Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

TATA U BOLNICU, JA NA MAMU 8. DIO

3 min čitanja
legla je pičkom mužu na lice

I tako. Stize tata iz bolnice. Smjestismo ga,kako dolikuje jednom ,,bolesniku. Normalno,za vrijeme njegovog odsustva,osposobili smo sobu u prizemlje,da se ne bi ,,zamarao,,uz stepenice za sprat. Ustvari cilj nam je bio,da sprat oslobodimo za mene i mamu,i naše nesmetano jebanje.
Polako poce sumrak da se spušta. . Normalno je,poslije mjesec dana,da se muz i zena pojebu,ali nas je dogovor,da ni po cijeni zivota ne smije dozvoliti,da joj kurac ubaci u picku. Treba ga ubijedit,da je to bilo upozorenje lekara. Umjesto toga ,,lekar je preporucio,da mu ga,jednom nedeljno lagano izdrka.

Upoznavanje Hrvatska

Ja podjoh vani kao da idem na sprat da gledam utakmicu,a mama osta,da tati objasni ,svu ozbiljnozt klasike jebanja za njegovo zdravlje. Podvukoh se pod prozor,kako bih pratio njihovu ,,jebacinu,,.
Skide mama kucnu haljinu,i osta potpuno gola. legla je pičkom mužu na lice

,,Ljubavi,sada cu ti nezno staviti picku na glavu. Necu te pritiskat,samo toliko,koliko jezikom mozez picku olizati. ,,Prbaci lijevu nogu preko njega,drzeci se rukama za uzglavlje kreveta,i lagano mu priđe pickom na usne. Tatica zamumla kao medvjedi poce da joj lize dupe i picku. Mama je majstor za glumu kada se jebe. Poce da ,,jeci,,uz pohvalu da sada bolje lize nego prije bolnice,uz ,,sumnju,,da mora da je jebao ,ili doktoricu ili sestru ili cistacicu,,

Lubavi,mnogo si zadihan,dosta si lizao,sada cu ja lagano da ti ga izdrkam,pa onda mirno spavaj,,
Dok mu je objašnjavala,šta slijedi,lagano skide picku sa njegovih usana. Sjede na stolicu,otkri cršav,skide mu do koljena pidjamu,. Pojavi se tatin kurac. Pa ruku na srce,i nije bio toliko mali kako ga mama prestavljala. Jesre da nije bio baš dugacak kao moj,ali bogami sa debljinom nije mnogo zaostajao. Uze ga mamica i poce lagano da ga drka. ,,

Pročitajte i ...  Olaksanje, ispovijest

Puši,Pusi,molim te,,vapio je otac.
,,Znaš da to ne volim,odgovori mama,i ubaci u vecu brzinu,da bi sebe muke skratila. Poce tata da svrsava po stomaku uz krkljanje,da sam se pod prozor uplasio hoceli prezivljeti.
Mama uze pripremljeni papirnati peskor,ocisti mu stomak od sperme,navuče pidjamu i pokri ga čarsavom.

,,Eto,moj muzicu,uradih sve što je doktor savjetovao,Zamorio si se i brzo ces zaspat,pa ujutro pijemo kafu zajedno. Poljubi ga i izadje iz sobe ,zatvarajuci vrata za sobom. duboko mamino grlo

Uze me pod ruku,i polako podjosmo na sprat. ,,Uh bogati,šapuce mi mama,kada me lizao ,umalo ne svrsih. Nema vise lizanja. Drkanje i tačka,,Pričajući stigosmo u ,,njihovu ,,sobu,vec goli. Prevrnu ma na leđa,zajaha i nabi mi picku na jezik,a bogami,zakaci i nos. Poče da sega. mene vec jezik boli,slusajuci njene naredbe ,,dublje,jos dublje,,poce da mi puni usta tecnosti. Ne znam da li je to bio nektar,picke ili ,,koktel,,sa pisom.

Kao da je osjetila,moju potebu,okrenu se ,scepa kurac i nabi ga sebe usta. To sam jedva docekao. Cvrsto je uhvati za glavu,i nabih joj kurac do zeludca. Poce da se gica,grebe,oci hoce da joj ispadnu,u poslednjem trenutku ,izvadih kurac,ona duboko uzdahnu uz kasalj i povracanje,svega sto je bilo u zeludcu,a najvise moje sperme.

,,Ti Miso nijesi normalan. Znas da sam bila na ivici smrti. Ubuduce, zabi polovinu,i tebe i mene to je dosta. A nikada vise citav.

N A S T A V I C E  S E

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

beograđanke fine devojke 3 min čitanja
Ispunjavam sve tvoje snove i zeljice 1 min čitanja
lizanje dilda 1 min čitanja
jednostavna obrazovana devojka 1 min čitanja
Don`t copy text!