Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Ja i Drugarica sa Tatama

9 min čitanja
ližu pičke svojim ćerkama

Moja najbolja prijateljica Jovana nije bila naivna devojka. Kada joj nešto padne na pamet, promeniti joj mišljenje je bilo gotovo nemoguće. To me je povremeno nerviralo, ali nas je ponekad dovelo do nekih od najneverovatnijih stvari. Jovana je takođe bila veoma seksualna. Volela je da se jebe i to da se jebe često! Ovo je opet bilo nešto što je znalo biti veoma iritantno.

Ali ako vam ovo nije bilo dovoljno, Jovana je bila zaljubljena. Mislim, zaljubljena ako je to uopšte i moguće kod jedne tinejdžerke koja se sa svima tuca. Rekli biste sjajno, to je lepo… ali bila je zaljubljena u mog oca! Moji mama i tata su se razveli pre mnogo godina. Sada ću zvučati neverovatno, ali skrena da budem – nije mi smetala ideja da Jovana nađe način da pojebe mog tatu. Verovatno bi mu dobro došlo.

Jedino sam malo bila zabrinuta da će se zaljubiti i postati moja nova maćeha, ali to nije bilo previše verovatno. Ideja koja me je mučila bila je što je Jovana mislila da bi bilo zabavno da ja pojebem njenog oca, nešto kao – ako će ona mog, red je da kao njena najbolja drugarica ja njenog. Nikada nisam srela Jovaninog oca i nisam znala ništa o njemu osim da je bio njen tata.

Dok je Jovana ulazila u fazu planiranja, ja sam se zavalila i nadala se da će joj sve to dosaditi i da će odustati. Nastavile smo da pravimo žurke u našem stanu i jebemo druge muškarce i povremeno se igramo zajedno. Jovana je sve manje govorila o mom tati i njenim planovima, pa sam se nadala da je to fantazija koja je isparila.

Međutim, otprilike mesec dana kasnije, pokazalo se da nisam u pravu. Jovana je došla do mene i rekla mi da je dogovorila veče za igru. Sve je sastavila i posložila za predstojeći vikend. Njena ideja je bila da okupi nas četvoro i da ja i ona iskoristimo svoj šarm. Bila sam šokirana idejom da jebemo tate jedna drugoj! Pokušala sam da je odgovorim od cele ideje, ali Jovana nije odstupala od te sulude ideje.

Odlučila sam da pozovem tatu i da otkažem ono što je on mislio da će biti druženje uz društvene igre. Ali nakon njegovih reči ja nisam imala srca da otkažem. Rekao je da je uzbuđen što će da me vidi i što će upoznati oca moje cimerke i najbolje prijateljice. Bio je tako drag i topao i činio se iskreno srećnim što će me videti.

**

Konačno, ta noć je došla. Pokušala sam da se borim na svoj način, ali sam bila poražena. Obukla sam se lagano u farme i majicu, ali Jovana je zahtevala da se presvučem i nije bila srećna sve dok nisam obukla tange, farmerke koje su mi bile pripijene i naglašavale moju zadnjicu, i gornji deo koji mi je izražavao dekolte. Imala je sličnu odeću na sebi. seksi najbolje prijateljice

Stigle smo do kuće mog tate i sreli Jovaninog tatu napolju. Imao je harizmu koju sam odmah osetila. Bio je visok i u dobroj formi. Volela sam i miris parfema koji je imao na sebi. Iskreno, malo sam se opustila jer mi je izgledao kao čovek sa kojim bih uživala u jebanju. Možda ne bi bilo tako loše da sam se fokusirala na njenog oca kao što je ona bila fokusirana na mog.

Pročitajte i ...  Debela mama moje devojke

Ušli smo unutra i upoznali se. Posle toga smo izašli na terasu i popili piće pre večere. Razgovor je bio lagan i zabavan uz smeh i razumnu dozu flerta. Počela sam da se uzbuđujem uz Jovaninog oca. Kontala sam da bih možda mogla da odem u hotel sa njim, a Jovana bi mogla da bude ovde sa mojim tatom jer onda ne bi bilo tako nezgodno. Nisam bila sigurna kako da tu ideju predstavim Jovani.

Vreme je počelo da se menja i počela je da pada kiša pa smo se spakovali i ušli unutra. Počistili smo nered posle večere i odlučili da sednemo da igramo neke društvene igre. Tata je podelio figurice i prva faza je protekla normalno. Druga faza je bila kada je Jovana odlučila da predloži da bude zanimljivo. Ona je predložila da, ako niste pobednik ruke, morate da popijete piće na eks. Obojica su brzo pristala na ovo.

Moj tata je otišao i uzeo flašu tekile. Sledećih nekoliko minuta donelo je još malo smeha i takmičenja dok smo svi pokušavali da izbegnemo pijenje. Nažalost, loše sam igrala pa sam popila nekoliko šotova.

Tada je Jovana podigla ulog. Ona je predložila da, ako zajebemo svoju ruku,moramo da skinemo komad odeće. Usledila je mala pauza, ali su se onda obojica složila sa novim pravilom. Raspoloženje je postalo mnogo opuštenije. Nisam bila dobra u toj igri tako da sam brzo završila u donjem vešu. Jovana se brzo spustila na isto, ali mislim da je to i htela.

Moj tata je bio bez košulje, a Jovanin tata je ostao u boksericama. Ubrzo je došao red na mene i Jocu da skinemo grudnjake. Tate su se veselile za kuhinjskim stolom dok je kiša pljuštala napolju. Jovana je imala nešto manje sise od mene, ali i dalje lepe i čvrste. Jovanin tata me je pitao da li su moje grudi prirodne ili sam ugradila silikone. Rekla sam da su prirodne i da može da ih oseti ako želi.

Podigao je ruke i počeo da ih masira i opipava. Bilo mi je dobro dok je ovo radio i kotrljao moje bradavice. Pogledala sam u stranu i moj tata je isto radio Jovani. Moj tata je rekao da je prošlo mnogo vremena otkako nije osetio ženske grudi i Jovanin tata se složio. Jovana je zatim pitala koliko je prošlo otkako mu je neko popušio. Moj tata je odgovorio da je prošlo predugo.

To je bio trenutak kada je Jovana preuzela kontrolu. Pogledala je u njegovu izbočinu, a potom u oči i otvoreno mu seksi glasom ponudila pušenje. Nije bilo smisla da se i ja ustežem tako da sam pogledala Jovaninog tatu i ponudila to isto, a on je brzo rekao DA. Svi smo ustali od stola i otišli u dnevnu sobu. Jovanin tata je skinuo bokserice i stajao go ispred mene. Spustila sam se na kolena i zgrabila njegov kurac. Već je bio tvrd, ali sam mu dala nekoliko poteza rukom pre nego što sam probala jezikom. Preukusan! Otvorila sam usta i počela da ga sisam. ćerke sisaju tatine kurčeve

Pročitajte i ...  Drugaricin muz

Krajičkom oka sam mogla da vidim da Jovana ima tatin kurac u ustima i da sisa. Dnevna soba je bila puna nemoralnih zvukova a oni su stenjali u uživanju. Moram da kažem da sam volela penis Jovaninog oca. Bio je tvrd i imao je dobru izraženu krivinu. Glatko se obrijao, što je takođe bio plus. Bila sam rastrzana između ideje da nastavim i isisam spermu iz njega ili da počnem da ga jebem. Odabrao je umesto mene jer je povukao kukove unazad i rekao mi da ustanem. Ustala sam, a on je zgrabio moje gaćice i spustio ih na pod. Zatim me je odveo na kauč i rekao mi da legnem.

Uradila sam to kada se namestio i raširio mi noge. Spustio je lice u moju picu uzimajući veliki uzdisaj pre nego što sam osetila kako njegov jezik počinje da liže moj klitoris. Podigla sam pogled i videla mog tatu kako stoji tamo sa Jovaninim ustima još uvek omotanim oko njegovog penisa. Njegove oči su me gledale dok ju je jebao u usta.

Nije prošlo mnogo vremena pre nego što je poveo Jovanu pored mene i takođe joj se uvukao između nogu. Jovana i ja nismo bile tihe dok su muškarci lizali naše pičke. Njen tata se odlično snašao sa lizanjem pičke i sisanjem mog klitorisa. Dodao je momenat klizeći jednim prstom u moju macu, a drugim u dupe. Jebao me je prstima dok su njegova usta radila na mom klitorisu. Tako sam htela da me pojebe.

Nisam bila sigurana šta je moj tata radio Jovani, ali je imala otvorena usta i glavu tako da mora da je radio kako treba. Jovanin tata je bio prvi koji je ustao na noge i doveo svoj tvrdi penis na moju macu. Namestio ga je na moj ulaz i počeo je snažno da ga zabija. Bila sam blizu orgazma već nakon svega par minuta jebanja. ližu pičke svojim ćerkama

Moje grudi su poskakivale sa svakim udarcem njegovih kukova. Jovanino stenjanje je postalo glasnije i pogledala sam da vidim kako je moj tata jebe. Izgledalo je da će ovo biti jedan od onih trenutaka kada su Jovanini planovi ispali sjajni. Moj prvi orgazam me je jako pogodio. Jovanin tata je primetio moj orgazam i nasmešio se, ali je rekao da još nije spreman da svrši. Zatim je pitao da li bih lizala njegovu ćerku dok on gleda.

Nikada to nisam radila, ali deo mene je to želeo. Jovanin tata se tada okrenuo mom tati i pitao da li želi da vidi kako njihove dve ćerke ližu jedna drugoj pičku. Moj tata je brzo rekao da, zaustavivši zabijanje. Jovana i ja smo ustale i nasmešile se našim tatama. Jovana je zatim legla na pod. Opkolila sam njeno lice spuštajući moju mokru picu na njena usta. Otvorila je noge, a ja sam spustila lice između njih.

Jovanin jezik je slao udarne talase kroz moje telo nakon orgazma dok me je lizala. Bila sam zapanjena koliko je njena pica bila mokra i koliko je dobrog ukusa. Palo mi je na pamet da su sokovi koje sam lizala sa nje takođe bili i delom od mog oca, ali u tom trenutku mi to nije smetalo.

Pročitajte i ...  Trojka sa Nepoznatim Momcima

Lizala sam je sve dok nisam skontala da je Joca zastala. Osetila sam ruku kako silazi i dodiruje moju picu pre nego što sam osetila penis kako klizi u mene. Ispustila sam stenjanje kad je počeo da me jebe. Videla sam noge kako hodaju ispred mene i kleče ispred mene. Prepoznala sam zakrivljeni kurac od Jovaninog tate. To je značilo da je kurac u meni bio moj otac!

Jovanin tata je tada nabio kurac u pičku svoje ćerke. Jebali su nas naši očevi. Htela sam da kažem nešto, ali Jovanin tata je gurnuo moju glavu blizu mesta gde je njegov penis klizio iz mace njegove ćerke. Razmišljala sam o prigovoru, ali sam imala još jedan orgazam u sebi i osećala sam se sjajno. Odlučila sam da idem sa tim i isplazila sam jezik da ližem pičku i kurac ispred sebe.

Posle još jednog orgazma, moj tata mi je pomogao da ustanem i zamolio me je da legnem pored nje na pod pa ja sam to uradio. Zatim mi je ušao između nogu i nastavio da me jebe. Obojica su nas uhvatili za zglobove i gurnali nam noge uvis, dajući im mogućnost da zabiju duboko u nas. Moj tata je ubrzavao i disao je teže. Znala sam znakove i počela sam da doživljavam svoj novi orgazam. napunili pičke ćerkama

Nije prošlo mnogo vremena pre nego što je zabadao snažno i duboko uzimajući vreme da pridrži svoje telo uz moje svaki put. Jedan poslednji udarac i mogla sam da osetim kako moj tata svršava u mene. Jovanin tata je ubrzo završio svoj napad na isti način.

Ležeći tamo sa tatinom kitom u sebi, nisam bila sigurna da li je ovo tačka na kojoj treba nešto da kažemo ili je bolje da ovaj trenutak prećutim. Svi smo ostali bez daha kad smo ustali. Seli smo na kauč i vratili se razgovoru. Moj tata je obavio ruku oko mene dok smo ćaskali. Priznajem da je bilo utešno.

Razgovarali smo oko sat vremena pre nego što je moj tata počeo da se igra sa mojom kosom. Pogledala sam ga i rekao mi je da sam lepa. Ovo je bio sjajan trenutak. Tata me je ponovo položio dok sam otvarala noge. Zatim je uveo svoj kurac u mene i ponovo smo počeli da se jebemo do kasno u noć…

Malena

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
3 thoughts on “Ja i Drugarica sa Tatama

  1. Tako nesto treba doživeti ljubav I seks nemaju rodbine a kurac i picka nemaju mozak već samo želju za spajanjem. Ćerkama svaka čast za genijalno jebanje i ideju i ja bih se toj grupi pridružio od srca jebote se i volite život je kratak. Odgovorite.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Jebozovna guzata milf 1 min čitanja
Vlaznica 1 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!