Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Mamina “Ljubavna Tableta Sreće”

45 min čitanja

Mamina “Ljubavna Tableta Sreće”

NAPOMENA AUTORA 1 : Priča pred vama je napisana za čitaoce koji vole ove vrste tema (incest, majka, sin, ćerka, anal, lezbo). Ako nekoga ove teme vređaju – neka NE ČITA!

NAPOMENA AUTORA 2 : Cilj mojih priča nije propagiranje incesta već prosto zabava i uživanje za čitaoce koji ove FIKTIVNE fantazije smatraju uzbudljivim!

1. POTEZ OČAJNIKA 1

Mama: “Život i rad nas nezavisnih i samostalnih istraživača-naučnika nije lak. Borimo se konstantno sa nedostatkom pažnje javnosti i nažalost manjkom finansijskih sredstava. Zato vam se još jednom zahvaljujem što ste prihvatili da budete deo ove naše video prezentacije i što ste odlučili da odvojite par minuta vašeg cenjenog vremena da nas saslušate.” – počela je predavanje stojeći pred kamerom i gledajući u monitor gde su potencijalni donatori znatiželjno slušali njene reči i gledali je.

Ćerka: “U doba kada je, pored ćelavosti, impotencija najveći problem savremenog muškarca, šta vam se nudi kao pomoć? Pa naravno – hemijski preparati sumnjivog dejstva i sa često veoma opasnim posledicama. Farmaceutske korporacije koriste maksimalno svoj monopol na tržištu i uveravaju nas kako su njihovi proizvodi zdravi i sigurni. Realnost je naravno potpuno drugačija.”

Mama: “Zato vam i predstavljamo naš najnoviji izum – Ljubavnu Tabletu Sreće, ili skraćeno LJ.T.S. Sastavljena od desetine potpuno prirodnih sastojaka koji će uneti radost u vaš ljubavni i seksualni život.”

Ćerka: “Ovaj naš sto odsto organski i prirodni lek je plod našeg višemesečnog rada i istraživanja i on sadrži u sebi sve esencijalne materije neophodne za zdravo funkcionisanje muškog polnog organa, a nadamo se… ma uverene smo da će pozitivno uticati i na ojačavanje i poboljšanje vitalnosti muških polnih ćelija.”

Mama: “Sastojci su pred vama u pdf fajlu koji sam vam poslala. Sve su to prirodne materije koje su od vajkada poznate kao sjajni afrodizijaci – od famoznih tartufa preko raznog koštunjavog voća, belog luka, meda, čokolade i još mnogo čega… Verujte nam na reč – uložite dragi prijatelji u ovaj proizvod i nećete se pokajati. Budite deo revolucije koja je na dohvat ruke. Manimo se mi vijagre, lavitre, cijalisa… hemija će satreti naš svet!”

Žena: “To je sve u redu ali gde su rezultati?”

Mama: “Rezultati su zagarantovani, tu nema sumnje.”

Čovek: “A to mi vama treba da verujemo na reč? Entuzijazam koji prenosite je sjajan, svi mi ovde pratimo vaš rad, vaše članke i objave ali… borba protiv te, kako vi često kažete – omražene vijagre – zahteva rezultate.”

Mama: “Vi niste razumeli… mi nemamo sredstava za eksperimente, zato ste vi danas ovde da nam pomognete. Ovo zahteva još mnogo istraživanja, korigovanja…”

Žena: “Očigledno je došlo do nesporazuma. Rizik je prevelik… žao nam je. Kada budete imali konkretne rezultate – eksperimentalno dokazane, dobijate novac. Do tada…” – video poziv je naglo prekinut.

Skrhane majka i ćerka su sedele sat vremena nakon prezentacije zureći u pod i ništa ne govoreći. Imale su nemoguću misiju pred sobom i sve se tada činilo izgubljenim.

Mama: “Kakav nam je budžet?”

Ćerka: “Tanak… Misliš da postoji neko dovoljno očajan da za male pare podvrgne svoje telo testovima?”

Mama: “Nadam se da postoji. A za koliko male pare?” – ćerka je uzela knjigu u ruke i počela da čita finansijski saldo.

Ćerka: “A joj… veoma, veoma male pare.”

Mama: “Užas. Ništa… moraćemo ponovo da se usmerimo na neke druge poslove kako bi zaradili za testiranja. Dođavole sve…” – izvadila je stari viski iz fioke i sipala sebi u čašu.

Ćerka: “Nemoj mama… odmah se setim pijanog ćaleta kada te vidim sa tom flašom. Bog da mu dušu prosti.”

Mama: “Moram jednu pa makar se i opila… hm, tvoj matori je bio u pravu – mani se ćorava posla ženo i ‘vataj se šporeta! To mi je uvek govorio… i biće da je bio u pravu. Koliko bi me samo ismevao da vidi na čemu danas radim… znaš, koliko god da je pio nikada mu vijagra nije trebala.”

Ćerka: “Zaboga mama… ne zanimaju me ti detalji!” – odmahivala je glavom gledajući je sa izrazom lica kao da joj je bila muka.

Sin: “Zdravo kevo, zdravo smrdljivice.” – ušao je u njihovu radnu sobu i počeo da traži nešto po ladicama.

Mama: “Zdravo sine. Zar se sada ustaje?”

Ćerka: “Mora da je juče do kasno gledao neki edukativni program ili daleko bilo čitao neku knjigu.” – sarkastično je rekla.

Sin: “E, jesi polizala neku ovih dana?”

Ćerka: “Ma daću ja tebi…” – gađala ga je flašicom vode i pogodila ga je u rame.

Sin: “Au! Hej! Ne gađaj se!”

Mama: “Dosta! Oboje! Glava mi puca! Da vas nisam više čula. Ti ne gađaj brata, a ti… sestra ti je u pravu. Ima lepo da se zaposliš i da prestaneš da je vređaš. Odmah da si joj se izvinio! Njeno seksualno opredeljenje je njen izbor, jel jasno?” – zacrvenela se u licu od besa i potegla je čašicu.

Sin: “U redu. Izvini… smrdljivice. A za posao videću… imam nešto u planu kevo, neku šemu.” – uzeo je šta je hteo i izašao je iz sobe.

Ćerka: “Mamlaz. Od kafića do sobe… kao neki zombi.”

Mama: “Nemoj tako, tinejdžer je i to je normalno za njegove godine.”

Ćerka: “Samo ga ti brani. Ja kada sam bila njegovih godina nisam se tako ponašala. Sa 18 sam uveliko radila sa tobom i imala ozbiljnu vezu. A on… još je i homofob… fuj.”

Mama: “Ajde ne preteruj. Kakav homofob, on verovatno ni ne zna šta to znači, samo voli da te zeza. Ako hoćeš da prestane onda pokušaj da ga ignorišeš i neće te više zadirkivati.”

Ćerka: “Sve u svemu – mamlaz je. On je zapravo klasičan primer ne zrelog pubertetlije. Pogledaj ove grafikone, sigurna sam da on spada u ovu kategoriju klinaca što masturbiraju po 6 puta dnevno.” – gledala je u tabele i grafičke prikaze koje su koristili u istraživanjima.

Mama: “Koliko puta?”

Ćerka: “Pa pogledaj ovo istraživanje – prosečan 18-njak se samozadovoljava 2 puta dnevno! I to je donja granica… gornja ide i do 6 puta na dan.”

Mama: “Dobro ali… odakle ti to da on spada baš u tu kategoriju sa gornjom granicom? Šest puta je previše, čak i za njega.”

Ćerka: “Joj mama uđi mu u sobu i biće ti jasno. Već treći komp mu crkava… jel misliš da je to zbog toga što skida knjige i naučne časopise sa interneta ili eventualno nešto drugo… ma on je klasičan profil “opterećenog napaljenika” za naša istraživanja.” – tiho je dodala.

Mama: “Molim? Šta si rekla? Nemoj sa tim da se šališ ćero.”

Ćerka: “Ma zezam se mama. Pričam hipotetički.” – tada je međutim podigla obrve i namestila svoje naočare. – “Mada…” – zamišljeno je pogledala u majku.

Mama: “Ne, ne. Ko zna šta može da mu bude… ipak je ovo alternativni i ne ispitan lek.” – sipala je sebi još jednu čašu.

Ćerka: “Ma šta će da mu bude? Ovo su sve prirodni sastojci. Razmisli malo – mlad ali punoletan, kući je i možeš da pratiš simptome, imamo i spermogram odmah spreman tu u laboratorijici… i što je najbolje od svega ponudiš mu neku malu kintu i ima da peva!”

Sve što je ćerka rekla je zapravo imalo potpunog smisla.

Ipak, koliko god delovalo pogodno, majka se dvoumila. Posao je bio ozbiljan jer ne samo što je potencijalno veliki profit bio u igri već bi i ljudska populacija globalno mogla dosta da dobije njenim radom i eventualnim pozitivnim rezultatima.

Mama: “Ne znam. Jooj, majko moja… imamo li drugog izbora? Bilo šta?”

Ćerka: “Nemamo… priznaj mama – očajne smo.”

Mama: “Ali kako ćemo… Nisam sigurna u sve ovo. Na zlo me teraš.”

Ćerka: “Nužno zlo mama… nužno zlo.”

Nakon još jedne čašice i kratkog premišljanja shvatila je da ne postoji drugi način da se pomere sa mrtve tačke. Nije bila presrećna zbog toga ali je pomislila da ipak vredi pokušati.

Pokucale su na vrata od njegove sobe i čekale su dobrih minut-dva dok im nije viknuo da je slobodno. Ušle su u potpuno zagušljivu sobu u kojoj je vladao pravi mali haos. Stvari razbacane, muzika trešti, posteljina uflekana i čudnog mirisa.

Sin: “Gde ste naučnice? Kako vam ovaj macan može pomoći?” – ležao je u šorcu i bez majice na krevetu.

Njegove ćosave grudi i mršavo telo odavale su utisak pravog klinca – pubertetlije, baš kao što ga je sestra i opisala. Lice bez dlake na sebi sa ponekom crvenom bubuljicom, kosa zalizana sa mnogo gela i previše nekog jeftinog parfema na telu usled čega je majka morala da otvori prozor kako bi ušlo malo svežeg vazduha.

Mama: “Sine, mogao bi da obučeš barem majicu dok smo ti sestra i ja tu.” – mrzovoljno ju je poslušao i obukao crnu potkošulju.

Sin: “Slušam? Imam mnogo obaveza pa budite brze.”

Ćerka: “Ti imaš obaveza? Ajde ne zasmejavaj nas.”

Sin: “Malo pre sam ti se izvinio a ti opet počinješ…”

Mama: “Sine… da li želiš da zaradiš nešto para?” – prešla je na stvar i sin je odmah usmerio svu svoju pažnju na majku.

Sin: “Sad već pričamo. Znaš vrlo dobro da sam uvek za keš.”

Mama: “Treba nam pomoć i mislimo da bi ti kao pravi macan i da kažemo šmeker, mogao da nam pomogneš.” – ćerka se u trenutku smorila dok je sin naravno sijao usled ovih namernih i iskusnih maminih pohvala.

Vešto je koristila njegov ogromni ego kako bi mu laskala a ćerka je bila svesna mamine ideje pa se nije mešala. Oči su mu sijale i naravno – odmah je prihvatio bez i da je sačekao da čuje o čemu se radi.

Sin: “Koliki je keš u pitanju?” – trljao je prstima desne ruke pokazujući im da nije jeftin.

Mama: “Trista kinti po tabletici.” – koristila je “ulični” rečnik kako bi mu još bila primamljivija.

Sin: “Trista pedeset kevo! I kakva tabletica?”

Mama: “Ova mala zelena. Trista pedeset kažeš? Dogovoreno! I evo ti ova čašica. Ujutru posle doručka, sačekaš sat vremena, popiješ tabletu i kada krene da radi…” – bilo ju je sramota pa je zastala.

Ćerka: “Ma samo izdrkaj u ovu čašu kad ti se digne! Ionako to samo i radiš po ceo dan. I, jel to bilo teško mama?” – gledala je u ćerku i dalje postiđeno.

Sin: “Koliko puta?” – obe su se zbunile i začuđeno ga pogledale.

Mama: “Koliko puta šta?”

Sin: “Koliko puta moram da, znaš već šta… mislim, ovo je poveća čaša!” – obe su počele nečujno da se smeju. – “Šta sam rekao?”

Nisu očekivale da će tako lako prihvatiti njihov predlog, praktično bez oklevanja.

Ćerka: “Znala sam… samo da uzme neki dinar. Klasičan tinejdžer sa onih grafičkih dijagrama, jesam ti rekla mama?”

Sin: “Dijagrama? Šta?”

Mama: “Ništa sine. Uradi kako smo rekle i vidimo se izjutra. I sine – hvala ti, nisi ni svestan koliko nam pomažeš.” – poljubila ga je u obraz i izašla sa ćerkom koja se i dalje kikotala izlazeći iz bratove sobe.

2. RUKA POMOĆI

Mama: “Koliko je već vremena prošlo od kada je uzeo tabletu?” – nervozno su čekale u radnoj sobi.

Ćerka: “Bogami, dobrih sat vremena.”

Mama: “To je predugo. Možda da pokucaš da vidiš da li mu dobro ide?”

Ćerka: “Neka hvala. Još da ga zateknem kako…”

Sin: “Mamaaa…” – proderao se iz svoje sobe prekinuvši ćerkinu misao.

Mama: “Napokon.” – ustale su i krenule ka njemu.

Pokucale su na vrata i ušle u sobu mirnim koracima. Sin je ležao u krevetu pokriven do ramena i crven u licu. Delovao je uplašeno ali kao da se malkice opustio kada ih je ugledao.

Bile su znatiželjne dok su stajale pored kreveta u svojim dugim, belim mantilima. Ličile su mnogo jedna na drugu. Obe su imale smeđu kosu koja im je bila vezana u rep i obe su nosile naočare sa malom dioptrijom. Mama je bila nešto punačkija od sestre, sa izraženijim ženskim atributima koji su se za razliku od sestrinih delimično nazirali ispod laboratorijske odeće.

Mama je odmah shvatila da nešto nije u redu… videla je to u njegovom pogledu. Sela je pored sina i pomazila ga po zalizanoj, masnoj kosi. Sestra koja je bila punih 7 godina starija od brata je takođe osetila da mu nije sve po volji.

Mama: “Jesi uspeo da?”

Podigao je ruku i prst uperio ka stolu pored kreveta. Na njemu je bila zatvorena staklena flašica do vrha puna beličaste tečnosti. Majka ju je uzela u ruku i po mirisu i izgledu je odmah shvatila o čemu se radi.

Mama: “Sve ovo si… Čekaj? Pa zašto si onda tako uplašen? Ovo je odlično. Mislim, više je nego što sam očekivala ali…”

Ćerka: “Više nego što si…? Mama ovde ima ceo jedan decilitar semene tečnosti!”

Sin: “To je iz dva puta.”

Mama: “Dva?”

Sin: “Pazite… slušajte. Prvo sam uspeo da je napunim do pola nakon nekih 30 minuta i to jedva… ruka me ubijala i jedva sam čekao da budem gotov. Međutim moj…”

Ćerka: “…penis?”

Sin: “Hvala ti… da, on nije hteo da se spusti.”

Mama: “Dobro… to je čak i očekivana reakcija, čekaj da zapišem… a posle?”

Sin: “Još pola sata…”

Ćerka: “…masturbacije?”

Sin: “Da… ruke me ubijaju ali ponovo svršim… međutim on i dalje…” – tada su se zagledale ka njegovom međunožju i primetile izbočinu iako je bio pokriven debelim jorganom.

Ćerka: “Da li sam razumela – i posle sat vremena, posle dve ejakulacije – on je i dalje dignut?” – potvrdno je klimnuo glavom.

Sin: “I nije prijatno.”

Mama: “Jel te boli?”

Sin: “Nije to klasična bol… više kao… ne znam kako da objasnim kevo. Morate mi pomoći.”

Mama: “Ne brini, sve će biti u redu sine. Ćero, donesi led a ti sine moraš da mi ga pokažeš.”

Sin, Ćerka: “Šta???” – oboje su viknuli u glas.

Mama: “Hoćeš da ti pomognemo ili ne? A ti ćero nemoj da se čudiš nego brzo donesi led… ovo je bila tvoja ideja.”

Ćerka: “Moja ideja nije bila da gledam bratov… fuj.”

Sin: “Heeej. Misliš da sam ja želeo da me gledate? Poslušaj kevu i donesi led, umirem ovde!”

Ćerka je otišla i nakon par minuta se vratila noseći led u posudi. Sela je pored mame na krevet i trudila se da ne skreće pogled od onoga što je znala da će uslediti.

Od kada zna za sebe privlačile su je isključivo žene. Najbliža osećaju “penisa” je bila kada se sa bivšom devojkom zadovoljavala dildom i kada je primala strap-on.

Sin je bio veoma posramljen ali nije imao kada da razmišlja o tome. Trebalo mu je olakšanje i to brzo. Sklonio je jorgan sa sebe i pošto nije imao gaće, njegov organ je odmah iskočio i kao strela je gledao u vis.

Majka i ćerka su se iznenadile jer su očekivale da će imati gaće na sebi, pa su ostale zatečene kada su ga iznenada ugledale.

Mama: “Khm, khm… dobro. Uhhh, samo polako. Uzmi malo leda sine i postavi ga gde ti odgovara.”

Sin je zgrabio led i prvo ga postavio na testise, a potom je počeo i da ga otapa celom dužinom svog kurca. Osetio je blago olakšanje ali erekcija se nije smanjivala.

Ćerka: “Mama… jel testisi treba da budu tako… otečeni?” – i zaista, ceo organ je delovao kao da ga je ubola pčela.

Veoma natečen sa izraženim plavim venama, testisi veliki i nabrekli, glavić je izgledao jarko crven i kao da će da eksplodira. Sam penis je bio blago zakrivljen i delovao je zaista spremno i radosno iako sin nije mnogo uživao u tom trenutku.

Sin: “Joooj… ništa ne pomaže. Mama, šta da radim?” – počeo je da paniči.

Mama: “Trljaj još leda sine, da se skupe vene i kapilari…” – dok je objašnjavala, mahala je rukama i nežno je zakačila sinov dignuti ud.

Sin: “Uhh… mmm…” – nasmešio se i kao da mu je bilo lakše nakon tog kratkog dodira.

Mama: “Sine izvini ja… nisam htela.”

Ćerka: “Mama? Izgleda kao da mu je malo bolje nakon što si ga…” – i zaista je bio nasmejan, zatvorenih očiju.

Pročitajte i ...  Seks sa djevojkom i njenom mamom

Mama: “Misliš? Sine, jel si dobro?”

Sine: “Nisam dobro ali… mmm, bolje je malo.”

Mama se zagledala u sinov kurac, pa u ćerku. Zabrinuto je gledajući, izvukla je tanke gumene rukavice iz prednjeg džepa i navukla ih na svoje ruke.

Ćerka: “Mama? Šta to…”

Mama: “Pssst…” – ruka joj je vidno drhtala dok je prilazila sinovom organu.

Prvo ga je samo malo pomazila oko glavića a sin se još više nasmejao, i dalje zatvorenih očiju kao da je bio pospan. Smogla je tada hrabrosti – obuhvatila ga je celom šakom i nežno ga je stisnula.

Sin: “Mmmm…” – još se više opustio i tada je zavaljeno ležao u mekanom krevetu.

Mama: “Sine… tako je tvrd. Kao kamen. Jel je uvek takav?”

Sin: “Ne znam… ništa više ne znam… samo želim da se napokon spusti.”

Počela je lagano da ga navlači dok je ćerka u neverici posmatrala. Nije negodovala pošto se činilo da bratu taj mamin dodir zaista pomaže, ali ipak je bila i više nego zatečena.

Dok mu je drkala, dodirnula mu je i testise nakon čega je sin reagovao trzajem i još većim osmehom što je mama odmah primetila.

Ruka je počela da je boli posle nekoliko minuta drkanja pa je zamenila ruke i tada je slobodnom rukom nežno stisnula njegova jaja.

Sin: “Uhhh… tako. Još samo malo i ja ću…” – počeo je nežno da pomera kukove kao da jebe maminu šaku dok ga je ona sve snažnije masirala po nabreklim testisima.

Mama: “Biće sve u redu sine moj. Opusti se i svrši još jednom… znam da te boli ali veruj mi da će brzo proći.” – nije ni sama verovala u svoje reči ali se trudila da ga drži pozitivnim.

Ipak, drkanje je potrajalo i mamine ruke su počele da se umaraju i da je bole u zglobovima. Morala je nešto da učini.

Mama: “Ćero, molim te… uzmi svoje čiste rukavice … samo mi malo pomozi.”

Ćerka: “Da ti pomognem? Ne dolazi u obzir. Ja to ne diram.”

Mama: “Samo jajca, molim te. Otpašće mi ruka. Ajde, samo ih ovako malo stiskaj.”

Ćerka: “Bratova ta ogromna muda da stiskam? Fuuj!”

Sin: “Heeej… pričaš o mojim mudima, lakše malo!”

Mama: “Dosta priče i odmah da si mi pomogla!” – mrmljajući nešto sebi u bradu, ćerka je navukla rukavice i sela pored brata.

Ćerka: “Ima da uzmem godišnji odmor i da mi oboje platite neko putovanje zbog ovoga…” – spustila je ruku i počela da masira bratove testise.

Sin: “Uffff…” – sve je više uživao u maminom drkanju i sestrinoj stimulaciji.

Majka je posmatrala kako mokar glavić nestaje i ponovo se pojavljuje usled kožice koja ga je skrivala, a sestra je povremeno sklanjala pogled iako joj sam osećaj nije bio toliko odvratan kao što je mislila da će biti.

Sin: “Uhhh… mama… uhhh.” – brzo je uzela neki peškir koji je bio bačen sa strane i namestila ga je preko sinovog penisa.

Mama: “Ajde sine… slobodno.”

Sin: “Uhhh… aaaaahh…” – počeo je da prska u mekanu tkaninu a mama i ćerka su brzo sklonile ruke sa organa kako ih ne bi isprskao po njima.

Iako je penis ubrzo postao potpuno umazan spermom, mama nije dozvolila da ga sin obriše sve dok ne vide kako će reagovati. Svi su se zagledali u mokar organ koji je nakon par sekundi počeo da se skuplja i da se opušta. Nasmejali su se od sreće… veliki teret je pao sa njihovih pleća kada su shvatili da je sve u redu.

Sin: “Joj… hvala vam.” – zadihano je rekao.

Mama: “Dobro je… ju al sam se uplašila. Dosta je bilo eksperimentisanja.”

Sin: “A ne… nećete me se odreći tako lako. Molim kintu kevo i jednu tabletu za sutra.”

Mama: “Šta? Zar posle svega…?” – nije mogla da veruje.

Ćerka: “Ha… znala sam. Klasika… samo da uzme neki dinar… ajmo mama, neka kuronja odmori.”

3. PRIRODAN DODIR

Ćerka: “Šta misliš, hoće danas biti bolje?”

Mama: “Nemam pojma… u principu je sve i bolje nego što smo očekivale ali ne valja ako neće da se vrati u prvobitno stanje. Veoma je važno da nakon ejakulacije ne ostane dugo dignut. Možda ćemo morati da menjamo formulu. Joj, pola sata već ne zove.” – kako je to rekla sin se pojavio u sobi.

Imao je bokserice na sebi ali je bilo jasno da je i dalje veoma dignut i tvrd. U ruci je imao čašicu do pola punu spermom.

Sin: “Opet isto mama.” – seo je u fotelju i stavio dlanove preko lica.

Ćerka: “Nadam se mama da si odmorila ruke.” – počela je da se smeje i da je zeza.

Mama: “Samo se ti smej. Ovaj put ćeš mu mesiti jajca bez rukavica!” – ustala je iz stolice i otišla do sina.

Kleknula je pred njim i dozvolio joj je da mu skine bokserice. Bio je očajan ali ovaj put ne toliko postiđen kao dan ranije. Mama je takođe bila opuštenija, jedino je ćerka negodovala kada je kleknula pored majke.

Ćerka: “Zašto bez rukavica?”

Mama: “Imam neku teoriju… znaš koliko muškarci ne vole gumice.”

Ćerka: “Kako bih ja to znala?”

Sin: “E pa ne volimo ih. Sada znaš.” – isplezio joj se.

Ćerka: “Uhh, veoma zrelo od tebe. Tako će ti onda devojka zatrudneti pa ćemo videti ko će se kome pleziti.”

Sin: “Ne lupaj… ja izvadim uvek pre nego…”

Ćerka: “Hahaha… jel ti čuješ ovo mama? Izabrale smo najgluplju osobu na svetu za ozbiljna fiziološka testiranja.”

Mama: “Sine, moram da se složim sa tvojom sestrom, ne da si glup – tu se ne slažemo… ali vađenje neće pomoći da ti devojka ne zatrudni. Dobar deo ejakulata izađe i pre samog svršavanja. Moraš biti mudriji od toga.” – uhvatila ga je za kurac i stisnula ga nešto grublje.

Sin: “Jaao… polako mama. Upozori me sledeći put.” – blagu bol je ubrzo zamenio predivan osećaj i osmeh mu se pojavio na licu.

Namestio se u fotelju i uživao kada je počela da mu drka.

Mama: “Jaja su mu spremna dušo…”

Ćerka je mrzovoljno prišla i golim rukama počela da mu masira testise. Svo troje su odmah primetili razliku – sinu je mnogo više prijao čist dodir bez rukavica, majka je mogla opreznije i veštije da mu drka, a ćerka je imala takođe bolji osećaj i mogla je tačno da napipa gde bratu najviše odgovara da ga stiska i masira.

Mama: “Jel je bolje ovako sine?”

Sin: “Uhhh… mnogo je lepše mama… već sam veoma blizu.”

Mama: “Bravo sine, i meni je mnogo udobnije i finije ovako.” – ne svesno je oblizala usne drkajući taj predivan i tvrd organ.

Ćerka: “Mama? O čemu ti to…”

Mama: “Osećaj ćero… lakše mi je da ga… imam prosto bolji prsitup! I ne ispituj me tu nego masiraj jače. Lako je tebi tamo dole…”

Ćerka: “Joj ne lupaj, tvoj posao je mnogo lakši. Samo ga navlačiš, a ja…”

Mama se tu naljutila i prešla rukama na jaja sklonivši ćerkine ruke sa njih.

Mama: “Ajde onda… da vidiš kako je meni kad drkam ovaj tvrdi…”

Ćerka: “Šalila sam se mama, šta ti je.” – pokušala je da se izvuče gledajući u zacakljeni glavić brata kako pulsira.

Sin: “Blizu sam, molim vas da ne prestajete sada.”

Mama: “Čula si brata.”

Ćerka je znala da nema izlaza. Nespretno je prišla i obgrlila rukom bratov kurac. Odmah se začudila kako je bio tvrd i vreo. Počela je da ga drka najbolje što je znala i ubrzo je uhvatila ritam.

Ćerka: “Jebote kako je topao. Jel te boli braco?”

Sin: “Uhhh, boli… Tu malo iznad seko, kod glav… uuuu, to to.”

Ćerka: “A bolja sam od mame, jel da?” – sve ga je jače drkala.

Sin: “Uhhh… ma odlična si… samo ne prestaj.”

Ćerka: “Haa… rekla sam ti mama. Amaterko jedna.”

Mama: “Ja amaterka? Još ti moraš puno ovakvih da izdrkaš da bi mene stigla, smrdljivice jedna.”

Dok su se njih dve prepirale sin je počeo da se grči i da se uvija. Majka je to srećom primetila i krenula je po čašicu. Uspela je u zadnjem trenutku da je stavi pred sinov kurac i sperma je ubrzo dotakla liniju od jednog decilitra.

Mama: “Zamalo da si me dekoncentrisala… mogao je obe da nas okupa.”

Ćerka: “Fuuuj, kapnulo mi je malo na ruku, pogledaj.” – na dnu palca joj se nalazila jedna poveća kap sperme.

Mama: “Joj ne kukaj. Nekada si i ti bila takav spermić. Idi i operi ruke pa da izradimo spermogram. A ti sine, svaka čast. Očigledno je tableta vrhunska, evo sada ti se i penis spustio. Kako se osećaš?”

Sin: “Uhhh… isceđeno mama… potpuno isceđeno… ali, ne skreći sa teme nego – keš na sunce.”

Ćerka je otišla u kupatilo i pre nego je oprala ruku, zagledala se u kap sperme. Radoznalo je prišla i pomirisala je. Opet nije bila zgrožena mirisom kao što je mislila da će biti. Prstom je malo dodirivala belu kap kako bi osetila konzistenciju i toplotu.

Ćerka: “Hmm… lepljivo… klizavo.” – oprala je tada ruke i izašla iz kupatila.

4. VEŠTAČKI PRISTUP

Sedele su za računarom i čitale rezultate spermograma. Bile su oduševljene! Svaki pokazatelj je bio iznad njihovih očekivanja.

Mama: “Ovo će biti revolucija! Ne samo da smo dostigli neverovatnu količinu već je i vitalnost spermatozoida zadivljujuća. Plus, bolja prokrvavljenost znači i veći a takođe i širi organ, plus libido…”

Ćerka: “Sjajno mama. Ali, čekaj. Kako znaš da smo postigli i povećanje bratovog penisa?”

Mama: “Ja sam mu majka zaboga. Valjda znam svog sina. Kupala sam ga kao malog, šta ti nije jasno?”

Ćerka: “Da, kao MALOG. On odavno nije više dete.”

Mama: “Ma šta me ti stalno ispituješ? Videla sam ga par puta i to je to. Znam da je porastao od kada uzima našu LJ.T.S.”

Ćerka: “Pa i ja sam ti dete. Znači da si i mene videla?”

Mama: “Naravno da jesam. Kada bi se zaključavala dok se tuširaš možda i ne bih mogla da te vidim… glatkice jedna.”

Ćerka: “Heeej. Ne osuđuj. Volim da je takva…” – zacrvenela se u licu od stida saznavši da je mama videla njenu obrijanu picu.

Mama: “Dušo… šalim se, šta ti je.” – zagrlila je ćerku i poljubila je u obraz. – “Eto, ako hoćeš iskreno – i ja je brijem.” – pogledala ju je i namignula joj.

Ćerka: “Stvarno? Mama, to je zapravo veoma kul.”

Mama: “Pa ja sam kul mama.”

Ćerka: “Da znaš, i jesi veoma kul. Ponosna sam što sam ti ćerka. Ti si mi zapravo i majka i najbolji prijatelj.”

Mama: “Čudno je to dušo da najbolji prijatelj bude 20 godina stariji od tebe. Možda da daš šansu nekom mlađem… onom našem kuronji na primer?”

Ćerka: “Ma i on je dobar… a da je kuronja – vala jeste.” – smejale su se i kikotale.

Mama: “Ajmo sada. Vreme je da se bacimo na pravu stvar. Moramo da vidimo na delu kako radi tabletica.” – krenule su ka sinovoj sobi.

Sin: “Zašto danas nismo radili testove? Treba mi keš mama, ide koncert na koji moram ići. Biće sve zečice iz grada.”

Mama: “Polako zeko, odmor do večeras, a onda lepo da izvedeš onu tvoju curu…”

Ćerka: “…mučenicu…” – tiho je dodala.

Mama: “Kao što sam govorila, onu tvoju curu i onda popiješ tabletu… i znaš već šta posle.”

Sin: “Koju curu mama?”

Mama: “Pa onu tvoju… imaš curu, zar ne?”

Ćerka: “Onu što sam te videla da je žvalaviš u sred centra grada. Ona plava narkomanka, izbušena od pirsinga.”

Sin: “Ja sam drage moje dame slobodan kao ptica. Ona je odavno bivša i sad sam u potrazi za novom zečicom – kao gladni soko… ili orao. Ne, bolje kao soko.” – trudio se da zvuči pametno iako mu nije polazilo za rukom.

Mama se uhvatila za glavu i sela na krevet u razočarenju.

Ćerka: “Sjajno… i šta sada da radimo? Da mu platimo neku dronfulju?”

Sin: “Može, može…” – skočio je od sreće.

Mama: “Nipošto! Da mu još prenese neku boleštinu. Danas onda pauza, nastavljamo sutra. Ćero, sine, imate slobodan dan a ja odo’ u radnu sobu da smislim šta i kako.” – tužnim korakom je napustila sobu.

Sin je ostatak dana proveo za kompom i video igrama dok je ćerka čitala neke lezbo magazine i dosađivala se. Majku praktično nisu ni videli jer se zaključala u svoju radnu sobu i nije izlazila do sledećeg jutra.

Ding-Dong…

Mama je otvorila ulazna vrata i poštar joj je predao neki ogroman paket, a deca su sedela u sobi i doručkovala, zbunjeno gledajući nasmejanu majku kako radosno prima ovu tajanstvenu i veliku kutiju.

Mama: “Jesi popio tabletu?”

Sin: “Evo pre koji minut, kao što si i rekla. A šta je to?”

Mama: “Videćeš. Idi u sobu i zovi nas kad ti se mali ukruti.”

Sin: “Mali?” – ljutito je upitao.

Mama: “Ajde, šta se odmah duriš. Šalim se malo… savršene je veličine.” – sinu se odmah lice ozarilo.

Sin: “Ha, naravno da je savršen.” – ustao je i ponosno otišao u sobu.

Ćerka: “Šta si sad smislila da mi je znati.”

Mama: “Celu noć sam provela tragajući za ovim. Pazi…” – otvorila je kutiju i u njoj je bila velika lutka koja je izgledala veoma slično pravoj, mladoj ženskoj osobi.

Bila je gola a njeni organi su delovali veoma realistično… čak i pomalo seksi.

Ćerka: “Opa… slatka je mala bogami. Jel je slobodna?”

Mama: “Budi mirna ćero… Ona je za tvog brata. Posle njega, ako baš budeš želela, daću ti da je probaš.” – počele su da se smeju.

Ćerka: “Misliš da će nam ona biti dobar pokazatelj bratove izdržljivosti?”

Mama: “Ma ne znam. Nadam se. Potpuno je izgrađena od organskih materijala, najsličnija je osećaju prave ženske. Ajde, ispipaj je, ti bolje poznaješ žensko telo, odnosno ženske rupice.”

Ćerka: “Nije da sam neki baš ekspert, ali…” – prišla je i počela da dodiruje lutku.

Prvo grudi i otvorena usta, a potom je prešla na njene intimne rupice.

Ćerka: “Sike su joj zapravo veoma udobne. Pica nerealno uska ali veoma privlačna… a guza… hmmm, mama ovo uopšte nije loše. Čekaj samo sekund.” – gurnula joj je kažiprst u dupe i nabila ga koliko je mogla.

Mama: “Šta kažeš?”

Ćerka: “Mislim da je solidna. Najbliže što može biti pravom čmariću.” – mama je bila srećna nakon ovih reči.

Ušle su u sinovu sobu dok je sa dignutim kurcem ležao na krevetu. Unele su lutku i golu je stavili pored njega. Bio je oduševljen kad ju je video.

Sin: “Šta? Ona je za mene?”

Mama: “Jeste sine. I ne zaboravi da ga izvadiš pre nego svršiš, znamo da si ekspert u tome. Treba nam tvoja sperma za proveru.”

Odmah je skočio na jadnu lutku i zgrabio je za sise. Namestio je svoj kurac i snažno se zabio u njenu veštačku pičku. Spustio je glavu i počeo da joj grize bradavice dok se svom snagom nabijao u nju.

Mama: “U jebote… šta je ovo? Kao da je pušten sa lanca.”

Ćerka: “On će je razvaliti ako ovako nastavi.” – obe su gledale u čudu kako ju je tucao iz sve snage.

Njegovi pokreti nisu bili spretni, niti je menjao poze, ali je bilo jasno da mu je tableta davala mnogo veću moć i želju.

Uzdisao je i tovario lutkinu picu svojim tvrdim i napaljenim penisom. Imao je ogromnu želju, ogromnu napaljenost u očima… nije mu čak ni smetalo što ga majka i sestra gledaju.

Ipak, nakon svega nekoliko minuta je usporio i razočarano legao pored lutke.

Mama: “Šta je sad bilo?”

Sin: “Ma ne mogu. Sva je suva i hladna. Nema života u njoj… ma…” – bio je vidno razočaran.

Pročitajte i ...  Sine,hocu da me pojebes. 2 DIO

Ćerka: “Kako se osećaš? Jesi blizu barem? Jel bi mogao još da izdržiš?”

Sin: “Ma ne znam… ostavite me.” – skupio se i pokrio jastukom preko lica.

Obe su se rastužile na ovaj prizor.

Mama: “A i ja… donosim mu lutku kao da je neki bolesnik…” – prišla je sinu i pomazila ga je preko užarenog organa.

Ćerka joj se pridružila i refleksno počela da mu mazi testise.

Ćerka: “Zaista je suv mama. Nadražila ga je ova uska rupica. Ništa ne može da zameni pravu stvar… Nije ti uspeo plan izgleda.”

Mama: “Nije… Ne brini sine, probaću da dobiješ što bliži osećaj… evo potrudiću se zaista koliko znam i umem… jel može?” – i dalje je krio lice iza jastuka i nije ništa odgovorio.

Mama je sputila glavu i dva puta pljunula po sred suvog kurca. Zatim je razmazala pljuvačku i pokazala ćerki da uradi isto. Bilo joj je žao brata pa je spustila glavu i dozvolila da joj se pljuvačka razlije po njegovim jajima.

Mama: “Jel je lepše ovako? Nije pička ali…”

Sin: “Mhm…” – kratko je potvrdio i dalje se krijući iza jastuka.

Mama: “Baš ti je lep penis sine, tako savršen… zar ne ćero?” – pogledala je ćerku pomalo namršteno kako bi i ona uputila koji kompliment.

Ćerka: “Da, ovaj… baš je tvrd braco… i sočan.”

Sin: “Jel biste ga poljubile?” – hrabro i tiho je izustio.

Ćerka: “Šta???”

Mama: “Psssst… vidiš da je osetljiv. Khm, khm naravno sine… vrlo rado.”

Ćerka: “Ali mama…”

Mama: “Nemoj da se raspravljamo. Jedan poljubac za bracu te neće ubiti.” – mama je prišla i poljubila ga u mokar glavić gledajući ćerku u oči.

Ćerka je odmahnula glavom i mrzovoljno prišla njegovim testisima. Poljubila ih je i osetila mekane dlačice na svojim usnama. Miris joj je bio zanimljiv i nežan pa je odlučila da nastavi da ga ljubi.

Sin: “Mmmm… sjajne ste. Ako biste ga samo malo licnule.”

Dok ga je seka ljubila mama je otišla po flašicu i pripremila je. Zatim se vratila, pogledala ponovo u ćerku, isplezila jezik i počela da liže sinov kurac celom dužinom.

Ćerka nije verovala da će joj taj prizor biti veoma zanimljiv i napaljiv pa je jezikom počela da prelazi preko bratovih jaja. Njihovi jezici bi se povremeno dodirnuli ali nisu izbegavale taj kontakt. Gledale su se i lizale kurac koristeći mnogo pljuvačke.

Mama: “Ako ti malo posisam glavić… jel bi svršio tada lepi moj?”

Sin: “Uhhhh…” – stavila mu je glavić u usta i počela nežno da ga sisa.

Ćerka se tada okuražila i prišla mami koja joj je ostavila malo prostora pa su obe počele da mu sisaju užarenu pečurku.

Sin: “Sekice… mamice… ja…” – sklonile su glave i namestile bočicu koja je ubrzo počela da se puni spermom.

Gledale su kako mlaz za mlazom vrele tečnosti ulazi u stakleni sud. Svršio je više nego ikada do tad.

Mama mu je obrisala penis sa maramicom i sačekala da se opusti. Sin je u međuvremenu zadremao pa su tiho izašle iz sobe ostavivši mu novac, ali i malu napojnicu pošto je bio veoma dobar.

5. POTEZ OČAJNIKA 2

Ćerka: “Mama, šta ti je? Nešto si tiha i odsutna večeras.” – došla je u radnu sobu gde je mama sedela za stolom i prelistavala mejlove.

Mama: “Ne vredi. Rezultati su sjajni ali oni žele izveštaj o tome kako se tableta pokazala u toku seksa… šta da radimo ćero?”

Ćerka: “Naći ćemo braci neku polovnjaču. Nemoj toliko da brineš.” – zagrlila je mamu i poljubila je u nos.

Mama: “Rok je problem. Oni žele da im javim što pre. Bojim se da nema druge ćero…”

Ćerka: “Nema druge? Šta ti to znači?”

Majka je ustala i otišla do male ostave u uglu sobe. Ušla je i iz nje je na točkićima dovukla visoki metalni ram na kome je bila zakačena bela platnena zavesa. Ćerka nije shvatila o čemu se radi sve dok mama nije legla na sto i postavila zavesu tako da su joj na jednom kraju virile noge a na drugom gornji deo tela.

Ćerka: “Ne misliš valjda?”

Mama: “Znam da je ludo ali saslušaj me. Njemu treba pička, ništa više. A gle čuda – ja je imam. Neće me videti i biće kao da tuca bilo čiju… razumeš?”

Ćerka je slušala raskolačenih očiju.

Ćerka: “Ono sisanje i lizanje… drkanje, to je jedno… ali da mu daš da te tuca? Mama, on ti je sin.”

Mama: “Kao da ja to ne znam. Nije ovo laka odluka i moraću da živim sa njom, ali nemamo izbora.”

Ćerka: “Jesi potpuno sigurna u ovo što govoriš? Videla si kako je napaljen i… razvaliće te.”

Mama: “To mi ne smeta. Imam ja dosta kilometara iza sebe ako me razumeš.” – nasmešila joj se.

Ćerka: “Bože… kako smo došle do ovoga? Misliš da će braco pristati?”

Mama: “Hoće… to je jedino u šta ne sumnjam. A mogu da ti priznam još nešto?”

Ćerka: “Naravno.”

Mama: “Mislićeš da sam luda ali… dugo nisam osetila muškarca u sebi. Sinoć sam… joj, nemoj da se smeješ ali, pomislila sam kako bi bilo lepo da takav lep kurac uđe u mene. Zaista sam to pomislila! Odvratna sam, zar ne?”

Ćerka: “Mamaaa… nisi odvratna. Eto, kada već pričamo u poverenju… ja koja sam privržena devojkama, pa opet… osetila sam se pomalo napaljenom kad sam ga polizala.” – odmah se zacrvenela u licu nakon ovog priznanja.

Mama: “Šta? Stvarno?”

Ćerka: “Ozbiljno. Ni sama ne mogu da verujem. Još sam i… ma ništa, bolje da ćutim.”

Mama: “Reci slobodno. Znaš da te ja nikada neću osuđivati.”

Ćerka: “Pomirisala sam mu spermu onaj dan. Pomislila sam posle i zapitala se kakvog je ukusa. Mislim, jel je ružnog ili?”

Mama: “Sperma? Dušo, kao i sve drugo i to je subjektivna stvar. Ja je lično smatram veoma ukusnom.”

Ćerka: “Znala sam… kurvice jedna.” – počele su glasno da se smeju.

Mama: “A pičkica? Kakvog je ona ukusa lezbejkice moja?”

Ćerka: “Mmmm… najukusnija na svetu! Mislim, ima ih raznih ali… za mene je svaka do sada bila slatka i fina.”

Mama: “Zvuči veoma ukusno. Ja sam samo svoju probala, preko prsta i to… ali…”

Ćerka se zagledala u mamine svetle oči i nije ništa govorila. Ustala je na noge i otkopčala svoj mantil. Gledajući je tako, otkopčala je farmerke i oslobodila mesto kako bi mogla da gurne ruku u svoje gaćice. Mama je zinula gledajući ćerku kako gura prst u svoj uski kanalić.

Pokazala je mami mokar prst i prišla joj, a zatim joj je sela u krilo.

Ćerka: “Zašto da zamišljaš kakvog je ukusa kada imaš mene da ti pokažem. Ajde mama, licni ga.” – ispružila je jezik i oblizala ćerkin prst.

Ćerka je potom ponovo spustila ruku i zabila dva prsta u svoju picu. Izvadila ih je i zabila ih mami u usta.

Ćerka: “Šta je mama? Mogla bi da se navikneš na predivan ukus pičke?” – sisala joj je prste i nežno uzdisala.

Seksualna tenzija se danima osećala u kući i nisu ni bile svesne koliko su bile napete. Bratov seksualni apetit i prelepi penis ih je uzbuđivao, posebno ćerku koja je počela da doživljava njoj nepoznata osećanja do tada.

Ćerka: “Bogami, imaću večeras zanimljive misli u glavi.” – ustala je iz maminog krila, zakopčala farmerke i uz pozdrav za laku noć izašla je iz sobe.

Mami se sve vrtelo ali je morala da se sabere i da smisli plan za sutra.

6. SUMNJIVI SIMPTOMI

Sledeće jutro je bilo napeto i tmurno. Majka je sve više sumnjala u svoju ideju dok je ćerka koristila svaki trenutak da je pogleda i uputi joj par migova i osmeha. Sin je jedini bio potpuno opušten i rado je popio tabletu kada mu je rečeno.

On naravno nije ni znao za njihov plan ali je pretpostavljao da mu sleduje stimulacija od njih dve jer je očigledno jedino tuđi dodir omogućavao njegovom penisu da se spusti i vrati u prvobitno stanje. Hormoni su mu divljali i bez tablete, ali sa njom mu se činilo da je sto puta napaljeniji.

Mama: “Ti ćeš sve pratiti i zapisivati, merićeš vreme… i naravno bićeš krajnje profesionalna, jel jasno?”

Ćerka: “Nemaš frke mama. Jesi uzbuđena makar malo? Ja znam da ja jesam.”

Mama: “Šta se to dešava sa tobom? Do juče si samo za pičku znala, a danas…”

Ćerka: “Ćuti… evo ga dolazi.” – sin je ušao u radnu sobu i seo u fotelju pored njih.

Sin: “Šta se domunđavate? I mama, što si me zvala? Samo što mi se nije digao i trebalo bi da mu se posvetim. Jebote, od ove tablete sam sav nekako…”

Mama: “Kakav? Kako se osećaš?”

Sin: “Uhhh… samo na seks mislim… tako mi treba neka dobra pička…” – otvoreno je psovao pred njima iako to nije za njega bilo uobičajeno. Zatvorio je oči i mazio se preko bokserica po penisu koji je počeo da se diže.

Ćerka: “Alo bre! Lakše malo sa tim rečima, majka je pred tobom.”

Mama se zagledala u sina a potom i u ćerku. Uhvatila ju je za ruku i povukla je ka sebi kako bi joj šapnula nešto da sin ne čuje.

Mama: “Jel ti se brat čini malo drugačiji?”

Ćerka: “Čini mi se da je poludeo, eto kako mi se čini. Dozvoljavaš mu da psuje tu pred tobom. Mada, znajući da ćeš mu upravo dati da te pojebe, psovanje se i ne čini toliko bezobraznim činom.”

Mama: “Budi ozbiljna… Pogledaj ga. Potpuno je nekako van sebe. Da, da nešto se dešava, nešto se menja. Uhh ali pogledaj kako je napaljen… sada je pravo vreme. Ti ga diskretno navedi na moju pizdu, i ćero – budi pristojna prema njemu! Bez dobacivanja i onih tvojih ispada – jel jasno?” – otišla je do stola, legla je leđima na njega i postavila zavesu tako da joj sin vidi samo donji deo tela.

Raširila je noge i kada joj se haljina povukla ćerka je ugledala predivnu i zrelu, glatko obrijanu maminu pičku. Zanemela je i morala je da priđe da je bolje osmotri. Mama nije mogla da vidi da je ćerka spustila glavu i omirisala je uživajući u aromi.

Mama: “Pssst. Šta radiš tamo?” – ćerka je podigla glavu i krenula ka mami sa druge strane zavese.

Ćerka: “NIšta, gledam samo da li si uredna.”

Mama: “Naravno da sam uredna i oprana! Manje gledanja a više rada. Šta radi kuronja?”

Ćerka: “Hmm… drka kurac zatvorenih očiju. Mama, deluje mi prenapaljeno, kao onda sa lutkom. Jesi sigurno spremna za njega?”

Mama: “Uhhh… nemoj da ponovo počnem da se predomišljam. Spremna sam.” – ćerka je krenula ka bratu kad ju je majka zaustavila.

Mama: “Heej? Šta misliš, hoće mu se svideti moja…?” – uplašeno je pitala.

Godinama je niko nije video golu ispod pojasa i imala je ozbiljnu tremu.

Ćerka: “Mama… predivna ti je … samo ću toliko reći.” – namignula joj je i nastavila ka bratu.

Sela je pored njega i pomazila ga je po golim butinama. Gledala ga je kako silovito drka svoj nabrekao kurac i zamišlja ko zna šta.

Ćerka: “Bato, jel uživaš?”

Sin: “Mmmm…”

Ćerka: “Vidi šta imam za tebe. Pogledaj ka stolu.” – otvorio je oči i ugledao mamine raširene noge i pičkicu koja se caklila.

Sin: “Uuu… pička… prelepa… za mene?”

Ćerka: “Samo za tebe braco. Kakva je, a kuronja? Jel je želiš?” – stavila je ruku preko njegovog organa i počela nežno da ga drka.

Sin: “Tako želim da je…” – usmerio je pogled ka seki. – “…da je jebeno rasturim od kurca.”

Njegov pogled je bio drugačiji… bio je ispunjen strašću i žudnjom. Sestra se u trenutku naložila kada ga je čula a posebno što ju je pogledao tim napaljenim očima. Nije joj tada smetalo ni što je bio vulgaran i prost.

Držeći ga za kurac, ustala je zajedno sa njim i polako su se kretali ka stolu gde ih je majka raširena čekala. Stali su pred njene blago razdvojene unutrašnje usmine i ćerka je namestila glavić tik pred topli ulaz.

Sin: “Sekice…” – postavio je svoj dlan preko njenog rumenog obraza. – “…znam koliko voliš pičku i zvini što sam te zezao za to. Mislim da je to zapravo veoma seksi. Ne zameri svom glupom bratu.” – poljubio ju je u obraz. – “Molim te, pljuni je za mene. Navlaži je za svog bracu koji te iskreno voli.”

Nije mogla da veruje svojim ušima!! Takvu dozu iskrenosti, perverznosti ali i nežnosti i topline nikada nije osetila od strane svog mlađeg brata kojeg je smatrala luzerom i mamlazom. Potpuno se zacrvenela a kapljice znoja su počele da se pojavljuju na njenom čelu.

Gledajući ga u oči, spustila je glavu i pljunula direktno na maminu već mokru pizdu. Nežno je rukama razmazala pljuvačku a usput je i gurnula prstić u mamu na šta se ova trgla i naježila.

Ćerka je tada naslonila glavu na donji deo maminog stomaka i dalje gledajući brata koji je prišao svojom tvrdom karom i počeo polako da ulazi.

Ćerka: “Šta smo ti to uradili…” – tiho je prošaputala.

Sin: “Ne brini sekice… samo ste me učinili napaljenijim i željnijim pičke!” – pomazio ju je i ušao do kraja u majku.

Mama: “Ufff…” – savila je malo noge u kolenima i još više ih raširila.

Ćerka je znala da ima posao koji mora da obavi i brzo se pribrala. Ustala je i otišla sa strane stola kako bi mogla da posmatra i brata i majku. Pisala je u svesku i opisivala je bratovo čudno ponašanje dok se on polako ali sigurno navikavao na maminu udobnu pizdu.

Srce joj je sve brže tuklo dok je gledala kako brat snažno hvata mamu za struk i počinje da se nabija, ulazeći svakim pokretom do kraja u nju. Morala je od uzbuđenja da skine svoj mantil i da se raskomoti.

Mama: “Uh, uh…”

Ćerka je prišla tada majci i poljubila je.

Ćerka: “Kakav je osećaj mama? Jel te sin dobro jebe?”

Mama: “Ufff… razbija me! Tako je duboko u meni… tako je jak i čvrst. Reci mu da me tuca jače… brže! Da vidimo šta tableta zaista može.”

Ćerka: “Uhhh kako si jebeno napaljena. Kurvice jedna…” – zezala ju je i naprasno je poljubila, ovaj put u usta.

Dok se mama čudila ovim njenim potezom, ćerka se premestila do brata. Stala je pored njega i počela da mu šapuće dok je ovaj uživao u razvaljivanju mamine pizde.

Ćerka: “Mamica želi jače i brže! Jel možeš braco da joj ispuniš želju? Znaš da starije, iskusne pičke imaju ogroman seksualni apetit. Pokaži joj da si pravi macan… pravi šmeker jebač!” – palila ga je i napadala njegovu narcisoidnu stranu.

Sin: “Uhhh… naravno da mogu jače… sve za mamicu!” – podigao joj je noge i namestio ih je na svoja ramena.

Zatim je izvukao kurac, pljunuo na njega i taman kad je krenuo da se zabije u majku sestra ga je zaustavila. Skinula je naočare i kleknula pored njega. Uhvatila mu je organ prvo rukom a potom i usnama.

Sin: “Ufff…”

Ćerka: “Da bude potpuno spreman za mamu.” – sisala mu je kurac i davila se u njemu dok je brat nežno pomerao kukove kako bi ušao što dublje u sekina ne iskusna ali premekana i duboka usta.

Mama: “Uhh, jebi me! Izjebi me jače!” – začulo se iza zavese od strane nestrpljive mame.

Izašao je iz sekinih usta i nabio se u majku. Počeo je da je tuca najjače i najbrže što je mogao. Znoj se polako počeo formirati na njegovom telu dok je sto pucao od siline tucanja.

Ćerka je ustala ali nije htela da obriše svoja musava usta. Prišla je majci i tako prljava je pogledala.

Ćerka: “Da ga osetiš mama i u ustima a ne samo u pički.” – zabila joj je jezik u usta i počele su da se žvale.

Zavesa je naravno odavno izgubila svoj smisao i samo je smetala golicajući mamin stomak. Uhvatila ju je rukom i u jednom potezu ju je istrgla iz metalnog okvira. Sin je tada ugledao majku i sestru kako se ljube i razmenjuju pljuvačku.

Pročitajte i ...  Dobra/Loša mama

Sin: “Uhhh… kako lep prizor!” – još je jače počeo da je jebe, iako se to činilo nemogućim.

Svi mišići u telu su mu bili zategnuti i napeti ali nije osećao nelagodnost. Delovao je zadihano i crveno ali ne i umorno.

Mama: “Pičkolizice moja, ajde mi pokaži šta ZAISTA znaš sa tim jezikom.”

Ćerka: “Znači nije dovoljno što te sin jebe nego još i ćerka da te liže? Ti si jedna poremećena mamica, da znaš.” – nasmejale su se i ponovo poljubile.

Ćerka je otišla do brata, čučnula pored njega i počela da liže mamin natečeni klitoris dok ju je sin jebao. Mamina pica je bila potpuno crvena i vrela, mokra i nadražena.

Mama: “Aaaahhhh…” – vrištala je dok su se orgazmi smenjivali jedan za drugim.

Ćerka: “Pogledaj kako vrišti… pogledaj kako je savršeno jebeš i dovodiš do ludila!”

Sin: “A tek ona mene sa njenom sočnom pičkom… uuhhhh…” – izašao je iz majke i dozvolio seki da ga očisti.

Lizala je bratov kurac i usput nežno mazila maminu razvaljenu pičku. Pogledi su im se sreli i razmenjivali su jebozovne uzdahe dok mu ga je pušila. Uhvatio ju je za repić i počeo snažnije da je jebe u usta.

Sin: “Reci mi… jel ti se sviđa moj kurac?” – nije mogla da odgovori, samo je klimala glavom. – “Puši ga seko… uhh, tako…” – sve ju je brže jebao ne dozvoljavajući joj da dođe do daha.

Sin: “Izvini… ja…” – izašao je iz njenih usta, zatvorio je oči i usmerio kurac ka majci.

Mama se podigla na laktove i shvatila da je stigao do vrhunca.

Mama: “Ćero… daj flaši…” – nije ni završila rečenicu a brat je počeo da prska na sve strane.

Sperma je šarala po stolu, po maminom mokrom telu – njenim golim nogama, stomaku i po pici. Delovalo je kao da nikada neće prestati da luči spermu i tek nakon velikog broja mlazova je utihnuo.

Zateturao se i zavalio u fotelju iza sebe.

Ćerka i majka su u čudu gledale mamino potpuno mokro telo prekriveno belom sluzi čiji oporan miris je odmah ispunio sobu. Mama je povukla prst preko stomaka i na njemu se zadržala velika količina sperme. Pogledala je ka ćerki i oblizala prst.

Mama: “Ako si bila toliko radoznala, evo ti prilike da se i sama uveriš u ukus.”

Ćerka: “Bogami… ovde bi mogla cela grupa ljudi da se napoji. Uzeću sa tebe uzorak za ispitivanje… ali pre toga.” – spustila je glavu blizu maminog pupka koji je bio ispunjen spermom.

Ispružila je jezik i kao maca je počela da licka gustu sluz svoga brata koji je praktično u nesvesti sedeo i oporavljao se od ogromnog orgazma. Prvih par lizova su bili skromni i stidljivi, međutim kako joj je prvi deo sperme dotakao nepce i prošao kroz grlo tako je i ona osetila potrebu za još.

Počela je halapljivo da skida spermu sa mame i da je guta uživajući u aromi i slankastom ukusu. Došla je do mamine pizde i skidala je svaku kap sa nje dok je mama u neverici gledala.

Mama: “Ti si lezbejka? Ne znam samo ko te je to slagao. Pogledaj se! Pitanje je ko je ovde veća kurvica…” – ćerka se smejala sa sve musavim licem.

Ćerka: “Pa da si mi ranije rekla da je ovako ukusno…” – prišla je mami i počela da je ljubi prebacivajući deo sperme u njena usta.

Mama: “Ako ovako nastaviš ne znam da li će nam ostati išta za analizu.”

Ćerka: “Pa mora i ukus da se analizira, zar ne?”

Mama: “I? Kakav je?”

Ćerka: “Mmmm… božanstven! Nego, mene brine ova tvoja slatka pičkica… jel je živa?”

Mama: “Zar ti sumnjaš u nju? E ćero moja, još si ti zelena. Ali nema veze, mlada si… biće vremena da i svoju istreniraš sada kada si otkrila da ti prija kurac.”

7. POSLEDNJA PROVERA

Ćerka: “Slušaj ti nju! A odakle tebi to da mi prija kurac?”

Mama: “Pa po načinu na koji si ga pušila bratu, po tome kako si prosto pojela svu spermu sa mene… mislim da si totalno navučena!”

Ćerka: “Nemoj da ja tebe navučem na svoju ribicu da vidiš zaista šta znači zavisnost.” – pripretila joj je prstom kroz osmeh.

Mama: “Uhh, evo sva sam se uplašila… prosto drhtim.” – zezala je ćerku ne očekujući njen sledeći potez.

Ćerka se uozbiljila i počela da skida svoju odeću sve vreme polu ljutito gledajući u majku. Deo po deo odeće je završavao na podu dok nije ostala potpuno gola. Majka je tada shvatila ozbiljnost situacije očarano gledajuću ćerkino golo i čvrsto telo.

Bila je minijaturna verzija svoje majke sa nežnim sisicama, ravnim stomakom i prelepom obrijanom pičkicom koja je širila svoj predivan miris usled kojeg se i brat probudio i vratio u realnost.

Gledala je majku i počela da mazi svoj klitić koji je virio i koji je bio poprilično natečen usled cele situacije tog dana. Brat je gledao raširene mamine noge na stolu i preslatku seku kako se mazi i morao je da uhvati svoj penis i da počne da ga stiska – ponovo ga vraćajući u život.

Ćerka: “Šta je? Maca ti je pojela jezik?” – popela se na sto, opkoračila je kolenima maminu glavu i namestila joj ribicu ispred lica.

Majka je bila zbunjena ali je miris ćerkine pičkice bio toliko primamljiv da nije osećala nezadovoljstvo. Ćerkica je prstima raširila svoju picu i pokazala mami svoju vlažnu nežno-crvenu unutrašnjost.

Ćerka: “A sada ispruži svoj jezik i reci aaaa…” – spustila je pičkicu na mamina usta i odmah osetila njen topao jezik kako je bode i ulazi u nju.

Mama: “Mmmm…” – lizala je svoju prvu pičku u životu i mljackala kao da je to bilo nešto najfinije na svetu što je ikada probala.

Vrtela je jezikom oko ćerkinog uskog ulaza i povremeno je sisala i grickala njen nabrekao klitić. Ćerka se uvijala na maminim ustama, grčila se i stenjala dok ju je ova obrađivala.

Ćerka: “Uhhhh… liži me mamice! Jebeno me pojedi!”

Sin je u međuvremenu ustao iz fotelje i nežno drkajući kurac prilazio stolu. Majka je tada osetila kako joj sin širi noge još više, podiže joj malo zadnjicu i počinje da je ljubi po guzi.

Raširio je potom njene savršene i krupne guzove i zagledao se u mamin smežurani čmar. Bio mu je tako primamljiv i veseo da je morao da ga poljubi.

Mama: “Ju… sine…” – ćerka je pogledala preko ramena i dalje sedeći na mami i tada su im se pogledi sreli.

Ćerka se na brzinu izokrenula i sada je bila okrenuta prema bratu koji je počeo da liže mamin uski anus. Izvukao je tada jezik iz maminog dupeta i gledajući sestru snažno pljunuo na čmar.

Sin: “Šta misliš sekice, jel bi htela da mi se pridružiš?”

Spustila je svoje telo i dalje ne skidajući picu sa maminog lica, i prvo oblizala maminu pičku, a potom se malo podigla i poljubila brata. Mamini sokovi su im se mešali u ustima dok su se žvalili i uzdisali.

Sin: “Hajde, pomozi mi oko lizanja ove brutalne mamine pizde i ukusne, sočne guze.”

Ćerka: “Zar ti se toliko sviđa braco? Uhhh, da vidiš samo kako me dobro liže. Priprema me za tebe, znaš?” – brat je podigao obrve u čuđenju.

Sin: “Za mene? Ja sam mislio da ti ne daješ svoju pičku muškarcima.”

Ćerka: “Pa ne dajem svim muškarcima… samo svom kuronji-bratu. Uostalom, taman da proverimo da li ti tabletica daje dovoljnu snagu da izjebeš dve pičke u istom danu. Hmmm, pitam se da li si dorastao zadatku.” – nasmejala mu se i spustila glavu na maminu pizdu.

Njih dve su ležale u pozi 69 dok je sin drkao svoj kurac i nastavio da liže mamin čmar. Majka se sve više opuštala i njen maleni čmarić je ubrzo postao blago otvoren.

Sin: “Mama, tako si sočna i tako vrela. Želim tvoju guzu. Moram da je osetim…”

Majka je bila u bunilu i nije mnogo razmišljala.

Mama: “Pa šta čekaš sine? Uzmi je!”

Ove njene reči su više iznenadile ćerku od sina koji je odmah namestio kurac pred mamin zadnji ulaz.

Ćerka: “Šta? Dozvolićeš mu da te…” – sin je gledao u sekino lice i počeo nežno da gura glavić u ćmar koji je prethodno navlažio svojom pljuvačkom.

Sin: “Ufff… kako je uska. Uska je kao i tvoja pica seko. Vidiš, i ja se pripremam za tebe.” – ušao je do pola, zatima ga je malo izvukao a potom se naglo zabio do kraja.

Mama: “Aaahhhh…” – vrisnula je od blagog bola i ponovo zalepila jezik na ćerkinu picu.

Ćerka: “Vidiš da je boli manijače. To je zato što ga nisi dovoljno navlažio. Daj mi ga da ti pokažem…” – izvukao je karu iz mame i stavio ga seki u usta.

SIsala je i lizala brata, skidajući mamine sokove i trudeći se pritom da ga natopi svojom pljuvačkom.

Ćerka: “Uhhh… e tako. Sada nastavi braco.”

Sin: “Kako si ti zlatna…” – ponovo je ušao u mamin čmar i nastavio da je tuca. – “…i tako pažljiva. Zaslužila si moj kurac u sebi, zaista jesi.” – te reči, kao da nisu dolazile iz usta njenog smotanog brata.

Lizala je mamu i sa uživanjem gledala kako joj sin razvaljuje čmar. Ulazio je sve dublje i dublje bez ikakvog otpora od strane mamine mesnate guze.

Mama: “Aaaaahhh…” – vrištala je i svršavala osećajući kako joj slatki i vreli orgazam obuzima čitavo telo.

Ćerka je sišla sa majke i sela u fotelju. Zabila je dva prsta u svoju usku ribicu i jebala se dok je gledala perverzan prizor pred sobom.

Mama: “Tako sine… uhhhh… jebi maminu guzičetinu!” – vrištala je i grčila se pod njegovim udarima.

Bio je brz, bio je jak i snažan… pun energije.

Sin: “Ova tableta je nešto najbolje što mi se desilo. Tako vas jebeno volim… tako se palim na vas… želim vas!”

Mama: “Ufff… idi sine. Idi do svoje seke koja te čeka. Ja neću nigde pobeći, ne brini.”

Potpuno napaljen, izašao je iz majke i prišao njenom licu. Zagledao se u njene oči i poljubio je kao najveći ljubavnik.

Sin: “Idem kod sekice ali želim da nas gledaš. Želim da drkaš svoju sočnu pičku dok se tucamo pred tobom.”

Mama: “Zar si sumnjao u to? Svršiću čim vidim da si ušao u nju. I čuvaj je sine… ipak si joj ti prvi.” – poljubili su se i tada je krenuo ka seki.

Ćerka: “Šta se sada vas dvoje domunđavate?” – podigao je sestru sa fotelje i premestio je na sto.

Sela je guzom tačno između maminih nogu. Želeo je da budu blizu mame dok se jebu.

Sin: “Hoću ti ja biti zaista prvi seko?”

Ćerka: “Da… prvi kurac koji ću osetiti u sebi će biti kurac mog rođenog brata-mamlaza.” – nasmejala se i poljubila ga.

Sin: “Sada će mamlaz da ti pokaže da je zapravo pravi macan-jebač.” – posle dugo vremena je ponovo pokazao svoje pravo lice i karakter ispunjen ogromnom “bolesnom” ljubavlju prema samom sebi.

Mama se podigla u sedeći položaj i naslonila ćerku leđima na svoj stomak i grudi. Mesila joj je sisice i ljubila je po vratu dok je sin mazio glavićem sekinu picu.

Ćerku: “Ne radi mi to… ne drži me u iskušenju! Pojebi me… jako i snažno kao što si i mamu.”

Raširio je prstima nežne sekine usmine i počeo da ulazi. Vuklo ga je da se snažno nabije u nju ali je ipak bio strpljiv. Ulazio je polako, gledajući kako joj se usta sve više otvaraju dok ga je primala sve dublje. Bila je zatečena ispunjenošću koju je osetila kada je brat ušao do kraja i zagolicao svojim testisima njene nežne guzove.

Ćerka: “Ovo je… ovo je prelep osećaj…” – tiho je izustila.

Majka je pljunula na svoje prste i počela da mazi ćerkin klit dok je sin hvatao tempo. Postajao je sve smeliji i sve je jače ulazio u seku.

Tableta mu je davala sigurnost i samouverenost pored izdržljivosti i snage. Sve vreme je bio nabrekao, tvrd i napaljen.

Sekina uska pica je stiskala njegov kurac, mazila ga je i dražila. Nije dugo prošlo kada je osetila svoj prvi orgazam izazvan predivnom penetracijom pravog penisa.

Ćerka: “Aaaaahhh…”

Mama: “Tako je srećice. Svršavaj na batin kurac!”

Sin nije usporavao već je i pored jakog sekinog orgazma nastavio da pumpa.

Sin: “Tako… uska… vrela!” – govorio je zadihano dok ju je sve jače tucao.

Ćerka: “Uh, uh, uh…” – poskakivala je od siline bratovog nabijanja.

Mama: “Ćero… dozvoli mu da te napuni! Dozvoli sebi da osetiš kako je to biti ispunjen vrelom spermom po prvi put!” – ludela je od pomisli da joj sin svrši u ćerku.

Ćerka: “Uuuuu… kurvice jedna, na zlo me teraš! Svrši braco… svrši u mene!” – zlokobno i nezasito ga je gledala kao da je i sama uzela LJ.T.S.

Sin: “Hoću… sve za tebe! Napuniću te do vrha!” – i sam je poludeo od te želje.

Sve granice su bile davno pređene a sam cilj i razlog zbog čega je sve počelo je tada bio u drugom planu. Nikakvi testovi, nikakva istraživanja za dobrobit ljudi tada nisu bila ni na kraj pameti ove tri napaljene osobe.

Svi su izgubili kontrolu nad svojim telima i svojim umovima. Da su stotine ljudi bili u tom trenutku oko njih – ne bi marili. Da ih svi ti ljudi osude za blud, razvrat… za greh kakav incest predstavlja u današnjem društvu – ne bi marili! Nastavili bi svoju zabranjenu, prljavu i perverznu jebačinu ne mareći za ceo svet!

Sin: “Uhhh… Aaaahhhh…” – zaustavio je svoje pokrete i počeo da puni sekicu.

Nije mogla da se načudi koliko joj je osećaj prijao dok je topla tečnost tukla po njenoj unutrašnjosti. Mogla je jasno da razazna svaki mlaz divne bratove sperme koja je delimično i curila iz nje usled ogromne količine koju je proizvodio.

Mama: “Mmmm… tako sine… napuni je. Daj joj svaku kap koju imaš.”

Ćerka: “Uuuu jebote! Napunio me je kao…” – izašao je iz nje i gusta tečnost je ponovo delom iscurila.

Mama je prstima pokupila spermicu i prinela je ćerkinim ustima. Zatim se i sin pridružio i kupio je spermu sa kurca i sa sekine pice i davao joj da ručka.

Gutala je i uživala u ukusu koji je zavolela čim ga je prvi put probala. Njena majka je bila u pravu – zaista je bila navučena.

Iako su naravno postojale jasno vidljive promene u ličnosti osobe koja bi uzimala LJ.T.S, proizvod je nakon svega par meseci postao veoma popularan i tražen. Muškarci su bili srećni, žene ispunjene i zadovoljene.

Majka i ćerka nisu stekle neku svetsku slavu, i naravno da nisu mogle da pobede jeftine hemijske supstance na tržištu, ali su bile zadovoljne uspehom – ne samo zbog zarade već i zbog toga što su uspele da usreće makar deo muške ali i ženske populacije.

Uzele su narednih nekoliko meseci odmora od svega kako bi se posvetili seki trudnici, i kako bi dočekali bebu koja je nastala kao plod bratove plodne i snažne sperme. Tableta je njega i psihološki unapredila, postao je odgovorniji, pažljiviji i prisniji i zaista nema sumnje da će biti sjajan tata.

KRAJ

MomLover

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Nove erotske price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Sladjana Sombor 1 min čitanja
erotske price mama 1 min čitanja
Vesela ridjokosa devojka 1 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!