno i podigao ju je, držeći dlan preko njenih očiju dok ju je okretao i nagnuo preko stola. Spustio se i nabio jezik u njenu pičku a prst u njen anus. Zastenjala je i počela da se trese dok je on gurao jedan, a potom i dva prsta u njenu devičansku guzu.

Kada je bio zadovoljen njenim sokovima – podigao se i uhvatio je za kosu pre nego joj je nabio kurac u pičku. Odmah je svršila na njegov kurac i počela da se migolji dok ju je on strahovito jako tucao. Sada su već bili preglasni ali nisu stajali.

„Jesi li spremna na SVE da me zadovoljiš?“ – pitao ju je grubo.

„Jes.. jesam…“

„Jesi ŠTA!?“

„Jesam Gospodine!“

Izvukao se iz njene pičke i počeo da ulazi u njen usko zatvoren šupak. „Pokaži mi… dokaži mi. Primi moj kurac u guzu droljo jedna!“ anal u biblioteci

Pročitajte i ...  Zavodnica

Nakon tih reči kao da je sve stalo. Više ništa nije čula ni videla, samo je osećala. Osećala je jednu ruku u kosi kako je čupa, drugu ruku na boku kako se zariva noktima u njeno meso, a treći osećaj je bio razdevičenje njene guze koja se širila i rastezala pod invazijom ove zrele debele kurčine. Ali nije to bila bol. To je bilo uzbuđenje, zadovoljstvo, užitak!

Počeo je da je tuca ujednačenim ritmom dok je ona trljala pičkicu i praktično vrištala u svoju ruku. Bilo je očaravajuće… iako nije očekivala da će on otići tako daleko i jebati je u njenu neiskusnu malenu guzu. Tada je osetila da joj se približava nešto drugačije, nešto što do tada nije osetila. Analni orgazam se izgradio i udario je kao grom iz vedra neba.

„Na kolena!“ – viknuo je, okrenuo je i spustio na kolena.

Sada je mogla da ga vidi ali nije htela, osetila je da to ne sme da uradi, samo je otvorila usta i dozvolila mu da uđe duboko. Počeo je da svršava, punio joj je usta svojim semenom… semenom koje je ona pohlepno gutala.

„Savršena si drolja Arijana.“

„Bilo mi je zadovoljstvo gospodine“, odgovorila je, oblizujući usne sa zatvorenim očima.

On je za trenutak ćutao, a ona je samo čekala. Mogla je da čuje kako se oblači i zakopčava pantalone. A onda je osetila kako se spušta, ljubi je u obraz i prilazi uhu – „Ne zaboravi – piši samo o onome što znaš… o onome što si doživela. Sada imaš o čemu pisati Arijana.“ – još jedan poljubac i on je nestao.

Izjurila je iz tog ugla što je brže mogla i pogledala okolo da ga uoči, ali ga nigde nije bilo. Mora da je nekom prečicom prošao kroz police, predviđajući njenu radoznalost. Vratila se na posao nakon brzog zaustavljanja u toaletu kako bi se upristojila. Kada je zavalila bolnu zadnjicu u stolicu, njen kolega ju je zbunjeno pogledao, ali ona ga je ignorisala, previše izgubljena u sopstvenim mislima.

„Moj profesor…“ – rekla je tiho u sebi i namsejala se.

KRAJ!

Kliknite OVDE da biste pročitali 1. Deo!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Nove erotske price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!