Kategorije: Gay / Lezbo priče

Utehu je Našla u Prijateljici

Moj dečko je kreten i baš zato me je prevario. Sigurna sam u to. Mislim, ZNAM da me je varao i SIGURNA sam da je to uradio jer je kreten. I to od svih mogućih on me je prevario sa Vericom. Ta plava jebena kučka. Ali polako. Loše sam započela ovu priču. Dozvolite mi da počnem ispočetka: Verica je kučka. Čekajte, da počnem ponovo. Zapravo, dozvolite mi da pređem na naraciju u trećem licu kako bih izbegla da upropastim ovu priču svojim ličnim osećanjima. Pa da počnemo.

Marinin dečko… Filip je bio serijska varalica, ali Marina to nije znala. Njegovo poslednje varanje bila je sa glupačom po imenu Verica, sa kojom je bio dovoljno glup da se jebe u svojoj sobi u studentskom domu, uprkos činjenici da je Marina volela da upada nasumično i iznenada, između predavanja.

Ona je znala da je zgodnija od Verice, što u ovoj priči i nije bitno, ali generalno se zbog toga osećala bolje. Momci bi joj redovno govorili da liči na neku od poznatih holivudskih glumica. Marina je takođe bila pametna. Nije da je važno jer momcima je stalo samo do toga koliko su velike tvoje sise.

Nakon što je uhvatila Filipa u prevari, pozvala je gomilu svojih prijatelja i oni su ih izveli da ih malo išamaraju. Imala je besplatno piće cele noći i više od jedne prilike da ode kući sa nekim momkom. Ali naterala je svoje prijatelje da obećaju da neće dozvoliti da se to dogodi. Nije htela da zameni jednog Filipa drugim.

Suzana je bila prijateljica prijateljice koju, pre te noći, Marina zaista nije poznavala. Dvojac je te godine imao nekoliko predmeta zajedno, jer su obe bile na smeru biologije — tako da se družila sa Suzanom tokom procesa — ali one nisu bile bliske prijateljice. Marina je oslobodila svoj bes prema Filipu uz dosta pića, od koje se njen svet zavrteo.

Devojke sa kojima je došla – one koje su ostale – sve su živele u kampusu, a Suzana je bila jedina koja je živela u njenom pravcu, pa su uzele taksi i krenule kući. Marina je zaspala skoro odmah i probudila se 15 minuta kasnije kada se auto zaustavio, spavala je na Suzaninom ramenu.

„Nije u redu da te ovakvu pošaljem kući. Kako ćeš ući u svoj stan? Zašto jednostavno ne ostaneš ovde večeras. Moja cimerka je ionako u poseti svom dečku.“

Marina je pristala, a Suzana joj je pomogla da se popne stepenicama i uđe u njen stan. Osećala nešto manje pijana ali je i dalje bila sva nasmejana i grlila ju je, što je inače radila kad popije. Suzana ju je poslala na kauč, a zatim se izvinila, vratila se nekoliko minuta kasnije spuštene kose i obukla je preveliku majicu i crni šorčić.

Suzana je bila lepa. Ne brutalna. Ne drolja. Klasično lepa. Jedna od onih devojaka koje se ne šminkaju i stavljaju kosu u rep i još uvek izgledaju bolje od ostatka planete u svom najboljem danu. Njih dve su se udobno smestile na kauču, svetlo televizora je treperilo, čineći da im lica sijaju. Razgovor se pomerao sa teme na temu, sa jednom ponavljanom sintagmom – „Ma baš me briga za kurac! Mrzim muškarce!“

Smestile su se i smejale dok su gledale jednu od onih porno emisija sa lošom glumom i lažnim jebanjem.

„Jesi se nekada ljubila sa devojkom?“ upitala je Suzana.

„Ja sam student jebote, naravno da jesam“, rekla je Marina.

„A jeste otišle ​​dalje od maženja ili?“

„Ma jok.“

Marina je sebe smatrala strejt, iako je žene smatrala seksi i volela je povremeno da masturbira uz lezbo porniće, ali nije bila sigurna da li zapravo želi da „bude“ sa devojkom. Ipak, srce joj je slomio neko za koga je mislila da je voli više od svega i ona je htela da uradi nešto sasvim nepromišljeno i drugačije, samo da dokaže da i ona to može.

Njih dve su se nasmešile jedna drugoj, a Marina je nekako skrenula pogled. Suzana je napravila prvi potez, nagnuvši se da je poljubi. Usne su joj bile meke. Imala je pomalo ukus soka od pomorandže i žvake sa ukusom mente. Suzana je bila je sa mnogo ljudi, ali je najviše volela da se ljubi sa devojkama. Uvek su bile tako nežne, senzualne i seksi.

„Hoćeš li da dođeš u moj krevet?“ upitala je Suzana.

Marina je klimnula glavom a Suzana ju je uhvatila za ruku i odvela do spavaće sobe. Svetla su bila upaljena, ali Suzana ih je prigušila i upalila sveću. Marina je nosila džemper koji se zakopčava napred i farmerke. Suzana je sela pored nje na krevetu i ponovo je poljubila, ali agresivnije. Njena ruka je dodirnula Marinino lice, prolazeći kroz njenu kosu.

Suzanin jezik je bio nežan – ne napadan kao Filipov – već zadirkivajući, lagano oblizujući usne i igrajući se Marininim ustima. Osetila je kako joj Suzanina ruka polako otkopčava džemper. Suzanina usta bila su na njenom vratu – slatkom mestu – nežno je grickala. Stigla je do četvrtog dugmeta i Marina je uhvatila drugaricu za zglob.

„Čekaj.“

„Jesi li dobro?“

„Da, samo… nisam sigurna da je ovo pravi put…“

„Ne moramo da radimo ništa što ne želiš.“

„Hvala.“

Suzana joj je grickala vrat. „Da li je u redu ako ovo uradim?“

„Mmmm hmmm.“

Ruka joj je skliznula ispod Marininog džempera. Osetila je kako joj Suzanina ruka hvata dojku kroz grudnjak, stišćući njenu tvrdu bradavicu kroz tanki materijal. „Šta kažeš na ovo?“

„Da.“

Poljubila je u vrat, puštajući jezik da se spušta, gurajući materijal džempera sa njenih ramena. Suzana je nežno spustila naramenice grudnjaka, a crna čipka skliznula je sa Marininih ramena. Osetila je kako Suzanin dah topao na koži, a njena usta lagano joj ljube grudi. Osetila je potom kako Suzana uzima bradavicu u usta i snažno sisa, refleksno pomerajući ruke na kosu, lagano je milujući dok je uživala u senzaciji. Suzana je bila strpljiva, lagano je lizala i sisala svaku bradavicu, dopuštajući svojim mekim rukama da zadirkuju Marinino telo.

Marinine gaćice su bile natopljene, a farmerke su bile neudobne. Znala je, duboko u sebi, da je prešla tačku zaustavljanja. Trebalo joj je ovo iskustvo. Nagomilavši hrabrost, izmaknula se od Suzananinog nežnog poljupca i ustala je. Polako i stidljivo je otkopčala džemper, puštajući ga da padne na zemlju. Otkačila je grudnjak i pustila ga da takođe padne, pokrivši se rukom.

Suzana je skinula svoju majicu da joj pokaže svoje slatke sise na svetlosti sveća. Marina je pokušala da otkopča farmerke i da se pokrije, ali je znala da je stidljivost nikuda neće dovesti. Odmaknula je ruku, puštajući Suzani da vidi njene pune grudi i obline. Imala je tetoviran kineski simbol na donjem levom boku, tačno oko linije bikinija, za koji je Suzana mislila da je divan.

Suzana ju je uhvatila za ruku i spustila na krevet. Poljubila ju je ponovo, puštajući da njihova usta ližu i sišu jedno drugo, uživajući u osećaju mekih usana. Suzana je zavukla svoju dugu plavu kosu iza uha kako bi Marina mogla da joj vidi lice, ljubeći joj vrat i ramena, grudi i bradavice. Prošla je niz stomak i poljubila i lizala joj slatku tetovažu.

Ubrzo joj je skinula i gaćice. Duboko je udahnula kad joj je Suzana raširila noge, klizeći glavom između butina. Suzana je do sada bila nežna i promišljena, ali je njena napaljenost porasla. Ruke su joj se vratile na Marinine bokove, podižući je tako da joj jezik može kliziti skroz dole. Lizala je snažno i duboko, klizeći jezikom duboko u pičku, kušajući je.

Ovo je bila prepreka za Marinu – koju nikada nije mislila da će preći – ali nije brinula niti se kajala. Zatvorila je oči i uživala u senzaciji. Suzana je nežno jebala jezikom, srećna što vidi koliko je njena prijateljica natopljena. Lizala je do kraja, pronalazeći klitoris i mljackajući po njemu, zbog čega je Marina stenjala.

Suzana je odgovorila prstom, jebeći je polako i duboko dok je Marina podizala kukove, gurajući se u susret toplom jeziku. Marinine ruke prešle su preko njenih sopstvenih sisa, snažno povlačeći bradavice. Ugrizla se za usnu, dok je struja probijala kroz nju. Pritisnula je kukove na Suzanina usta, zbog čega je Suzana jače i brže lizala, veličanstvenim ritmom koji je otresao krevet od zida.

Filip je nikad nije ovako zadovoljio. Ma nijedan muškarac je nikada nije naterao da svrši dok ju je lizao. Suzana je jebala drugaricu jače, brže. Uvijanje prsta dok je zadirkivala Marininu g tačku. Jezik joj je izleteo, udarivši joj tvrdi klitoris. Marinine ruke su se spustile do Suzanine glave, prolazeći prstima kroz kosu. Lagano je povukla, trljajući svoju pičku o lice svoje prijateljice.

„Jebote, svršiću, svršiću, svršiću!“

Suzanin prst snažno je pritisnuo njenu G tačku, njene usne i jezik sisali su Marinin klitoris dok je doživljavala orgazam. Marina je stegnula bedra, a oči su joj videle zvezde. Nije svršila tako jako… nikad!

Gledajući dole, oči tiho zure. Marina se sramežljivo nasmešila, još uvek potresena od orgazma. „Zdravo“, rekla je Suzana.

„Zdravo.“

Ubrzo su se ljubile i delile sokove. Nežno su se ljubile nekoliko minuta, uživajući u senzaciji.

KRAJ!

MomLover

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Ovde sam jer trazim nekog da MENE zadovolji

Suzana – ovde sam jer trazim nekog da MENE zadovolji. Dakle ne ja tebe, nego…

4 sata ranije

GREH SA SINOM

U pocetku kada sam se udala sve je bilo tako lepo i savrseno... Bila sam…

4 sata ranije

Zabava Zagrantovana

Ime: Debeljuca88 Status veze: slobodna Moj fetiš: od svega po malo. Opis: Samo još jedna…

23 sata ranije

Brat joj je otvorio Oči

„Ooohhh da da Daniceee! Jebi me! Tvoja sam!" Glas koji je dolazio iz sobe njegove…

23 sata ranije

Saznajte uz seksadresar kako Probuditi njen Seksualni žar

Želite da znate kako da je uzbudite, da podivlja i poželi vas seksualno – seksadresar…

3 dana ranije

Tea

Tea, 1987. u vezi. Odluci se – ili zelis ili se plasis! Nema izmedju :P…

4 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.