Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Velika i Prelepa 4. Deo

7 min čitanja
jebanje debele u čmar

Kada je skupio hrabrosti, izustio je: “Hoćeš da ti jebem guzu dušo?”

Upoznavanje Hrvatska

Tišina mu je rekla da razmišlja o tome. Želi ona, ali nije sigurna. To je bilo nešto o čemu nisu ranije govorili, ali bio je logičan sled stvari sa obzirom na to koliko dugo su bili ljubavnici. Njena nervoza je bila primetna.

“Biću nežan… polako ćemo…”, umirio ju je.

Bez reči se odmaknula od njega i pogledala ga. Mogao je da vidi kako se potreba i strast bore sa strahom, navikao je na taj pogled od nje, video je to i ranije.

“Da li želiš da pokušamo? Tvoj tempo, sve kako ti kažeš.”

Mogla je da vidi potrebu na njegovom licu, straha nije bilo za njega. Duboko je uzdahnula i klimnula glavom. “U redu, ali moj tempo. Malo se bojim, ali želim te u guzi. Više nego što možeš zamisliti”, odgovorila je.

Otvorio je ruke i ona se ušuškala u njegov zagrljaj, prstima je milovao njena leđa i ramena, znajući da će je to opustiti. Njegove ruke putovale su po njoj, igrajući se sa njenim bradavicama. Podigao je jednu i nežno je sisao, pa joj je dah zastao u grlu. Njena ruka polako je prešla duž njegovog tela, i dalje se diveći njemu kao osobi i zato zašto je pored mnogo zgodnijih i lepših, on izabrao nju.

Došla je do njegovog penisa i nežno ga uzela u ruku, prstima ga blago stisnuvši. Njen palac protrljao mu je glavić, vlažan od iščekivanja. Ruka mu se spustila do njene pičke, kliznuvši prstima unutra, polako je džarajući, ponovo slušajući njeno stenjanje. Palcem je nežno protrljao klitoris, dok su mu prsti nastavili napadati njenu rupu, a mali prst nežno je klizio napred -nazad po njenom šupku, opuštajući ga.

“Pomozi mi”, šapnuo joj je na uvo.

Oboje su nežno napali njen klitoris, a telo joj se počelo opuštati dok je potreba zamenjivala svaku uznemirenost koju je osećala. Omotao je dva svoja prsta oko njenih, i zajedno su stimulisali klitoris i protrljali mesto iznad njega što ju je izluđivalo. Ugrizla se za donju usnu, a on se sagnuo da je poljubi, grizući, vukući, sve dok im se usta nisu srela i jezici međusobno istraživali.

Pročitajte i ...  Moj Gazda

Zastenjala je dok su se ljubili, bokovi su joj se grčili po krevetu, a njen um nije mogao razmišljati ni o čemu osim o tome kako se njena pička osećala i o potrebi da je zajedno dovedu do vrhunca. Povukao se iz njihovog poljupca i tiho joj šapnuo: “Trebam te, okreni se.”

Bljesak straha u njenim očima brzo je zamenila požuda i potreba dok se okretala. Kleknuo je iza nje i vratio prste u njenu pičku sa njenima, klizeći unutra i polako, prenoseći njene sokove usput i u čmar, zadirkujući ga, lagano uvlačeći se, a zatim se povlačeći, navikavajući je na tu ideju. On je nastavio da je zadirkuje još neko vreme, a zatim se ispravio i krenuo iza nje, kliznuvši svoj penis u njenu pičku nakratko, premazujući ga i krećući nazad ka anusu.

Osetivši kako joj se guza steže ispod glave penisa, opustio se i prošao prstima niz njena leđa i preko bokova, zadrhtala je i osetio je kako se ponovo opustila. Vrlo polako je počeo da gura. Njeno stenjanje bilo je prožeto nagoveštajem bola dok je njegov penis napao njenu usku rupu.

Duboko je udahnula i pokušala se dodatno opustiti, a prsti su joj još jednom radili na pički, koncentrišući se na osećaj koji stvara sama, a ne na ono što joj se događa u huzi. Gurnuo je dublje i osetio kako se naizmenično steže i opušta, ne želeći da žuri, znajući da će mu to biti poslednja šansa.

Sa jednim poslednjim dubokim udahom prošaputala je “Sada dušo, guraj.”

Predvođen njom, gurao je, polako, ali neprestano sve dok nije osetio kako mu glava penisa prelazi preko čvrstog sfinktera. Odjednom se opustila, a on je skliznuo ostatak puta duboko u nju.

“Uuuuhhhhhh”, oboje su uglas zastenjali.

Spustio je pogled i gledao kako mu se penis uvlači i izlazi iz zadnjice, sa osmehom na licu.

“Uhhhh, predivna si. Seksi… tako jebeno seksi”, rekao je dok je gledao sebe kako je analno tuca, a njeno debelo dupe se pomiče napred -nazad na njegovoj kiti. jebanje debele u čmar

“Jebote, ufff…. dobar je osećaj”, rekla je. “Trebala sam ti to dozvoliti pre mnogo godina.”

Pročitajte i ...  Uvijek Sam Spreman Pomoći

Nasmejao se: “Predivan osećaj… tako si jebeno uska. Imamo mnogo toga da nadoknadimo.”

Njen jedini odgovor bio je duboki jauk. Počeo je pljeskati, oštar šamar po dupetu svaki put kad bi stupio u kontakt sa njenom guzom, dok se ona odbijala uz njega, osećajući kako je ispunjava. Trljala je klitoris dok su se kretali zajedno, pojačavajući njeno uzbuđenje i njenu potrebu za njim.

“Jebi me dušo, jebi me u guzu, jebi moje debelo dupe, razvali ga svojim kurcem”, gotovo je vrištala, izgubljena u požudi.

“Svršiću ti u jebenu guzu, napuniću je”, zastenjao je kad je njegov orgazam počeo da pristiže, ne mogući više da se zaustavi.

Snažno se nabijajući, istovario je svoju spermu duboko u njenu guzu, zastenjala je osećajući toplinu u sebi.

“Aaaahhhhhh”, vrisnula je, tempirajući svoj orgazam tačno uz njegov.

Uhvatio ju je za kosu i snažno je povukao nazad dok se istovarao u nju, zanemarujući bol koju možda uzrokuje, samo je želeo znati i dokazati da je poseduje. Još jednom su se srušili na krevet, dahćući i teško dišući, znoj mu je kapao s leđa.

“Jebote, ti si jedna napaljena kučka”, rekao je, licem naslonjenim na njenu kičmu.

“Nisi često tako vulgarno pričao tokom seksa… sviđa mi se.”

Neko vreme su ležali zagrljeni, a onda je on polako izvukao svoju kitu iz nje i pogledao je, sa sjajem u očima.

“Sada želim da ga isisaš”, rekao je, a izraz njegovog lica bio je strogo ozbiljan.

Nasmešila mu se i poslušno otvorila usta. Kliznuo je svojim polu tvrdim penisom između njenih usana, nagnuo se nad nju i počeo joj pumpati usta. Pohlepno ga je sisala, jedna ruka je bila na njegovoj guzi, druga mu je nježno masirala jaja, palac te ruke kotrljao mu se po šupku, osećajući kako se steže pod njom.

“Okreni se”, rekla je puštajući mu kurac.

Zapitano ju je pogledao, ali se okrenuo i ponovo joj seo iznad glave. Stavila mu je ruke na bokove i prišla licem. Vrlo nežno mu je liznula čmar. Skočio je kao da je opečen, ali je zaključio da mu je interesantan osećaj i ponovo se spustio. Jezik joj je prešao oko njegovog šupka i uleteo dok se on opuštao.

Pročitajte i ...  Sastanak na Slepo (Trans) 3. Deo

Uvukla mu je jezik u guzu, kušajući ga, a on je počeo da se pomera bokovima dole na nju, njegov kurac je počeo još jednom da poskakuje dok ga je lizala sve jače i brže. Skupio je njene grudi u svoje ruke i nagnuo se napred, a njegov penis se ugnezdio između njih. Omotavši ih oko svog kurca počeo je jebati njene sise. jebanje sisa debele bbw kučke

Odjednom je stao, povukao svoju kitu i odmakao se od nje. Kretao se između njenih velikih butina i podigao joj noge preko podlaktica. Prisilivši joj noge nazad preko ispupčenog trbuha, nagnuo se i poljubio je, okusivši svoju guzu na njenim ustima i jeziku, uživajući u ukusu, zavolevši ga zbog čega se osećao požudno i prljavo u isto vreme.

Dok ju je ljubio, uvukao je svoju kitu u njenu pičku, što je bio posljednji napad te noći. Gurnuo je duboko i gledao kako joj se stomak i grudi kotrljaju napred -nazad, pumpajući joj pičku što je jače i dublje mogao.

Stenjala je i grčila se, vukao joj je bradavice, štipao ih i kotrljao, penis mu je klizio unutra i van, mogao je osetiti njen miris, njenu pičku, njihov znoj, strast, požudu, njihovu potrebu jedno za drugo.

“NE STAJ! Svršiću… jebote opet ću aaahhhh…”, glasno je zastenjala dok je on gurao sve jače i dublje.

Brzo je doživeo orgazam zajedno sa njom, srušivši se uz nju, njegov sada iscrpljeni kurac iskliznuo je i smestio se između njenih usmina, potrošenih jednako kao i penis koji ih je milovao.

“Isuse, ženo, ubićeš me.”

Nasmejala se. “To je problem?” upitala.

“Ne ne …”, stigao je odgovor, “Uvek sam voleo seksi kučke.”

“Pa, šta kažeš na tu kafu?” upitala je, izlazeći iz kreveta i spuštajući se niz stepenice.

Odmahnuo je glavom: “Kakva žena jebote… trebaće mi tri kafe, samo da dođem k sebi”, promrmljao je prateći je.

KRAJ

Print Friendly, PDF & Email
Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Cigancica upoznavanje Beograd 1 min čitanja
tata me je tucao u usta 6 min čitanja
jebozovna seski milfara želi da razmenjuje fantazije 1 min čitanja
gleda baku kako drka pičku 6 min čitanja

Profi kurva uzivo

Don`t copy text!