Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Trojka u Sex Shopu

5 min čitanja
trojka u sex shopu

Bio je to jedan od onih vrućih letnjih dana. Oni u kojima počnete da dovodite u pitanje mudrost odevanja dok se ne setite da postoje glupi zakoni o javnoj pristojnosti i drugim glupostima. Iako postoji određena zaštita od sunca, kada je vaša koža tako svetla kao što je moja, zaista ne želite da donijete opekotine od sunca.

Hodala sam centrom grada prema svojoj omiljenoj seks radnji, a čak i kratka šetnja od mog parkiranog auta do prodavnice dovela je do toga da sam počela da blistam od znoja, tako da mi se majica zalepila za moju vitku formu. Barem mi je suknja omogućila malo ventilacije. Otvorila sam vrata i ušla u ohlađenu prodavnicu koju sam tako često posećivala.

Prodavac mi se osmehuje a ja mu uzvratćam osmehom sa blagim crvenilom u licu sećajući se kada sam poslednji put bila u prodavnici… Stvari koje smo radili iza pulta sigurno bi bilo dovoljno da ga otpuste. Međutim, bila sam ovde sa razlogom i krenula sam prema dildoima dok sam pokušavala da preusmerim svoj um. Trebalo mi je nekoliko minuta da odaberem lep debeo dildo od 18cm i ugrizla sam se za usnu dok sam ga gledala.

Uvek se jebeno napalim u sex shopu. Krenula sam ka kasi kada sam je ugledala. Odmah sam shvatila da je bila novajlija u prodavnici. Pakleno nervozna dok su joj se oči s vremena na vreme okretale kao da je osećala da je svi posmatraju i osuđuju dok se pretvarala da zna šta tačno traži. Na sebi je imala i belu majicu bez rukava i helanke. seksi devojka u sex shopu

Dah mi je zastao dok sam je gledala… osetila sam kako mi se bradavice lagano ukrućuju od nestašnih misli koje su mi iznenada ušle u um. Bez razmišljanja počela sam polako da hodam prema njoj, a moj mozak je bio na autopilotu od nagomilane požude i potrebe sve dok nisam stajala na manje od 2 metra od nje i duboko udahnula. Polako je pogledala u mene, njen pogled se zadržao na mom poprsju.

Pročitajte i ...  Ispiti

Slatko sam joj se nasmejala a mozak mi se konačno smirio dovoljno da formiram koherentne rečenice: „Tražiš nešto posebno?“ pitala sam grizući donju usnu.

Pogledala je u moje oči: „Pa… Mislim da sam pronašla…“ Njene oči su gledale molećivo u moje.

Široko sam se osmehnula i pružila ruku da je nežno uhvatim. Pogledala me upitno dok joj nisam podigala ruke i povukla ih na svoje grudi. Delovala je toliko zapanjeno da sam počela polako da joj pomeram ruke preko svog poprsja dok nije sama počela da stiska moje grudi. Ohrabrena prišla mi je pola koraka bliže. Tada sam ugledala krajičkom oka prodavca na šalteru. Pažljivo nas je posmatrao, blago otvorene vilice, a ja sam mu namignula.

Tada sam počela i ja da masiram njene sise ispod majice. Pogledala sam gore u njene oči da bih procenila njenu reakciju i videla da joj je upaljena vatra u očima. „Inače, ja sam Tanja“, tiho je rekla. lizanje pičke lezbo

„Zdravo Tanja, ja sam Jelena.“ rekla sam dok sam polako padala na kolena i povukla je sa sobom… njena leđa ubrzo su bila spljoštena na tlu dok sam skidala svoju majicu i grudnjak. „Učiniću da se osećaš neverovatno Tanja…“ Polako sam klizila niz njen stomak dok nisam stigla do vrha njenih helanke. Izvijala se i cvilila od želje. Nežno sam je povukla za helanke i ona je podigla kukove u vazduh da bi mi dozvolila da ih povučem niz njene butine i da otkrijem njene gaćice pre nego što sam je potpuno skinula i polako krenula glavom između njenih nogu.

Imala je urednu glatku picu i mogla sam da osetim jak miris dok mi se lice spuštalo sve dok nisam ispružila jezik i prešla preko njenog klitorisa. Dahtala je a leđa su joj se lagano savijala na podu. Bila sam toliko oduševljena njenom pičkom da sam halapljivo lizala i gutala njene obilne sokove. Tada se osvrnula preko ramena. Tamo je stajao službenik sa svojim tvrdim kurcem u ruci koji je drkao i nameštao se iza mene.

Pročitajte i ...  Strastveni sex

Okrećući se njenoj pički ja sam podigla guzu u vazduh i mamila ga. Tanja je sa fascinacijom gledala kako se prodavac spušta iza mene i podiže mi suknju preko dupeta trljajući glavu svog tvrdog kurca gore-dole o moje usmine pre nego što sam osetila da ulazi u moju pičku. Zastenjala sam kad se nabio u mene.

Jezik sam nabila duboko u pičku i jebala je njime, dok je dugi tvrdi kurac ulazio duboko u moju pičku. Stisnula sam njegov kurac svojom picom a tanja je to gledala sa fascinacijom i požudom. Njeni kukovi su sada počeli da se povijaju o moja usta pre nego što sam se povukla lagano dahćući i zavukla prst duboko u nju. trojka u sex shopu

Kurac me je razvaljivao i dupe mi se treslo sa svakim udarcem. Njegova jaja udaraju o moj klitoris dok sam dahtala i glasno stenjala od zadovoljstva. Tanja je pogledala u moje oči koje su se raširile i otvorila vilicu u tihom slovu „O“, dok je svršavala po mom prstu. Ponovo sam se nagnula i snažno usisala njen klitoris dok je glasno plakala.

Osećala sam se kao da mi se lice sve brže i brže pribija uz njenu pičku od siline njegovog jebanja iza mene neposredno pre nego što sam osetila kako njegova kurčina prska DUBOKO unutar moje pičke. Slatki osećaj ispunjenosti njegovom spermom konačno me je gurnuo preko vrha i vrisnula sam osećajući žestok orgazam.

Osećala sam se kao da sperma puca u moj stomak. Spuštala sam guzu dok je njegov kurac još uvek bio u meni… svi smo dahtali i stenjali u blagom zanosu čekajući da runda 2 počne…

KRAJ!

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Dominacija sitna devojka 1 min čitanja
doggy jebanje sa bivšom 6 min čitanja
Orgazam 1 min čitanja
seks u kolima sa mladjim 10 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!