Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

SREĆNIK –4 DIO

5 min čitanja
drkanje u vodi

ZAMKA ZA SNAHU

Poslije,zaista prelijepe jebačine u sjenci borova i jela,ja i mamica,ustadosmo,i bez riječi,lagano nastavismo put koliba.Trava je po livadama,još ne košenim,dosezala preko koljena i dugo je rosu zadržavala.Ispod oblaka,koji su lagano nestajali prema zapadu,pojavi se užareno ildensko sunce.peklo je na potiljak kao neka žarulja.
Majka,Zora,išla je ispred mene par metara,podignutih skuta haljine,skoro do pičke.Iznenada stade,okrenu se put mene,i uz smješak,otkri mi tajnu,za kojom me bolio kurac.
,,Znaš li Momo,zašto si ovako olako dobio pičke kod mene,,? Pita me uz blagi osmjeh.
,,Znam,mama.Vidjela si negdje ,ovu deliju od moga kurca,i nijesi mogla da odoliš,a da ga ne isprobaš,,rekoh mrtav hladan.
,,Ima tu istine,,nastavi mama,ali ,,glavni razlog je u tome,što sam se plašila da ne izjebeš sestru ili snahu.Ljupka mi se zaklela,da se neće pojebat,prije braka,ali mlada krv vri,i ne znam hoćeli izdržat,a sa tobom je puno bliska,,
Isto je sa snjkom.Ona je zlatno stvorenje,ali joj je Miloš mnogo otsutan.Ouno je po terenu.A ti obraza nemaš,pa rekoh,bolje da se ja i ti jebuckamo,tako da su ove dvije sigurne,,završi mama sa svojom tajnom.
drkanje u vodi,,Ona nije znala,da samo par minuta,prije njene besjede ,moj,ne baš razvijeni mozk,tumbao je,tražeći najbolji način ,kako stići do snajkine pičke.Odluka je pala,SNAJKA MORA BITI JEBENA,A KAKO DO TOGA DOĆI,JOŠ NIJESAM ZNAO ,,
Stigosmo do koliba,otac,ssestra i snaha pijaju kafu.Obradovasmi ih,sa informacijom da nevrijeme nije napravilo nikakvu štetu.
,,Bože,kako je lijepo ,dolje u selo,poslije kiše.Sve miriše.Vala sm ove dva tri sata,sa zadovoljstvom doživjela.,,Priča,ali ne gleda put men.Kako je nevrijeme došlo,iznenada,tako je i otišlo.Za sat vremena,oblačka nije bilo.Sunce je pržilo,rosa je isparavala,ostavljajući za sobo zagrijano zemljište.
Moje selo je planinsko.Počinje na 800 m.nadmorske visine,a završava se na 1260m.kada vidiš ovu razliku,reklo bi se da je to ogromna strmina.A baš nije.Bilo je terasasto.Vjerovatno prije nekoliko milenijuma,imalo je preko 15 jezera,koja su nestala,ostavljajući za sobo zaravni i od hektara i više.
Samo su se ,do današnjeg dana,zadržala dva jezerceta.Jedno je bilo već na izdisaju,pretvoreno u žitki humus i ševar,skupljen na nekih 300m kvadratnih.Ali zato,drugo jezerce,od nekih 1.500 m kv.smještano nekih 350m udaljeno od naših koliba,sa tri strane opasano stogodišnjim stablima bukovine,jelovine,i po nekim borom.Samo je istočna strana bila otvorena .Vjerovatno da su je ,davno,naši preci prokrčili.
Ljeti je bilo duboko do jednog metra,a prolećem i jeseni kada je bilo padavinanivo bi se utrostručio.Seljani su ga zvali ,,VRAŽJE JEZERO,,i izbjegavali su ga,jer je oko njega isprepletano toliko,užasnih legendi,da se kosa dizala na glavi.
Ja nijesam obraćao pažnju na te legende,već bi svaki dan,ljeti kada smo na katunu ,išao nakupanje.Jezero je bilo udaljeno oko kilometar od kuća,tako da mi nije bio problem,skinuti se go,i brčkati se posat vremena,onda leći na leđa na meku mahovinu i obavezno idrkat kurac,bar dva puta.
Snajka je znala za jezece,ali žive glave nije smjela prići.I toga dana,ja sam pošao da se okupam u toplu vodu,poslije kiše.Prvi put da ga nijesam izdrkao,poslije kupanja,jer me moja mamica dobro iscijedila.
Prolazili su dani,sve vreliji i vreliji.Burazer Miloš,jedno predvečerje ,prije nego pođu kući na spavanje,obavijesti snajku,,da neće,dolaziti dva dana,,jer će ostati podšatore da bi na vrijeme završili iskopinu.
,,Ti i dalje spavaj kući sa setrom,pa ujutro šetajući put katuna,,
,,Nema problema reče snaja,,pa nijesam jaovdjeod jučer,,
Sjutrad dan sve ide po ustaljenom tempu,Sestra potjera,marvu na pašu,otacode u selo.Majka i snaha ostaše kod kolibe,a ja lagano put jezera,jer sam vidio da ja i mama nećemo imati prilike da se pojebemo.
Kod jezerca,skidog bokserice,i lagano,go uđem u topluvodu.Valjao dam se kao svinja pola sata,i izađoh vani,legoh uobičajeno na leđa počeh kurac da pripremam za prvo drkanj.
Neka intuicija mi ne da mira.Imam osjećaj da me neko iz šume posmatra,načuljih uši,ništa se ne čuje,ali sam sve sigurniji da je neko u blizini.Kurac već gleda put neba,ja se napravih kao da ću da spavam.Stavih ruke pod glavu ,i kroz trepavice fiksiram sumjivo mjesto.
Makon nekih desetak minuta,iz šume,bosa pomalja se snajka.Laganim korakom prilazi na metar od mene,pogled ne skida sa kurca.jednog trenutka,uz smijeh,progovori:Daj ne glumataj,znaš od kada te gledam,,priđe i sjede tik uz mene.
,,Čovkeče,gledala sam na stotine pornića,ali do danas ovakav kurac ne viđo.POGLEDAJ MU TU GLAVURDINU,KAO FA JE NATAKAO SOMBRERO,KAFA GA UBACIŠ ,KAKO GA IZVADIŠ,,uz smijeh me pita snaha.

Pročitajte i ...  Gledaj Ćerku, Biraj Majku 6. Deo

NASTAVI ĆE SE !!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!