Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Udovica i dvojica oženjenih

6 min čitanja
udovica za jebanje

Bilo je prohladno kišovito jesenje veče. Ne obazirući se na vremenske nedaće mlada udovica, tridesetsedmogodišnja Ljiljana živahno je gacala po kišnim lokvicama prema železničkoj stanici. Koji će večeras biti prvi? Mladen ili Vlado? Nagađala je trepereći od uzbuđenja pred onim što ju je očekivalo za nekoliko minuta.

Upoznavanje Hrvatska

Već dva meseca jebala se ta rasna plavokosa žena s dvojicom železničkih službenika na njihovom radnom mestu, u maloj kancelariji. Dolazila im je uvečer na smenu kad god je osetila potrebu za jebačinom, a njih dvojica su je oduševljeno dočekivali. S Mladenom se je pojebala prvim onoga dana kada je kupovala sinu kartu za more.

Nakon kratkog vremena njegov kolega Vlado dokučio je o čemu se radi i zatražio svoj deo kolača. Radi mira u kući morali su mu udovoljiti i uključiti ga u igru. Nije bio baš neki jebač, ali jebežljiva žena, kakva je bila Ljiljana, znala ga je iskoristiti za svoj užitak. Nije puno marila što je čovek debeo i mlitav i što mu je kurac mali.

udovica za jebanjeMladen je imao dobru alatku i mišićavo telo makar je bio niži rastom i šest godina stariji od svog tridesetdevetogodišnjeg kolege

Obojica su bili oženjeni, ali to nije smetalo ni njoj, ni njima. Nikada je nisu jebali zajedno, prvo bi posao obavio jedan, a zatim drugi. Razlog tome bio je taj što nipošto nisu smeli radno mesto da ostave prazno. Naravno, onaj koji je dežurao često je virkao u malu sobicu nestrpljivo čekajući svoj red.

Pozdravivši veselo dečke koji su upravo jedan drugome predavali smenu, Ljiljana je ušla u garderobu, lepo zagrijanu električnim radijatorom. Prvo se oslobodila kišnog ogrtača, a potom maslinastozelene vunene haljine. Ostala je u čipkastom bodiju iste boje i finim crnim čarapama s elastičnim gumicama, koje su ih pridržavale uz njezine punašne noge, primamljive poput šunkica.

Pročitajte i ...  Imao sam šta da vidim

Imala je bujne grudi i bokove, a struk uzak i gibak. Izuvši gumene čizmice kratkih šara energično je skočila na kauč prekriven sivim prekrivačem. Legla je na leđa. Raširila je noge između kojih je otkopčala bodi i potegnula ga s dojki taman do bradavica. Nakon toga ugurala je prst u svoju veliku mesnatu mačku prekrivenu svilenkastoplavim dlačicama i počela je da je priprema za nešto veće i tvrđe.

Nije dugo čekala. Ne potrudivši se, ni pristojnosti radi, pokucati na vrata sjajnih očiju i zažarenih obraza u sobicu je ušao Mladen. Videvši što mu je ponuđeno na kauču bez reči je sa sebe zbacio sve krpice, skoro ih pocepavši od uzbuđenosti. Debelo koplje, od nekih dvadesetak centimetara, napeto mu se uspinjalo uz stomak prema pupku. Ruke su mu se tresle dok je na njega navlačio kurton. Kleknuo je između Ljiljaninih nogu, koje je ona još jače raširila. Naciljao je i uz dva žestoka trzaja bio je unutra do dna.

Počeo je da je jebe grubo i silovito. Stari kauč cvilio je ne mogavši drugačije protestovati protiv lavine koja ga je tresla i drmala

– Jebi me! Dobro me izjebi! Guraj ga! Samo guraj! Jače! Još jače! – sricala je Ljiljana uputstva svome jebaču u ritmu njihovih usklađenih pokreta.

– Evo ti! Evo ti ždrebice! – šapnuo joj je Mladen, trudeći joj se da udovolji.

Kao hobotnica krakovima čvrsto ga je nogama stegnula oko samog struka, svršavajući zajedno s njim na rubu pameti i svijesti. Kada je on nakon par minuta bacio puni kondom u koš za smeće i kurac oprao pod mlazom vode nad umivaonikom, ona je svukla svoj bodi i ostala samo u čarapama. Na istočnjački način isprepletenih nogu sjela je na ivicu kauča. On je stao pred nju. Mlohava kita visila mu je preko velikih muda kao obešena grana žalosne vrbe. Ljiljana je stupila u akciju. Uzela ga je u ruku i prinela svojim vlažnim usnama. S puno sline počela je cuclati glavić, a drugom je rukom milovala vruća jaja. Zatim je skroz isplazila jezik i počela da liže celu batinu slasno kao da je sladoled u kornetu. Uvukavši se u usta skroz do grla kurac je nabrekao i živnuo. Ovaj put ga je ona obukla u zaštitnu gumicu. Ponovno je legla na leđa i raširila noge.

Pročitajte i ...  Jebite me kao poslednju drolju

– Pojebi me još jednom! – naredila je Mladenu.- Samo tvoj me može u potpunosti zadovoljiti. Vladin ni ne osetim!

On je drage volje ponovio jebačinu od malopre. Pička joj je bila još klizavija, i, činilo mu se, veća. Oznojio se kao da ašovom kopa kanal koliko ga je snažno nabijao u nju, ne shvaćajući kako ju to nimalo ne boli. Sa svojom je ženom uvek morao da bude nežan. Ona je imala manju pičku od Ljiljane i svaki jači pokret njegovog kurca zadavao joj je bol.

– Hoćemo li još da se jebemo? – pitao je udovicu kad se je oprao.

– Drugi put Mladene. Bio si izvrstan, ali sada mi treba nešto blaže. Pošalji mi Vladu – odgovorila mu je gladeći svoje ogromne dojke.

Mladen se nije bunio.

Dovoljno se je ispucao, a još će možda morati noćas pojebati i svoju ženu. Obukao se i zadovoljno izašao iz gnijezda strasti

Jedva dočekavši svoj trenutak Vlado je kao nezgrapni bizon uletio u sobicu. Narajcao se je stigavši u nekoliko navrata nakratko pogledati kako su se Ljiljana i Mladen prcali. I on se je, kao po nekom prešutnom dogovoru, odmah svukao do gola. Ljiljana je sjedila na stolu pored kauča širom raskrečenih nogu. Makar nije imao veliki kurac Vlado je imao velik i debeo jezik. Kada joj ga je gurnuo u pičku zacičala je od sladostrašća. Lizao ju je sumanuto dobrih pola sata, a ona je uzastopno, žestoko svršavala, sve dok mu se nije smilovala i dala mu predah. Sišla je sa stola. Pogledala mu pimpač koji je dosezao najviše četrnaestak centimetara. Nategnula ga je nekoliko puta rukom i navukla na njega gumicu. Tada se namjestila na sredinu kauča, podbočila na laktove, podigla bokove i naprčila guzu.

Pročitajte i ...  Nepozvana Gošća

– Možeš me jebati! – rekla je Vladi, koji se je teško dišući za to i pripremao.

Dahćući kao lokomotiva gurao ga je unutra-napolje, bez one silovitosti kojom je to radio Mladen. Ljiljani je takva jebačina bila samo opuštajuće češkanje po pički. Više joj je godilo trenje njegovih dlakavih muda o njenu nabreklu dražicu i trenje osetljivih nabreklih bradavica dojki po hrapavoj tkanini prekrivača na kauču. Brzo je svršio. Udovica Ljiljana bila je večeras zadovoljna. Više joj se nije jebalo. Ležećki je pričekala da se Vlado obuče i izađe. Pevušeći je ustala, isprala pičku na umivaoniku i obukla se. Zaogrnuta u kišni ogrtač veselo i zadovoljno je napustila malu železničku stanicu, radujući se ponovnom, skorom susretu s dvojicom svojih ljubavnika.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Još zanimljivosti

tucanje strine u guzu 5 min čitanja
studenti u seksi pozi 69 6 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Don`t copy text!