Strina Hadisa

Zdravo zovem se Dino imam 20god. Zivim u malom gradicu. Imam strinu koja ima 39 go d malo je punija velikih sisa. Gotovo stalno sam kod nje, jer su nam kuce jedna do druge, zivi sama s amidom nemaju djece. Ponekad joj pomazem u raznim poslovima jer uzivam da je gledam pogotovo kad se sagne kad joj vidim malo grudi bijele prelijepe.

Mastam o njoj od kad sam poceo drkati cak sam joj uzeo i grudnjak i gacice i stalno drkam na njih. Posto ona nikad nije pokazivala nikakve znakove prema meni nisam smio nista da uradim, ali stalno sam mastao o noj.

Odlucio sam da je moram imati po svaku cijenu, jedan dan sam otisao do apoteke kupio viagru i odlucio joj staviti u pice. Cekao sam priliku da budemo sami. Jednu noc sam bio kod amide i strine i tako smo pricali beveze kad amida rece da sutra mora na put i da ce doci tek sutra navecer. Otisao sam kuci i samo razmisljao o strini i pitao se da li ce uspjeti ovo sa vijagrom.

Sutradan kad sam ustao izasao napolje kad me strina pita da popijemo kafu posto je sama. Ja sam rekao da dolazim za minut otisao sam u kucu uzeo vijagru i otisao kod nje. Kad sam stigao ona je bila napravila kafu ja sam sjeo i poceli smo pricati bezveze kad ona rece da mora u wc sto sam iskoristio i stvi vijagru u kafu. Vratila je se i pocela piti kafu ja sam umro od straha misleci da ce primjetit ali nije i tako smo jos malo pricali.

Vidio sam na njoj da se pomjera u stranu najednom je rekla da joj nije dobro da ide malo prileci i da dodem kasnije. Ja sam nanmjerno ostvio mobitel kod nje i vratio se za 20-tak min. Usao sam u kucu bez kucanja usao u njenu sobu rekao da sam zaboravio mobitel i da vidim jeli joj bolje. Samo je gledala u mene i sutila.

Prisao sam do kreveta i pitao jel ok staviosam joj ruku na celo kao da vidim imali temperturu ona je samo gledala u mene odlucio sam ici na sve ili niista sjeo sam na krevet i poljubijo je nije nista reagovala nije davala nikakve znakove otpora kada mi je zabila jezik u usta znao sam da ce biti moja poceo sam je ljubiti kao nikog do sad gurao sam joj jezik do krajnika. Rukom saam joj poceo maziti ogromne sise na se bi je iala kosulju i dugu suknju. Kosulju sam poderao ispod koje je bio bijeli grudnjak ja sam sav drhtao skinuo sam joj grudnjak i ugledao najljepse sise ikad u zivotu s malo vecim bradavicama poceo sam da ih lizem kao dijete sisao sam je kao lud ona je samo stenjala. Skinuo sam joj suknj ispod koje nije imala nista odmah sam je poceo lizati:picka joj je bila obrijana.

Lizao sam joj picku izabio pret u nju pocela je jos vise stenjati. Onda sam izvdio kurac iz trenerke i prisao joj ustima nije zeljela da ga pusi rekla je da to nevoli ja sam je molio da ga bar malo lizne i poljubi sto je pristala iskoristi sam to i zabo joj ga u usta htjela je da ga izvadi sto joj nisam dopusio uhvatio sam je za glavu i poceo je tucati u usta pocela je da se gusi kaslje izvadi sam ga rekla mi je da nisam normalan i da odah idem kuci, sto sam naravno odbio. Uzeo sam je za noge rasirio ih i stavio joj ga u picku bila je tijesna jedva je ulazio vidio sam po njoj da je pocela uzivati stenjala je sve vise onda sam oj ga zabio cijelog do kraja na sta je ona krisnula poceo sam da je jebem sve brze pocela je govorit da prestanem da je gotova:Zelio sam da je jebem u dupe sto je ona odbila izvadio sam kurac iz picke i oceo joj lizati picku koja je bila sva vlazna presao sam na supak da jelizem odlucio sam joj staviti prst u njeg ona se protivila rekla da nije nikad i da ne zeli tad joj je zazvonio telefon koji je bio na stolu okrenula se da se javi i okrenula guzu prema meni pocela je pricati na telefon po razgovoru sam cuo da je to bio amida govorila je s njim da je sama u kuci i da joj je dosadno iskoristio sam to i odlucio joj ga zabiti u supak naglo do kraja sto sam i ucinio krisnila je od bola pocela je da se pravda amidi na telefon kako se prepala jer je promaja u kuci i kako je se prozor zalupio a ja sam lagano oceo da je nabijam prekinula je snjim govoreci mu ljubim te. Ja sam je sve vise jebavao pocela je da steneje preklijnal me je da prestanem cak sam joj i suze vidio u ocima ja sam bio pri kraju posto sam oduvijek mastao da joj svrsim u usta odliucio samm da to i uradim izvadio sam ga iz supka ona je legla na krevet sjeo sam na nju nije zeljela da joj svrsim u usta stavio sam joj ga silom u usta i napunio joj puna usta pocela je da se zagurcije nisam joj ga vadio iz usta dok nije sve progutala.

Obukao sam se i otisao kuci poslije sam opet otisao kod nje kad je amida dosao. Strina je samo pogledala u mene i pocrvenjela, jedio sam s njima i pricao s amidom kako je bilo na putu a strina je samo sutjela. Kad sam krenuo kuci amida je rekao strini da me isprati u hodniku dam je prislonio uz sebe i poljubio osjetio sam da zeli opet jer me je ljubila tako pohotno poslije tog dana koristimo svaku priliku da se pojebemo by: Dino.

 

gresne cica maca

1 comment on “Strina Hadisa”

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *