Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Spremačica Stvorena za Spermu

6 min čitanja
jebanje čistačice u firmi s guza

Već sam mesecima radio u ovoj prilično neupadljivoj kompaniji pre nego što sam saznao najperverzniju tajnu koju sam mogao i da zamislim.

Upoznavanje Hrvatska

***

Nije bilo ničeg značajnog niti posebnog u našoj poslovnoj zgradi, našem osoblju ili načinu na koji smo obavljali rutinske kancelarijske poslove na uglavnom profesionalne načine. Zato me je tajna koju sam otkrio zaista iznenadila. Naravno, momci su se šalili o toj tajanstvenoj dami na pauzama za ručak, ali ja sam to shvatio kao lošu šalu o nadrealnoj preseksualnoj čistačici Lidiji.

„Veruj mi, ta devojka bi primila ceo fudbalski tim i čak bi tražila više.“

Lidija je bila čistačica u našoj zgradi koja je bila vlasništvo naše firme i koja se uglavnom sastojala od niza kancelarija. Viđao sam je povremeno naravno, bila je neobično šarmantna i imala je devojačku harizmu uprkos tome što je imala negde oko 40 godina. Shvatio sam njen povremeni flert kao deo njenog pikantnog karaktera, ništa više.

Tamna kosa i samouveren stav, imala je takođe i velike sise i uvek je nosila seksi crveni karmin. Uz to, nikada ne bih pomislio da je ona zaista deo prave insajderske tajne – seks igračke za kancelarijsko osoblje.

Bojan iz računovodstva, stariji momak koji se bliži penziji, jednog dana me je uputio u celu stvar. „Duga priča – ali ukratko Lidija je igračka za jebanje u kancelariji. Da čistačica, viđao si je sigurno po firmi. Nije ni važno, ali da znaš da je dostupna za upotrebu, prema pravilima firme – tebi, meni, svima koji ovde rade. Da, čak su i žene ovde svesne svega ovoga što ti pričam.“

Bojan je nastavio da objašnjava da postoji, kao dokaz ako mi treba, formular na zidu njene prostorije za čišćenje koji ima listu sa ‘V’ za vaginale tog dana i ‘U’ za usta ili oralno pražnjenje. On objašnjava da bi se ‘A’ za anal pojavilo samo dan pre nekog velikog praznika. Ako je zaposleni očajnički želeo da ejakulira kod Lidije, morao bi da označi polje i tako bi svi drugi koji žele da svrše u nju bili svesni toga.

Pročitajte i ...  U Zagrljaju sa Bebisiterkom

Na kraju sam saznao da su svi nekako razradili pravila, razumevanje stvari i kako to funkcioniše. Svi su trebali, pardon, MORALI da svrše u nju. Nema svršavanja po njenoj guzi, nikada na njeno lice, to je no no. Sperma je trebala biti ubrizgana u Lidiju.

Činilo se da su svi razumeli da nema ‘poza’ za biranje, niti ‘poteza’ koje treba napraviti. Lidija bi se saginjala nad radnim stolom u svojoj prostoriji za domare, a osoblje je trebalo da je tuca otpozadi i dok bi ona pokušavala da se drži mirno i primi njihov kurac – na njima je bilo da urade svoj posao i „što je pre moguće“ u okviru razumnog vremena.

Još uvek nisam verovao da se ovo dešava da me Zoran, sam menadžer firme na pauzi za ručak sledećeg dana nije tapkao po ramenu. Pokazao mi je da ga pratim. Dok smo izlazili iz glavne kancelarije, video sam Bojana kako mi potvrdno klima glavom sa svog stola, a onda je recepcionerka imala vrtoglav izraz na licu kao da je znala šta ćemo da uradimo. Zoran je ležerno otišao do podruma, niz dugi hodnik, desno, a zatim je kucao na Lidijina vrata.

„Zdravo gospodo, zaključajte vrata za sobom, hvala“, rekla je Lidija.

Zoran je dodao: „O da, i to je pravilo hehe.. u redu, neka vrata budu zaključana dok radimo ovo.“

Zoran je prišao grafikonu i primetio „prvi danas” i kao da se ništa neobično nije dešavalo, Lidija koja je već stajala ispred svog starog drvenog stola, okrenula se i povukla dole helanke od spandeksa, gaćice i sve ostalo. Nagnuta nad stolom njena pica se otvorila. Debela ćelava pička, njen šupak, sve je bilo otkriveno i kakav osmeh je imala dok je bila okrenuta prema meni. Njene grudi su bile toliko velike da su je nekako udobno držale u položaju.

Pročitajte i ...  Noge moje mame

„Više me uzbuđuje ako neko gleda, ali naravno ti možeš da radiš sve nasamo sa njom i većina momaka to tako i radi, ali to je na tebi“, rekao je Zoran koji je već otkopčao veoma tvrdu erekciju i kapao je nekoliko kapi lubrikanta iz plastične boce koja je sedela na stolu. jebanje čistačice u firmi s guza

Bez predstave, bez predigre – jednostavno je gurnuo kurac u Lidijinu pičku i oboje su zastenjali. Oči su joj se zakolutale, ali uglavnom se samo stručno pozicionirala tako da su njeni debeli guzovi bili rašireni, a njena pica na mestu za penis koji je u nju nabijao Zoran. Ne znam ni koliko je ovo trajalo. Bio sam samo zapanjen, napaljen i pocrveneo kao paprika. Možda nekoliko minuta, 10ak recimo, i Zoran je svršavao.

Zario je kurac duboko u Lidijinu pičku i očigledno je špricao duboko u nju pre nego što je konačno i pažljivo izvukao svoju kitu i pomuzao ga jednom rukom kako bi dobio maksimum sperme unutra pre nego što je izašao iz nje. Lidija je bila crvena u licu, zadihana, a ipak sve vreme čak i dok je Zoran izvlačio, držala je svoju pičku otvorenu i na mestu dok on nije bio potpuno gotov pre nego što je konačno ustala i brzo povukla helanke i zastala da uhvati dah, a potom je stavila kvačicu pored ‘V’ na papir.

***

Tokom naredne godine ja bih takođe posećivao spremačicu Lidiju i svaki put je bio bolji od prethodnog. Ona nije bila mlada dama, ali njena pica je bila tako mekana, njena sposobnost da se mirno drži i prima penis je bila savršena za mene. Saznao sam takođe da postoji perverznjak u firmi koji je stalno silazio da koristi pičku naše spremačice tik nakon što je neko drugi svršio u njenu pičku.

Imamo i zaposlenog po imenu Luka čiji je kurac toliko velik da kažu da Lidija to naziva „dnevnom kvotom“ ako Luka razvali njenu pičku. Saznao sam recimo i da je naš simpatični recepcioner sa drugog sprata oženjen sa slatkom brinetom Sanjom iz IT odeljenja, i rekao mi je da je njegova žena bila ta koja ga je naterala da svršava Lidiji u usta najmanje jednom nedeljno i da bi posle toga Sanja bila neverovatno napaljena čak i danima nakon što je gledala kako njen dragi koristi Lidijina usta.

Pročitajte i ...  Seoska Grešnica

Prošle godine smo unajmili mladog momka studenta koji je primećen kako silazi brzim hodom do Lidijine kancelarije čak i do tri puta dnevno pre nego što ga je stari Zoran, sa dobrim humorom, ipak zamolio da „ostavi malo mesta i za nas starce.“

Iako ga nikad nisam sreo, za bivšeg službenika poznatog kao ‘Tenk’ je rečeno da je koristio Lidijinu pičku i do 90 minuta dok menadžer nije uveo pravilo ‘svrši što pre’.

***

Napustio sam kompaniju pre nekoliko godina, ali mi je rečeno da Lidija još uvek radi tamo i pretpostavljam da je njena sočna pička još uvek puna sperme, baš kao i njena usta. Pretpostavljam da njen uski mali smeđi šupak dobija kurac i dalje, i drago mi je što sam i ja bio jedan od onih koji su bili u njemu.

Mom jadnom zapuštenom kurcu nedostaje njena vruća mokra pička. Kako na mom novom radnom mestu nema kancelarijske dame tog tipa, u pregovorima sam sa par njih koje bi to postale u budućnosti.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!