Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Ćerka zavejana na Planini 2

9 min čitanja
tata joj liže nevinu pičku

Službenik je bio u pravu. Janko je pokušao da se vrati preko planina, ali nije uspeo. Morao je da se okrene nazad i da se vrati u grad. Bio je tužan, nadao se da će mećava brzo proći ali duboko u sebi bio je svestan da takve stvari traju i traju… Prošlo je dva meseca otkako je video svoju Saru. Božić je bio za nekoliko nedelja i nije mogao da veruje da će ga njegova draga kćer provesti sama.

***

Sara je sedela pored vatre na Badnje veče. Bila je umorna i jedva je uspela da nahrani domaće životinje te večeri. Ali ona je znala svoju dužnost i hrabro ju je obavljala. Kao i svake druge noći, molila se za svog oca, za njegovu bezbednost. Ali te noći uoči Božića, molila se za još. „Dragi Bože, želim da proslavim ovaj radosni dan, ali ne mogu da nađem radost u sebi. Nedostaje mi moj otac, moj tata, moj junak. Molim te, oslobodi puteve za njega, dozvoli mu da bude sa mnom, da ga imam pored sebe. Usamljena sam Bože, želim društvo, svog oca, porodicu, znam da mogu izgurati ovu zimu, ali molim te dovedi tatu kući.“ Sara je te noći zaspala sa mislima svog oca koji se vraća kući.

***

Januar je došao i prošao, a Sara je sastavljala kraj s krajem. Prošlo je mnogo nedelja otkako je njen otac otišao da proda i nabavi zalihe. Mnogo nedelja od mećave i snega koji je prekrivao planine. U toku tog vremena samoće ona je primenila promene na sebi. Hormoni su joj bujali. Osećala je duboki svrab u svojoj usamljenoj nevinoj vagini i počela je svaki dan da je mazi, okrećući se oko sebe kao da se plašila da će neko da je vidi. ćerka masturbira

Obuzeo ju je stid, iako je znala da nije počinila nikakav greh. Sve je to normalno, sve je prirodno. Ona je odavno plodna žena, ona ima svoje cikluse, ovulacije, ona je pismena i znala je da joj treba dodir. Tata je bio u pravu, odavno je vreme da se uda i nađe muža koji će je i na taj način zadovoljiti. Ali ona nije znala druge muškarce. Jedini u njenom životu bio je njen tata. Grizla je rub svoje haljine dok je prstima trljala ribicu i mislila na jedinog muškarca u njenom životu.

***

Janko više nije mogao da izdrži. Vreme se popravilo, delovalo je da se putevi svakim danom sve više čiste. Janko je ponovo napunio svoju opremu, sada sa manje zaliha pošto je mnogo toga iskoristio u poslednjih par meseci, pobrinuo se da nabavi lopate za sneg i krenuo kući svojoj Sari. Borba za povratak kući bila je žestoka. Lopatom je po potrebi čistio sneg, otvarao je sebi puteve i nastavio putovanje.

Pročitajte i ...  Zabranjena ljubav (mama i ja)

***

Sara se opuštala pre spavanja ispred vatre. Pevušila je u sebi dok je svetlost vatre pravila zanimljive senke koje kao da su plesale. Sve o čemu je mogla da razmišlja bio je njen otac. On nikada nije bio ništa osim oca koji je voli, ali tokom usamljenosti ona je počela da razvija i neke drugačije emocije. Počela je da ga zamišlja kao SVOG muškarca.

Ispred vatre je pevušila nesvena da Janko sa iscrpljenim konjima ulazi u dvorište. Bila je toliko izgubljena u svojim mislima da nije čak ni čula zvuk konja dok ih je Janko vezivao i davao im vodu. Sara se raširila preko debelog tepiha, njena pamučna spavaćica je bila prozirna na svetlosti vatre i Janko je zadrhtao kada je kroz prozor ugledao lik svoje ćerke.

Obuzela ga je ljubav jača nego ikada, pršlo je toliko meseci. Želja mu je prostrujala celim telom i morao je duboko da udahne da bi se smirio jer se Sara pomerala na taj način da su joj gaćice sada bile vidljive. I ne samo to… njena mala ruka se spustila i preko gaćica je pomazila svoje nevino intimno mesto.

Osećajući da se pribrao, iako je njegovo telo imalo drugačije misli, Janko je otvorio ulazna vrata. Sarino telo se okrenulo na taj zvuk, a lice joj je zasijalo od zadovoljstva. Pojurila je, što je brže mogla, do oca zagrli, pritisnuvši celo svoje biće uz njegovo telo. Poljubila ga je u obraz, a zatim se povukla. Koža joj je postala crvena kao prolećna ruža dok je gledala u svog ponosnog oca.

Povetarac je ušao kroz ulazna vrata i Sara je počela da muca. „T-tata.. ja s-sam.. ja…“ Njene reči su prekinule velike očeve ruke koje su klizile niz njeno lice, grudi i stomak. Zagledao se u Sarine oči.

„Ovo je blagoslov i čudo. Mislio sam na tebe svaki dan, svako veče i jutro. Nadao sam se i verovao da ću ponovo videti tvoje lepo lice, tvoje neodoljive okice.“

Na to je Sara ponovo zagrlila oca i čvrsto ga privila. „Oh tata! Tako je lepo ponovo čuti tvoj predivan glas.“ Poljubio je svoje ćerke u čelo, njen obraz, a zatim njen vrat.

„Kada sam odlazio, razgovarali smo o braku.“ Sarine su oči postale tamne i tužne. Janko joj je podigao bradu i upitao je: „Reci mi iskreno, jel i dalje želiš da se udaš?“

„Ne, ne, ne znam tata.“

Nasmejao se i duboko poljubio svoju ćerku u usne. Nije imala prigovora i stopila se u njegov zagrljaj. Jankove ruke su pronašle Sarina ramena, odmah se setio njihovog poslednjeg dodira u istom tom prostoru. Janko je posegnuo za prednjim delom Sarine spavaćice i počeo da je podiže. Još uvek zaključana u poljupcu, Sara je uzdahnula kada je osetila kako se tata odvaja i podiže haljinu preko njene glave.

Pročitajte i ...  Ucinio sam Dobru Stvar

I Sara i Janko su zastali, posmatrajući kako njena odeća pada. Sara je osetila drhtavicu niz kičmu dok je tata otkrivao njene grudi, osetljive bradavice i goli stomak. Janko se divio grudima svoje ćerke. Tako prirodna i bujna. Njeno telo je bilo zrelo za majčinstvo. Janko je zagledao dok je naginjao glavu napred, dajući svakoj bradavici meki poljubac pre nego što je kleknuo ispred svoje ćerke.

Sara se osećala kao da je u plamenu, nikada nije bila dodirnuta na taj način. Jankov jezik je počeo da kruži oko njenih areola, svakim okretom njegovog jezika sve se više približavao bradavici pre nego ju je smestio među usne, nežno sišući. Sara je prošla rukama kroz očevu kosu, a zatim do njegovih snažnih ramena, puštajući ih da se tamo odmore. Janko se osećao kao da može satima da je sisa, smenjujući se od jedne dojke do druge.

Sara je sada stenjala, a Janko je sisao i usput skidao odeću sa svog tela. Njegova ćerka, njegova ljubav, stajala je pred njim gola, zadihana i napaljena kao nikada ranije. Ruke su počele da se kreću svuda preko njene kože, između njenih nabora, zadirkujući je, ugađajući joj. Podigavši pogled, Janko je shvatio da osećaji obuzimaju njegovu neiskusnu ćerku i izgledalo je kao da će se srušiti. tata joj liže nevinu pičku

Janko je seo na pod ispred Sare, uhvatio je za struk čvrsto i krenuo licem ka njenoj pičkicom obraslom dlakama. Okusio je jezikom i odmah zadrhtao zajedno sa njom, shvativši koliko je ukusna i uska. Ne želeći da iskuša sudbinu ili da uplaši svoju ćerku, Janko je sam skinuo svoje pantalone i donji veš da oslobodi bolno tvrdu erekciju.

Da, Sara je videla krave i konje na njihovoj farmi kako se pare, ali on nije želeo da uplaši mladu devojku izgledom svoje debele čudovišne alatke. Janko je duboko pogledao u Sarine požudne oči i gurnuo jezik što je dublje mogao u njenu neiskusnu pičkicu. Uhvatila ga je za kosu i poklekla, pala bi da je on nije držao za struk svojim snažnim muževnim rukama.

„Dušo moja…“ – rekao je mokrih usana od njenih sokova, „.. želim da ti pokažem koliko te volim.“

Bez reči, Sara je zurila u oca i klimnula glavom. Ovo je bio Jankov znak da stavi ruke na Sarine kukove, podižući je. Sa Sarinim nogama sa obe njegove strane, bila je otvorena i spremna za njega. Mogao je da oseti kako njena vagina zjapi i kaplje za njega. Polako je smestio kurac na njen ulaz, a zatim joj je spustio bokove na sebe. Polako ju je natakao na svoju muškost.

Prvo, Sara je zastenjala dok su joj se usne širile, a zatim joj se dah ubrzao i osetila je zadovoljstvo bola. Sara se nagnula napred, naslonila glavu na očevo rame duboko udišući i izdišući. Kada je bila spremna, Sara je osetila kako klizi dublje u nju. Odmah je podigla glavu i pogledala u svog Janka, kao da pita: „Šta dalje?“

Pročitajte i ...  Sestrica

Osmeh se stvorio na Jankovim usnama kada je počeo da je podiže i polako spušta na sebe. Nabijao ju je na svoj kurac i sa osmehom joj pokazivao da je sve u redu, da je sve sasvim prirodno i savršeno. Njegove ruke su joj pomogle da ljulja kukove. Njegove usne su pronašle njenu ključnu kost, zatim dojku, pa bradavicu, što je navelo Saru da se zakikota i jače pritisne svoju picu na očevu kitu.

Osetivši njenu nestrpljivost, Janko je spustio ćerku na leđa, izvukao kurac iz nje i polako joj prišao do lica. „Poljubi ga draga… poljubi i pokaži mi svoju ljubav.“ Ona je počela da ostavlja desetine malenih poljubaca svuda po tatinom penisu, uživajući u toploti, tvrdoći, ćerka jaše taticuukusu… A onda se tata vratio između njenih nogu i ovaj put malo grublje ušao u njene dubine.

Osmehujući se u sebi, Janko se nagnuo i počeo da tuca svoju ćerku koja je bila obuzeta orgazmičkim senzacijama. Jecala je, stenjala, govorila tatino ime i tražila još i jače. Slika njegove napaljene ćerke koja prvi put prima kurac naterala ga je da dodatno nabubri u njoj i ubrza. Osetila je ovu promenu i odgovorila pozitivno, njeno telo se kretalo i pratilo tatine udarce.

Njeno telo je drhtalo, muzeći oca koji je, izgubivši kontrolu, svršavao duboko u utrobu svoje devojčice. Osetio je grčeve njene pičke i snažno pucao svoje seme. Dahćući i svršavajući, Sara je nastavila da se ljulja na očevom kurcu, kao da od njega želi sve do poslednje kapi.

Potrošena i izjebana nagnula se napred na njegove grudi. On ju je prihvatio, poljubio i spustio ih na pod. Sara je legla pored svog oca, nogom preko njega dok je njegov uvenuli kurac još uvek bio na njenim zjapećim usnama.
„Ovo je dar od Boga“, šaputala je Sara.

„Volim te dušo moja.“ – rekao je Janko i čvrsto zagrlio svoju kćer.

KRAJ!

Kliknite OVDE za Deo 1.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
1 thoughts on “Ćerka zavejana na Planini 2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!