Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Napaljena Drugarica Njegove Ćerke

9 min čitanja
svršio u usta ćerkinoj drugarici

VSeksi19 se prijavila na svoj omiljeni onlajn seks forum i ušla u posebnu chat sobu za „tatine devojke.“ Odmah su je bombardovali privatnim porukama napaljeni stariji muškaraci. Ali postojao je samo jedan korisnik sa kojim je želela da razgovara. VelikiTatica je već bio onlajn, a kada se pojavila njegova privatna poruka, srce VSeksi19 je ubrzalo.

Upoznavanje Hrvatska

VelikiTatica: Nisam imao seks tri nedelje! Moja žena me izluđuje!

VSeksi19: Ne bi imao taj problem sa mnom tatice.

VelikiTatica: Nije uvek bilo ovako. Nekada je bila zabavna. Ali onda posle rođenja naše dece, to se usporilo na jednom nedeljno, a sada….

VSeksi19: Samo vam treba novo telo za igru. Neko ko želi da je zgrabite i izjebete.

VelikiTatica: Tako sam jebeno napaljen.

VSeksi19: maziš se?

VelikiTatica: Hoćeš li da se pomazim?

VSeksi19: ne gospodine.

VelikiTatica: Ne?

VSeksi19: ne. Želim da ga dodirnem. Želim da mi ruke budu omotane oko toga. Želim da osetim kako se trza pri svakom mom dodiru! Želim da pogledam gore u tvoje oči i obavijem usne oko tvoje nabrekle kurčine…

VelikiTatica: uhhhh jebote… Voleo bih to. A moje ruke? Šta da radim sa njima? Da ih spustim niz tvoja leđa i zgrabim tvoje slatko mlado dupence? Da li moj prst da pronađe tvoju slatku malu rupu i trlja je?

VSeksi19: šta god želite gospodine!

VelikiTatica: želiš moj kurac u ustima?

VSeksi19: mmmm volela bih to. Želim da znam kakvog si ukusa. Želim da me jebeš na krevetu svoje žene. Da se ​​sretnemo, da li bi me jebao tamo gde spava vaša žena?

VelikiTatica: Da se sretnemo, jebao bih te tako jako.

VSeksi19: da li te pali što sam samo malo starija od tvoje ćerke?

VelikiTatica: Nekako me plaši to.

VSeksi19: ne brinite… nema čega da se plašite…

VSeksi19 mu je poslala sliku svog tela. Njeno lice nije bilo na slici, ali je povukla majicu tako da su joj grudi bile otkrivene, a mogao se videti i gornji deo njenih gaćica. Stomak joj je bio zategnut i izgledao je glatko.

VSeksi19: sviđa ti se moje telo, zar ne?

VelikiTatica: Svršiću…

VSeksi19: svrši, molim te…svrši za mene… Kada budemo zajedno, moći ćeš da dodirneš moje telo gde god želiš. Moći ćeš da staviš usne i jezik gde god želiš. I možeš staviti svoj penis gde god želiš. Klizi duboko u mene. Ja pripadam tebi!

Prošao je minut i VelikiTatica je otkucao: Svršio sam!

Iako VelikiTatica to nije mogao da vidi, VSeksi19 se osmehnula. Zatim je zavukla prste ispod istih gaćica koje je nosila na fotografiji koju je poslala i dotakla se. …….

***

Nedelju dana kasnije, 47-godišnji Dragan je davao sve od sebe da bude prijateljski domaćin na proslavi 18-og rođendana svoje ćerke. Potrebno je bilo paziti na desetak nasmejanih devojaka; biti ljubazan prema roditeljima; pripremiti hranu; i sve spremiti.

Dragan i njegova supruga Dajana su se udaljili u poslednjih nekoliko godina. Nekada ljubavni par sa sličnim seksualnim apetitom, njih dvoje su sada bili ljubazni jedno prema drugom u određenim okolnostima ali ljutito su nervirali jedno na drugo tokom stresnih situacija (poput rođendanske zabave njihove ćerke).

Pročitajte i ...  Ortakova Mama mi Bila Prva 1. Deo

Dragan se takođe osećao stalno napaljenim, dok je Dajana dala sve naznake da će fizička ljubav od sada biti nepostojana. Nisu imali seks mesec dana. Samo dobro jutro i laku noć uz poljubac na blic. Za zabavi je bilo dvadesetak tinejdžera (isto toliko momaka koliko i devojaka) i šetkali su njegovom kućom uz veliku buku u i oko njegovog bazena.

Nekoliko devojaka je bilo tu sa kojima je njegova ćerka odrasla i Dragan je jasno video da to više nisu one nevine devojčice. Postale su žene. Trebala mu je sva energija volje da ne bulji u brojne goste dok su se igrali sa svojim prijateljima. Dajana je primetila, što ju je još više naljutilo na Dragana. Zbog toga je lajala na njega svako malo.

Tada se Dragan našao sam u kuhinji slažući prljave tanjire za kasnije pranje i pokušavajući da smesti mnoge prazne velike kutije za picu u uredne hrpe blizu male kuhinjske kante za smeće. Najstarija i najbliža prijateljica njegove kći – Veronika, ušla je i otvorila frižider.

„Zdravo gospodine Dragane.“ reče Veronika otvarajući frižider.

„Tražiš gazirana pića? U frižideru su pored bazena.“

„Ne“, rekla je Veronika, zatvorivši vrata i okrenuvši se Draganu, „samo pravim da izgleda kao da mi treba nešto iz frižidera da bih mogla da razgovaram sa tobom.“

„Šta? Ne razumem.“ Dragan se nasmejao.

„Vi ste bukvalno najbolji frajer ovde i celo vreme provodite radeći dok se svi drugi zabavljaju.“

Veronika je bila jedna od prijateljica njegove ćerke za koju je Dragan primetio da je postala prava žena. Sada sa skoro 19 godina, njeno lice je postalo prilično upečatljivo u poslednjih nekoliko godina kako je sazrevala. Oštar nos i intenzivne tamne oči privukle su Dragana u njen pogled. Bila je malo viša od proseka i razvila je zapanjujuću figuru. seksi ćerkina prijateljica

Bila je vitka, ali oblina oko grudi, bokova i guze. Sve je to sada bilo naglašeno kupaćim kostimom koji se protezao preko njenog tela. Njena kosa do ramena bila je povučena i malo vlažna od kupanja u bazenu. Sunce ju je malo isušilo, a istovremeno joj je zagrejalo i potamnilo kožu.

Dragan je uhvatio sebe kako zuri. Veronika takođe. Nasmejala se, pogledala ka kuhinjskim vratima i zakoračila napred. „Sviđa vam se ono što vidite?“ Veronika se nasmešila.

Dragan se brzo nasmejao na Veronikin komentar, ali je onda napravila drugi korak napred, njene duboke oči susrele su se sa Draganovim. „Kakav je vaš seksualni život, ako smem pitati?“ upitala je Veronika prilazeći bliže.

Kako na to da odgovori? Draganovo srce je počelo da lupa. „To nije… ja ne mogu…“ promucao je, odvraćajući pogled.

Veronika je stavila ruke na Draganova široka prsa i osetila njegovo uzbuđenje. „Znate, mogla bih da vam pomognem sa određenim potrebama… a sigurna sam da biste me mogli nešto naučiti.“ Prošaputala je: „Da li biste voleli to čika Dragane?“

Dragan je odstupio i trgnuo se iz svoje zamagljene glave. „To nije smešno Veronika. Zaista nije prikladno.“

„Zašto?“ upitala je Veronika, izgledajući pomalo povređeno. Tada joj je na usnama preleteo zao osmeh. „Da li vas pali što sam samo malo starija od vaše ćerke?“

Pročitajte i ...  Akademska Kazna

Nije moguće, pomisli Dragan, ali pre nego što je imao priliku da obradi potencijal svog ljubavnog života na internetu koji se pretvara u stvarnost, dva momka su ušla u kuhinju i pitala da im donese vode, pa je Veronika otišla, još uvek sa zlim osmehom na njenom licu.

Dragan je osetio da treba da razbistri glavu, pa se nehajno popeo na sprat do spavaće sobe. Na Draganovo iznenađenje, Veronika se zavalila na ivicu njegovog kreveta u svom oskudnom i jebozovnom kupaćem kostimu.

„Rekla sam vam da želim da me jebete na krevetu vaše žene.“ reči su kapale kao med sa Veronikinih primamljivih usana.

„To se NEĆE desiti.“ Dragan je insistirao i krenuo prema kupatilu. Kada se okrenuo da zatvori vrata, tamo je bila Veronika, koja je već zakoračila na pločicu u kupatilu i zatvorila vrata za sobom. KLIK brave bio je najglasniji zvuk koji je Dragan ikada čuo. Dragan je zgrabio Veroniku oko struka i privukao je unutra. Prvi dodir njenih mekih usana učinio je da Draganov penis postane čvrst.

Veronika je to takođe osetila pa se osmehnula, sagnula se i osetila oblik njegove kite. Dragan je podigao Veroniku na pult u kupatilu, grizući je i ljubeći je u vrat. Ispuštala je male cvrkute zadovoljstva dok su se njegovi zubi igrali njenom glatkom kožom, a njegove ruke klizile niz njen glatki kupaći kostim. Draganovi prsti dosezali su granicu na njenim bokovima između tkanine i meke kože nogu. Kada su im se usne ponovo srele, Draganovi prsti su krenuli prema Veronikinom zadnjem delu, podižući njenu nogu, sve dok joj se stopalo nije oslonilo na pult.

Njegovi prsti su nastavili svoj put, ovog puta klizeći sve bliže i bliže Veronikinoj pulsirajućoj pičkici. Uvukao je jedan prst u tkaninu i sklonio je da bi drugi prst ušao unutra. Usmine su joj bile obložene glatkom vlažnom sočnošću njene požude.

„Tako si jebeno mokra.“ Ono što Dragan nije znao je da je ovo prvi put da je neko drugi dodirnuo na taj način. Zadovoljstvo je prolazilo kroz nju. Njegovi prsti su metodično istraživali njene usmine, dok su se sve više približavale njenom klitorisu. Kada su njegovi prsti konačno zavili oko njenog malog dugmeta, Veronika je zagrizla Draganovo rame i nekoliko puta zadrhtala jer je doživela orgazam.

Za trenutak su ostali mirni, oboje zadihani, oboje zatvorenih očiju. Draganovi prsti nepomično sede uz Veronikinu pičku. Njeni prsti su prolazili kroz kosu na njegovom potiljku. Dragan je dao Veronikinom vratu nekoliko nežnih malih poljubaca. Pribravši se, Veronika je skliznula sa pulta i pala na kolena, otkopčavajući Draganov kaiš.

Dragan je pokušao da je zaustavi na trenutak, ali onda je shvatio koliko je vremena prošlo otkako je osetio svoj kurac u ženskim ustima, i zavalio se unazad dok su mu bokserice bile povučene do članaka. Veronikine meke usne su bile tako uzbudljive na njegovim usnama, ali sada na njegovom kurcu osećale se kao vantelesno iskustvo. pušenje kurca drugaricinom tati

Njene meke vlažne usne klizile su niz Draganovu tvrdu osovinu i zadovoljstvo je pratilo njen meki, ali čvrst pritisak. Veronikina klizava pljuvačka se kovitlala oko Draganovog penisa, čineći ga tvrđim i većim. Jedna ruka je ostala u podnožju Draganovog penisa, lagano povlačeći njegovu zategnutu kožu, dok je nekoliko zalutalih prstiju češljalo dlake na njegovim jajima. Osećao je da se približava vrhuncu. I ona je to mogla da oseti. Zatim je kvaka na vratima kupatila zazveckala, a potom je usledilo oštro kucanje po vratima.

Pročitajte i ...  Učinio sam Majku Svojom 3. Deo

„Dragane?“ iznervirani glas njegove žene sa druge strane vrata. „Šta radiš tamo?“

„Ja samo…“ Dragan je spustio pogled na Veroniku i pogledao je, zaleđen sa svojim pulsirajućim kurcem u njenim ustima. „Zauzet sam.“ Zarežao je.

„Šta si? Moraš da počneš da pečeš meso. Šta uopšte radiš?“

Veronika je počela jače sisati Draganov kurac. Dragan je pokušao da je zaustavi, ali ju je to samo nateralo da sisa i da drka sve jače i brže. Činilo se da je Dajana mogla da čuje neku vrstu fizičkog pokreta iz kupatila jer je pitala „Šta se tamo dešava.”

„Kenjam Dajana!“ Dragan je viknuo na vrata. Ovo je malo nasmejalo Veroniku.

„Isuse, Dragane, ne moraš da budeš tako vulgaran.“ Dajana je uzvratila.

Veronikine usne su stalno klizile gore-dole po Draganovom vratilu. Njegov kurac je počeo da otiče. Njegova supruga je počela da drži predavanja Draganu kroz vrata, ali sve na šta je mogao da obrati pažnju su bile meke usne mlade VSeksi19 koja je klackala gore-dole duž njegovog dugog tvrdog penisa. Veronikine duboke oči srele su se sa Draganovim. Njene ruke su masirale njegovu bazu i jaja. Njen jezik je masirao prednji deo njegovog penisa. U glavi mu je pulsiralo.

I baš tada – Dragan je žestoko svršio! svršio u usta ćerkinoj drugarici

Jecao je, a Veronika je progutala gnjecavu spermu koja joj je šiknula na jezik i u usta. Dajana, pogrešno tumačeći Draganovo stenjanje kao nešto što je povezano sa njegovim crevima, odstupila je od vrata i promrmljala: „Odvratno“.

Veronika je držala Draganov penis u ustima sve dok on nije prestao da pulsira i bljuje spermu. Vratio ju je na noge, a oni su se strastveno poljubili pre nego što se Veronika bez reči udaljila, otključala vrata i proverila da li je obala čista pre nego što se vratila svojim prijateljima na žurci.

Ubrzo kasnije, dok je Dragan pripremao meso na roštilju, gledao je Veroniku kako pliva napred-nazad u njegovom bazenu. Gledao je kako se njeno telo graciozno i senzualno kreće kroz vodu. Nakon što je meso servirano i svi su jeli, Dragan je prišao grupi devojaka i upitao: „Kakvi su hamburgeri?“

„Ukusni čika Dragane“, Veronika je pogledala Dragana. „Najbolja stvar koju sam ikada probala.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

1 thought on “Napaljena Drugarica Njegove Ćerke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!