Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Spavaća Soba – Ogledala – Sex

9 min čitanja
stojeća poza jebanje od pozadi

Počelo je sa nekoliko precizno postavljenih ogledala u spavaćoj sobi. Sve je to bilo sasvim nenamerno, ali kada smo shvatili pogled koji smo imali, pa… recimo samo da nam je otvorio oči za čitav novi svet mogućnosti. Tek što smo se uselili u naš novi stan. Poslednji sprat desetospratne zgrade, što je čini jednom od najviših u našem malom gradu, a moj muž je ceo vikend vredno radio, seleći nameštaj i kačivši slike i ogledala.

Upoznavanje Hrvatska

Pošto mi se nije baš svideo originalni raspored spavaće sobe prethodnih vlasnika, moj muž ga je mukotrpno rekonstruisao za mene. Ovo je uključivalo ogledalo pune dužine na zidu naspram mog stolića za šminkanje.

Sedela sam na stolici za stočićem i sušila kosu dok se moj muž tuširao. Bio je to naporan vikend i oboje smo se zapravo radovali što ćemo sutra otići na posao. Nismo hteli da raspakujemo kutije posle posla, tako da smo radili bez stajanja od petka popodne do nedelje uveče.

Čula sam kako tuš staje dok sam češljala svoju dugu kovrdžavu kosu. Spustivši četku, uzela sam svoju malu hidratantnu kremu i počela da je nanosim na lice i vrat. Nasmejala sam se kada se moj muž pojavio u ogledalu. Stojeći iza mene, stavio je ruke na moja ramena i nežno me stisnuo. Sklonio mi je kosu sa potiljka, pre nego što se nagnuo i prešao usnama preko osetljive kože. Čula sam ga kako udiše pre nego što mi je promrmljao na uho – „Tako dobro mirišeš dušo.“

Nagnula sam vrat u stranu dok je on nastavio da ređa poljupce duž mog vrata. Polako se spuštao do mog ramena. Ljubljenje, lizanje i grickanje zubima. Oči su mi se zatvorile, a usne su mi se lagano razmaknule i primetila sam da mi se disanje ubrzalo dok su njegovi prsti skidali svilenkaste bratele mog negližea sa mojih ramena.

Osetila sam da je materijal pao pre nego što se uhvatio za moje otvrdnute bradavice dok sam savijala leđa. Njegove usne su na trenutak napustile moje rame dok mi je kosu prebacio na drugu stranu. Opet mi se glava nagnula pa je počeo nežno sisati moj pulsirajući vrat. Njegove velike ruke masirale su mi ramena dok sam uživala u osećaju njegovih usta na sebi.

Povukao je materijal mog negližea i osetila sam kako mi je skliznuo sa grudi. Iz mene se oteo mali jecaj dok je držao moje grudi u svojim rukama. Njegovi palčevi su prelazili preko mojih bradavica dok sam mu gurala grudi u ruke. Liznuo je moju ušnu resicu. „Imaš najsavršenije sise koje sam ikada video“, zarežao mi je na uho, „Vidi kako su ti bradavice tvrde.“ hvata suprugu za sise

Glava mi je pala na njegovo rame dok je nastavio da liže uho i drži moje grudi. Povikala sam kada mi je snažno uštinuo obe bradavice. Oči su mi se otvorile i srela sam njegov pogled u ogledalu ispred nas. Oči su mi pale na njegove ruke dok su mi stiskale grudi. „Pogledaj ove sise, vidi kako su mekane kad ih stisnem, vidi kako poskakuju kad ih pustim.“

Pročitajte i ...  Susret sa Bivšim

Nisam mogla da odvojim oči od ogledala dok sam ga gledala kako se igra mojim grudima. Stajao je visoko iza mene i jednom rukom olabavio peškir koji mu je bio omotan oko struka, pustivši ga da padne na pod. Napravio je mali korak napred i povukao me uz sebe, gurajući svoj tvrdi penis uz moja leđa. Izvila sam se u njega dok je vraćao ruku na moje usamljene grudi. Stenjala sam dok je povlačio moje bolne bradavice i pritiskao se uz mene.

Jedva smo imali vremena za brzi poljubac i maženje tokom vikenda, a sada me je njegov dodir izluđivao. Navukao mi je kosu preko ramena tako da mi je sada ležala preko grudi. Mogao sam da osetim kako me svilenkasti pramenovi golicaju dok su mi se grudi uzdizale od otežanog disanja. Bradavice su mi virile između uvojaka kose. „Tvoje bradavice su tako pohlepne za mojim dodirom.“ Stručno mi je štipao i povlačio bradavice tako da su postale veće nego ikad dok su mu pulsirale između prstiju.

Poslednjim udarcem kukova o moja leđa, uhvatio je moje ruke i povukao me uspravno. Dok sam stajala, moj negliže mi je pao sa bokova oko mojih stopala. Sada sam bila potpuno gola i stajala sam ispred ogledala. Moj muž me je uhvatio za ruke i stavio mi ruke na svoje kukove, zbog čega su mi se leđa savijala.

„Ne pomeraj ih osim ako ti ja to ne kažem, jel jasno?“ Nestrpljivo sam klimnula glavom, očajnički želeći da nastavi da me dodiruje. Ruke su mi se stisle u pesnice dok je on nežno pipao nogom između mojih stopala, pokazujući da treba da proširim svoj stav. Kada je bio zadovoljan kako stojim, ponovo je počeo da me čupa i štipa za bradavice.

Mogla sam da vidim kako su mi lice i grudi pocrveneli dok su njegove ruke počele da se kreću niz moje telo. Uhvatio me je za kukove i prizemljio svoj tvrdi kurac uz moju guzu. Mogla sam da osetim njegova čvrsta jaja kako prolaze duž moje kože dok se njegov penis ugnezdio između mojih guzova.

Ruke su mu klizile do mog stomaka koji je podrhtavao pod njegovim dodirom. Ruke su mi se trzale da bih se pomerila, ali on je odmahnuo glavom, podsećajući me da moram da ostanem mirna. Ruke su mu se spustile niže, preko moje obrijane pice i između mojih bedara. Jednom rukom je razdvojio usmine moje veoma mokre pičke. Drugom rukom je koristio dva prsta da uroni u mene i skupi moje sokove.

Njegovi prsti su zatim protrljali sokove oko mog klitorisa, bukvalno sam zaplakala od požude. Odjednom je gurnuo prste nazad u mene i pumpao ih unutra sve dok mi kolena nisu počela da drhte.

Pročitajte i ...  Njegova trudna zena Nevena

„Ne još“, rekao je dok je vadio svoje dve dugačke prste iz moje dubine. Prineo je svoje blistave prste mojim ustima i gurnuo ih između mojih već razdvojenih usana.

„Mmmmm“ zastenjala sam dok sam mu sisala prste, uživajući u ukusu mog uzbuđenja i onoga što mi je radio.

„Moj red da te okusim!“

„Hoćemo li da pređemo u krevet?“ upitala sam, željna da osetim njegova usta među svojim nogama.

„Ne! Ja vodim ovu igru.“

Pomerio je stolicu na kojoj sam ranije sedela ispred sebe, postavljajući me direktno iza nje. Raširio mi je noge tako da sam stajala gotovo uz stolicu i nežnom ali čvrstom rukom na leđima me gurnuo napred.

„Drži ruke na sto. I ne puštaj.“

Uradila sam kako je on rekao. Nagnuvši se koliko sam mogla, držeći se za sto, podigla sam dupe u vazduh. Zatvorila sam oči i čekala. Iz nekog razloga sam volela kada me liže sa leđa. Bilo je tako nevaljalo! Mogla sam da osetim kako se muž postavlja između nogu. A onda je usledila slasna drhtavica dok je prevlačio jezikom preko mog otvora. Izgubljena u senzacijama, nisam odmah primetila da se ovo osećalo drugačije od drugih puta kada je ovo uradio.

„Otvori oči, znam da si ih zatvorila. Pogledaj se u ogledalo.“ liže joj pičku od pozadi

Uradila sam kako je tražio. Otvorila sam oči i polako spustila glavu tako da sam se sada gledala u ogledalo. „O Bože!“ Položaj ogledala na zidu bio je savršeno postavljen tako da kada sam pogledala celo ogledalo, umesto da se fokusiram na svoje lice kao što bih inače radila, moje oči su bile privučene odrazom onoga što se dešavalo iza mene, što sam mogla jasno da vidim zahvaljujući dva pojedinačna pozicionirana ogledala.

Moj muž je sedeo na podu, ramena i nadlaktice oslonjene na stolicu. Njegove ruke su držale moje guzove otvorene, i sve sam mogla da vidim dok me je lizao gore-dole. Vizuelni pogled na sebe kako sedim na njegovom licu dok mi je sisao klitoris bio je neverovatan. Bilo je kao da gledam još dvoje ljudi u porniću, ali ja sam bila ta koja je doživela svo zadovoljstvo.

Mogla sam da namirišem svoje uzbuđenje, čujem svoje stenjanje i osetim kako mi se njegovi prsti zarivaju u meso dok je jeo moju picu. „O moj Bože! Svršiću!“ Vrištala sam dok sam mu se trljala o lice, ne skidajući pogled sa spektakularnog pogleda u ogledalu. Nalet tečnosti pobegao je iz moje pice dok sam se grčila na licu svog muža i mogla sam da ga čujem kako stenje i guta dok je ispijao moje vrele sokove.

„To je bilo neverovatno!“ Plakala sam dok se moj muž izvlačio između mojih nogu i ustao. Ostala sam sagnuta i gledala u ogledalo. Nisam mogla da verujem koliko sam još uvek uzbuđena dok sam gledala u odraz sopstvene pičke, sva zajapurena, mokra i potpuno u neverici.

Pročitajte i ...  Moja Svastika je Striptizeta?!

„Ja sam na redu“, rekao je moj muž dok me je uzeo za ruku, odveo do drugog ogledala i postavio me ispred njega. „Nagni se napred i stavi ruke na zid.“ Proširila sam stav i malo se nagnula napred, stavljajući ruke sa obe strane ogledala. Osetila sam muževljeva prsa na leđima dok je savijao kolena da postavi svoj tvrdi penis uz moju vrelu vaginu. stojeća poza jebanje od pozadi

A onda se sa obe ruke na mojim kukovima nabio u mene. Krik mi se oteo sa usana dok me njegova duga i čvrsta kurčina ispunjavala. Iznova i iznova se povlačio i udarao u mene takvom snagom da sam osećala kako mu jaja udaraju o moj klitoris. Gledajući u ogledalo naš odraz, posmatrala sam njegova moćna bedra i njegovo dupe kako se stezalo kada se nabijao u mene. Pogledala sam da vidim šta moj muž gleda. Oči su mu bile zalepljene za mesto gde mu je penis ulazio i izlazio.

„Moram ponovo da svršim!“

Njegove ruke su napustile moje kukove i gurnuo me je malo niže. Moje sise su sada poskakivale i slobodno se ljuljale dok me je snažnije tucao pod boljim uglom. Bila sam tako blizu da svršim po drugi put!

„Da da!“ Plakala sam: „Jebi me!“

Gledala sam u ogledalu kako mi je prineo jednu ruku na dojku i povukao bradavicu, a druga ruka se spustila između mojih nogu i još uvek sam mogla da vidim kako je počeo besno da trlja moj bolni klitoris. Sada smo oboje gledali taj veličanstveno erotski prizor i ja sam bila gotova.

„Aaaaahhhh!“

Moja pica se grčila od drugog orgazama dok su mi se mišići stezali oko penisa mog muža, on je izgubio kontrolu i svršio u mene, puneći me svojim vrelim semenom. Muž me je podigao i odneo do našeg kreveta i srušio se na njega. Mogla sam da osetim kako naše tečnosti cure iz mene.

„To je bilo neverovatno.“ rekla sam dok sam mu ljubila lice.

„Bilo je“, složio se.“Savršen raspored sa ogledalima, zar ne?“

Pogledala sam po sobi, bio je u pravu! Čak i dok sam ležala u krevetu, mogla sam da se vidim u oba ogledala, sve je bilo savršeno namešteno.

„A… Šta misliš o postavljanju ogledala i na plafon?“ Pitala sam.

Moj muž se nasmejao i počeo da me golica. „Oduvek sam voleo tvoje seksi ideje.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Još zanimljivosti

tucanje strine u guzu 5 min čitanja
studenti u seksi pozi 69 6 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!