Apolon

Ja sam iz malog mesta, ovde je jedan muskarac za kojim svi odlepe. On ima 28 godina ima ozbiljnu vezu za kojeg svi snaju. Medjutim ja sam takva akomi se neko svidi ja moram da ga imam. Stariji je od mene, i moji roditelji ga dobro znaju, dolazio je u nasu kucu na pice i na kafu. Videla sam da me gleda cudnim pogledom mada nisam obracala paznju.

Pre 9 meseci sam bila na jednoj zurci gde je i on bio, ja sam malo vise popila, i izgubila drusto sa kime da idem kuci. Odjednom se on stvorio, pitala sam ga dali mogu sa njim kuci? aA on je naravno imao potvrdan odgovor i ujednom me pitao sta cu da popijem. Naslonjeni na sanku, ispijajuci pice zamisljala sam kako bi volela da vodim ljubav snjim. Pricali smo o raznim stvarima, a on se polako priblizavao mojim usnama, gledala sam u njegove prelepe usne i zamisljala ih na svojima.

Nisam morala vise ni da zamisljam jer su njegove usne dodirnule moje, osecala sam njegove otkucaje srca i njegov ponos. Popili smo pice i sa njegovim pijanim drugom zvali taksi do kuce, prvo smo odvezli njegovog druga Nakon toga sam mislila da sam ja na redu do mje kuce, medjutim nije zaustavio taksi vozilo nego je nastavio put do njegove kuce.

Polako smo ulazili u njegovu kucu, dok me na stepenice nije uzeo u narucije i odveo do njegove sobe. Polako me spustio na krevet, polako je skidao odecu sa mene, prvo majcu .

osecala sam njegove tople ruke na mom telu, polako je spustao ruke do mojih pantalona i nezno ih skinuo . Vec sam bila vlazna.

Skinuo se on, njegovo misicavo telo me jos vise uzbudio, polako me poceo ljubiti oko vrata, pa nize moje grudi . Bradavice su mi bile sve cvrsce i cvrsce, sisao ih je njegovim toplim usnama.

Lizao me po stomaku oko pupka, pa sve nize do moje pice. Onda sam ja nastupila na scenu.

Ljubila sam njegove usne

. Grickala usiljubila vrat i lizala ga po stomaku pa nize, stigla sam do njegovog kurca i lizala njegovu glavicu, uzela sam ga u svoja usta i spustala usne gore pa dole .

Osecao je toplinu mojih usana. Posle me uzeo za ruke i cvrsto ih drzao. Osecala sam njegov kurac kod moje pice, polako je ulazio u mene, u toplu dubinu, poceo je sve brze i brze, cula sam njegov jecaj i kasnije i osecala tecnost u mojoj pici, Svrsio je u mene

. Nisam mogla da se susdrzim trazila sam jos ovakvog dubokog osecaja Pocela sam ponovo da mu pusim dok se nije ucvrstio, ponovo me karo sa njegovim ogromnim kurcem, dok nisam i ja svrsila.

Posle dobre kare smo zapalili na cigaru, i razmenili se brojeva. I dan danas se vidjamo u tajnosti i zadovoljavamo jedni druge bez znanja njegove devojke koja je moja drugarica .

by: xtina.

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *