Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Zabranjena taboo ljubav

8 min čitanja
ujak je poljubio

„Miris tvoje kože osećam na sebi. Opet si otišao bez pravog pozdrava, bez poljupca u obraz. Nadam se da znaš koliko mi je potrebno da razgovaram sa tobom. Trenutno plačem i ne mogu da prestanem. Znam da je to Zabranjena taboo ljubav ali videla sam kako me gledaš juče tokom porodične zabave. Možemo li da razgovaramo?“

Anita je poslala poruku i odmah počela da ludi, nervoza ju je obuzela. Mogla je da oseti porodični prezir, da zamisli pogrdne naslove u novinama. Mogla je da čuje ismevanje svojih prijatelja i komšija. Njen život je verovatno bio gotov, ali nije mogla ništa drugo da uradi. Bajke nemaju uvek srećan kraj, zar ne?

Anita je bila do ušiju zaljubljena i pohotna za svojim ujakom Zoranom. Bio je tako seksi sa svojom blago sedom kosom i tetovažama. Hvalio se kako je trenirao u teretani četiri dana u nedelji i sa 45 godina bio je u boljoj formi od većine momaka njenih godina. Ujak Zoran je bio zabavan i ljubazan i uvek je imao očinski savet za Anitu. Uvek je mogla da računa na njega i uvek je uživala u porodičnim okupljanjima i praznicima. Tada je mogla otvoreno da razgovara i podeli svoj život sa njim.

Oduvek ga je volela i divila mu se. Ali nakon srednje škole njena osećanja su se pojačala do te mere da je njen život bio usamljen bez njega. Kako je Anita odrastala, procvetala je u prelepu ženu i nasledila pune grudi svoje majke i gustu tamnu kosu. Činilo se da je i ujak Zoran primetio njeno sazrevanje. Uvek ga je hvatala kako gleda u nju. slatka sestričina

Naravno, on je bio pravi džentlmen i veoma diskretan u vezi sa tim, ali ona je uvek mogla da primeti. Posebno kada joj je gledao u grudi ili joj predugo bulji u oči kada su u istoj prostoriji. Jučerašnji dan je bio podsticaj koji ju je naterao da konačno pošalje poruku. Bilo je loše napisano i bez ikakvog konteksta. Anita se davila a trebao joj je ujak Zoran da je spasi. On je živeo sat vremena vožnje od nje i znala je da ne može tek tako da ode kod njega.

Zabranjena taboo ljubav ujaka i sestričine.

„PORUKA!“ uzviknula je kada je čula obaveštenje na svom telefonu.

Suza joj je potekla niz obraz i počela je da se trese. Anita je pet minuta sedela i gledala u ekran pre nego što je skupila hrabrost da otvori poruku. Bila je od njenog ujaka Zorana, naravno. „Anita, slažem se da moramo da razgovaramo. Možemo li da se nađemo sutra? Biću u tvom kraju ujutru. Molim te, nemoj ništa da govoriš roditeljima o ovome. Moramo da ispravimo neke stvari i izvinjavam se ako misliš da sam te naveo na pogrešne zaključke. Iznajmiću jedan stan kod Gradskog parka. Svratiš u 9:00 ujutro?“

Pročitajte i ...  Sa mamom

Anita je odmah odgovorila „DA.“ Ovo je bilo mnogo više od onoga čemu se nadala. Nije zvučao ljutito i ovo nije bilo odbijanje. Anita je spremila svoj najseksi grudnjak, gaćice i crvenu letnju haljinu za sutrašnji sastanak. Osećala se bolje nego ikada. Konačno je skupila hrabrost da kaže ujka Zoranu istinu.

**

Ujutro, Anita se istuširala i obukla u odeću koju je spremila prethodne noći pre nego što je napustila kuću. Samopouzdanje je počelo da je napušta i morala je da se izbori sa suzama. Stalno je ponavljala ujakove reči od pre mnogo godina – „Velike devojke ne plaču. Velike devojke ne plaču.“ Anita nije htela da plače tako da je obrisala suze i pribrala se.

Primetila je džip ujaka Zorana parkiran pred zgradom. Ubrzo je primetila njega jer je stajao pored svog džipa i pio kafu. Mahnuo joj je kada je video. Drhteći od nesigurnosti, Anita je izašla iz svoje Mazde i prišla svom ujaku.

„Ujka Zorane. Izvini zbog poruke. Ja…“

Njene reči su utihnule kada je ponovo počela da se bori protiv suza. Jedna je pobegla i ostavila trag niz obraz i počela je da drhti. „U redu je šećeru“, rekao je osmehujući joj se. „Nisam ljut i ne treba da budeš tužna.“ Prišao je i obrisao suzu svojom rukom. Od njegovog električnog dodira Anita se slomila i srušila na ujakove grudi sa velikim jecajima.

„Nije u redu. Žao mi je… ja te volim.“

Ujak Zoran ju je čvrsto držao, milujući je po kosi. „U redu je. U redu je. Hajdemo unutra da te umijemo i smirimo.“ Iznova i iznova joj je govorio dok su šetali ka stanu a ona je počela da se smiruje. „Hajde da razgovaramo, hoćemo li?“ Pitao je i pružio joj piće.

„Veruj mi kada kažem da se ne ljutim. Ti si najlepša mlada žena koju sam ikada video. Ali Anita, ovo nikada ne bi moglo da uspe između nas i ne možemo dozvoliti da se ovo nastavi.“

„Ujka Zorane“, odgovorila je Anita, „razumem, ali moram da izbacim ovo iz sebe. Toliko dugo držim ta osećanja u sebi. Mogu li da te zamolim samo za jednu uslugu?“ pitala je Anita dok je gledala u divne zelene oči svog strica. „Pre nego što odem kući danas, mogu li dobiti samo jedan poljubac? Samo jedan? Moram zatvoriti svoja osećanja i to je jedini način.“ ujak je poljubio

Pročitajte i ...  Iznenađenje sa mamom

Poljubili su se kao Ljubavnici.

Zoran se nakašljao i izgledao mu je neprijatno dok je razmišljao o njenom zahtevu. „Anita“, rekao joj je tiho, „samo jedan poljubac. Niko ne sme znati za ovo, okej? Nema pisanja dnevnika. Sve se završava danas.“

Anita je klimnula glavom i približila se svom ujaku. Odjednom je sve izgledalo veoma neprijatno i nezgodno. Činilo se da je ujak Zoran osećao istu neprijatnost dok su se gledali ne znajući gde da stave ruke. Ne znajući koliko blizu da budu jedno do drugo. Anita je bila ta koja je preuzela kontrolu nad situacijom i zagrlila svog ujaka. Zgnječila je grudi o njega i poljubila ga. Ujak Zoran je strasno odgovorio i prvi put su se poljubili kao ljubavnici.

Anita je otvorila usne i njen ujak je učinio isto. Bila je iznenađena kada je osetila njegove ruke kako lutaju po njenom telu, sisama i bujnim bokovima. „Anita mi… Ne smemo ovo!“ Rekao je i prekinuo njihov zagrljaj. „Ujko… budi pravi muškarac… uzmi me onako kako zamišljam u svojim fantazijama.“

Anita je stavila ruku na prednji deo njegovih pantalona i pala na kolena. Bio je van sebe ali pogled na njeno pohotno lice dok mu je otkopčavala kaiš bio je previše napaljiv. Ujka Zoranov penis se pojavio na vidiku u svoj svojoj slavi! Gledala ga je sa strahopoštovanjem, udisala je njegovu aromu i jecala. Sam miris ujakove kite bio je dovoljan da joj se slatke gaćice natope sokovima. Anita je zgrabila njegov penis i počela da ga drka.

Zoran je izgubio kontrolu i krenuo rukama za njenom gustom kosom. Počeo je da joj zabija kurac u usta dok je postajao sve tvrđi i uzbuđeniji. Anita je ponovo počela da plače sa ujakovom kitom u ustima. Ali ovaj put to su bile suze radosnice! Možda bajke ipak imaju srećan kraj? Dok mu je pušila kurac Anita je osećala kako ujak sve više i više raste i prilazi njenom grlu. sisanje ujakovog kurca

Kada je počela da se davi od debljine kite, sa mokrim pljuskom ujka Zoranov penis je iskliznuo iz njenih usta. Oboje su bili opijeni požudom dok su se svažalavili i skidali odeću sa sebe. „Lezi na leđa Anita. Želim da napokon okusim tvoju ukusnu mladu pičkicu.“ Anita ga je pogledala očima punim požude.

Anita je skinula sve sa sebe nudeći mu svoje veličanstvene, divne grudi. „Je li ovo ono što si gledao svih ovih godina?“ pitala ga je napaljivo. „One su sada tvoje.“ Zoran je zgrabio njene sise i počeo da ih liže i sisa a kurac je naslonio na njenu vrelu glatku pičku. Grickao joj je bradavice i trljao kitom njene spoljašne usmine.

Pročitajte i ...  Ona trazi njega za brak srbija

„Daj mi ga ujko… nabij mi ga molim te… želim te u sebi!“

Zabranjena taboo ljubav i orgazam.

Namestio je kurac i ušao u nju celom dužinom! Ujak Zoran je počeo da je tuca sve brže i brže dok se naginjao napred. Držao se za jednu od njenih debelih bradavica a drugu ruku je koristio da joj gura prste u usta. Sisala je njegove prste poput kite i stenjala. Nikada ranije nije imala tako debeo kurac u sebi i Anita je vrisnula od zadovoljstva kad ju je obuzeo orgazam.

On je potom promenio pozu i namestio se uz njen bok. Gledao ju je i trljao joj klit dok se nabijao bez milosti. Bila je tako topla i uska da je svaki ulaz osećao dvostruko jačom stimulacijom. „Da, da, da…“ stenjala je Anita boreći se sa nadolazećim orgazmima. „Svrši u mene ujko…“ govorila je u transu. Još jednom ubrzavši, Zoran je razvaljivao svoju sestričinu sve nije vrisnuo uz jak orgazam!

„Volim te ujka Zorane.“ rekla je kada ju je ujak obilno napunio spermom. tucanje ujakovo

„I ja tebe volim Anita. Kad bi samo znala koliko puta sam dolazio kući i masturbirao sa tvojim slikama u mislima. Zamišljao sam baš ovo… da te grlim, ljubim, ližem i jebem. Maštao sam o tome da tvoju nezaštićenu pičkicu napunim spermom. Da svršiš dok si na mom kurcu. I eto… sve se to ostvarilo.“ Ujak Zoran je rekao.

„Nadam se da je bilo kao u tvojim snovima.“

„Bilo je milion puta bolje.“

„Drago mi je. Ali ja ne želim da ovo bude zadnji put. Trebaš mi… ne mogu te se nikada zasititi.“

„Ali Anita…“

„Molim te! Bićemo oprezni, niko nikada neće saznati.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!