Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Radi mi šta hoćeš

10 min čitanja

Bio je kraj juna krajem osamdesetih godina. Maturirao je i nije znao šta će sa sobom. Već par godina je redovno listao erotske časopise zamišljajući sebe u pozama koje je posmatrao na fotografijama i maštao. Nekada je sebe zamišljao kao muškarca, češće kao ženu. Nikada o tome nije pričao nisakim. Živeo je u malom gradu, sa devojkama mu nije išlo, a o svojoj sklonosti ka muškarcima jedva da je smeo i da misli. Znao je nekoliko tipova u gradu sa koje se pričalo da su gejevi, ali se nije usudjivao ništa da preduzme. Kako? Nije samo ispaljivanje, moglo je da bude i opasno ako se sazna.

Tipovi iz oglasa u erotskim casopisima su bili iz drugih gradova, pa nije ni pokušavao da im se javlja. Jednoga dana pronašao je oglas u kome je tip iz njegovog grada tražio momka za druženje. Iz opisa je video da je puniji i dosta stariji od njega, zaprao dvadeset osam godina stariji. Zato nije imao hrabrosti odmah da mu se javi iako je osim šifre stajao i broj telefona. Mogao je da pozove i ostane anoniman, teškoje bilo otkriti ko i odakle zove. Prošlo je nekoliko dana dok se nije odlučio da stupi u kontakt. Ipak je odlučio da zove sa telefonske govornice, za svaki slučaj.

Glas je zvučao sasvim dobro. Iako dosta stariji, muškarac koji mu se predstavio kao Viktor delio je slične ideje i strahove kao i on. Čuli su se još nekoliko puta. U medjuvremenu je posmatrao svoje telo u ogledalu kada mu roditelji nisu bili kod kuce. Bio je potpuno gladak, osim izmedju nogu i ispod pazuha. Voleo je da posmatra tako sebe, zato što je imao nežnu gradju, baby face, a noge kao ženske; da je nekako mogao verovatno bi sebe povalio… Kosa mu je bila plava i nešto duža. Nije baš padala niz ramena, ali nije bila ni daleko od toga.

Konačno se dogovorio sa Viktorom da se sretnu. Viktor mu je dao adresu. Živeo je na periferiji što u malom mestu i nije daleko. Obrijao se, ovoga puta i ispod pazuha. Navukao je šorc i usku majicu, navukao papuče. Bilo je toplo veče, pa je lagano krenuo na odredište.

Istovremeno je strepeo i nadao se dok je pešačio. Bio je radoznao i napaljen kao nikada do tada i to ga je vuklo ka odredištu. Konačno je stigao na dogovorenu adresu. Otvorio je kapiju i stao ispred vrata. Nije bilo zvona. Lagano je pokucao.

Zavesa na staklenim vratima se pomerila. Neko ga je pogledao, a onda se čulo otkuljučavanje vrata.

Udji, začulo se.
Viktor?
Da, ja sam. Udji slobodno.

Odmerio je svog domaćina. Viktor je bio krupan i viši od njega za glavu. Bio je prosed, rošavog lica čiji je donji deo pokrivala brada. Imao je pivski stomak i prolicno debele ruke i krupne šake sa dlakavim nadlanicama.

U trenutku je osetio nelagodnost zbog Viktorovog izgleda. Razmišljao je da pobegne dok je Viktor zaključavao vrata iza njega. Ipak, uprkos Viktorovom izgledu nešto ga je vuklo da ostane i vidi šta će se desiti; i Viktor je njega odmeravao, ali nije umeo da pročita njegovu reakciju.

Drago mi je zato što si došao, rekao je Viktor.
I meni, odgovorio je.

Nije ga slagao, bilo mu je drago što su se sreli. Zebnja i nelagoda su nešto drugo. Uostalom, Viktor mu nije bio neprivlačan. Dok su ulazili prešao mu je šakom preko ledja, a onda je malo zadržao na struku i na zadnjici. Osetio je tu krupnu šaku na sebi, njenu toplotu od koje su ga podišli žmarci.

Pročitajte i ...  Knjiga

Seo je u fotelju. Viktor je doneo pivo i seo na trosed. Razmenili su nekoliko formalnih rečenica. Uostalom, već su dosta toga razmenili telefonom. Znao je da Viktor ima dosta iskustva, to ga je istovremeno palilo, hrabrilo i plašilo. Viktor je znao da je on bez iskustva i rekao mu je da mu se to svidja.

Pivo ga je opustilo. Posmatrao je Viktora koji ga je uporno odmeravao. Imao je osećaj da može da mu pročita misli, što nije bilo daleko od stvarnosti, zato što je posle toliko iskustva Viktor zaista umeo da prepozna šta neiskusan tip želi. Nije bio siguran šta želi i Viktor je to osetio.

Ustao je otišao do klozeta kako bi prekinuo tenziju i nelagodu. Tamo je posmatrao sebe u ogledalu razmišljajući šta želi. Nije znao kako izgleda seks sa muškarcem, nije znao šta da očekuje. Konačno, pitao se kako ona stvar može da udje u zadnjicu, u tako usku rupu na zadnjici. Pustio je vodu i vratio se.

Viktor ga je sačekao na nogama. Prišao mu je u uhvatio ga za obe šake koje su u Viktorovim rukama delovale minijaturno i znojile su se, šta od toplote šta od uzbuđenja. Gledali su se u oči. Mogao je da prepozna požudu, a Viktor je sigurno prepoznao radoznalost, požudu i strah. Usta su mu se osušila, Viktorova su bila vlažna. Iako su mu usta bila suva gaće su mu bile već vlažne, a kurac mu se izdajnički dizao.

Hajde da uradimo ono zbog čega si došao, rekao je Viktor i privukao ga sebi, nežno, ali čvrsto i odlučno. U njegovim rukama osetio se kao igračka, nemoćan da se odupre. Priljubljen uz Viktora osetio je njegove šake na zadnjici, a njegov kurac pored svog. Pretrnuo je: Viktorov kurac je bio krupan, veći i deblji od njegovog.

Osetio je Viktorove šake na struku i ledjima. Usta su mu se i dalje sušila i polako ih je olizao. Viktor je to shvatio kao poziv, što je na neki način i bilo slučaj. Krenuo je jezikom prema njegovim usnama, ali je on okrenuo glavu. Tako su mu Viktorov jezik, usne i brada završile na vratu.

Viktoru to nije smetalo. Jednom rukom mu je prošao kroz kosu i držao mu glavu, drugom mu pridržavao ledja, potpuno ga fiksirao dok mu je preko vrate prelazio jezikom i vlažnim usnama. Trajalo je neko vreme, činilo se večnost, dok mu Viktorove usne nisu prišle uvetu i izgovorile, ohrabrujući i zapovedajući dubokim glasom: opusti se. Sledeće što je posle tih reči osetio u uvetu bio je Viktorov jezik koji se od rupe i školjke spuštao ka resici na kojoj je ubrzo oseti ogrickanje. Požuda je potiskivala strah i počeo je da se opušta. Disao je ubrzano. Viktor se odvojio od njega, a svojim šakama mu je držao glavu i posmatrao ga. Onda mu je pustio i glavu, a svojom desnom šakom ga je ponovo uhvatio za šaku.

Dođi, rekao je polako ga privlačeći ka sebi dok je sedao na trosed.

Viktor je seo na trosed i smestio ga u krilo raširivši mu noge. Bio je ledjima okrenut prema Viktoru, tako da nije mogao da ga vidi. Jedino što je video od njega su šake koje su mu prelazile preko butina i prepona. Ledjima je bio potpuno priljubljen uz Viktora koji mu je jezikom i zubima ponovo dražio vrat. Viktor mu je ubrzo zavukao ruke ispod majice. Velike šake su mu prelazile preko stomaka i zaustavile se kod bradavica. Osetio je kako mu bradavice reaguju na draženje palcem i kažiprstom. Počeo je da drhti, Viktor mu je skinuo majcu i još neko vreme se zabavljao njegovim vratom i bradavicama.

Pročitajte i ...  Rasturen od Kurca

Hoćemo li dalje, upitao je Viktor.
Radi mi šta hoćeš, odgovorio je.

Spustio ga je na trosed i skinuo mu šorc i gaće. Zatim se i sam svukao. Ponovo je odmeravao Viktora koji je ovoga puta konačno bio bez odeće. Dlakav, gotovo debeo tip, videlo se da je snažan iako mu je salo skrivalo mišiće. Pogled mu se zaustavio na Viktorov kurcu koji je bio potpuno ukrućen i delova mu je zastrašujuće i uzbudljivo istovremeno. Požuda je i dalje bila jača od straha.

Viktor ga je lizao oko pupka, a onda je jezikom krenuo na gore. Konačno se jezikom dokopao leve bradavice. Zgrabio je u usta, lizao i lizao, pa je zgrabio zubima. Osetio je blagi bol od Viktorovog grickanja bradavice. bol mu je prijao i tiho je uzdisao dok mu je Viktor obradjivao i levu i desnu bradavicu. Onda je osetio jezik na vratu, zatim na bradi . Viktor je krenuo da ga poljubi.

Ovoga puta dozvolio mu je. viktor mu je lizao usne, a onda prelazio svojim usnama preko njegovih. Konačno su im se usne spojile i osetio je Viktorov jezik duboko u svojim ustima. Nikada nije imao tudj jezik na svom jeziku, u svojim ustima, na svojim nepcima, zubima.Viktorova brada ga je grebala, njegove šake su mu držale glavu. Činilo mu se da poljubac traje čitavu večnost.

Sledećeg trenutka bio je na kolenima sa glavom medju Viktorovim butinama dok su mu ogormne šake na glavi, sa prstima u kosi, povlačile usne prema Viktorovoj alatki. Osetio je snažan miris znoja pomešan sa nepoznatim mirisom koji je dolazio iz nabreklog kurca. Ovaj miris mu je bio neprijatan, ali su ga šake snažno i neumoljivo privlačile ka njemu. Odlučio je da preuzme inicijativu. Obuhvatio je Viktorove bokove šakama i krenuo da ga liže ispod pupka. Sada je Viktor stenjao i pustio mu glavu podigavši ruke. Viktorovo stenjanje ga je dodatno uzbudjivalo, pa mu je lizao prepone i jaja, kopirajući devojke iz pornića. Zatim je prešao jezikom preko korena, pa nastavio prema glaviću.

Otvorio je usta i usnama obuhvatio glavić lagano ga pušeći. Čitav glavić je bio u njegovim ustima, dalje nije hteo. Odjednom je ponovo osetio ogromne šake na svom potiljku koje su mu nabijale glavu na kurac. Osećao ga je sve dublje u ustima, a posle par grubljih pritisaka šakama i u grlu. Kurac je balavio i počinjao je da krklja. Viktor nije odustajao da mu pomera glavu gore dole svaki put se više zabijajući u njegova usta; nije obraćao pažnju na njegovo gušenje i krkljanje.

Kada mu je Viktor konačno izvukao nabrekli kurac iz usta ne ispuštajući mu glavu iz šaka, stenjao je glasno panično udišući sa razjapljenim ustima dok ga je grlo bolelo. Video je Viktorovo lice pred svojim. Viktor mu je pljunuo u usta. Pljuvačka je bila gusta, sluzava i obilna, osetio je kako mu klizi niz grlo. Nije čestito ni došao do vazduha kada mu je Viktor ponovo grubo nabio kurac u usta i nastavio da ga napušava. Setio se da mu je rekao da radi sa njim šta hoće i ponovo se uplašio. Krenuo je rukama da se opire, ali ga je zaustavio glas koji nije trpeo suprotstavljanje: ruke na ledja!

Pusti me, rekao je kada je ponovo došao do daha i bio na nogama. Hteo je da prekine sve i da ide.

Pročitajte i ...  Bila sam zatečena

Znaš zbog čega si došao, ne pravi se naivan!, rekao je Viktor oštro.

Osetio se potpuno nemocno i pustio se. Odlučio se da mu se potpuno poda, pa kako bude. Viktor je sada bio u ekstazi. Osećao je Viktorove šake, jezik, usne, zube, kurac svuda po telu: to ga je ponovo napalilo. Svršio je, ali Viktor nije prestajao.

Sledećeg trenutka bio je presamićen preko drške troseda. Viktor mu je palcima istraživao čmar, zatim je pljunu u njega i nastavio sa istraživanjem. Nije znao šta će se desiti, očekivao je da mu ga Viktor nabije i pribojavao se bola. Strah se pojačao kada je osetio glavić na svom čmaru kako balavi, ali je glavić samo prelazio preko.

Kada je ponovo bio na nogama dočekao ga je poljubac, uvrtanje bradavica i zapovest: na ledja i podigni noge!

Poslušno je legao na patos, a Viktor mu je raširio noge zakačivši mu levo stopalo za dršku troseda, a desno za dršku fotelje. Kažiprstom je nastavio da mu istražuje čmar, pa zatim mu je kažiprst zavlačio i izvlačio lagano iz čmara. Bolelo ga je i uzbuđivalo, pa je stenjao sve glasnije.

Stenji slobodno, ne čuje se ništa napolju, reče Viktor.

Nije znao kako ovo da shvati, ali pre nego što je stigao da se uplši Viktorovi prsti su mu bili u ustima, pa ponovo u čmaru. Počelo je da boli, pa je prestajalo. Prsti su mu ulazili u čmar i izlazili iz njega, prvo jedan, pa dva, pa tri. Neprekidno je stenjao šta zbog bola, šta od strasti. Sve ga je to uzbuđivalo, uživao je u svemu tome, mada je to odbijao sebi da prizna…

Osetio je šake ispod kolena. Viktor mu je otkaćio noge sa fotelje i troseda i podigao ih sebi na ramena; počeo je da mu zabija glavić. Gladao je Viktora iznad sebe i osetio snažan bol čmaru u koji se Viktor sve više zabijao. Sad je njegovo stenjanje prešlo u vrištanje, video je Viktorov pohotni pogled, razjapljena Viktorova usta, video je da uživa dok mu ga zabija sve dublje.

Usred te mešavine bola, zadovoljstva i straha osetio je toplu spermu u svom stomaku. Osećao je Viktorov dlakavi stomak i grudi, njegovu oštru bradu. Viktor je sada ležao na njemu dok je svojim kurcem prelazio preko njegovog.
Grizao mu je bradavice sada već dosta grubo, lizao vrat, strasno ga ljubio.

Bili su znojavi i lepljivi. Jedva je uspeo da ustane kada mu je Viktor rekao daode i da se istušira. Osećao je bol po čitavom telu.

Kada se istuširao obukao se i krenuo. Dobio je dug poljubac koji nije želeo, ali nije imao ni snage ni hrabrosti da se suprotstavi.

Telefonski broj znaš, reče Viktor. Javi mi se najkasnije za pet dana ili – nemoj više da mi se javljaš…

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Nove erotske price

erotske price gay 6 min čitanja
erotske price gej 8 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Vesela ridjokosa devojka 1 min čitanja
Udate za sex gaćice 4 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!