Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Shemale Matorka Komšinica 5. Deo

8 min čitanja
shemale komšinica ga jebe analno

Sledeća nedelja bila je najbolja u Đorđevom životu. Imao je krevet. Imao je pravi dom za život i nije mogao biti srećniji što je pobegao od mame. Đorđe je sisao Barbarin penis i gutao njeno seme obično dva puta dnevno. Barbara ga je čak naučila kako da joj liže šupak.

Upoznavanje Hrvatska

Često su se svlačili jedan uz drugo. Oboje su sada obično tako plivali – goli. Njihove igre u bazenu su napredovale. Ponekad bi njihove igre završile pušenjem, a onda bi, ponekad, njen kurac završio nabadajući ga u dupe.

U početku se plašio toga. Đorđe je znao koliko je mala njegova rupa i kolika joj je velika erekcija. Ponekad je Barbara sedela iza njega na kauču i raširila mu dupe. Uvek mu je davala komplimente za zadnjicu. Rekla mu je da je prelepa i „jebeno spremna“. Đorđe joj je dopustio da mu dodirne rupu svojom glavom penisa. Namazala bi ga pre-spermom i stiskala mu male guzove.

Đorđe je obično proveo neko vreme u njenoj spavaćoj sobi pre nego bi se povukao u svoju sobu na spavanje. Ona bi ili dobila pušenje ili bi se mazili i razgovarali. Đorđe je bio fasciniran pričama iz njenih mlađih godina. Bilo je teško poverovati da je žena koja mu je bila najlepša u životu mogla da uradi neke stvari o kojima mu je pričala. Barbara se naslađivala tim uspomenama i sjajno bi ih se sećala.

Jedne noći Đorđe je bio u svom krevetu. Bio je samo u gaćama. Barbara je bila potpuno gola. Legla je na bok pored njega, prešla rukom po njegovim leđima i dopustila da joj erekcija ostane dole. Upravo je završavala priču o vremenu kada je jebala prodavača koji nije mogao prestati buljiti u njene sise dovoljno dugo da pokuša prodati svoj proizvod.

Htela je stvar koja ništa nije koštala – njegov nežni, ranjivi čmar. I uzela ga je.

„Zašto ne spavaš ovde sa mnom večeras?“ upitala je Đorđa.

Đorđe se ispružio na krevetu, očito uživajući u načinu na koji mu je trljala leđa. Barbara mu se nagnula bliže i nežno duvala vruć vazduh po njegovom uhu. Počela je grickati njegovu ušnu resicu.

„Šta bi rekao da ti kažem da želim da te jebem u guzu svojim kurcem?“ Đorđe se okrenuo prema njoj i Barbara ga je prvi put poljubila u usne. Njihovi jezici su se zapetljali dok joj se erekcija stezala među stomacima.

„Pitao bih da li boli“, odgovorio je.

Liznula ga je po vratu i odgovorila: „Mmhmmm … neko vreme. Ali prođe. Plašila sam se i ja prvi put. A on je bio mnogo manji od mene. Razumem ako ne želiš. Ali moram da kažem, mislim da bi ti se svidelo dragi. “

Pročitajte i ...  Jebanje iz snova

Nije dugo razmišljao, obuzela ga je u tom trenutku ljubeći ga – „Učini to“, šapnuo je.

Barbara nije ništa rekla. Pogledala ga je u oči, a zatim sela na krevet. Barbara je svukla njegove gaće a potom je raširila dlanovima njegove guzove. Barbara je polizala prste i pritisnula ih među guzove. Pokrila mu je rupicu pljuvačkom. Usput je lagano nadrkavala svoju kitu.

Đorđe se trgnuo kad je osetio da mu je topla tečnost pala na otvor. Pritisnula mu je prst u ulaz. Njegov sfinkter se jako stegao oko njenog prsta. Uvukla se duboko, a zatim polako uvlačila i izlazila iz njegove nevine guze.

Mirno je povukla prst i rekla mu: „Sledeći će biti moj kurac. Ne paniči.“

Barbara je premazala kitu pre-spermom i namestila vrh glavića da sedi na ulazu. „Prvih nekoliko centimetara brzo napreduje pa neće dugo boleti.“

Đorđe je osetio kako mu je vrh ulazio, a onda je Barbara u trenu zabila svoj penis kroz njegov bespomoćni sfinkter. Đorđe je povikao, hvatajući se za jastuk ispod sebe. Osećao se kao da ga je podelila na dva dela. Barbara je pritisnula svoje telo na njegovo. Njene sise su mu se zgnječile o leđa, a ona je šapnula: „To je bio najteži deo. Idem polako. Uuuuuh, jebote, uzak si.“

Osećaj nije bio sličan nijednom koji je Đorđe ikada doživeo. Njegova nežna unutrašnjost držala je njen stub sa svime što je imao. Barbara je bila mirna i polako se nabijala centimetar po centimetar. Đorđe je zastenjao. Konačno je osetio kako im se tela sastaju. Barbarine loptice su se naslonile na njegove.

Rekla mu je: „Navikni se na to. Tvoje dupe je tako divno dušo. Nismo trebali čekati toliko dugo da to učinimo. Ne razmišljaj o bolu. Slušaj moj glas. Znam koliko boli u početku. Imala sam dosta velikih kurčeva u guzi.“

Stisnula mu je glavu od nazad između sisa da ga okupira dok bol prolazi. Đorđe je zacvilio, mrmljajući da je u redu, da slobodno može nastaviti. Barbara je vodila računa o povlačenju penisa. Izvlačila se sve dok u njemu nije ostala samo glava. Nežno ga je tucala. Nagoni koje je razvila kao mlada seksualno aktivna devojka pre mnogo godina bili su da ga samo žustro nabije na kolac i izebe mu utrobu.

Pročitajte i ...  Ortakova Mama mi Bila Prva 1. Deo

Ali tada, u tom trenutku, pokušala je da se odupre tim životinjskim nagonima. Trenje na koje je naišla pri povratku bilo je poput vatrometa užitka. Ona je započela niz jačih udaraca u njega. Đorđev bol je počeo da se prigušuje, imao je taj osećaj olakšanja. Bol koji je osetio postao je nešto drugo. To se stalno pretvaralo u novu vrstu zadovoljstva. shemale komšinica ga jebe analno

Barbara je počela da ga jebe još jače. Uživala je u tome celim svojim telom. Barbara je oduvek volela moć koju joj je kurac pružao. To što je njen penis zakopan u muškarca značilo je da su joj na milost i nemilost. Barbara je opipavala njegovo mlado telo. „Nije tako loše, zar ne? Radiš tako dobar posao dragi. Sad ću ići jače i dublje.“

Barbara, čiji je kurac još uvek zakopan unutra, izvukla se iz njegova tela i podigla ga za bokove. Počela je da ga razvaljuje psećim stilom. Barbarini bokovi su se zabijali žustro u njega. Đorđe je gunđao. „Mmmm … dušo … dragi … podnosiš to mnogo bolje nego što sam mislila da hoćeš.“

„Uzmi me“, reče Đorđe. Barbara ga je jače udarila. „Uzmi me.“ rekao je ponovo. „Jebi me!“

Njena jaja su udarila o njegova. Zgnječila ga je u krevet i širila mu rupu kao da nije jebala godinama. Đorđe je sa svoje strane uzvratio svoje malo dupe. Zadnjica mu je izgledala kao da gori i trebalo mu je više. Barbarini naleti postajali su sve jači.

Vrištala je: „Uhhhhhh! Svršiću. Napuniću ti dupe!“

Đorđevi mišići stegli su se još jače oko njenog opsega. On se preznojavao, a i ona. Izrazio je zadovoljstvo stenjanjem. Barbara se zakopala u njega i ispustila glasan, iskonski uzvik zadovoljstva. Đorđe je zgrabio čaršave, stenjajući. Osetio je kako njegov tvrdi kurac počinje da bljuje uz krevet.

Barbarin kurac je pulsirao pogodivši mesto tako duboko u njemu … i onda je eksplodirala. Barbara je svršavala i svršavala. Đorđe je bio potpuno ispunjen njenom ljubavlju. Srušila se na njega, a penis joj je nastavio pljuvati mlazove ejakulata koji su mu prekrivali unutrašnjost.

„To je bilo tako prokleto dobro“, dahtala je.

Barbara je imala zadovoljan osmeh na usnama. Posegnula je oko Đorđa, koji se upravo oporavljao od orgazma, i pronašla plahtu ispod njega prekrivenu spermom. „I ti si svršio. Mmm …“

Ljubila je i šaputala mu lepe stvari.

Prošlo je nekoliko minuta pre nego što je konačno sišla s njega i rekla da će se odmah vratiti. Đorđe se okrenuo na krevetu. Dupe mu je bilo bolno, ali na mnogo načina to je bila prijatna bol. Barbara se cerila od uha do uha kad se vratila u spavaću sobu. Đorđe je gledao kako joj se penis ljulja među nogama. U rukama je imala foto kameru.

Pročitajte i ...  15 Dana sa obitelji Smith - 3b Daniel Smith

„Za šta je to?“ upitao.

Barbara ga je slikala nekoliko puta. „Znam da nećeš biti ovde zauvek. Potrebno mi je da imam uspomenu na tebe.“ Đorđevo lice je postalo crveno dok ju je slušao. „Naći ćeš devojku svojih godina koja radi ono što sam upravo ja uradila.“ Barbara je uslikala još jednu njegovu fotografiju.

U početku ga je bilo malo sram što ga je slikala dok mu je sperma curila iz dupeta, ali onda je shvatio da je to upravo ono što je htela. Đorđe je počeo više da se bavi time. Pozirao je za kameru. Njen penis je rastao. Omotao je ruke oko osovine i prišao lice *snap *. Protrljao je obraz po njemu *snap *. Đorđe je poljubio vrh *snap *. Okrenuo se i raširio lepljive guzove *snap *.
***
Đorđe se probudila sledećeg jutra u svom krevetu. Osetio je miris doručka. Tu je bila i tupa bol koja ga podseća na njihove sinoćnje aktivnosti. Nasmešio se u sebi. Đorđe je nespretno ušao u kuhinju.

„Dobre vesti“, toplo mu je rekla Barbara.

Prevrtala je palačinke.

„Hmm?“

„Moja nećaka će provesti ostatak leta sa nama. Rekla sam joj da ostaješ sa mnom. Čak sam joj poslala i jednu od onih fotografija koje smo napravili. Jedva čekam da joj vidiš penis. Zaista me podseća na mene kad sam bila mlađa. Imaćemo mnogo zabave zajedno. “ Barbara mu se nasmešila.

Dakle dve rođake sa velikim kitama biće sa njim pod istim krovom celo leto? Đorđu su noge oslabile… ali ne od straha… već od uzbuđenja!

KRAJ

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!