Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Žurka u mraku

6 min čitanja
Žurka pušenje

Nije to bila klasična Žurka, nikako. Ali pravila su bila veoma jednostavna. Svi momci bi se postrojili uza zid, skinuli pantalone i donji veš. Kada bi se ugasila svetla i uključila muzika, devojke bi ušle i pronašle kurac za sisanje. Posle nekoliko minuta, muzika bi prestala i one bi se rotirale. Odjednom je postalo toliko mračno da nisam mogao da vidim ni centimetar ispred svog lica. Bilo je toliko tiho da ste, ako ste dovoljno pažljivo slušali, mogli čuti kako nam srca kucaju.

Ruka me je udarila o koleno. Jedna od njih me je pronašla. Opipavao sam zid iza sebe tražeći nešto da se uhvati. Duboko sam udahnuo kada sam osetio kako moj penis obavija par mekanih usana. Ušao sam glatko u nečija topla usta i tu se zaustavio. Jezik ove misteriozne devojke vijugao je gore-dole po kiti i posebno oko glavića.

„Jebote…“ promrmljao sam, pipajući okolo u vazduhu dok nisam našao njenu glavu. Prešao sam prstima preko njenog lica dok mi je polako sisala kitu. Svuda oko mene, jedini zvukovi koje sam mogao da čujem bile su devojke koje su pušile momcima. Tu i tamo biste čuli tiho stenjanje, ali generalno su svi ostali relativno nemi. Niko nije želeo da se ponaša kao da previše uživa u ovome.

Dok je moja tajanstvena dama nastavila sa ljubavlju da neguje moj ukočeni kurac, moj um je lutao. U jednom trenutku sam počeo da razmišljam o svojoj sestri. Ona bi se onesvestila ako bi ikada videla ovako nešto. Milica je bila vukovac i u osnovnoj i u srednjoj, uvlačila se profesorima, zlatno dete i klasična štreberka. Na jesen je trebalo da krene na najjači faks, puna stipendija.

Žurka oralnog tipa.

Ja sam, pak, bio predodređen za klasične poslove, fakultet nije bio za mene. Mnogo me je nervirala, uvek u svojoj sobi, uvek radila domaći, nikad nije želela da izlazi da se zabavlja. Mada nije da ona ovde ne bi bila dobrodošla. Zapravo, verovatno nema nijednog tipa u sobi koji ne bi želeo da njegov penis bude u njenim ustima. Koliko god mrzim da to priznam, ona je slatka, lepa, zgodna. Žurka pušenje

Pročitajte i ...  Tata ima veliki

Ta meka smeđa kosa, to mladoliko lice, te ružičaste usne, telo i te vesele sise… oh, i to dupe. To okruglo, savršeno dupe. O Bože… Skoro sam svršio razmišljajući o njoj. Kakvo sam ja bolesno kopile! Ova riba je bila sjajna u pušenju. Ali moje misli su se stalno vraćale na Milicu, verovatno je u njenoj sobi trenutno, čitajući ili nešto. Verovatno je nosila onu slatku malu majicu bez rukava i onaj maleni šorc… Sranje! Skoro sam eksplodirao. Morao sam da se smirim.

Srećom, muzika je upravo tada zamrla. Devojka je zadala poslednji poljubac u glavu mog drhtavog kurca pre nego što je krenula dalje. Uzdahnuo sam i drkao polako, zadržavajući tvrdoću za sledeću koja dođe. Nisam morao dugo da čekam. Osetio sam da mi je nešto udarilo o nogu. Nekoliko trenutaka kasnije, jezik je radoznalo tapkao po glavi mog kurca. Mogao sam da osetim njen vreli dah dok se spremala da obavije usta oko njega, ali je oklevala.

Zašto me je ovako zadirkivala? „Hajde…“ promrmljao sam, vodeći njenu glavu među svoje noge. Konačno se povinovala i nagurala ceo moj kurac u usta i niz grlo. Skoro sam se onesvestio na licu mesta. Ova devojka bi mogla da popuši tri kurca odjednom. Bila je kao vakuum, bilo je neverovatno. Žurka i duboko grlo

„Ufff jebotee…“ zastenjao sam, glasnije nego što bih želeo.

„Uživaš Milane?“ neko me je upitao sa strane.

Tada je stala sa pušenjem. „Šta je bilo?“ šapnuo sam, milujući je po kosi.

„Milan Pavić?“ upitala je.

„Da, ja sam“, šapnuo sam, „ali ne sme da se otkriva. Zato šššš i puši taj kurac.“

Ona je ćutala.

„Ko je to? Jeca? Debela Sonja? Poznate su mi te usne i to duboko grlo…“

Bila je to ONA!

Ono što se sledeće dogodilo šokiralo me je za ceo život. Neki KRETEN je uključio svetlo, zbog čega su svi na trenutak oslepeli. Kada su mi se oči konačno prilagodile, spustio sam pogled i moja duša je napustila moje telo. Bio sam kao da vidim duha! Bila je to moja sestra Milica koja je zurila u mene. Pljuvačka je curela niz njene usne. Pokušao sam nešto da kažem, ali nije bilo moguće. Na licu nije imala izraz krivice, šoka ili čak besa. Bio je to samo prazan izraz.

Pročitajte i ...  Snimak naše Bebisiterke 2

„Ugasi svetla kretenčina jedna!“ vikao je neko.

Opet je nastupio mrak. Nisam znao šta da radim. Ovo je bila moja krv i meso, moja sestra. Bila je ponos mojih roditelja, savršeno dete. I evo je, na kolenima u prljavom podrumu, sa mojim penisom u ustima. Pre nego što sam uspeo da reagujem, ponovo sam osetio taj neverovatan osećaj. Opet mi ga je sisala i nisam mogao ništa da uradim. Bilo je tako dobro da sam jedva mogao da pomerim mišić.

„Milice… ne moraš da… ufff kako je dobro!“

Ona je odgovorila tako što je još jače sisala, ne zaustavljajući se čak ni da odmori vilicu. Shvatio sam da je to do sada već izgubljen slučaj. Ubrzo će muzika prestati i ona će preći na sledeći penis. Mogao sam da uživam u ovih poslednjih nekoliko trenutaka. Očekivano, pesma je polako nestajala sve dok nije bilo ništa osim tišine. Jedini zvuk bila su kolena devojaka koje su strugala o pod u potrazi za svojim sledećim kurcem. Čekao sam da Milica stane, ali ona je nastavila da guta moju kitu.

Mogao sam da čujem kako se druga devojka približava, ali je dočekana samo jednom rečju. „Zauzeto“, pa je devojka krenula dalje.

„Koji kurac Mico… ti si bolja od ovoga… ali priznajem, najbolje ga pušiš…“ Nastavila je da sisa masirajući mi jaja da izvuče spermu iz mene. „Milice… ovo je pogrešno… ne bi trebalo da budeš ovde… ufff je bo te!“

„Ućuti više!“ bio je oštar odgovor sa druge strane sobe.

Žurka i gutanje sperme.

„Dame, dokrajčite svoje momke… Gospodo, hajde da završimo…“ reče uglađen glas iz DJ kabine. Odustao sam od pokušaja da je skinem sa sebe. Bio sam na ivici orgazma, a ona će da završi ono što je započela. Uhvatio sam je za glavu i snažno je počeo jebati u usta. Uhvatila me je za zglobove i držala, pripremajući se za spermu koja će uskoro uslediti.

Pročitajte i ...  Uhvaćena u Letnjoj Noći!

„Evo ga…“ upozorio sam. Žurka i cumshot

Prskao sam svoje seme niz sestrino grlo. Progutala je prvi talas i nastavila da guta dok nije pomuzla svaku kap. Dahtao sam dok je ona polako lizala moj mokri, lepljivi kurac i ljubila mi jaja dok nisam ponovo omekšao. „Hvala seko…“ rekoh tiho.

„U redu, svetla će se upaliti za deset sekundi…“ reče glas.

Podigao sam pantalone i zakopčao kaiš pre nego što sam obrisao znoj sa lica. To je bilo jebeno intenzivno, ali nisam znao kako ću se suočiti sa Milicom kada dođem kući. Svetla su se polako palila. Brzo sam krenuo ka svom autu, nadajući se da neću naleteti na sestru. Vozio sam se kući u tišini. Kada sam stigao, bilo je mračno i tiho. Polako sam zatvorio vrata da nikoga ne probudim, i na vrhovima prstiju sam krenuo gore. Ali pored sestrine sobe – zastao sam. Unutra je bilo upaljeno svetlo, a vrata su bila malo odškrinuta. Zavirio sam unutra. Ležala je na stomaku, zakopana licem u knjigu.

Pročistio sam grlo i ona se okrenula prema meni. „Hej…“ prošaputala je.

„Hej“, odgovorio sam.

„Kakva je bila žurka?“ upitala je.

„Prilično dobra. Ti?“

„Oh, završavam neki posao… malo čitanje… popušila sam nekoliko kurčeva… znaš kako je.“ Ona se osmehnula a ja sam joj uzvratio osmeh.

„Laku noć seko.“

„Laku noć bato.“

Okrenuo sam se da odem. „Čekaj… Milane?“

„Da?“

„U isto vreme sledeće nedelje?“

„Biću tamo.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
1 thoughts on “Žurka u mraku

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!