Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Mamine gace i drugova kurcina

22 min čitanja
drugu sam popusio kurac

Od malih nogu ložile su me starije žene. Drkanje je počelo uz komšinice i mame mojih drugara. Malo kasnije drkao sam na tetku, strinu, ujnu i širu familiju. Zatim sam drkao i na školske drugarice, profesorke u osnovnoj i srednoj školi. Onda su kao šlag na tortu došle drugarice, sestre i mame mojih bivših devojaka, ali i neke poznate ličnosti.
Ipak na jednu ženu nisam do skora obratio pažnju, a to je mama od mog druga. Družila se povremeno s mojom mamom dugi niz godina, pa smo tako počeli njen sin i ja. Mi se sada družimo i viđamo stalno, dok njegovu mamu vidim samo kad odem kod njih na slavu i kada ona dođe sa njenim sinom kod nas. On i ja baš smo se skapirali i uvek smo bili otvoreni jedan prema drugome. Imali smo sličan ukus i sviđale su nam se skoro iste devojke i žene.

Upoznavanje Hrvatska

Rado bi ih uživo komentarisali dok bi sedeli u nekom kafiću i pili kafu. Kasnije je to počelo i na instagramu, jedan drugom slao bi sliku neke devojke, matorke ili poznate ličnosti. Sprdali smo se i šalili kako bi je jebali. Ipak u odnosu na njega, ja sam bio dosta iskusniji. Pojebao sam između 10 i 15 pički za svojih 29 godina, dok on za svojih 28 samo dve. Iako lep dečko, visok, razvijen, nije znao da iskoristi svoj potencijal, pa niti je imao devojku niti je jebao dosta dugo. Dok ja, u vezi sa devojkom skoro godinu dana, ovo mi već druga ozbiljna veza, prethodna je bila nepune tri. Čak uspem da jebem pičke sa strane i uvek sam u kontaktu sa nekoliko njih. On, iako ga stalno bodrim, dajem mu savete kako da privede i jebe nešto nije vredelo. Shvatio sam da ima neku blokadu i da se plaši da će se obrukati u krevetu. Zato sam čvrsto rešio da mu pomognem.

Pošto imam na računaru foldere slika sa pičkama na koje povremeno drkam, odlučio sam da kopiram i njemu odnesem na fleš. Čuli smo se preko poruka i pitao ga da li je kući, a on je odgovorio potvrdno. Rekao sam da ću svratiti danas ili sutra. Hteo sam da ga iznenadim i isto veče oko pola 9 otišao sam kod njega. Ispred kuće zatekao sam njegovu mamu koja je zalivala cveće. Žena oko 50 godina, plave kose, nije neka lepota, širokih kukova sa velikim guzovima i osrednjih sisa. Na sebi je imala belu majicu, ispod kojeg se ocrtavao brus, preko dupeta teksas bermude do kolena, a niz kolena gole noge i stopala u japankama. Rukovali smo se uz osmeh, odmerivši je celu dobio sam nagon od kojeg je kurac počeo da mi se kruti.

„Dobro veče, kako ste?“

„Ćao sine, dobro je, kako si ti?“

„Evo super. Gde mi je drug?“

„Gore je u sobi, idi slobodno, malo pre je otišao gore.“

„E važi, važi.“

To je bio prvi put da je njegova mama počela da me radi i da sam dobio želju da je jebem. Popeo sam se uz stepenice, a u sebi pomislio.

„Uh kako bih te jebao rasna kobilo!“

Nečujno sam ušao, a da nisam pozvonio. Kucnuo sam na vrata njegove sobe, otvorio polako, a svetlo je bilo ugašeno, jedino je dopirala svetlost od računara. Moj drug ležao je na krevetu, potpuno go i drkao kurac. Kurčina je stajala kao strela, nabrekla, na prvi pogled veća nego moja.

„Na koju ga to natežeš?“

Upitao sam smejući se. On iznenađeno prekri se ćebetom i reče: „Id u kurac, nisam te očekivao.“

„Izvini, prekinuo sam te u pola posla.“

„Sad ću da se obučem, aj sedi u dnevnu sobu.“

„Ma slobodno nastavi, izdrkaj ga do kraja. Doneo sam ti nešto.“

Ostao je u sedećem položaju prekriven ćebetom da sedi na krevetu, a ja ubacih fleš u računar.

„Ovo je za tebe. Kako ti se čine?“

„Uh al su slike. Koliko si njih doneo?“

„Doneo sam ti dvadesetak pički, svaka ima svoj folder. Mogli bi zajedno da izdrkamo na neku od ovih, a?“

„Otkud znam, kako misliš zajedno?“

„Pa jedan pored drugog sednemo i drkamo?“

„Nisam za to, ne znam, nisam probao.“

Otvorio sam folder neke prepičke, gde je bilo jebozovnih i golišavih slika. Pustio sam slajd njenih slika, svukao bermude i bokserice sa sebe. Kurac je iskočio, a ja sam seo pored njega na krevet. On se zagledao u moj kurac i preko ćebeta počeo da trlja. Na šta sam mu ja pomerio ćebe i rekao: „Drkaj to slobodno, šta se stidiš, u svojoj si kući!“

Masivna kurčina blizu 20 cm pojavila se pored mene. Drug je počeo lagano da drka kurac, a ja sam već drkao moj. Gledali smo u računar gde su se menjale slike i natezali. Naizmenično bacao sam poglede ka njegovom kurcu koji je delovao tako moćno metar od mene u njegovoj šaci.

„U al imaš kurčinu, baš je dobar, vapi za pičkama.“

„I tvoj je dobar.“ Uzvrati on.

„Jebe li se šta?“

„Ništa brate.“

„Prvi put da drkam s nekim zajedno.“ Rekoh mu.

„I ja, mogu ti reći nije loše.“

Kako je vreme odmicalo, sve više sam posmatrao njegov kurac, a sve manje slike na kompu. Na trenutke poželeo sam da mu izdrkam kurac. Ipak nedugo zatim svršio je, pa zatim i ja prskajući po sebi.

„U druže, al je prijalo.“

„Jašta.“

„Mogli bi opet da ponovimo za koji dan?“

„Aj videćemo.“

drugu sam popusio kuracObrisali smo spermu sa naših tela papirnim ubrusom, obukli se, pa izašli napolje malo da sedimo. Tu je bila i njegova mama, koja nam je sipala po čašu hladnog soka. Tako sam se zagledao u njene sise ispod majice i brushaltera, da je kurac ispod stola opet bio ukrućen. Poželeo sam više od svega da u tom trenutku ustanem i odem u wc da izdrkam na njegovu mamu. Ali ipak nisam, posedeli smo još malo, dok se ona sklonila i otišla u kuću. Kada sam došao kući, istuširao sam se i legao u svoj krevet da drkam. Naizmenično po glavi mi se motao kurac od druga i njegova mama. Javio sam mu se na instagramu uz poruku.

„Ja opet drkam, ne mogu da ga obuzdam.“

„Haha, e da znaš da sam mogao i ja.“

Kako sam to pročitao, odmah sam znao da ću izdrkati na njega, a ne njegovu mamu.

Iako me je upitao: „Na koju ćemo sad?“

„Ti biraš.“

Poslao je slike neke kurvice sa instagrama.

„Može na nju?“

„Može.“

A ja za nju nisam mario. Ukucao sam na netu i prvi put u životu pogledao nekoliko gej klipova gde drkaju jedan drugom, a zatim puše. Nisam mogao da se oduprem želji, snimio sam mu u DM dok drkam kurac, pa napisao: „Vidi kako si me naložio.“

On odgovori kratko „Hahaha.“

„Pa pošalji i ti snimak?“ Na šta je on samo poslao sliku svog kurca. Naizmenično sam gledao gej klip gde drkaju i sliku njegovog kurca, pa izdrkao kao lud zamišljajući kako drkam i pušim svom drugu. Ne znam na koga je on izdrkao, ali ja sam posle drkanja na njega zaspao kao beba. Koliko samo su mi se misli menjale iz dana u dan. Devojka, drkanje sa drugom, njegova mama i neke na koje drkam i jebem s vremena na vreme. Period je bio baš haotičan, a ja sam ugovarao novo drkanje sa drugom. Pustio sam mu poruku.

„Mogao si doći kod mene, da drkamo opet?“

„E pa ne znam, sam sam kući, baba i deda u selu, majka druga smena.“

Pročitajte i ...  Napokon Gangbang 1. Deo

„Opa, primaš li goste, da dođem ja?“

„Dođi.“

Delovao je nezainteresovano za drkanje zajedno, ali ipak sam otišao kod njega. Istuširan i skockan, uz dobar parfem uputio sam se ka njemu. On me je dočekao u majici i šorcu, sa bradom od 3, 4 dana. Kurac mi se odmah u krutio i jedva sam čekao da drkam sa njim. Seli smo u dnevni boravak.

„Za šta si druže?“

„Pa da drkamo na neku koja nas loži.“

„Ma lako ćemo. Šta ćeš da popiješ?“

Pogledao sam i video viski na polici.

„Može viski, ako ćemo zajedno?“

„Pa može, ionako ga nisam ni pio.“

Uz viski odmah smo počeli da pričamo o vrućim seks temama.

„Ima li šta novo, jesi našao neku na instagramu?“ Upitah ga.

„Ma kakav insta, samo da gledaš slike i drkaš, nema leba.“

„Pa kako ja nađem?“

„Lako je tebi, imaš dobru priču.“

„A šta tebi fali, bolji si frajer od mene.“

„Nije sve u izgledu.“

„Pa nije, izgled privlači, ali priča je glavna, to je tačno.“

„Jebeš ga, biće bolje.“

Popili smo po dve čaše viskija, pa ga upitah: „Hoćemo li do sobe, da izdrkamo na neku?“

„Ajde, može.“ Otišli smo do njegove sobe, upalio je računar, pa smo pustili slike neke pičke što nas loži da se menjaju. Skinuli smo se goli, poludignutih kurčeva i krenuli ka krevetu. Razvijen i krupan, kurac mu se krutio dok je koračao. Dlakav po telu, taman koliko treba pravoj muškarčini. Uspravljeni na krevet sa opruženim nogama počeli smo polako da drkamo i komentarišemo dotičnu pičku.

„Vidi kako je dobra, a baš ima dobre obilne?“

„Jašta, ja ovakve najviše volim.“

„Šta bi joj radio, a?“

„Uh, sisao prste na stopalima, lizao tabane, potom penjao gore, lizao pičku, dupe, a onda u misonarskoj zabio strasno uz dignute noge na ramenima.“

„Uhh, naložio si me sad baš. Ja bih joj na primer prvo kurčinu usta nabio.“

Zaneli smo se sa pričom i ja sam nehotice prineo šaku njegovom kurcu.

„Mogli bi naizmenično jedan drugome, biće još bolji osećaj?“

Zbunjeno me je pogledao, pa mi dao signal da mu uhvatim kurčinu. Obuhvatio sam ga celog i lagano počeo da drkam. Prvi put u svom životu imam u šaci tuđi, a ne svoj kurac. Navlačim drugov kurac sve brže kroz svoju šaku, osećam tvrdoću jake i masivne kurčine.

„Predobar ti je kurac, sa zadovoljstvom ću ti izdrkati.“

„Uh, da nismo preterali sa ovim?“

„Uhvati moj slobodno, da vidiš kakav je osećaj.“

Prebacio sam drugu šaku na njegova dlakava muda i trljao, a ne prestajem da mu drkam. Onda konačno na svom kurcu osetih njegovu šaku. Držao ga je uz spore pokrete gore dole, navlačeći amaterski i neiskusno.

„Opusti i uhvati ga čvrsto, kao kad drkaš svog, nema razloga da se plašiš.“

Ja sam ubrzao drkanje njegovog kurca uz jak stisak i ritmično navlačio. On odluči da me prati, iz trenutka u trenutak osećaj je bio sve bolji. Znojili smo se sve više u ritmu drkanja gledajući slike na računaru. Zanesen i opčinjen krenuo sam jako da prskam po svom stomaku, ali i njegovoj šaci. Nedugo zatim i on prska mlazeve sperme čak i više nego ja.

„Ovo je bilo najbolje drkanje do sada.“

„I meni isto.“

Ispunjavalo nas je zadovoljstvo, duboko smo uzdisali mokri i znojavi. Potom sam se istuširao kod njega u kupatilu, obrisao nekim peškirom, pa izašao. Ali u međuvremenu, zavirio sam u korpu za veš i našao crne čipkane gaće njegove mame. Veličine L, koje su prekrivale njeno veliko dupe. Izvrnuo sam ih i ugledao žuto bele tragove i fleke gde dolazi pička. Udahnuo sam i prvi put osetio miris mamine pičke mog druga. Poželeo sam ih za sebe, pa sam ih savio i stavio u svoje bokserice. Potom je on ušao i istuširao se, a ja sam ga čekao u dnevnom boravku. Zatim smo sedeli obojica u boksericama i popili po čašu viskija sa ledom. Srećom nije skontao da u svojim boksericama imam gaće njegove mame. Pre nego što je njegova mama došla iz druge smene otišao sam kući. Pred spavanje dva puta izdrkao sam kurac, mirisajući crne prljave gaće njegove mame i jako udisajući mirise njene pičke u sebe. Stavio sam ih pod jastuk, zaspao, pa ujutru ponovo izdrkao pred početak radnog dana.

Narednih nekoliko dana nismo se videli niti drkali kurac zajedno, ipak jedan vikend otišli smo na bazen sa još dva druga. Iako je bilo dosta dobrih pički na bazenu, koje smo posmatrali i komentarisali, merkao sam i svog druga. Kako je vreme odmicalo, zagledavši se u njegovo zgodno, preplanulo telo, poželeo sam ne samo da mu opet drkam, već i da mu popušim kurac. Posle bazena kući sam izdrkao gledajući slike svog druga i neki pornić gde dva lika drkaju i puše jedan drugome. Pred devojkom trudio sam se da ništa ne primeti i da je sve normalno kao i do sada. Smanjio sam viđanja sa njom, pravdajući se da sam pretrpan poslom, dogovarao sam se sa drugom za naše treće drkanje.

„Hoćemo na piće, pa da drkamo?“

„Da znaš da smo mogli.“

„Ja sam se baš uželeo, zadnji put je bilo top.“

Našli smo se nas dvojica, popili po 2 piva u gradu i gledali slike po instagramu na koju ćemo da drkamo. Kada smo krenuli mojim kolima ka njegovoj kući pozvala ga je mama i pitala gde je. Ona je radila prvu i ostala nakon posla u gradu.

„Ako će kući, sačekaćemo je da ne ide peške?“

Predložio sam drugu.

„Hoće, čekaće nas ispred prodavnice.“ Stali smo usput, a ispred prodavnice stajala je njegova mama. Širokih guzova u farmerkama i pamučnoj majici, blago se nasmešila, držeći torbu na ramenu i kesu u rukama. Ušla je kola i sela pozadi.

„Hvala ti sine. Vidiš kakvog druga imaš. Šta radite, gde ste bili?“ Upita nas ona.

„Bili do kafića, pa sad hoćemo kod mene, treba nešto da namestimo na kompjuteru.“

„Ako, ako, samo se družite.“ Stigli smo kod njega, opet mu odmerih mamu dok je izlazila iz kola, a ja parkirao. Nešto je popričala sa sinom, tj. sa mojim drugom.

„E aj sednemo malo napolje, sad će nam majka izneti sladoled!?“

„Ma ne treba, al kako hoćeš.“ Kad eto njegove mame donosi kutiju sladoleda i 3 činije.

„Niste trebali da se mučite.“

„Taman posla, a ti me povezao da ne idem peške.“ Izvadila nam je svima po 4 kugle, a ja se zagledah u njene butine i međunožje.

„Kako je vama na poslu?“

„Joj, pa onako, radi se, danas smo pali s nogu.“

„A šta ćete, tako je kod privatnika.“

„Jašta, svi su isti.“

„Kako bih ti sad jebao mamu, druže moj.“

Mislio sam dok sam gutao sladoled i zamišljao nju kako umesto sladoleda liže moj kurac. Pojede ona prva i ustade govoreći: „Odoh ja da se malo osvežim i legnem, umorna sam, uživajte vi, ne smetate meni.“

„Ajde majka, bićemo mi tihi, nećeš nas ni čuti.“ Reče drugar svojoj mami, a ja je ispratih pogledom. Malo kasnije otišli smo u njegovu sobu da konačno drkamo. Našli smo neku prepičku sa instagrama i pustili njene slike iz foldera. Brzo smo se svukli potpuno goli, zaključao je vrata sobe i seli smo na krevet jedan uz drugog. Odmah sam zgrabio njegov kurac i naveo ga da on uhvati moj. Počeli smo laganim pokretima da jedan drugom drkamo, gledajući slike prepičke na računaru. Komentarisali smo je tiho, da ne bi čula njegova mama. To me je još više uzbudilo da nisam mogao više da se suzdržim, a da ne probam njegov kurac. Savijam se preko njegove butine i primičem njegov glavić svojim usnama. Ogromna i nabrekla kurčina našla se pred mojim očima, dok istog momenta gutam i čupijam njegov glavić.

Pročitajte i ...  Nudist (Gay priča) 1. dio

„Ej šta radiš to, preterao si sad!“ Pokušava da se odupre, ja gutam sve više njegov kurac. Nabio sam ga do kraja, zastajući nekoliko sekundi, a onda ga vadim.

„Zamišljaj ovu kurvu kako ti puši sad, samo se opusti i gledaj njene slike.“ Govorim mu, nastavljajući da drkam i pušim, dok je on pustio iz ruke moj.

„Ovo je nezgodno baš, nemoj.“

„Ama ćuti!“ Trljam šakom preko njegovih dlakavih muda, držeći ga čvrsto. Prvi put u životu usudio sam se da probam kurac i ne kajem se. Ukus njegove kurčine jako mi prija, ližem mu oko glavića, potom ponovo nabijam usta. Da li postajem gej, nikako, ja obožavam pičku i sve vezano za devojke i žene, ali biseksualac, to da. Sa sve većim uživanjem pušim drugov kurac, balavim ga jezikom oko njega celog.

„Uh, al prija jebote, au.“ Govori drug, bacajući se u trans, a ja naginjem se još više i primičem se njegovim dlakavim mudima. Krećem da ih razvlačim, čupijam ustima naizmenično, a šakom mu drkam kurčinu najžešće što umem.

„Joj šta mi radiš, al smo ludi obojica, svršiću još malo, baš sam napaljen.“

Reče on, a ja za trenutak izvadih muda i odgovorih mu.

„Hoćeš da ti popušim, da mi napuniš usta spermom?“

„Hoću, hoću.“

„Zatvori oči i sipaj samo.“ Posluša me on, a ja se spustih ispod njega na krevetu. Savio sam noge u kolenima, uhvatio njegov dlakavi kurac i prineo usnama. Najdublje u sebe primao sam ga celog i čupijao, pa zastajao tako. Onda u brzim ritmičnim pokretima gore dole, a u isto vreme trljao mu muda. Osećam ga da pulsira, znoji se sve više, dahće i uzdiše.

„Ne staj, sad ću, sad!“ Izusti drug, prepušten meni njegovom kurčinom. Pušim mu još pola minuta, minut sve brže, u sledećem momentu osećam ustima vrelinu. Kreće da me zakiva i puni svojom spermom sve više. A ja nikada do sada u toj situaciji trudim se i gutam koliko mogu. Mlazevi sperme novi dolaze i ispunjavaju moja usta.

„Ahhh, kako je dobro, uhh, ima još malo, ahhhh.“ Još jedan mlaz sperme izašao je iz njegove kurčine. Čupijam ga celog dok je u meni i polako vadim kurac iz usta. Bolji ukus nisam u životu osetio dok nisam probao njegov kurac i progutao mu spermu. Umazan oko usta, pridigao sam se i seo pored njega još uvek u erekciji.

„Svaka ti čast, razbio si me.“

„Hoćeš ti meni da popušiš, znaš kako je dobro?“

„Ne znam brate, sad sam se ohladio načisto.“

„Au, ja tebi produvah i progutah sve, a ti tako. Vidi me kako sam još naložen, a ne treba mi mnogo.“

„Ne mogu stvarno.“ Govori on potpuno nezainteresovan, a ja još uvek umazan njegovom spermom iznervirao sam se i ustao.

„Da znaš da i ne moraš, odoh do kupatila da pišam, tamo ću sam i izdrkati.“

„Idi, šta me briga.“ Izlazim iz sobe, odlazim ka kupatilu, potpuna tišina, njegova mama je legla, možda i zaspala.

„E kad nećeš da mi popušiš, zato ću ti sad izdrkati na mamu!“ Mislim se u sebi, ulazim u kupatilo i zaključavam se. Vidim pritvorena vrata veš mašine, nekoliko stvari u njoj. Kad unutra njena majica što je nosila do pre 2 sata, beli brushalter, bele gaće i sokne, tj. kratke čarape. Moj kurac pulsira te puslira od sreće i uzbuđenja. Vadim brushalter, gaće i sokne pa ih odlažem na veš mašinu. Spuštam dasku od wc šolje, sedam i uzimam stvari spemajući se da drkam. Nabijam u lice njenu unutrašnju stranu brushaltera, osećam njen znoj na njemu. Uzbuđujem se i nehotice krećem da drkam, onda uzimam njene sokne i primičem nosu. Nosila ih je ceo dan, mislim se u sebi, na svojim velikim stopalima.

„Uh kako bih joj sad olizao tabane, izgrizao pete i polizao prste, mmm.“ Obuzima me jeza, dok joj udišem unutrašnji deo čarapa. Jednu uzimam, i unutrašnji deo njihov nabijam na kurac. Drugu bacam u stranu, pa uzimam njene bele gaće koje je skoro skinula sa svojih velikih guzova. Izvrćem ih, nameštam gledajući gde je deo gde dolazi njena pička. Mokre su i natopljene, osetio sam ih i pre nego što sam prineo licu. Miris jači i svežiji nego na prethodnim crnim koje sam uzeo. Jezikom prelazim preko natopljenog dela, zamišljajući kako ližem pičku drugovoj mami. Onda iz dubine svojih nozdrva, mirišem ih, obmotavam oko lica, a kurčinu natežem. Drkam ga jako sa čarapom preko njega, drkam sve brže, dok mirišem njene gaće. Ne treba mi mnogo, posle minut drkanja, osećam iz muda nagon. Svršavam zamišljajući kako jebem mamu svog druga, kako joj cepam pičku dok je opkoračena na meni. Napunio sam joj čarapu spermom, a drugom obrisao ostatke sperme sa kurca. Vratio sam joj umazane čarape u veš mašinu kao i brushalter, a gaće ponovo odlučio da ukradem. Ušao sam pod tuš da se tuširam, i dok je voda padala po meni, za trenutak sam se osetio kao bolesna pederčina. Ipak to je brzo prošlo, nove ideje sa drugom i njegovom mamu padale su mi na pamet. Izašao sam, obrisan i obmotan peškirom ušao sam u sobu i samo kratko rekao: „Daj mi moje stvari, samo da se obučem u kupatilu i idem kući.“

„Nisi se valjda naljutio?“

„Zaključi sam, dodaj mi stvari!“

Dao mi je stvari, pa rekao: „Nemoj zajebavati, aj da sednemo napolju i popijemo nešto?“

„Neću, potrebno mi je da se ohladim i budem sam. Čućemo se.“

„Ok.“ Reče on kratko, a ja odoh kući ljut i razočaran. Iako imam devojku, redovan seks, drug i ja počeli smo da drkamo jedan pored drugog, zatim jedan drugom, da bi mu ja na kraju popušio kurac, a on mene ispalio. Narednih dana odlučio sam da mu se ne javljam, već samo da se fokusiram na njegovu mamu. Mirisao sam joj gaće naizmenično i drkao na nju svakodnevno, zamišljajući je sve više i više. Kuliranje njenog sina, a mog druga urodilo je plodom, jer posle par dana on mi se prvi javio.

„Gde si druže moj, ajde dođi da drkamo kad hoćeš?“

„Evo kući. Pa ne znam baš, našao sam drugu zanimaciju.“

„Ih, nemoj zajebavati, kakvu?“

„Dobio sam nošene gaćice od neke milfare što sam jebao i što ću je opet jebati. Evo upravo ih mirišem i drkam kurac.“ Blefiram ja, a on se primio.

„U brate, već si se snašao bez mene. Fali mi naše drkanje i ono pušenje. Ajde dođi, popušiću i ja tebi i ponesi te gaćice, možemo na njih da drkamo?“

Upravo sam ovo hteo, smejem se, pa još se malo nećkam i na kraju pristajem.

„Može, doći ću, koja ti je majka smena?“

„Druga, dođi popodne ili predveče najbolje.“

„Važi.“ Kratko odgovaram, u glavi već imam plan šta ću raditi s njim. Odlazim sutradan kod njega oko 6 popodne, noseći u torbici crne i bele prljave gaće njegove mame.

„Ćao, konačno, kao da je prošla večnost, ajde odmah u sobu.“

Primetih ja da je on naložen i napaljen kao nikad pre. Ušli smo u sobu i počeli da se skidamo.

„Doneo sam gaćice od te milfare, hoćeš da drkamo na njih?“

„Znaš da nikada nisam drkao na ženske gaćice, iskreno.“ Otvori se on, a ja se nadovezah.

„Evo sad ćeš, osećaj je vrhunski.“ Seo je na krevet, ja izvadih gaće njegove mame iz torbice.

Pročitajte i ...  Groznica Subotnje Večeri

„Koje ćeš, crne ili bele?“ Nasmeja se, pa reče: „Crne su mi nekako privlačnije.“

„Meni je svejedno, upoznao sam dobro oboje. Bacih mu u ruke crne gaće njegove mame, a ja sa belim u rukama sedoh pored njega.

„Sad da vidimo da li te rade kao mene, izvrni ih i deo gde dolazi pička stavi na glavić, a gaćicama prekri ceo kurac.“

„Zar nećemo da mirišemo i drkamo?“

„Hoćemo, ali prvo ovo.“ Posluša me on, pa obojica po gaće njegove mame stavismo na gole kurčine. Meni je kurac već do pola bio ukrućen, bacih pogled ka njemu i vidim da mu se kurac sve više kruti.

„Evo ga, diže mi se baš, sam od sebe, au kako je osetio pičetinu.“

Govori on to ushićen, ne sluteći da mu se kurčina diže na prljave gaće svoje mame. Za manje od minut kurac mu je puslirao kroz gaće njegove mame.

„Opa, milfara te baš naložila, a?“ Dobacujem mu.

„Jeste, ajde sad da mirišemo i drkamo na nju?“

„Ajde, raširi ih i prinesi flekavi deo svom licu i duboko udahni.“ Obojica radimo isto, držeći levom rukom po gaće njegove mame, a desnom rukom drkamo.

„Uh, kako dobro mirišu, au prvi put se susrećem sa ovim, joj ala imaju neki šmek zrele pičke.“ Govori on, ne znajući da miriše gaće svoje mame, a ja ga još više ložim.

„Da, baš imaju neku aromu. Zamisli kako je ta milfara ispuštala sokove svoje pičketine po njima.“

„Uzmi mi ga, hoću tvoj, druže moj.“ Govori on napaljen kao mlad majmun, menjamo kurčeve i krećemo da drkamo jedan drugome mirisajući non stop gaće njegove mame. Znojimo se sve više i komentarišemo kako bi jebali njegovu mamu, dok on misli da je to sasvim neka druga žena. Trljamo jedan drugome muda, drkamo čvrstim stiskom šake ludački navlačeći gore dole.

„Jesi blizu, da mi popušiš dok mirišem, pa ja meni?“

„Jesam. Ali ako obećaš da nećeš ispaliti kao prošli put?“

„Neću, majke mi moje.“

„Dobro, evo ti i ove druge pod nos, one su i svežije nego te crne.“ Dajem mu gaće u šaku, on ih stavlja pod lice pa naizmenično jako udiše u sebe. Pružam se telom preko njega, glavu spuštam do njegove masivne i nabrekle kručine, grabim ga šakom i primam usta. Šmek i znoj njegove kurčine ispunjavao mi je usta, gutao sam ga sve dublje i dublje.

„Sad konačno razumem pedere. Da mi je ova pamet bila 10 godina ranije. Uh kako mi prija ustima njegova kurčina, koja slast, mmm.“ Mislio sam u sebi dok sam pušio kurac tek drugi put u životu. Tada osećam njegovu desnu šaku na glavi kojom me nabija do kraja u njega i govori: „Puši, puši kurvetino matora, celog ga oseti.“

Nabio mi je do grkljana, a onda sam osetio kako me šprica u velikim naletima svojom vrućom spermom. „Evo ti, evo pičketino matora, aaaah.“ Borio sam se sa njegovom kurčinom ustima nemoćno, oči su mi zasuzile, pa me je zatim pustio. Zagrcnuo sam se njegovom spermom dok sam je gutao kao neka pederčina. Kurac mi je i dalje bio u jakoj erekciji, pridigao sam se i opkoračio ga oko glave.

„A sad ti meni!“

„Evo ti gaće, stavi ih pod nos?“ Dodaje mi, a ja ih bacim na njegov ispušen kurac.

„Neće mi biti potrebne.“ Primičem glavić njegovim usnama, stidljivo ih otvara, a ja mu nabih iz sve snage.

„Sad ćeš da vidiš kako se lomi vilica!“ Nabijen uza zid sa jastukom, primao je moj kurac prvi put u životu. Nisam mu dao da vodi igru, nego sam ga nabijao iz sve snage i lomio kurac sve brutalnije i žešće po njegovim ustima. Zatim mu stiskam nos i onemogućujem da diše, a kurac nastavljam da nabijam usta svoga druga. Oči mu suze, zacrveneo se, kreće da me udara po butinama. Puštam mu nos, i vadim polako kurac.

„Au ti nisi normalan, udavi me.“

„Izvini, morao sam, tako i s pičkama radim.“

„A što ne bi probali 69 i pušili jedan drugom istovremeno?“

„Možeš opet iako si se ispraznio?“

„Mislim da mogu.“

„Ajde onda, ko će gore, a ko dole?“

„Ja sam dosta teži, tako da ja ću dole.“

„Važi.“ Opruži se on skroz, ja ga opkoračih, on uhvati moj kurac, primače ustima, a ja se spustih preko njega telefon, hvatajući njegov kurac koji se opet krutio. Ližem jezikom oko njega, čupijam mu dlakava muda, a on već puši li puši moj kurac, dok jednom šakom razvlači moja muda. Jedan na drugom posle godine i godine druženja, pušimo jedan drugome slasno sa neverovatnim užitkom. Njegov glavić para mi nepca u potpunoj erekcij, prodirem u sebe sve više. Moj kurac on balavi i ne pušta ga, puši ga celog. Ulepljeni, mirisi tela su nam se pomešali,a ja vadim njegov kurac iz usta uz reči: „Tu sam, evo ga, spremi se da gutaš, svršavam, joj!“

Krećem da šikljam lepljivom i vrućom spermom puneći mu usta. Mlazevi jedan za drugim nailaze, kao da nema kraja, punim ga i dalje. On se bori, guta koliko može, a ja nastavljam da mu pušim kurac. Ostajem praznih muda sa kurcem u njemu i sve žešče i brže pušim mu kurčinu. Ne buni se, i dalje čupija moj kurac po ustima, približavajući se i on novom svršavanju. Šprica me u par mlazeva, gutam i pušim, želeći sve da isisam iz njega. Popušio sam ga celog ponovo, sada samo sa manje sperme, nego malo pre. Skidam se i silazim polako sa njega.

„Kakvo iskustvo, uh, kao da sam se ponovo rodio.“ Govori on prezadovoljan.

„Hoćeš češće da dolazim?“

„Hoću, što se mene tiče možeš svaki dan.“

„Videću kad god mogu. Eto ti gaćica, ostavljam ti.“

„A šta ćeš ti?“

„Ne brini, imam ja šta da jebem, snađem se lako. Nego ti ih miriši i drkaj što više sa njima, dok ja opet ne dođem?“

„Da znaš da hoću, hvala ti.“ U sebi se mislim. „Pre ili kasnije postaćeš svestan da drkaš na svoju mamu.“

„Da se istuširam i bežim.“

„Ajde, pa ću ja, uh, majka samo što nije došla, požuri.“

Spirao sam vodom svoje nove grehove sa tela, onda sam se obrisao, pa ponovo zavirio u korpu za veš i mašinu. Bele gaće sa crnim tufnama pretpostavljam da je skinula sinoć, s ispod njih i sive čipkane. Uzimam ih oboje, stavljajući u bokserice, brzo se oblačim spreman za polazak kući. On me ispraća potpuno go do vrata, na obojici prisutan osmeh i zadovoljstvo.

„Čujemo se i vidimo.“ Rekoh kratko. „Važi, ekstra je bilo, jedva čekam opet i hvala za gaćice drkaću kao lud na njih.“

„Drago mi je što smo otkrili neke nove horizonte, pozdrav druže.“

Nestao sam iz njegove kuće, vozio se narednih sat vremena po gradu pa otišao kući. Doneo sam odluku, iskuliraću malo od svega ovoga.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

beograđanke fine devojke 3 min čitanja
Ispunjavam sve tvoje snove i zeljice 1 min čitanja
lizanje dilda 1 min čitanja
jednostavna obrazovana devojka 1 min čitanja
Don`t copy text!